Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ezrek tüntetnek a pápa látogatása ellen 2011. augusztus 18. csütörtök 10:53 | AN

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ezrek tüntetnek a pápa látogatása ellen

Madrid – Több ezer tüntető készült fel XVI. Benedek ma, madridi látogatására. Leginkább az fáj nekik, hogy míg megszorítások sora zúdul az országban élőkre, a pápa látogatását közpénzből finanszírozzák.

Fiatalok ezrei és nagyjából 100 szervezet vonult az utcákra a spanyol fővárosban már szerda éjjel. Vannak köztük a kormány gazdaságpolitikája ellen szerveződött csoportok, de melegjogi szervezetek is.

Előbbiek inkább azt nehezményezik, hogy állami pénzen fogadják a pápát, utóbbiaknak inkább a Benedek és egyháza által sugallt szellemiséggel van bajuk.

A tüntetések erőszakossá váltak éjjel, amikor a rendőrök ki akarták szorítani a demonstrálókat a Sol térről, melyen már hónapok óta zajlanak kisebb-nagyobb tüntetések a kormány és az egész politikai és gazdasági elittel szemben.

A rendőrség őrizetbe vett egy mexikói vegyész-hallgatót, aki feltételezhetően a pápa által is meglátogatni kívánt ifjúsági találkozóra érkezett. A fiatalember mérgező gázzal teli palackokkal akart a pápa ellen tüntetőkre támadni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. A helyzetünket ismerve, ha MO-ra jön, szintén közpénzek bánják. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. A spanyolok miért tudnak összefogni?
    És mi?!
    Nálunk minden rendben van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  3. A katolikus egyháznak mérhetetlen vagyona van. Miért nem finanszirozzák ők “főnökük” hittéritő utazgatásait ?
    Igaza van a spanyol népnek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Nagyon helyes, tüntessenek ha pénzpazarlást látnak.
    Tisztelettel megjegyzem, egy ilyen látogatás leszervezése még a spanyol gazdaság virágzó idejében indult, évekkel ezelőtt!
    Persze le is lehet mondani, ha akarják.
    :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. Megválasztása után nemsokkal a Római Egyetem diákjai és oktatói tüntettek felháborodottan ennek a pápának az odatervezett látogatása okán , merthogy ez a pápa nem ítélte el a korabeli eretnek-üldöztetéseket.
    ( Giordano Bruno megégettetése , Galileo üldözése stb.)
    Vagyis ha rajta állna akkor újra bevezettetné a Napközéppontú világ-filozófiát.
    Ez az ember egy élő kövület.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. Miért nincs SZERETET ebben a világban???? !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Nem győzöm hangsúlyozni:

    A római pedofilikus-kaotikus egyház a legszennyesebb „keresztény” egyház mind közül. Már a népi folklór része Magyarországon (is) a mohó, perverz, pedofil, gennyedék pap figurája. Lehet ezt maszatolni, de a történelem legnagyobb intézményesített internacionalista politikai prostituáltja Rómában székel.

    Oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  8. Tibi!!! A Bibliában bent van a válasz!

    Jézus ezt mondta meg előre:
    „A növekvő törvénytelenség miatt a szeretet sokakban kihül” (Máté 24:12) Egyre több ember kinyilvánítja, hogy fontosabbnak tartja saját vágyait Isten törvényeinél; ezért bűncselekményeket követ el, terrorizmushoz folyamodik, tisztességtelen üzleti életet folytat, erkölcstelenül él és kábítószerezik. Egyesek felismerik ezekről a jel beteljesedését, csak nem hajlandók ennek megfelelően élni, mert túlságosan is belemerülnek a saját kedvteléseikbe. Másrészt a jel figyelembevétele azt kívánja, hogy legyünk állhatatosak az Isten és felebarátaink iránti önzetlen szeretetünkben.
    “Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehezen elviselhető, válságos idők lesznek. Mert az emberek önmagukat szeretők lesznek, pénzszeretők, önteltek, gőgösek, káromlók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, illojálisak, természetes vonzalom nélküliek, olyanok, akik nem készek semmilyen megegyezésre, rágalmazók, önuralom nélküliek, vadak, a jóságot nem szeretők, árulók, keményfejűek, büszkeségtől felfuvalkodottak, inkább gyönyörszeretők, semmint Istent szeretők, akiknél megvan az Isten iránti odaadásnak egy külső formája, de erejére nézve hamisnak bizonyulnak….
    (2 Timóteusz 3:1-5)

    Ha további kérdésed van várom a reagálásod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Teokrata! !
    Azt hogy Jézus mit mondott, senki nem tudja, csak azt hogy Máté mit írt le. Jézustól egy betü írást nem sikerült senkinek találnia, az evangéliumokban is csak arról van szó, hogy a homokba rajzolgatva magyarázott. Azt sem lehet tudni, pontosan mit mondott, mert mások sem írták le, csak sok évvel később, és az idő torzítja az emlékezetben megőrzött gondolatokat. Arrol beszélni sem kell, hogy amikor Konstantin államvallásá tette a kerszténységet, az evangéliumokat is meghamisították. Így aztán ezek annyira hitelesek mint Mózes könyvei, amiiket az i.e. 15.- 14. században írtak le, és bizonyíthatóan több stílusban. Ezt Spinoza óta tudjuk, és ma már a zsidó bibliatudósok is elismerik. De egyet biztosan nem mondott Jézus. Azt hogy a hatalom Istewntől való, mert Őt is , és hités unokatestvérét Keresztlő Szentjánost is a hatlommal szembeni lázadásuk miatt végezték ki. A római egyház pedig a hatalom cédája. Ellensége minden valóban Kriszus a elveit hirdetű keresztény egyháznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Tibi,
    …igazad van. Én is ezt kérdezem. Nincs annyi vér a fütyijében, hogy saját zsebre utazzon a vén szélhámos? Miért terheli a szegényeket? Ennyi emberség vagy szeretet sem szorult belé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Nemcsak Mate, de Mark, Lukacs, Janos, Pal apostol, Jakab apostol, Josephus Flavius is leirta Jezus szavait. Sot ha valaki ismeri a bibliat, tudja hogy mind a 66 konyv valojaban a messias eljovetelere vonatkozik. A bibliat tobb mint 1500 even at irtak legelabb negyven egymastol fuggetlen szemely. Jezusre olyan profeciakat adtak amik bizonyithatoan tobb szaz evvel kovetkeztek be. A bilbia termeszetfeletti konyv, nincs hozza hasonlo. A birosag mar ket tanu vallomasat is elfogadja itt csak az vangeliumok 4 tanuval vannak megtamogatva.

    Az oszovetsegi Maszoreta irasmod olyan mint a mai checksum a szamitogep progamokban, biztositja az anyag hitelesseget.

    Erdekes infok a bibliarol :

    http://www.szellemkardja.com/Pages/Biblia/BibliaMenu.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Kicsit furcsának tartom, hogy néhány kommentelőtársamat idegesíti, a spanyol kormány fizeti a pápa útját.
    Nos, a pápa egy államnak, a Vatikánnak a vezetője is. Tehát államfő. Ennyi erővel, nyugodtan bele lehet kötni egyéb államfők utazásaiba is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Kedves Teokrata!
    Ha mást nem is, de megtanultuk a bibliából és a katolikus egyházból élő vazallushad csuhásaitól, hogy a hogyan kell és lehet mindent, és mindennek az ellenkezőjét is a bibliából, Krisztus tanításaiként megmagyarázni!
    Ha a szentbeszédek és templomi igemagyarázatok helyett ennyi jól fizetett előadó inkább az általános műveltségről tartana előadásokat, közelebb kerülnénk a világunk tudatos szakmai alapokon működő irányításához! Inkább megőrizhetnénk glóbuszunkat a tudatlanság és szabályozatlanság pusztításaitól! A sok hazug vallás és hazug hazafiság folyamatosan ellentéteket generáló tevékenységétől, egymás utálatától, stb.

    Ameddig van valaki aki elhiszi, hogy a sok tízezer éve fennálló világunkat egy két ezer éve kitalált mese váltotta meg visszamenőleg és előre mind örökké, az képes bár mit elhinni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Jobboldali siker Spanyolországban 2011. november 21. hétfő | AN

Emberiesség elleni bűnökkel vádolják a pápát 2011. szeptember 14. szerda | AN

Ismét tüntetések Madrid belvárosában 2011. augusztus 5. péntek | AN

Elektronikus italkóstoló Spanyolországból 2011. augusztus 4. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos