Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pokorni kirohant az oktatási kormányzat ellen 2012. április 24. kedd 14:01 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pokorni kirohant az oktatási kormányzat ellen

Budapest – A nol.hu információi szerint szokatlanul hevesen tiltakozott Pokorni Zoltán, az oktatási bizottság fideszes elnöke a testület tegnapi ülésén a szakképzési szabályok kormányzati módosítása ellen.

A politikus azt kifogásolta, hogy a szakiskolai képzésben a közismereti tárgyak arányát a nemzetgazdasági minisztérium javaslatára – a korábbi minimálisról – maximálisan 33 százalékra változtatták, így lehetővé tették, hogy a szakmunkástanulók közismereti oktatását teljesen megszüntessék.

Pokorni szóvá tette, hogy a kormány nem egyeztetett sem a bizottsággal, sem az oktatási szakemberekkel. A politikus azt is kifejtette, hogy a kormány terveivel ellentétben csak jövő szeptembertől lehetne bevezetni az új szakképzési rendszert.

Pokorni az utóbbi időben többször is kritizálta a kormányzati intézkedéseket. A Heti Válaszban kijelentette: “a ló túlsó felére esik át a kormány a teljes iskolaállamosítással”, ő pedig azon lesz, hogy az oktatás – “a gazdasági tárca szakembereinek akarata ellenére is” – pluszforrásokhoz jusson.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 9 szavazatból)
Pokorni kirohant az oktatási kormányzat ellen, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Pokorni már régen kegyvesztett, ezzel nem változik semmi. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  2. Grarulálok Pokorninak, végre valaki van a fideszben, aki mer ellentmondani ennek a sok kelekótya intézkedésnek, mint pl. a szakképzés.Végre közülük valaki NEM FELSZÓLÍTÁSRA NYOMJA a GOMBOT a PARLAMENTBEN, hanem józan belátására, jó itélőképességére és szakmai tudására apellálva teszi ezt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  3. Szerintem meg csak szalonkepesebbe akarjak tenni Pokornit, hogy a megfelelo idoben elohuzhassak, hogy no, akkor o a mi megfelelo emberunk a problemara, valamint igy lehet ra mutogatni, hogy a part milyen demokratikus, es van helye az ellenkezo velemenynek is.

    Ha tenyleg komolyan gondolna es sok baja lenne a parttal, meg azzal amit csinal, akkor szerintem otthagyna oket.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  4. Pokorni nem sok vizet zavar a zideszben, jól elvan polgármesterként. Viszont tán nem annyira hülye, és a saját gyerekeinek az érdekét is figyelembe veszi, amikor beszél, akik Waldorfosak. Tehát nem nagyon híve az ostoba, buta jövőnek. Bár nem szeretem őt sem, de annak a pártnak talán az egyetlen elfogadható embere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. Ha az én pártom sok dolgot másképp látna mint én és nem tudnék hatni rájuk kicsit se én otthagynám azt a pártot. Pokorni nem fogja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  6. Vihar a biliben! Ez csak arra jó, hogy Szíjjártó ismét szétkürtölhesse a világban, szó nincs itt diktatórikus vezetésről, a fidesz olyan demokratikus párt, ahol a legkülönbözőbb vélemények láthatnak napvilágot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  7. 1 fecske….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  8. Nem hülye gyerek a Pokorni, és érzi, hogy itt valamit nagyon elcsesztek, talán a végén még menekülőre is fogja a dolgot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. ….. jaj, dehogy nem, hiszen balneológus ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  10. Most előállt az a történelmi pillanat, hogy egyetértek jános82-vel. Ez csak a régi jól bevált rossz-zsaru-jó zsaru trükk. Normális, de főleg rendes ember már rég nincsen köztük, még ha egykor az volt is némelyikük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. Végre!Legalább Pokorni megmondja,de nem lesz belőle semmi.
    Káosz van minden szinten,óvodánál kezdve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  12. Pokorni ne tiltakozzon.
    Pokorni a Fidesz kemény magjának tagja, Orbánnal azonos felelősség terheli mindannyiukat azért, amit elkövettek és elkövetnek.
    Ha Pokorni tiltakozni akar, lépjen ki a Fideszből.
    Minden más csak olcsó primadonnáskodás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Jó zsaru, rossz zsaru effektus. Nem kell mindent elhinni. Előttem van még, amikor Pokorni lemondott. Sírásra görbülő száj. Lesütött szem . Közben majdnem elröhögi magát. Utána jót pacsizott a fiúkkal és megkapta a fincsiket(köteles szavaival élve. Egy jó színész a fazon.

    http://www.youtube.com/watch?v=r8-MpPjPY4g

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  14. janos82
    2012. április 24. kedd
    14:41
    Szerintem igazad van. Fidesz taktika, hogy időnként pihentetnek embereket, azután előhúzzák őket. Áder a legjobb példa rá. Sokszor olvastam, hogy Brüsszelbe száműzték.Pedig ez is pihentetés volt, persze jó pénzért. A megfelelő időben előkapják a zsákból a bohócot.Utána a fiúk összeülnek és “nemtaggyűléseken”,”maffiózó családi vacsorákon” jókat röhögnek a tízmillió birkán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  15. Emigrant
    Bocsi, már megint nem olvastam végig a kommenteket és úgy irkáltam. Egyetértek Veled.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  16. Ez az a kegyvesztett ember, akivel demonstrálják hogy a fideszben demokrácia van.Néha engedik hogy véleményt alkosson,és az meg is jelenjen.Ennyi. Én nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  17. Ez nem a Pokorniról szól, de;

    gyakran megtörténik, hogy egy adott kormányzópártból az ellenvéleményen lévő párttagok ill. esetlegesen még a kormányban tisztséget betöltők is kilépnek a pártból, együtt új pártot alapítanak vagy csatlakoznak egy már meglévőhöz, átadva az esetleges tudásukat ha van, de főleg az uralmi mechanizmusban való jártasságukat és tapasztalataikat és együtt indulnak a meglévő kormánypárt ellen szép eséllyel.

    Ez valószínűleg Pokorninak is egyszerűbb megoldás lenne és bőven tudna sokakat magával vinni tekintve a jelenlegi áldatlan helyzetet.
    -
    De persze ez nem igazán Pokorniról szól hanem a Fideszen és az országon belüli állapotokról.
    -
    Orbán megszerezte a hatalmat, valószínűleg külső segítséggel, most a 22-es csapdájában van. Uralkodnia kell hogy erős legyen és hatalmon maradhasson ha nem akarja, hogy a hiénák átharapják a torkát, de sajnos fogalma sincs róla mit kell tenni. Csak odáig ment neki a dolog, hogy megszerezze a pozíciót de nem ért semmihez, nem tudja mit kell tenni és az alattvalói már inkább megvezetik vagy hátba döfik, minthogy nyíltan szembeszálljanak a konformáció kereső Orbánnal és a Fideszen belül is létező egyeduralmával és besúgó rendszerével. Nap mint nap látom a kiürült méla, tanácstalan tekintetét.
    -
    Pokorni most kedvezett Orbánnak. Orbán esténként könyörögve kéri az ördögöt akinek eladta a lelkét, – “adj nekem háborút”. – Pokorni megadja???? Ez lenne a megoldás!!!
    -
    Orbán egy közönséges örült karrierista aki alkut kötött az ördöggel, ajándékként megkapta a Rolls-Royce t, de nem, hogy karbantartani, még vezetni sem tudja mert a régi slusszkulcsos világban leragadt agyával már nem érti a modern számítógépes kifinomult indítórendszert, és sofőrt nem adott hozzá az ördög, mert ő ilyen játékos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. javítás , helyesen —- a konfrontációt kereső Orbánnal
    -
    Azt hiszem a helyesírási hibajavító átvette az irányítást, elnézést

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  19. Pokorniról senkinek ne legyen illúziója. Nem fog kilépni a bandából. Neki ez a szerepe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Pokorni ért az oktatáshoz. Őszinte, korrekt tanár, aki kimondja a véleményét,annak ellenére is ,ha a pártja másképpen látja .Az a sajnálatos, hogy nem veszik a fáradtságot, hogy elemezzék, értelmezzék szakmai mondandóját. Az aki merte vállalni, hogy egyedül a Fideszben nemmel szavazott a törvényre ,szememben bátor, egyenes ember. Kívánom legyen ereje a jót képviselni és harcolni érte.! Mi pedagógusok ,megháláljuk szakmaiságát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  21. NEM KELL MAGYARORSZÁGNAK TUDÓS EMBER,TANULT EMBER,OKOS EMBER,INTELIGENS EMBER,JÓL SZAKKÉPZETT EMBER………………..
    MAGYARORSZÁGNAK ANALFABÉTA,BUTA,NEM GONDOLKODÓ EMBER KELL.
    MAGYARORSZÁGNAK VISSZA KELL TÉRNIE A FÜHRER JÁTÉKAIHOZ!
    M A G Y A R O R S Z Á G J Ó S O K Á R A E L Ő R E E L S Ü L L Y E D T! A JÖVŐT a rózsikák,orbáncfüvek,kövrfiúkés hasonló barmok módszeresen tönkreteszik!
    POKORNI MENEKÜLJ EBBŐL A BANDÁBÓL MÉG NEM KÉSŐ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  22. szabó

    Kedves kommentelő társ, Önnek mennyit fizet Pokorni ezért a talpnyalásért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. gezi

    Pokorni nem tud menekülni, mert a banda szerves részér képezi, persze kár érte, mint mindenki másért. Lehetett volna oktató…. Nem folytatom. Egy a lényeg: Pokorni számára is elment a hajó és számonkérhető mindenért amit a Fidesz művel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán már a pornóban is plagizál 2012. június 2. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos