Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem tudni, mi van az iszlamista tömeggyilkossal 2012. március 22. csütörtök 11:24 | AN Forrás: CNN, MTI

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem tudni, mi van az iszlamista tömeggyilkossal
Toulouse – Újabb detonációkat lehetett hallani csütörtök hajnalban a rendőrök által körbezárt toulouse-i lakóház körül, amelynek első emeletén a elmúlt napok toulouse-i és montaubani merényleteiért felelős dzsihádista elbarikádozta magát.
.
Néhány percen belül három kisebb, majd hirtelen egy nagyobb robbantás hallatszott. A belügyminisztérium közlése szerint az újabb detonációkkal „folytatódott a kifárasztási stratégia”. A sajtó helyszínen lévő képviselői korábban csak találgattak, hogy lövések dördültek el vagy pedig ismét a kommandósok robbantottak a merénylő megfélemlítésére. Valamivel éjfél előtt ugyanis három robbantással kényszerítette a tárgyalások folytatására a rendőrség különleges alakulata a felfegyverzett merénylőt, aki már többször jelezte, hogy megadja magát, aztán mégis meggondolta magát.
.
A francia médiában megszólaltatott szakértők szerint nem várható frontális támadás a merénylő ellen, a lakása körüli zárlat várhatóan addig fog tartani, amíg ki nem fárad teljesen és meg nem adja magát. Felmerült azonban annak lehetősége is, hogy megadásra sohasem fog sor kerülni. Claude Gueant belügyminiszter aggodalmának adott hangot, miszerint lehet, hogy Mohamed Merah, az al-Kaida hétszeres gyilkos banditája már nincs életben. Gueant azt is hozzátette: mindazonáltal reméli, hogy a merénylő még él, mert továbbra is az a cél, hogy élve fogják el.
.
.
A toulouse-i születésű, többszörösen büntetett előéletű algériai terrorista saját korábbi nyilatkozatai szerint a palesztin gyerekek halálát, illetve Franciaország afganisztáni katonai szerepvállalását kívánta megbosszulni azzal, hogy meggyilkolt – „árulásuk miatt” – három arab származású ejtőernyős katonát, később pedig egy zsidó iskolánál rendezett mészárlás során egy felnőttet és három kisgyereket ölt meg. Szálám Fájád palesztin kormányfő hivatalosan kikérte magának népe nevében is, hogy gyilkos terrormerényleteket hozzanak összefüggésbe Palesztina nevével.
.
A gyilkos az al-Kaidán kívül tagja volt egy Forsane Alizza, azaz Dicsőség Lovagjai nevű szervezetnek is, amit Franciaországban januárban tiltottak be, mert afganisztáni terrorcsoportokba toborzott jelentkezőket. A banda betiltása előtt a Facebookon fenyegetőzött azzal, hogy amerikaiakat, zsidókat és francia katonákat fog ölni.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Nem tudni, mi van az iszlamista tömeggyilkossal, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/154042#.T2sJCsUaMzI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. ” A banda betiltása előtt a Facebookon fenyegetőzött azzal, hogy amerikaiakat, zsidókat és francia katonákat fog ölni.”
    Kell nekik a kb 7 millió iszlamista arabot megtűrniük. :((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Avi, pedig a zsidok és arabok Észak -Afrikaban évszazadokig együtt tudtak élni…Egy algériai zsido ismerösom is ugy emlékszik Algirra gyerekkoraban, hogy az arabok és zsidok békében élhettek egymassal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Zakó után köpönyeg 2012. március 22. csütörtök | AN

A terrorista a halálba ugrott 2012. március 22. csütörtök | RR

Merahra várva: tehetetlen a francia rendőrség 2012. március 21. szerda | Rákócza Richárd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos