Ronai and Ronai
AMERIKAI

Feladta magát a paprikasprays nő 2011. november 27. vasárnap 18:28 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Feladta magát a paprikasprays nő

Los Angeles – Önként jelentkezett a rendőrségen az asszony, aki a Fekete Péntek alkalmából rendezett hagyományos bevásárlóőrület alkalmával paprikasprayvel fújta le embertársait az egyik Walmartban.

A rendőrség nem közölte a nyilvánossággal a nő személyazonosságát, aki szombatra virradó éjjel, huszonnégy órával az incidens után jelentkezett a northridge-i rendőrkapitányságon és beismerő vallomást tett.

Joe Valle rendőr őrmester közlése szerint a nyomozás még folyik az ügyben, további sértetteket és tanúkat hallgatnak ki, és csak azt követően döntik el, mitévők legyenek az elkövetővel, aki a Los Angeles-i Porter Ranchban lévő Walmart Xbox videojátékra hajtó vásárlóközönségét fújta le, majd megragadott egy Xboxot, gyorsan kifizette, azután eltűnt a színről, miközben mintegy húsz sérültet kellett ellátni, akik között gyerekek is voltak.

Nem ez volt az egyetlen erőszakos esemény a Fekete Péntek alkalmával. Több helyen hajba kaptak a vásárlók a jobb alkalmi vétel felett, egy helyüt, Észak-Kaliforniában pedig súlyos sérülést szenvedett egy férfi, akit a parkolóban rablók akartak megszabadítani frissen szerzett értékeitől. Az eset szintén egy Walmartnál történt, az Oakland melletti San Leandróban.

Más helyeken az áruházak biztonsági szolgálata volt kénytelen a megvadult vásárlókat riasztópisztollyal és paprikasprayvel megfékezni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Feladta magát a paprikasprays nő, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. A fogyasztói társadalom egyik, ha nem szánalmasabb képviselői azok, akik képesek kivetkőzni önmagukból a vásárlási láz idején. Nem véletlen, hogy ez leggyakrabban az USA-ban fordul elő. azért kíváncsi lennénk, hány napig örül a gyerek annak az ajándéknak, amiért a szülei vadállatként zsákmányoltak a hipermarketbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Nem kell olyan messzire menni. Volt magyaroszagon is par aruahazmegnyito ahol osszeverekdetk az emberek. A kapzsisag nagy motivalo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. A kulonbseg az hogy amerikaban a no “eszretert”. Magyaroszagon hanyan mentek volna be a rendorsegre feladni magukat ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Ha szorul a hurok, mert az esetről készült CCTV-felvételek minden tíz percben lemennek a helyi televízióban, az elkövető “észretér”, és feladja magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos