Ronai and Ronai
AMERIKAI

Iszlám terepen a New York-i titkosrendőrök 2011. augusztus 25. csütörtök 10:38 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Iszlám terepen a New York-i titkosrendőrök

New York – Hírügynökségi értesülés szerint 9/11 óta a New York-i rendőrség (NYPD) gyakorlatilag honi elhárítási feladatokat lát el annak érdekében, hogy a 2001-eshez hasonló terrorcselekményeknek elejét vegye. A célpontok a muzulmán lakta negyedek. A rendőrség több műveletének végrehajtásához a CIA-tól kapott segítséget, amire korábban nem volt példa. Külföldi hírszerzés és hazai elhárítás között egyre inkább elmosódik a határvonal.

A „rakerekként” (kb.: fürkészek) emlegetett zsaruk fedésben épülnek be a kisebbségek közé egy előre meghatározott program keretében, amelynek célja, hogy feltérképezze a legfertőzöttebb gócpontokat és a lehetséges terrorfenyegetést. Könyvesboltokban, kávézókban, közösségi találkozókon bukkannak fel. Munkájukat kiegészítik a „mosque crawlers”-nek (mecsetekbe beszivárgóknak) nevezett informátorok, akik az istentiszteleteket figyelik, olyan esetekben is, amikor semmi jel nem utal arra, hogy készülnének valamire.

Sem a rendőrséget finanszírozó önkormányzattal, sem a szövetségi kormánnyal nem közöltek pontos részleteket a 9/11 óta 1,6 milliárd dollárt felemésztő programról, amelynek számos műveletét a CIA segítségével tervezték meg. A CIA-nak tilos amerikai állampolgárok után kémkednie – márpedig a potenciális elkövetők között szép számmal vannak amerikai állampolgárok –, az viszont nem tilos, hogy szervezeti segítséget nyújtson az NYPD-nek.

Az NYPD hírszerzési programját egy ma is a CIA alkalmazásában álló veterán tiszt dolgozta ki. A CIA a virginiai kémiskoláján, a Farmon képzett ki a feladat vezetésére egy nyomozót, aki a rendőrségen belül jelenleg is irányítja az iszlamista terror New York-i szándékainak feltérképezését. A CIA saját embert is küldött a hírszerzői munkát végző rendőri egységhez, mégpedig a múlt hónapban.

Az NYPD hivatalosan tagadja, hogy átfogó módon nyomoznának etnikumok lakta térségekben, állításuk szerint csak nyomokat követnek. Műveleteiknek köszönhetően számos terrorista összeesküvés hiúsult meg és több olyan ember került börtönbe, aki még nem gyilkolt, de minden bizonnyal hamarosan erre az útra lépett volna.

„A New York-i rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyen még egy 9/11, és több ártatlan New York-it ne öljenek meg terroristák”, mondta Paul Browne, a testület szóvivője. „És ebben a tekintetben az égvilágon semmiért nem kell mentegetőznünk.”

Muzulmán szervezetek más véleményen vannak, olyannyira, hogy azonnali vizsgálatot követelnek az ügyben az igazságügyi minisztériumtól, amely eddig nem volt hajlandó az értesüléseket kommentálni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Iszlám terepen a New York-i titkosrendőrök, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Ilyen durva a helyzet?
    Mióta lehet utcai élő torlaszokat megengedni? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Kutyaharapást szőrével!
    Szükséges rossz! Ha megkezdődik, az ilyen tevékenység már csak nagyon, nagyon nehezen hagyható abba.
    Ebben a gyönyörű és nagyon szabad államban a másság most már mindig gyanakvással fogja eltölteni a népet. Nem az állam tehet róla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. A törvénytelenségek elnézéséért az állam a felelős! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. http://iranpoliticsclub.net/cartoons/islam/pages/9-11_gif.htm

    Ez a karikatúra számomra teljesen érthetetlen most, hogy már New Yorkban se akarnak segíteni a muszlim szervezetek. Azaz érzésem, hogy előbb élem meg azt, hogy lebombázza a Nyugat Mekkát, minthogy megreformálják ergo emberközelibbé teszik az iszlám vallást. Amíg nem ismerik fel, hogy az iszlámfasizmus legnagyobb vesztesei nem a “hitetlenek”, hanem ők maguk lesznek, addig bizony marad a néma cinkosság, gyávaság és az igényekkel való megalkuvás, ha nem annak követése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. gets:

    “…lyen durva a helyzet?
    Mióta lehet utcai élő torlaszokat megengedni?…”

    - ???

    Sok éve ugyanez okoz közbotrányt, forgalmi zavarokat nem hogy USA, de Európa súlyosan iszlámfertőzött országaiban is!

    Ha jól tudom, Londonban nemrég lett ez betiltva… vagy Párizsban? Nem emlékszek, de valamelyik nagyon iszlámfertőzött fővárosban, ahol már amúgy is akut a probléma…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Ezekben a városokban a térfoglalásra nem kell engedély, mint a különböző felvonulásoknál, rendezvényeknél? :roll: :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. De igen, kellene.

    - De ez igazán a legkevesebb városrészek önkényes leválasztásához, helyi hatóságok kitiltásához (WTF???), vagyis, NO GO zónák ezreinek létrehozásához képest…

    Ez is csak arra való, hogy ezek a mocskok teszteljék a helyi hatóságok tökösségét/ töketlenségét, és hogy a szemétkedésben, a helyi lakosság megalázásában, a törvények semmibe vételében meddig mehetnek el.

    Erről szól az egész.

    Semmi többről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Gyermekbetegségeink.
    Kérdés hogy meddig tartanak. Vagy talán úgy is kérdezhetnénk, hogy társadalmaink mikor fognak végre felnőni?
    A mondák, legendák, mások szerint az igaz történelmi múlt szerint időszámításunk előtt kb. 1.450 évvel, zsidó vándor pásztorok a hegyekben megtalálták a 10 parancsolatot tartalmazó kőtáblákat.(Mózes.)
    Most lépjünk túl azon a kérdésen, hogy a 10 parancsolat ismerete előtt hogyan működhetett egyáltalán az együttélés földünkön.
    Sőt, azon is lépjünk túl, hogy cca. 1.450 évet kellett várni addig, amíg egy később Jézus és a próféták és tanítványok közreműködésével a 10 parancsolatra, már egy magát kereszténynek nevezett közösség alakult.

    Aztán ez a keresztény közösség először éppen a 10 parancsolatot szegte meg, sőt, még a parancsolatokat megtalálókat is ideológiai ellenségnek tekintette.

    (Igaz kb. nem egészen 2.000 év elteltével II. János Pál rehabilitálta a megtalálókat, és a zsidókat már intézményesen sem nevezték Jézus Krisztus ellenségének, nem is beszélve magáról a kereszténységről.)

    Kérdezhetné egy a hitéletben és egyházakban, vallásokban nem jártas, hogy most hol tartunk?
    Talán elég ha az újabb, – a 10 parancsolat megtalálása (vagy feltalálása) után – kb. 2.000 évvel megjelent egy újabb értelmezése a keresztény istenségnek, és közben még sok más hasonló, amelyeknek többnyire mindnek saját istent alkottak találékony emberek, mesemondók, fantaszták, saját mondaviláguk, népi mentalitásuk, történelmi és politikai igényeiknek és tapasztalataiknak megfelelően.

    Hol tartunk most? Hatalmas kultusz, sőt remek üzlet, sőt, összetartó államformák lettek a különböző hitek és a rájuk alapozott egyházak, szervezetek, amelyre az emberek igénye és igénytelensége ad és adott lehetőséget. (Pl. kormányunk kereszténynek deklarálja országunkat, Irán például iszlámnak magát, hogy legyen kibékíthetetlen ellentét!)

    Most, napjainkban leginkább az egyre felvilágosultabb tanult emberek, többnyire keresztények, létszáma csökken, és növekedni kezdett az 500 év késéssel induló iszlám hívők tábora és hangja.
    Mindenki önmegvalósít, és az antidemokratikusak a demokráciára hivatkozva tesznek, – vagy tetetnek velük – mindent. Most éppen a közterületet foglalják el, sajátítják ki. (Ennek régebbi és elismertebb formája a katolikusok körmenete, a különböző vallások és szervezetek megjelenése és demonstrációja az utcákon, melyekhez a rendőri szervek a mi megkérdezésünk nélkül adnak vagy tagadnak meg engedélyeket.)

    És a sajnos csak lassan, lassan közelítő jövő: Mindenkinek több tudás, átértékelt múltunk, az abszolút összefogást igénylő jövő belátása. Egy az egész glóbuszunkra kiterjedő új normarendszer, új és valódi demokrácia, általános és mindenkire érvényes nemzetközi polgári és állami jogszolgáltatás amely figyelembe veszi a földünkön az élet fenntartásának követelményeit.

    Na és természetesen a most már kb. 3.500 éves tízparancsolat egyházakon kívüli, polgárjogilag és államjogilag is mindenkire kötelező általános betartását.
    Hogy miért? Azért, mert ennél jobb „használati utasítás” még nem született!
    Abból biztosan semmi baja senkinek sem lesz, ha egy nem létező isten nevét, nem veszi a szájára, egyébként pedig kitűnő alkotás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Talán az “Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata” versenyképes a “Tízparancsolattal”, egyéb tekintetben Keresztes S. összefoglalója alighanem hibátlan. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A titkos romániai CIA-börtön világa 2011. december 8. csütörtök | RR

CIA-kémeket fogtak Iránban és Libanonban 2011. november 21. hétfő | Rákócza Richárd

New York-i muzulmánok: ostromállapot 2011. november 14. hétfő | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos