Ronai and Ronai
AMERIKAI

A DK tiltakozik a hálószoba csőszök ellen 2012. február 25. szombat 19:12 | AN

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A DK tiltakozik a hálószoba csőszök ellen

Budapest – A Demokratikus Koalíció tiltakozik az ellen, hogy a kormány beavatkozzon a az emberek magánéletébe és hálószobatitkai után kutasson. Az állam nem jogosult arra, hogy a magánemberek erkölcsei fölött őrködjék, és fülkeforradalmárok mondják meg a többi embernek, hogy ki hogyan éljen.

Az Orbán-rendszert támogató papok eddig is azt a hamis látszatot keltették, mintha a demokratikus köztársaság Alkotmányát felváltó fideszes alaptörvénnyel az lenne a demokraták legfőbb baja, hogy “védi a családokat, a magzatot és a férfi-nő közötti házasság intézményét”. Mostantól azt hazudják majd, hogy a családromboló liberális szabadosság hívei állnak szemben a családvédő kormánnyal, és nem a demokrácia ellenfelei a demokratákkal. Demokráciákban, így Amerikában, ahol nem tussolják el a papok bűncselekményeit, a legnagyobb erkölcsi probléma a pedofil papok garázdálkodása.

A képmutatásra nevelés és a magánélet terrorja itt nyilván nem ér véget, várhatóan Hoffmann Rózsa az oktatás részévé teszi majd a vallásos “családtudományt”, az állam az iskolán keresztül bünteti majd a nem NER-konform életet élő családokat.

Az alábbiakban közöljük a Demokratikus Koalíció közleményét a diktatúra “családvédelméről”.

“A Demokratikus Koalíció a leghatározottabban tiltakozik az ellen, hogy a kormány segítséget és támogatást nyújtson olyan civil szervezetnek, amely nyíltan támadja a kormánynak nem tetsző magánéletet élőket.

A tegnap megalakult Magyar Családtudományi Társaság küldetésnyilatkozat-tervezete károsnak tartja a házasság előtti szexuális kapcsolatokat, az élettársi kapcsolatokat és a nem heteroszexuális viszonyokat. Erkölcsi értelemben egészséges családnak csak a férfi és nő házasságát tekinti, burkoltan hitet tesz az abortusztilalom ellen, alig leplezetten állást foglal a házasságon kívül született gyermekek értéke és méltósága ellen és szorgalmazza a sajtószabadság korlátozását is a Táraság által vallott értékek védelmében.

A Demokratikus Koalíció elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány és annak intézményei olyan civil szervezetet támogatnak demonstratív módon, amely alantas eszközökkel kíván beavatkozni a polgárok legszemélyesebb ügyeibe, érzelmeibe.  A Társaság alakuló ülését a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézetben, a NEFMI háttérintézményében tartották, az intézet főigazgatója szoros együttműködést helyezett kilátásba, egyik vezető beosztású munkatársa a társaság alelnöke lett, és részt vett a találkozón a Fidesz egyik országgyűlési képviselője is. Sőt, a Társaság akadémikus védnökei segítségével az MTA támogatását is biztosítva látja. Azt is bejelentették hogy, uniós forrásokra kívánnak pályázni, noha az Európai Közösség célkitűzései szöges ellentétben állnak ezzel a mindennapi élet szabadságát korlátozó nyilatkozat szellemiségével.

A Demokratikus Koalíció a legelemibb szabadságjogok megsértésének tartja a Magyar Családtudományi Társaság létrejöttét, és kormányzati támogatását. Tiltakozunk az ellen, hogy a kormány agresszív, kirekesztő szándékait tudományos köntösbe öltöztető szervezet mögé bújva próbálja előírni, hogy ki, hogyan élje saját életét, hogy megpróbálja szabályozni még polgárainak szexuális életét is. Olyan Magyarországért küzdünk, ahol az államnak sem joga, sem módja nincs beavatkozni polgárai magánéletébe.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 66 szavazatból)
A DK tiltakozik a hálószoba csőszök ellen, 4.7 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

71 Reader’s Comments

  1. Már csak azt kéne meghatározni ,hogy az ária faj hogyan nézz ki.
    Például kicsi barna bőrű ,és vizenyősen vérben forog a szeme.Elárulok egy titkot magamról,csak sci-fi és fantasztikus regényeket olvasok,és a mai kis magyar helyzetkép egyre inkább a fantazmagória felé hajlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  2. Bohém, gusztávnagy is jön segíteni! :))) Már többen vagyunk.
    Mintha valaki, Gyula Bognár jr. is mutatna hajlandóságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. A Magyar Családtudományi Társaság inkább a katolikus egyháznál előforduló pedofília – mise előtt, után (esetleg közben) meg úgy a mindennapokban- káros hatásait vizsgálja ki a belügyminisztérium és az ügyészség hathatós közreműködésével!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  4. Házasságon kívül nem szabad dugni?
    Aha!
    Nem tudom – lehet, hogy csak figyelmetlen voltam -, hogy akkor e nyilatkozat elfogadásával egy füst alatt miért nem szólították fel azonnali lemondásra az ezen tárgykörben leginkább érintett két magyar EP-képviselőt? Dajcstompikát és Tőkés “puncipüspök” Lászlót!
    No, lett is volna haddelhadd! De, ha már a magas erkölcsiségnél tartunk, akkor az ne csak a homokosokra, meg a házasodni nem akarókra vonatkozzon! Hanem a gyerekeink popója után kapkodó plébánosokra is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  5. Ideje lenne felvilágosítani az embereket, hogy a magyar egyházak legtöbbje hipokratákkal van tele (azért persze nem pedofilokkal, de bizony kapzsi, pénzsóvár emberekkel), mert tapasztalataim szerint ma Magyarországon a felvilágosult nyugatot teszik egyenlővé a pedofíliával és a fertővel (cohnbenditcohnbendit! a kedvenc mumusuk). Elég lenne nyilvánosságra hozni, hogy mennyit zsebelnek be az egyházak havonta a hívektől és az államtól és azt mire költik. Akkor mindenki elgondolkozna egy kicsit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  6. Wkate, csak kis kiegészítés: az egyházak és papjaik nem adóznak. Egyáltalán nem adóznak bevételeikből, a papjaik sem a fizetésükből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. Tegyük élhetővé !

    Persze.
    Szex közben bömbőljön a Mária rádió !
    A férj öltözzön be papnak, majd kösse ki és ütlegelje apácának beöltözött feleségét. A falon lógkon egy orban kép. Férj időnként nézzen rá és gerjedjen tovább.

    A feleség kéjesen sussogja: bocsásd meg bűneinket…
    Akció után jelentsék kubatovnak, hogy dolgoznak a népszaporulaton…, az egyház hálálja meg egy semjén aláírással dedikált díszcsomagolású keresztre feszített védett énekes madár trófeával.

    Ki nem röhög már rajtatok , beteg uralkodó rezsim … bocs , …rezsitek ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  8. Lehet, hogy egy új rózsafüzért kell gyártani és 25 Szűzrácsit kell imádkozni?
    (Numeránként.! :)) — )
    Hogy mi ez a szűzrácsi? Aztat nem tudni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. És mindenkinek át kell térnie a katolikus hitre!!!!
    Mert, ha mégis dugnának házasságon kívül, akkor az meggyónható. De csak nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  10. A papok nem hazasodhatnak, de majd megtanitjak
    hogy mit kell csinalni a haloszobaban. Istenem!
    Hat ok jobban tudjak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. Egy nagyon egyszerü technikai módszerrel fogják megoldani a házasságon kivüli szex megakadályozását.A nem házasságban élő nöknek beépitenek egy szerkentyüt “oda” és ha valaki “oda” be akar menni azt a szerkentyű jól megrázza.Tudom meglehetősen bizar az ötlet,de ezektől minden kitelik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. “Uram bocsáss meg nékik, mert nem tudják mit cselekszenek”, mondta Krisztus a keresztfán. Most már valóban meg kellene kérdezni az egyházak papjaitól, ezért imádkoztak e, a templomokban a fityisz győzelméért, hogy ilyen világban éljünk? Most kérjék Isten különös kegyelmét, hogy világosítsa meg az ő elméjüket, mielőbb helyes útra térítse az elvakult politikusainkat. Ők sem tudják mit cselekednek! Nem tudják, hogy 47 000,- Ft-ból nem lehet megélni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Szerintem most jutottunk el odáig, hogy a fidesz a különböző kirekesztések növelése révén szűkíteni fogja az “igaz hívők” táborát, és a gazdagok körében is elkezd szelektálni. Ugyanis sok jól kereső értelmiségi (menedzser) család több gyerekkel hithű fideszes. Persze előnyöket kaptak (16%, családi adókedvezmény stb.).
    .
    Sajnos nekik is tudomásul kell venni, hogy a fidesznek nincs rájuk szüksége, illetve az a pénzt, amit ezeknek a családoknak kifizetnek inkább maguknak tartanák meg.
    .
    Mivel az ilyen családok nagy részében “csak” élettársi kapcsolat van a szülők között, sajnos ők már nem lesznek kívánatosak a fidesz számára. Így majd családi adókedvezményt sem kapnak majd.
    .
    A fidesz már berendezkedett, nincs már támogatókra szüksége. Az ellenzéknek (bármelyik párt, koalíció stb.) fel kell készülnie arra, hogy 2014-ben NEM lesznek választások, és más módszerekkel kell őket leváltani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Egyszer valamikor réges-régen láttam egy emberkét amikor újszülött gyermekét hozta kamerák kereszttüzében a kórházból .-ami szép is . A gond ott van, hogy emberünk néhány héttel előtte viszont egy prostival hempergett egy elit szállodában . – Na ezektől az erkölcscsőszöktől mehetünk a falnak !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Örülök hogy a fundamentalisták is előjöttek a lyukaikból. Ebben a hidegben jól esik egy kis fülledt észak-afrikai levegő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Tetszik, hogy a tiltakozás azt is megnevezi, hogy az uralmi-irányítási szándékaikat tudományos köntösbe bújtatják. Ezen a videon felteszik a kérdést a homoszexualitással kapcsolatban is. Bár már azt hittem, a fideszes képviselök szellemi színvonalát lefelé már nem lehet fokozni, mégis így történt. Többen is kijelentik ugyanis, hogy a homoszexualitás kialakulását NEVELÉSSEL lehet befolyásolni, illetve, hogy a heteroszexuális szülök mint jó példa szolgálnak. …………………………………….A férjem mondta, hogy e szerint a logika szerint tehát, ha a szülök heterok, a gyerekek nem lesznek homok. Ami, ugye azt jelenti, hogy homokos csak az lesz, aki homokos szülöktöl származi………………Kérem, értesítsenek, ha a Fidesz keze eléri a természettudományok további területét, és például ismét a Nap kezd el keringeni a Föld körül……………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=clb4ZBiIEpI

    ez itt a video, ahol kormánypártiakat kérdeznek a nevezett intézet nyilatkozatáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Még az is tetszett, hogy unios pénzekre akarnak pályázni. Fogadjunk, ha nem kapják meg, mert esetleg valamelyik unios biztos/képviselö finoman megmondja nekik, hogy nem tisztelik az emberi jogokat (lelkiismeretszabadsága, magánélet sérthetetlensége, vallás gyakorlás-nemgyakorlás szabadsága)) — – szóval ha majd elutasítják öket, akkor azt fogják mondani: “Az Unio nem tiszteli a házasságot”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Ej, akkor ez a család-schutzstaffel valóban lekapcsolhatná a kormányoldal min 90%-át. Abból a büntetésből amit befizettetnének velük az államadósságot, és a költségvetési hiányt simán lehetne finanszírozni. Sőt, még maradna is.
    Mutattak volna “jó példát”. De úgy néz ki ezen a területen is csak ők lehetnek egyenlőbbek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Aki a 21. században ebben a 2000-éves babonában még hisz, az megérdemli, hogy szolgaként tengetje életét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Tulavasuti 20:17
    “Szexuális tevékenység csak házastársak között megengedett,
    akkor is csak szaporodás céljából.”
    A kivételek persze a papok. Azoknak megengedett minden idõben mindenkivel
    - fõleg kisfiukkal – paráználkodni. Mert ugye õk egyenlõbbek mindenkinél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az Orbán-villa titkai 2012. április 19. csütörtök

A vérvád belefér az Orbán-rezsim ízlésébe 2012. április 5. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos