Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megkezdődött a Jackson-per 2011. szeptember 28. szerda 11:51 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megkezdődött a Jackson-per

Los Angeles – Az eljárás célja annak megállapítása, hogy a két évvel ezelőtt gyógyszer-túladagolás miatt meghalt énekes haláláért mennyiben tehető felelőssé kezelőorvosa.

David Walgren ügyész szerint igen sokban, mert mint mondotta, Michael Jackson „szó szerint dr. Conrad Murray kezébe tette le az életét”, hol az „nem volt jó kezekben”. Az énekes a különböző nyugtatók mellett propofolt kapott; ez egyfajta, vérnyomás-csökkentést és szívfrekvencia-változásokat előidéző gyorsaltató, amelyet aneszteziás célokra használnak, és általában harminc másodpercen belül hat. A propofol csokkenti az agyi vérkeringést. Az énekes ezt a veszedelmes szert „tejnek” hívta, és körülbelül annyira is vette komolyan.

Jackson az ellenőrizhetetlen, de általánosan elterjedt hírek szerint betegsége okán és a rajta különféle szépészeti okokból elvégzett műtétek miatt is rengeteg gyógyszert szedett, valóságos két lábon járó patika volt. Murray ügyvédei vitatják, hogy a gyógyszerelésért maga az énekes ne lett volna felelős, sőt azt állítják, a végzetes túladagolásról is ő maga tehetett. Extra adag altatót vett be, aminek hatására oly gyorsasággal halt meg, hogy még arra sem volt ideje, hogy a szemét behunyja.

Akik bűnösnek tartják dr. Murrayt

Dr. Murray határozottan tagadja, hogy bűnösnek érezné magát az 50 éves popsztár 2009. június 25-én bekövetkezett halálában, noha azt elismeri, hogy alvási célokra ellátta őt az erős, aneszteziás célokra szolgáló altatóval. Amennyiben bűnösnek találják, négy évig terjedhető szabadságvesztés fenyegeti. A tárgyalás előreláthatóan négy-hat hétig tart majd.

A texasi szívgyógyász, aki havi százötvenezer dollárért volt Michael Jackson háziorvosa, könnyet dörgölt el szemében a megnyitó tárgyaláson.

Orvos és betege

Jacksont nem sokkal azelőtt találták holtan Los Angeles-i udvarházában, hogy ötven fellépésből álló koncertsorozatra indult volna. Hat nappal halála előtt, június 19-én már aggasztó állapotban volt, lelkileg is szétesett, de dr. Murraynek sikerült összekalapálnia, így négy nap múlva a popcsillag már bizakodva várta a három héttel később esedékes koncertkörutat.

Hiába póbálkoztak újraélesztésével

Jackson váratlan halála után sokkos állapotba került rajongók milliói kérték számon a történteket dr. Murrayn, akinek ügyvédje most azt állítja: be fogják bizonyítani, hogy Michael Jackson maga tehetett a tragédiáról.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Megkérdeztem egy tucat ember, hogy mit szólak ehhez a hírmez?
    13-an visszakérdeztek, hogy ki ez a fószer?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  2. Gonoszka!
    Egyetértek a 12-vel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  3. Én már akkor úgy gondoltam, hogy maga Jackó tehet az egészről, és nem az orvosa. Mégis mit kezdjen egy (lecsúszott?) 50 éves világsztárral, aki szellemileg tizenéves szintjére süllyedve nem képes felülemelkedni problémáin és a gyógyszerek rabjává vált. Tudom, utólag nagyon könnyű okosnak lenni, de azért van a pszichiátria, sőt egy nyugodt szanatórium, hogy megpróbáljon meggyógyulni, továbbá nem hiszem, hogy akkor szégyen lett volna jól meghúzni azt a nadrágszíjat, hogy elkerülje a teljes anyagi összeomlást.

    Pedig sok számát kedveltem és kedvelem ma is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos