Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szávay Ágnes Amerikában is orvost keresett 2012. szeptember 11. kedd 19:13 | AN

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szávay Ágnes Amerikában is orvost keresett

New York – Szávay Ágnes sérülése miatt nem tudott a US Open mérkőzésein százszázalékos teljesítményt nyújtani. A mérkőzések után New Yorkban több orvost is felkeresett, hogy derekának ötödik csigolyáján keletkezett terheléses törésre gyógymódot találjon. A New York-i Ronai and Ronai Ügyvédi iroda egy új módszerrel történő gyógyítás költségeit is vállalná, de a teniszező még nem döntött.

AN

Szávay Ágnes elmondta, hogy már majdnem minden műtét nélküli módszert kipróbált, és továbbra is szeretné elkerülni az operációt. New Yorkban több orvost is felkeresett, a legtöbb szakember műtétet javasol, de nem garantált a végeredmény. A döntést nehezíti, hogy öt orvos öt különféle módszerben hisz, nincs egységes szakmai vélemény, amelyben meg lehetne bízni. A teniszező nem tartja kizártnak, hogy akár Amerikában műtsék meg, de még nem adta fel annak lehetőségét, hogy műtét nélküli megoldást találjon.

Felmerült egy új kezelés lehetősége is, a PRP néven ismert eljárás centrifugált vér injekcióval történő bejuttatásával, a vörös vérsejtek segítségével csökkenti a fájdalmat és elősegíti a gyógyulást. A módszert több amerikai sportolónál, egyebek mellett Tiger Woods esetében is, sikerrel alkalmazták. A kezelés költségeit felajánlotta a Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda, amely legutóbb a philadelphiai hajóbaleset magyar áldozatait védte, és 17 millió dollárt nyert a károsultaknak, most pedig az elsüllyedt Concordia cruise károsultjait képviseli, és 400 millió dollárra pereli a tulajdonos céget. Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai nemcsak sikerrel védik a bajba jutott magyarokat a világ minden részén, de most már segítséget nyújtanak olyan magyar kiválóságoknak is, mint Szávay Ágnes. Az ügyvédi iroda kész arra, hogy anyagilag is segítse a magyar teniszezőt, hogy visszakerülhessen a csúcsra. Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai szerint az általuk ajánlott módszer a világ egyik legjobb megoldása ezekre a problémákra.

Szávay Ágnes elmondta, hogy ezzel kapcsolatban még nem állapodtak meg, mert nem ismeri eléggé a módszert. Olyan megoldást keres, amely segíti abban, hogy a pályáját sikeresen folytathassa. A terheléses törés amiatt következett be, hogy túledzette magát. Fél éve a US Openre készült, nagyon jól érezte magát, de az előversenyen egy becsípődés miatt három napot feküdnie kellett, és kiújultak a fájdalmai. Emiatt idő előtt kellett búcsúznia a versenytől. „Nem adom fel – mondta a kiváló teniszező –, megpróbálok a végsőkig mindent, hogy a sérülésből felépüljek és egészségesen folytassam a versenyzést.” Szávay Ágnes egyelőre lemondta az őszi ázsiai versenyeket, de tervei szerint kisebb összdíjazású franciaországi versenyeken októberben pályára lép. „Minden attól függ, milyen lesz a derekam” – tette hozzá. (x)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 9 szavazatból)
Szávay Ágnes Amerikában is orvost keresett, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. nekem is fáj a derekam. de nem vagyok szávay ági.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  2. A tegnapi 4:1 után valakit még érdekel Szávay Ágnes csodálatos teniszjátéka az azervalahányadik helyen? Mr. Peter Rónai, oly atyai az az átkaroló mozdulat, …
    Na jó, jobb nő, mint teniszező. Ismerek egy nénit, 73 éves, háj a dereka, kellene neki olyan 800 US$, kezelésre. Teniszezni nem tud, (Sávay sem,), meg régen dugták meg. Ezt nagyon sajnálja viszont. El ne felejtsem, vacsorázni is szeret. Ha van mit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  3. Szávay felett sajnos eljárt az idő. Ágika nem akkora tudású versenyző, hogy helye lenne a top 20-ban. Még akkor sem, ha felgyógyulna titokzatos betegségből.
    Neki nem csak a gerincével van baja, hanem a fejével is. Amikor jól ment a dolga, bizony egy kicsit magas lóra ült, most ennek is issza a levét.

    Gonoszka
    Szávaynak sok-sok pattanás van az arcán, nyilván a beszedett hormonoktól!
    A te ismerős nénikédnek van-e ilyen szexepilje?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  4. Őszintén szólva, nehéz, nagyon nehéz sport ez a tenisz. Rohangászni, melegben, hidegben, szélben, és még ütni is a labdát,…
    Fárasztó. Ágika már a legjobb 500 közé is nehezen tud visszajönni. Akkor, meg minek?
    Szép volt, Ági, a legjobb eredmény a 13. hely.
    Ne erőlködj lány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  5. Bár a cikk végén ott az (x), ami világosan jelzi, hogy fizetett reklámról van szó, azért még kommentálhatjuk azzal a megjegyzéssel, hogy ez bizony nem jött össze!

    Mai hír, hogy Szávay gerincét Svájcban műtik.

    http://hvg.hu/sport/20120914_szavay_agnes_gerincmutet_svajc#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

    Értem én, hogy Rónai úr irodájának jó reklám lett volna, hogy átvállalja a már pályafutása csúcsán túljutott teniszezőnő orvosi kezelésének költségeit, de ez most nem jött össze. Bár nincs jogom beleszólni, hogy mire költik a Rónai Ügyvédi Iroda pénzét, de az a határozott véleményem, számtalan szebb, és értelmesebb célra is lehetne költeni, mint egy nem túl megnyerő modorú, amúgy a pénzre nem kifejezetten rászoruló, jól kereső hölgy támogatására.
    Ha lehet egy javaslom, a most felszabadult összeg elköltésére, jön a tél. Szép számmal élnek fedél nélkül a fejük felett, éhező gyerekek Magyarországon. Vannak a pénzhiány miatt kényszerűségből elhalasztott életmentő műtétre váró kicsinyek. Vannak fedél nélküli nagycsaládosok ezrével. Ha égeti a zsebét a pénz, hát ezeken segítsen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. Ronai ur nem csak a tehetseges embereknek segit, hanem leginkabb azoknak is, akiknek 100% an szukseguk van ra…. Talan arrol is lehetne irni, hogy milyen adomanyokat adott a magyar mentos csapatnak… Akik pedig egy picit is ragalmazzak elobb utana kellene nezniuk, hogy ki is ez az ember es, hogy o onzetlenul segit a tudasaval es nem legfobbkeppen a penzevel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Kedves Commandante,
    csak a pontosság kedvéért: ezért a cikkért nem fizettek semmit az Amerikai Népszavának. Az x jelzést azért helyeztük el, mert a híren túl valóban népszerűsíti a Ronai and Ronai Ügyvédi Irodát, amely lapunk régi jó ügyfele. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  8. Igazad van Commandante!
    *
    Martonyinak, a főnökének, de ne soroljuk, szóval az egész FID-SS vezérkarkarnak komoly baj van a gerincével és mégse fordulnak orvoshoz, mert most már minek…
    *
    Azért ne legyünk gonoszok, inkább megértőek. Itt Janiccsal kapcsolatban IS oly rosszindulatú megjegyzések láttak napvilágot, hogy kívülállók még azt hihetik, hogy az AN olvasótábora rosszmájúak gyülekezete. Ne adjunk erre alapot.
    *
    Szóval, szemben a mentálisan gerinctelen emberekkel mIndenkinek joga van az egészségét ápolni, hát még ha olyan sikeres és csinos, mint Szávay Ági. További sok sikert Ágika a magánéletben, akár Rónai ügyvéd úr karján is…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  9. Szávay? “Túl van tárgyalva!”.Még keresgéljen egy-két évig,eddig is csak keresgélt,az egyes tornákon a teniszlabdát…! Ágika! Ami nem megy,nem kell erőltetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  10. A velemenyem !!!

    Soha eletemben .olyan segitokesz Emberrel mint RONAI PETER New York-i

    Ugyved NEM TALALKOZTAM …….!!!!! “ne higgy a fulnek…..higgy a szemnek”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. A velemenyem !!!

    Soha eletemben .olyan segitokesz Emberrel mint RONAI PETER New York-i

    Ugyveddel… NEM TALALKOZTAM …….!!!!! “ne higgy a fulnek…..higgy a szemnek”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  12. Milyen csúcsra? Már eléggé régen, ifikorban volt amikor olyan teniszezőkkel lehetett egyenrangú, mint Azarenka, vagy Radwanska. Ők azóta már továbbléptek és a felnőtt mezönyben is eredményesnek bizonyultak. Ez a vonat már sajnos elment…
    Megfejthetetlen, hogy a magyar, elsősorban női teniszezők (sajnos a ffi mezőny még ennyire sem képes, talán egy kivétellel) miért maradnak el egyre jobban a világ élvonalától, ahogy telik az idő és kerülnek idősebb korcsoportba…
    Így azután maradnak az emlékek, Körmöczy, Taróczy, Gulyás, Asbóth…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szárazföldön is gyilkolt a kacsahajó 2015. május 9. szombat | AN

A “magyar Petrocelli”-nek nevezték Peter Ronait 2014. december 21. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos