Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tovább erősödött a Patriots és az Eagles 2011. július 29. péntek 22:22 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tovább erősödött a Patriots és az Eagles

New York – Miután hétfőn véget ért a lockout az NFL-ben, az átigazolási piac is megnyitotta kapuit. Az elmúlt héten több nagy név, többek között Sidney Rice, Albert Haynesworth és Chad Ochocinco váltott csapatot.

Utóbbi két játékos a 2010-es alapszakaszgyőztes New England Patriots gárdáját választotta. A Cincinnati Bengals egy 2013-as 5. körös választási (draft) jogot kapott az elkapó Ochocincóért, a védekező falember, Haynesworth pedig egy jövő évi 5. körös és egy két év múlva esedékes 6. körös draftjogért cserébe hagyta el a fővárosi Redskins alakulatát.

Az eddig is bivalyerős Hazafiak mellett a philadelphiai sasok sem tétlenkedtek. A Michael Vick mögött második számú irányító, Kevin Kolb az Arizona Cardinalshoz szerződött, amely ellenértékként egy 2012-es 2. körös draftjogot, valamint a cornerback Dominique Rodgers-Cromartie játékjogát ajánlotta fel az Eaglesnek. A Kolb távozásával megüresedett tartalék QB posztra Vince Young, míg a védelembe Jason Babin érkezett Tennessee-ből.

A Titans Matt Hasselbeck leigazolásával orvosolta irányítógondjait, akinek helyére a Seahawks először is megszerezte Tarvaris Jacksont, majd a szintén Vikings-játékos Sidney Rice-ot. Előbbit a redskinses Donovan McNabb helyettesíti majd Minnesotában (két 6. körös draftjogért cserébe), míg az elkapót a Chicagóból távozó Devin Aromashodunak kell majd feledtetnie.

A legutóbbi idény legrosszabb mérlegét produkáló Carolina Panthers amellett, hogy hosszabbított négy standardjátékosával (DeAngelo Williams, Jon Beason, Charles Johnson, James Anderson), egy 2012-es pickért elhozta a Chicago Bears tight endjét, Greg Olsent, rajta kívül a Kansas City Chiefs védőfal-embere, Ron Edwards is csatlakozott az együtteshez.

A fontosabb transzferek közé tartozik még a Houston Texans két új szerzeménye, a cornerback Jonathan Joseph (Cincinnati) és safety Daniel Manning (Chicago), a Buffalóból Jacksonville-be igazoló linebacker, Paul Posluszny, valamint a Colts-ot a Jaguars kedvéért elhagyó LB Clint Session átigazolása is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Torghelle visszatért a Budapest Honvédhoz 2011. szeptember 30. péntek | AN

Amerikai futballal példálózott a Tottenham menedzsere 2011. szeptember 22. csütörtök | AN

Peyton Manning nélkül az idénynyitón 2011. szeptember 7. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos