Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ócsa, reloaded – Lemondásra szólították fel a kritizáló polgármestert 2011. augusztus 16. kedd 15:34 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ócsa, reloaded - Lemondásra szólították fel a kritizáló polgármestert

Felsőpakony – Márpedig itt nemzeti együttműködés lesz, ha beleszakadunk is… Ha valami nem tetszik, lehet körülnézni másutt. Lemondásra szólítja fel a Fidesz az Ócsa melletti település polgármesterét, mert az kritizálta a devizahiteleseknek építendő lakótelep tervét.

Lemondásra szólítja fel Sztancs Jánost a Fidesz felsőpakonyi szervezete, mert álláspontja szerint a Pest megyei település független polgármestere a bajba jutott devizahitelesek Ócsára tervezett otthonai, a kiemelt kormányberuházás kapcsán tett nyilatkozataival kárt okoz saját településének, illetve sértő módon beszélt a szociális lakópark majdani lakóiról, azt feltételezve, hogy segélyekből akarnak majd megélni.

A szociális családiház-építésre kijelölt területtel szomszédos Felsőpakony polgármestere az MTI-nek augusztus 10-én beszélt arról, hogy elhamarkodott, rossz ötletnek tartja az ócsai projektet. Érvei között szerepelt a kijelölt hatalmas terület lakott településektől való távolsága, az infrastruktúra szinte teljes hiánya, valamint az, hogy megoldatlannak látszik a beköltözők munkához juttatása. Szerinte az is kérdés, vajon mi lesz az oda költöző munkanélküliekkel, hová mehetnek majd segélyért. A polgármester megjegyezte: ő maga biztosan nem örülne egy ilyen lakótelepnek a községében, s tudtával a környéken élők sem fogadják egyöntetű lelkesedéssel az ötletet.

A Fidesz felsőpakonyi szervezetének az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint a polgármester alaptalanul vagdalkozva, a tények ismerete nélkül, illetve azok figyelmen kívül hagyásával nyilatkozott a falu vezetőjeként, a falu egész közössége nevében. Felhívják Sztancs János figyelmét arra, hogy az általa felvetett “problémákkal” kapcsolatban korábban nyilatkozó Kovács Zoltán államtitkár “minden olyan nehézség valódi megoldását ígérte, amelyet a felsőpakonyi polgármester felvetett”.

“Ostoba, rövidlátó magatartásnak tartjuk azt, hogy Sztancs János nem keresi az együttműködés lehetőségét a kormánnyal, nem próbál hasznot húzni településünk számára abból, hogy a falu határától nem messze kiemelt kormányprojekt kerül megvalósításra. Mi több, meggondolatlan nyilatkozatával a lehetőségét is elvágja annak, hogy a projekt keretében például a felsőpakonyi iskola és óvoda felújítására, bővítésére állami támogatást szerezzen” – írták. A Fidesz helyi szervezete felszólította Sztancs Jánost, hogy kérjen bocsánatot a megbántottaktól és mondjon le tisztségéről, hogy ne okozzon több kárt Felsőpakonynak.

A polgármester az MTI megkeresésére kedden azt mondta: az immár többszöri felszólítás ellenére sem mond le, mert a lakosság döntő többsége őt választotta a település vezetőjévé, másrészt az “örökségül” rá hagyott jelentős mértékű adósság ledolgozása számos feladatot jelent számára a jövőben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 5 szavazatból)
Ócsa, reloaded - Lemondásra szólították fel a kritizáló polgármestert, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

20 Reader’s Comments

  1. Márpedig a tények makacs dolgok! Ha nincs munkahely még a mostani ócsai lakosságnak sem – akkor nem lesz a beköltözőknek sem – és akkor marad a segélyezésük! Pestre sem fognak tudni bejárni – mert nem tudják fedezni az utazási költségeket. Arról már nem is beszélve, hogy az Orbán-gettóra elköltött milliárdokból nem 80 család, hanem többszáz vagy akár többezer problémáját is meg lehetett volna oldani! Például minőségi lakáscserék támogatásával, kislakások felvásárlásával, elhagyott laktanyaépületek felújításával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  2. MONNYONLE! Hogy merészel akadékoskodni és visszakérdezni. Itten demográcia van!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  3. Hú de kemény fideszes helyreigazítás! Ez a figura elhiszi azt amit ez a Kovács nevezetű hazudik? Naponta megteszi, ugyanúgy mint Szíjjártó! Azért tartják, hogy győzze elfedni kommunikációval,- akár hazuggal is – a tényeket.
    Nem szabad ezek elől elfutni! Sztancs János! csak így tovább!!!
    Miért kérjen egyébként bocsánatot?
    A fidesz hányszor kért bocsánatot, amikor az ország érdekei ellen cselekedett? Pedig nagyon sokszor megtette, bocsánatot meg elfelejtett kérni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  4. Remélhetőleg lesz néhány tökös gyerek arra Ócsán. Nagyon kellene !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Annak idején a laktanyából küldtünk (küldtek nevünkben, ha igaz) tiltakozó leveleket az USA követségnek. Nem kell, hogy benyalják a hazugságokat. Elég, ha tudják (vagy azt hiszik), hogy nincs más választásuk, mint fegyelmezetten végrehajtani az utasítást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  6. «A polgármester megjegyezte: ő maga biztosan nem örülne egy ilyen lakótelepnek a községében, s tudtával a környéken élők sem fogadják egyöntetű lelkesedéssel az ötletet.» Lehet, hogy Sztancs lesz az elsö ocsai lakos, nem azért vagyunk a fityiszben, hogy visszabeszéljünk. Tessék kérem dicsérni mindazt, amit a kedves vezetö tervez!! Ugy mint Kovacs, vagy a bologato Sitt Pali!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  7. Sztancs János független

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. A Fidesz felsőpakonyi szervezete parancsra, vagy ami még rosszabb, a sugalmazott elvárásoknak megfelelően megválik a komolyan vehetőségétől.
    Miért mondana le Sztancs János? Ez egy sima úriasszonyi érzelemkitörés a lemondást emlegetők részéről. A polgármesterbe a helyi szavazók vetik a bizalmukat, arra szóló megbízással, hogy négy évig ő legyen a helyi ügyintézés felelőse, ő képviselje a települést a térségi, a regionális események színterén, stb. Ugyan miért érvénytelenítené a helyi szavazók erre szóló megbízását az, hogy Sztancs előre látja a telep felépítésével együtt megjelenő problémákat? Akkor merülhetne fel az alkalmatlansága, ha nem látná. Ez evidens. Megdöbbentő, hogy a Sztancs lemondását emlegetőknek nem kell félniük attól, hogy egyszerűen meggyalázzák magukat ezzel a hülye szervilizmussal, és az utcán a pofájukba röhögnek.
    Orbán ennyi erővel azt is kitalálhatta volna, hogy létesüljön egy új település. Ne egy meglevőnek a nyakába varrja az ötletét, legyen új közigazgatási egység, amely esetleg a mérete miatt is fejlődőképesebb lehet, mint ez az Ócsához ragasztott (várhatóan) nyomortelep.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  9. Így jár, aki Ócsárólni mer!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  10. A független polgármester visszabeszél? Nem ért egyet? Meg kell nézni van-e befizetetlen köztartozása? Ha van, le kell mondatni! Szégyenszemre a Vezér falujában is független volt a polgármester ( Viktortól). Le is cserélték.
    Nemzeti Egyetértés van!
    A Fidess-ben íratlan szabály bármi történik az országban és azt kormányintézkedés követi, annak olyannak kell lenni, hogy a barátaink is munkához és mi , a Párt is visszaosztható bevételhez jussunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. A felszóllítás ellenére a gettó még gettó marad. Igaz ide nem csak zsidókat fognak összezárni, mint a középkorban, vagy a Harmadik Birodalomban, sőt uram bocasá horthy Mgyarorságán. Itt azok tengetik majd nyomorult életüket, akik nem tudták megfizetni banki tartozásukat. Mire ez a felháborodás. Ez egy humánus megoldás. valamikor ezek abűnözők az adósok börtönébe kerültek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Orbán András Lajos

    Éltem Gyálon ismerem a környéket, a mai napig járok dolgozni a környéken levő cégekhez………..Az egész úgy marhaság ahogy van, azért nem ártana tisztázni néhány dolgot, ez a település nem Ócsa, Ócsától kb. 6km.van földút visz oda esős időben csak terepjáróval lehet biztonsággal közlekedni rajta, munkalehetőség ,,O,, még a környéken lakók sem tudnak elhelyezkedni, a háztáji gazdaságokról csak annyit a földje homok azt pedig sokat kell locsolni, ahhoz kutat kell fúrni szivattyúval lehet locsolni az 50ft./kw. árammal……… Mondták azt is hogy az autópályán bejárhatnak dolgozni Pestre, igen az ócsai lehajtónál már kell a matrica, amúgy meg reggel pont az M5 az az út ahol be lehet jutni Pestre…….Ez az egész csak ÖTLETELÉS, AZ ÖTLET MEG HALVA SZÜLETETT, ELDOBHATÓ, FIDESZNYIKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. GAZEMBEREK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Szerintem dögöljön meg minden rohadt tetű fideszes! Ez az alap. Szégyen egy országban élni ezekkel az embernek nem nevezhető agyatlan lelki toprongyokkal!
    Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyi elvakult, kimosott pontagyú van még mindig ebben az országban, aki orsós szarát is felnyalná az aszfaltról! Király lehet a szer, amit kaptak központilag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Ja! És az ócsai “lakóparkot” nyilván valamelyik fidesz közeli haver építené, amiből x százalék visszavándorol illetékes elvtársak zsebébe. Napnál világosabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Nehogy bebizonyítsa a kormányunk, hogy ez olyan kiemelt beruházás, mint Kecskemétnek a Mercédesz??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Laser Dzsoni :
    Navégre hogy megvilágosodásod támadt.
    Hát nem ez a téma napok óta ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. MACVSKA:
    Kecskemétimercédesznek még a Zemeszpé irt alája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. “a polgármester alaptalanul vagdalkozva, a tények ismerete nélkül, illetve azok figyelmen kívül hagyásával nyilatkozott a falu vezetőjeként, a falu egész közössége nevében”

    Hát igen….. hogyan is ismerhetné a tényeket egy ott élő ember, aki tudja, hogy nincs munkalehetőség, út, közmű, iskola, óvoda megfelelő férőhellyel, ezeket a tényeket Kovács Zoltán bizonyára sokkal jobban ismeri.

    “Mi több, meggondolatlan nyilatkozatával a lehetőségét is elvágja annak, hogy a projekt keretében például a felsőpakonyi iskola és óvoda felújítására, bővítésére állami támogatást szerezzen”

    Ennél egyértelműbb fenyegetést pedig kitalálni sem lehetne, de nyilván a zemberek érdekében cselekednének így.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. “a polgármester alaptalanul vagdalkozva, a tények ismerete nélkül, illetve azok figyelmen kívül hagyásával nyilatkozott a falu vezetőjeként,…”
    mondta a Fidesz felsőpakonyi szervezete.

    Miután még ők sem ismerik a részleteket! :)

    Ki ismeri?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány kezdi felfogni, hol van 2011. november 26. szombat | AN

Gyorstalpalón képzi ki bíráit a Fidesz 2011. november 25. péntek | AN

Az MSZP felelős a Fidesz bűneiért is 2011. november 24. csütörtök

A Fidesz diktatúrából megy a demokráciába 2011. november 22. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos