Ronai and Ronai
AMERIKAI

Leonardo az Inter új trénere 2010. december 26. vasárnap 14:28 | MTI/Reuters

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Leonardo az Inter új trénere

Milánó – A 41 éves tréner kinevezését pénteken este jelentette be az olasz klub honlapján. Leonardo, aki az elmúlt idényben a városi rivális Milannál tevékenykedett (48 mérkőzésen 23–13–12 volt a mérlege ), 2012 június végéig szóló szerződést írt alá.

„A legjobbakat kívánjuk Leonardónak, és biztosak vagyunk benne, hogy az ő képességei, tapasztalata és győztes mentalitása hozzásegíti a csapatot azoknak az eredményeknek az eléréséhez, melyet minden Internél dolgozó és Inter-drukker látni akar az együttestől” – olvasható a klub honlapján.

A brazil edző a csütörtökön menesztett Rafael Benítez helyét foglalja el a kispadon. Az 50 éves spanyol szakember az FC Liverpooltól érkezett a nyáron a Real Madridhoz távozó, s a milánói kék-feketékkel az előző szezonban triplázó (BL, bajnokság, kupa) portugál José Mourinho helyére.

Benítez együttesével szombaton megnyerte a klub-világbajnokságot, de ez sem mentette meg. A bajnokságban mindössze a hetedik helyen áll az Inter úgy, hogy 13 ponttal marad le  a listavezető, nagy vetélytárs AC Milan mögött.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Mint aki halkan visszalépett 2013. november 9. szombat

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Kirúgta edzőjét az Inter 2011. szeptember 21. szerda | AN

Diego Forlán Milánóban folytatja karrierjét 2011. augusztus 29. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos