Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vesztegetett volna a renegát 2012. július 24. kedd 16:39 | AN Forrás: MTI/HVG/Északhirnök/Kettős Mérce

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vesztegetett volna a renegát
Budapest – Az újabb értesülést a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista portálon találta a Kettős Mérce blog: azon a honlapon, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. A hangfelvétel eredete bizonyítatlan.
.
A felvételt állítólag Ambrus Zoltán készített 2010-ben, amikor Szegedi Csanád meglátogatta Borsod megyei tanyáján. A felvételen a két férfi Szegedi felmenőiről beszélget. Ambrus a hatóságok figyelmét is magára vonta, amikor a rendőrség a roma sorozatgyilkosság ügyében nyomozott a „halálbrigád” után. A férfi tanyáján több fegyvert, illetve robbanószereket is találtak, ami miatt fél évet előzetes letartóztatásban is töltött. Ambrus aktív szerepet vállalt a Jobbik borsodi frakciójának belharcaiban. Ezen belharcokkal összefüggésben kezdett el Szegedi családi háttere után kutatni, amelynek az egyik eredménye feltehetően a ">most itt hallható videó.
.
A nem ellenőrzött forrásból származó hangfelvétel végén Szegedi azt állítja, hogy előnyöket tudna biztosítani Ambrus Zoltánnak európai parlamenti forrásokat megemlítve, amelyekből „teljesen legálisan” tudna neki juttatásokat biztosítani, feltehetően azért cserébe, hogy Ambrus az információit ne hozza nyilvánosságra.
.
Részlet a beszélgetésből:
.
Ambrus: Nekünk megvan a tetoválási szám is. … A mi információink szerint deportálták. Tudjuk, hogy mikor jött haza.
Szegedi: Énnekem erről sosem beszéltek … Rákérdeztem, és örökbe vette őt a Klein család, akik idősek voltak.
Ambrus: A nagypapáról találtunk olyat, hogy megváltoztatta a nevét. … Ha gondolod, előveszem az iratokat, az embereim alaposak voltak.
.
Ambrus Zoltán, aki felvételt készítette, azt mondja, szerinte Szegedi Csanád származása fontos, és erről annak idején értesítette a Jobbik elnökét.
.
A hangfelvétel végén Szegedi Csanád azt mondja, hogy előnyöket tud biztosítani Ambrus Zoltánnak európai parlamenti forrásokból.
.
Szegedi Csanád: Örülök, hogy letisztáztuk ezt a helyzetet, nyilvánvalóan van olyan, amiben tudok segíteni.
Ambrus: Ó, már elment az a vonat.
Szegedi: Szerintem nem ment el, mert nem hiszem, hogy nem lenne szükségetek pénzre, pályázatra, újságcikkre.
.
Szegedi keddi miskolci sajtótájékoztatóján nem tért ki az új botrányra, ellenben bejelentette, hogy a kazincbarcikai kórház aktív ágyai, a gyermekosztály és a szülészet megmaradásáért aláírásgyűjtésbe kezd a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete. Ugyancsak a kórház érdekében indítják el a Magyar Élet Menetét. Az esettel ugyancsak foglalkozó Északhírnök.hu című lapnak írott helyreigazítási kérelmében ellenben hamisítványnak nevezi a felvételt:
.
“Felhívom a T. Szerkesztőség/Tartalomtulajdonos figyelmét, hogy a hír tartalma nem fedi a valóságot. Ennek oka, hogy a hír alapjául felhasznált hangfelvétel nem eredeti, így nem is alkalmas arra, hogy az alapján bármiféle következtetést és ténymegállapítást vonjon le a szerző. Fentiek alapján kérem a hír soron kívüli haladéktalan törlését, és egy sajtóhelyreigazítási közlemény honlapon – törvényben előírt határidőn belül – történő alábbi megjelenítését.”
.
Rejtély, hogy a Szegedi családfája utáni kutatást kik és hogyan végezték, s kaptak-e külső segítséget ahhoz, hogy személyes adatokhoz férjenek hozzá. A HVG úgy tudja, a politikus családjának múltja nem volt titok Szegedi két legismertebb ellenfele, a pártból korábban kizárt Endrésik Zsolt országgyűlési képviselő és a szintén kiebrudalt Kisgergely András önkormányzati képviselő előtt sem. Sőt, a Szegedivel szemben álló „jól informáltak” körébe tartozott egy borsodi tanyatulajdonos, Ambrus Zoltán is, aki a HVG információi szerint kulcsszerepet játszott a párt borsodi belháborújának kialakulásában.
.
Ambrus „jobbikos története” még 2009 májusáig nyúlik vissza, amikor a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) műveleti információja alapján a rendőrök igazoltattak egy férfit, akinek az autójában fegyvert találtak. Ez a férfi Ambrus egyik ismerőse volt. Nem sokkal később már Ambrus tanyáján razziáztak, ahol harminckét gépkarabélyt, egy lángszórót, valamint számos haditechnikai eszközt és lőszert, egy újabb házkutatás során pedig – ugyancsak a tanyán – további huszonnyolc gépkarabélyt, különböző kaliberű éles lőszert, két kézigránátot, egy páncéltörő gránátot, valamint nagy mennyiségű fegyveralkatrészt foglaltak le. Mindez abban az időben történt, amikor a rendőrség lázasan kereste a romák elleni gyilkosságok elkövetőit.
.
A rendőrség korábbi közlése szerint nem volt olyan információjuk, miszerint a két ügy között kapcsolat lenne, de a szélsőjobboldali körökben nem ismeretlen, szkinhedmúltú Ambrus meggyőződése, hogy a romagyilkosságok miatt kerülhetett a rendőrség látókörébe, noha a debreceni illetőségű, a gyilkosságokkal vádolt személyeket állítása szerint nem ismeri. (Ambrus szerint engedéllyel tartott fegyvereket, illetve gyilkolásra alkalmatlan eszközöket találtak a rendőrök a tanyáján tartott razzián, ezért felmentésre számít, elsőfokú ítélet várhatóan augusztusban születik az ügyben.)
.
Bár Ambrus soha nem volt a Jobbik tagja, letartóztatása fordulópont volt a párt borsodi életében – folytatódik a HVG tényfeltáró írása. Az ártatlanságát mindvégig hangoztató tanyatulajdonos ugyanis a Jobbik vezetésétől remélte, hogy közbenjárnak az érdekében. Több ismerőse is azt állította nekünk, sőt ő maga is elismerte, hogy abban bízott, az akkor már az Európai Parlamentbe bejutott párt kiáll mellette, ahogy a terrorcselekményekkel vádolt és szintén rács mögé került Budaházy György esetében tette.
.
A kiállás viszont elmaradt, amiért a Jobbik, de különösen a Borsodban befolyásos Szegedi Csanád súlyos árat fizetett. Ambrus hat hónapig volt előzetesben, majd házi őrizetbe került. Letartóztatása előtt az eldugott tanyáján több jobbikos politikus is megfordult és az ott található fegyverekkel „gyakorlatozott”. Több forrásból is megerősített információnk szerint kijárt a tanyára Kisgergely András, Endrésik Zsolt, Holczman László és Balla Gergő is. Közülük Kisgergely és Holczman később megyei önkormányzati képviselők lettek, Endrésik és Balla pedig a párt parlamenti képviselői, utóbbi most is a parlamenti Jobbik-frakció tagja.
.
Ezekről a „gyakorlatozásokról” a HVG szerint az NBH-nak is tudomása volt, ha máshogy nem, utólag. Ambrus a lapnak azt állította, az NBH sosem szervezte be, bár „pályafutása” alatt törekedtek erre. „Próbáltak jó belátásra bírni, de nem hajlottam erre a dologra. Lehet, hogy amiatt, mert én nem akartam ártatlan embereket meghurcoltatni, végül engem hurcoltattak meg.”
.
„Zoli rendkívül csalódott volt, dolgozott benne a bosszúvágy, mert úgy érezte, a Jobbik cserbenhagyta. Olyan adatokat kezdett el gyűjteni jobbikos vezetőkről, amelyek számukra kínosak lehetnek” – ezt már Ambrus egyik neve elhallgatását kérő ismerőse mesélte a HVG-nek. Több forrás is azt állítja, hogy a Szegedi Csanád családfájára vonatkozó dokumentumok a házi őrizet idején (2010-ben) már Ambrus birtokában voltak, de a férfi a portál érdeklődésére tagadta, hogy ezekkel bárkit is zsarolt volna. Azt viszont elismerte, hogy a kezében „valóban megfordult ilyen jellegű dokumentum”.
.
Noha Ambrus váltig állítja, hogy „hidegen hagyja, mi történik a Jobbikban”, több forrásból is úgy tudni, jobbikos kapcsolatain keresztül igyekezett befolyásolni a párton belüli viszonyokat, leginkább Borsodban. A 2010-ben a parlamentbe bekerülő és némiképp mérsékeltebbé váló párt Ambrusnak nem volt elég radikális, a Szegedi befolyását mindig is ellenérzéssel szemlélő Endrésik és Kisgergely is a radikálisabb vonalhoz tartozott, így a közeledés az elégedetlen jobbikosok és közte természetes volt.
.
Ambrus a Magyar Gárdát is lenézte, amiben talán szerepet játszott katonamúltja is. Az a hír járja róla, hogy évekkel ezelőtt külföldön katonáskodott, onnan a fegyverismerete. Az ezt firtató kérdést azzal hárította el, hogy erről nem akar beszélni, a barátai előtt is titkolózik ezzel kapcsolatban. Bármit is csinált korábban a most már tanyáján gazdálkodással foglalkozó férfi, úgy tudjuk, a Jobbikon belül többen kifejezetten tartottak tőle. Tény, hogy nem a fegyverügy volt az első, amikor dolga volt a hatósággal: a miskolci Bonnie és Clyde néven elhíresült rablópáros ügyében ő volt az, aki a fegyvereket adta a bűnözőknek, majd később a rendőröknek „feldobta” Novák Tündét és Fekete Lászlót. (Clyde, azaz Fekete László nem sokkal a letartóztatásuk után öngyilkos lett, Novák Tünde, alias Bonnie, pedig kilenc évet ült, néhány éve szabadult a börtönből.)
.
A Jobbik borsodi belháborúja (amely lényegében az Endrésik-féle kör és Szegedi Csanád, valamint testvére, Márton között dúlt) akkortájt erősödött fel, amikor Ambrus kikerült az előzetesből és házi őrizetben volt. Szegedi ebben az időben figyelt fel ténykedésére, mi több, el is utazott hozzá a tanyára, de hogy Ambrus akkor előhozakodott-e a politikus családjának múltjára vonatkozó információjával vagy sem, nem tudni. Szegedi a pártportálnak számító barikad.hu-nak adott interjújában azt állította, 2011 decemberében tudta meg, hogy a nagymamáját egy gyermektelen vidéki zsidó házaspár nevelte fel, ezt az információt pedig meg is osztotta Hiszek Magyarország Feltámadásában című, önéletrajzi részeket is tartalmazó könyvében. Állítása szerint csak az országos tisztújítás után terjesztett körlevelekben találkozott azokkal az anyakönyvi kivonatról szóló fényképekkel, amelyek a zsidó felmenőit „kívánták bizonyítani”. „Pár nap múlva utánajártam a dolgoknak és kiderült az, amiről a szüleimnek sem volt előtte tudomása: vannak zsidó származású felmenőim is” – mondta az interjúban.
.
„A ’zsidókártya’ előhúzása a borsodi háborúskodás utolsó fejezete, úgy tudjuk ugyanis, hogy más, szélsőjobboldali körökben kínosnak ítélhető információ nem állt Szegediék ellenfeleinek a birtokában.” fogalmaz a HVG, amely szerint a konfliktusban egyébként végül a szemben álló felek mindegyike rosszul járt: Szegedi ellenfeleit kizárták a pártból, míg őt magát nem választották be újra az elnökség tagjai közé. Úgy tudjuk azonban, hogy a párt vezetésének támogatását a Vona Gáborral is jó viszonyban álló Szegedi Csanád továbbra is élvezi, sőt nemrég újra ő lett a párt borsodi elnöke. „Így ha a most nyilvánosságra került zsidó származását a Jobbik-szavazók is elfogadják, újra feltápászkodhat. Ezt a lehetőséget vetíti előre az is, hogy a Jobbik vezetésén belül többen úgy vélik, a Szegedi-ügyet a párt saját hasznára tudja majd fordítani, főleg akkor, ha a 2014-es választások után kormányzati szerephez jut. Ugyanis éppen Szegedi Csanád példájával tudnák bizonygatni bel- és külföldön, hogy nem antiszemták és nem a származása alapján ítélnek meg valakit” – fejeződik be a hvg.hu cikke.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 13 szavazatból)
Vesztegetett volna a renegát, 4.7 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Nem elég hogy zsidó náci a pofa , még tagadja is.
    Nagyon ” rendesembernek ” akarna látszani , dehát tudható a most divatos közhelyből :
    ” Nem elég rendesembernek látszani , annai is kell lenni.” ( Vagy fordítva hehe )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  2. Érdekes ez a Csanád gyerek nekem :-)
    Jobbikban ő volt talán a legradikálisabb! Emlékszem mikor Romániában vonulgatott Nagy-Magyarország zászlókkal, szinte már a gúnyhatáron belül élő szélsőjobbosok arca égett, hogy ez a faszi mennyire vakmerő/pofátlan módon sétálgat Romániában.
    Mindenesetre kíváncsian várom lesz e belőle miniszterelnök :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  3. A politikusok rájöhetnének, hogy van abban valami ami Őszödön az mszp-s politikusok, “autófényezők” rendbe szedésére elhangzott, még ha azt GyF mondta is. Különben ezekkel a tolvajokkal és mindenféle kétes alvilági elemekkel megtűzdelt sok-sok naiv csodavárú hívővel és pártolóval rendelkező párt veszi át a hatalmat.
    A tisztesség hosszútávon kifizetődő dolog. Nem kéne mindenáron a privilégiumokhoz ragaszkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  4. Ha véletlenül ki nem derül a “pedigréje”, igaz lenne rá, hogy “Széép naagy kerek fejű, avas szalonnán nevelkedett PARASZTGYEREK, esze-ereje: akár a marhának!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  5. Az, hogy ez a buzeráns zsidó vagy sem nem is érdekes. Ezt majd egymás közt lematekozzák a nácik. Az viszont jobban érdekel, hogy ha azon a tanyán egy hadseregnek való lőfegyvert találtak akkor hogyan lehetséges, hogy az Ambrus nevezetű pasasra még nem rohadt rá a műanyag lakat!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  6. A tisztesség hosszútávon kifizetődő dolog.
    Igen, egyvàndor, itt a pont !
    Különben ez inkàbb jacquespot a Jobbiknak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  7. Azért ez még nem lejátszott. A fanatikusabbaknak, mint a sötét kurucinfós Novák, a származás a lényeg. (Hogy mi benne a logika, azt értelmes ember úgyse érti.)
    .
    http://index.hu/belfold/2012/07/24/novak_elod_szegedi_csanadnak_le_kell_mondania/
    .
    Mindenesetre, szerintem, amíg ő az alelnök, és szava van, addig nem lesz béke a Jobbikban. Amint egy kicsit is élénkülni fog a gazdaság (bármilyen távol is van ez), abban a pillanatban, mindenki el fogja felejteni őket, és ráunnak majd az eleve idióta ovodás szintű náci játékra. Remélem igazam lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  8. http://grincs.nolblog.hu/archives/2012/07/24/Hegedus_a_hazteton/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  9. Ma bal lábbal keltem!
    A Jobbal hízott disznó képébe szeretnék lépni!
    Olyan jól esne! Csak, hogy tanuljon egy kis jó modort!
    .
    Pfujj! Szánalmasak!
    Látom a minuszoló ma is megdolgozik a pacskolásért! Szemét kutya!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  10. Ezek a mínuszolók miért nem mennek oda ahova valók?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  11. Őrjöngő Zsebdiktátor

    -zázrivecz / vona/ gábor,
    - tóth/ toroczkai/ lászló,
    -tyirityán betyársereges lófasz jóska

    családfája nincs meg valakinek:-)))???

    Szeretnék megint jót röhögni.
    Most akkor mi van a zsírfejű csanádkával ,gondolom a hullámok még nem ültek el a náci pártban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  12. Mit foglalkoztok a mínuszolókkal? Sose legyen nagyobb örömük a tetűknek! Addig csinálják, míg foglalkozunk velük, ha lexarjuk a pofájukat, akkor már nem is érdekli őket a dolog.
    Abból a jó pár csúzliból ide is adhatnának párat, már csak azért is, hogy majdanán legyen mivel visszaköpködni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  13. Ne szidjátok szegény mínuszolókat!
    Hát tehetnek ők arról, hogy a fejük teljesen belegyógyult oránc alfelébe?
    Agyukra ment a püré.
    Amúgy sem telne tőlük értelmes gondolat, hát még így!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  14. Szégyellem magam, hogy a választók ilyen alvilági, bűnöző alakokat a parlamentbe juttattak. Innen már valóban nincs lejjebb!!!!
    Az pedig számomra nem téma, kinek milyen a származása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. Őrjöngő Zs. Diktátor :
    Hát ha a @ó@asz családfának számít… :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Azért érdekes dolog, hogy egy parlamenti párt EU képviselője 2012-ben Magyarországon elszámoltatható egyik nagyszülő származása miatt. A fidesz ámokfutás mellett ez is javítja képünket a nagyvilágban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Krizsák – érdekes ez a Csanád gyerek! Nem érdekes, csak rá is igaz:
    Mindig az kiabál, akinek a háza ég!
    Mindegyiknek meg kellene nézetni a családfáját, aztán utána lehetne zsidózni és cigányozni!
    Ha lenne olyan újságíró, aki rááldozna az idejéből, hogy a Jobbikos képviselők felmenőit megnézze, kiderülhetne egy-két érdekes dolog az elvakult hülyéiről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. A minuszoknak sanyarú világ jött, amióta a Fidesz hatalmon van, ebből kell megélniük, nem lehet molotovkoktélozni, kukát és autót gyujtogatni, székházat fosztogatni! Szánalmasak, ezek külföldön nem kapnának munkát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Ezek a legroszabbak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Olvbarátok!!!
    .
    Már megbocsássatok, de nagyon . k e v e s e n . szóltok, a . l é n y e g r ő l.
    Mint a gyerekek, mindenféle mínuszolók* aljasságán rágódtok, a Ti érzékeny lelkületetek állapotát tükröző kirc-karccal erre a nagyon is ökölszorító drámára. Ahelyett, hogy azt fejtegetnétek, hogy a magyar történelemeben ez – ti., hogy zsidó felmenővel, felmenőkkel rendelkező “fajvédő” – politikus a többek közt általa felállított kelepcébe lépett bele… Mégpedig Imrédy Béla miniszterelnök volt a díszpinty, akiről kiderült ez a turpisság is. Aztán az a “renegát” – aki, akárcsak Szegedi, szintén nem volt vallásos zsidó, csak a faji törvényeik szerint volt zsidó – néhány évvel később háborus bűnösként, a jól kiérdemelt akasztófán végezte.
    Főleg azt éreztem drámainak, amikor a magát vérnácinak tartó Csanád azzal próbál “védekezni”, hogy ő erről nem tudott, de még a szülei sem. Mert ugyebár kéremszépen, ha tudott volna, akkor már az áldozat szemszögéből ítélhette volna meg a szituációt és nem a vadász pozíciójából… Jah kérem, hatalmas a különbség! És nagyfokú aljasság kell ahhoz, hogy addig a percig Ő visszaélt ezen szerencsés helyzetével, és a gyilkosok igazát hirdette.
    E mocsok alak kálváriájának ez még csak a kezdete, s csak remélhetjük, hogy a bűn elnyeri méltó jutalmát.
    .
    * A mínuszolók csak ébren tartják szunnyadó figyelmünket. Nem okoznak kárt. Ha viszont Ti önmagában a “minuszoláson” dühöngtök, Ők célt érnek vele és csak röhögnek a markukba…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Ui:
    .
    Sajnos röviden kénytelen vagyok megemlékezni az Auschwitzot járt nagyszülő/k “bűnéről” is, aki nem átallotta elhallgatni gyerekei és unokái elől nem csak az ötezer év, de még önmaga szenvedésit is, mely e – borítsunk fátylat a múltra – szemérmes titkolózással tulajdonképpen az “És beszéld el gyermekednek” bibliai parancsát megszegve, tudva, vagy nem tudva, de lavinaszerű következmények áradatát bocsájtotta útjára…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Popper Péter tanulságosan írt a családi vonatkozásokról. Röviden:
    Serdülő fia gyakran zsidózott, ami nagyon zavarta. Egyszer megkérdezte a fiát, tudja-e, hogy az anyja zsidó. Nem tudta. Majd megkérdezte, azt tudja-e, hogy az apja zsidó. Nem tudta, majd döbbenten megkérdezte: akkor én is zsidó vagyok?
    Hát így. Utána nem zsidózott a fia.
    Egy pár szavas beszélgetés néha világokat renget meg emberekben. Rengessen is, ahelyett, hogy oktalanok oktalanul romba döntenék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Szegedi Csanádot kitoloncolták Kanadából 2013. december 10. kedd | Christopher Adam/Kanadai Magyar Hírlap-Amerikai Népszava

A Jobbik kéri Szegedi-Meisels mandátumát 2012. július 30. hétfő | AN

Mi már csak egy kávét kérünk! 2012. június 27. szerda | AN

Szegedi Csanád akár alijázhatna is 2012. június 27. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos