Ronai and Ronai
AMERIKAI

Izrael már nem tudja, kit hívjon, aki nem sáros 2012. július 17. kedd 9:29 | Rákócza Richárd Forrás: Háárec

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Izrael már nem tudja, kit hívjon, aki nem sáros
Jeruzsálem – Izrael nincs könnyű helyzetben, ha olyan magyar vezetőt kell találnia, aki nem azonosul antiszemitákkal, állapítja meg a zsidó állam vezető baloldali lapja, a héber és angol nyelven  megjelenő Háárec. A múlt hónapban a Kneszet elnöke mondta el magyar kollégája, Kövér László látogatását, aki megjelent egy antiszemita szerző emlékére rendezett ünnepségen; mint kiderül, helyettesítője, Magyarország elnöke ugyanebben a bűnben vétkes.
.
Reuvén Rivlin, a Kneszet elnöke nem egykönnyen talál megfelelő magyar reprezentánst, aki megjelenhetne a Kneszetben a Világ Igaza [zsidók mentéséért Izraelben adható legmagasabb kitüntetés], Raoul Wallenberg emlékére rendezett hivatalos ceremónián, miután a magyar kormánypárt magas rangú tagjai, a közjogi méltóságok funkcióit betöltő fideszes politikusai támogatásukat adták ismert antiszemitákra való megemlékezésekhez.
.
Három héttel ezelőtt Rivlin visszavonta magyar Kövér László házelnök meghívását, miután rájöttek, hogy részt vett Nyirő József antiszemita íróra emlékező gyászünnepségen. Kiderült azonban, hogy Áder János magyar államelnök, akárcsak Kövér, részt vett a Holokauszt idején háborús bűncselekmények miatt elítélt antiszemita Wass Albert szoboravatóján.
.
Rivlin a múlt hónap végén kemény hangú levelet küldött a magyar Országgyűlés elnökének, melyben arról tájékoztatta Kövért, hogy nem szívesen látják a Kneszetben. Rivlin azt követően küldte el az értesítést, hogy kiderült: Kövér, Magyarország Országgyűlésének elnöke, részt vett az antiszemita szerző, Nyirő József emlékére szervezett megemlékezésen.
.
Nyirő tagja volt a második világháború alatt a nácikkal kollaboráló antiszemita nyilas pártnak. „Ön nyilvánosan olyan ember mellett állt ki, akinek a pártja kollaborált a gyilkos nácikkal a zsidó nép megsemmisítésére szőtt tervük végrehajtásában”, írta Rivlin indoklásul, ezért nem szívesen látott vendég Kövér a Kneszetben.
.
„Aki egy ilyen jellegű rendezvényen képes részt venni, nem vehet részt olyan rendezvényen, amelynek célja Raoul Wallenberg, a Világ Igaza, az emberiesség szimbóluma emlékének megtisztelése, azé az emberé, aki a saját életét veszélyeztetve mentett zsidókat, és megtestesíti a harcot a nácik és kollaboránsaik ellen, mely utóbbiak támogatása mellett ön döntött.”
.
Magyarország gyorsan talált helyettesítőt az Izraelben tartandó ceremóniára. Úgy döntöttek, Magyarország nemrég megválasztott elnöke, Áder János képviseli hazáját. Rivlin örömét fejezte ki a döntés felett. „Részvétele bátor és erkölcsös üzenet az izraeli nép és a világ zsidósága felé”, mondta Rivlin két hete.
.
A Háárec azonban megtudta, hogy Ádár ugyancsak támogatásáról biztosította a Holocaust egy ellentmondásos alakját, Wass Albert nacionalista és antiszemita írót, akit zsidógyilkosságokban bűnösnek találtak. 2008-ban, amikor a magyar Országgyűlés elnökhelyetteseként dolgozott, leleplezte az antiszemita író szobrát és méltatta őt.
.
.
Wass ügyét 1946-ban, távollétében tárgyalták Romániában, a férfit halálra ítélték és háborús bűnösként bélyegezték meg. Wasst egyebek mellett bűnösnek találták abban, hogy 1940 szeptemberében, miután a magyar hadsereg elérte Észak-Erdélyt, Romániában megölt egy zsidó testvérpárt. A nővéreket akkor ölték meg, amikor el akartak menekülni Wass birtokáról.
.
Elie Wiesel Nobel-díjas író a múlt havi, Kövérnek írott levelében azt állította, Wass „nagyon komolyan együttműködött a fasiszta magyar rezsimmel”. Számos hivatalos dokumentum, amelyek az Egyesült Államok Kongresszusának, valamint a washingtoni Holokausz Múzeumnak birtokában vannak, megerősíti, hogy Wass jogosan „elítélt háborús bűnös”.
.
Wass a háború után Németországban telepedett le. Az ötvenes években költözött az Egyesült Államokba, ahol haláláig élt és dolgozott. Noha Románia kiadatását kérte, az amerikai hatóságok azt állították, nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy bíróság elé állítsák. Wass 1998-ban betegsége miatt öngyilkos lett Floridában.
.
Áder elnök ma, kedden vesz részt a Raoul Wallenberg születésének századik évfordulója alkalmából a Kneszetben rendezett ünnepségen.
.
Rivlin házelnök irodája válaszként közleményt adott ki:
.
„A döntést, hogy Áder János magyar elnököt küldik a Raoul Wallenberg születésének 100. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepségre a magyar Országgyűlés elnöke helyett, a Kneszet üdvözölte és nagyra értékelte.
.
Áder elnök elsősorban Magyarország államfőjeként jelzi, milyen nagy fontosságot tulajdonít Magyarország a Kneszetben kedden tartandó eseménynek.
.
Épp ily fontos, hogy Áder János magyar elnök a magyarországi Raoul Wallenberg Év eseményeit koordináló bizottságnak is elnöke. Áder ismert az antiszemitizmus elleni kijelentéseiről és álláspontjáról.
.
A Raoul Wallenbergre emlékező fontos eseményen ugyancsak részt vevő Jád Vásemmel [a Holokauszttal foglalkozó jeruzsálemi kutatóintézet és múzeum] folytatott konzultáció után az a döntés született, hogy a szóban forgó történelmi információt nem kellő mértékben erősítették meg. Így az eseményt a terveknek megfelelően rendezik meg kedden.
.
Reuvén Rivlin házelnök a lehető legnagyobb fontosságot tulajdonítja a Raoul Wallenberg megemlékezésnek, s meggyőződése, hogy a Kneszetben tartott esemény segíteni fog a tudatosság emelésében és az európai antiszemitizmus elleni harcban”.
.
Ezzel fejeződik be a Háárec angol nyelvű híradásának írása, amiből nem derül ki, ami a héber változatból igen: hogy a lap az Amerikai Népszavában megjelent leleplező cikk nyomán tájékoztatta az izraeli közvéleményt arról, hogy a jelzett ügyben Kövér és Áder között nincs különbség. Úgy tűnik azonban, Rivlin nem akarta végleg kenyértörésre vinni az ügyet Magyarországgal. A Kneszet házelnöke jobbnak látta visszavonulót fújni, és nem fokozni a botrányt azzal, hogy a magyar házelnök után a magyar államfőt is nemkívánatosnak tekintik Izrael törvényhozásában.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 24 szavazatból)
Izrael már nem tudja, kit hívjon, aki nem sáros, 4.6 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Izrael úgy véli, hogy talán – ha távoktatással nem is sikerült – némi közvetlen felvilágosítással hatni tud a KE személyére, hátha ellensúlyként (a jobbik zsidó listáján szereplő elnök) még számottevő hatású lehet a kapcsolatok javításában.
    Elnézik ennek fejében a wass albert szoboravatón való részvételét.?!? :) :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (26 szavazatból)
  2. Áder valamikor egy normális tanárember volt, most piszok nehéz helyzetben van, mert egy olyan kormány köztársasági elnöke, amelyik hol nyíltan, hol burkoltan antiszemita, vagy eltűri az antiszemitizmust hazánkban. Látogatása és Perez elnök meghívása mögött csak hatalmi és pénzügyi érdekek lehetnek és kevés meggyőzödés. Bár ne lenne igazam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  3. Pedig Úgy kellett volna tennie,mint Kövérrel tette!
    nyilas barátnak nincs helye az embermentőre emlékezésen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (41 szavazatból)
  4. Mikor és hol volt Áder tanár?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  5. Szájer 2008-ban nemcsak részt vett,
    de méltato beszédet is mondott,
    egy vass albert nevü náci háborus bünös
    szobor avatoján.
    Szájer épp olyan bünös, mint a többi
    fideSS szoba és kollégiumi társ.
    Csodálkozom az izraeli reakcion,
    mosdatják a szerecsent.
    Miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (29 szavazatból)
  6. Bocsánat… Nem szájer, hanem áder.
    bár egy alombol valok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  7. “Izrael már nem tudja, kit hívjon, aki nem sáros” — Hadd segítsek: a magyar hivatalos jobboldalról senkit. Ez egyszerűen nem az a kormány, amelyből jóérzésű ember BÁRKIT meghívna. Hagyják a francba.
    .
    “Rivlin nem akarta végleg kenyértörésre vinni az ügyet” — Rivlin még bánni fogja ezt. Alapkérdésekben nem szabad kompromisszumot kötni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  8. áder sem több belül, mint aminek látszik.

    http://www.metropol.hu/cikk/264859

    És a református egyház is kivette a részét egy
    gyilkos báborus bünös magasztalásában
    áder mellett :
    http://fn.hir24.hu/itthon/2008/06/28/felavattak_wass_albert_szobrat_debrecenben/

    Aki akar rákereshet, modott áder ettöl cifrábbakat is.
    Jusef

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  9. Nem tudom miért kétséges annak a vezetőrétegnek a hovatartozása, akik
    az 1944.március.19. előtti állapotot akarják kritikátlanul visszaállitani, annak
    minden jellemzőivel együtt. Lehet itt a részleteken vitatkozni, ez a végtelenig
    eltarthat. Hiszen a Horthy rendszer eszmevilága azonos a jelen koalició
    eszmevilágával, mely a kezdeti megtévesztő – pávatánctól – fejlődött eddig.
    Még nem fejeződött be minden, hiszen ez csak a kezdet, lényeg még hátra van.
    Úgy gondolom, aki elfogadja a Horthy rendszert, az mindenkit meghivhat közülük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  10. Kedves valaki, kérded, hogy mikor és hol volt Áder tanár?
    Hát nem tudod? Az ÉLET iskolájában…
    http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-492605

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. Amikor Kövér hamu-mamuzott, még csodálkoztam:
    - Te is kövér fiam?
    De, most kitudódik, Kövér és Áder között sincs különbség. Állat mind a kettő, az egyik tulok, a másik vakond.
    Izrael már nem tudja, kit hívjon?
    Ajánlanám Deutsch Tompikát. Ő legalább Vass Albert helyett németesen Fasz Albertet mondana.
    A papnak papot, a babnak babot mondj !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  12. Bocsánat Laci, de a “világ igaza” kitüntetést, te úgy jellemzed, hogy csak zsidóknak adható. Ez tévedés!
    A világ igaza kitüntetés, csak NEM zsidóknak adható, akik a shoa idején zsidókat mentettek, és segítettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. miezittenkérem?

    Meghívhatták volna pl. Bajnait. Megmagyarázva, hogy sajnos a Prohászka – Wass – Nyírő tengellyel nem tudnak egy asztalnál csemegézni, ezért a legutóbbi becsületes magyar vezetőt invitálják meg. Botrány lenne? Ez az egész botrány…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  14. miezittenkérem?
    2012. július 17. kedd
    15:41
    Alacsony hírveréssel ugyan, de ezek a meghívások folyamatosak: Bajnai, Gyurcsány, Medgyessy viszonylag gyakran van külföldön. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  15. Na, azért nézzük egy kicsit a diplomácia nyelvét. Meghívták, meghívták, de Peresz nem a saját rezidenciájára hívta munkavacsorára, hanem szállodába. Azért ez is mond valamit.
    Meg ez is:
    http://www.hirolvaso.com/a-jobbik-hazarendelte-ader-janost-izraelbol-1342530246/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Minden elismerésem mellett azert a zsido állam is nagy hibát követ el h az egyik antiszemita majmot beengedi a másikat nem, hiába az államfő. Egy tok logikátlan és ráadásul tőketlenseg is. Ha rasszizmus hoz köze van, nincs ott a helye és kész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. http://hu.metapedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_k%C3%B6z%C3%A9leti_zsid%C3%B3k_teljes_list%C3%A1ja#Lista
    Ezen a listán Áder mint csahos szerepel. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. Szegedi Csanádot kellett volna! :-))))
    A harcos szittya magyar zsidót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Jólnéz ki a Záder…
    Mintaki megivott egyslukkra másféldeci ecetet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  20. Egyébként nemértam Akövért :
    Attól hegy nem szívesen látott vendég Izráelben , még elmehetett volna oda…vagy nem ?
    Hiszen ez régi gyakorlat a Hungarópoliknyikek körében.
    Hiszen ő egy szabad ország szabad polgára és Izraelben is szabadság van .
    Hátakkómeg ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  21. Geyza!

    Egy szabad ország szabad polgára azt tesz, amit
    .
    .
    .
    .
    .
    megengednek neki….

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. Kövér ezt nyilatkozta:

    “– Önt nemkívánatos személlyé nyilvánították Izraelben, ez elég radikális és barátságtalan lépés.

    – Ez ebben a formában nem történt meg, ha megtörtént volna, meglehetősen súlyos lépés lett volna. Maradjunk annyiban, hogy a jeruzsálemi Wallenberg-megemlékezésen – miután én hivatalosan lemondtam az utazást – a magyarországi Wallenberg-emlékév fővédnöke, Áder János köztársasági elnök úr lesz jelen a képviseletünkben.”

    Vagyis elmehetett “volna”, ha akart “volna”. Így már más! Mégsem hangzik olyan rosszul, nem igaz?! Az igazság meg kit érdekel? Mi csak a tündérmesékben és a pávatáncokban hiszünk.
    Készülhet a magyar népmesék XXI. századi változata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. Fertőzöttek… Ádertől a legutolsó fideszesig…meg a ködömöpö, meg a rosszabbik jobbik…
    Még ilyen jobb oldalt!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Ezek közül senki ne hívjon!
    Akik fasisztáknak szobrot engednek emelni, akik fasisztákról közterületeket engednek elnevezni, azok ne menjenek Izraelbe!
    Az a megoldás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  25. Úgy tűnik az államfő hivatala munkába állt.
    Legalábbis a mínuszok ezt bizonyítják.
    De vissza a témához én úgy látom, hogy mai vezetésből senkit nem kellett volna meghívni Wallenberg megemlékezésére. Mert méltatlanok az ország képviseletére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  26. Lehet találni olyan embert csak nem Orbán közelit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Aki Kövért mond, mondjon Ádert is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Hát a Fidesz-KDNP szűkebb és tágabb körében nem találnak, aki ott van, az mindezt a nézetet vállalja és tapsol hozzá! Nem azt kell figyelni mit mondanak, hanem amit tesznek.
    Most pl. hagyták felszívódni a halálraítélt háborús bűnöst!
    +Horthy-kultusz, Nyírő, Prohászka, Wass, stb. Mit nem fognak fel ebből az esetből, mi nem érthető belőle?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Bocsánat!
    Nem csak az ország képviseletére méltatlanok, hanem elsősorban Wallenberghez méltatlanok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Akinek volt gyerekszobája – az megtanul disztingválni. A magyar kőbunkó jelenlegi vezetőséggel szemben az izraeli vezetők jó nevelést kaptak: ezért megkülönböztetést tudnak tenni egy ellenzéki párt tagjának egy náci szoboravatáson való részvétele – és a Magyar Köztársaság Elnöke hivatalból való eljárása között. Amibe pl belefért Schweitzer rabbi meglátogatása is.
    Magyar ésszel sem reménytelen persze: csak azt kell szem előtt tartani, hogy Áder államelnökként MÉG nem avatott Wass-szobrot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Ezzel együtt tényleg csak az izraeli vezetők jó neveltetésének köszönheti Áder, hogy nem küldték el…. hm…valahova a “nem tudta megvédeni” szövegéért, amikor aktív, tevőleges közreműködést tanúsított az egész magyar közigazgatás és csendőrség.
    http://www.pupublogja.hu/2012/07/verzivatarszemle.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Bár nem vág száz százalékosan a témába, de egy kis megjegyzés.
    .
    Miközben Kövér László – és a magyar kormányzat – agyát teljesen elborítja a Nyírő kultusz pártolása, az egész magyar nemzet teljesen elfeledkezett Karinthy Frigyes születésének 125. évfordulójáról (1887. június 25-én született, Budapesten). Karinthyt nem méltatnám: sem mint magyart, sem mint művészt – ehhez én piti pali vagyok.
    .
    Ugyanakkor azt hiszem, a Karinthy és Nyírő közötti különbséget még egyesített nagyzenekarokkal sem lehetne eljátszani. Így furcsállom, hogy erről az évfordulóról mind a magyar oktatásügy (Hoffman Rózsa), mind a jobbára Orbán kezében lévő média valahogy „megfeledkezett”. Nem így Nyírőről.
    .
    Számomra ez vagy teljes bunkóságot, vagy célzatos aljasságot jelent. Vagy mindkettőt egyszerre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Sammyd 2012. július 17. kedd 10:50 -re válaszul:
    “olyan kormány köztársasági elnöke, amelyik hol nyíltan, hol burkoltan antiszemita, vagy eltűri az antiszemitizmust hazánkban. ” – Méghogy eltűri??? Hiszen a náciknak köszönheti, e teljhatalomba kerülését. És csak addig élvezheti, amíg a nácik úgy akarják. Naná, hogy nem győz az illegitim fidesz kormány kedvükben járni. Mostmár Áderrel az élen. Tökéletes.
    Csak ismételni tudom magamat: “Ha már a zsidó állam is összeborul egy, illegális nácikkal együttműködő illegitim fasiszta kormánnyal, akkor kész.”
    .
    Hitlerrel se akartak az akkori nagyhatalmak “kenyért törni”. Csak amikor már őket is veszélyeztette, akkor szánták rá magukat. És mert a kis semmi Magyarországtól egyiknek se kell félnie (hacsak nem fog össze majd valami beindult iszlám országgal), hát házon belül hagyják, csináljon, amit akar, mert a látszat fontosabb, mint a diplomáciai bonyodalmak. Oszt jó napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. e-Vita
    2012. július 18. szerda
    07:29

    Én is csak ismételni tudom magam. Mit tesznek az ott élők?

    Van egy fogadásom: Amenniben (bár a mikéntjét el sem tudom képzelni – sem jogilag, sem technikailag) Izrael valamit lépne, a magyarországi zsidók egy jó része kikérné magának és bőszen biztosítaná a kormányt, hogy nincs is antiszemitizmus.:((
    Nem árt szem előtt tartani, hogy a magyar zsidó először, másodszor, harmadszor… és sokadszor is inkább magyar, mint zsidó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Lehar, én biztos nem kérném ki magamnak. :)
    Sőt, nagyobb biztonságban érezném magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Jimbo
    2012. július 18. szerda
    09:12

    Nem is rád gondoltam, inkább a zsidóságot képviselő szervezetekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Persze ott is politikusok vannak és Izraelben igen sokan élnek Magyarországból származó zsidók. Nyilván a merev elutasítás nem tenne jót a magyarországi zsidóknak se, hiszen így sorsukat, életüket Izraelből jobban tudják figyelemmel kísérni. Ami a mai időkben nem is elhanyagolható, mivel mindenki előtt teljesen világos, hogy a mai Magyarországon egyre erősödik az antiszemitizmus. Már nyílt utcán verbális bántalmazásra is sor került egy világhírű idős zsidó rabbi ellen. Ugyanakkor ez nem menti az Orbán rendszert, hogy erősödik nálunk az antiszemitizmus és bántatlanul élhetett és eltűnhetett a legkeresettebb magyar háborús bűnös. A Horthy kultusz és a nyilas írok beemelése a NAT-ba pedig kifejezetten rombolják a két ország kapcsolatait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT ÁDER RÉSZVÉTELE AZ ÜNNEPEN ! ELÉG BAJ, HOGY RIVLIN NEM VITTE TÖRÉSRE AZ ÜGYET !!! NEM KELLETT VOLNA MEGHÁTRÁLNIA !!! EZZEL CSAK ORBÁN ALÁ TETTE Ő IS A LOVAT !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Tudnék mesélni az Áder család és a zsidók viszonyáról…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Rajta sydney! ??? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Örömmel hallgatnánk… :) Építsünk hamar pletykafészket!

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Mire vársz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Ennek a hitvány fazonnak volt pofája Jeruzsálembe menni, és részvételével meggyalázni a Raul Wallenberg emlékére megemlékező eseményt. Aki wassalbertet dicsőíti, közösséget vállal anáci háborús bűnösökkel. (wass az volt), szégyentelen hitvány alak, és antiszemita.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Wass Albert imádó a Holokauszt-bizottság élén 2013. január 16. szerda | Lázár György

Szőcs beszólt Ferlinghettinek 2012. október 15. hétfő | AN

Ádert kitüntették a gyarmatosítók New Yorkban 2012. szeptember 28. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos