Ronai and Ronai
AMERIKAI

LMP: Orbán Viktor határozottan lépjen fel Egyiptomért 2011. február 5. szombat 13:42 Forrás: LMP

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
LMP: Orbán Viktor határozottan lépjen fel Egyiptomért

Budapest – Az LMP felszólítja Orbán Viktort, hogy az EU soros elnöki tisztét betöltő ország miniszterelnökeként határozottan lépjen fel egy Egyiptomot és az észak-afrikai térséget érintő, egységes és határozott EU álláspont kialakítása érdekében – írta közleményében Dorosz Dávid.

Részvétüket fejezik ki az egyiptomi tüntetéseken életüket vesztettek családjainak. A jelen helyzetben hangsúlyozni kell, hogy Egyiptom jelenlegi és következő vezetésének tiszteletben kell tartania a demokrácia alapjait jelentő sarkalatos szabadságjogokat.

Felhívják a figyelmet, hogy ezekben a napokban különösen ügyelni kell a gyülekezéshez, a szabad véleménynyilvánításhoz való jogok maradéktalan érvényesülésére. Ahhoz, hogy ezekkel a jogokkal minden egyiptomi élni is tudjon, garantálni kell a tüntetéseken résztvevők biztonságát.

Az LMP elvárja, hogy az EU soros elnöki tisztét betöltő Magyarország miniszterelnöke járjon el annak érdekében, hogy Egyiptom jelenlegi vezetése mielőbb kezdjen tárgyalásokat minden ellenzéki csoporttal, társadalmi mozgalommal. Úgy gondoljuk, hogy az egyiptomi emberek többsége által kívánt békés átmenet érdekében a lehető legrövidebb időn belül szabad választások kiírására van szükség, amelyen sem Mubarak elnök, sem fia, Gamal Mubarak nem indul.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Az LMP meg határozottan lépjen fel Mo-ért, és söprögessen kicsit saját (ország)házunk táján. Mondjuk, ne üljön le alkotmányozni, meg fejezze be a kintis vagyok bent is vagyok játékát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Hanna! Csatlakozom a véleményedhez.Hovatovább az LMP azt sem tudja, hogy miért ül ( a díjazáson kívül) a parlamentben.
    Gyerekek! Bejutottatok! Ébresztő! Ezzel a hinta palintával nem fogtok benn maradni!
    Lesztek szívesek élesen elhatárolódni a fidesz antidemokratikus lépéseitől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Nem oda Buda!
    Egyiptom sem kutya!
    A demokrácia ott is fontos (főként az egyiptomiaknak), tehát fel kell lépni azért is.
    De igazatok van, egy hazai politikusnak mindenek előtt idehaza kellene árgus szemekkel felügyelnie a közéletet és hangos szóval kiállni a demokrácia, az emberi jogok védelme érdekében. Mert aki a hazai problémák helyett az egyiptomiakról kezd beszélni, azt de facto segít ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnknek a közvéleményt figyelmét elterelni és elkendőzni azokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Ne viccelj, Gugyerák, az EU orbán miatt ég, pont ő nem szólalhat fel semmilyen demokráciáért, aki lábbal tapossa azt saját országában, s megfertőzi őrültségével egész Európát!
    Szóval az lmp lesz szíves elhatárolódni attól, hogy orbánt demokratikus politikusnak tekintse! Úgy fontos neki a demokrácia, mint a muzulmán testvériségnek: egy eldobandó eszköz a saját céljai eléréseben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Újabb engedmények Egyiptomban 2011. február 8. kedd | AN

Megtört öregember hitetlen beszéde 2011. február 8. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos