Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lemondatnák a zsidózó egri képviselőket 2012. május 9. szerda 12:59 Forrás: AN, Klubrádió

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lemondatnák a zsidózó egri képviselőket

Budapest, Eger – Az MSZP felszólítja a Fidesz elnökét, hogy azonnali hatállyal vonja meg politikai támogatását a rá is szégyent hozó egri politikusoktól és szólítsa fel lemondásra és mandátumuk visszaadására Orosz Lászlóné és Csákvári Antal egri Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőket!

Török Zsolt szóvivő a Klubrádióban elmondta: a hétfőn nyilvánosságra hozott hangfelvétel is bizonyítja, igaz amiről az MSZP az elmúlt két évben beszélt, de eddig kevesen hitték el. Ma már nyilvánvaló, hogy az egri “művész-lista” ügy nem egyedi eset.

A szocialista politikus szerint lassan mindenki számára kezd összeállni a kép: az esztergomi és az szigetszentmiklósi iskolaigazgatók pártalapú megbízása, a színházigazgatók pártkötődés alapján történő kinevezése, a különböző listázások és szoboráthelyezések mind-mind csupán részei az egész fideszes kulturkampfnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 14 szavazatból)
Lemondatnák a zsidózó egri képviselőket, 4.6 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Ha nem fogják vissza időben – talán már időn túl is vagyunk – ennek nem lesz jó vége!
    Nem tudom, hogy Európa nem látja, mik történnek Magyarországon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  2. 1. Attól tartok, Európa nem akarja látni.
    2. A hölgy – legalábbis nekem – a látvány alapján a felsőbbrendűekre hajaz…
    3. Miért csodálkozunk? Itt van, akinek bármit lehet, van, akinek semmit – demokrácia magyar (bocs’, tévedtem, helyesen nemzeti együttműködés) módra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  3. Európa látja, de nincsenek eszközei amivel tenni tudna ellene. Ha tesz valamit, akkor a csuti és bandája rendre elutasítja azt, hazudozik, mismásol. A vele szemben megfogalmazott kritikák elől az ország népe mögé bújik.
    A legnagyobb baj, hogy mo-i fülkeforradalmárok nem látják. Mindent elhisznek, amit a “prímás és válogatott népi zenekara bazsevál.” Már rég a fejére kellett volna húzni a nagybőgőt, a bandát meg szétzavarni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Egyetértek Törökkel!
    Az eset kapcsán már írtam, hogy ha ovinak lenne esze (mint ahogy nincs), felfüggesztetné az egész egri testületet . :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. És még ezek utálják a komcsikat. Ugyanaz a módszer, kicsit nagyobb diktatúra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  6. A sok hülye a Mazsihisznál abban bízott, hogy a Jobbik első körben a cigányokat irtja ki, ők csak utána következnek, tehát van még idő.
    .
    Azzal nem számoltak, hogy az általuk is főoldalon szerepeltetett cigányvajda antiszemitizmusa előbb beérik a fogékony magyar társadalomban, így mégis a zsidóké lesz az első turnus a pályaudvarokon. Hacsak addig – adná az ég – a Nato le nem bombázza ezt a mocsok antiszemita förtelmet, amit magyarországnak nevezünk újabban Magyar Köztársaság helyett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Mindjárt mondom

    “ha ovinak lenne esze (mint ahogy nincs), felfüggesztetné az egész egri testületet”
    .
    Nyilván ilyet fog lépni az, aki 10 éve a Main Kampfból kampányol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  8. Ez az Orosz Lászlóné már messziről is bűzlik. Hogy lehet megmaradni a közelében? Már valahol leírtam, de megismétlem: a tisztességes emberek kerüljék Egert, még az egri boroktól is tartózkodjanak. Az ilyen bűzfészkeket bojkott alá kell vetni, amíg a büdösöket el nem távolítják. Pfujj…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  9. Na és maguk az egriek? Ők most “elvannak”? Semmivel nem jobbak, mint akik ezt megteszik, mert ők pedig hagyják, hogy ez megtörténjen ebben a történelmi városban! Tán egy tüntetetés vagy valami – bár ők szavazták meg maguknak ezt a képviselőtestületet, mit várjunk tőlük? Esztergom II.!
    Olyan vezetőik vannak, amit megérdemelnek!
    Magyarország megújult, olyannyira, hogy beköszöntött a múlt, ha itt is maradhat, hát annyi nekünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. Egriek a törökökkel elbírtatok a szélsőjobbot nem tudjátok kikergetni?Talán nem is akarjátok?Hová jutunk így ha ez folytatódik?Mindenki csak néz ki a fejéből és közben megszállják kis hazánkat az antiszemita erők?
    Összefogásra lenne szükség nagyon sürgősen.Ha itt a vész már késő!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  11. Gyöngyi Péter

    A Fidesz ereje abban van,hogy semmiért nem kér elnézést ezért semmilyen konzekvenciát sem szűr le,nem mondat le,nem mond le,és nem ítélteti el!Ezért választói és rajongói szemében ( az értelmiségiek szemében is ) hibátlanok,erkölcsösek,tiszták és legfőképpen büntetlenek!Az MSZP azért tart ott ahol tart (többek között),mert hülye volt és hülye ahhoz,hogy ezt felmérje!Soha nem védte meg a sajátjait,akkor sem,ha tudta hogy rágalomról van szó!Meghurcoltatta saját embereit és ezáltal kinyírta saját magát is!Az MSZP nyomatja hülye szövegeit,és nem történik semmi!Pusztulásra van ítélve!Így utólag visszanézve meg is érdemli!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. Imádom ezeket a “felszólítja” típusú látványháborgásokat. Érdekes, az továbbra se zavar egyetlen “demokratikus” “ellenzéki” pártot, hogy a jobbik és a többi náci csoport léte illegális, mert Magyarországon magyar törvény tiltja létezésüket (1947-es párizsi békeszerződés). De hát Magyarországon minden politikus egyforma, csak és kizárólag a saját megélhetésével, és szereplési vágyának kielégítésével törődik.
    .
    Csak egy kicsike különbség van a fidesz-jobbik-lmp, és az mszp-koala csoportosulás között: ez egyik szembeköp, a másik meg csak a hátam mögött köp a földre. Egyik előnye a nyíltság, a másiké meg hogy mégse kell utána mosakodnom. Slussz. (A kdnp meg csak a fidesz féregnyúlványa, hát szóra se érdemes.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. “A zsidózás miatt nem megy Egerbe a megdöbbent izraeli nagykövet.”
    Lemondta egri programját Izrael budapesti nagykövete, mert megdöbbent azon a hangfelvételen, amely szerint Egerben politikai tiltólista készült művészekről, Székhelyi József színészről pedig az hangzik el, hogy SZDSZ-es büdös zsidó. A Mazsihisz feljelentést tett.”
    http://www.origo.hu/itthon/20120509-a-zsidozas-miatt-nem-megy-egerbe-a-megdobbent-izraeli-nagykovet.html
    :
    Kell ez az Egernek?
    Nem hiszem.
    Akkor tegyen ellene, de úgy gondolom, hogy minden jóérzésű embernek ez lenne a kötelessége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. T. Gyöngyi Péter!
    100%-ig egyet tudok érteni az MSZP-vel kapcsolatos véleményével!
    Van egy szavazási lehetőség, ahol a DK vezet – nem a semmiért, csak rugdalják még Gyurcsányt, a jobbérzésű emberek már hánynak tőlük, és inkább mellé fognak állni! 10 év alatt ezt az embert többet bántották, mint Orbánt, aki most az országot 3xbóvlivá tette és a népet kifosztotta, közben röhög a markába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. Ilyen Oroszné féléket kétlábbal kell kirúgni! Egriek miért nem ordítotok?????Ilyen szemétséget minden jóérzésű ember visszautasít!
    A lában nem tenném ebbe a városba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Leslie G. Charteris

    Megnéztem az M1 tudósítását az esetről. Magabiztosság, tévedhetetlenség sugárzik a hölgyemény arcáról, hiszen e pillanatban ő védelmezi a kétezer éves katolicizmust. A lista valótlanság ( bár e pillanatban még nem tudja, hogy a hangfelvételt hogyan lehet kimagyarázni) és Eger érseki székhely.Ezt biztos zavarában mondta, mert semmi köze a témához.Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy Varsóban elveszett a Somló.Mindenesetre jót röhögök rajta, ahogy keresik egymás közt, hogy ki készítette a hangfelvételt, ki volt a vakond.A hölgy magában elbizonytalanodott egy kicsit ( de ez nem látszik rajta), hogy most már egy M1 riporterben sem lehet bízni? Arra gondolni sem merek, hogy a HVG riporterét a hölgy közelébe engedték volna.Ez az ügy már maga a Nemzeti Együttműködés Rendszere és a centrális erőtér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. pártalapú megbízások? Dehát könyörgöm, mi ebben a meglepö?? Pártalapú törvényhozás, pártalapú pénztárcaduzzanás, pártalapú pozíciók, pártalapú történelem, pártalapú…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Az MSZP természetesen megint hallgat. Nem akarják elveszteni maradék szavazóikat akik között legalább annyi antiszemita van mint a Fidesz támogatói körében. Ugyanezt a stratégiát követték a rasszizmus esetében is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Mi itt a megoldás?
    Lövésem sincs.
    De lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Leslie G. Charteris

    Csak úgy eszembe jutott, hogy vajon miért nincs ellentétpárja a ” büdös zsidó” jelzős szerkezetnek? Le sem írom, mert valami kreatív menedzser körbehordozná, mint a véres posztót. Viszont statisztikailag sem állja meg a helyét a dolog, hogy a népesség egy bizonyos halmaza 100%-ig büdös, a másik meg illatozik, mint az ibolya ( na legyünk megengedőek, a cigány is büdös).Azon filóztam még, hogy a “büdös zsidó” megnevezés tojképpen teljesen megfelel a NER támasztotta követelményeknek és a centrális erőtér biztosította lehetőségeknek. Ugyanis nem kell időrabló, fölösleges értékvitákkal tölteni az időt, szarozni azon, hogy a karbokationok kémiája mi fán terem. Elég annyi, hogy pl. Oláh György büdös zsidó, akkor, meg húzzon a retekbe.( Csodálom, hogy a Nobel díj bizottság még nem kérte fel ezt a frappáns kis egri csapatot.Azok is annyit szaroznak)
    P.s. Ahogy a hölgyemény arcát elnézem neki nem a karbokationok a kutatási területe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Gyula Bognar, Jr.

    Az anti-szemita pártkatona barmok majd kapnak másik, jól fizető állást, a simicska meg ad nekik jutalékot. “Job well done”! Ezentúl előbb majd listáznak, kirúgnak, csak aztán “büdös zsidóznak”.
    Koszos bagázs maffia rablóbanda a Fidesz/KDNP/Jobbik! Őket kellene a Duna partra terelni és kivégzőszázaddal odaállni, aztán csak belökni őket a vízbe, hogyha kimásznak, talán megértsék, mi az amikor vélemények, származás, vallás, hit és politikai munka miatt követnek el karakter gyilkosságokat, amikor életeket zúznak össze! Mert ez a bagázs már a Szálasi ideológiája szerint gondolkozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Az antiszemita, rasszista barmoknak nem csak Simicska ad jutalékot, Puch elvtárs is alkalmaz ilyeneket a nevéhez köthető médiákban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Szégyen, szégyen, szégyen! Szégyellem, hogy amikor megkérdezik külföldön, honnan jöttem, le kell sütni a szememet… Szégyellem, hogy szégyentelen emberekkel élek egy szégyenletes országban. Szégyellem, hogy én is tehetek arról, hogy idáig jutottunk. Én is, és mindenki, hogy hagytuk ezeket a szemeteket a fejünkre nőni. Szégyellem a gyilkos indulataimat, amelyek úrrá lesznek rajtam, amikor az egymás után szembetalálom magamat mindazzal, amit művelnek! Pedig nem nekem kellene szégyellnem magamat… 64 éves múltam, életem legnagyobb része már mögöttem van. Annyit szeretnék még kapni a sorstól, hogy megérhessem azt a napot, amikor ezt a szemét tetű bandát a pereputtyukkal együtt vasvillával kergetik ki innen, és az emléküket is kitörlik mindenünnen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Leslie G. Charteris

    @anonyme.No, ha Puch is alkalmaz ilyeneket, akkor Puch csúnya! És akkor most 1:1 ? Ám itt most nem ez volt a fő téma, az is merő véletlen, hogy a szóbanforgó tölgy éppen Fidesz-KDNP érzelmű személyiség. Lefordítom magyarabbra a kis írást: Az a baj, hogy magukat mélyen kereszténynek tartó polgártársaink, akiket a választók szeszélye és meggondolatlansága ilyen magas polcra juttatott, megérezvén az idők szavát , egyre gyakrabban eregetnek el ilyen dumákat az akolmelegben. Egy tudathasadásos állapotban leledzenek, ami borzasztó ! Az a bajuk, hogy bár nálunk hivatalosan nincs antiszemitizmus – noha igény volna rá – ám nem mondhatják nyíltan, a plénum előtt, pedig nagyon szeretnék. Aztán még magyarázkodniuk is kell, hogy például ez ki lett ragadva a szövegösszefüggésekből, meg hogy a Gyurcsány a hibás( ezt Mohácsig visszamenőleg elő lehet rángatni ).Aztán még az is a baja a hölgynek és hozzá hasonlóknak, hogy is van az, hogy a zsidajaink, amikor az egy főre eső Nobel díjasok száma a téma, akkor síma magyarrá magasztosulnak, ha viszont csak egy póri színész, akkor büdös.Ez az, ami egy kicsit frusztrálttá teszi a kicsit is gondolkodó Fidesz-Kdnp-s polgártársunkat ( a hölgy nem tartozik ebbe a halmazba). Szóval erről szólt a kis írás, ahogy én leképeztem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. És még ráadásul a Tokody Ilona énekelni fog a Vitézi Rend által a Horthy Miklós lovasszobra javára szervezett rendezvényen. Ilyen intelligencs goj operaénekeseink vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. A fene egye meg, tori, azt is szomorú volt megtudni, hogy Miklósa Erika fideszes…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Manapság bizonyos koron túl minden nagyokos pina vörösdedre formátlanítja a ritkuló haját. Aztán ez átmegy lilába.
    A képen látható nagyokos még várományosa a meglilulási fázisnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Hat ez a mutans formedveny mi itt a kepen a szep varoska elott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Márk 7:15 Nincs semmi az emberen kívülvaló, ami bemenvén ő belé, megfertőztethetné őt; hanem amik belőle jőnek ki, azok fertőztetik meg az embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Mostantól a “fideszes” szót csak a “büdös” jelzővel együtt fogom használni. Lehet csatlakozni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Keresztény egyházak csak hallgatanak. Elfeledték múltukat, Jézust és tanításait.
    Kiüresedtek “híveikkel” együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

A Jad Vasem kiszáll a Sorsok Házából 2014. március 21. péntek

Egyházi ejnye-bejnye Hegedűs Lorántnak 2014. március 8. szombat

Kitört az első Lázár-zsidó háború 2014. február 27. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos