Ronai and Ronai
AMERIKAI

Románia nem kíváncsi Kövérre 2012. június 5. kedd 13:08 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Románia nem kíváncsi Kövérre
Bukarest – A bukaresti parlament házelnökei, Vasile Blaga szenátusi és Roberta Anastase képviselőházi elnök nyílt levélben kérik Kövér Lászlót, a Magyar Országgyűlés elnökét, hogy halassza el tervezett romániai látogatását az önkormányzati választások utáni időszakra, közölték hétfőn a román hírügynökségek. Mint ismeretes, Kövér korábban civilizálatlannak és barbárnak nevezte a román kormányt, amiért az nem járult hozzá Nyirő József nyilas propagandista székelyföldi újratemetéséhez, amely – a mostani Kövér-úthoz hasonlóan – az erdélyi magyarság további politikai megosztását szolgálta.
.
László György, a Magyar Polgári Párt (MPP) Maros megyei elnöke hétfőn bejelentette, hogy Kövér László házelnök kedden délután Erdélybe érkezik, ahol részt vesz az MPP választási kampányában. Az MPP a Fidesz csatlósszervezete, amelynek létét elsődlegesen az indokolja, hogy alternatívát nyújtson az MSZP-szatellit RMDSZ-szel szemben.
.
A román parlamenti házelnökök levelükben arról biztosítják Kövér Lászlót, hogy ugyanolyan szívesen látott vendégnek tekintik, mint korábbi látogatásai alkalmával, ugyanakkor hasznosnak látnák, ha látogatását elhalasztaná egy, a választások utáni tetszőleges időpontra.
.
„Megértjük és méltányoljuk, hogy szeretne kapcsolatban maradni országunk magyar közösségének tagjaival. Ugyanolyan szívesen látjuk most is, mint korábbi találkozásaink alkalmával, amikor szerencsénk volt találkozni önnel. Mindemellett hálásak lennénk, ha szerepvállalása a kétoldalú kapcsolataink jól meghatározott keretei között maradna. Nézetünk szerint mindenféle közvetlen viszonyulása a belső demokratikus folyamatokhoz ellentétes lenne az európai szellemiséggel, és ártana társadalmaink, valamint a magyar kisebbség célkitűzéseinek”, fogalmaznak a bukaresti parlament házelnökei.
.
Blaga és Anastase kifejtik meggyőződésüket, miszerint Magyarország és Románia számára erős kapocs lehet az erdélyi magyarság és annak politikai képviselete. „Reméljük, megérti: épp ezért elengedhetetlenül fontos, hogy ez a közösség szabadon, mindenféle befolyástól mentesen vehessen részt a romániai demokratikus folyamatban”, írják a román házelnökök Kövér Lászlónak címzett nyílt levelükben.
.
.
Vasile Blaga, a bukaresti Szenátus elnöke
.
Kövér Lászlót 2011 szeptemberében a Magyar Polgári Párt tiszteletbeli elnökévé választotta. Ebben a minőségében idén május 24. és 27. között is részt vett az MPP székelyföldi kampányrendezvényein. Romániában június 10-én rendezik meg az önkormányzati választásokat.
.
A román sajtóban nagy visszhangja volt Kövér László házelnök azon nyilatkozatának, amelyet Székelyudvarhelyen tett, amikor a szervezők a temetési engedély felfüggesztése miatt elhalasztották Nyirő újratemetését. Kövér akkor arról beszélt újságírók előtt, hogy hosszú hónapokon keresztül ment nyugodt, csöndes mederben a szervezés, és „derült égből villámcsapásként jött az új román kormánynak ez a meglehetősen barátságtalan, civilizálatlan, barbár viselkedése”, miszerint egy halottól akarják megtagadni azt a jogot, hogy a saját szülőföldjében nyugodhasson.
.
Victor Ponta román miniszterelnök szombaton kijelentette, hogy Orbán Viktornak kötelessége lenne elhatárolódnia Kövér László házelnöknek a Nyirő-ügyben tett, Romániával kapcsolatos kijelentéseitől, és bocsánatot kellene kérnie Magyarország nevében. „Ha valaha a román parlament elnöke – és most a képviselőház elnökére, Roberta Anastaséra gondolok – megsértene egy szomszédos és baráti államot, az Európai Unió tagállamát, én bocsánatot kérnék”, mondta Victor Ponta.
.
A román kormányfő kijelentésére reagálva Havasi Bertalan, Orbán Viktor miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap úgy reagált az MTI-nek, hogy „a magyar kormány szerint a kegyeleti ügyek nem férnek össze a politikai minősítésekkel, márpedig a kormány erre az ügyre továbbra is kegyeleti kérdésként tekint”.
.
Romániában a parlament mindkét házának élén az ellenzéki Demokrata Liberális Párt (PDL) tisztségviselői állnak, az új szociálliberális kormány politikai ellenfelei. Roberta Anastse és Vasile Blaga házelnökök pártja, a PDL, az Európai Néppárt tagja.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 12 szavazatból)
Románia nem kíváncsi Kövérre, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Szarkeverő, tuskó Kövér László!
    .
    Végre viszonylagos béke volt a két állam között, erre elefánt módjára beront a bukaresti porcelánboltba.
    Az ilyen ember nem hogy politikusként, de még átlagemberként sem normális.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (64 szavazatból)
  2. Ez a mocskosszájú el fog menni. De előbb megmagyarázza, hogy akinek az ő megtisztelő látogatása nem tetszik, az fogjon egy erős kötelet, keressen egy erős gerendát, és akssza fel magát

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (47 szavazatból)
  3. Szólni kell a Zsil-völgyieknek, majd megszervezik a fogadást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  4. Muszáj a kint élő magyarokat össze toborozi a 2014-es választásokhoz.
    Ennyire félnek, hogy elveszíthetik a választásokat? Felvállalják inkább a győzelem reményében még azt is, hogy a két ország között konfliktus legyen?
    Hát milyen politikus Kövér?

    Érdekes. Az ausztriai magyarokért nem fáj a szívük sosem. (Igaz, azok ki is röhögnék.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (51 szavazatból)
  5. Ennél diplomatikusabb felkérés! Ezt nem tanítják parasztéknál. Aztán csodálkozunk hogy a környező országokban mind magyargyűlölők laknak. A birkák csak mennek amerre a szamár nyakán levő kolomp hívja őket. Ezek után nem csoda, hogy megszüntetik, a még meg sem alakult, magyar tanszékeket és a magyar pártok még a bejutási küszöböt sem érik el. “Homo homini lupus est”
    Ez a nagy magyarság és virtus szülte meg Trianont is. A nagy közös sírnál. melyet nemzetek vesznek körül, nem sírnak hanem a hasukat fogják a röhögéstől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (48 szavazatból)
  6. A köteles itthon is csak a sz@rt kavarja folyamatosan :-(((. Egy normális, elfogadható megmozdulása, megnyivánulása SINCSEN.De most már legalább a román politikusok is tisztában vannak vele, hogy nem más, mint egy nagy KÖVÉR NULLA :-))))).
    Emberileg, erkölcsileg és politikailag EGYARÁNT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  7. http://hu.gloria.tv/?media=109172

    .
    itt megtalálható az ominózus bekiabálás:
    …”KÖNYÖRGÖM, AKASSZUK FEL!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  8. Sajnálattal kell megállapítanom, a románok nem csak gazdasági hanem intelligencia szintjén is fölénk nőttek.Igaz, nekik több eszük van, nem választották újra az egypárti diktatúrát mint a magyar konda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  9. Ajanaim:
    Pontosan.
    EZ Trianon igazi oka :
    ” Csak mi ! És senki más ! ”
    ( Erre van idegen szó is : Sovinizmus )
    -
    Sovinizmus alatt általában a hazafiság fanatikus megnyilvánulását értik, a haza vagy nemzet elvakult imádatát, kritika nélküli csodálatát tükröző, annak felsőbbrendűségét hirdető nézeteket. A szó tágabb értelemben bármi másra irányuló fanatikus, ellentmondást nem tűrő rajongást is kifejezhet, például nyelvi sovinizmus, nemi sovinizmus stb. Sovén, soviniszta az, akire a sovinizmus jellemző.
    -
    A francia chauvinisme (ejtsd: [ʃovinizm]) szóból ered. A Cogniard-fivérek La cocarde tricolore (A nemzetiszínű kokárda) című vígjátéka alapján terjedt el, amelynek egyik szereplője, Nicolas Chauvin a túlzott hazafiságot személyesíti meg; vakon, ellentmondást nem tűrő módon imádja Napóleont és mindazt, ami tőle ered. A szereplő nevével ([ʃovæɳ]) illették a túlzottan hazafias katonákat az első császárság idején.
    -
    / Wikipédiából idéztem /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. Mit Románia, én sem vagyok kíváncsi kövérre! Csakhogy Románia sokkal szerencsésebb helyzetben van mint amilyenben én vagyok, mert ha akarja, már most kitilthatja országából a zsírosparasztbajszos fidesznyiket, én meg majd csak a 2014-ben esedékes választáson mutathatok ajtót neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  11. Nagyon kulturált volt a kérés a halasztásra.(nem lehetne elnököt cserélni)?
    Viszont a mi bajuszharcos “csípőbőltüzelünk a céllövöldében” vezérökrünk még a bikacsökből sem ért, nemhogy ilyen udvarias felkérésből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  12. Ne ábrándozzunk. Ha a Fidesz úgy akarja nem lesz demokratikus választás 2014-ben. Öt perc alatt, egy egyéni képviselői indítványra még azt is törvénybe iktathatják, hogy csak ők győzhetnek. Ez a valóság, ami sajnos nem a vicc kategóriájába tartozik.
    Ideje lenne már felébredni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  13. Victor Ponta románií miniszterelnöke egy europai uri ember.Kövér elnök tanulhatna tőle,ha nam volna olyan önfejü és gyülölködő tipus.Ugy kellene vele szemben eljárni,mint a hogyan a szlovákok tették az egykori elnökünkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  14. Románia kormánya helyében én ezután egyetlen egy fideSS-es vagy kdnp-s magyar politikust SEM ENGEDNÉK BE AZ ORSZÁGBA !!!
    .
    “Románia nem kíváncsi Kövérre”.
    Ha ez megnyugtatja őket, MI SEM VAGYUNK RÁ KÍVÁNCSIAK, csak sajna nekünk nincs most választási lehetőségünk :-((((.
    Ám ami késik, nem múlik :-).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  15. Victor Ponta románií miniszterelnöke egy europai uri ember.Kövér elnök tanulhatna tőle,ha nam volna olyan önfejü és gyülölködő tipus.Ugy kellene vele

    szemben eljárni,mint a hogyan a szlovákok tették az egykori elnökünkel.Irigylem a román polgárokat,hogy ilyen vezetőjük van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  16. anonyme: Sajnos Rajtad kivul senki sem veszi eszre, hogy az orszag teljes gozzel robog az egyparti diktatura fele. Viktorkaek bebetonoztak magukat a torvenyhozas segitsegevel s elobb-utobb minden mas partot ellehetetlenitenek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. “Románia nem kíváncsi Kövérre!”

    Biztosíthatom Romániát, MI SE!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  18. én soha nem kedveltem a románokat, de most igazat kell adjak nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. Na én meg kommentelek, csak illett vón előtte társaim kommenteit olvasnom, de legalább sokan egyformán gondoljuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  20. Hát milyen politikus Kövér?”
    Nem is értem, hogy azokat a kétlábuakat akik a parlamentben és különböző hivatalokba ülnek miért nevezik politikusnak? Először is a politikus név kötelez! Másodszor: az a lény aki az iskolából valamilyen úton módon bekerült a törvényhozásba, bármilyen szinten az nem politikus. Jobb helyeken oktatják a politikusoknak készülőket. Vadparaszt, tahó, munkát még hírből sem ismerő )pl: Qrmány) és az összes többi milyen politikusi végzettséggel rendelkezik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  21. Téma, Brüsszelnek IS!
    .
    “Kövér megérkezett, az RMDSZ szerint „brutális beavatkozás” a látogatása.
    Kövér László a repülőtéren összesereglett újságíróknak elmondta, nem tartott attól, hogy feltartóztatják a román hatóságok, erre ugyanis semmilyen okot nem adott.

    Kövér: “Budapesten vannak Nyirő hamvai”

    A Nyirő József újratemetésére vonatkozó kérdésekre pedig előbb nem akart válaszolni, ám az ismételten elhangzó kérdésekre reagálva mégis elmondta, hogy a hamvak jelenleg Budapesten vannak.

    A kérdésre, hogy eleget kíván-e tenni Victor Ponta román miniszterelnök bocsánatkérési felszólításának, egyetlen szóval, nemmel válaszolt.

    RMDSZ: 22 év munkája került veszélybe
    Kövér Lászlónak, a magyar Országgyűlés elnökének a romániai választási kampányba való “beavatkozása” elronthatja mindazt, amit románok és magyarok közösen felépítettek az elmúlt huszonkét évben – jelentette ki Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke
    “Brutális beavatkozás”

    Borbély László, az RMDSZ politikai alelnöke kedden a romániai választási kampányba való “brutális beavatkozásnak” nevezte Kövér László látogatását, ami Borbély szerint “nehéz” helyzetbe hozza Magyarországot, hiszen annak ellenére, hogy Kövér László magánszemélyként jön, ő mégis csak az Országgyűlés elnöke. ”
    http://atv.hu/kulfold/20120605_az_rmdsz_szerint_brutalis_beavatkozas_kover_romaniai_latogatasa
    .
    ….egyetlen szóval, NEMMEL válaszolt., majd igazított egy kicsit a szájából kilógó kapanyélen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  22. Az kétségtelen hogy az erdélyben élő román románok , ha esetleg szimpatizáltak is annyira a romániai magyarokkal hogy a helyi választásokon egy magyarra szavazzanak , ezekután nem fogják tenni !! !!
    MErt nem tudhatják hogy nem e a FIDESZ érdekeit fogja e képviselni az Ő törvényhozásukban !
    Kedves erdélyi magyar nemzettársak :
    Köszönjétek ezt meg szépen Mosthatalmonlévőnek !
    De semmi gond. Igaz hogy hazátok belügyeibe majd nem tudtok beleszólni , helyette viszont szavazhattok ITT . Akár helyettünk is .
    Ezt meg mi köszönnyük Neketek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  23. Lehet tanulni a románoktól intelligenciát!Bár ezek akkora tahók,ha szembeköpöd azt hiszi esik az eső.Kövérnek még ezek után van képe odamenni?Bár annak idején itthon is kötelet ajánlott a magyar népnek .Olyan nagyon csodálkozni sem lehet rajtuk.Lassan már mindent végigjátszottak amivel lejáratták önmagukat,de sajnos már minket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  24. Az RMDSZ sose volt “MSZP-szatellit”. Ez csak az MTI újabb hazugsága lehet.
    Emlékezetem szerint az MDF állt legközelebb hozzájuk.
    Érdekes még, hogy az RMDSZ is az Európai Néppárt tagja, éppúgy mint a FIDESZ.
    Ebből is látszik a FIDESZ és az MTI jelleme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  25. Azt mondta a félminiszterelnök, Nyírő újratemetése nem politikai, kegyeleti kérdés.
    Milyen kegyelet az ahol az elhunyt hamvait egy nylon zacskóban hordozgatják, dugdossák?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  26. „a magyar kormány szerint a kegyeleti ügyek nem férnek össze a politikai minősítésekkel, márpedig a kormány erre az ügyre továbbra is kegyeleti kérdésként tekint”
    .
    Szerintem sem. Ezért mellőzhették volna Kövér utaztatását, és Orbán (ál)kegyeleti porhintését.
    Hány nácit kell még kegyelettel eltemettetnünk – lehetőleg valamelyik környező országban –, hogy derék vezetőink identitástudata helyre álljon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  27. Határozatban ítélte el a parlament a román kormány reagálását. A határozatot az MSZP és az LMP is támogatta.
    Ellenzéki pártok. :)))))))))) Az ilyen operett ellenzék miatt csinál amit akar a Fidesz. Orbán nyugodtan alhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  28. “Victor Ponta román miniszterelnök kedden újságíróknak kijelentette: ha Kövér magatartásával átlépi a törvényes határokat, illetve a két ország közötti jó viszont, a kormány nem habozik majd lépni a külügyminisztérium révén. A felvetésre, hogy az esetleges lépések közé tartozik-e a nemkívánatos személlyé nyilvánítás is, Ponta annyit mondott: ilyen döntést is meghozhatnak, írta az Adevarul. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. Az LMP-t még értem, na de az MSZP???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Hitler hamvai nincsenek véletlenül a fidesz székházban !-nem lennék meglepve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  31. Pupu blogja a nepszava.hu-n kövér (direkt kis kezdőbetű) romániai útjával kapcsolatban:
    http://www.nepszava.hu/blog/entries.php?id=3558

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Erre a tuskó fazonra én se vagyok kíváncsi. Semmilyen megszólalására. Szégyen, hogy ez az alak a parlament elnöke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  33. remélem a világ összes magyarja most már látja, hogy egyáltalán nem érdekli ezt az agyalágyult bagázst az ő sorsuk – se közel, se távol!
    szórakoznak az egész világgal, csak azért is szembemennek a diplomácia elemi szokásaival, nem érdekli őket mi lesz a baromságuk következménye, csak sok szavazat kéne nekik, az emberek élete már fikarcnyit sem számit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  34. Tegyük élhetővé !

    Az emberekben kialakult hamis fidesz kép, torz fidesz érzés, hangulat.Tisztába kell tenni ezt, azért hogy egy emelkedő útra léphessen országunk.
    Olyan dolgokat, fogalmakat , értékeket kötött szuggeszíven magához a néplenyúlos Kollégista Alvilági Gazdasági Társaság, amihez igazában nem sok köze van.

    .
    A vallás. Csuhásokhoz dörgölődzik szavazatok százezreiért.Adófizetők pénzéből viszont egyházra költ, “BERUHÁZ” – a Kollégista Alvilági Gazdasági Társaság-, mivel további, nem gondolkodó , erősen hívő generációkra van szüksége.
    .
    A másik része a nemzeti kultúra tovább vitele, a többszáz éves magyar táncok , népzene, mesterségek , népviselet csak díszlete a Kollégista Alvilági Gazdasági Társaságnak, komoly ápolói nincsenek a tagok közt. Egy rendezvény megnyítása , védnőksége legfeljebb – azt sem személyesen teszik .

    PR fogás, cirkuszt a népnek a része. A Kollégista Központi Bizottság tagjai kisajátították maguknak a többszáz éves népi kultúrát (ezt a másik oldal miért hagyta?) .
    Torz a tükörkép, össze kell tőrni.
    a határon kívüli és belüli magyar – magyar párbeszédet a Megosztó Kollégisták Szövetsége vezeti , jóra nem vezet
    ha a magyar – külföld párbeszédet a Megosztó Kollégisták Szövetsége vezeti , jóra nem vezet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  35. Tegyük élhetővé !
    2012. június 5. kedd
    21:29

    Tetszik ez a KAGT.:) Találó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Ha esetleg roman rendorok eltorik majd 5 bordajat, es utik, amig lelegzik, majd ne haborodjon fel: egyszeru szarkvarao agressziv fasznak neztek, amire nincs szukseg a civilizalt es europai romaniaban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  37. Itt mutatkozik, hogy a román kormány Kövér viselkedése ellenére is civilizált
    nyelven kommunikál, ellentétben Orbanisztán u.n. kormányával.
    A Kövér bunkót mint nemkívánatos elemként nem engedném be Romániába.
    Orbanisztán megmutatja igazi arcát, ami NEM európai.
    Ami Nyirõ “testvért” illeti, én Románia helyében hagynám maradványait Spanyol-
    országban. Az egész “ujratemetés” egy nyilas provokáció, semmi más!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  38. ajanaim 14:03
    TELJESEN igazad VAN!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Én kíváncsi lennék kövér rablóra. Majd amikor talpa alatt fütyül a szél.
    Hitler hamvai meg a csuti törpénél vannak. Még nincs itt az idő, hogy elővegye.
    Azzal majd véresszájú wittnert bízza meg, hogy újratemesse persze Németországban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. A cikk címét kiegészítendő nemcsak Románia, de a magyarok nagyrésze sem kíváncsi Kövér (tahó ) Lászlóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Sosem felejtem el. Valamikor a 80-as években Ceausescu a következő szavakkal rontott az akkori kormányra. “Nacionalista, soviniszta, irredenta banda”
    Ha most élne, csak ismételni tudná önmagát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. kövér nem politikus. sajnos a fideSS kormányban nem sok a politikus. az összes többi eccerű, naddon eccerű bugris kiknek az ölébe hullt a jólét. és a hatalommal nem élnek, hanem visszaélnek. Románia helyébe kitiltanám ezeket az országból, nem kívánatos kretényeknek minősíteném őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Nahát, ez a halott egy halott náci!!! aki fertőz még halott ként is!!!!
    Kövér és hasonszőrű bandája visszafordíthatatlan fertőzést kaptak, hatalom vágy, fasizmus, és minden ami ezzel kapcsolatban áll, ELKAPTÁK!!!!!
    Rosszabb mint a drog, nincs ellenszer (bár az agyátültetés még szóba jöhet) a végstádium az őrület, most már kezdi úgy érezni hogy mindent szabad!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Kövér,ez a bunkó kocsmai alak,rengeteget árt az erdélyi magyarságnak…Remélem,hogy ottani honfitársaink ezt fölismerik,és jövőbeni érdekeiknek megfelelően szavaznak! Nem lehet érdekük,hogy a románok és belföldön az itteni magyarok,az érdemtelen hazai választójog miatt megutálják őket,mert ennek IGEN SÚLYOSAK LENNÉNEK A KÖVETKEZMÉNYEI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Azzttaqrva…
    .
    http://atv.hu/belfold/20120606_nyiro_goebbelst_nemcsak_kell_hanem_erdemes_is_szeretni
    .
    - Az elmebeteg, büdösszájú vadember első mondata lényegében mindent elmond.
    .
    Ez már tényleg orvosi elmekórtani eset, a neki csápolókkal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Ez a harcsabajszú tahó egy mocskos provokátor és egy náci seggnyaló barom!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nyirő est lesz a Radnóti művelődési házban 2012. június 14. csütörtök | AN

Az RMDSZ megnyerte a választásokat 2012. június 11. hétfő | AN

Erdély nem vevő a Fidesz bomlasztására 2012. június 11. hétfő | AN

Tőkés tiltakozik 2012. június 8. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos