Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ötgólos hátrányban a Győr 2011. április 9. szombat 20:08 | MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ötgólos hátrányban a Győr

Estalla-Navarra – A Győri Audi ETO KC ötgólos, 26-21-es vereséget szenvedett a spanyol Itxako Navarra otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének szombati, első mérkőzésén. A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Kiválóan kezdett a magyar bajnok, védekezésben és támadásban is felülmúlta spanyol riválisát. Ennek eredményeképpen hamar 8-5-ös vezetésre tett szert, így Martin Ambros, az Itxako vezetőedzője időt kért.

A szakember tanácsait vélhetően megfogadták a hazai játékosok, ugyanis teljesítményük fokozatosan feljavult, ezzel párhuzamosan a győriek egyre könnyelműbbekké váltak. A magyar együttes szinte fel sem eszmélt, s a spanyolok máris 11-9-ra vezettek, a kétgólos hátrány pedig maradt is a szünetre.

Bradeanu kiállítása miatt spanyol emberelőnnyel kezdődött a második félidő, melyben gyorsan háromgólosra duzzadt a különbség (15-12). Ezt követően Kovacsicsot is kiküldték a bírók, de ennél sokkal aggasztóbb volt, hogy támadásban nem ment a játék a magyar csapatnak. A spanyoloknak a mérkőzés ezen szakaszában szinte minden sikerült, míg a győriek csak vergődtek, 19 perc alatt csupán három gólt lőttek (20-14). Spiridont is leküldték, a legrosszabbkor került ismét emberhátrányba a Győr, ám sikerült átvészelnie a nehéz periódust. Öt perccel a vége előtt Mraviková gyors indításból lőtt góljával négyre jött fel a Győr, és emberelőnybe is került. Az utolsó percekben aztán hiába dobott gólokat a magyar együttes, a spanyoloknak mindannyiszor volt válaszuk, és végül öt gólra nőtt a különbség.

Női BL, elődöntő, 1. mérkőzés:
Itxako Navarra (spanyol) – Győri Audi ETO KC 26-21 (13-11)
magyar gólszerzők: Bradeanu 7/3, Görbicz 3/1, Mraviková 3, Hornyák 3, Spiridon 1, Gros 1, Vérten 1, Kovacsics 1, Mayer 1

A másik elődöntőben:
Larvik (norvég) – Buducsnost Podgorica (montenegrói) 25-20 (13-10)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Előnyben a Fradi a KEK-döntőért 2011. április 10. vasárnap | MTI

Előny a Manchesternél, sima Barca-siker 2011. április 6. szerda | AN

Kettős vereséggel búcsúzott a Szeged 2011. április 3. vasárnap | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos