Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Amerikai Népszava elhatárolódik Selmeczitől 2012. január 19. csütörtök 20:07 | AN

  • Hozzászólások(134)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Amerikai Népszava elhatárolódik Selmeczitől

Budapest – Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az Amerikai Népszavától való elhatárolódásra szólított fel a “befellegzett Magyarországnak” című publicisztika miatt, mert az véleménye szerint sérti az Európai Unió köztisztviselőit és az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőit. Az Amerikai Népszava közleménye szerint az Európai Uniót nem az Amerikai Népszava véleménycikkeitől, hanem az Orbán-kormány törvénytelenségeitől kell megvédeni.

Közlemény

Nem az Amerikai Népszava veszélyezteti az Európai Unió értékeit, hanem a Fidesz

Az Amerikai Népszava szerkesztősége csodálkozását fejezi ki, hogy a Fidesz nem határolódott el akkor, amikor a Jobbik elégette az Európai Unió zászlaját, és akkor nem érezte úgy, hogy meg kell védenie az Európai Uniót. Ezzel szemben egy újság publicisztikájától védelmezik Európát. Álláspontunk szerint az Európai Uniót nem az Amerikai Népszava véleménycikkeitől, hanem az Orbán-kormány – precedenst teremtő – törvénytelenségeitől kell megvédeni. Különös, hogy egy korlátlan hatalommal bíró kormánypárt minősíti egy magyar nyelvű amerikai újság véleménycikkét, megfeledkezve arról, hogy az még Magyarországon is a sajtószabadság körébe tartozna.

Selmeczi Gabriella megfeledkezik arról is, hogy nem az Amerikai Népszava, hanem Orbán Viktor kormánya miatt indíthat kötelezettségszegési eljárást az Európai Unió. Nem az Amerikai Népszava sérti az uniós értékeket, hanem a Fidesz. Nem az Amerikai Népszava készített olyan alaptörvényt és olyan sarkalatos törvényeket, amelyek sértik az európai értékeket, hanem a Fidesz.

A Fidesz azzal tudná megvédeni az Európai Uniót, ha betartaná azokat a törvényeket, demokratikus követelményeket, amelyek valamennyi tagországra kötelezőek. Az Európai Unió pedig majd megvédi magát az Amerikai Népszavától, ha akarja, nem szorul a Fidesz álnok és képmutató védelmére.

Tudomásunk szerint Selmeczi Gabriellának van mit megvédenie az Európai Unión kívül, méghozzá az emberektől elrabolt magán-nyugdíjpénztári megtakarításokat.

Ha a Fidesz el akar határolódni minden olyan külföldi lapvéleménytől, amely erős kritikával illeti az Orbán-kormányt, személyesen Orbán Viktort, és bírálja az Európai Unió elnéző magatartását az Orbán-kormány demokráciaellenes lépéseit illetően, akkor hosszú lista áll még előtte.

Az Amerikai Népszava tiszteletben tartja az Európai Unió alapértékeit, és írásaiban azt kifogásolja, ha az Európai Unió képviselői maguk térnek el attól, vagy nem kérik számon egyik tagországuktól azokat.

Amikor Magyarország belépett az Európai Unióba, akkor a disznók moslékevésétől kezdve mindent szabályozni akartak, most pedig nem számít, hogy sérül a sajtószabadság, elfoglalták az igazságszolgáltatást és az Alkotmánybíróságot, gyakorlatilag felszámolták a hatalmi ágak megosztását.

Amerikai Népszava Szerkesztősége

.

Az MTI közleménye szerint a Fidesz az Amerikai Népszava című laptól való elhatárolódásra szólít fel, mert a párt szerint annak internetes oldalán az Európai Unió köztisztviselőit súlyosan sértő állításokat fogalmaznak meg.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében Selmeczi Gabriella szóvivő azt írja, hogy a főszerkesztő által jelzett cikk az Európai Unió köztisztviselőit “kockafejű idiótáknak” és ” barmoknak”, az Európai Néppárt képviselőit pedig “gazemberek gyülekezetének” titulálja.

Emiatt pártja nevében felszólítja azokat a közéleti személyiségeket, akik írásaikkal és nyilatkozataikkal “ezidáig legitimálták az internetes újság működését”, hogy “határolódjanak el a mindannyiunk közös értékeit gyalázó cikktől és szerzőjétől”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (98 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +151 ( 171 szavazatból)
Az Amerikai Népszava elhatárolódik Selmeczitől, 4.7 out of 5 based on 98 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(134)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

134 Reader’s Comments

  1. Hülye 3,14csa másodszor is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  2. A válaszcikk pazar.
    Van itt valami érdekes jellembeli közösség a Fideszen belül:
    Áder az EU Parlamentben egy nőt kritizáló megjegyzésre magából kikelve ugatta (egyébként az ott ülők méla undora közepette), hogy kérem itt az egész női nemet sértették meg, kérjen azonnal bocsánatot (“monnyonle”).
    Ez a Slejmeci (antifülke, használhatom?) meg ágyúval lő egy neki nem tetsző újságcikkre (ékesen bizonyítva, hogyan viszonyul ez a kormány a sajtószabadság fogalmához).
    A közös bennük az, hogy mondvacsinált okból támadtak, és ez nagyon jellemző a Fideszre. Az olyan utcai garázda bandatagokra emlékeztetnek, akik belekötnek a járükelőkbe, aztán a választól függetlenül nekik esnek.
    Gazember tempó.
    Az AN mindenesetre köszönettel tartozik Slejmecinek, akinek idióta “elhatárolódása” valószínűleg sok új olvasót szerzett az AN-nek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (67 szavazatból)
  3. «A nap híre :)))
    ” A Svéd Királyi Akadémia döntése szerint az idei fizikai Nobel-díjat nem
    Stephen Hawking kapja a “A kvantumállapot változások, az energiafluktuáció
    és béta-bozon perdület lineáris összefüggései” címet viselő kutatásáért,
    hanem Matolcsy György magyar pénzügyminiszter, aki az Einstein-féle
    relativitáselméletet megdöntve bebizonyította, hogy a sötétség gyorsabban
    terjed, mint a fény. “»
    loptam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +90 (96 szavazatból)
  4. A nap vicce:
    Orbán: nem drága a benzin, csak ti vagytok szegények.
    Magyar lakos: nem én szúrtalak le, te szaladtál bele a késbe, köcsög!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (59 szavazatból)
  5. Chère docteur miaszösz,
    Ezért a jó röhögésért legalább öt + járt volna, ebből egyet tudtam adni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  6. Hat kicsit furcsa nekem a fideSS allaspontja, egy olyan orszagba ahol politikusok nyiltan ciganyozhatnak es munkataborokrol vizionalhatnak parlamentbe, tovabba nyiltan “indul a vonat auschwitzba” felszolitashoz csatlakozhatnak a facebookon parlamenti kepviselok es ezek miatt senki a fideszbol nem haborodik fel ugy ahogy kell, ahol gyilkosnak kialtanak ki egy miniszterelnokot noha a birosag tobbszor is elmarasztalta a ragalmazokat de a fideSS ezektol elfelejtett elhatarolodni, szerintem ezeknek a gyokereknek fogalmuk sincs mit jelent a gyuloletbeszed szamukra csak az ellenoldal fejthet ki ilyesmit es naluk elo se fordulhat mert hat…na mindegy! Ezek utan elvarom a nepszavatol, hogy igenis fejtse ki a velemenyet mert itt amerikaban ilyeneken nem akadnak ki a politikusok es megmondjam miert nem? Mert erosek emberileg, es lelkileg…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  7. Háát nem is tudom…..
    Egy kissé keménynek tartottam eleinte a cikket, de most hogy a nyugdíjvédő, no meg A PÁRT így tiltakozik, hát bizony……
    Már egész jónak tartom a cikket. SŐŐŐŐŐT. NAGYON NAGYON JÓNAK!!!!!!
    Jó az út. További ilyen cikkeket szeretnék kedves Bartus László!
    Köszönöm a cikket és a választ. Szereztél egy jó napot nekem! :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  8. “Újabb sarc : a kötelező rendszámváltás , minden autósnak. Csakmert 12 milliárdot remél belőle Matolcsy hivatala.”(Geyza 23:13)
    És!!! Simicska egyik cége, rajta keresztül a Fidesz pártkassza

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  9. A disznók moslékevéséről jut eszembe egy erdélyi mondás:A moslék megválasztja a disznót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  10. Most vettem észre a már több napos hírt a Rektor intézkedéséről.
    Kecskére a káposztát: a rektor úr a mélységesen megvetett Professzorok Batthyány Körének tagja – így aztán semmi baj nem találtatik majd a gojostol doktorátusával……ugy-e Rektor úr?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  11. http://www.youtube.com/watch?v=tXTOHZSmSQM&feature=related

    De sok temaja lenne most szegeny Hofinak ez itt 2000 ben volt,de most is aktualis.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  12. Távozz tőlem sántán …
    Csak határolódnának el már tőlünk , szöges dróttal , rácsos ablakkal és jó pár évre előretervezett napi menetrenddel ami biztosítja a napi fejadagjukat , és vinnék a náci kutyáikat is magukkal hogy ott gondolkoznának ki a tiszta vérűbb MAGYAR.
    Ott élvezhetnék az önkényuralom minden előnyét !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  13. Na es mi van Deutch Takonyka tragarsagaival ? Azok szalonkepesek a fidesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  14. Kedves Selmeczi Gabriella!
    Vajon hogyan nézel a gyermekeid szemébe?
    Egyáltalán, hogyan nézel tükörbe?
    Meg vagy elégedve a “teljesítményeddel”?
    Én nem mernék…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  15. Hogy érthetőbb legyek. A gyerekeid korosztályát loptátok meg! A tieid talán nem fognak nélkülözni. A gyerekeid barátai…….velük mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  16. van neki gyereke? ha igen akkor kancsalul, bandzsan nez a szemukbe kedves Toth Elek! Udv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  17. Kedves olvasótársak!

    Akiknek módjában áll, támogassa anyagilag az Amerikai Népszavát! Lépjetek be a Kohányi Társaságba! (Link a jobb felső sarokban.) A szabadság ellenségei így is több oldalról próbálják elhallgattatni Bartus Lászlót és társait, nehogy a pénzhiány miatt kelljen lehúznia a rolót az egyik utolsó józan, független magyar hírportálnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  18. Selmeczi Gabriella hősiesen megvédi az EU-t.

    Hát mit mondjak, ez igen intelligens megnyilvánulásnak számít tőle, legalábbis az utóbbi időben nyújtott intellektuális teljesítményéhez képest.

    Bocsánat, bár ez nem vicc, de erről egy vicc jut az eszembe.

    Az állatok az erdőbe egy nagy mély gödörbe esnek és ott töltik a napjaikat. Nem bírnak kimászni, de pár nap múlva már nagyon éhesek. Végül megszólal a róka.

    -Együk meg azt aki a legkisebb.

    Erre a nyuszi nagy dérrel dúrral felpattan és fenyegetően felkiált.

    -Ha valaki csak egy újjal is bántani meri a medvét, annak velem gyűlik meg a baja.

    Szóval Ms.Selmeczi , nagyítjuk magunkat? Fontoskodunk? Toljuk magunk előtt az EU-t, hogy azzal söpörjünk félre másokat. Megint előbb beszélünk és utána gondolkodunk. Hát ez klasszikus volt.

    Kár a gőzért, a világ már ismeri az összes trükkjeiteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  19. “Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az Amerikai Népszavától való elhatárolódásra szólított fel a “befellegzett Magyarországnak” című publicisztika miatt, mert az véleménye szerint sérti az Európai Unió köztisztviselőit és az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőit.”

    Aham…”elhatarolodasra”…Elnezest!Emesztem,de attol tartok nehezen megy mert meguli a gyomrom..
    Kedves Gabriella!Jart mar fenn a kurucinfon onok kozul valaki??Nem gondolja ugy on es kedves kollegai hogy az ottani publicisztikak es velemenyek sertenek bizonyos embereket?Mondjuk azokat,akik tisztessegesen ado’zo es dolgozo polgarok,o”k,akik onoknek hatalmat szavaztak,barsonyszekbe ultettek,akiket a “kurucon”csak siman lezsidnyakoznak?Gondolja azt gondoljak hogy oket nem SERTI az a sok ocsmany szemet mocsok ami ott elhangzik???Na ennyit a szolidalitasrol,toleranciarol….
    Kovetkezo” kerdesem!Megis,hol elunk emberek?Ovodaban vagy dilihazban?Miert kezelik az adofizeto tisztesseges embereket pattanasos kamaszkent es osztogatnak tanacsokat, mit tehetnek es mit nem?Mi a franc folyik otthon arulja mar el valaki?????Gabriella!En ugy gondolom,az aki ezt a websiteot bongeszgeti felnott,egeszseges erkolcsitelettel biro ember,aki el tudja donteni mit vesz be a gyomra es mit sem!El tudja donteni hogy az adott cikknek van e igazsagtartalma avagy fals hulyeseg!”ELHATAROLODNI”"ATYAEG!!Hol a HATAR?KI SZABJA MEG ES MILYEN JOGON????..Asszem befejeztem..Elnezest a helyesirasi hibakert…Hirtelen felindulasbol kovettem el..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  20. Nem is értem miért kell elhatárolódni Selmeczitől és a Fi(de)sz-től????? Hát eddig nem voltunk eléggé ELHATÁROLÓDVA tőlük??? Én biztos vagyok abban, hogy IGEN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  21. Kiflicsücsök kisasszony,,nagyon gáz vagy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  22. ne parázzatok, ez egy szőke cica, itt lakik tőlem nem messze. van egy kurva jó kocsija, senki nem vette el tőle, de ő mondjuk a nejemtől 2 milkót csórt le a manyupon keresztül. ne is törődjetek vele, a világ dolgaiból úgysem ért sokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  23. A Fidesznek baja van egy online újsággal ? Nem meglepő !
    Rögtön a NÉP nevében, Európa nevében nyilatkoznak ! Fáj a kritika, sok újsággal lesz még bajuk ! Takarózni meg kell valakikkel !!!!!! Undor!
    A FAZ-tól és többi nagy hasonló médiaorgánumtól mikor kell elhatárolódni
    A valóságot írják, jogosan kritizálnak, nem alaptalanul ?!
    Nem MTI,MTV híradó, HírTV, Echo TV, ami a dicső pártot mutatja és a ország büszkeségét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Hurrrrrrrrááááááááááá!
    Jaj de örülök! Szabadságharcos Magyarjaink, találtak még egy ellenfelet. Úgy látom ebből a műfajból van nekik bőven.Nem kell félniük, hogy a következő választásokig elfogyna, és ők szegény ellenfél nélkül maradt szabadságharcosok másra kéne, hogy figyeljenek, a vagdalkozás helyet. Mondjuk például, a szabadság jogokra, a gazdaságra, vagy egyéb ilyen úri huncutságokra. Nem ezek a marginális kérdések, az elkövetkezendő időben fel sem fognak merülni, hiszen ezerrel dübörög a szabadságharc, és naponta növekszik a galád ellenségek száma, akiknek megsemmisítése, a betonba döngölése, milliószor fontosabb feladat. Ennek a szabadságharcnak az oltárán pedig minden feláldozható! Akár a demokrácia, az emberi méltóság, a parlamentarizmus, és az ország viszonylagos jóléte is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Egyes beszólásokból egy következtetésre jutottam… Moslék kormányunk van.
    Az EU-nak azt kellett volna kőbe vésni, hogy moslék kormány miniszterelnőkét éhes diszók közé kell dobni. A többit a képzeletre bízom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  26. A Goebbels-i propagandagépezet tökéletesen működik.
    Támaszkodj a szélsőségekre és akkor mindegy mit kommunikálsz.
    Pláne ha totális háborúról van szó.
    Az oktatás szétverése, hosszabb munkaidő… Mi ez, ha nem az?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. mar megint ez a hulye liba??
    nem kellene valahova veka ala jol eldugni!??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Tóth Elek
    2012. január 20. péntek
    02:38

    nem néz tükörbe. A tükör bizosan szembeköpné!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Katka! A tükör azonnal megrepedezne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Hát ismét, piszkálja a körmeit és hülyeségeket beszél – nem először. Mi pedig elhatárolódunk a tákolmánytól, a hazugságtól, a lopásoktól, a fizetett tapsolók tömegétől, a lehetetlen élethelyzetektől, a feudalizmust visszarángató törvényektől – sorolhatnám hosszan.
    ELHATÁROLÓDOM a bugyuta elhatárolótól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. asher alexander!

    Hát inkább el, mint meg!….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. .
    Selmeczi úgy gondolja, hogy
    “Rómát is a Capitolium libáinak gágogása mentette meg”*…
    .
    *(idézet Albert Einsteintől)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. Ha a Fidesz szóvivője, Selmeczi Gabriella riadóztatja a kificamodott mentalitású Orbán kormány tagjait a fasiszta hordájával. „Az Amerikai Népszavától való elhatárolódásra szólítja fel” őket. Rettegésében az a legmagasabb kitüntetést jelent Bartus úr magyarországi agytisztító munkájának elismerésére.
    .
    Gratulálok a hivatalosnak számító kitüntetéséhez, az Amerikai Magyar Népszava Nobel-díjához! A demokratikus jogokat lábbal tipró Orbán kormány bukásának meggyorsításához!
    .
    Eljutott a gondolkodó amerikai magyarok igazságot követelő szava a rettegő magyar diktátorhoz! Az igazság magasra emelt fáklyalángja elérte célját a meggyalázott, kirabolt Magyarországon. Egyre többen csatlakoznak az Óhazából az Amerikai Népszava Online oldalára, hogy reálisan tájékozódjanak a magyarországi események egyedüli kozmetikamentes információiról.
    .
    BARTUS ÚR, FOLYTASSA TOVÁBB! AZ IGAZSÁG HANGJA HALÁLOS SEBET ÜT A GYŰLÖLT DIKTÁTORRA ÉS FASISZTA TÁMOGATÓIRA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  34. Johnnyboy
    2012. január 20. péntek
    11:07
    “Egyre többen csatlakoznak az Óhazából az Amerikai Népszava Online oldalára, hogy reálisan tájékozódjanak a magyarországi események egyedüli kozmetikamentes információiról.”
    Bár a támogatók létszámán is jelentkezne ez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  35. farcsika 67!

    Szőkének szőke, de cicának nem nevezném!

    A világ összes macskafajának nevében tiltakozom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  36. Helyesbítek. Az első mondatom így hangzik: A Fidesz szóvivője Selmeczi Gabriella riadóztatja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. A baromságait ez a nagyon okos szőke nő miért MINISZTERELNÖKSÉG felirat mögött modja? A miniszterelnöknek és a miniszterelnökségnek megvannak a saját, hasonlóan nagyon okos szóvivői. Ismerve áldásos tevékenységét és az előéletét a szenátorasszonynak (kifli, lockhead levél,manyup védelme) egyáltalán, hogy mer megszólalni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Jobban koncentrálva Selmeci Gabriella fájdalomtól hörgő hangjára, úgy tűnik, hogy az Amerikából jövő igazság fáklyalángja – ha szimatom nem csal – cefetül megégette a FideSS hölgy legérzékenyebb részét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  39. Tobi!

    Ez előkészület a pátállami arculatra!

    A párt a miniszterelnökség felett is, vagy egy és ugyanaz!
    Megérjü még hogy gabriella minimum megyei első titkár lesz,
    mint nagyasszony elődje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. pártállami, bocsi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Inkább Bayer Zsolt (5 számú fideszes tagkönyvtulajdonos)mocskolódásaitól kellene Gabikának elhatárolódnia.Ettől mocskosabb ember nem sok van kishazánkban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  42. Jó kis szóvivői csapat: Szíjjártó, Selmeci, Gíró-Szász. Ha ők nem védik meg a Fideszt és Európát bölcs, kulturált, igaz beszédeikkel annyi nekünk.
    A kisasszony valószínűleg nem szokott parlamenti ülésekre járni, mert akkor mennyit tiltakozhatna az ott elhangzottak miatt lásd Wittner Mária – Fidesz, Novák Előd – Jobbik stb., a tettlegességekről mint pl. az EU zászló égetés nem is beszélve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  43. Ja és nem olvasta a pártja által képviselt álláspontot, hogy a politikusnak tűrnie kell a kritikákat bármely hangnemben lett is előadva. Felhívnám a figyelmét ez akkor is érvényes, ha az illetőt pl. NEM Bajnainak hívják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  44. T. Bartus László!
    Üdvözöllek!
    Adnak neked munkát rendesen!
    A Magyar Hírlap is foglalkozik az Amerikai Népszavával!
    Téma akad mára is bőven!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  45. Kedves Magyar Cseléd Sajto, Hirlap & Nemzet Co!
    Üdvözüljük önöket itt, jöjjenek gyakrabban és lassak milyen a független ujsagiras. Igaz, hogy a laptuljdonos nem rendelkezik fityisz tagsagkönyvvel, és olyan roppant remek iroi vénaval sem, mint dajcs tomi (EP képviselö), valszeg az iroi véna a tagsagkönyvböl eredeztethetö.
    Apropo, miért nem jutott szohoz ez a nem mindennapi tehetséggel megaldott szonok, Dr dajcs tomi?? Milyen büszkén hallgattuk volna.
    És hat itt van az orgovanyi erdökkel nosztalgiazo keresztény elveket, vallo Bayer Zsoltika, aki polgarhaborus megtorlasokkal fenyegetözik :„sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban”, azt nem részletezte, hogy lesz-e Zyklon B is bevetve…
    Kivancsian varjuk beszédét a Békemeneten, amit a lefizetett (vajon Budai Gyula nyomozni fog-e hogy milyen pénzböl?? ) millios tömegnek fog elmondani.
    Lesz-e EU zaszlo égetés? Lesz-e elhatarolodas az EU-zaszlo égetéstöl?
    Gondolom, hogy milliok lesznek az utcan, olyan zemberek, akik szeretik a diktatort. Csupa olyan tehetséges ujsagiroval, akik csak diktaturaban tudnak irni… Türelmetlenül varjuk a fejleményeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  46. Ennek a ribi selmeczinek helyet kéne foglalnia egy jól működő hot dog sütőn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Csillagszemű Szarvaslány

    trulla
    2012. január 20. péntek
    00:24

    Na akkor én most kivonatom a kocsimat a forgalomból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Jut eszembe Gabika, ha nem határolódunk el akkor mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. nemulass lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Csillagszemű Szarvaslány

    Csakhogy mindenki tudja, már nyomoznak az itt kommentelgetők után…
    (NBSZ-estől tudom, nem vicc!)
    Hiába, no! Jönnek azok a csodálatos békeidők, az 50-es évek!
    Most aztán iszonyatosan besz@rtam!
    Annyira hogy mindjárt kiteszem az ablakba a január 2-án kapott táblámat: ÚJ ELLENÁLLÁS
    A pofám leszakad! Mi jön még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szakály Sándor “monnyon le”! 2014. január 19. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos