Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán nem számított Schmitt hiúságára 2012. április 1. vasárnap 17:01 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán nem számított Schmitt hiúságára

Budapest – Orbán a politikai tehetség hiányát mindig az agresszivitással vagy a sunyisággal pótolta, de ez önmagában nem lenne elég. Hívei kizárólag azért néznek el mindent, mert a szélsőjobboldali antiszemita, “keresztény-nemzeti” katolikus ideológiát tűzte zászlajára, amely a magyar jobboldal identitásával azonos. A feneketlen zsidógyűlölet elfedez minden hibát, tehetségtelenséget. De most zsákutcába lavírozta magát a “zseni”. Álláspont.

A Schmitt-ügy egy újabb bizonyítéka Orbán alkalmatlanságának. Elszámította magát a fasiszta vezér, mert rosszul mérte fel Schmitt Pál hiúságának mértékét. Azt gondolta, hogy eddig bevált aljas módszereivel simán megszabadul tőle. Így szalámizta le a teljes jobboldalt, így szabadult meg Torgyántól, és azt gondolta, ha lejáratja és lebuktatja a zsarolható Schmittet, akkor az lemond, és mint használt tárgyat a szemétdombra dobhatja a többi közé. Csakhogy Schmittet már nem sok mindennel lehet zsarolni, még elő lehet venni a doppingügyekben játszott szerepét, és esetleges korrupciós ügyeket a nemzetközi és a magyar olimpiai mozgalomból. Feltéve, ha Kövér elég anyagot gyűjtetett róla, amikor egy fél évre a titkosszolgálatokat ellenőrző miniszter lett, hogy mindenkiről begyűjtse a zsarolásra alkalmas információkat. Simicska az adóhivatalba, Kövér a titkosszolgálatokba egy rövid időre, hogy elsimítsa a róluk szóló terhelő nyomokat, és begyűjtse másokról az információkat. Így működik egy bűnbanda.

Csakhogy a Schmittről alkotott képen ez már nem sokat változtat. Plagi majd kimagyarázza, hogy azok a kedvezmények, amelyeket kapott bizonyos szolgálataiért, mint olimpiai vezető, azok a kor követelményei szerint neki jártak.  Schmitt már nemigen zsarolható semmivel, ő viszont annál inkább zsarolhatja Orbánt. Bármennyire is távol tartották a félkegyelmű Schmittet a belső körtől és a fasiszta maffia piszkos ügyeitől, Schmitt számos olyan dologról mesélhetne, ami azért árnyalná a hazudni képtelen, a nemzetért élő, szabadságharcos, tisztakezű nemzetvezető képét. Életében először Orbán az, aki zsarolhatóvá vált. Ez látszik abból, hogy nem meri nyíltan megtámadni Schmittet, aki olyan, mint egy felbőszült kan, akinek kétségbe vonták a férfiasságát. Orbán hülyeségének újabb bizonyítéka, hogy nem számolt Schmitt hiúságának mértékével. Elég nagy vakságra utal, miután Schmitt egész bájgúnár életművéből kitűnik, hogy minden a hiúságát szolgálta. Soha semmilyen eredménye mögött nem volt semmiféle komoly teljesítmény – és ebbe számoljuk csak bele nyugodtan az olimpiai aranyakat is, amelyekért mások küzdöttek meg -, mindent a hiúság mozgatott, mindig a látszat volt a legfontosabb. Még ezt a nyomorult módon megszerzett kisdoktorit is azért akarta, hogy a “dr” betűket a neve elé írhassa. A csinos nőcsábász, magas beosztásokban, jó kapcsolatokkal, tele pénzzel, tudományos fokozattal, az élet királya. Nem baj, ha nem lehet igazi köztársasági elnök, aki gyakorolja is az államfő hatalmát, a lényeg a látszat, a palota, a kocsikonvoj, a névjegykártya, a cím. És most ezt akarja tőle elvenni Orbán. Csakhogy ő nem adja.

Ha elfogadná, hogy ezt a doktorit lopta, akkor el kellene fogadnia egész életének összes hamisságát, hazugságát, aljasságát. A felépített Schmitt Pál-képet darabokra kellene törni. Ezt nem fogja magától megtenni. A gerinctelen, jellemtelen Schmitt Pált elvitték saját korlátainak határaira, olyan lágy részét érintették, amely számára valóban sérthetetlen, és ez a hiúsága, egész hazug élete. Ez az a pont, amit Schmitt nem enged, ahol még ő is gerincessé válik és a sarkára áll. Kinyalt minden lehetséges feneket, megtett szemrebbenés nélkül minden aljasságot, hülyét lehet belőle csinálni, ha azzal ő saját hamis önképét, hiúságát erősítheti, valamilyen hamis látszatba ringathatja magát. De azt nem tűri, hogy mindezt elvegyék tőle. Schmitt jellemgyengeségétől és pondróságától függetlenül jellemző Orbánra, hogy végülis nagyon aljas módon bánt el Schmittel, és mutatja, hogy mire számíthat bárki, akit használat után eldob. Végülis Schmittnek köszönheti, hogy lebonthatta a liberális demokráciát és azt katolikus-fasiszta-antiszemita rendszerré alakíthatja át. Ekkora szervilis aljadék embert nem talált volna még egyet, és Schmitt csak egyet kért ezért cserébe, az “államfői” látszat mesebirodalmát. És ezt most el akarja venni tőle. Nem volt szíve kivárni a még hátralevő időt.

Orbán viselkedéséből először nehezen volt kihámozható, hogy ő buktatta le Schmittet, vagy akarata ellenére bukott le. A lakájmédia viselkedése azonban mindent elárul. Ha nem Orbán állna Schmitt lejáratása mögött, akkor a Schmittnél is aljasabb, de mindenképpen vele azonos szellemi és erkölcsi szinten álló fideszes sajtócselédek nem rúgdoshatnák Plagi bácsit. Milyen hazugság volt eddig, amit ezek szemrebbenés nélkül le nem tagadtak? Mibe került volna mindvégig kiállni Schmitt mellett? Azzal, hogy az újságírás alját megtestesítő a jobboldali sajtósöpredék a Magyar Nemzet és más szélsőjobboldali propagandakiadványokban támadhatják a plagizátort, azt bizonyítják, hogy megkapták Schmittre a kilövési engedélyt. Ezek le nem írhatnának maguktól semmit, amire nem kapnak Orbántól vagy Simicskától engedélyt. Ezek a média smittpáljai. Lehetett volna védeni is őt tűzön-vízen át. És ha most megfordulnak a nyelvcsapások, és ugyanez az alja firkásznépség most újra elkezdi védeni Schmittet, akkor az azt jelenti, hogy Schmitt belengetett valamit Orbánnak, hogy mivel játszik. Már az is ennek tudható be, hogy a plágiumügyet vizsgáló bizottság olyan politikai nyomás alatt volt, amelynek eredményeként azt a botrányos eredményt közölték, hogy Schmitt lopott, de nem ő tehet róla.

Szép történet, tipikusan magyar történet. Orbán mindenképpen rosszul jár. Ha Schmitt marad, megbukott a manővere, és rákozmál saját aljas trükkje. Schmitt kísértetétől nem szabadul, és Schmitt nullára erodálhatja a mítoszt. Azt ugyanis a leghülyébb magyar ember is látja, hogy Schmitt az ő kreálmánya, kettős mérce működik, ahogy ők az antiszemita szótárból szeretik mondani. Ha egy köztörvényes bűncselekménynek nincs következménye, akkor az nem igazságos. Irigy a magyar ember: ha nekem nem lehet, akkor a Schmittnek miért lehet? Nem segítenek ezek a falmelléki szövegek, hogy a köztársasági elnök érinthetetlen. Orbánnak ezt már senki nem hiszi el, mindenki tudja, hogy neki senki és semmi nem érinthetetlen. Soha egyetlen demokratikus szabályt nem tartott be. Ha itt ilyenre hivatkozik, akkor valami takargatnivalója van. Ez látszik abból is, hogy Schmitt első kemény ellenállása után próbálták a kiengedett szellemet visszagyömöszölni a palackba.

Megásta a szerencsétlen félnótás a saját sírját. Most ölbe tett kézzel nézhetjük, ahogyan a Schmitt-ügy az őszödi beszédhez hasonló ellenálláshoz vezet, és ha Orbán nem talál ki valamit gyorsan, akkor szétveri ezt a szépen kitalált, demokratikus látszatba hazudott klerikál-fasiszta-náci rendszert, vagy kirúgja Schmittet, és a dühöngő bika az első újságírónak kitálal arról a sok mocsokról és aljasságról, amit ő mint kívülről ékezett pancser csak a felszínén látott. Az egyetlen esélye, ha kitalál neki valamit a köztársasági elnökség helyett, ami a hiúságát legyezheti? De milyen nagyobb dolgot lehet neki adni? ENSZ-főtitkárnak mégsem nevezheti ki.

Orbán és bandája körül annyi a mocsok, hogy annak egy ezreléke is elég ahhoz, hogy nyilvánosságra kerülése esetén Kövér sokat emlegetett kötelével a kezükben jelenjenek meg az emberek az utcán. Leginkább akkor, ha az általuk kitalált és felépített nyilas párt úgy érzi, hogy elérkezett az idő, hogy a gazda helyére lépjen. Akkor megismerheti Orbán azokat az állatokat, akikkel felgyújtatta 2006-ban Budapestet, és akiket a demokratikus köztársaságra szabadított. Ki kell majd lövetnie a szemüket.

De szép is lenne, Istenem.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (98 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +163 ( 179 szavazatból)
Orbán nem számított Schmitt hiúságára, 4.8 out of 5 based on 98 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

100 Reader’s Comments

  1. Telitalálat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  2. “A Schmitt-ügy miatt lemond a SOTE rektora

    Hétfői hatállyal távozik posztjáról Dr. Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora. Helyét a szenátusi ülésen megválasztott új rektor, Szél Ágoston veszi át.
    A Schmitt-ügy miatt lemond a SOTE rektora

    Lemond tisztségéről a Semmelweis Egyetem rektora, Dr. Tulassay Tivadar. Az ismert gyermekgyógyász professzor egy háttérbeszélgetésen újságírók előtt úgy fogalmazott: a tulajdonos minisztérium magára hagyta az egyetemet, ő maga pedig úgy érzi, elfogyott körülötte a levegő.

    „Nem akarok hős lenni, de most az egyetem érdeke az első” – mondta Tulassay Tivadar. Hozzátette: Schmitt Pál kisdoktorijának ügye miatt maradandó károkat szenvedhet a SOTE presztízse, ezt viszont nem engedheti meg magának egy olyan intézmény, amely számos külföldi hallgatót fogad, és amelyről ennek kapcsán negatív hírek jelentek meg több mértékadó lapban.

    Tulassay Tivadar 2003 óta tölti be az egyetem rektori tisztségét. Megbízatása idén júniusban járna le, az egyetem szenátusának csütörtöki ülésén meg is választották utódját, Dr. Szél Ágostont, aki eddig rektorhelyettesként dolgozott. Vagyis a professzor döntése azt jelenti, hogy nem kívánja kitölteni a mandátumából hátrelévő három hónapot, hanem már most hétfőn átadja az irányítást utódjának”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  3. március 30. 6:50-kor írt poszt.
    ?
    Holnap ülésezik a parlament?

    ……………….Na most akkor!…………….
    …..A házak felett a feketeség megtört, halvány szürke csík szelte ketté a fent és lent határát.
    …..Kibámult az ablakon. A víz tükrén mintha ott lenn egy aranyló villanás, de még csak halvány remegés.
    …..Még morajlik a fülében az ellene tüntetők hangja, mérges, hogy a repülőgépnél kell beszállni az autóba és lopva hazatérni, ő, az államfő érkezik és az a szarházi disznópásztor nem áll a gépnél, a rohadékok mind otthon röhögnek.
    ….. Megfogja a tollát. Ujjai között, mint egykor az épée markolata, ez a fegyvere. Most nem nevet. Dühös. Megalázott, kiröhögött senki. Állnak és tartják a hurkot, hogy beledugja a fejét, ahhoz is gyávák, hogy a nyakába dobják és meghúzzák. Mocskok Ismeri őket, évekig egy asztalnál ült velük.
    ….. Gondolkodik. Lent megcsillan a folyó csíkja. Ott fekszik a város, a fene sem tudja, miért olyan szép. Járta a világot, sok ablakon nézett már ki, a felesége is szuszogott, horkolt , a vendégszárny asszonyszobájában, és az estéből éjszakába nyúló vacsora után, megdugva a repikurvát, sok hajnalt látott, mégis itt olyan szép.
    ….. Ma még felállhat a pástra, kezébe veheti az épéet, tiszteleghet a közönségnek, a zsűrinek, az ellenfélnek, felhúzhatja a sisakot és indulhat a csörte. Ma még elrendelheti az
    egész , törvénytelen parlamenti cirkusz feloszlatását és a mocsok csürhét őrizetbe vetetheti, kiírhat új választást, addig elnökként bevonulhat a történelembe, lehet VALAKI több mint egy golyóstoll.
    ….. Ma még megmutathatja, hogy férfi. Ma az ő csillagórája.
    ….. A szürkülő égen még ragyog az esthajnal csillag.
    ….. Töpreng. Mi is történne? Elvigyorodik, ahogy elképzeli az elképedt pofákat, szinte hallja a rádiók adásainak izgatott hangját, látja a kiskondás eltorzult pofáját, amint az őrség elvezeti és jóleső melegséget érez a mellében.
    ….. Micsoda csörte! És ma az ő fegyvere a jobb, ma minden az ő oldalán van. Megsuhintja a karját, kihúzza a derekát, várja a vezényszót!
    ….. RAJTA !
    ….. Marhaság. Mit álmodozik? Soha nem volt elég bátorsága, soha fontos csörtét nem nyert. Mindig mások kikapart gesztenyéjéből evett és hálásan mosolygott az alamizsnáért, miközben haladt előre és tömhette a zsebeit.
    ….. Mennyit is fog kapni, ha… ? Persze, ha ezek maradnak! De ha nem? Ideges.
    ….. Hajnalodik. Átmegy a konyha felé, bekapcsolja a kávéfőzőt. A konyhafényre megjelenik az ügyeletes, megkérdi miben segíthet. Elküldi. Most jobb egyedül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  4. Hírkiegészítés. ::)))
    …….………….Pacalka óráról órára!…..
    ….. Na Pacalka. Állj a sarkadra! Le van szarva Orbán! Le ne mondj! Tüskét a seggükbe!
    Ezek a hülyék Pu ly/j kapipit akarják vissza! Meg Qurcsányt!
    ….. Na látod, amíg a bal láb is csak annyit ér, mint a jobb kéz, na! N:E:: R:ÖHÖGTE:SS!
    ….. Pacalka én rád szavazok! Állj a pástra, zavard el ezeket új választást. Csak egyéni jelöltre lehet szavazni és visszahívhatók. Nyerő leszel Pacalka!
    ….. Ne röhögj, te leszel a tisztesség etalonja! Mondtam, ne röhögj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  5. Vannak “természetes” megoldások is. Teszem azt betegség, netán halál….
    Engem spéci meglepett, hogy épségben leszállt a Szöuli gép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  6. A rektor megy, az elnök marad? Hogy van ez zemberek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  7. Kekec, még lehet néhány nap múlva egy keleti vírusbetegség.
    Pacalka, ha ezt megérti, hogy a bőre a tét, lehet, hogy megemeli puvás seggét.
    A variáció: Két dudás egy csárdában?
    A tét nem pacalka. A tét Orbán! Csak sajnos az ellenzék nem látja, nem érzékeli, hogy eljött az ideje az Orbán elleni frontális támadásnak, akár minden eszközzel is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  8. …Álmodik. Miért nem tesz semmit az ellenzék???? Csak gyorsan lépjenek!!!!
    Vinni kéne neki egy PARLAMENTET FELOSZLATÓ papírt, hogy írjon alá, azt tudja csinálni. :))))
    Neje éppen katolikus-zarándokol, vagy csak MEGSZÖKÖTT OTTHONRÓL. :))))
    Gyerekei távol, mint egy fehér vitorla.
    .
    Nagy vagy Gonoszka!!!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  9. Ezeket végre tisztába kellene tenni mint a csecsemőket, mert nem tudják eldönteni, hogy hülyék és okoskodnak vagy okosak és hülyéskednek !!!

    Mi tudjuk a lényeget csak a vezér és a 420 ezer tüntető nem érti miről van szó !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  10. Palibá feloszlatja a Parlamentet. :D Orbán válaszul pedig beszámíthatatlanná minősíti :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. yoda, igen . Naagyon gonosz vagyok. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Gonoszka,
    tényleg írnod kéne. Ezek a rövid lélegzetűek is tetszenek, de csak felvillanások — leglább novella terjedelmű kéne, én biztosan megvenném :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. Hát igen !
    Így állunk most !
    ( Mindig mondom : ha a Jobberség erkölcsi szempontok alapján próbálja magát előtérbe tolni , ott valami nem frankó…Ott akkor kérem szarkeverés van ! )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. …. De szép is lenne, Istenem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Gonoszka:
    Az ” Ellenzék ” az nem ellenzék..legalábbis tettekben nem.
    Ők csak puha pempő parajfőzelék és vaníliakrém. / Idézet Bogáti Péter , Ágasvári Csata c. ifjúsági regényéből /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Schmitt Pál a legmagasabb pozicióban lévő ember, de ki védi? Hruscsov amikor leszállt Jaltából érkezvén a moszkvai reptérre meglepetten látta, ha testőrségét lecserélték. Ebből látta , h hatalmának vége. Pár nap múlva lemondott és Brezsnyev lett a főtitkár. Fontos Schmitt Pál kérjen védelmet a NATÓ- tól, vagy az amerikai követségen keressen menedéket, kérjen politikai státuszt és mentességet Amerikától. Ott egy biróságon jelentse fel Orbán t és tálaljon ki arról mi az ami miatt mindent aláirt a felcsuti forradalmárnak. Mert ugye ilyen még nem volt a történelemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  17. Ego, parancsolj, neked adom.
    Tudod, a lustaság fél egészség és én félig egészséges vagyok. :)))
    http://shakespeare.nolblog.hu/archives/2011/08/11/Magyar_erettsegi_mentes_a_nol_hu_moderatora_elol/
    Hosszan írni? Áááááh !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Tulassay Tivadar egy felelős ember – Schmitt Pál pedig sérthetetlen egy következmények nélküli kócerájban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  19. Geyza, tudod, engem mindig szidnak, hogy radikális, meg minden. Pedig, hidd el, most aranyat érne egy RPG-32-es. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  20. Ego
    2012. április 1. vasárnap
    18:34
    Megtalálod a nolblog.hu-n, ha rákeresel a nagy angol drámaíróra. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  21. Figyu!!!!!!!!!!!!!!
    Lehet ,hogy szeretett vezetőnk nem véletlenül tart gojostoll nagyfőnöktől.
    Mint állam elnök joga van feloszlatni az országgyűlést (indokot csak találna rá)
    éa most ez szeretett vezetőnk bukását okozná.
    Nem gondoljátok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  22. Elkéstem :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  23. Hogyan szerezte meg Orbán a teljhatalmat?
    1. Nem ismerte el, 2002.ben sem és 2006-ban sem a vereséget. Nem fogadta el a demokratikus választási rendszert. Ez ellen használta föl a titokban megszerzett jelentős gazdasági hatalmat. Miközben Medgyesit bankárkormányozta, Gyurcsányt oligarházta.
    2. A jelentős parlamenti erőt, amivel rendelkezett, arra használta, hogy megakadályozza a szoci kormányokat a gazdasági kiigazítások megvalósításában. Csak olyan törvényt nem kritizált ami kiadásnövekedéssel járt. A többit viszont a legalpáribb módon a legmocskosabb hazugságokkal ócsárolta a Zembereket ellene uszította, ha ettől sem riadt vissza a kormány, akkor népszavazást kezdeményezett.
    3. Lejáratta a politikát és a politikusokat. Aki a jobboldalról nem állt mellé, azt ellehetetlenítette. A Baloldali és liberális politikusokat gátlástalanul becsmérelte, hazug módon a Zemberek ellenségének állította be, a minimális tiszteletet is megvonta tőlük. (még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl.
    4. Mind ezeket a mértékadó értelmiségiek jelentős része érzéketlenül, kajánul nézte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  24. Gonoszka
    2012. április 1. vasárnap
    17:28
    Szép és megható. Hanem miamanó az az ÉPÉE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Orbán minden eddigi kiszolgálójával, vagy finomabban szövetségesével elbánt!!! Gondoljuk csak meg mit tett, illetve tesz Dávid Ibolyával, vagy Torgyán Józseffel!!!???? De akár a Fi(de)sz alapítói közül azokkal, akik szembe szálltak hatalmi tébolyával, még a Fi(de)sz-ben?!!! Csakhogy valóban most ezzel a Bábbal (SP!!!) nem tud most mit kezdeni? Hogy Schmittnek is lehet valami a “tarsolyában”??? Talán? De ez nem szokta zavarni Orbánt, ha tönkre akar tenni valakit! Bármeddig is “erőlködik” a PALI? morálisan már vége van a karrier vágyú helyezkedőnek!! Formailag lehet még a KE, de senki nem bizik már benne! Mit ahogyan Orbánnak is egyre többen fognak majd valahogyan “ellentmondani”! Ahogyan a belső feszültségek nőnek úgy lesz egyre több jele a Fi(de)sz tábor bomlásának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Geyza!! (2012. április 1. vasárnap 18:45)
    Neked meg van az Ágasvári csata?! Nekem meg volt, de nem találom, kapni meg persze nem lehet.
    Esetleg netalántán “A Hóvirág másodkormányosa jelenti” is meg van?
    Az utóbbiért (ha akár csak egy szkennelésre megkaphatnám) sok mindenre kapható lennék.
    Cserébe fel tudok ajánlani kölcsönbe egy “Fordított esztendő”-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. Ezek után már nem is tudom, hogy menjen-e vagy maradjon Schmitt. Hiszen ha marad, akkor Orbán bukik bele, és ez de édes remény….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Báthory Ödönke (2012. április 1. vasárnap 19:09)
    épée = tőr franciául

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. épée=párbajtőr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Szerintem pazar és találó elemzés! Teljesen logikus lekövetkeztetése a tényeknek. Teljesen valós, ahogyan a látszat mögé lát a cikkíró. Gratulálok a cikkhez. Jelen helyzetben tehát az a jó nekünk, ha Schmitt marad, és kavics lesz az Orbán gépezet fogaskerekei között. Legyen minél nagyobb a feszültség Orbán és Schmitt, valamint Orbán és a többi lakája között, így egymásról fogják lerántani a lepedőt. Ez nagyon fontos lenne: minél több gonoszság lepleződjön le első lépcsőben. Utána pedig jöjjön az jogos ítélet fölöttük ! Másképpen nem megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  31. Gy.F. Hozzászólását maximálisan osztom.
    Orbánt nem az ország érdekli,hanem kizárólag a hatalom,amely az ő kezében összpontosul és jaj annak aki ellent mer mondani!
    Szégyentelen zsarnok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  32. minden sora találó!
    most kell ütni a vasat, most kell komolyan összefogni mindenkinek, akibe belerúgott ez a mocsadék hatalom!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  33. Ez gyomorból jött!Nagyon jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. Gonoszka bocsi de az epee az tor. A parbajtor az foil. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  35. Ego:
    Csak az Ágasvári Csata van meg.
    Van fénymásolód ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. Amit az írás mond, abszolút lehetséges, illik a képbe, de sajnos az is lehet, amit szintén terjesztenek, hogy Orbán támogatásáról biztosította Scmittet. Hogy ezzel mi célja van? – ha igaz, idővel ez is kiderül. Követhetetlen észjárás, átláthatatlan elmeműködés. Bármi belefér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. GY.F. Egyetértek!Csupán azt az ártatlan kérdést teszem fel,Miért?Miért nézték tétlenül?Miért csápoltak Orbánnak?Ezt a titkot szeretném megfejteni,de idáig nem sikerült!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. ezt a magyar Népszaváról hoztam:
    http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=132473&database_id=536106&forum_forbidden=0&no_results_total=54&lstresults=1
    [bluszin] [2012.ápr.01. 11:41]
    Lengyel László szerint már három kormánypolitikai hulla van Matolcsy Fellegi és Schmitt—az epidémia terjed

    [stevenkas] [2012.ápr.01. 11:20]
    Nadrágomban kis doktori,
    Törzsanyag van benne,
    Hogyha én azt elővenném,
    Nagy nevetés lenne.
    **
    Doktorival érkeztem,
    kurva nagyot vétkeztem.
    Okos vagyok, szép és laza,
    Lemondok és húzok haza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  39. Ha netán a hiu gumigerinc véletlenül az igazat mondaná,már nem hinné el neki senki….. így jártunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. Most majd jönnek a minuszok, de én meg pont másképpen látom, azaz éppenséggel ismét Hazudniképtelen Viktormihály volt az, aki – saját érdekeit: hatalommegtartási gyakorlatát tekintve – jól számolt! Neki nagyon is jól jön, hogy nem az elbaltázott gazdaságpolitikájáról, nem az IMF-fel való zsákutcáról folyik a disputa, hanem Lemondaniképtelen Gojóstollról.
    Egyébként pedig mivel mindent a vidék dönt el, és vidéken különösen nagy a diploma-ellenesség (irígység) birkaagyú bégetőink szemében valóságos hőstettnek számít, ha a komenista világról kiderül, hogy csalással szerezték diplomájukat mindazok, kik – mint utólag híresztelhető róluk -, belülről bomlasztották a komenizmust. SP ilyen belülről bomlasztó “népi “hős”-sé magasztalandó, élő példájává annak, hogy Orbán helyes utat szabott meg, azzal a világgal kell végképp leszámolni, amelyben sikk volt protekcióval érvényesülni…
    Amíg nem vagyunk képesek Orbán gondolatmenetének hatásait ellensúlyozni, esélyünk sincs a bégetőkkel szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  41. Ha Orbán “nem számított” Schmitt ellenállására – akkor miért adta kölcsön a külön bejáratú habonyját? AZ 3 órát idomította plagikát az interjú előtt, hogy mit mondjon, hogy mondja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  42. Csatt:
    Sittpalibá nem a komenizmusban szerezt…1992 .-őt írtunk már akkor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. Geyza
    2012. április 1. vasárnap
    20:33
    Ilyen apróság az ovifanokat nem szokta zavarni. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Csatt-nak akár még igaza is lehet, ilyesmire céloztam én is. Normális aggyal elképzelhetetlen, fölfoghatatlan, hogy Orbán hogy működik. Valószínű, hogy Plagibá nem merne szembe menni a Főnökkel, ha az utasítaná….van azért neki is elég nagy dossziéja a múltból. Nem a szégyen miatt, olyat ő nem ismer, hanem, mert pár szép, jómódú évet szánna még magának, szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  45. Zemberek! Kérjük meg Pali bácsit, hogy ne mondjon le! Minél tovább marad annál jobban csökken a Fidesz népszerűsége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  46. Ki állítja azt, hogy ezek akármelyike is nagy formátumú politikus.
    Ezek annyit értenek hozzá mint az egyszeri a nőhöz, aki a kis női bozontosról
    (most finoman fogalmazva) azt hitte, hogy nyílt seb és beragasztotta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  47. szóval nem olyan biztos, hogy ez tényleg egy lázadás, Orbán hiheti azt is, hogy ez a csoda is csak 3 napig tart:
    “Orbánt mérsékelten foglalkoztatja a közvélemény, pláne nem érdekli a másik oldal véleménye. Egész politikai stratégiája, amelyhez a választási és közjogi rendszert igazították, arra épül, hogy ő saját táborát egységesen megőrizze. Ha van 2 millió körüli szavazója (és mellette ott a Jobbik), akkor teljesen mindegy mit tesz a másik oldal, akár még újra kétharmada is lehet. Ezért csak az számít neki, hogy mit gondol a saját oldala egy ügyről. A saját oldal, pedig befolyásolható és ennek módszereit ő ismeri. Jelenleg úgy gondolja, hogy ezen az oldalon Schmitt tekintélye akkora, hogy képes megvédeni a támadások ellen, sőt azzal tesz jót a tábor egységének, ha meg is védi. A leváltás belül több vitát és eróziót generálna, mint a megvédés.”
    http://hirszerzo.hu/velemeny/2012/3/31/Miert_nem_mondattak_le_Schmittet_7VMAR2

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  48. Geyza (2012. április 1. vasárnap 20:11)
    Van!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  49. kekec (2012. április 1. vasárnap 20:26)
    “… három kormánypolitikai hulla …”
    Minimum négy, mert ahogyan Réthelyi miniszterként viselkedett ebben az ügyben, azért máshol már lapáton lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  50. “De szép is lenne, Istenem.”
    Ezzel nem tudok egyetérteni.
    .
    Az biztos, hogy nagy zavarodás érezhető jobboldalon, és az is biztos, amit a cikk ír: Kilövési engedély nélkül nem szólalt volna meg a magyeri nemzés.
    De piktor viselkedését Mao Ce Tungéhoz kell hasonlítani: ő is kiugratta a nyulat a bokorból, amikor meghirdette hol ezt, hol azt a népszerű, kritikára felhívást, majd lecsapta a nagyon mozgolódók fejét. Itt is lehet szó blöffről, beugratásról. Ne feledjük: piktor nem egyéni játékos, hanem a Vatikánnal működik együtt a Magyar Köztársaság elárulásában, tehát nála lényegesen tehetségesebb elmék szövik a hálót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kik buktatták meg Plagi bácsit? 2012. április 2. hétfő | AN

Jön Kövér? 2012. április 2. hétfő | AN

Lemondott Schmitt, új bábot jelölhet ki Orbán 2012. április 2. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos