Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ma szólal fel Áder New Yorkban 2012. szeptember 25. kedd 14:57 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ma szólal fel Áder New Yorkban
Budapest/New York – Martonyi János külügyminiszter szeptember 25-29. között New Yorkba, az ENSZ Közgyűlés 67. ülésszakára látogat, ahol számos ülésen felszólal és bilaterális tárgyalásokat folytat – közölte a Külügyminisztérium.
.
A közlemény szerint a magyar diplomácia vezetője részt vesz az EU-külügyminiszterek együttes ülésén, ahol várhatóan aktuálpolitikai és regionális kérdéseket vitatnak meg.
.
Martonyi János jelen lesz az EU New York-i missziója székházának avatásán Herman Van Rompuy, José Manuel Barroso és Catherine Ashton, az EU főképviselőjének jelenlétében, egy transzatlanti vacsorán, valamint azon a megbeszélésen, amelyen a közép-európai térség és az ENSZ együttműködésének elmélyítéséről lesz szó – olvasható a közleményben.
.
A magyar tárcavezető részt vesz az átfogó atomcsend szerződés részes államai képviselőinek találkozóján is.  Martonyi János külügyminiszter mások mellett kazah, szerb, koszovói és palesztin kollégáival folytat az ENSZ Közgyűlés margóján kétoldalú megbeszéléseket. Képviselteti magát egy ünnepélyes állampolgári eskütételen a New York-i magyar főkonzulátuson és találkozik amerikai zsidó szervezetek képviselőivel – írta a Külügyminisztérium.
.
Áder János az általános vita első napján, kedden szólal fel a közgyűlésen. A beszédet megelőzően a köztársasági elnök részt vesz Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárnak a delegációvezetőknek adott köszöntő fogadásán, majd a tervek szerint kétoldalú tárgyalásokat folytat Szlovákia, Csehország, Bulgária és Lettország elnökével. Áder János kedd este jelen lesz az amerikai magyarok egy újabb csoportos állampolgársági eskütételén a New York-i magyar főkonzulátuson.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 4 szavazatból)
Ma szólal fel Áder New Yorkban , 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Nagyon nagy hibat kovetnek el, amikor illegalisan amerikaban elo, vagy mar amerikabol kitiltott roman, ukran stb allampolgaroknak adnak magyar allampolgarsagot es ezaltal magyar utlevelhez jutnak! Amivel ujra “tisztava teszik” magukat es mint egy szuz-leany besetelhat az usa-ba!
    Ezen cselekedettel Orban az FBI-val akar felmoshassa a padlot is! Lehet, hogy szandekos??? Ez ahhoz fog vezetni, hogy megfogjak vonni a vizummentesseget!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  2. Vona Gábornak a bátya Ahmedinedzsád és a ..húga.. Chávez is felszólalnak a ENSZ Közgyűlésen, igaz senki nem fogja meghallgatni őket, egymáshoz fognak szólni! Pfuj, milyen család!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  3. Martonyi “palesztin” kollegával fog beszélgetni? Hol van Palesztina? Kik azok a palesztinok? Egy nem létező államnak külügyminisztere is lehet? Esetleg nem a Jordán külügyminiszterrel fog tárgyalni? Akkor talán még érteném ezt a palesztin miniszterséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (21 szavazatból)
  4. Milyen nyelven fog Áder felszólalni?
    Mert angolul nem tud.

    http://www.youtube.com/watch?v=1qRpLY14lkU&playnext=1&list=PLFCEF870C7DFC5121&feature=results_main

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Fa nyelven, eddig is azt beszelte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. T.Avi ! Sok a minuszod, rosszul fogalmaztál,bár mentségedre szolgál, hogy ahol Te élsz, ott a biztonság fontosabb, a liberalizmusnál. Egyébként, áder jankót , jobban el tudnám képzelni a Nemzeti vágtán, huszár egyenruhában. Tipikus búsképű lovag, ezzel nincs is baj. A baj az, hogy ő is azon agyal, hogy hogyan maradhat hatalmon a mocskos fidesz. Senkinek ne legyenek illúziói, szarnak ők a gazdaságra, a szociális helyzetre, ők már most azon agyalnak,hogy hogyan lehet valami, sunyi, mocskos, aljas módon hatalomban maradni. 8 évi,g vártunk azért, hogy 4 év múlva elzavarjanak? Na nem! Ezt nem engedhetjük! Majd a simicskák, CBA-s lázárok adnak lóvét. A bugrisok meg kussoljanak, legfeljebb a jobbiknak nagyobb teret engedünk. Nahát ezek a férgek tényleg így gondolják. Bár megtehetik, mert, a társadalom nagy része kussol, ha Gyurcsány levett három milliliter vért, akkor őrjöngtek, ha orbánc, lecsapol fél litert, akkor megadóan tűrik, érdekes ez. Mi ez? Stockholm syndróma?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Az említett urak helyében én most nagyon szégyelném magam, még akkor is, ha közvetlenül nem ők követtek el hibát, bűnt, viszont agyonhallgatták az azeri ügyet is, ámbár lehet, hogy még ez a jobbik eset, amilyen dilettánsok. Az egész társaság úgy ahogy van köztársasági elnököstől, külügyminiszterestől egy szégyen, viszont megint ki az aki kimarad ebből? A kormányfő, a főbűnös, aki képtelen olyan borzalmat elkövetni, amiért végre már elnyerné méltó büntetését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Amerikai Örmények nem demonstrálnak ellenünk? nagy kár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. vicsi
    2012. szeptember 25. kedd
    22:43
    Hidd el nem érdekel mennyi a mínuszom, mert ez nem általános iskola ahol azt nézzük, mennyi 5-m van.
    A véleményem továbbra is az, hogy egy nem létező államnak nem lehet külügyminisztere. Főleg úgy, hogy annak idején megadták a lehetőséget nekik, hogy saját államuk legyen de ők inkább az ellenségeskedést választották. Persze addig sem kell dolgozni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. Európa legfiatalabb alkotmánya – mondja. De hiszen nem is alkotmány, hanem alaptörvény, amit elég sűrön fazoníroznak….
    Benne vannak a fékek és egyensúlyok….hát savanya már megint gurított!
    Mióta mindenütt pártkatonák ülnek nincsenek fékek, féktelenül gázolnak át mindenkin és mindenen, ott talán vannak olyanok, akik elhiszik, hogy így működik ez a kis ország – de aki kicsit is tájékozott az nem veszi be!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. A GRIPPEN_ÜGYRŐL,miért kussol mindenki??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Nos, már tudjuk, hogy mit mondott ez a kergült ember. Újabb témát dobott be a világ köztudatába, miszerint nálunk a jogállamiság működik, és megerősítették a fékek, és ellensúlyok rendszerét.Így már nem csak az osztály röhög, hanem a világ is rajtunk.
    Hogy nem szakadt rá a mennyezet! Azt hitte biztos, hogy ott is birkák előtt beszél…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. jézusom!!! nem olvastam még a cikket, és a hsz-eket sem. első szabad asszociációm az volt: remélem, valakivel begyakorolta a szöveget….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Magyarország 1988 óta elismeri Palesztinát (sokan másokkal együtt). Sok ország nem ismeri el (javarészt a nyugat), de azért diplomáciai kapcsolatot tart fenn vele. Az ENSZ-ben megfigyelői státusa van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  15. Mitkeres a csizma – Jankó – az asztalon? Pontosabban, miról is akar ez beszélni? Talán arról, hogy hogyan kell semmibe venni a titkos (vagyis a demokratikus) választás alapvető, íratlan szabályait. Amikor Áder, elődjét Sólyom Lászlót a minimális titkosság teljes mellőzésével, e g y e k é n t .
    m e g v i z s g á l t a . a FID-SS parlamenti képviselőik . s z a v a z ó l a p j a i t , s ha jól tudom . l e . i s . f o t ó z t a . azokat. Ezt csináld utánunk Achmedinezsad és Chaves, ilyet még ti sem tudtok…
    Más lapra tartozik az, hogy épp kapóra jött nekik az egyik legbutább házelnökhelyettes, M a n d ú r László, mint egy ü g y e l e t e s szoci
    . b u g y u t a . és a történtek után . é r v é n y e s n e k . n y i l v á n í t o t t a . a “titkos” szavazást. Hát ki nem élt volna ezzel a lehetőséggel, ha hagyják…
    Valószínű, hogy az orbánista Áder az ENSZ-ben most majd kiadja a jelszót:
    VILÁG ANTIDEMOKRATÁI EGYESÜLJETEK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. ” Magyarország 1988 óta elismeri Palesztinát …”
    Mint már tudjuk, hogy Magyarország 1944 és 1990 között jogilag illegitim állam volt. Ergo nem is létezett. (FIDESS)
    Ezért egy nem létező állam nem ismerhetett el egy nemlétező államot!
    Mint tudjuk az ENSZ-nek nevezett bohócok gyülekezetében túlsúlyban vannak az arab és arabbarát államok.
    Tehát még mindí tartom a nemlétező állam nemlétező külügyminiszterével nem lehet mint azonos rangúval tárgyalni. Kvaterkázni lehet vele egy pókerasztal vagy bárpult mellett de azt már nem lehet jogilag hivatalosnak tekinteni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. yanki
    2012. szeptember 25. kedd
    16:02
    Részben szándékos, csak nem amerika ellenes. A dolog arról szól, hogy aki az ő ideje alatt kap állampolgárságot, őrá fog szavazni. Szavazókat gyűjtenek.
    -
    Én viszont bízok abban, hogy az amerikai “szavazók” a demokratákra fognak szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Könyörgöm, hogy lehet ezt elviselni???? Ezt a szaniszlot miért nem dronozzak mar le??
    Innentöl mindenütt letagadom, hogy magyar vagyok, mar nincs kedvem vitatkozni senkivel és nem hiszek ebben az orszagban.
    http://comment.blog.hu/2012/09/26/az_imf_ontotte_rank_a_vorosiszapot?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_09_26&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Milyen nyelven fog felszolalni. Csuka nyelven?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. miaszösz
    2012. szeptember 26. szerda
    14:39
    Én nem tudtam végignézni, de a Varánuszon most tárgyalják az idiótát. Volt aki 15 percig is tudta nézni. :)))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. http://img8.hvg.hu/image.aspx?id=480db64a-2d70-4362-9b6e-783e6aa47341&view=77b35f82-3c9f-4f85-88fe-7bbfe9f7ce2c
    :)))))))))))))))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. KB olyan a képe mint aki besz@rt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. offtopic: mai hír: “Ismét a Klubrádiónak adott igazat a bíróság”.
    .
    Ki fogad velem, hogy ezek a szerencsétlen ingyenmártírok most sem kérnek kötelező, bírósági végrehajtást?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. @yanki – Az első ujjlenyomat vételkor kifakad a genny és a külpolitikai seggfejek mehetnek rapportra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Frankó Jankó beszélhet, Ő még csak nálunk fekete seggű, de odakint is kitelhet a becsülete :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Azt kellene elmondania, amit a nép akar üzenni a világnak:
    Beszéljen arról, hogy elvették az emberek nyugdíj megtakarításait.
    Beszélhetnie kellene arról, hogy az alaptörvényükben kiforgatták az embereket szerzett jogaikból.
    Beszéljen arról, hogy földönfutókká, Döbrögik rabszolgájává teszik különösen a vidéki, iskolázatlan munkanélkülieket, semmilyen tervük nincs arra, mit kezdjenek az egyre növekvő szegénységgel szemben.
    Mondja el, hogy karba tett kézzel nézik a cigányok, zsidók üldözését.
    Ne tekintsen el attól, hogy elmagyarázza, miért kell felkerekednie nyolcmillió embernek ahhoz esetenként az új járási központokba 50-60 kilométert utazva kelljen megtenni azért, hogy regisztrálja magát a szavazati jogáért?
    Mondja el miért is kell a vidéki, baráti, rokoni urakból,” hirtelen zsíros parasztot csinálni?
    Miért kellett egyik napról a másikra iparágakat, vállalkozásokat tönkre tenni, kizárólagos állami monopóliummá változtatni?
    Mondja el, hogy olyan sajtószabadság van az országában, hogy jogerős többszöri bírósági ítéletét sem hajtja végre a “nagy tekintélyű helytartótanács”?
    Miről is fog beszélni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Egy barmely nyugati civilizacio szamara fel perc kideriteni, hogy mi az a magyarorszag. Ki volt a kulugyminiszter az azeri arulasunk alatt? Kicsoda most? Nolam, mindket idoben Martonyi. Ennel tobb senkinek a vilagon nem kell ahhoz, hogy bearazza az orszagot az agressziv, tarhalos, torpe utonallo szerepebe. Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. moment
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
    Lehet folytatni a felsorolást napestig, vagy holnapestig? :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ádert kitüntették a gyarmatosítók New Yorkban 2012. szeptember 28. péntek | AN

Amerika bojkottálta az iráni felszólalást 2012. szeptember 26. szerda | AN

Ahmedinedzsád Jom Kipurkor beszél 2012. szeptember 23. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos