Ronai and Ronai
AMERIKAI

A király parancsára 2013. április 10. szerda 7:30 Forrás: AN, Intézet a Demokratikus Alternatíváért

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A király parancsára

Budapest – Minden jóérzésű embert örömmel tölt el, hogy jelen állás szerint elmarad a nemzeti érzelmű motorosok gyomorforgató felvonulása. Az viszont, ahogyan ez a tiltás született, ellenkezik a joggal és a demokrácia alapvetéseivel. Jogállamban nem a miniszterelnök, hanem a törvények döntenek arról, hogy egy felvonulást, tüntetést, vagy bármilyen politikai gyűlést engedélyezzen-e a rendőrség.

Magyarország persze már csak látszólag jogállam, így itt az is megtörténhet, hogy Orbán Viktor dönt életről, halálról. Nyilván nem az aljas indokból tervezett motoros felvonulás miatt kesergünk, hanem az egy személy szeszélyétől függő parancsuralom az, ami egy normális világban nem fér bele a demokráciába.

Egy jogállamban elfogadhatatlan, hogy a kormány ízlésétől függjön egy rendezvény megtartása.

A Társaság a Szabadságjogokért szerint nincs törvényes lehetősége a rendőrségnek, ha egyszer már tudomásul vette, utólag betiltani a Nemzeti Érzelmű Motorosok egyesületének Adj gázt! szlogenű felvonulását. Meggyőződésük szerint “a miniszterelnöki ukázon alapuló utólagos tiltás nemcsak törvénytelen, hanem a legkevésbé hatékony válasz is a provokációra”.

Mint a TASZ közleményében írta, “a miniszterelnök és a belügyminiszter ígérhet bármit, de egy jogállamban elfogadhatatlan, hogy a kormány ízlésétől függjön egy rendezvény megtartása. Annál fontosabb, hogy a rendőrség érvényt szerezzen a törvénynek, megvédje az állampolgárokat a provokációtól, és ha a felvonulás törvénytelenné, jogsértővé válik, akkor azt feloszlassa”.

Mint írták, “a törvény a békés gyülekezést védi, és a rendőrség felelőssége abban áll, hogy akkor lépjen fel határozottan, amikor egy rendezvény jogsértővé válik. Törvénytelenné válik a rendezvény, ha annak célja egy sérülékeny kisebbség rákényszerítése arra, hogy az ellenük irányuló véleményt meghallgassák”. A TASZ szerint a holokauszt áldozataira emlékező Élet menetével egy napra szervezett, provokatív elnevezésű Adj gázt! szlogenű motoros felvonulás egy működő zsinagóga környékén, és az ott tartózkodó állampolgárokkal szembeni megfélemlítő, kirekesztő, gyűlöletre uszító cselekmények megvalósítása is törvénytelenné tenné a rendezvényt.

Így gondolja a TASZ is, melynek álláspontja szerint a gyülekezési jog csak a békés, széles értelemben vett politikai véleménynyilvánítást védi, így azok a rendezvények, amelyek nem békések vagy amelyek célja nem politikai vélemény közös kinyilvánítása, nem tartoznak a gyülekezési jog körébe. A gyülekezési jog nem terjed ki a zaklató jellegű felvonulásokra és mások megfélemlítésére, mert az ilyen jellegű rendezvények nem békések, valamint nem terjed ki a sport és kulturális rendezvényekre sem, mert azok nem minősülnek politikai véleménynyilvánításnak.

A törvény kimondja, “ha a rendezvény résztvevőinek magatartása a rendezvény törvényességét veszélyezteti, és a rend másként nem állítható helyre, a szervező köteles a rendezvényt feloszlatni.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 34 szavazatból)
A király parancsára, 4.7 out of 5 based on 18 ratings

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Világos a kinyilatkoztatás: Nemzeti érzelmű motorosok! Szegények, csak holnap tudnak gázt adni!

    Nahát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  2. Orbán “úr” sosem foglalkozott a dolgával!
    Vagyis sosem foglalkozott mindazzal, amire a 2010-es választásokon a többségi akarat felhatalmazta.
    Kiderült, nem ért hozzá és nem is alkalmas rá !!!
    .
    Amire viszont kódolva van ez az ember, azt jóelőre megmondta.
    Minél nagyobb támogatást kap, annál nagyobb lesz a változás.
    Csak hát ennek pedig a mibenlétét nem részletezte…
    .
    Igy jártunk, jelen állás szerint, ezt szavaznánk meg 2014ben újra.
    Igaz, mint Simicska is vallja, mindenkinek jogában áll hülyének lenni…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  3. Nagyon jól előre kreált pr. fogás.Csak a mélyére kell nézni és azonnal kiderül jól hangzó parasztvakítás.Immáron a sokadik.Majd a motorosok gyalog jönnek a békementben???Na az lesz a szép világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  4. TASZ honlapjára írtam
    Szép motoros komment érkezett :-(

    “Adj gázt
    Horváth István (nem ellenőrzött) | 2013. április 9. kedd, 21.06
    “A törvény szerint a gyülekezési jog gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt és nem sértheti mások jogait és szabadságát.” Ezek szerint a rendőrség megis joggal nem engedélyezi a náci felvonulást.
    Egyébként meg náciknak nincs semmifele gyülekezési joga. Kedves TASZ! Értem hogy a jogállamiság mellett vagytok, meg hogy orban nem állhat a törvény felett , de megint visszás a fellepesetek. Ne a rossz fiúk vélt jogait vedjetek. Lássatok a fától az erdőt. Nácikat minden eszközzel vissza kell nyomni odujukba. Ez a vas törvény mindent felülír. ” -ez a kommentem

    Válasz kommentelo :

    “Nyitom mááár :)
    Rosenfeld Mátyás (nem ellenőrzött) | 2013. április 9. kedd, 22.52
    Neked Horváth Aladár vagy István (egyik cigány a másik zsidó) örömmel megteszem.

    Látom te is nagy demokrata vagy, mond csak melyik törvénykönyvet olvasgatod? Csak nem a talmúdból tanúltad a hatalmas bölcsességeidet. Nem is értem mit keresel te még itt a nácik országában, miért nem vagy te már rég a világ legdemokratikusabb államában Izraelben. Ott bizony az i-gaz zsidók nem provokálják palesztín honfitársaikat. Csak éppen olyan pólókban mennek utcára amin egy terhes palesztín nő van célkeresztben, a hozzátartozó felirat pedig “egy lövés két találat” Ugye milyen vicces?

    Na, menj a qrva anyádba Hufnagel (horváth) Steve!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (16 szavazatból)
  5. A probléma ott kezdődött, hogy a rendőrség nem tartóztatta le azonnal a motoros megmozdulás szervezőit, és az ügyészség nem indított vádat ellenük. Mivel ez elmaradt, a továbbiakban csak rossz döntések születhetnek. Amikor egy nyilvánvalóan provokatív és közösségellenes rendezvényt menet közben kell feloszlatni, akkor jön a szegény ártatlanok szemkilövése, stb., ismerjük már. Ez olyan, mint az, hogy még nincs igazi nácizmus, ráérünk megállítani Arturo Uit, ha már késő lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  6. képmutató csuti megint tüzijárékot rendezett a parlamentben,
    ha igazán felháboritotta volna a dolog, akkor még a hir megjelenésekor azonnal, csendben utasitotta volna a belügyminisztert és Steiner kérdésére már csak azt kellett volna válaszolnia: uraim és hölgyeim, már tegnap, tegnapelőtt intézkedtem, pont.
    egyébként örülök, hogy ilyen jól áll a rendőrség anyagilag, hogy a felvezetésre telik az üzemanyagkeretből, remélem marad a csibészek kergetésére is elegendő nafta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Ennyi rafinéria hogy fér bele egy koponyába! Olyan, mint a pletykás vín asszonyok, akik kiültek a kis padra.
    Írtam volt: a hatásvadászat, a magamutogatás – hogy egyéb jellembeli tulajdonságairól ne beszéljek. – ez az , ami élteti.
    S nézzünk oda : az 2,7 millió ember megteremtette neki a számára oly kedves , testhez álló színpadot.Ettől jobb szerep soha-soha nem lesz neki. Szegény Magyarország !
    Ripacsok ripacsa !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  8. No comment:
    .
    http://fn.hir24.hu/itthon/2013/04/09/szaniszlot-kituntetik/
    .
    „A Magyarok Világszövetsége április 26-án küldöttgyűlése nyitónapján emlékezik meg a hunok és magyarok világtörténelmet író nagy alakjáról. Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke délután 5 órakor adja át a Dr. Hegedűs Loránt püspök részére posztumusz, valamint Szaniszló Ferenc újságíró részére odaítélt A Magyar Nemzetért érdemérmeket.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  9. Emigrant!
    A probléma ott van, hogy milyen jogcímen tartóztatná le a motoros felvonulás résztvevőit a rendőrség? Pláne milyen jogcímen indítana vádeljárást az ügyészség? Ugyanis az a cselekmény, amit a motorosok VÉLELMEZHETŐEN elkövetnének, nem bűncselekmény! UTÁNA, ha megvalósult, esetleg vizsgálat indulhatna, “hatna”, feltételes módban….A MAZSIHISZ és Orbán PR fogása az egész, “megvédtem zsidó polgártársaimat…” Olcsó játék hülye gyerekeknek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Azért nem maradunk náci motorosok nélkül!
    “Ezért úgy gondoljuk, ideje véget vetni a hazánkban élő, élősködő cigány és zsidó közösségek központi támogatásának. Ez az az indok, amiért a Szkíta Motoros Kör részt fog venni az Adj Gázt! rendezvényen, akkor is, ha azt Orbán Viktor diktatórikus módszerekkel betiltotta!”
    Idéztem a Varánusz blogon Fabius bloggazda engedelmével állandó nyilas eszméket hirdető kommentelőjét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  11. najó, azért ne viselkedjünk úgy, mint a viccben: ha van rajta sapka, azért, ha nem akkor azért.
    ezt a felvonulást be kellett tiltani, punktum. jobban örültek volna az idióta TASZ-osok, hogyha a tahó motorosok végigberregnek a városon a holokausztot éltetve?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. Ez a dupla csavar, ami ebben van, az egyszerre undorító és zseniális: a) mivel az “Adj gázt(, ha már agyad nincsen, gázgéza)!” c. rendezvény-provokáció a TASZ tanúsága szerint, minthogy megfélemlítő és kirekesztő (szerintem a holokausztáldozatok kapcsán még kegyeletgyalázó is!), eleve törvénytelen, ezért a hatóságok már eleve törvénytelenül is engedélyezték! DE b) Orbán Adolf meg jön most, és hivatali hatalmával visszaélve, törvénytelenül tiltja be azt a mocskot, amit az emberei törvénytelenül engedélyeztek!
    Avi által idézve: “Szkíta Motoros Kör”… Woooow, circa másfélezer éve kihalt ázsiaikról kiderül, hogy bikerek voltak! Basszus! Mindig megtudok valami újat, (ha értelmeset nem is) ha megszólal a jobboldal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. Tehetünk bármit, tiltakozhatunk bármi módon, a “motorosok” maradnak nemzetiek, gójok, mindig, mindenkor ott lesznek az utcán, ünnepnap és hétköznap, provokációt provokációra halmoznak, kedvük szerint, a lelkükből, zsigereikből fortyogva feltörő, kitörő genny elárasztja a közgondolkodást, szennypatakká egyesül az utcákon. És ők, ezek a hitvány gazok kielégülnek: MEGMUTATTUK, HOGY VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK! Ilyenkor szólal meg a mindig józan, magát a többség árnyékában meghúzó zsidó polgár: még mindig jobb, hogy csak ordítanak, gyalázkodnak, motorjaik berregtetésével gázt adnak, mintha az életünkre törnének, mintha erővel eltávolítanának bennünket, vagonokban küldve a biztos halálba. Hadd kiabáljanak hát, hadd eresszék ki magukból a bűnös indulatokat, hátha lenyugszanak…

    Hiú remények ezek, kedves hitsorsosaim. Zsidó létünkből nem menekülhetünk. Sorsunkat, ha akarjuk, ha nem, vállalnunk kell. Ám nem mindegy, milyen történelmi körülmények között.

    Nem öncélú siránkozás, nem mártíromságunk által keltendő sajnálkozás, részvét kierőszakolása vezérel bennünket, nem. Hanem az örökös emlékezés, emlékeztetés isteni parancsa. Mert az erősít bennünket, igen. A csendes, a méltóságteljes emlékezés, igen.

    Ha a felejtés mákonyának poharát fenékig ürítjük, nem lesz boldogabb a jövőnk. Rövid távon, lehet, felemeljük fejünket, már-már kezdjük azt hinni, úgy élhetünk, mint a többi ember, amikor valaki megszólal: …”Sokat ugrálsz, zsidó, nagyon vidám vagy…, megint úgy véled, tiétek a világ…, vágyaink szerint nemsokára újra “”indul a vonat Auschwitzba, hahaha”"… Nem hallod, zsidó, mindössze százan ordítjuk, de olyan hangerővel, hogy az hihető, több ezren vagyunk.”

    Aztán az utcán, a mindennapokban találkozunk velük, árpádsávos rongyaikba burkolózva. Mintha egyre többen lennének. URAM, BOCSÁSS MEG NEKIK, NEM TUDJÁK, MIT CSELEKSZENEK…

    Mi lehetne a tanulság? Hogy gonosz, gennyes lelkű nyilasok, zsidógyűlölők ne legyenek, ne létezzenek. Ám aki egyszer világra jött, annak joga van élni. Elpusztításuk, legyilkolásuk bűn. Ugyanolyan bűn, mint amikor minket gyilkoltak halomra.

    Létüket nem tagadhatjuk, létükbe bele kell nyugodnunk. Semmiféle tiltás, betiltás nem tehet pontot létezésükre. Mert a gaz, a hitvány aljnövény újra sarjad. Ilyen az élet. Mégis, akkor mit tegyünk, mit tehetünk?

    Magyar költő szavával válaszolok:
    KÜZDENI ERŐNK SZERINT A LEGNEMESBEKÉRT!
    Vagy:
    A CÉL HALÁL, AZ ÉLET KÜZDELEM, S AZ EMBER CÉLJA E KÜZDÉS MAGA!
    Küzdenünk kell örökkön örökké megmaradásunkért, emberibb életünkért.
    Vagy:
    FOLYVÁST KÜSZKÖDNI KELL, LEHET, AZ ÉLET MUNKÁINKÉRT NEM FOG FIZETNI SEMMIVEL.

    Mind igaz ránk, magyar zsidókra.

    A XX. században gyakorta írták le irredenta, sovén magyar irodalmárok, politikusok a magyar népről: EGYEDÜL VAGYUNK EGY ELLENSÉGES VILÁGBAN.
    Ez akkor is csak a keserűség szítására, gonosz indulatok keltésére volt alkalmas.

    Ha manapság a zsidók kiáltanák, hitevesztetten, EGYEDÜL VAGYUNK, MINKET MINDEN MÁS NÁCIÓ ÜLDÖZ, GYÖTÖR, GYILKOLNI KÉSZ, ez már, hála az Úrnak, nem lenne helytálló. Mert létezik egy állam, a zsidók önálló, független állama, IZRAEL, erős szövetségesekkel, és létezik minden népben, nemzetben egy józan, egy megengedő, egy baráti többség /reményeink szerint/, és létezik, még ha sokan a zsidók közül sem hisznek Benne, létezésében, igen, létezik az ÖRÖKKÉVALÓ ISTEN.

    Ámen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  14. “Tárgyilagos”!
    .
    Nem tudom, van e, vannak e gyermekeid, unokáid. Mert ha van, akkor nem lehetsz ennyire “tárgyilagosan” naívan mebocsájtó az ő nevükben a gyilkosokkal szemben. A magad nevében viszont könnyű oly nagylelkűnek lenni, hogy úgymond, ” a gyilkos is ember”, avagy a gyilkos eszméknek is joguk van a színes réten virulniuk. Hát tudd meg, a nácizmus nem fér bele a purális demokrácia tarka mezejébe sem, mint ahogyan a kártevő molynak sincs helye a lakásban, még akkor sem, ha azt is az Jóisten teremtette…
    Amit itt eladnál nekünk nem más, mint az az elvtelen pacifizmus, amit itt megpróbálsz elhinteni és adagolni, egyszer már milliók halálához vezetett, amelynek részleteit sajnos mindannyian ismerjük…
    ~
    Ja! És még egy jótanács. Ha megteheted, kissé fogd vissza az írógépedet, mert annyira bő lére engeded a mondanivalódat, amely így túlságosan tarka és néha nehezen követhető. Ha mennyiségben kevesebbet írsz, bizony többet mondasz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  15. “URAM, BOCSÁSS MEG NEKIK, NEM TUDJÁK, MIT CSELEKSZENEK…”
    Nincs bocsánat! Tudják, hogy mit cselekszenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. Engem nem érdekel ,hogy ezeket a motoros nácikat ki és milyen indokkal TILTJA
    BE, a lényeg az ,hogy betiltsák.
    Nagyon ,de nagyon utálom a doktriner liberálisok állandó nyavalygását az úgynevezett szólásszabadság abszolutizálásáról. Eddig 99 próbálkozásuk 99 alkalommal vallott teljes kudarcot ,de mintha semmi se történt volna nekiugranak
    századszor is, hogy a franc enné meg őket . (Többek között lencsés károly botrányos, elfogadhatatlan vezércikke a mai népszabadságban) miattuk (is)jutottunk oda ,hogy a náci, nyilas szenny teljesen elönt mindent..
    Az ,hogy a kormányoldal ezzel kapcsolatban is sumákol és szerintem a háttérben együttműködnek ,az most egy másik dolog. Ez a mostani is egy közönséges pávatánc , a budapesti zsidó világkongresszus etetésére.
    A z ellenzéki oldal nyafogása és teljesen félreértelmezett “jogvédő ” szerepe
    elfogadhatatlan. Nem csak most ,hanem mindig be kellene tiltani(igen BETILTANI!!!) mindenfajta fasiszta ,náci és nyilas létezést!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  17. clarita: A rendezvény időzítése, meghirdetett célja, és főképpen névadása önmagáért beszél. Ezért nem kellett volna engedélyezni, a szervezőket pedig elő kellett volna állítani, és megindítani ellenük az eljárást a még ma is létező törvények értelmében. Ennél világosabban nem tudom megfogalmazni, hogyan szoktak jogállamban a nácizmus ellen fellépni. Mivel ez nem történt meg, most jönnek a jogvédők, a jogászok, és lehet megint mindenkinek mindenkivel összeveszni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. A besz@ri beosztottak – belügyminiszter, országos rendőrfőkapitány, budapesti rendőrfőkapitány – nem mertek dönteni. Nem tudták kitalálni, hogy a betiltás tetszeni fog-e a vezérnek, vagy sem. Mert ha betiltják a gój motorosokat, akkor a jobboldali „szövetség” sérülhet – ha engedélyezik, akkor majd a zsidók kiabálnak.
    .
    Most képzeljük el, ha ezek a főemberek így f@snak, mi lehet a létra alján?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. tibajovics, nem a sapkaviselésről van szó. A módszerről, arról ahogy orbán elképzeli a világot. Még a tákolmány szerint sem olyan rezsimben élünk amiben orbánnak kiemelt joga lenne ilyet elrendelni. orbánnak először is a törvényes keretek között kellet volna tevékenykednie, hogy ne fajuljanak el idáig a dolgok, nem összeszűrni a levet a nyilasokkal, …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. OFF Lézerjankónak már nemcsak lézer-, de már blog-blokkolója is van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Már a pártalálásban is a kormányzat mondja majd a tutit.
    http://endresy.blogspot.com/2013/04/part-a-parttol.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. Mostanság csak a kommentelőket, ezt követően a bloggereket fogják kergetni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Ujra a nemet TV, nagyon varom a valasz videot, valoszinüleg scifi müfajban,
    Cime: Bohoc visszavag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  24. Andy Mage
    Kattintottam és elolvastam az ajánlott linken a
    “Amikor majd a Párt válasz párt mindenkinek”
    címû blogbejegyzést.
    Nemcsak a cím hibás, a szöveg mondatai sem mindig épek. Újraolvasni és javítani kéne terjesztés előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Egyetlen reakcióját fogadtam volna el Orbán Viktor határozottnak tűnő, de nagyon is álságos tiltását. Ami valójában nem tiltás lett tisztességes volna, hanem egy igazán demokratikus jogállam miniszterelnökének hiteles viselkedése.
    Összesen egy bővített mondatot kellett volna mondania Steiner Pél krdésére.
    Ez pedig a következő:
    Én, Magyarország jelenkori miniszerelnöke két volt egyetemista társammal , Áder János köztársasági elnökkel és Kövér Lászlóval, a parlament elnökével az Élet Menete élén vonulok. Bízom abban, hogy népes frakciónk több tagja szintén velünk tart. Őszinte megbecsülésem a velünk egyetértő Békemenettel, és soha soha nem fáradó tagjait is meghívnám hogy együtt fejezzük ki felháborodásunkat az ostoba provokációval szemben.

    Ez lett volna az egyetlen elfogadható válasz. De sajjnos Orbán úr képtelen úgy viselkedni, mint egy igazi államférfi. Az ő példaképe Berlusconi, aki nem átallotta jó kis utazásnak nevezni az Auschwitzba elhurcoltak elhurcolását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Kicsit fáradt vagyok, ezért van néhány zavaró szóismétlés, vagy ügyetlenül szerkesztett monda az előző hozzászólásomban,. remélem így is érthető a mondandóm.

    Egyébként a legjobban annak örülnék, ha sokan lennének olyanok, akik szépen megerősítve sok okos fiatallal jól elvernék ezeket a pufogó viperákat. Ahogy.an megtették ezt Prágában és még egy-két bátrabb polgárokkal bíró más országban., én nem vagyok már nagyon fiatal, de megyek, és ha csak egyet is elérek, azt biztosan pofon vágom. Teszem ezt a több mint 20 megölt rokonomért és két fantasztikus unokámért, akik még nem tudják, hogy vacak egy helyen élünk most..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Emlékezzünk csak,Gyurcsány úgy utasitotta rendörséget hogy nem utasitotta mégis micsoda műbalhét csinált a fidesz.orbán úgy utasitotta a rendörséget hogy utasitotta mégsincs balhé.Amit nem szabad jupiternek azt szabad a kisördögnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. proaktiv 2013. április 10. szerda 23:30

    Ahogy nézem, megtörpént :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. @Andy Mage:
    Ha Andrew_s vagy, lenne javaslatom a Könyvespolcodra:
    Szathmári Sándor: Kazohinia
    Czakó Gábor: Eufémia
    Szólj, ha kell.

    U.i.: nem hittem, hogy van még, aki ismeri a “Dr. Ezésez Géza karrierje” c. könyvet :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Valaki tudna válaszolni arra,hogy miért nem kérdezik meg (hivatalosan ,jogi úton, pl: a pártok vagy a Dél Magyarország vagy mittudoménkicsoda) ,hogy a rendőrség ,hogyan és milyen (törvényes vagy törvénytelen) úton jutott hozzá a kommentelők adataihoz ill. deritette fel a kilétüket. Itt tépjük a szánkat huszadrangú témákkal, miközben ennek a kideritése lenne a legfontosabb.
    Azonkivül ,ha jól sejtem lázár közszereplő, szerintem ezt köteles eltűrni.
    Ha ő nem ,akkor ki és mit???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Egyébként szerintem az a normális ,ha egy miniszterelnök UTASITHATJA a rendőrséget. Ez volt a véleményem 2006 -ban is . Most milyen alapon lehetne más.? orbán 1000 esetéből 999 volt rossz ,ez a kivétel ,ami erősiti a szabályt. Hogy ez is csak a szokásos kamu ill. pávatánc az egy másik kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Barry1
    “az a normális ,ha egy miniszterelnök UTASITHATJA a rendőrséget”
    Szerintem sincs ezzel semmi probléma. De mi van akkor ebben a nagy
    “törvényalkotásban” szándékosan kifelejtették bizonyos törvényhelyek rendezését. pl a békekötés alkalmával ránk háruló feladatokkal kapcsolatban.
    .
    Mi lenne, ha ilyenkor véletlenül, vagy szándékosan elmarad a beavatkozás?
    Ugyanis sok ilyen törvényhely maradt ilyen állapotban. Most egy előbukkant,
    vagyis láthatóvá vált: A KIRÁLY MEZTELEN!
    Biztosan olyan törvények kellenek ahol tudatosan kimaradnak ilyen lyukak?
    Mi lenne, ha nem lennének jogászok az ilyen törvényt alkotók?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  33. egyvandor
    rendben, mi lett volna akkor a helyes lépés a véleményed szerint?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. tibajovics
    2013. április 10. szerda
    12:41
    “ezt a felvonulást be kellett tiltani, punktum. jobban örültek volna az idióta TASZ-osok”
    Addig minden rendben van.hogy “punktum”, de megmondanád mi a szösznek
    vannak a törvények. A demokráciában legalább is szerintem a hatalmi ágak
    el vannak különítve egymástól. Feltételezve, de nem megengedve, ha a
    törvény rossz, akkor a felelős főnök FELELŐS AZ ALÁRENDELTJEI ÁLTAL
    ELKÖVETETT TÖRVÉNYSZEGÉSEKÉRT, VAGY AZOKÉRT HA MULASZTANAK.
    Ki mit értelmezhet, ha az elkülönített hatalmi ágak konkrét kötelessége nincs rögzítve a törvényben? MERT VALAKI AZT ÍGY AKARTA MEGÍRNI.
    (ezek ilyen ütődöttek, már megint nekem kell beavatkozni!)
    .
    DE E TÖRVÉNYEKET ŐK ÍRTÁK ÁT ILYENNÉ NEM GYURCSÁNY!
    MI VAN AZ ALAPTÖRVÉNY ASZTALÁN? AZT NEM EZÉRT ÍRTÁK?
    (azok a nem idióta TASZ-osok ugyanis a törvényben rögzítetteket vitatják,
    nem azt, hogy kinek mi a kötelessége e törvények szerint, ehhez kell sapka?)
    Szerintem ezek a törvények a legalább 20 éves kormányzás KÉZIVEZÉRLÉSI
    szándékát rögzítették. ÚGY-E MILYEN JÓ A KIRÁLY?
    .
    VAGY EZ A RENDŐRSÉG IS CSAK RENDŐRSÉG? A FŐNÖK NEM MER
    RÁJUK BÍZNI SEMMIT? AKKOR MEG MI A FENÉNEK VANNAK?
    Azt már nem is merem megkérdezni, hogy ilyen törvények mellett ki védené
    meg a királyt, ha ilyenkor – minden esetben – neki kellene beavatkozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  35. Túlavasuti.

    Akkor mégegyszer mondom ( és orbántól teljesen függetlenül)
    Nem érdekel, hogy a miniszterelnök, a sarki fűszeres vagy a marslakók tiltanak be egy ilyen iszonyatos gyalázatot. És igenis rohadjon meg a helsinki bizottság is
    ( most lehet kitiltani engem.)
    Ők és a hozzájuk hasonló szemétládák azok akik miatt szégyen magyarnak lenni, és a túlzott (ál ) liberális rinyálásukkal a teljesen és hibásan értelmezett
    “szólásszabadság” nevében ránk szabaditották ezt a csőcseléket.
    Majd az emberek elhatárolódnak. Marginalizálni kell! Vitázni kell velük!! Vitázzon velük a jó k…..
    anyjuk.Az, az vitázzon: Ez a sok szépelgő barom még a rámpán is ezt fogja motyogni.Szétvet a méreg. Az igaz ,hogy nem tiltani kellene ezeket ,hanem soha sem kellett volna engedélyezni.
    Orbán száz számra követi el a leggyalázatosabb dolgokat , amik több ezer milliárdba kerülnek ,tönkreteszi milliók életét ,de egyeseknek csak a gázos motorosok” betiltása” a probléma. Ez a legnagyobb gondjuk. Jó nekik ,irigylem őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. Barry1
    Egyetértek azzal, hogy ezzel ezt kell tenni, amit te is úgy gondolsz mint mi veled
    együtt többen.
    DE VEDD MÁR ÉSZRE, HOGY EZEK ILYEN TÖRVÉNYRENDSZERT “ALKOTTAK”,
    MELYBEN EZUTÁN AZT TEHETIK VELÜNK AMIT PILLANATNYILAG AKARNAK.
    Itt még szóba sem került az, hogy kinek mi az érdeke és hogyan érvényesítheti
    azt egy Demokráciában(?).
    Talán jó az, hogy most az egyszer beavatkozott valaki, a helyett akinek ez
    kötelességének kellett volna lenni – a hatalmi ágak szétválasztása szerint – de
    A TÖRVÉNYEN VITATKOZGATNI KELL. Úgy mint most?
    .
    ” Ez a sok szépelgő barom még a rámpán is ezt fogja motyogni……”
    Tudod, akkor a zsidótörvények szerint azt nyíltan meg lehetett tenni, mert az
    volt a törvényes. Jó ha azt is megjegyzed, hogy akkor, ott nem a zsidókkal,
    hanem az ellenzékkel kezdték a leszámolást. Miért kell ezt elfelejteni?
    AMIKOR MÁR AZ ELLENZÉKET KIIRTOTTÁK, UGYAN KI SZÓLHATOTT VOLNA?
    (tetteiért irtották ki előbb az ellenzéket, nem származása miatt !!)
    .
    Most még lehet fellépni a közös akarat mellett. TENNI ELLENE, NEM RINYÁLNI.
    Ugyan miért merjük itt leírni gondolatainkat, nem a Magyar Hírlapban, vagy a
    Magyar Nemzetben. NEM LÁTOD? HOGY ŐK MIT ÍRHATNAK SZABADON?
    .
    Vedd már észre NEM RÁD HARAGSZANAK, akiket leszólsz HANEM ÉRTED!!!
    (remélem, ha egy kicsit lehiggadsz megérted, a lázas semmittevéssel mit érsz?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  37. Túlavasuti Persze, a lényegben egyetértünk. Most konkrétan egy esetről van szó. Amint emlitettem én 2006 -ban is kiakadtam azon ,hogy egyesek azt nehezményezték, hogy Gy urcsány “utasitotta” a rendőrséget. Szerintem ,személytől függetlenül
    az a helyes. Hogy emellett milyen kontrollszerepek érvényesülnek az más kérdés. Ha egy miniszterelnök felel egy országért ,akkor abba ez is beletartozik. Most elsősorban az elvről beszélek. Abban meg soha ,senki nem fog tudni engem meggyőzni ,hogy a náciknak is jár a szólásszabadság. Nem ,és ezerszer is nem,még vitázni sem vagyok hajlandó róla.
    Ha mindenki csak feleannyira tenné a lázas semmit mint én ,akkor ezek a haramiák a hatalom közelébe se jutottak volna. Le vagyok higgadva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  38. Túlavasúti
    2013. április 12. péntek
    10:43
    +++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. “náciknak is jár a szólásszabadság. Nem ,és ezerszer is nem,”
    ++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Sok hülye van Magyarországonmég a csuti ellenzékének soraiban is. Azért mondom őket hülyének, mert szegények nem tudják mit cselekszenek. Ők kinyilatkoztatják, hogy erkölcsileg támogatják a fasiezta állam betiltó rendelkezését. Egy demokrara soha nem helyeselheti a törvénytelenséget. Azért, mert ami törvénytelenaz nem lehet erkölcsös. A törvény lehet erkölcstelen, de a törvénysértés nem. Ezzel a támogatással a fasizmust emelik mennybe. Tudattalanok, másszóval hülyék. Legközelebb majd azt fogják erkölcsösnek tartani, ha a csuti SS-sel (TEK) a tömegbe lövet: Mert a mostani támogatásukkal azt is legitimálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. rupcsi
    2013. április 12. péntek 11:14
    “náciknak is jár a szólásszabadság. Nem ,és ezerszer is nem,”
    +++++++++++++++++++++++
    OLYAN TÖRVÉNYEKET KELL HOZ NI&ÉRVÉNYESÍTENI AMELYEKET A HÁBORÚ
    BEFEJEZÉSE UTÁN NEMZETKÖZI SZERZŐDÉSBEN VÁLLALTUNK!
    Ennek elmaradása esetén ezek a barmok azt hiszik még mindig nincs vége a
    világháborúnak.
    .
    SZABADSÁGHARC! KI ELLEN? AKIVEL SZERZŐDÉS SZERINTI ÜZLETI
    VISZONYBAN ÁLLUNK? AZAZ NEM EGY-KÉT CSALÓ ELLEN, HANEM
    MINDENKI ELLEN.
    .
    A front átvonulásakor Lyukas Rózsi volt a fosztogatók között az első aki
    feltörte a “kizsákmányoló” Nagy bácsi fűszerüzletét. Törlesztett neki
    hiszen több, mint 3 hónapja hitelbe vásárolt és már nem kapott több
    hitelt! Attól kezdve Lyukas Rózsinak sok követője lett, mert észrevették,
    hogy ki vannak zsákmányolva, mert HITEL ALMA. kár, hogy nem jártak
    Cifra Marcsához, mert ő a bögre csárdájában régen kifüggesztette.
    Mennyire tanulékonyak egyesek. MINDIG A HITELEZŐ A HIBÁS.
    .
    Máig sem tudok rájönni, miért kell közismert csalóktól hitelt felvenni,
    ha nem is akarjuk visszafizetni? (vagy tán nem mind csaló?)
    .
    Hová jutunk a bizalommal ilyen VILÁGGÁ KIABÁLT üzleti felfogás mellett
    “alkotott” törvényeinkkel? Azok nagy részének végrehajtásán szándékos
    lyukak, vagyis kiskapu vannak. Ráadásként akkor változtathatók, akár
    utólag is, amikor akarja Viktor.
    EZEK UTÁN MÁR SZINTE TERMÉSZETESSÉ VÁLT, HOGY A NEM ANYAGI
    ÜGYEKKEL – MINT PL A FASIZÁLÓDÁS – NEM KELL TÖRŐDNI A TÖRVÉNYHOZÁSKOR, LEHET SZÜKSÉG LESZ MÉG A BARÁTAIKRA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  42. Nyul György

    Bolond lyukból ,bolond szél fúj.
    Én nem vagyok jogász ,de azt nem tudom elképzelni,még a jelenlegi helyzetben sem , hogy nem lehet törvényes alapot találni a betiltásra..
    Már ne haragudj , de kikérem magamnak ,sok más hasonlóan gondolkodó ember nevében is , az elképesztő hülyeséget amit irsz. Mégpedig azt ,hogy aki most nem áll ki a ” motorosok jogai” mellett ,az már alig várja,hogy a TEK a tömegbe lőjön. Mert lényegében ezt irod. Neked elment a maradék józan eszed is? Na ,az ilyen doktriner liberálisoktól mentsen meg az isten minket.
    Jól jegyezd meg: A náciknak nincs joguk semmilyen létezési formához.
    ( szervezet ,jelképek ,egyenruha, felvonulás stb……).Minden más csak duma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

You must be logged in to post a comment.

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos