Ronai and Ronai
AMERIKAI

A csehek Schmitt Pálja nem ment át a detektoros kapun 2011. július 26. kedd 13:36 | AN/MTI

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A csehek Schmitt Pálja nem ment át a detektoros kapun

Canberra – Václav Klaus megtagadta, hogy átmenjen a fémdetektoros kapun az ausztrál parlament épületében, ahol klímaváltozással kapcsolatos szkeptikus nézeteiről kupálta volna ki az ausztrál nép erre fogékony részét.

Klaus az ABC rádióadó parlamenti stúdiójába tartott, amikor kísérője beszámolója alapján megállt a detektoros kapu előtt és közölte: ő azon nem megy át. A csehek Schmitt Pálja feltehetőleg nem szokott hozzá, hogy bárki ellentmondjon neki, így sértődötten távozott, miután az egyik őr közölte; márpedig nem számít, hogy ő kicsoda, azon a kapun mindenkinek át kell mennie, aki szeretne belépni az épületbe.

Hogy azért nem ment át, mert nem szokott hozzá, hogy egyes országokban az egyenlőséget komolyan veszik és a politikusokra is vonatkoznak a szabályok, vagy csak nála maradt a Chilében megbugázott toll, erről nem esett szó. Feledékeny, vagy bulváros hírekre nem fogékony olvasók kedvéért: Klaus tavasszal Chilében egy sajtóeseményen kamerák kereszttüzében próbált meg észrevétlenül zsebre tenni egy neki megtetsző tollat. Ebből az észrevétlenség nem sikerült.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
A csehek Schmitt Pálja nem ment át a detektoros kapun, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

  1. O is a kommunizmusemlojen fejlodott ilyen nagyra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. A csehek gojostolla is nagyon önérzetes politikus. Ezt a Karpat medencében mar megszokhattuk. Önérzetesség daccal füszerezve, egy par hejesirasi hiba, Pöckös és lehetöleg pocakos testtartas, az erkölcsi tartas viszont mellözhetö. A tekintet inkabb kerüli mint keresi a masikét. Itt-ott egy kis önelégült vihogas. A kéz mindig a zsebben, vagy azért, hogy a gojostollat rejtse, vagy, hogy szimbolikusan jelezze az illetö rejtett szandékait, amit az esetleges szonoklatbol kihagyott. Body language.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Végre valami, amiben nem jobbak nálunk. :lol:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Azért ez furcsa, hogy a térségnek két köztársasági elnöke is bűnös vonzalmat érez golyóstollak iránt. Az egyik eltenni akarja, a másik meg folyton előveszi. Valami járvány lehet itt kitörőben.
    Azért jó tudni, a csehek sem szerencsésebbek, mint mi. (Dögöljön meg a szomszéd tehene is.:) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. Orbán András Lajos

    Az ausztrálok mit vesztettek vele, semmit…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Hogy is volt, amikor Sólyom László korábbi közt.elnök azt nyilatkozta, hogy addig nem megy Amerikába, amíg a magyar állampolgároktól ujjlenyomatot vesznek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Szabadrabló üzemmódban a Fidesz 2014. január 8. szerda

Orbán földtörvénye a frakció homokozójában 2012. november 5. hétfő | AN

Schmitt: nem a doktori miatt lettem elnök 2012. március 28. szerda | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos