Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Jobbik már a második legerősebb párt 2011. november 16. szerda 17:48 | AN

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Jobbik már a második legerősebb párt

Budapest – A Nézőpont Intézet legfrissebb kutatása szerint az MSZP támogatottsága a pártszakadás, a Demokratikus Koalíció (DK) kiválása után jelentősen csökkent, ennek eredményeként a Jobbik a Fidesz mögött a második legerősebb párt helyére kúszott fel. Azt még nem lehet tudni, hogy a Jobbik kihívója, vagy koalíciós partnere lesz-e a Fidesznek, de ha az MSZP tovább gyengül, a DK marad a jelenlegi szinten, és nem jelenik meg új erő, amely tömegeket vonzana, még egy Fidesz-Jobbik kétpárti parlament is elképzelhető. Az LMP a bejutási küszöbön táncol, de egy választás esetén várhatóbb a kiesése. A Fidesz médiafölényének köszönhetően a többség nem is tud a gazdaság tragikus állapotáról, de a rossz halyzetet nem az Orbán-kormánynak tulajdonítja.

Az intézet szerint miközben a “kormánypártok népszerűsége a kedvezőtlen gazdasági folyamatok közepette is biztosítja a kétharmados előnyüket”, az ellenzéki pártok szavazói bázisa továbbra is bizonytalan. Ha most vasárnap lennének a választások, akkor a leadott voksok 58 százalékát a Fidesz-KDNP szerezhetné meg, míg a Jobbik 19 százalékkal második helyezést érhetne el. A Jobbik a második helyezését a leginkább a szétforgácsolt baloldalnak köszönheti.

A Demokratikus Koalíció kiválásának egyértelmű vesztese az MSZP, mivel a pártszakadás után készített közvélemény-kutatás során – az MSZP előzőleg mért 17 százalékos támogatottsága helyett – a választópolgárok 10 százaléka vallotta magát a szocialista párt, 2 százaléka pedig a “Gyurcsány-párt” szimpatizánsának.

“A volt miniszterelnök ugyan sikerként könyvelheti el, hogy alig pár nappal az új politikai formáció életre hívása után kimutatható a DK támogatottsága, de látható, hogy korábbi hívei nem mind tartottak vele” – fűzték hozzá. Egyes vélemények szerint Gyurcsányék támogatottsága még megduplázódhat, de mivel Gyurcsány Ferenc személyére épül, alligha várható a parlamentbe jutásuk. A volt miniszterelnök koncepciós ügye még nem ért véget, még egyáltalán nem biztos, hogy nem kerül letartóztatásba. Ha a Fidesz “jól” időzíti a nyomozati eseményeket, Gyurcsány pártját sikeresen tarthatják a parlamentbe jutási küszöb alatt.

az LMP továbbra is a parlamenti bejutási küszöb szélén “táncol”; a választásra jogosultak körében 3 százalékos, a választási részvételét biztosra ígérő szavazók körében pedig 5 százalékos támogatottságra számíthat.

A kormány megítélésével kapcsolatban a Nézőpont Intézet azt közölte: a magyarok többsége a forint elmúlt napokban tapasztalt gyengülését az egész eurózónát fenyegető görög válság számlájára írja (53 százalék). Az MSZP és a Fidesz táborának 61-61 százaléka, az LMP-szimpatizánsok 49 százaléka, az euroszkeptikus Jobbik szimpatizánsainak pedig a 47 százaléka teszi felelőssé azért a déli országot – tették hozzá. A magyar emberek többsége tehát a rossz gazdasági helyzetet nem az Orbán-kormány rossz gazdaságpolitikájának számlájára írja.

A válságkezelést mint a kormánnyal szembeni fontos elvárást a megkérdezettek 28 százaléka említette, ami azt jelenti, hogy a magyar társadalom a médiáknak köszönhetően nincs tisztában a magyar gazdaság csődközeli, tragikus helyzetével. A felmérés szerint az emberek 76 százaléka tud arról, hogy az eddig önkormányzati tulajdonban lévő egészségügyi és oktatási intézmények az állam tulajdonába kerülhetnek vissza. A tájékozott válaszadók körében egyértelmű a döntés támogatottsága, 51 százalékuk azt inkább jónak tartja (30 százalékuk nem) – közölte az intézet.

A kutatás november 7. és 10. között készült, 1000 ember véletlenszerű kiválasztásával és telefonos megkérdezésével, országos reprezentatív minta alapján – olvasható az összegzésben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.2/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 14 szavazatból)
A Jobbik már a második legerősebb párt, 3.2 out of 5 based on 9 ratings

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Tragédia! Köszönhetjük a baloldal lacafacázásának!És még most sem látják, hogy mit műveltek!
    Ezeknek nem az ország, hanem a maguk szaros kis élete a lényeg.Cserébe odadobják az országot a szélsőségnek,csak maradhassanak a húsosfazék mellett.
    Tiszta szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (29 szavazatból)
  2. Semmi meglepő nem történt.
    Csupán annyi, hogy már az a hajó is elmegy, hogy a Jobbik-szimpatizánsokat fel lehetett volna használni a fidesz ellen. Már régóta jósolom, Orbán államelnök, Vona kormányfő lesz, és a cigányok, a zsidók lesznek okai mindennek. Persze, a főgonosz GyF. után.
    Hajrá, választás helyett otthonmaradók, ezt akartátok, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  3. Na tessék.!Bar Gabriella, elvileg az a hajo még nem ment el, mivel a valasztasok megint elvileg 2014-ben lesznek. Tehat ekkor lenne az ideje, ennek a bizonyos szövetségnek, de ebben nem hiszek. A jobbik nem fog szövetkezni, és én sem szövetkeznék velük. Az NLMP is nagyon jol csinalja az összefogast.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  4. MSZP alig lehet már jelzővel illetni őket , már csak magukért dolgoznak , egy a céljuk a fideSS -szel ,jól megélni !!!!!
    Nem akarnak ők kormányozni az munkát és felelősséget jelent , jó fizuért szájtépés ez ki is meríti az elfoglaltságukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  5. Hát, igen, ilyen feltételekkel nem szabad “megegyezni” még átmenetileg sem. Egyszerűen elképesztő, hogy Meseháziék ne lássanak az orruk tövénél tovább. Mert ezzel a tálalással, hogy “kilépésnek” lett beállítva a dolog frakcióalakítás helyett, még azt a labdát is feldobták, hogy háttérpaktummal szándékoztak megnövelni támogatóikat. Kiflitolvaj Gabikáék le is csapták.
    Sajnos, ezzel átadták a kezdeményezést az Orbán térfélre. (Orbán oldal alatt én a fidesz+jobbik NLMP+papok szövetséget értem.
    Azt pedig, hogy elmegy a hajó, úgy értem, hogy remény sincs lehámozni a jobbikról azokat, akik nem nácik, innentől kezdve. Ezek egymással fognak vetélkedni, ahelyett, hogy átcsábítanának a túlsó oldalról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  6. Véletlenszerű kiválasztás, telefonos megkérdezéssel Kubatov listából. Gondolom mennyire voltak objektívek a válaszok, sőt milyen irányítottak voltak a kérdések. Ki rendelte a kutatást? Ki, fizeti az “aprót” -Kerényi után szabadon- (egy ilyen kutatás 15-20 milla.) Vaj’h, kinek az érdeke rendelni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Ezt én is igy latom Gabriella, “mesehazyék” nem latnak az orrukon tul. Ez az ö felelösséguk is. Ezt jo, ha tudjak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  8. http://webszolga.hu/valasztas/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  9. elore is elnezest a megszolitasert!! Te “lokott” CSATTT, hogy a ciganyok, meg a zsidok ??? Hat a magyarok??? Ti nem vagytok felelosek azert, ha agybapisiltek?? Ha az a szerencsetlen cigany meg a zsido par szaz eve itt szuletik, az nem magyar csak TE, mert te genek szerint nagy marha magyar vagy, aki csak utalkozni tud, de nem lat tul az orran!!! Vagy tevedek??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (14 szavazatból)
  10. Rossz helyre címezted a felháborodásodat, feribácsi.
    Nem én okolom mindenért a cigányokat, zsidókat, GYF főgonosszal az élen, hanem a JOBBIKOSOK, meg ORBÁNÉK, (csak ők titkolják).
    Én azt idéztem fel itt ezen a topicon, hogy milyen világ következik majd, ha Orbán lesz az államelnök, és Vona a kormányfő. Cigánygyűlet lesz, meg zsidógyűlölet, meg komcsizás, meg Gyurcsányszidás.
    És se Te, se én nem tehetünk majd ellene semmit, mert a fülkeforaadalmárok, de méginkább azok, akik otthonmaradtak szavazás helyett, ezt a helyzetet determinálták.
    Egyébként pedig, ebben a témában egyhúron pendülünk, sajnálom, hogy nem értetted meg az eredeti szándékomat: ugyanis szerintem ebben a hazában nincsen más, csak magyar, akár cigány, akár zsidó, akik itt élünk, mind magyarok vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  11. NYUGODTAN KEZDHET MINDENKI KÉSZÜLNI AZ ORBÁN UTÁNI ÉLETRE, MERT A DILETTÁNS MEKK-MESTER BUKÁSA MÁR KARNYÚJTÁSNYIRA VAN!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  12. Bródy János: Ezek ugyanazok
    .
    Ahogyan 40 évvel ezelőtt is már voltak nehéz idők
    de a Kondratyev-féle ciklusokkal sohasem törődtek ők
    Mer’ az erősek mindig úgy érzik, hogy csalhatatlanok
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
    .
    Mikor az entrópia emelkedik és mindent felkavar
    A szolgálatok beindulnak, hogy ne legyen túl nagy a zaj
    S kitüntetett szerephez jutnak megint a seggnyalók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
    .
    Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
    És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
    És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
    .
    Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
    És átírja a központból kiküldött új adat
    S jönnek a minden rendszerhez alkalmazkodók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
    .
    Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
    Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
    És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
    .
    S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
    Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
    És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
    .
    Hát kedves fiam, édes lányom, véssétek be jól
    E szép országban pusztít más is, nemcsak az alkohol
    Jönnek majd és hirdetik, hogy milyen nagy magyarok
    De tudjátok, hogy ezek bizony mindig ugyanazok
    Édesapám, te megmondtad: ezek ugyanazok
    .
    Óh, valahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
    Édesapám, te megmondtad
    Van, ahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
    Édesapám, te megmondtad
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=ejPeY8s_UkA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  13. Na igen, azért szerezett hétvégén 3 %-ot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. szerzett.
    Kamu az egész. Ennyi idő alatt nem is tudhatta a népes választó, hogy van egy új párt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  15. Feribacsi, igen tévedni tetszik. Nem kicsit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  16. Köszönjük Mester(szar)házi úr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  17. Nézzenek csak oda! A tanítvány túlnő a mesterén?
    No, Viktor! Mindenki túlnő rajtad? (ez nem is olyan nehéz) Még a jobbik is?
    Lám lám! Annak ellenére, hogy néha tényleg tudnak mondani elég értelmes dolgot (a Fidesz is és a jobbik is) De ez csak azért lehet mert reggeltől estig csak beszélnek, és a számszerüség törvényei alapján …
    .
    De az biztos:
    Akármennyire is hiszi és hitteti az egyik a másikáról, Semmit nem ér egyik sem! Csak nézük meg mi történik a “nagy” világban! Abban az országban amelyik eddig bizonyított és le tett az asztalra valamit, még ott is megremeg a léc … át akkor mi törtönik velünk!? Minket magával ránt amélybe ahonan jött a Fidesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  18. Nade Feribácsi…:D :D
    Csatt kollega csak ironizált :) :)
    -
    Mesterháziék láthatólag Fidesz-megrendelésre nyilatkozták azt amit nyilatkoztak. Hogy megakadályozható legyen a DK frakció-alakítása.
    EZ szolgálta nyilvánvaló érdeküket : igy továbbra is nyugodtan bóbiskolhatnak a padsorokban.
    Mertha Gyurcsány Feri beindul , akkor ott nemlehet bóbiskolni !
    Ezért gyűlölik oly engeszthetetlenül : egy ember aki tenni akar valamit !
    Hát az már számukra abszurdum !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  19. A szellemileg tunya magyar nép kollektív boldog öngyilkossága ez , miközben ( @opyright önmagamtól) köröttünk Európa zabál , fűt és autózik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. :) Geyza
    .
    Az utóbbi tetszett! Csak ebben az baj, Igazad van! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  21. karelsloboda :D
    Most nagyon megbántódtam….hát volt olyan írásom ami nem tetszett ??!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  22. Ez a kérdés válasszatok
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=491566&referer_id=friss
    …bár látszatra továbbműködnek, valójában elveszítették vagy rövidesen elveszítik jelentőségüket az Alkotmánybíróság, az országgyűlési jogok biztosai, az önkormányzatok, a közalapítványok. Nincs szükség a jó államban szociális biztonságra, sajtószabadságra, bírói függetlenségre, vallásszabadságra, szakszervezeti érdekképviseletre, tanszabadságra.
    Ez az állam nem kérdez, nem egyeztet, mindenki helyett mindent tud, mindent megold, mindenkit képvisel, senkit nem hagy az árok partján akik zavarják a köreiket, azt belökik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Ne rménykedjetek! Jöhetne már az államcsőd. Emlékezzetek Adyra.

    “Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
    Veréshez szokott fajta,
    Cigány-népek langy szivű sihederje,
    Verje csak, verje, verje.
    Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
    Én magyarnak születtem.
    Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
    Üssön csak, ostorozzon.

    Ha van Isten, földtől a fényes égig
    Rángasson minket végig.
    Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
    Mert akkor végünk, végünk.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. Nagy a köd. Nem látunk az orrunk hegyéig sem. Azt azonban mindenki látja, hogy a Fidesz a túléléséért küzd.A több mint másfél év bizonyíték arra, hogy méltatlanok az ország vezetésére. Ezt már a hátra lévő időben nem lehet helyre hozni. Az ellenzék most nem ellenzék és 14-ben sem lesz az. Egy szakértő kormány kell, de nagyon sürgősen. Ne pártok vezessék az országot !
    Eddig sem sikerült. Olasz példát kell követni. Az Orbán magától is meg tudja csinálni.Legjobb lenne, ha erre magától is rájönne és nem kellene előtte az országnak teljesen tönkre mennie.Ha egy kicsi emberség van benne, ezt teszi.
    Nem leszünk boldogok ezt követően sem, mert a megszorításokat nem kerülhetjük el, de az államcsődöt- ha a következményeivel kevesen vannak is tisztában- megúsznánk.Nem elrugaszkodás kell, az nem jön be. Fellendülésre van szükség. Remélem lesz még Magyar Köztársaság és mind az, ami egy demokratikus ország legfőbb jellemzője. A cikkben említett pártok pedig sütögessék a pecsenyét, de ne saját maguknak, / kivéve Vonáékat persze/ hanem az éhező dolgozó emberek javára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Geyza :)
    Minden írásod nagyon jó! Kérlek bocsáss meg !!! :)
    .
    A másik; mit hallok reggel a tv-ben? Próbálom idézni …
    “A Fidesz kérésére felmérést készítettek, miszerint, hogyan alakúlna egy időközi választás, a felmérés szerint 58 % -os a támogatottsága a Fidesz-KDNP pártnak”
    .
    Gondolom mennyire reális és hitelesek az adatok!
    Lehet egy Fideszes naggyűlés után a várócsarnokban kérdezgették a felajzott
    fodeszes polgárokat!
    .
    Most akkor hogyan van ez? a Jobbik nem volt sehol … Pedig már a Hortynak akarnak szobrot állítani …
    Katasztrófa ez az egész …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  26. “A Jobbik már a második legerősebb párt”
    A tények önmagukért beszélnek.Hogy is állunk kertész Ákos úr megállapításaival?
    Tibi
    A fidesz a kétharmaddal és hatalma pofátlan bebetonozásával, az állam totális kisajátításával, a média elfoglalásával nem hiszem, hogy a túlélésért küzdene.
    A történelemben valamennyi diktatúra az örökkévalóságra készült fel. Ennek előkészületeit látjuk ma Hunniában is. Már csupán a Fővezér megkoronázása vagyon hátra és a rovásírás kötelezővé tétele, a munkahelyi napi “Hiszek egy Magyarország feltámadása” c. ima mellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Senki nem gondolja komolyan, hogy a Jobbik ellenzéki párt. A Jobbik Orbán mentsvára. Azért, mert ha mégis bekövetkezne a Fidesz (a vezér) valamilyen bukása – csőd, elhiteltelenedés, a forint elvadult zuhanása, a nemzetközi piac kf. reflexei, stb.- akkor Orrbán majd puccsazerűen fölfelé bukik. Akkor kiírják a választásokat, ahol már az egyesült “Jobbfidesz” egy pártként győz a választási palettán a maga összesített kb. (a mai, fenti példát alapul véve) 58+19=77%-os túlszavazottságával.
    - Na ugye, hogy Kertész Ákosnak van igaza a magyar népet illetően.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. Kedves Győző!
    Ha két perccel előbb kattintok az “elküldöm” ikonra, akkor mindenki joggal gondolja, hogy összebeszéltünk.
    Érdekes, hogy bár más szavakkal, mégis mennyire ugyanazokat a következtetéseket vontuk le a fentiekből 2 perc eltéréssel.
    Üdvözlettel: komplementer

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. komplementer
    A díszpolgárságától gyáván megfosztott Kertész Ákossal pontosan az történt, hogy sebészi pontossággal tárta fel a magyar lélek legbelsőbb zugait. Ami bizony egyesekben igen kellemetlen érzéseket generált. A hírvívő nyelvét pedig sokkal egyszerübb kitépni, mint az általa elmondottakra ésszerüen reagálni.
    Mi, oly tehetséges Magyarok száj- és nyelvtépésben igazi világbajnokok vagyunk. Érdekes, erre speciel nem vagyok büszke…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  30. Kedves komplementer!
    Velem pontosan ugyanez történt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Helyesbítés 10.39-re:
    “puccsaszerüen” helyett puccsszerűen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. “A Jobbik már a második legerősebb párt”
    ezt azért ilyen konkrétan nem merném állítani, szűk felmérésem alapján (ami nem mérvadó) kollégáim közül (80 fő) csak 3 ember aki szimpatizál velük, a környezetemben élők közül talán 1-2 fő, és az ismerőseim közül, szintén 1-2 fő ha ezt számokra bontom, akkor 2-300 fő -ből a jobbik szimpatizánsok a 10 főt nem érik el

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  33. Kedves Athos, a saját környezetünkben végezhető felmérés nem lehet mérvadó. Ugyanis a barátainkat, azokat az ismerőseinket, akikkel tartjuk a kapcsolatot, illetve kellemesen érezzük magunkat a társaságukban, mi választjuk, s nyilván hozzánk hasonló beállítottságúakat választunk.
    Sajnos hinnünk kell a közvéleményt kutatóknak, mert választási eredmények igazolják őket…
    Többeknek
    Én bizony nem tartom valóságtól elrugaszkodottnak azt a szomszédainkban pislákoló vágyat, hogy végérvényesen megszabaduljanak tőlünk. Minden szomszédos állam benyújthatja területi igényét, oszt jónapot. A térség egyetlen örökké izgágáskodó népéről van szó (persze nem a népről, hanem választott vezetőiről, de ha ilyeneket választunk, akkor jogosan azonosítanak velük bennünket), az egyesült Európának is megkönnyebbülés lenne, ha levehetné ezt a kérdést napirendről.
    Persze nem úgy képzelem, hogy katonailag megtámadnak, hanem tárgyaló asztalok mellett átrajzolják a térképet. Slussz, passz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  34. na ez azért nem így működik, ezt te is tudod, hogy rajzolgatunk Európa szívében de én akkor is pesszimista vagyok ebben a kérdésbe, és nekem legyen igazam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. A mai magyar valóság lényege: minél nagyobb zűrzavart gerjeszteni, hogy lehessen a zavarosban halászni. Ennek eszközei: demagóg beszédek, félrevezetés, átvágás, elrémítés, megfélemlítés… Szóval egyfajta déja vu a történelemben.

    Új erőre van szükség, de ehhez a magyar nép még nem nőtt fel. Sokkal kényelmesebb beletörődni sorsunkba, mint igazi forradalmat csinálni! A vészharang folyamatosan kong, ideje lenne végre felébredni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. #
    Rossmodorban
    2011. november 16. szerda
    19:18

    Ti f@szfej náci mocskok!!
    Elárulnátok,hogy ezen a szavazó-teszten mit mínuszoltok?
    Esetleg darabbérben vagytok kifizetve?
    Nem tetszik a részeredmény???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  37. TEST

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos