Ronai and Ronai
AMERIKAI

Negyvenezer ember veszíti el a munkáját 2012. október 3. szerda 0:16 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Negyvenezer ember veszíti el a munkáját
Budapest – A WEBGAM Központi Játékszerver tulajdonosa a WSG Szerver Üzemeltető Kft. meg fogja vizsgálni kárigénye bejelentésének lehetőségét, miután a pénznyerő automaták üzemeltetésének betiltásával összegzésük szerint több ezer fejlesztői munkaóra, a szerver-fejlesztők több milliárd forintos befektetése, a beszállítók elveszett megrendelései vesztek oda.
.
Szabó József, a WSG Kft. ügyvezetője kedden az európai jogállami rendszerben példátlannak nevezte, hogy a parlament keddi döntésével megszüntette a játéktermeket, az e-kaszinókat, és megtiltotta a játék automaták üzemeltetését.
.
„Egy gazdasági tevékenység lehetőségét egy év alatt újraszabályozni, megvárni a piaci szereplők indulását, majd a jogszabályt 24 óra alatt teljesen megváltoztatni és egy ágazatot eltörölni, az minden befektető, gyártó és munkavállaló arcul csapása” – fogalmazott.
.
Beszámolt arról, hogy a WSG Kft. – abban a hitben, hogy a jogállamiság alapkövetelményeként alapozhat a jogbiztonságra és a kiszámíthatóságra, valamint a törvényhozás által meghozott jogszabályra, majd a kormány által kidolgozott végrehajtási rendeletre – végrehajtotta fejlesztéseit, auditáltatta rendszerét, és szabályszerűen beadta központi szerver üzemeltetői kérelmét a Nemzetgazdasági Minisztériumnak. A tárca pár nappal a WSG Kft. engedélykérelmének befogadása után közölte, hogy a játékadó- bevételek gyors realizálása érdekében a törvényes kereteken belül sürgősen elbírálja a kérelmet, sőt kijelentették: a következő hónapokban új alapokon elindulhat a szerver alapú pénznyerőautomata-üzemeltetés – fűzi hozzá az ügyvezető.
.
„A mai parlamenti döntést alig tudjuk elhinni, hiszen tegnap reggel még minden jogszabályi háttere adott volt, hogy megbízható központi szerencsejáték szerver szolgáltatóként lépjünk piacra magyar fejlesztésű rendszerünkkel” – írta. Hozzátette: ezzel a cég  sorsa végleg megpecsételődött.
.
Az Országgyűlés keddi döntésével megtiltotta a játéktermek és az elektronikus kaszinók üzemeltetését, pénznyerő gépek így csak játékkaszinókban működtethetők a jövőben.
.
A nyerőgépek üzemeltetésének betiltásával a szerencsejáték szövetség tagjainak, ezerkétszáz vállalkozónak legkésőbb hétfőig negyvenezer embert kell elküldenie az állásából; a parlament keddi döntésével a nyerőgépipar dolgozói számára megkérdőjeleződött a jogállamiság Magyarországon, közölte Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSZSZ) elnöke.
.
Úgy fogalmazott: „a magyar Országgyűlés kormánypárti képviselői a nyerőgépek betiltása mellett ma megszavazták negyvenezer becsületes munkavállaló munkanélkülivé tételét, közel kétszázezer családtag megélhetésének elvesztését”.
.
A szövetség szomorúan tapasztalja, hogy a magyar kormány homályos érveléssel, egy tollvonással szüntet meg egy ágazatot, holott a nyerőgépiparág huszonegy évig volt komoly pillére a magyar gazdaságnak – áll az elnök közleményében.
.
A piaci szereplők különböző jogcímeken évente 70 milliárd forintot fizettek be a költségvetésbe. Ebben a gazdasági és pénzügyi helyzetben ezért az elnök aligha indokolhatónak nevezi a kormányzati lépést, hiszen az MSZSZ szerint az online szerencsejáték megadóztatása ezt a kieső tételt nem pótolja.
.
Schreiber István kiemelte: érdemi indoklás hiányában csak találgatják a „szakma kivégzésének okát”, hiszen nincs egy hónapja, hogy a nemzetgazdasági tárca bizakodó hangú közleményben számolt be arról, hogy a következő hónapokban új alapokra helyezve felpöröghet a piac, elindulhat a szerveralapú pénznyerőautomata-üzemeltetés, aminek minden jogszabályi háttere adott volt.
.
Most azonban nemzetbiztonsági kockázatot, maffiózókat emlegetnek, holott a legszigorúbban szabályozott és ellenőrzött iparág tagjairól van szó – fogalmazott. A NAV Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya évente átlagosan 15.000 ellenőrzést végzett a pénznyerő automata szektorban és az összes ellenőrzésnek csupán 3 ezrelékében találtak törvénysértést. Ez az adat pedig bármely ágazatnak a becsületére válna – emelte ki az elnök, aki a vádakat a vállalkozók és a munkavállalók nevében egyaránt visszautasítja.
.
Schreiber István szerint lényeges kérdés, hogy miért hoztak tavaly novemberben törvényt az új típusú üzemeltetési formáról, emelték ötszörösére a játékadót, és adták ki júniusban a jogszabály végrehajtási rendeletét, befektetésre biztatva mindenkit. Miért nem lehetett már akkor meghozni a mostani döntést – mielőtt vállalkozásokat lovallnak bele olyan beruházásokba, amelyek nem térülhetnek meg? Felteszi azt a kérdést is: ha a „Fidesz krédójával” ellentétes a szerencsejáték, akkor az online szerencsejáték, amelyet több országban betiltottak, miért nem az.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 7 szavazatból)
Negyvenezer ember veszíti el a munkáját, 4.6 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Én nemtom…megint ez a ” Dézsavü ” :
    Minden filmben azt látom hogy a maffia legelőször a nyerőgépeket nyeli le….
    ( Csak itten sajnos nem fog gyönni a pofozkodós Bud Spencer hogy rendet tegyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  2. Hungarian citizen

    … viszont igy maris van ~200.000 ember, aki alig varja, hogy vegre alkotmanyos jogaival ellentetesen regisztralhasson, es elhajthassa a fideszt egyenest a vesztohelyre.
    Napersze, ha tenyleg jobbara a szeljobbot erositette az 5x ado utani megmaradt gepflotta, akkor kicsit sem banom, hogy bemutatkozott nekik orban, es megvonta a penzuket.
    Ha lenne egy tokos ellenzeki partunk, mar ott tartotta volna meg a sajtotajekoztatot a szovetseg udvaran, igertet teve arra, hogy megtamogatott gyozelme eseten visszaallitja az utolso allapotot. De nem. Ehhez is hulyek. Akkora egy luzerorszag ez, hogy neha tenyleg csak butan nezek ki a fejembol, hogy hello, ti az en fajtam vagytok, azonos sulyu es rovatkoltsagu aggyal? :>>>

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  3. Az egészben az tetszik leginkább, ami minden “egyéjszakás” törvénykezésnek nevezett ötletbörzét kísér: vagyis a képviselők, a lakájsajtó is egy éjszaka világosodik meg. Amiről még tegnap fogalma sem volt, hogy probléma, éjszaka talán még egy kaszinóban dobálta a pénzt a nyerőgépekbe, évekig jól elvolt mindennel a “komenistaliberálisok” kivételével, most egy óra alatt rájöttek a torkosmatildok és egyéb szépreményű papírcsúfítók, hogy “hát igen, ez zavart engem egész eddigi életemben”. Azért vagyok frusztrált, amit a mostani “táltoskormányunk végre megoldott”, amiért nem tudtam aludni éjszakánként, hogy nincs egy csinos kis alaptörvényünk, mindig bántott, hogy nem az állam kezeli a hulladékot, hogy nem járult 8 millió ember eddig a választások előtt regisztrációra a Kubatov hivatal elé, hogy “mé nem főzhettem eddig magamnak úgy 50 liternyi pálinkát”. Hétfő reggel felkelt egy őszi napon mit sem sejtve, délután egy tollvonással megszüntettek egy ipart, nem nézve mennyi ember veszíti el munkahelyét, megélhetését néhány óra alatt, és kedd reggel már bőszen támadta a “mételyt árasztó sátánt, védte a szegény embert, akinek kihasználják a játékszenvedély betegségét. Az élete eddigi 50- 60 évében nem zavarta .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  4. Egy éve már, hogy új módszeren dolgoznak a nyerőgépesek, a nagyobb ellenőrizhetőségért, több milliós befektetéseiket semmisíti meg egy tollvonással a kormány – és az utcák csendesek!
    Több százezer rokkantat sértettek meg pár ezer “csaló” miatt!
    3 millió emberből 100 ezer merte vállalni, hogy továbbra is marad a mnyp-ban!
    Most a babakötvényekre teszik rá mancsukat!
    Milyen országban élünk?
    A külföldi híradókban mást sem látni, mint a több százezres tiltakozásokat a kormányok ellen – itthon többzázezres csak a békemenet volt, a nem leszünk gyarmat sámándobossal kísérv,e félázsiaiakkal megspékelve!
    Ha az embereket akarják védeni – ott van a kábítószeres gyilkosságok esete, bőven akad pl. és sokkal megrázóbbak, mint az, hogy egy-egy családfő felköti magát a játékszenvedélye miatt!
    Hozzanak törvényt a kényszergyógykezeltetésükről, ha már annyira aggódnak, de egy iparágat megszüntetni, főleg ilyen módon, valami nem stimmel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. “abban a hitben, hogy a jogállamiság alapkövetelményeként alapozhat a jogbiztonságra és a kiszámíthatóságra, valamint a törvényhozás által meghozott jogszabályra, majd a kormány által kidolgozott végrehajtási rendeletre ”
    És mire alapozták ezt a “hit”et? Hinni a templomban kell, a viktatúrában meg fel kell készülni minden mocskos húzásra.
    Ezeknek csak most kezd derengeni, (amikor a bőrükön érzik) hogy a budiforradalom eredményeképpen NEMERD jött létre? Ami NEM jogállam,
    ahol NINCS jogbiztonság, és egy elmebeteg tettei esetében nincs NORMÁLIS ÉSSZEL kiszámíthatóság?
    A diktatúra nem csak egy szó, az a polgári biztonság alapja. Amikor NEM volt tömegfelkelés pl a Tákolmány ellen – akkor elfogadták az ilyen következményeket is. Idő kérdése: de mindenkire sor kerül! A tüdő képtelen megmaradni szép laposan a fazékban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  6. Majd ezután a Közgép fogja üzemeltetni a játékgépeket! :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. “…viszont igy maris van ~200.000 ember, aki alig varja, hogy vegre alkotmanyos jogaival ellentetesen regisztralhasson, es elhajthassa a fideszt egyenest a vesztohelyre.”
    .
    Nem kell itt regisztrálni. Kezdődjön már el! Húzzunk már ki végre az utcára, legyen már végre polgári engedetlenség. Ezeket most rögtön kell elzavarni, nem két év múlva. 40000 ember végre egységesen adott.
    .
    “Hozzon magával mindenki még egy embert!” – hangzott egykoron egy ismerős szájából. Hát itt a remek alkalom (a sokadik már), hogy tegyünk valamit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Tisztelt bmk! Remélem hogy úgy is lesz 26-án. Valóban ezeket most kell elzavarni oda, ahol az off-shore cégeik vannak és ott rejtegetik a közpénzből ellopott százmilliárdokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. Egyedül Andy Vajna kaszinójának nyerőgépei nem veszélyesek az emberek pénzére, mentális egészségére és nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot sem.

    A már bevezetett tandíj és a 2014-ben bevezetendő vizitdíj is támogatandó, nem kell miatta miniszterelnököt buktatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. egy évvel ezelőtt csak gazdasági kérdés volt a nyerőgépezés, ötvenezerről ötszázezerre emelték az adóját óriási bevétel reményében, akkor nemzetbiztonsági kockázatról egy nyikk sem volt.
    aztán sorra adták vissza a gépeket, bevétel még annyi sem volt – gondolom én, mint azelőtt az ötvenezerből.
    érdekes módon, most hogy hozzávágták lázárevicshez az információs hivatalt, most hirtelen belekeverték a nemzetbiztonsági kérdést is, félnótás bizonyitandó, hogy megfeleljen az uj hivatalának is és hogy ő mennyire kombinativ gondolkodásu.
    halkan megkérdezem:
    tessék mondani, az nem nemzetbiztonsági kérdés ami a fideszt a sötét oligarcháihoz füzi, ez a gazdasági összefonódás, a közös érdekeltség?
    debil orbán mikor dönt valamiről akkor kinek az érdekeit nézi: az országét, vagy hogy a közös buli érdekeit?
    ez persze csak költöi kérdés volt, mert nap mint nap tapasztaljuk, hogy kinek az érdekeit, ez a napnál is világosabb!
    ez igencsak bizonyitja, amit sokáig nem akartam elhinni:
    valaki azt mesélte nekem, hogy az őrült nemzetvesztőnk minden dologban ugy dönt, hogy előbb megvizsgálja, ebben mi a saját érdeke, és minden más csak utána következik!!
    pusztulnia kell!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. Javaslatok a holnap reggeli rendkívüli kormányülésre, és éjszakai határozathozatalokra:Holnaptól a piros autók ki vannak tiltva a forgalomból, délután négyig le kell adni az állami hulladéklerakóba, vagy a KÖZ-GÉP lerakóhelyeire, helyben kifizetve a megsemmisítési illetéket. Indok: Szocialista- kommunista pártkötődés, a választások napján való közlekedés esetén a választások szabályainak súlyos megsértése, tiltott befolyásolás. Ez vonatkozik az összes még szocialista országban gyártott autókra, úgymint Trabant, Skoda, Lada, Wartburg, Dacia satöbbi típusokra, mivel a régi világ egyértelmű igenlése, nosztalgiája miatt van ilyen autója. Súlyos nemzetbiztonsági kockázatokat rejt magában, aki ilyen autót birtokol, hiszen alkatrészbeszerzés leple alatt valójában a régi világ embereivel tart kapcsolatot, lázít.
    Akár ilyenre is ébredhetünk holnap…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Nem szabad csodálkozni, mi már csak ilyen birka nép vagyunk. Rákosi pajtás idejében is így volt, féltünk tőle, meg az ÁVH-tól, most meg a törpétől.
    Aztán egyszer csak megráztuk magunkat és az elvtársaknak egy jó része , ott fityegett a lámpavasakon. Szerintem most se lesz ez másképpen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. T. Stáry Lóránt!
    .
    Stáry Lóránt
    2012. október 3. szerda
    14:57
    .
    “Aztán egyszer csak megráztuk magunkat és az elvtársaknak egy jó része , ott fityegett a lámpavasakon. Szerintem most se lesz ez másképpen.”
    .
    A PRÓFÉTA SZÓLT BELŐLED :-))) !!!
    LEGYEN igazad !!!
    A NER egytollvonásos FEKETELEVES SZÜRCSÖLŐI MIND EZT SZERETNÉK MÁR LÁTNI.
    Az Andrássy utat egész szépen FEL LEHET DÍSZÍTENI VELÜK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Tisztelt Árpád!
    Mi lesz oktober 26-án?
    Az oktober 23-ai megmozdulás is elmarad?
    Valamiről lemaradtam már megint , a fene essen bele, mindig hózódik ez a megmozdulás!
    Tiszteletem Stáry Lóránt
    Sajnos ilyen, amely 1956-ban történt nem lesz !
    Itt marad minden a régiben, 2014-ig kell kibírni , ha akkor elmegyünk szavazni, – persze előtte regisztrálni – akkor talán sikerülhet, ha nem, akkor megint OV lesz 4 évig!
    Nem tudom már a hitemet elvesztettem teljesen!
    Megint eltelt egy nap és semmi sem történik és ez így megy hétről – hétre, hónapról hónapra!
    Hiába mondom én is és Bartus Úr, hogy tennünk kell valamit nem csinálunk semmit !
    Annak semmi értelme nincs, hogy mint oly sokszor , kimegyünk este 6-ig, elmondják a beszédet, oszt jó napot kívánok, gyerünk haza, mert sok az otthoni teendő!
    Én csak azt látom, hogy százával küldik el az emberkéket, mindenki panaszkodik és azzal le is van tudva !
    Az ellenzék nem csinál semmit sem, mit is tudna csinálni ebben a nagy felfordulásban!
    DE , oly sok embertől hallom, hogy oké hogy elmegy regisztrálni , de a Fideszre nem akar, az MSZPre meg pláne hogy nem , akkor kire adja le a voksát?
    Na itt kezdődik a nehéz kérdés!
    Tőlem is megkérdezik, hogy kire lehetne szavazni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Nem szabadna elfelejteni, hogy Németország ellen az USA és Anglia összefogott a Szovjetunióval, mert tudták, hogy melyik a nagyobbik baj!
    Amig az itthoni ellenzék azt nem akarja meglátni, hogy már az ország, a törvényei és a demokrácia teljes káoszban van és ennek helyrehozatalához minden normális emberre szükség van – addig még tovább süllyed az ország. Ha végre az ország érdeke és a benne élők sanyarú sorsa lenne a fontossági sorrend a ki, kivel igen és a ki kivel nem kérdés pedig százhuszad rangúvá válna, mert HAZÁÉRT BÁRMIT A HAZÁT SEMMIÉRT (DEÁK FERENC) , most megmutathatnák, hogy nem pitiáner politikusok, hanem felelős államférfiak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Mindaddig, amíg a hatalom megszerzését tekinti célnak bármely politikai párt, vagy csoport, és nem pedig a hatalmat eszköznek az ország felemelkedéséhez (nempedig a magán és havri zsebek teletöméséhez), addig a mindenkori politikai vezetők csak egyre lejjebb ásnak a gödör alján. 1956-ban egy elégedetlenségi hullámtól beszart vezetés a tömegbe lövetett. Ez váltotta ki azt a reakciót, amit ma előszeretettel aposztrofálnak forradalomnak. Úgy látom, hogy a jelenlegi kormány ma ugyanott tart, és mivel a népnek ismét nem lesz mit veszíteni, rövidesen jön a sortűz, majd a polgárháború, mert van egy erős anyagi alapokkal rendelkező réteg (amely 1956-ban nem volt).. Ez a réteg bármiáron ragaszkodni fog a szerzett vagyonához, és a vagyona által élvezett előjogaihoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. hallottam, megerősíteni nem tudom. állítólag andy vajnának szánják ezt az üzletágat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Petrovics zoltán

    Kell az itt megszerzett üzletág valakinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Öreg pg
    Gondolj az örök életre bebetonozott fide$$ funkcionáriusokra, hiszen
    velünk szemben ők fogják ezután védeni a rendszerváltás után
    törvénytelenül meggazdagodottak “jogait”. Övék az ország, maguknak harácsolták a közösből.
    Mi BARMOK meg törvénytisztelően betartjuk az ellenünk hozott, demokrácia
    és közösség ellenes törvényeket.
    .
    ŐK LEROMBOLTÁK A DEMOKRÁCIÁT, MI MEG TŰRJÜK?
    Azt hiszem igen, tűrni fogjuk, mert a kispolgárság nem akar politizálni.
    Fél az erőszaktól, inkább eltűri, hogy vele erőszakoskodjanak!
    Inkább védi a “filléres emlékeit”. Ébresztő! a fejlett világ, köztük
    már a kinaiak is elszáguldanak mellettünk. Mire vártok?
    A jelenlegi vezetés jogászként mindent megtesz a haladás gátlására.
    Már több mint két éve láthatjuk, hogy máshoz sem ért! Visszahozták
    a középkort. A csodát már mások elhalászták előlünk.
    EZÉRT ELŐBB-UTÓBB A 4 MILLIÓ LÉTMINIMUM ALÁ CSÚSZVA.
    ÉHSÉGLÁZADÁSBA KEZD.
    .
    NEKIK MÁR NINCS MIT FÉLTENIÜK, HISZEN IGY IS ÚGY IS AZ ÉLETÜK A TÉT!
    PÁRTJAINK MEG CSODÁLKOZVA NÉZIK : UGYAN MIT AKARNAK EZEK?
    NEM HISZEM, HOGY A MAI ELLENZÉK BÁRMIT IS NYERHETNE EZEN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. bajao: 100,000+ÁFA volt az a szerinted 5Oezer. De azt még ki lehetett termelni. könnyedén. Sokan nem tudják pl. hogy az I. kat. termekben ahol volt elektronikus roulett, ott játékhelyenként kellett fizetni az adót. Tehát egy gépre 8x. Mert annyi játékos tud leülni. Jó, nem kell félni, borzalmas pénzt hozott így is.
    Megmondta Mayer Lansky még 198O-ban: “figyelje meg, hogy az évezred végére a kormány fogja felügyelni a drogot, a szerencsejátékot és a prostitúciót. Hogy miért? Mert ezekben van a pénz. ”

    Nesze neked jogállam. Majd bejönnek a titkos játékbarlangok. És mégjobban megerősödik az alvilág. Ilyet melyik másik országban lehetne megcsinálni? Csak ott birkaországban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. buligyuri!
    elnézést a tévedésért, de a lényegen nem sokat változtat, a hiradások szerint tömegével vitték vissza a gépeket az adóemelés után.
    száz szónak is egy a vége, fékezhetetlenül zsarolható a kormányunk, illetve nem a mi kormányunk, mert nem tudom kinek a kormánya, vagyis sejtem, egy arctalan masszáé, ami napról napra dagad, mert a javunkat akarja és amelyet az őrült nemzetvesztőnk maradéktalanul ki is szolgál!
    üdv. bajao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Sokaknak nem fog tetszeni ami most írok, de a játékgépeknek a kaszinókban a helyük! A kaszinókat lehet ellenőrizni, a kis falusi kocsmák gépeit meg nem és nem is érdemes!
    A negyvenezer munkavállaló semmit nem állított elő, sem élelmiszert, sem ruhát, semmit ami az emberek számára szükséges lenne!
    A gazdagok nyugodtan verjék el a pénzüket a kaszinóban, de az elesetteket, a kényszereseket nem kellene kifosztani!
    A 40 ezer állítólagos munkavállaló havi költsége ( munkadíj, járulékok) minimum 4 MILLIÁRD forintot tesz ki, nem számítva a “nyereséget”.
    Ezt a pénzt ezután is elköltik az emberek, talán értelmesebb célra, és az is bevételt jelent az államnak, nem kevesebbet mint a játékgépekből beszedett adó!
    Mielőtt bárki fidesz fannak titulálna, szerintem ez volt a fidesz egyetlen értelmes törvénye amióta újra hatalmon van, és soha nem szavaztam és nem is fogok soha rájuk szavazni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Nem azonos a hozzászólás, nyugodtan elfogadhatják! Sokaknak nem fog tetszeni ami most írok, de a játékgépeknek a kaszinókban a helyük! A kaszinókat lehet ellenőrizni, a kis falusi kocsmák gépeit meg nem és nem is érdemes!
    A negyvenezer munkavállaló semmit nem állított elő, sem élelmiszert, sem ruhát, semmit ami az emberek számára szükséges lenne!
    A gazdagok nyugodtan verjék el a pénzüket a kaszinóban, de az elesetteket, a kényszereseket nem kellene kifosztani!
    A 40 ezer állítólagos munkavállaló havi költsége ( munkadíj, járulékok) minimum 4 MILLIÁRD forintot tesz ki, nem számítva a “nyereséget”.
    Ezt a pénzt ezután is elköltik az emberek, talán értelmesebb célra, és az is bevételt jelent az államnak, nem kevesebbet mint a játékgépekből beszedett adó!
    Mielőtt bárki fidesz fannak titulálna, szerintem ez volt a fidesz egyetlen értelmes törvénye amióta újra hatalmon van, és soha nem szavaztam és nem is fogok soha rájuk szavazni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. tfejszes,
    Többen megírták, és akkor megismétlem: Lehet akármilyen jó a nyerőgépek átirányítása, ezt sem szabad egyik napról a másikra elrendelni, különösen nem úgy, hogy röviddel azelőtt még átfogó szabályozásáról hoztak törvényt.
    Továbbá a fize$$-t ismerve tudhatjuk, hogy kis idő műlva az ő érdekcsoportjuk zsebébe vándorol ennek az üzletágnak a nyeresége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Belefeccöltek egy csomó pénzt az üzemeltetők, hogy egységesen összekapcsolhatóan, ellenőrizhető lehessen a rendszer! Ezt tavaly kezdték el összehozni, nem kevés pénzért! Most egy tollvonással pedig az egész füstbe ment! Ezt ki téríti meg az üzemeltetőknek?!
    Ne legyünk már ennyire érzéketlenek, befektettek és most kidobott pénz lett!
    A kábszer és az kannásbor is okoz akkora családi gondokat, meg a kaparós sorsjegyek is, ha valakiknek szenvedélyükké válik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Lesz még itt robbantgatás,kedves felcsútimaradona!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Én a jelenlegi rezsim idáig (2 év alatt) mindössze 2 intézkedését tartom pozitívnak, hasznosnak és támogatásra méltónak:
    a dohányzás szigorítását,
    a nyerőgépek szigorítását.

    Sajnos lesz egy hozadéka is ennek:
    a rezsim bukás után ez a 2 csoport (cigaretta lobby és nyerőgép lobby) rögtön ellenállónak fogja magát nyilvánítani, és igyekezni fog jutalmat érvényesíteni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Indul a kaszinó-mutyi 2013. november 5. kedd

Mától kampec a játéktermeknek 2012. október 10. szerda | AN

Betiltják a nyerőgépeket 2012. október 1. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos