Ronai and Ronai
AMERIKAI

Erdei Zsolt a Parlamentbe látogatott 2010. december 21. kedd 10:01 | Erdei Zsolt Menedzsment

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Erdei Zsolt a Parlamentbe látogatott

Budapest – Erdei Zsolt kétszeres világbajnok profi ökölvívó advent utolsó hétvégéjén a Parlamentbe látogatott, hogy az Országgyűlés és a Nemzeti Gyermekmentő Szolgálat által szervezett „Mindenki Karácsonya” rendezvényen további sportoló kiválóságokkal együtt mosolyt csaljon a nyolcszáz hátrányos helyzetű, árvíz- vagy iszapkatasztrófa sújtotta vidékeken élő, illetve határon túli gyermekek arcára, akiket Kövér László házelnök fogadott.

A rendezvényen különböző ünnepi programok, egykori és jelenlegi sportoló olimpiai és világbajnokok várták és szórakoztatták a gyermekeket a közelgő Karácsony alkalmából. A világhírű Aranycsapat legendás tagja, Buzányszky Jenő, a sokszoros kenu világbajnok Wichmann Tamás, az olimpiai bajnok vizilabdázó Csapó Gábor, a világ legjobb kézilabdázója, Görbicz Anita, illetve a legutóbbi futball világbajnokságon sípot fújó Kassai Viktor játékvezető egyaránt hatalmas sikert aratott a gyermekek körében, ahol a rövid kérdez-feleket szünni nem akaró autogramosztás  követte. Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Parlament főlépcsőjén nyitotta meg a hivatalos ünnepi programot, majd köszöntötte a gyermekeket, és átadta az Országház kulcsát a posztját erre a napra átvevő tízéves, délvidéken élő Kiskomáromi Zsombornak. Zsombor első mondatával “kakaót, virslit, és táncot-zenét” kívánt mindenkinek. A hivatalos programot a Budapesti Operettszínház művészeinek karácsonyi zenés produkciója követte. A nap további részében a gyermekek táncházzal, különböző kézműves foglalkozásokkal, illetve Gubás Gabi és zenekarának mesejátékával, vagy Lola és Brasch Bence előadásaival találkozhattak.

Erdei Zsolt: „Nagyon örültem a meghívásnak. Nekünk, ismert sportolóknak az is a dolgunk, hogy példát mutassunk, illetve lehetőségeinkhez képest mosolyt csaljunk a gyermekek arcára. Sporttársaimmal együtt sztorizgattunk, autogramokat osztogattunk, és a gyerekekkel együtt élveztük a színvonalas műsorokat. A meghívott gyermekek nagy részének idén borzalmas élményekben volt részük, gondolok itt az árvíz- vagy iszapkatasztrófára. Remélem, erre a pár órára sikerült elfelettetni velük a rossz pillanatokat, és örömet szerezni nekik így a közelgő Karácsony alkalmából. Kívánok mindenkinek Áldott, szeretettben gazdag és Boldog Karácsonyi Ünnepeket!”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Erdei Zsolt a Parlamentbe látogatott, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos