Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ráolvasással kezeli a Fidesz a plágiumvádat 2012. január 17. kedd 18:14 | AN

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ráolvasással kezeli a Fidesz a plágiumvádat

Budapest – Szijjártó Péter szerint Magyarország ellenségei támadták meg Schmitt Pált a plágiumváddal, miután az kiállt a Magyarországot ért kritikákkal szemben. Vélhetően azzal álltak bosszút, hogy Schmitt Pál doktori értekezéséből készítettek egy másikat a bolgár szerző neve alatt, és azt visszadátumozták. Schmitt közös kutatásról és közös forrásokról hazudozott, de erről sem Nikolaj Georgia lánya, sem szerzőtársa nem hallott, Schmitt esetében fogalmilag kizárt bármilyen kutatás és komoly munka. Az álomelnök eddig elmulasztotta azt a ragyogó lehetőséget igaza bizonyítására, hogy kérjen egy szakszerű vizsgálatot a tények bizonyítására, esetleg bemutassa temérdek egyzetét, amit kutatása során készített.

Szijjártó szerint minősíthetetlen bulvárkacsa a Schmitt doktori értekezésével szemben felmerült plágium gyanúja, amelynek meglehetősen furcsa az időzítése – facsarta a szót a hazudozás nagymestere. Szerinte “kissé gyanús és meglehetősen furcsa az ügy időzítése, hiszen egy nappal azután került nyilvánosságra ez a “bulvárkacsa”, hogy az államfő a diplomáciai vezetőknek tartott fogadáson nagyon határozottan kiállt Magyarország mellett, a támadásokkal szemben”.

Kész, ennyivel el van intézve.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Schmitt egyszerűen ellopta egy bolgár sportkutató szellemi termékét, és azt nyújtotta be doktori disszertációnak. Egy ilyen plágiumnak súlyos következményei vannak, de első lépésként le kellene mondani a köztársasági elnöki posztról, és mivel bűncselekményt követett el, nem járna neki semmi további juttatás és kedvezmény. A Fidesz azonban kitart a tolvaj mellett, hiszen Schmitt mindössze egy doktorit lopott, hol van az a bányáktól, szőlőbirtokoktól, sok milliárd forint közpénztől. Abban Schmittnek igaza van, hogy ebben a pártban nem ő a legnagyobb tolvaj.

Nem mindenki elégszik meg ennyivel. A doktori címet illető plágiumgyanú kivizsgálásáért nyújtott be petíciót egy zömében történészekből álló csoport a Semmelweis Egyetem rektorának, Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszternek, illetve az MTA elnökének. A petíció aláírói szerint a plágium gyanúját csak korrekt és alapos, mindenre kiterjedő vizsgálat, a különböző szövegek gondos, szakértő összehasonlítása után lehet elvetni.

Schmitt egyelőre kerüli a nyilvánosságot, még nem született meg az a végleges hazugság, amit majd el kell mondania. Kedvenc sportjáról is lemondott, hogy iskolákat járjon (kiváltképp, ahol érett női tanulók is vannak), és a tanulás fontosságáról, az erkölcsről és a tisztességről beszéljen nekik. Hirtelen olyan figyelmes lett, hogy nem zavarja meg a vizsgaidőszakot Egerben, ahova maga helyett ezt a levelet küldte:

“Tisztelt Hallgatóink!

A Köztársaságelnöki Hivatal – tekintettel a hallgatók kötelezettségeire – úgy döntött, hogy dr. Schmitt Pál, köztársasági elnök, nem zavarja meg a vizsgaidőszakot (sem a vizsgákat, sem a felkészülést) az Alaptörvényről szóló előadásával.

Elnök úr ettől függetlenül meglátogatja intézményünket és személyesen is igyekszik meggyőződni arról, hogy az nemcsak a vidék, hanem a teljes hazai felsőoktatás egyik legjobb és legszínvonalasabb képzést és szolgáltatásokat nyújtó Főiskolája.

dr. Schmitt Pál és a Köztársasági Elnöki Hivatal is eredményes és sikeres vizsgaidőszakot kíván Önöknek!”

Dr. Schmitt Pál tarthatna nekik előadást arról, hogyan tudnak ügyesebben túljutni a vizsgaidőszakon, és felajánlhatna egy kiváló sporttémájú szakdolgozatot is, amely ugyan már használt, de attól még doktori értekezésnek is elmegy Magyarországon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 54 szavazatból)
Ráolvasással kezeli a Fidesz a plágiumvádat, 4.8 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Hallgatása a legékesebb bizonyíték arra, hogy valóban lopta! Ennyi idő után már nyilatkozhatott volna! Ez nem az az ügy, amit három nap után el lehet felejteni. Nagyon szegény ország lettünk, nem csak anyagilag, hanem vezetőink erkölcsét tekintve is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  2. Egy sunyi patkány köztársasági elnöki tisztségben is sunyi patkány marad.
    Hogy Szíjjártótól ne is beszéljek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (56 szavazatból)
  3. Pedig a diákok epedve hallgatnák a hogyan kell gyorsan ledoktorálni című előadását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (50 szavazatból)
  4. Gyula Bognar, Jr.

    Mit szólna a beteg, ha agy vagy szív operació elött sebésze plágium gyanuba keveredne, hamisitott doktorátusa lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  5. Pali miért akarsz bennünket palira-venni?
    Kinek jó ez? Talán neked, mert nekünk – márminthogy az országnak – nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  6. Ne bántsátok már!
    Megkapta a büntetését!
    A megvetést!
    Mint már írtam, ez rosszabb mint a halál, az egy pillanat!
    Ez élete végéig kíséri, beárnyékolja majd emlékét is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  7. Bohém,
    Te egy rinocéroszról mondod, hogy milyen rossz neki a farbarúgás.
    Tényleg azt hiszed, hogy érzi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  8. Ha a vizsgálati kérelmet a Semmelweis Egyetem rektorának, a nagy fideszes
    talpnyalónak dr. Tulassay Tódor Tivadarnak, a másik fideszes miniszternek Réthelyi Miklósnak és az MTA új elnökének adták be, akkor minden el lesz rendezve. Úgy fideszes módon, oszt jónapot!
    Szegény tudósaink, minek kellett annyit tanulni, gürizni? Ilyen egyszerűen is soha nem látott magasságokba lehet jutni! Itt nem ész kell, hanem jó hosszú nyelv és vastag, rinocérosz-szerű bőra a gerinctelen testen és pofán!
    Ja! Majd elfelejtettem! Ezek mind hithű, vallásos embereknek vallják magukat, pedig csak képmutató farizeusok gyülekezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  9. Na éppen erre gondoltam! Hogy fog ez az iskolákban prédikálni, meg osztályfőnöki órákat tartani? Annyira rinocérosz bőr csak nincs a képén…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  10. Mit várunk? Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  11. Hááát nem is tudom……
    Pali bácsi: לֹא תִּגְנֹב׃ (Ne lopj!) Úgy látszik a héber (eredeti) tízparancsolathoz nem kell magyarázat.

    Ellenben a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által üzemeltetett website-n (http://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20) kell “használati utasítás” Lehet, hogy Ők már tudtak valamit snitt palinkról? Egyébként a nemzet kolbásztöltőjére is ráférne egy kis korrepetálás hittanból (már ha egyáltalán tanulta-é Lsd. papa kommunista párttitkár)

    VII. Ne lopj!

    “Az embernek a munkával szerzett tulajdonhoz, az életét biztosító anyagi javakhoz való jogát szavatolja ez a parancs. ”
    Tehát a forrás: http://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20

    Amúgy meg: amilyen az úr, olyan a szolga. Igaz é palibácsi? :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  12. Jó jó. Igaza van az adminnak.
    Legközelebb “finomabb” leszek. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Ego!
    Üdvözöllek!
    Már meglátszik rajta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. figyeljük meg majd kitalálják ez nem az a dolgozat amit Pál irt, ez egy hamisitvány, az igazi alkotás meg nem lesz meg…az ami tele van új magvas gondolatokkal amely nagy doktorit is megér… de kár , h az nincs meg…azért akadémikus lehet még…persze dolgozat nélkül, csak úgy megszavaznák… vagy megszavazza a fideszes többség… de lehetne nagykövet is , valami fontos országban , mondjuk Észak-Koreában. Vagy lehetne a most alakuló új magyar motorgyár konstruktőre is. Mert sok mindenhez ért , magas fokon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. elnöktelenül

    Szép kis közlemény. Tartalmától függetlenü. Kérdem én, most akkor ezt ki adta ki? A hangvétel, a megszólítás arra utal, hogy maga a főiskola vezetése, a szöveg meg a Zelnöki hivatalra utal.Akkor most “Köztársaságelnöki Hivatal”, vagy “Köztársasági Elnöki Hivatal”. És miért is van a Főisklája nagy kezdőbetűvel a mondat közepén? A Zelnökihivatal nem tud magyarul, vagy ez már átragadt a főiskolára is? Esetleg a “fentről” küldték le a vezetőnek, hogy a saját nevében köröztesse?
    A Köztársaságtalanított Elnök úrra (ez a funkciónak, nem a személynek jár) nem vet jó fényt ez a közlemény sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  16. vélemény
    Te csak ne adj tippeket nekik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Lehet hogy veletlen, vagy nem ;).

    Petofirol is kiderult hogy azonos dolgokat is irt mint a Gilgamesz eposz , ami takkor meg nem talaltak meg, es most a magyarsag kutato tudosok ekes bizonyitekkent mutatjak hogy (no csak ) – genetikusan atjovo kozos gondolatok- a magyarsag es Gilgames nepenek rokonsagat.
    Petofi eseteben a plagizalas persze nem merulhet fel, a kozos, melyen a tudat alatti informacio az ezredevek alatt is megmaradt a magyarsagban, meg annak ellenere is hogy Petofi Sandor (az egyik legnagyobb magyar kolto) szerb volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Rosszul tudja mindenki!A bolgár könyvét is ő írta.Holnap ez lesz a hír!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. egyáltalán, megvan a 8 általánosa, mert a nyelvtan órákat rendszeresen kihagyhatta

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Ezt az ügyet el kell simítani,mert a fidesz vezérkar több tagjáról is kiderülhet hasonló dolog.
    Én nagyon hitetlen vagyok Orbán jogászi,vagy Matolcsi közgazdasági képességeivel kapcsolatban,arról pedig még suttogni is csak halkan merek,hogy netán Dajcs tompika sem egyenes úton diplomázott le sokadik nekifutásra,hacsak nem a trágárságból írt dolgozatot.
    Egy dolgot aztán végképp nem értek,hogy mit jelentett az,amikor Orbán széles vigyorral többszázszor harsogta a választás előtt,hogy “felkészültem a kormányzásra” . Netán akkor vizsgázott autóvezetésből ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. iskolás!
    ja és ezen a gépen készült az ominózus disszertáció

    http://elektronika.zsibvasar.hu/irodatechnika/irogep/bolgar-mechanikus-irogep-neves-muforditoe-volt-4605043.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Ha nekem adja a motort,akkor részemről ledoktorált!Mert én is egy jellem vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. “raolvasassal”???
    ojjojjojjvajjj!!
    aztan majd lesz megint taltos meg saman fesztival is,
    netan otorai teaval egybekotott feherlo aldozas is?,
    boldog pediglen az a lo mely nem szulete fehernek vala,az hazaban melyt ugy mondnak megyeristan!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Sztenderden állva motorozik a mi palink (lásd a fenti képet).
    Mint az életben, csak most a bolgár sztenderdbe belebukott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. CommonSense! Igazad lehet,de akkor az is előfordulhat,hogy a Halotti beszédet
    is Plági bácsi írta.Már csak abból gondolom,hogy a mindkettőnek -úgy a doktorijának?,mint a Halotti beszédnek nehéz a nyelvezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. SP a Kossuth rádióban beismerte a LOPÁST. Mind a 180 oldalra. Elkeresztelte “törzsanyagra”. Ilyen a világon nincs! Azt is beismerte,nem együtt dolgoztak a bolgár szerzővel, de megemlítette neki, hogy doktorit írna belőle. Hivatala pedig az első cáfolatban azt írta, azért nagy a hasonlóság, mert együtt dolgoztak. Legalább következetesen hazudnának. A tudományos életben, a diplomatervek, a doktori disszertációk írásakor minimális elvárás a teljesen korrekt forrásmunka megjelölés. Ha szó szerinti az idézet, akkor azt idézőjelbe kell tenni, s az idézet végén indexelve, lábjegyzetben jelölve hányas sorszámú irodalomból melyik oldalról származik. A felhasznált irodalmat is teljesen beazonosíthatóan kell felsorolni az irodalomjegyzékben. Cím, (a megjelentetett nyelven), szerző, kiadó, kiadás helye, kiadás dátuma. Nem úgy ahogy SP csinálta, hogy magyarul beírva a francia címet?! Valószínű, hogy nem is ő csinálta, mert akkor a sportkifejezések talán korrektek lennének. Szabálytalan volt a bírálók kinevezése is az egyetem részéről, mert függelmi viszonyban voltak. A beazonosítatlan hivatkozás miatt a bírálók azt hihették, a teljes munka SP-é, nem csak a 14%-a!!
    SP és támogató pártja még egy fél évig sunnyogni fog, hogy meglegyen a szolgálati ideje a teljes ellátással (ház, kocsi, iroda, titkárnő, vastag nyugdíj, több 10 MFt feletti diszponálás) nyugállományba vonulni.
    Ez az ember már elvesztette az arcát, bebizonyosodott, hogy csaló, tolvaj.
    Nagyon szomorú, hogy egy nyilvánvalóan erkölcsi nulla ember képviseli az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Álomelnök…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. A tolvajláson túl, a legnagyobb baja, hogy Szíjártó Péter igyekszik megvédeni.Inkább a halál, minthogy ez a sötétagyú barom próbáljon megvédeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. http://hvg.hu/itthon/20120119_Schmitt_Heinemann_doktori_masolas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_19
    Ujabb 16 oldalról derült ki a lopás!!!
    :))))))))))
    Lehet, hogy disszertáció aláírását is lopta valakitől? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. sanyobácsi írta (2012. január 18. szerda 16:45):
    “mindkettőnek … nehéz a nyelvezete”
    És Schmittnek az agyazata is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. ” Schmitt Pál Egerben

    Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.

    Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit gáz párttársaimat dicsérni), de ezúttal, a zord időkre való tekintettel úgy érzem, helyesebb, ha őszintén leírom: nem ismerek senkit, aki alkalmasabb köztársasági elnök lenne nála. “A stílus maga az ember”. A mai közéletben nagyra becsülöm, ha egy politikus nem igyekszik mindenáron eltakarni hibáit, nem akar tökéletesnek látszani, nem robotként nyilatkozik a megszokott panelekből válogatva, és felvállalja önmagát, hibákkal, ez esetben helyesírási hibákkal együtt. :) Köztársasági elnökünk egy kiváló sportoló, a világ legjobbja volt egykoron abban, amit csinált, és ezt nem sokan mondhatják el magukról hazánkban.

    Schmitt Pál kiváló diplomata, és közvetlenségéről mindent elárul az, hogy EP-képviselőként rendszeresen látogatta az Európai Parlament fitness-termét és szaunáját, ahová inkább csak mi, asszisztensek jártunk, miközben a képviselők exkluzívabb klubokban adtak egészségükre. Schmitt Pállal nem tudtam úgy találkozni az EP-ben, az ott töltött három hónap alatt, hogy ne lett volna egy mosolya, egy poénja vagy pár mondata a “mezei gyakornokokhoz”, asszisztensekhez. Vele lehetett együtt ebédelni, grillpartyn meginni egy pohár bort, és sosem éreztük, hogy ő valami nagyon tökéletes, nagyon magas rangú, kimért kiborg lenne, aki próbál diplomatikusan fogalmazni akkor is, ha azt kérdem, melyik a kedvenc itala.

    Bár Magyarország mindenkori köztársasági elnökének kijár a tisztelet, nekem nem tetszettek a korábbi elnökök, akik patikamérlegen mérték minden szavuk súlyát, és legfőbb feladatuknak saját intézményük méltóságának őrzését tekintették (nameg a jogszabályok betű szerinti értelmezését). Szerintem 2006-ban olyan értékek sérültek hazánkban, mint a szabadság és demokrácia.

    Abban a helyzetben jóérzésű ember nem hallgathatott a hatalom visszaéléseiről, akkor sem, ha köztársasági elnöki székben ült. Éppen azért kellett volna a tisztességet, az emberi jogokat védve elítélni Gyurcsányt és kormányát – egyértelműen, nem köntörfalazva felszólítani lemondásra. Olyan értékválságban szerintem nem lett volna helye a kötelező távolságtartásnak, az intézményi méltóság védelmének. A jog betű szerinti értelmezése is céltalan dolog, inkább kibúvó a felelősség alól.

    Azért is örültem, amikor köztársasági elnöknek választották Schmitt Pált, mert végre egy egyenes tartással, jó kiállással és jó kommunikációs készséggel rendelkező első embere van Magyarországnak. Ma is öröm volt látni, hogy elnökünk nem felolvas, saját méltóságára rácsodálkozva és a pillanat ünnepélyességétől elragadtatva, hanem egyszerűen szívből beszél, ami oly természetes kellene legyen a politikában.

    Akkor megszűnne az álszentség, a politikai korrektségnek álcázott képmutatás, és kiderülne, ki az, akinek a jelleme valóban méltó a politikusi hivatásra. Talán senki nem foglalkozna azzal, hogy vét-e helyesírási hibát az illető, vagy hogyan írta, íratta vagy másolta házi dolgozatát, diplomamunkáját vagy doktoriját.

    Ki az, aki nem puskázott a suliban? Ki az, aki nem hajtogatott papírrepülőt, nem köpőcsövezett rizsszemet a feszes hátsójú fiatal napközis nénire, majd nevetett az egész délutános csoporttal? (Na jó, ez utóbbi valóban nem olyan szűk réteg) És tegyük szívünkre a kezünket: olyan nagy bűn, ha egy sporttörténetből húsz éve írt kisdoktori akár nagyban megegyezik egy korábban, más nyelven írt tanulmánnyal? Persze, ha igaz, hogy a köztársasági elnökünk másolt, fordított, és egyéni munkája elenyésző (ez még nem bizonyított) az nem szép dolog, elítélem én is, mint doktorandusz, aki keményen dolgozik a doktori címért.

    Ha így lenne, az tényleg rossz példa minden fiatalnak, és devalválja a tudást, mint társadalmi értéket. De ez olyan nagy dolog, hogy emiatt le kéne mondania Schmitt Pálnak? Döntse el mindenki maga, én személy szerint nagyon sajnálnám, ha nem ő lenne a köztársasági elnök. Mert Schmitt Pál számomra olimpiai bajnok, egyenes jellemű, példamutató ember, akire felnézhet Magyarország – sportolóival, diplomatáival, politikusaival együtt.

    forrás: nol.hu és orojan.blog.hu”
    Az Író adatai:
    Név: Oroján Sándor
    Születési idő: 1985. május 9.
    Születési hely: Kézdivásárhely
    Végzettség: Környezetmérnök

    2001-2002
    Fidelitas Vezetőképző tanfolyam

    Közéleti tevékenység:
    2009 – A FIDESZ Zöld Tagozatának Heves megyei elnöke
    2007 – Országgyűlési Képviselői Kabinet vezetője
    2007 – Heves Megyei Önkormányzat Művelődési és Oktatási bizottság tagja
    2006 – Önkormányzati képviselő – Hatvan
    A Kulturális és Oktatási Bizottság tagja
    2005 – A Fidelitas Heves megyei elnöke
    2007 – 2009 A FIDESZ Hatvani Szervezet alelnöke
    2006-2007 Fidelitas Környezetvédelmi Kabinet vezetője
    2001-2005 A Fidelitas Hatvani Szervezet elnöke
    2001 – A Fidesz – Magyar Polgári Párt tagja
    2000 – A Fidelitas tagja listán bejutott képviselő
    http://orojan.blog.hu
    Figyelemreméltó az említett író már 15 évesen milyen posztot tölt be a PÁRT-ban :))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Ugy-e megjósoltam, csak tessék megkeresni:
    .
    “Kecskére a káposztát: a rektor úr a mélységesen megvetett Professzorok Batthyány Körének tagja – így aztán semmi baj nem találtatik majd a gojostol doktorátusával……ugy-e Rektor úr?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A hazugság országa 2014. március 19. szerda

Szijjártó rejtélyes vagyongyarapodása 2014. február 12. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos