Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér még mindig a “zelmúltnyócévnél” tart 2012. április 24. kedd 23:21 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér még mindig a "zelmúltnyócévnél" tart

Budapest – Kövér László szerint a mostani kormányoldal nem úgy indult neki a jelenlegi parlamenti ciklusnak, hogy tengelyt akaszt a fél világgal, de egy olyan gazdaságpolitikai stratégiára lett rákényszerítve, amely ezt eredményezte. A házelnök úgy látja, hogy az IMF szemet hunyt az előző kormányok hazugságai felett, miközben nekik még akkor sem hisznek, amikor igazat mondanak. A szimbolikus politizálás terén viszont még így is óriásit alkottak. Gyurcsány a hibás.

“Nem úgy indultunk neki a ciklusnak, hogy mi tengelyt akasztunk a fél világgal. Bátrak vagyunk, de nem vakmerőek, szerettünk volna ennél olcsóbban megúszni bizonyos szükségszerű politikai döntéseket” – mondta az államfői jogokat gyakorló házelnök kedden a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos diákköreként működő Ostrakon Hallgatói Szervezet Közéleti körkép című sorozatának rendezvényén, a fővárosban.

Elmondása szerint 2010-ben kormányra kerülve megpróbáltak egy olyan gazdaságpolitikai stratégiát követni, amelynek az lett volna a javasolt kiindulópontja, hogy miután az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) “cinkos volt abban, hogy az előttünk lévő kormányok meghamisították Magyarország gazdasági adatait”, “nyissunk új lapot”, és a konvergenciaprogramba, valamint a költségvetési törvénybe írtak legyenek kiradírozva, és kerüljenek be oda a valós számok.

Az új kabinet akkor azt kérte, “engedjék már meg nekünk, hogy magasabb legyen az államháztartási hiány, mint amit ők úgy fogadtak el, hogy pontosan tudták, hogy az nem lehet igaz. És erre azt mondták: azt nem lehet” – fejtette ki Kövér László, hozzátéve, hogy ekkor kellett bevezetni például a különböző válságadókat, amelyek arról szóltak, hogy ne az emberekről, a magyar vállalkozásokról kelljen “a nyolcadik bőrt lehúzni”.

“Így voltunk mi tulajdonképpen rákényszerítve egy olyan gazdasági stratégia megindítására”, amelynek abból kellett kiindulnia, hogy muszáj teljesíteni azokat a vállalt, ám valótlan gazdasági számokat, amelyeket még az előző kormányzat rögzített – összegezte.

Kövér László előadásában kitért arra is, hogy véleménye szerint a mögöttük hagyott időszak eredményei egyelőre szimbolikusak, a gazdasági teljesítőképesség nem sokkal áll jobban, mint 2010-ben.

A szimbolikus politizálás területén viszont “óriási dolgokat alkottunk” – mondta, példaként említve, hogy az első jogszabály-alkotási mozzanatok egyikeként elfogadták a nemzeti összetartozásról szóló törvényi deklarációt, “a nemzetpolitika krédóját”, amely azt próbálja megfogalmazni, hogy a trianoni döntés után 90 évvel ideje lenne egy olyan hozzáállás felé fordulni, miszerint “a 90 évből, ami ezt a tragédiát követte, ebből erőt is lehet meríteni”. “Talán ebből az erőből táplálkozva kellene megpróbálni újra összeilleszteni a nemzet szétdarabolt részeit” – fogalmazott.

A házelnök az egyetem diákjai és oktatói előtt leghosszabban a nemzetpolitikáról beszélt, amelyről szólva a 2002 és 2010 közötti időszakot rettenetes nyolc évnek nevezte, mélypontjának pedig 2004. december 5-ét, a kettős állampolgárságról szóló népszavazás napját.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 4 szavazatból)
Kövér még mindig a "zelmúltnyócévnél" tart, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Hogy néz ki ez az állat… személyisége pont olyan torz és beteg, mint a külseje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (48 szavazatból)
  2. Ez hülye, ha mindenkit hülyének néz. Az 500 mrd-os lyukat maguk ütötték a költségvetésen az egykulcsos adóval és minden ad hoc intézkedésük annak
    befoltozását próbálta elérni. A különadókkal és a nyugdíj einstanddal hozták a 6-7 %-os TERVEZETT hiányukat – ráadásul bejött az országba tavaly 5000 feletti mrd uniós forrás is. És SEMMI látszatja! Nem épült autópálya, lefékeződött a gazdaság, menekülnek a befektetők, a középosztály kivitte a pénzét az országból.
    És ami a legfőbb – még csak nem is csökkent az államadósság, mert a hülyeségeiktől elszálltak az árfolyamok, és ugyanaz a devizaadósság forintban már sokkal több (éppúgy, mint a lakossági hiteltartozások is)
    Ne a határon túli magyarokkal akarjon mindenáron összetartozni – érezzen összetartozási kötelezettséget a rokkantnyugdíjasokkal, a munkanélküliekkel, a betegekkel, stb. stb.
    Majd szimbolizáljon ellenzékben, kormányon tessék reálpolitikát csinálni és a KÖZJÓRA törekedni! Nem kell bedőlni a SAJÁT propagandájának: egyáltalán nem “csak” a fidesz számít! Vannak azon kívül még jó néhány millióan az országban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  3. Szomorú, hogy van még aki meghívja, és van még aki meghallgatja. Inkább hagynám kirúgni magam, mint szóba álljak vele. Nemzetpolitika? Ez a szar nevezi a hisztérikus műmagyarkodásukat “nemzetpolitikának”, aki a nemzet egy részét, aki semmivel sem kevésbé magyar mint ő, egyszerűen kizárja a nemzetből? Mitől nemzetpolitika az, hogy folyamatosan hergeli a szomszéd országokat, akik ezt az ottani magyarokon verik le; hogy megosztja és így marginalizálja az ottani magyar pártokat? Még egy-két év ilyen “nemzetpolitika”, és egyik szomszédos országban sem lesz magyar párt a parlamentben, és az ottani magyarok nem mernek megszólalni az utcán magyarul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  4. “…Szomorú, hogy van még aki meghívja, és van még aki meghallgatja…”

    - Ez igaz, de nézd csak meg, melyik “egyetemen” történt ez az egész!

    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (39 szavazatból)
  5. Gyurcsány Ferenc blokád-beszéde:

    http://www.youtube.com/watch?v=V2fYZqYfjxQ&feature=player_embedded#!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  6. Jó. De hol tart az “ellenzék”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  7. Én azt mondom l lehetne váltani azt a bűnbandát. De az ellenzék azért nem mer egy mindent lezáró óriási tüntetést meghirdetni mert nem hiszi hogy mögöttük állna a nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  8. András: kösz!
    Szóval eljutott a puha diktatúráig és a küzdelem szükségességéig. Kezdi kisajátítani a nemzeti jelzőt progressziós szóösszetételben.
    Egy kisebb botlástól eltekintve tetszett (“én is sokat beszéltem már a
    hibáINKról” – ezért kár volt, nem kellett volna átcsúszni a királyi többesbe)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  9. “…azt mondom l lehetne váltani azt a bűnbandát…”

    - Nem lehet.

    1, Egyrészt, a beőrjített lakosság nagy része immár valamiféle vallásos hisztériával tekint ezekre az egyre eszeveszettebb bűnözőkre. Ennek tömegpszichológiai hátteréről egy másik topikban írtam, láthatóan nagy egyetértés fogadta megjegyzéseim erről.

    2, Másrészt, ezért:

    “…hol tart az “ellenzék”?…”

    - Ez az:

    SEHOL.

    Semmitmondó, ötlettelen, program nélküli banda az “ellenzék”. Semmiféle alternatívát nem kínál semmire, képtelen kommunikálni a lakossággal, vezérei többnyire teljesen súlytalan, hiteltelen alakok.

    Ezek egy alsógatyát nem tudnának “leváltani”, nem hogy minden idők egyik legelvetemültebb, leggonoszabb, legkorruptabb magyarsztáni népvezéri bűnbandáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (29 szavazatból)
  10. Na, ide is bemásolom ezt:

    Mi van, a netes kommentelő hülyeség az evolúció újabb lépcsőfokára érkezett? Megjelent az “Eldrad- komment minuszoló brigád”, függetlenül attól, mit és hol írok?

    Nem is tudtam, hogy ennyire fontos vagyok egyeseknek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (21 szavazatból)
  11. Eldrad
    Mszp zemberi ésszel is felfogható, elképzelhető piti pártíz-párszáz milliókat síbolt el (Zuchslag, BKV személyzetis, Hagyó “nokiás” doboz) ami az égre kiált, viszont a közbeszerzések titkosításával kisíbolt milliószor millió forintot el sem tudják képzelni. Ezért hiába is hivatkozik ilyesmire az ellenzék – amit el sem tudnak képzelni arra nem gerjednek. Viszont nem mondják bele a pofájukba, hogy őket most megszorítják – hanem tagadják, és nem egyszerre szedik el tőlük a pénzt, hanem apránként. Tehát tényleg nem veszik észre, hogy lassan lesznek megfőzve, bár már dereng, hogy egyre nagyobb a meleg, de még mindig elhiszik, hogy az még az előző tűz miatt van..
    Erre a lopási érték relativizálásra jó vicc volt, hogy Orbán nyilatkozott a hatalomátvétel után egy újságírónak a programjáról:
    - El fogunk sikkasztani 3000 mrd-ot, és ellopunk egy pingvint.
    Mire az újságíró megdöbbenve: – Egy pingvint???
    - Erre Simicska odaszól Orbánnak: Na ugye megmondtam, hogy a háromezer milliárd senkit sem fog érdekelni, ha elég jól tálaljuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  12. Eldrad,
    az elöbb adtam egy pluszt az elsö beirásodra. Erre mejelent, mint minusz. Nem tudom hol a hiba. Biztos, hogy nem nyomtam mellé. Ismételni sajnos nem tudom és nem tudom kifigurálni mi történt. Ettöl függetlenül ennek a nyomogatásnak nem sok értelme van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  13. Megjobbított Úszókészülék

    cOLOMBUS: ez velem is megtörtént, amikor telefonról neteztem. Azt hiszed, jól nyomsz, de mellényomsz.
    Eldrad: azért mínuszolnak le, mert tudják, hogy felbosszantanak vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  14. Én esküdni mernék de …. nincs jelentösége. Egyébként meg mit kézelsz rólam? Nem vagyok még annyira öreg, hogy ne tudjak nyomni. :-))
    Minden esetre Eldradot jól leminuszoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  15. Ennyi tellik tőle.
    Még ez is szép teljesítmény !
    Van aki ennyit sem képes elmondani .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  16. Lassan visszasírom azt a bizonyos nyolc rideg évet, amit állandóan felhoznak a Fideszben. Pedig akkor se kedveltem az MSZP-t, az se tudott túllépni igazán a lakosság megszorításán ahelyett, hogy átfogó reformjával új irányt adott volna az országnak. Védelmére legyen, a mostani kormány hozzá nem értését nehéz túlteljesíteni, szinte már-már az anarchiában is több az ésszerűség, mint Orbán Viktorban és bandájában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  17. Ez a barom már megint trianonozik. Persze az idíóta, a jobboldal által meghamisított történelmet elhivő nép még most is siratja a nemzeti nagyságot. Legszivesebben nemzeti szinü toalettpapírt is használnának. Ha kövéren múlna holnap indulnának csapataink a volt magyar területek visszafoglalására. Közben a magyar nép meg a kormány gazdaságpolitikájával újra létrejozott osztály kivételével nyomorog, és kilátása sincs egy jobb életre. Négymillió koldus országa vagyunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  18. szimbolikusan nagyon gazdag vagyok. gyakorlatban nem annyira. szop…jál le köcsög

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  19. Az tagadhatatlan, hogy nagyot alkottak. Az egész világ Magyarországot, a magyar kormányt figyeli. Igaz, hogy ez a figyelem nem pozitív, de a negatív figyelem is figyelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  20. Animbej – ennyire rövid az emlékezeted? Az Mszp (de főleg Gyurcsány) legalább megpróbálta a reformokat, de a fidesz megakadályozta (kórházvédők, szociális népszavazás) Végig azt mondtuk, hogy józan ésszel érthetetlen amit műveltek (csak a hatalom-mánia szempontjából magyarázható) mivel előbb-utóbb nekik kell majd megcsinálni – közutálatot kiváltva.. Ennél rosszabb történt: csak rombolni tudtak és leépíteni. Az nem “építkezés”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  21. A gazdaság tönkretételével párhuzamosan, sőt elsődleges céllal a demokratikus berendezkedés felszámolását végezték “hangya szorgalommal”! Kövér még talán ezt sem tudta, hogy ez (a demokrácia felszámolása!!!!) a FÉL VILÁGGAL, de a demokratikus országok közösségével BIZTOSAN, “tengelyt fog akasztatni” a Fi(de)sz, és Orbán??? vagy csak hazudik a Fi(de)sz jó szokáshoz hűen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. A NENYI szellemében: van a Fidesznek és a Jobbiknak 2,5 millió támogatója. És?
    A többi 7,4 millió az nem magyar esetleg nincs vagy nem fog létezni?
    Ha annyira útjában van az MSZP és a többi ellenzéki akkor, ha kimondatlanul is, de csak arra lehet következtetni, ha lehetőséged van megölni ellenfeledet nem gondolkozol, hanem megteszed!
    7,4 milliót az ellenzék képviseli….Vannak már tervek is vagy még csak a megfélemlítés van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  23. T. Animebj 6:17!
    Reformok bevezetésére az AB népszavazást is engedélyezett!
    Erre szoktam mondani, hogy ha olyan nagyformátumú valaki lett volna Orbán, akkor hagyta volna megvalósítani az akkori kormánnyal a reformokat – abba is bele buktak volna, ők pedig beleülhettek volna a készbe!
    De ő nem gondolkodott, hanem harcolt ész nélkül – lassan már a démonjaival fog….Nagy bűnt követett el, hogy nem hagyta bevezetni a szükséges reformokat, az övéivel szemben is, kár hogy nincs közöttük egy sem, aki végre ki merné mondani! De a 2/3 birtokában sem meri megkezdeni a szükséges átalakításokat – csak ötletelnek – mert az emúttnyócévv neki most köszön vissza, saját csapdájába esett, magyarosan: a fagyi visszanyalt.
    Ha 2010-ben nem a betonozással foglalkozott volna, hanem a szükséges reformokkal, akkor már túl is lenne a megszorításokon – de elszabta, lyukat ütött a kedvezményes 16%-os SZJA-val és most már csak a tömködés és a dagonyázás van.
    Sajnos a szenvedő alanyai mi a nép vagyunk ennek az elvakult politikának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  24. Azt hiszem a legtöbbünk tévedésben van Orbánnal kapcsolatban. Ő sohasem akart semmit sem csinálni, egyszerűen csak a hatalmat akarta megszerezni és miután 2010-ben megszerezte akkor megtartani azt. Nem akart és nem akar semmilyen reformot azonkívül, hogy helyzetbe hozza a hozzá közelállókat és a pereputtyainak az ük-ük unokáig való gazdagságban és jólétben való életét biztosítsa. Azon kivül, hogy egy kiváló megosztó személyiség aki tökéletesen manipulálja az emberek tömegeit egy tehetségtelen politikus. Igazából a politikus jelző sem alkalmas rá mivel a politikusnak a népe javát kellene szolgálni. Egy hatalommániás bűnöző!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  25. Ez a pasas, ha a hülyéket rangsorolni lehetne, a csúcson lenne már, még szerencse, hogy nem miniszterelnöki székbe ültették……..

    A nép szellemi kapacitását így leértékelni, ennyire hülyének, nagy hülyének nézni az embereket 2012-ben már csúcs, de ők megtehetik, élén ezzel a másik szélhámossal a NYOMDÁT eltulajdonítóval a testvére részére! – vagyis megkapták és MEGKAPJÁK a magukét orbánjuktól, aki oszt mindazoknak, akik a bokájáig meghajolnak és tapsolnak neki!
    Iszonyat országa lettünk, NE HAGYJUK EZEKET TOVÁBB ÉLŐSKÖDNI és NE HAGYJUK a szegény embereket, a DIÁKOKAT kizárni az életadta lehetőségekből!

    Hajrá Orbánék ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  26. Úszókészülék:

    - Bosszantanak a fenét.

    Ellenben, jót szórakozok, ahogy elképzelem, amint páran kizárólag az én kommentjeimre vadásznak, és remegő kézzel, plusz valamiféle vicces kielégültséggel odanyomnak egy minuszt…

    Jól megmutatják!

    Na, az ilyenek ezzel a mentalitással talán elmehetnének az alai szannamária nevezetű nősténymajom médiacenzúra- kommandójába is “dolgozni”…

    Amúgy nem érdekelnek a minuszok, úgysem ez alapján ítélünk meg senkit, ugyebár.

    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  27. cOLOMBUS:

    - Köszi, de felesleges a kommentjeim minusz- pluszolni… jobban örülök, ha inkább ír mindenki valami érdekeset.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  28. Ez a kövér disznó szépen fejlődik -agyilag visszafelé – már elérte az ált.isk. 2. osztályos szintjét.

    .cOLOMBUS
    miközben olvassuk, majd minősítjük a hsz-eket azalatt mások is minősítettek már, ami csak a mi minősítésünkkel összegezve jelenik meg – két negatív minősítés a te pozitívoddal összesítve egy negatívat fog mutatni. :)
    .
    kekec
    ideje volt már annak is, hogy a kormányzati felelősséget – még ha az egyszemélyi is – az egész kormányra is kiterjessze, mert ebben mind felelős volt, aki nem az utasításai szerint működött. Eddig mindig csak saját magát okolta ő is a hibákért, de tudni kell, hogy a kormánytagok nagyrészt önjáró módon értelmezték és hajtották végre a “közös” akaratot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. Nyugodtan borotválkozhatna szekercével.
    Sérülést nem tudna okozni magán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  30. “Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) “cinkos volt abban, hogy az előttünk lévő kormányok meghamisították Magyarország gazdasági adatait”, “nyissunk új lapot”,”
    Van abban valami mérhetetlen gátlástalanság amikor valaki igazmondásról papol és közben ezerszer megcáfolt hazugságokat böfög föl.
    Az előző kormányok semmiféle gazdasági adatokat nem hamisítottak meg. Úgy látszik hiába hangzik el ezerszer is a cáfolat, ezeregyedszer is hazudoznak méghozzá tudatosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  31. Kövérnek az erdőben fütyülnie kell, mert különben kivágják, mint tuskót!
    2,7 milliónak pedig ilyen az ideálja – szegény Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  32. Ha valaki olyan politikai programmal jelentkezne, mint amit Orbán lassan két éve Magyarországon megvalósít, azt vagy a börtönbe vagy a bolondokházába zárnák. Semmi szükségük egy közép-európai félnótás, kolbásztöltő, nem is okos mini diktátorra. Ilyeneket jobb házakba be sem engednek. Osztogatja a sallerokat és a kokikat azoknak, akik elé utána oda kell állnia pénzért kuncsorogni. Orbán azzal vált nevetségessé, hogy meghirdette a szabadságharcot, pofátlankodott mindenkivel, aztán rászorul a segítségükre. A jellemtelenség, a hazudozás, a képmutatás tette nevetségessé, és leginkább az, hogy úgy pojácáskodott, mintha legalább egy világbirodalom vezetője lenne. Az ilyesmi csak a „jó magyar embereknek” tetszik. Európa és a világ tényleges hatalommal rendelkező országainak vezetői átnéznek rajta, senkinek tartják, egy szerencsétlen felfuvalkodott mitugrásznak, ahogyan az is. Púp a hátán mindenkinek. Csak Magyarországon várják félfasiszta és félnáci hívei, és csak ők képzelik már, hogy Orbán Viktor valaki. És azok, akiket az ő nyomorult, szánalmas, agyonterrorizált, cenzúrázott közmédiája etet naponta hazugságokkal. Normális ember ilyenkor lemond és távozik, nem égeti tovább se magát, se az országát. Az a zavaros ideológia, amit ő képvisel, megbukott. Fasisztákat a demokratikus világ, nemzetközi pénzvilág nem támogat.
    Azon csodálkozom, hogy egyáltalán szóba áll még velük valaki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. Kedves
    Avi,
    2012. április 25. szerda
    08:32

    Pontosan,ahogyan írod, ez az emberbőrbe csomagolt gonosztévő robot egy köztörvényes bűnöző!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  34. Ennek az elmeháborodott kövérnek már csak egy pipa hiányzik a szájából. Úgy néz ki mint egy juhász. Oda való lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Borzasztó ez az ember! Még mindig a revizionista álmokat dédelgeti, pedig a modern világ már régen túlhaladta ezt az eszement marhaságot. A ciklus félidejében az elmúlt nyolc évről beszélni nemcsak, hogy igazságtalan, hanem nevetséges is. Ezzel a visszamutogatással csupán el akarják terelni a figyelmet az elmúlt két év kormányzati fiaskóiról. Az autokratikus törekvésekről nem is beszélve igyekeztek maguknak és holdudvaruknak az egykulcsos személyi jövedelemadóval kibélelni a zsebeiket. Ez minimum ötszáz milliárdot vett ki a költségvetés bevételeiből ez mégiscsak több, mint a pitiáner csúszópénzek és egyéb korrupciós cselekmények elfogadása. Ezt aztán a következő kormányok se vizsgálhatják utólag, hiszen jogilag rendben. Az Unióval való hadakozás miatt pedig hónapok óta igen gyenge a forint, és az állam finanszírozása is milliárdos többletköltségekkel jár.
    Ez az embertelen kormány teljesen tönkreteszi az országot, talán csak az jelent némi pozitívumot, hogy egyre, másra fogy a tábor és lassan mindenki kihátrál Orbán mögül. Egyébként is miről beszél ez a Kövér, hiszen a múltját mindenki ismeri, továbbá azt is, hogy nem volt közeli, távoli rokona aki ne lett volna anno az MSZMP tagja. Tisztességes ember nem utólag pocskondiázza a közösséget melynek tagja volt. Egyenesen nevetséges, vérforraló, hogy még ezt az embert kéne az ország egyik vezető méltóságaként tisztelni. Nem tudom ki, hogy van vele, de én nálánál egy sertést is jobban tisztelek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. gets:

    “…Ez a kövér disznó szépen fejlődik -agyilag visszafelé – már elérte az ált.isk. 2. osztályos szintjét…”

    1, Ez az összehasonlítás súlyosan sértő az ált. isk. 2. osztályosok közösségére

    2, Ez az összehasonlítás súlyosan sértő a kövér disznók közösségére

    3, Hova fejlődhetne vissza ez a prehumán, hát soha nem volt magasabb szinten, mint egy ázalag…

    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  37. ” Orbán azzal vált nevetségessé, hogy meghirdette a szabadságharcot, pofátlankodott mindenkivel, aztán rászorul a segítségükre.”
    .
    Nem szorul rá mert ha igénybe venné akkor annak minden egyes centjével el kellene számolnia. Amennyiben a piacról veszi fel a 2-3 szoros kamattal a hiteleket az mehet a haveroknak Közgép és társainak mindenféle ellenőrzés nélkül. Az egész EU-IMF tárgyalás csak szemfényvesztés a birkáknak, hogy ő megpróbálta és lám a libsibolsikapitalistaimperialistaeuájemef gyarmatosítani akar és különben is azelmutnyoccév és a gyurcsányahibás mindenért. A birkák bégetnek helyeslően ő pedig tömi a lét a különböző külföldi bankszámlákra gondolva arra az időre amikor a nyulcipő viselése már szükséges lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  38. ” és lassan mindenki kihátrál Orbán mögül”
    Nem hátrál ki mögüle senki mert pár száz emberen kívül senki sem tiltakozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  39. Látom, az “Eldrad- minuszoló” hülyegyerek- különítmény ismét akcióba lépett… :)

    Van is tippem, kik lehetnek azok.

    Jól van, gyerekek, csak nehogy agytolulást kapjatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  40. “tengelyt akaszt a fél világgal, de egy olyan gazdaságpolitikai stratégiára lett rákényszerítve, amely ezt eredményezte”
    Egy tolószékben és vastüdőben élő vak süketnéma embert ki kényszerithet
    arra, hogy első táncos legyen a Hattyúk Tavában. A nagy mű amire
    vállalkoztak valamivel nyócév előtt keletkezett. Hiszen már a nagyapa is
    élt akkor. Azok is élvezhették a művet, mégsem vállaltak fellépést.
    Ők is régebben tanultak, igaz hogy nem ilyesmit, hanem jogot.
    A hajdú is vállalta a harangöntést. Azóta is várjuk a harangaszót.
    A harangszó nélküli csendet is az ilyen “hozzáértők” munkája eredményezte.
    Hiszen már két év óta megvan a “bronz” alapanyag. Önteni kellene.
    VAGY MÁR AZ ANYAG IS ELTÜNT AZÓTA?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  41. -

    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  42. Eeej, te szégyentelen mocsok, teee!
    Hogy nem sül ki a szemed! Mit fog szólni ehhez a szochazás nagyapád, az MSZMP-tag apád-anyád és két lánytestvéred?
    Téged hogyan is vettek fel a jogra? Hogyan is végezted el? Hogyan is kerültél az MSZMP Párttörténeti Intézetébe? Mondd! Gondolod, hogy valaha is lehet kommunista (szocialista) kutyából demokratikus szalonna? Reggelente, borotválkozáskor hogy bírod ki, hogy le ne okádd önmagad? Mocsokfészek!
    Szilárd öcséd miféle pénzügyi machinációkkal gazdagította önmagát és a fityiszt?
    Pusztulj innen orbáncostul, patkány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  43. Az udvari csörgősipkás elterelgető hadműveletek újraélesztése van folyamatban !
    Van az a pénz , amiért megéri hülyének ( is ) látszani !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. Ez egy emberi “korcs”
    A Törökök 150, a Labanc 50, a fidesz (remélem már idén takarodik) talán 4 évig garázdálkodik az országban, de a két neves előd nem csinált annyi kárt, pusztítást ebben az országban, mint a hatalmon levő “kormányzó” párt, és rohadjunk el ha engedjük hogy ezt megússzák, felelősségre vonás nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  45. Miért csodálkoztok azon hogy a kövér hülye? Ez a senkiházi alak amnéziában szenved. Egy undorító pojáca, akinek élete legnagyobb tette az volt hogy bejutott az egyetemre, mert apukája jelentős szerepet játszott az 1956-os ellenforradalom leverésében, így mint a Szocialista Hazáért küzdő Hős gyermekét, fiacskáját kötelező volt felvenni az egyetemre. A hős apuka érdemeiért sima útja volt a pártba, elvégre a mi elvtársunk gyereke, egy párttagot pedig akkor sem lehetett megbuktatni ha nem tanult és hülye maradt. A smicit is azért védi, mert feltehetően ő is lopta a diplomamunkáját. Az elvtársak ezt így szokták. A Pest-megyei tanácselnök jogi diplomáját is a gépkocsivezetője szerezte, mert ő vitte a főnöke leckekönyvét az egyetemre aláíratni. Ugyanis párthatározat volt, hogy neki jogi diploma kell. Így történhetett ez a kövér úrral is. Mert a gondolkodása alapján nem feltételezhető róla az egyetemi végzettség. Amit beszél, azt sem magától mondja, megírják neki. Viszont értelmesen el sem tudja mondani, lusta, vagy képtelen megtanulni. Ez a fityisz módi. Ha nem lenne undotítóan aljas, még sajnálatra is érdemes lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  46. Történelemhamisító.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. A harom BOVLI-kormanya miröl beszel? Adam es Eva hibas a gazdasagi
    kudarcokert nem az unorthodox gazdasag politika. Egy vicc jut eszembe,
    kupecek lovat neznek, közben a lo nekimegy a falnak. Gazsi te vak ez a lo, a dehogy, csak vakmerö. A mi 3xBOVLI miniszterelnökünk is ilyen vakmerö.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Orbán András Lajos

    A parlamenti ,,mélymagyarnak,, üzenem,
    1 ki mint él, úgy ítél,
    2 madarat tolláról, ,,embert,, barátjáról
    lehet felismerni…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Úgy tűnik, lassan csak megjön Godot 2012. június 20. szerda | AN

Hatszázmilliárdos megszorítás készül 2012. június 15. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos