Ronai and Ronai
AMERIKAI

Álriasztással marasztalta szerelme repülőjét 2011. február 8. kedd 20:41 | MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Santiago – Szerelemből marasztalt hamis bombariadóval a földön egy utasszállító repülőgépet Chilében egy nő: nem akarta, hogy kedvese elutazzon.

A felszállást sikerült is megakadályoznia, a gépet – másodpercekkel a felszállás előtt – kiürítették. A szerelmes nő végső megoldásként “vetette be” a bombát. Először azzal hívta fel mobiltelefonján a repülőteret, hogy mondják meg Rodrigo Gomeznek – ez szerelme neve -, az apja súlyos beteg. A reptér személyzete erre nem volt hajlandó, mire a nő ismét telefonált, ezúttal már robbantást jósolt.

A gépet – amely már a kifutón gördült – a pilóta leparkolta, a 312 utast azonnal leszállíttatták róla, a rendőrség pedig robbanószer kiszimatolására kiképzett kutyákkal vizsgálta át a repülőt.  311 utast átirányítottak egy másik járatra, a 312. Gomez nem utazott el. Eredetileg két hónapig lett volna távol – hogy egy hajón pincérkedjen -, de a pár feltehetően így is távol lesz egymástól két hónapig. A “bombanő” ugyanis 61 nap börtönt kaphat, így cseberből vederbe jutott.

Párja nem neheztel rá, megérti asszonya érzelmeit.

A rendőrség a két telefonhívás alapján könnyen azonosította az álriasztót, akit őrizetbe vettek, ám hamarosan elengedték, így az asszony legalább szabadlábon védekezhet.

A pár egyébként már 8 éve együtt él, három gyermekük is van.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Futball miatt 40 évre félbeszakadt szerelem 2011. január 26. szerda | MTI

Zavargások Chilében 2011. január 18. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos