Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szánalmas az „álamelnök” magyarázkodása 2012. január 19. csütörtök 18:32 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(68)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szánalmas az „álamelnök” magyarázkodása

Eger – Rendkívüli készültség közepette zajlott az „álamfő” mai egri látogatása. A Stop! beszámolója szerint reggel a Dobó téren gyülekeznek a demonstrálók, akik hangos füttyel és bekiabálásokkal üdvözölték a plágium-gyanúba keveredett köztársasági elnököt. Más mód nem volt a nemtetszés kinyilvánítására, mivel kínosan ügyeltek arra, hogy Schmittnek senki ne tehessen fel kérdéseket.

„A köztársasági elnök jött, látták, de a kölcsönös bájolgáson kívül sok nem történt. Egerben ünnepelték közgyűlésen, kísérgették és a protokolleseményeken az ellenzék is kínosan figyelt arra, hogy még csak szóba se kerüljön a plágiumgyanú. Schmitt Pál a szép magyar beszédről is szónokolt középiskolásoknak, sajtot kóstolt és gyárat látogatott. Közben a városban tüntettek ellene és mellette is. Végigkísértük az államfőt csütörtöki egri látogatásán”, írja a Stop.hu, amely „nem várt vendégekről” is beszámol: „egy 20-30 főből álló csoport a Dobó téren demonstrált az államfő ellen, mint fogalmaztak: felháborítónak tartják, hogy a mai napig nem kaptak választ a plágium-botránnyal kapcsolatban.”

Az államfő beszéde előtt Korózs Lajos szocialista megyei önkormányzati képviselő a termet elhagyva megpróbálta becsapni a díszterem ajtaját. Az ajtó nem csattant, mivel megfogta egy épp ott álló sajtószóvivő. Korózs ezután a városháza aulájában található alaptörvény asztalánál kihúzta a doktor jelzést Schmitt aláírásából.

„A tanulásról, az egészséges életmódról és a szép magyar beszéd fontosságáról tartott rendhagyó osztályfőnöki órát a Dobó István Gimnázium tornacsarnokában a köztársasági elnök”, írja a Stop.hu. „Már-már azt érezhettük, hogy felcsapott nyelvművelőnek Schmitt Pál, aki szerencsésnek mondta magát, hiszen 1958-ig nem volt televíziójuk, ezért a sport mellett az olvasás és a zenetanulás volt a legjobb időtöltései egyike. Elmondása szerint ennek köszönheti a választékos fogalmazását. Megemlítette, hogy az internet, a mobiltelefon és a közösségi portálok túlzott használata ront a fiatalok nyelvhasználatán. Felhívta a figyelmet az olvasásra, és kérte a diákokat, hogy a kötelező olvasmányoktól ne szenvedjenek, hiszen ’azok alapozzák meg a szép magyar szóhasználatot’.”

Az egri látogatás alatt sokaknak a szerdai rádióinterjún elhangzottak jártak a fejében. Mint ismeretes, Schmitt Pál azzal kísérelte meg tisztázni magát a plágiumvád alól, hogy kisdoktori disszertációja bárhol fellelhető „törzsadatokra” épül, nem csoda tehát, hogy munkája zöme azonos egy bolgár szerzőével, aki már nincs az élők sorában, és akivel Schmitt állítása szerint együtt végzett kutatómunkát.

Schmitt maga sem tagadja, hogy száznyolcvan oldalt egy az egyben átemelt Nikolai Georgiev munkájából, csakhogy – mint az 214 oldalas disszertáció 211. oldalán található az egyoldalas Következtetések című fejezetből és  a HVG korábban közzétett szövegösszehasonlításából kitűnik – nemcsak az úgynevezett „törzsadatok” nagy része, de Schmitt pontokba szedett következtetései is teljesen azonosak, sőt még szóhasználatukban is egyeznek az 1987-ben írt, Az olimpiai játékok programjának elemzése című 465 oldalas tanulmány Conclusion című fejezetével.

Az már hab a tortán, hogy a disszertációírás nem ismeri a „törzsanyag” fogalmát, és nem menthető oldalak tucatjainak átemelése azon az alapon, hogy ez az anyag nem lehet más, mint  ami a forrásmunkában szerepel. Elfogadhatatlan – és a mű benyújtása idején, valamint mindig is az volt –, hogy egy munka ne tartalmazzon láb- és végjegyzeteket. A Schmitt által többször meghivatkozott irodalomjegyzék ezeket nem pótolja; a forrásokat tartalmazó láb- és végjegyzetek nélkül beszélhetünk szórakoztató ismeretterjesztésről vagy egyéb műfajról, tudományos munkáról azonban aligha, doktori disszertációról pedig végképp nem. Nyilvánvaló, hogy a munkát elfogadó bizottság 1992-ben Schmitt egyéb „érdemeit” szem előtt tartva adományozott kisdoktori címet egy olyan embernek, akinek nemhogy nem jár ilyesmi, de aki még a helyesírás elemi szabályaival sincs tisztában, így még az is kérdéses, hogy szabad lett volna átengedni egy komolyabb érettségin.

„Rádióinterjújában Schmitt Pál azzal érvelt, hogy az olimpiai sportágak történetének ismertetésén kívül értekezésében 30-35 oldalon elemezett és vont le következtetéseket”, írja az Index. „(…) A disszertáció 214 oldalának nagy részét, mintegy 180 oldalt azonban az egyes sportágakról szóló alfejezetek teszik ki, melyek leginkább lexikonszócikkekhez hasonlítanak. A dolgozat rövid, száraz áttekintetést ad az adott sportág történetéről, sok évszámmal. Leírja, melyik olimpia programjában szerepelt először, az egyes NOB-üléseken milyen döntések születtek vele kapcsolatban, a játékokon hogyan alakult a részvétel. A hvg.hu által közölt részletek alapján látható, hogy a dolgozatnak ez a része szinte teljesen a bolgár szerző tanulmányából származik. Schmitt Pál vagy szó szerint, vagy némileg módosítva vett át hosszú mondatokat, bekezdéseket saját munkájába. A dolgozatba az Index munkatársa is beletekintett a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának könyvtárában. A szövegben egyetlen utalást sem találtunk arra, hogy az átvett részek Nikolaj Georgievtől származnak.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +27 ( 33 szavazatból)
Szánalmas az „álamelnök” magyarázkodása, 4.7 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(68)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

68 Reader’s Comments

  1. Szégyen,hogy hazánknak egy gerinctelen senkiházi niemand ,egy elvtelen báb,egy zsinóron rángatható,zsarolható köztársasági (?) elnöke van.
    Semmivel sem ér többet hazánk közéletében,mint párkapcsolatban egy felfújható guminő….Ezt is a felcsúti trágyalelkűnek köszönhetjük!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  2. Miért:
    1. ő tudja mit tett, mit irt és hogyan, neki kellettvolna elsőként tűzbemenni
    érte
    2. nem tiltakozott a tőle függő előmenetelű, javadalmazású, stb beosztottak
    opponensként történő kijelölése ellen (kéz-kezet mos ?)
    3. ilyen magas állami funkciót betöltve, miért az államfői iroda beosztottaival
    képviselteti magánérdekét? (kiváncsian várjuk e “demokráciában” meri-e
    valaki tárgyszerüen minősiteni a megtörténteket)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  3. Úgyse fog lemondani! Ki akar velem fogadni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  4. http://magyarinfo.blog.hu/2012/01/19/tuntessetek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Hazudsz palibá,ejej,majd úgy jársz,mint Pinokkió!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  6. Schmidt Pál mondjon le! Minél tovább ül az államelnöki székben, annál inkább aláássa Magyarország nemzetközi tekintélyét, és szégyent hoz a magyar népre, a magyar tudomány tisztességes képviselőire.
    Aki helyesen írni nem tud, annak a szép magyar beszédről szóló megszólalása nevetségesnek minősül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Vegyük sorra! A rendszerváltás után az első köztársasági elnök József Attila-díjas író, műfordító volt, akit Széchenyi-díjas magyar jogtudós, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja követett, akit pedig egy jogtudós, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja váltott le. Egyértelmű, hogy minőségi változásra volt szükség, ezért került az elnöki székbe egy kiaggott párbajtőröző olimpikon. Tőle ennyire telik…
    Egyébiránt jól is van ez így, ahol a miniszterelnök is egy harmadosztályú focista a falusi grundról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  8. “Schmitt Pál a szép magyar beszédről is szónokolt”
    és az a fránya írás már szóba se került? az írást már meg sem akarják ölni?

    amióta kipattant a plagizálási ügy én nem találom a helyem. fel nem foghatom, hogy SP még nem mondott le. fel nem foghatom, hogy egy morálisan megbukott “legfőbb jogi méltóság”-nak sem a lelkiismeret, sem okos tanácsadó ezt nem javasolta. nem értem, hogy mire vár? bármi áron is kitart augusztusig, amíg ki lesz a két év? és egy ilyen erkölcsi nulla diákok elé mer állni rezzenéstelen arccal. no kérem itt a válasz arra, hogy hogyan lehet hatalmon még mindig egy fasisztoid párt. az emberek nagy része is így gondolkodik. azt mondja a szembe szomszédom,(fidesses) amikor szóba hoztam sp-t. “nem értem mi a probléma. a szocik is ezt csinálják”
    de mondom ember ezen az alapon a fiadat át küldheted a szomszédba tyúkot lopni, mert más is lopott már. hát nem érzed az erkölcsi súlyát ennek az ügynek?
    NEM ÉRZI
    ekkora a sötétség itt Magyarországon.
    jó pár éve talán évtizede meg jelent a neten egy műholdas éjszakai fotó Európáról. Románia térképe tisztán kirajzolódott a sötétségtől. ha lehetne fotózni az emberi sötétséget Magyarország tisztán kirajzolódna Európa térképén…:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. +17 oldal!
    .
    “Nem mondott igazat Magyarország elnöke: Schmitt 17 oldalt emelt be egy német kutatótól.”
    Egy német kutató 1991-ben publikált tanulmányából is szerepel 17 oldal Schmitt Pál – a hvg.hu január 11-én megjelent cikke nyomán plágiumgyanúba keveredett – doktori disszertációjában. Magyarország elnöke a Kossuth Rádióban szerdán azt állította, hogy dolgozatának a Nikolaj Georgiev művéből átemelt 180 oldalon felüli része a saját szellemi terméke – ez azonban biztosan nem igaz.”
    http://hvg.hu/itthon/20120119_Schmitt_Heinemann_doktori_masolas
    .
    Nincs mit hozzátenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. Palinak szeretettel!
    http://www.youtube.com/watch?v=ZkxaHZaw8Gs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. Lopott, csalt, hazudott, és beleröhög a becsületes emberek képébe! Mit érdemel ez az ember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  12. kovácsúr: 10 pont!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Itt a szöveg:
    Én nem tudtam azt, kérem, és jó, hogy megmondták,
    Hogy addig jár a korsó, míg el nem lopják.
    És azt sem tudtam, kérem, hogy nem szabad lopni,
    Szegényemberekkel mindig kitolni;
    De most már mindent tudok és mindent megértek,
    Csak a betűket nem ismerem.

    Én nem tudtam azt, kérem, hogy nagy az a zsömle,
    Csak kicsinek látszik a szájunkhoz mérve.
    Mert nem tanították meg a középiskolában,
    Hogy sok igazság van még a filozófiában;
    De most már mindent tudok és mindent megértek,
    Csak a betűket nem ismerem.

    Azt, hogy én egy félig művelt kislány voltam,
    Sajnos jól tudom.
    De isteni a felfogásom, így hát
    Most már könnyen folytatom…

    Én nem tudtam azt, kérem, hogy sárga a rózsa,
    Akkor is, ha van még, ki vörösnek mondja.
    És azt sem tudtam, kérem, mert jól eltitkolták,
    Hogy a világon a legszebb hely Magyarország;
    De most már mindent tudok és mindent megértek,
    Csak a betűket nem ismerem.

    Azt, hogy én egy félig művelt kislány voltam,
    Sajnos jól tudom.
    De isteni a felfogásom, így hát
    Most már könnyen folytatom…

    És nem tudtam azt, kérem, hogy kocsiban ülve
    A jobbról jövőnek van mindig előnye.
    De nem mondták meg azt sem, hogy balról is jönnek,
    Elromlott a fékjük és nekem is jöttek;
    De most már mindent tudok és mindent megértek,
    Csak a betűket nem ismerem.

    És nem tudtam azt, kérem, hogy a nagy kapuk mellett
    Mindig van egy kisebb, ahol bemennek.
    Be is mentem, kérem, és azzal fogadtak,
    Hogy túl sokat tudok már, legyen vége a dalnak!
    És most már többet tudok akárki másnál,
    Csak a betűket nem ismerem – Ó-ó;
    A betűket nem ismerem – Ó-ó,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  14. Palibá!
    Ismert, ugye!
    “Ha a tények ellened szólnak, vitasd a törvényt.
    Ha törvény ellened szól, vitasd a tényeket!
    Ha a törvények és a tények is ellened szólnak, kiálts segítségért!”
    Murphy I.
    .
    Mikor halljuk:
    “VEZÍR”!! Most mi a f…. csináljak!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  15. Nekem középiskolásként is volt annyi eszem, hogy ha én ültem volna az egri beszédnél, akkor igen elcsodálkoztam volna zsenge agyammal éa valszeg elkéáromkodtam volna magam, hogy hogy is van ez – egy olyan ember lett köztársasági elnök, egy olyan ember beszél nekünk a magyar nyelvről, a nyelvhasználatról, aki több súlyos helyesírási hibát ejtett nyilvánosan, olyanokat, amiket még az általános iskolában is akár évismétlést is jelenthetett volna.
    Én már csak ezért is lemondattam volna, nemhogy a plagizálásért! Erre szokta volt mondani számos volt tanítom, tanárom, hogy ülj le fiam, egyes!
    Az ország szégyene, hogy ilyen elnökünk van!
    *
    Pali bá eseteiről jutott eszembe egy hasonló, tanulságos, hazánkra jellemző és engem megtörténtekor is elkeserítő történet (tudom, naív vagyok).
    Minisztériumi munkám során hozott össze egy csinos fiatal irodai kartársnővel :-), akivel emberileg semmi bajom nem volt, kellemes munkatárs volt.
    Szüksége volt felsőfokú végzettségre.
    Nosza, menjünk el egy kat.főiskolára. Direkt nem írom le, de elképesztett a színvonal, hogy milyen tantárgyakkal és végzettséggel kapnak felsőfokú papírt sokan! Nos, a szakdoga témája érdektelen, de nagyon alacsony színvonalú volt. A lényeg, hogy a hölgy tisztában volt végzettségeimmel, így megtisztelt azzal, hogy ellenőrizzem helyesírásilag a művet. Sajnos keserűen tapasztaltam, hogy a hölgy helyesírása gojostolénál is sokkal-sokkal rosszabb volt, egy oldalon belül hemzsegtek a súlyos helyesírási és szemantikai hibák. Kijavítottam, bár eszemben volt, hogy sokat benne hagyok, hátha kiszúrja a külső-belső konzulens, de hát rendes ember vagyok, no meg nem akartam még egyszer foglalkozni vele :-).
    A fősikolai végzettséghez nyelvvizsga is kellett. Igen ám, de gyorsan, és hát a hölgynek ez sem ment. Nosza, menjünk lóvári roma nyelvet tanulni! Elvégezte, megkapta, értelmiségi lett. Hála a sorsnak, férjhez ment és szült sok gyereket, elment a határszélre…
    …szóval, pali bátyám, neked is ezt kéne tenned.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  16. Bohém!
    Ez nagy volt!++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Tisztelt Bíró…, ööö bizottság! Én nem tudtam, hogy a palizáció nem lehetséges?
    Hogy ez valami új fogalom?
    Hja, kérem! Már csak ezért is jár a doktorákuss, khmm!, akarom mondani: doktor ‘a tus. Mi? Hogy az egy másik sportág? Hogy nálunk lasszó van? Mi?! Asszó? De hisz annak semmi értelme! Ugyan már! Mi az, hogy ugyanúgy keverem, mint Tóbiás a Hyppolitot a hippodrommal? Ezt ki kérem magamnak! Nem is ismerem a hippodrom urat! Mi az, hogy akkor csörtézzünk?! Csörögjön magával a radai rosseb!
    etc., etc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. Na egy dolgot azért ismerjük el becses elnökünkről!

    Ahhoz képest hogy valami kardforgató féle volt, igaz hasonszőrű társai általában eredendően orvosok, doktorok voltak, hát Ő sem maradhatott le egy Fenyvesi doktortól!
    Na már most köztudott, hogy a kard az egy pengéjű fegyver!
    Na kérem mekkora fejlődés kel ahhoz, mennyit kell tanulni, hogy valaki professzionálisan tudjon egyszerre két pengével dolgozni!?

    Ugyebár az olló az kettő, azaz kettő darab pengéből áll, ami ráadásul egy közös tengelyen egymással ellentétes irányba mozdulva képes működni!

    Na már most a mi palkónk nagyon megtanult bánni ezen remek szerkezettel, mert 180 oldalt kiollózni, és amint most hallom volt az több is, mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény egy egypengés és félnótás elnöktől!

    Úgyhogy ne tessenek Őt blamálni!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Ma kaptam, továbbadom, de előrebocsátom, hogy csak ez a mondat a sajátom.
    / igaz, hogy egy betűhibát kijavítottam, de a nem számít, nem rontja aszándékot.
    “BREAKING: Lemondott Schmitt Pál
    Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül.

    „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne mondanom. Meghallgattam az érveket, és megfontolt döntést hoztam.” – mondta el a Magyar Rádió reggeli műsorában Schmitt Pál.
    „Megköszönve az ország, a magyarság és az Országgyűlés támogatását, Magyarország jó hírneve és a köztársasági elnöki hivatal méltóságának megőrzése érdekében ezennel lemondok a havi 18.000 forintos melegétkezési utalványról.
    Nejem, a Köztársasági Elnökné, támogatta döntésemet, és megígérte, hogy minden nap készít nekem ebédre szendvicseket, de az uborkákat nem muszáj megennem belőle. A lemondó nyilatkozatomat még ma elküldöm az Országgyűlés elnökének. Az átmeneti időszakban, amíg nejem el nem kezdi készíteni a szendvicseket a megkapott ebédjegyeket fogyasztom el kis majonézzel és Hunyadi keserűvízzel. Köszönöm a Sándor-palota menzájának eddigi áldozatos munkáját, a 600 forintos napi menüt benne a szarvasgombás homárral és a hozzá járó Dom Perignon White Gold Jeroboam pezsgővel. Hiányozni fog, de igazi államférfiként le kell tudnom vonni a konvekzenceziákat.” – zárta szavait Schmitt Pál.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. Az álomelnök más tollával ékeskedett.
    Nem lepődtem meg, hiszen a dakotákhoz tartozik, akik madaraktól rabolt tollal díszítik magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  21. Szép jó estét!
    .
    Sok embernek elkerüli egy apró tény a figyelmét.
    Schmitt Pálgium nem csak lopott egy vagy több kutatótól.
    .
    S.P.-nek egyetemi doktorija van (volt?), viszont aki megnézi a hivatalos EP-s önéletrajzát, az láthatja, hogy ott Ph.D. szerepel. És ez nagy különbség!!! A Ph.D. megfelel a régi rendszerben a kandidátusinak. Nehezebb is volt a kandidátusit megszerezni, mint a kisdoktorit.
    Addig, amíg a kisdoktori nem tudományos fokozat, a Ph.D. (kandidátus) az az.
    Tehát, túl azon, hogy S. Pálgium lopott, még “felfelé” hazudta magát az EP-nél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  22. Amugy miert van Koztarsasagi Elnok ha mar nincs is Koztarsasag?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  23. Egy kicsit hazudik, egy kicsit csal, de a Gojóstolak gojóstolla, a Nemzet Indigója akkor is a mijénk. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  24. jó partner a ” rangkórság ” korába történő visszatéréshez.
    Csak rá kell nézni a nejére , amint díszmagyarban mond beszédet az University of Mucsa megnyitóján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  25. Soper, nekem nem kell ilyen “álamelnök”!!! Mondjon le! Azonnal!

    De nem hiszem, hogy lemond. Majd augusztusban, mert akkortól minden jövedelmet és juttatást megkap, amit eddig – így szól a törvény (amit ő maga írt alá!), addig még párszor elmondja, hogy nem szereti a plágium szót (volt “szerencsém” hallani).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Szégyenletes SP hazudozása. A Kossuth rádióban meghazudtolta a hivatala által kiadott közleményt (azért hasonlít, mert együtt dolgoztak..aztán mégsem dolgoztak együtt). Ez már nemzetközi színvonalú tett! Nemcsak bolgár, de német tudóstól is lopott. Meggyőződésem, hogy egyébként nem is ő írta a dolgozatot, csak aláírta. Mint azóta tudjuk, aláírásban nagy. Az 1970-1995 közötti időszakban sok “nagy” emberről van tudomásom, akik megkívánták, hogy a magas funkciójukhoz “dr” cím is tartozzon, így akartak egy magasabb szellemi csoportba is tartozni, de idejük, eszük, kitartásuk nem volt hozzá, tehát valakivel megcsináltatták a disszertációt, a védést pedig megumbuldálták, céges 8-10 MFt “ajándék” az intézménynek, s lehetett nyomtatni a dr-os névjegyet. Valószínű, hogy SP is megkívánta, vagy talpnyalói megkínálták a dr- címmel.
    Mélységesen megvetem, hogy egyéb pozitív teljesítményeit is lenullázó erkölcstelen lépést tett meg. Ha még van egy szikra becsület benne, akkor holnap,2012-1-20-ikán reggel 10 óráig lemond. Különben az országra, kinevezőire ég ez a szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. A tartalomjegyzéket és a végén szokásos dátumot legalább Schmitt írta?
    .
    Mocskos, szemét, csaló hernyó!
    Takarodj Magyarországról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Most vettem észre a már több napos hírt a Rektor intézkedéséről.
    Kecskére a káposztát: a rektor úr a mélységesen megvetett Professzorok Batthyány Körének tagja – így aztán semmi baj nem találtatik majd a gojostol doktorátusával……ugy-e Rektor úr?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Kívánok, “álamfő” úr!
    .
    Tessék már megmondani, hogy miért nem tetszik bevallani az egyértelmű tényt, hogy az anyag nagy része nem a saját kutatásainak és munkájának eredménye, azaz plagizált?
    .
    Értem én, hogy nem rossz szándékkal volt, és úgy gondolta, hogy megengedhető. Ha viszont, ahogy mondta, hogy úgy gondolta, megengedhető, és belefér, akkor tudatosan tette, és másolt.
    .
    Ennyi. Hiba volt. Ilyet nem illik csinálni. Ezt ön is tudja, ezért nem használja a további aláírásaiban. Ugye?
    .
    Akkor meg miért kell tovább szépíteni, és nagyobb hazugnak mutatnia magát, mint amilyen?
    .
    Nem rossz hiszemmel, de elkövetett egy hibát. A probléma nem igazán az volt, hanem most van, a mostani hazudozással. Ez a baj. Ezzel vesztette el maradék ruháját is. Ezért meztelen most a király.
    .
    Szóval, ha maradt még egy csöpp becsülete, akkor nyújtsa be lemondását!
    Különben a történelem süllyesztőjében megvetetten fogja végezni.
    .
    Így még legalább van esélye megmenteni a becsületét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. LS (2012. január 19. csütörtök 21:26) — Kösz, jót röhögtem!
    .
    Vespasianus (2012. január 19. csütörtök 21:48) — Pálinkás József, az Akadémia főizéje azt mondta, hogy nem illetékesek a doktori megítélésében, mert az egészen más volt, mint a PhD. De ha igaz, amit mondasz, akkor (1) illetékesek, és (2) KÖZOKIRAT-HAMISÍTÁS ESETE FOROG FENN.
    .
    És végül:
    Ha valaki azt mondaná, hogy Schmitt Pál csak egy jól sikerült robot, egy cseppet sem lennék meglepve. Nulladik verzió, a hardver már oké, de írni és beszélni még nem tud, ha odaállítják valahová, további parancsig ott áll Az értelmmi szintje valahol a kagyló és a kovamoszat szintje közés esik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. b írta: “… Nem rossz hiszemmel …”
    Nem úgy van az.
    Aki doktorit írt, attól abban az időben is elvárták, hogy az adott területen újat mondjon. Azt meg nem mondták, mert magától értetődő volt, hogy lopni tilos.
    Aki lopott, az semmiképpen nem jóhiszeűen járt el.
    És akkor még nem beszéltem arról, hogy mit kéne képviselnie aegy államfőnek. Azért nem beszéltem róla, mert egy ilyen bábutól már az is szép, ha nem sz*rik maga alá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  32. Az értelmmi szintje valahol a kagyló és a kovamoszat szintje közés esik…..
    Reggelig röhögnöm kell!
    Véleményem szerint Dr.zseni nem írt egy mondatot sem. Ugyanis nem tud. írni.
    Az “Átkosban” megíratták egy írástudóval. Fogalmuk se lehetett, hogy honnan ollózta az értekezést és senkit nem is érdekelt. A NOB új tisztségviselőjének dukál egy doktori cím!
    Nem én loptam…. Ezt nem mondhatja… A kút és az odajáró korsó esete!
    Van isten!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Éljen az áLamfőm! El a kezekkel Tőle! Én sem boncolgatom, hogy az ide beírogatóknak vagy épp a cikkírónak pl. a nyelvvizsgapapírjai szabályos vizsgát takarnak-e! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Magyar Embelek! Balátaim! Ne báncsatok. Higyétek el, én írtam a doktorimat – persze csak alá. Ez is azt bizonyíttya, hogy igenis van bene saját és eredeti munka. Üdvözletel: dr. Schmitt pál, álamfő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. Ezt az embert a EU – s néppártok parlamentjébe. Lemondása után javaslom a Fidesznek, hogy gyorsan “küldje vissza” az szellemiségi köreibe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. Figyu!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lopott diplomával “köztársaságtalan” elnök, diploma nélkül államtitkár(miniszter)
    lehetsz ebben az országban.
    Mi ez ha nem a végtelen lehetőséek hazája.
    Tiszta amerika!!!!
    Nem is értem mi a baj .
    Vagy nem? Vagy…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. A vizsgáló bizottságot vezető SOTE rektora: Tulassay Tivadar
    A Professzorok Batthányi Körének tagja: Tulassay Tivadar gyermekorvos, Budapest.
    Van valakinek kérdése a vizsgálat hitelességet illetően?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Miért csodálkoztok? Eddig is tudni lehetett, hogy egész életében hazudott. Mindíg, mindenkinek. Az USA-ban élő lányai meg arról panszkodnak, hogy a kommunista rendszer üldözte el őket. Köszi, hogy ide másoltátok az 1970-ben írt Bródy dalt. Valahogy az az érzésem, hogy újra élem azokat az éveket, csak öregen. Szegény gyerekeink, unokáink. Nekik is végig kell csinálniuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. Orbán Viktor!
    Ezen az oldalon, ilyen névvel!
    Kis kamikaze, a becsapódás előtti pillanatba!
    A bátorságért + jár, az eszéért….!
    A látása rendbe?
    Tudja, a ló nem vak, csak bátor, mondták rá mikor nekiment a falnak!
    Na nem bántom, legyen szép a napja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. Ha már Tini, ez most nagyon aktuális:
    http://www.youtube.com/watch?v=-gjrpmXFKFk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Plagi Pali, meddig húzod még?
    Ennyi a cuccod, a Sándor-palotában, hogy még nem vagytok készek a csomagolással vén hazug?
    Úgy csomagolj, hogy az országból is tűnj el.
    Ekkor szégyenfolt nem kell a Kárpát-medencében.
    *
    ui: Viktort és a teljes politikai elitet vidd magaddal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. A legnagyobb szégyenfolt ránk nézve, hogy ő vezeti a népszerűségi listát Magyarországon? Hááát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  43. Ezt kaptam ma.
    http://db.tt/lP1PUe1M
    Gondolkodom én is a doktori címen ha i(j)en egyszerű megszerezni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  44. a Lecsos-Pali azonnal mongyon le!!!
    milyen jogon van hatalmon,ha az uj Benito Zorban fele “alkotmany”-(szerintem takolmany!!)-eltorolte a koztarsasag szot mint magyar allamformat!!??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Közben azon gondolkodom, hogy ha lemond vagy lemondatják, akkor remélem nem jár neki semmi a cím miatt. Szépen kapja csak az alapnyugdíjat (ha van/volt egyáltalán munkaviszonya, fizetett-e nyugdíjjárulékot stb.), oszt jó napot!
    Neki is azt ondanám, amit a mai 40 évet lehúzó nyugdíjasoknak mond a mindenkori kormány: annyit kapsz, amennyit fizetni tudunk.
    Eszem megáll, sorban derülnek ki a turpisságok róla, és nem mond le!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. “A legnagyobb szégyenfolt ránk nézve, hogy ő vezeti a népszerűségi listát Magyarországon? Hááát…”
    *
    Vakok között félszemű a király……..
    Ő legalább plagizálni tud.
    Akiknél ez a hányadék ember a legnépszerűbb, azok orrpiszkáló, böfögő, szellentő, boltban lopó, be-és feljelentő emberi külsővel rendelkező állatok.
    Magyarul a jelenlegi uralkodóosztály háttér tömege.
    *
    Schmitt Pál!
    Megnéztem, a plagizalo.hu illetve a plagizalomester.hu domain nevek még szabadok.
    Futás levédetni magadnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. valaki azért szólhatna Tulassay Tivadarnak, hogy itt már többről van szó mint párthovatartozásról. Ő is könnyen besározódhat ha rossz döntést hoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Palibácsi!
    Kellett neked a doktori, csak a baj van vele, vén marha létedre beég a világ előtt a pofád, Még a végén kiderül, hogy a disszertációból csak a “fejléc”, és a végén az aláírás származik a kútfejedből.
    Úgyhogy MONNYON LE!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. Felháborítóan közönséges, gerinctelen, sunyi ez az alak. Törtető hülye, nehogy azt gondolja bárki róla, hogy buta. Megvan a magához való esze ennek a majomnak, tudja hol, kinél kell nyalni. Amúgy tényleg műveletlen, nem olvasott, semmihez sem ért. Jellemző M.o.-ra, hogy ezt az aljasságát – ahogy a többit is: gázolás, nemi erőszak (a lány majdnem megbolondult), nők fogdosása a fogadásokon – szépen elkenik. Torgyánhoz hasonlítják, de dr.scnitt sokkal aljasabb. Nem kell sajnálni, hogy legalább az interneten kiröhögik, megérdemli. A munkájukat alázattal, becsülettel elvégzőket alázza meg. Azokat, akiket tönkretesz a rendszer, ez az idegbeteg társadalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Mosolygó, rókafi!
    Tegnap hallottam a Krádióban: már nem ő a legnépszerűbb, mert Bajnai megelőzte! VÉGRE!
    Azért azok doktoriját is meg kéne vizsgálni akik neki “summa cum laude”-t adtak! És szégyenletesnek tartom, hogy Egerben a főiskolán és az iskolában sem találtatott egy gerinces ember, vagy tanár, diák stb aki tiltakozott volna a látogatás ellen, vagy kérdéseket intézett volna őurasásához!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Honnan van (Dr.) Habsburg György doktorátusa? 2012. január 18. szerda | Lázár György

Paja bácsi, le ne mondj! 2012. január 17. kedd | RR

“Ezt a Schmittet nem az Örkény írta?” 2012. január 12. csütörtök | Tardos János

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos