Ronai and Ronai
AMERIKAI

Áder János nem köztársasági elnöknek született 2012. május 10. csütörtök 18:46 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Áder János nem köztársasági elnöknek született

Budapest – “Nem születtem grófnak, de nem is baj, túlélem e nagy csapást” – énekelte a ma már idősebb táncdalkedvelők őszinte örömére az örökifjú Aradszky László. Áder János, mint beiktatásakor elmondta, nem született köztársasági elnöknek. Azt már mi tesszük hozzá, hogy még Orbán Viktor kollégiumi társának sem született, mégis sokra vitte.

Az alábbiakban szöveghűen közöljük Áder János köztársasági elnök beszédét, amelyet hivatalba lépése alkalmából Budapesten, a Sándor-palota előtt mondott május 10-én.

Tisztelt honfitársaim, Magyarország polgárai, magyarok itthon és a nagyvilágban!

A mai nap, elnöki munkám első napja olyan alkalom, amikor hazánk államfőjeként állok önök előtt, és Magyarország polgáraként szólok önökhöz.

Olyan magyar emberként, aki hálás szívvel áll nemzete előtt. Mert egy lehetek azok közül, akik azonos nyelvi és kulturális közösséget, államalkotó népként pedig egy politikai nemzetet alkotnak. Hogy egy lehetek önök közül, mai magyarok közül. Mindazok közül, akik ma is szívesen emlékeznek a gyakran idézett Szent István-intelemre, mely így szól: “tartsd mindig eszedben: minden ember azonos állapotban születik, és semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és gyűlölség.”

Tisztelt Honfitársaim!

Nem születtem köztársasági elnöknek, mint ahogy egy demokráciában senki sem születik semmilyen közjogi méltóságra.

Magyar embernek születtem. Magyarnak, és ezért hálás vagyok a sorsnak. Magyarnak, ami azt jelenti, egy vagyok azok közül, akik az anyákat édesanyának, nyelvüket anyanyelvnek, országukat hazának hívják.

Szüleim dolgos, családjukat féltőn szerető rábaközi emberek voltak, akikben a tanulás képessége, a tudás és a szorgalom tisztelete munkált. A tanulást és a kötelességet csak két dolog előzhette meg náluk. Egymás szeretete és tisztelete.

Sokat tanultam tőlük, mint ahogy sokat tanultam egész eddigi életem során. Megismertem a kétkezi munkát, a tudományos műhelyek világát, a hazai és az európai politikát.

Tanulni számomra annyit jelent, mint megérteni önmagunkat és a körülöttünk lévő világot. Felfogni és elfogadni, hogy bár szabadon gondolkodhatunk és cselekedhetünk, mégsem élhetünk kizárólag saját törvényeink szerint. Tudomásul venni, hogy bizony felelősek vagyunk egymásért és közös boldogulásunkért. Ennek felismerésével válunk nyitottá, s tudunk különbséget tenni jó és rossz, hasznos és ártalmas, igaz és talmi között.

Ez a tudás. Ez minden tanulás értelme. Ha ezt tudjuk, nagy baj már nem érhet bennünket.

Kedves magyarok, tisztelt honfitársaim!

Tegyük fel a kérdést: mi tette a magyar népet államalkotó és államiságát megtartó politikai nemzetté? Úgy vélem, elsősorban népünk jóra való nyitottsága. Ez élteti kultúránkat, ez gondolkodásunk alapja, ez tehetségünk és változtatni akarásunk forrása. Ez a magyarázza, hogy bár kis nép a miénk, a történelem során mégis sokszor kerültünk a világ nagy fordulatainak középpontjába.

Voltunk Európa védőbástyája, és nem egyszer mi magyarok mutattunk utat a kontinens többi népének. Gondoljunk csak a legutóbbi fél évszázadra! 1956-os forradalmunkra, a vasfüggöny lebontására, szabadságunk és függetlenségünk békés kivívására.

Bennünk, magyarokban mindig megvolt a jóakarat és a képesség arra, hogy újjáépítsük, amit mások leromboltak, hogy újraegyesítsük, amit mások megosztottak, hogy visszanyerjük, amit mások eloroztak.

Deák Ferenc is erre építette a kiegyezés művét, amit Magyarország fejlődésének fényes évtizedei követtek.

Ma is szükség van kiegyezésre.

Kiegyezésre, de nem a szó felszínes politikai olvasatában, hanem annak mélyebb értelme szerint. A kiegyezés számomra azt jelenti, itt az ideje, hogy mi magyarok kiegyezzünk végre önmagunkkal. Csak ebből születhet meg saját belső békénk. És ehhez egyikünknek sem kell erejét meghaladó nagy tetteket véghezvinnie. Csak néhány dolgot tegyünk másképp.

Elég, ha egyenlő mércével mérünk. Elég, ha tisztelettel viseltetünk egymás iránt. Ha megbecsüljük, és követendő példának tekintjük a teljesítményt, amit sohasem valami elérhetetlen ideálhoz, hanem mindig kinek-kinek a személyes képességeihez viszonyítunk. Az új magyar kiegyezésnek ez a 21. századi útja: ez szolgálja hazánk nyugatos polgárosodását. Ezért a kiegyezésért mindannyiunknak van személyes tennivalója.

Készen állok, hogy ebből a nemzet előtt álló nagy feladatból a rám jutó részt elvégezzem. Javaslom, az önmagunkkal való kiegyezés útját követve kezdjünk el lépésről lépésre változtatni közgondolkodásunkon.

Javaslom, fogjunk hozzá a munkához. Minél hamarabb.

A magam részéről készen állok arra, hogy még ma nekilássak. Készen állok, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek, hogy közös erővel lélekben ismét felemeljük országunkat. A bennünk élő jót követve tegyük olyanná, amilyennek szívünk mélyén szeretjük hazánkat.

Készen állok az előttem álló feladatra. Arra, hogy az Önök érdekeit és értékeit képviseljem, arra, hogy Magyarország köztársasági elnökeként hazámat szolgáljam.

“A haza minden előtt.”

Köszönöm figyelmüket, mely megtisztelő volt számomra.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Áder János nem köztársasági elnöknek született, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Néztem a monitorom alsó részét, aztán felitattam….szememből is elmorzsoltam egy-két könnyet!
    Tisztelet – amikor a pulpitusról leszólt a miniszterelnöknek: úgy ül, mint egy rakás szerencsétlenség – soha nem felejtem, mert akkoriban kezdett valahogy ez a hangnem bevonulni a Parlamentünkbe!
    Csak a választási törvényt tudnám feledni – hogy mennyire együtt akar működni és ehhez mennyit agyalhatott, hogy milyen módon is győzhetnek, golyózhatják ki az ellenzéket 2014-ben!
    Ha csak az igazságos törvényeket fogja aláírni, na hát akkor nem sok munkája lesz, ők és az igazság!
    Az egész kotmányuk, a NENYIjük, médiatörvényük, egy nagy kalap…mert minden szenteskedőnek maga felé hajlik a keze!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  2. Elképedtem, amikor láttam a Schmittet tapsoló idős nőket!
    Aztán beugrott a telefonálós férfiú, aki nem jár üzletbe csak kenyérért, hát lehet, hogy ezeknek nőknek is a kenyerükért kellett tapsolni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Na nehogy már kiegyezzünk az egypárti kotmány híveivel, a demokrácia ellenségeivel. A pokolba valók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  4. A szöveg akár érdekes is lehet, inkább nézzük a tetteket. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  5. “A mai nap, elnöki munkám első napja olyan alkalom, amikor hazánk államfőjeként állok önök előtt, és Magyarország polgáraként szólok önökhöz.” — Hát, bizony, ez már csak így van: A = A. Igen, az elnöki munkájának első napja tényleg olyan nap, amikor elnökként áll ott, és tényleg magyar állampolgár. Ez a mondat egyszerűen nem tartalmaz információt.
    .
    “tartsd mindig eszedben: minden ember azonos állapotban születik, és semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és gyűlölség.” — Mondja ezt az, aki pártjával együtt gőgösen midnenki fölé helyezi magát és belföldön is, külföldön is gyülölséget szít.
    .
    “Nem születtem köztársasági elnöknek, mint ahogy egy demokráciában senki sem születik semmilyen közjogi méltóságra.” — Újabb infdormációmentes mondat.
    .
    “Magyar embernek születtem. Magyarnak, és ezért hálás vagyok a sorsnak. Magyarnak, ami azt jelenti, egy vagyok azok közül, akik az anyákat édesanyának, nyelvüket anyanyelvnek, országukat hazának hívják.” — Ezt csak azért mondja, mert miután semmilyen más nyelven nem beszél (még most sem), nem tudja, hogy más nyelveken is van ezeknek megfelelője. ÉS mi is ebben az a nagy durranás, amiért hálásnak kell lennie?
    .
    “A tanulást és a kötelességet csak két dolog előzhette meg náluk. Egymás szeretete és tisztelete.” — Sajnos, ez valahogy nem adódott át a gyereknek.
    .
    “Felfogni és elfogadni, hogy bár szabadon gondolkodhatunk és cselekedhetünk, mégsem élhetünk kizárólag saját törvényeink szerint.” — És nem szakadt rá az ég.
    .
    “Voltunk Európa védőbástyája, és nem egyszer mi magyarok mutattunk utat a kontinens többi népének.” — Nem voltunk Európa védőbástyája, cask a maygar délibábos történelemoktatásban. Utat meg nemhogy másnak, magunknak sem mutattunk már régóta.
    .
    “Bennünk, magyarokban mindig megvolt a jóakarat és a képesség arra, hogy újjáépítsük, amit mások leromboltak, hogy újraegyesítsük, amit mások megosztottak, hogy visszanyerjük, amit mások eloroztak.” — Ez az ember vagy viccel, vagy hülyének nézi a hallgatóságot, ugyanis pont az ellenkezője igaz annak, amit mond. Ha magát és övéit tekinti magyaroknak (engem semiképpen ne vegyen egy kalap alá magával), akkor: a Fidesz lerombolja, amit mások felépíten(én)ek, megosztja, ami addig egységes volt, és elorozza, amit mások szereztek.
    .
    “Ma is szükség van kiegyezésre. …” — Most, hogy törvénytelen eszközökkel bebetonozták törvénytelen hatalmukat, bársonyos szavakkal egyezzünk ki velük. A RENDSZERÜK PUSZTA LÉTE AZ ORSZÁG ARCULCSAPÁSA.
    Errő ő készen áll.
    .
    Hát én nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  6. No, de hat busulok, mikot hagyjuk abba gyulolkodest.miert nem mondtatok ezt regen Gyurcsany elvtarsra!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -23 (25 szavazatból)
  7. De jol mukodik a cenzor itt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -20 (22 szavazatból)
  8. Kelemen

    Hogy jön ide Gyurcsány! Áder úr a téma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Egy kicsit hivalkodó ez a beszéd, és van benne legalább egy mondat, ami aljas hazugságnak tűnik számomra: politikusként hiába tanult , nem tudott különbséget tenni jó és rossz, hasznos és ártalmas, igaz és talmi között. Ha tudott volna, nem csatlakozik az orbán-bandához, nem vesz részt a tákolmány és a fideSS.fasizmus törvényeinek megírásában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. Kelemen
    Húzz el a kutykurutyinfora – … ! :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Nem idevágó téma, de kérnék egy kis segítséget!
    .
    Ha az emlékeim nem csalnak itt olvastam, hogy a Sukorói (Gyurcsány telekcserés) ügy
    nyomozási költségei 1,3 milliárd (!) forintba került az Orbán kormánynak.
    De lehet, emlékeim csalnak vagy az amit olvastam egészen téves szám.
    Megköszönném ha valaki tudna egy hasznos linket adni erről.
    .
    Köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Először is ajánlanám Áder Jánosnak , és pártársainak , hogy a saját portájukon tegyenek rendet .Utána ha már rend van a pártban az országban a demokráciánkban jöhet a szentbeszéd.Addig KUSS és csend van, és ne terjesszük a holt nyelvet amit csak agy mosott barmok értenek meg , normális emberi fülének sértő és visszatetsző ennyi szemétség után ami ebben a két évben történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  13. Nem köztársasági elnöknek született. Hanem élve…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Rajta János egyezzen ki gyorsan önmagával. Mondjon le, húzzon el pecázni, a fizetése jár már, egy nap után is. A beszéde a fideszes kommunikáció példája, simlis, becsapós, hazug, dupla fenekű és bizony hazugsággal tűzdelt. A reális beszéd az lett volna, ellenzékben szétvertük a kormányzást, majd szövegünkkel ámulatba ejtettük a választókat, kétharmaddal nyertünk, igy most minden hatalom a miénk, és jól tele tömjük a zsebeinket pénzzel , Oszt jó napot! A panelproli meg kussoljon, falun tartsanak kecskét, éljenek meg 47000 ft ből, különben is szokjanak rá a munkára , mint ahogy én Áder János tettem Brüsszelben, emigrációs éveim alatt. de, most, h áldott főnököm vissza hiv, ismét szolgálatra jelentkeztem. Persze jó pénzért. megintcsak! Ja és vigyázat, sérthetetlen vagyok!. Bizony ! Kritikusok kiméljenek, magyarul KUSS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. Leslie G. Charteris

    @Ego. Gratulációk a szöveg végigolvasásáért, nekem nem volt türelmem hozzá.Nem állítom magasra a mércét Ádernek, de azért a szöveg négyötöde közhely volt, amit nem tőle tudtunk meg ( pl. nem született közt. elnöknek- ki hitte volna ! ).Nem lehet tudni, hogy melyik eset a rosszabb, ha ő maga írta a beszédet, vagy ha az udvari beszédíró.Azokon a naivokon nevetek/sírok , akik keresik a jeleit valamiféle friss fuvallatnak, bíznak abban, amit mond, hogy ha rosszak a törvények, akkor mindet visszaküldi.Figyelem! A mérce a Tákolmány. A Párt most Ádert erre a posztra állította és helyt fog állni. Lesz öt szép éve, utána csak a pecázásnak fog élni, tisztes szegénységben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Leslie G. Charteris

    @vélemény. Unikum lett volna egy ilyen beszéd. Áder világlapok címlapjára került volna, ami ezzel a beszéddel nem valószínű. Az egész olyanra sikerült, mint egy falusi tornaterem átadási beszéde.A végéről azt hiányoltam, hogy ” A krumplileves legyen krumplileves !”. Mint tudjuk ezt az aranyköpést druszája, (K)áder János tette közkinccsé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. http://www.youtube.com/watch?v=5kTIPiwi4hw&feature=related
    komment nélkül. Mindenki azt gondol bele amit tud…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Szerintem Áder “egészen kis csecsemő”-nek (ld. Karinthy Frigyes) született. Azért lett ke., mert plagipali megbukott, és ov-nak kellett egy újabb pártkatona erre a posztra (ami már nincs is, mert már nincs köztársaság, tehát ami nincs, annak elnöke se lehet). Ez van. Meg jó fizetés, rezidencia neki (ha plagipalinak megoldják, hogy legyen hol laknia… :( három vityillója mellett), stb. Meg díszőrség…
    Egyet ne felejtsetek el: Áder a hadsereg főparancsnoka. Egy pártkatona ov állítólagos nemzeti együttműködés micsodájában. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. “Magyar embernek születtem. Magyarnak, és ezért hálás vagyok a sorsnak.”
    .
    Csak a nevét, a nevét lehetne feledni. Székhelyi Józsefre – magyarosan csengő neve ellenére – azt mondták, nem magyar (ember). Áder János miért hangsúlyozza kétszer is, hogy ő magyar (ember)? Kirekesztünk, kirekesztünk elnök úr? A többi, aki nem magyar, nem ember?
    .
    Miért volt fontos annyira kihangsúlyozni, illetve milyen dicsőség magyarnak lenni itthon, az ország közepén, ahol elvileg mindenki az, amíg valakik ki nem rekesztik nyilvánosan a magyarok közül.
    Meddig még az Ön által is emlegetett és elítélt kettős mérce, Áder úr?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Mitakarsz Kelemen.
    Megbuggyantál ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Így kezdte a maffiatag:
    http://www.stop.hu/belfold/igy-kezdi-ader-kinevezte-a-quality-invest-korabbi-fb-tagjat/1037118/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. “Bennünk, magyarokban mindig megvolt a jóakarat és a képesség arra, hogy újjáépítsük, amit mások leromboltak, hogy újraegyesítsük, amit mások megosztottak, hogy visszanyerjük, amit mások eloroztak.”

    No Áder káder. Ez az egy mondat volt igaz az egész beszédedben. A többi pont az ellentéte, annak, amit ti műveltetek huszonvalahány év alatt. Abban az egyben biztos lehetsz, hogy a magyarok túl fognak élni titeket. Az írmagotok nem marad itt, vagy elmenekülnek innen a leszármazottaitok, mint Horthy és talpnyalóinak utódai, vagy kinyírják őket előbb-utóbb. Túl sok rosszat tettetek a magyar néppel.A következő generáció tankönyveiben ti lesztek arra a példa, hogyan nem szabad egy országot pusztítani. A fenti mondatodban szereplő “mások” ti vagytok Fideszes fijjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Figyu!!!!!!!!!!!!!!
    Azért én kíváncsi lennék, amikor Áder testőröktől körülvéve pecázik.
    Vagy a tó , ahol ő leül horgászni ,arra a napra le lesz zárva minden normális halandó horgász elől?Ja …..ahogy Bástya elvtárs az úszó medencében…

    Én speciel horgászat közben a többi sporival beszélgetek, haverkodok.
    Ádert a tekesek fogják körül állni?
    Qrva unalmas lehet úgy horgászni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Kelemen
    Olyan vagy mint Móricka! Neki is mindenről az jut eszébe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Ego
    kicsit sántít az elemzésed. Még hogy nem tartalmaz információt a “demokráciában születtem”??? Ugyan gondolj már bele: a Kádár-korszakban született!
    Ráadásul csak nálam verte ki a biztosítékot az “azonos kulturális közösség” és az “államalkotó nemzet” kifejezések? Mert bizonyos körökben ez számít elegáns zsidózásnak!
    Viszont a szöveg egy része felfogható akár Orbán ellenes alapvetésnek is:
    - semmi sem taszít le, csakis a gőg és gyűlölség
    - nyugatos polgárosodás (és mi lesz a keleti szelekkel?)
    - A haza minden előtt (beleértve Orbánt és a fizeSS-t is?!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. egyébként meg Kelemen tőlem pluszt kapott, tényleg, miért nem pengetett Káder úr ilyen békülékeny, kiegyezős szövegeket Gyurcsány idején?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  27. bocs proaktív, most értem a szövegedhez, azaz nem képzelődöm, mert másnak is feltűnt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Megint és megint! Nektek ismét semmi nem jó. Ahelyett, hogy örülnétek ja bocs örülnénk, hogy a rendszer megtalálta a megfelelő ember(é)t a megfelelő helyre. Remélem ez a beosztás kárpótolni fogja az EU-ban eltöltött sanyarú évekért.
    Egyébként nagyon szép „biztonsági” beszéd volt. Ha nem figyel Vona, kihúzzák alóluk a szavazókat. Lassan jobbak a népnemzeti álomfestésben mint a jobberek vagy van a másik lehetőség: „minden én vagyok…” – mint mondá a dalszöveg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Így igaz, nem született köztársasági elnöknek, hanem egy gané trógernek!
    Amúgy ez a strici egy köztársaság nélküli köztársasági elnök lett élete végéig – sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Ezt a gyakran idézett Szent István-intelmet soha az életben nem hallottam még. Persze hiányos a műveltségem.
    Milyen kétkezi munkát ismert meg? Látott már lapátos embert? A tanánácsi lakáscsere osztály előadó, és az MTA Szociológiai Kutatóintézetben tudományos munkatárs azért nem kifejezetten az a fizikai munka, azóta meg politikus folyamatosan.
    Nyugatos polgárosodás? Ehhez Kínával, Kazahsztánnal, Szaud-Arábiával kell tárgyalni, mert az olyan nagyon nyugatos. Keverni tetszik a nyugatott kelettel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. “Áder János nem köztársasági elnöknek született”
    Az eddigi “munkássága” után, főképp EU képviselőként is, úgy vélem embernek sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Kijavítani a rombolást, megosztást – ez teljesen az összefogást segíti elő!
    Zemútnyócévben hol volt az összefogás részükről, mindennnek keresztbe tettek, ami rombolás akkor történt, az akkori kormány a több 100 milliós helyrehozatalt szó nélkül megtette – itt most csak átadni kellet pár autógyárat, gyógyszergyári fejlesztést, azon autópályák mellett, melyeket a “rombolók” építettek még meg sem említve ezeket a munkákat.
    Bizalmat Ádernek – mihez, amit eddig is produkált engem nem tölt el bizalommal! Jó modor – ül mint egy rakás szerencsétlenség mondá a miniszterelnöknek!
    Azért lett 2/3 is mert voltak olyanok, akik bizalmat adtak a Fidesznek, hogy most mások lesznek, mint voltak az első regnálásuk alatt – én tudtam, hogy nem! Mások miért nem?! Így vagyok Áderrel – kikalkulálta a választási törvényt, mely 2014-ben lehetetlenné teszi a leváltásukat, mert tudják, az ellenzéket totálisan sikerült az országgal együtt megosztani – a többi minden HABLATY, de mindenki azt hisz amit akar!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Megnéztem az origó fotógalériáját a Sándor-palota előtti eseményről. Kár volt! Az egész beiktatási rendezvény nívótlan, kisstílű, és végtelenül gagyi képet mutatott magáról. Csupa rosszul szabott öltönyű, kellemetlen arcú férfi, valamint rémes kosztümöket viselő feleségeik láthatóak az eseményhez nem illő slampos ápolatlansággal a képeken. Ők ma Magyarország legfőbb közjogi méltóságai! Majd a képsorozat utolsó fotója azt ábrázolja, hogy bevonulnak a palotába feleségeikkel együtt Orbán, Áder, Kövér. Kedves Magyarország! Van ennél még lejjebb?
    …. …. …. …. …. …. …. …. …. …. ….
    http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1205/_jul_2012510112157/gallery.xml&rovat=itthon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Engem a felvezető zene emlékeztetett a Keresztapa c. film zenéjére – stílusos! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. kekec (2012. május 11. péntek 06:57)
    Első mérgemben írtam, és oldalakat írhattam volna tele, ha mindenre reagálok.
    De igazad van, amit idézel az is elég ronda. Mentségem annyi, hogy nem vagyok eléggé otthon abban, hogyan szoktak manapság elegánsan zsidózni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. commandante

    Igen legalább Ádert felöltöztethették volna normálisan.
    Ennyi erővel nyugodtan rövidnadrág, nyári szandi zokni nélkül is lehetett volna . Az legalább kényelmes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Leslie G. Charteris

    Ha már a Csík zenekar húzta a talpalávalót, nagy show lett volna, ha eldúdolják : ” Nem vagy itt jó helyen, nem vagy való nekem ! ”
    http://www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4ZuI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor talajt fogott 2012. június 3. vasárnap

Áder még nem írja alá a médiatörvényt 2012. május 31. csütörtök

Áder sem spórol a hivatalán 2012. május 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos