Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán pofátlan interjúja a Népszabadságban 2012. december 1. szombat 20:07 | AN

  • Hozzászólások(61)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán pofátlan interjúja a Népszabadságban

Budapest – Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, a Hit Gyülekezete által szervezett hamis és álnok tüntetés szónoka interjút adott a Népszabadságnak. Ebben eloszlatott minden kétséget azt illetően, hogy a Fidesz be akarná tiltani a Jobbikot, felhagyna a kódolt náci retorikájával, megváltoztatná viszonyát az egykori nyilasokhoz és nácikhoz. A Jobbikért, amely az ő polgármesterré választását támogatta, amely párt az ő választási szövetségese volt, és amelynek vezetője Orbán Viktor polgári köréből származik, az MSZP és SZDSZ kormányokat tette felelőssé. Rogán világossá tette, hogy Gyöngyösi kijelentése kapcsán a nácizmus terjedéséért minden felelősséget a Jobbikra kívánnak hárítani, a Hit Gyülekezete piszkos politikai játszmájának célja pedig a Fidesz feltételek nélküli rehabilitálása.

Az interjúból kiderül, hogy állítólag Rogánt hívták fel, és a fellépése Orbán egyetértésével történik. Azt eddig is lehetett tudni, hogy Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze mindig csak olyankor szervez antifasiszta gyűlést, vagy szólal fel az Élet Menete rendezvényen (amely kiszolgáltatta ezt a fontos rendezvényt a Hit Gyülekezetének, amely kisajátította már azt is: ne feledjük, már ott is felmerült Kövér szerepeltetése), amikor az a Fidesz érdekében áll, és Orbán malmára hajtja a vizet. A szervező Hit Gyülekezete most is Orbán jármába tereli a demokratákat, akik a Fidesznek tesznek szívességet, a Jobbikot létrehozó Orbán-pártot támogatják.

Rogán arra a kérdésre, hogy a hozzá intézett interpelláció kapcsán párttársa, Németh Zsolt államtitkár nem kifogásolta Gyöngyösi náci kijelentését, Rogán úgy válaszolt, hogy “ennyi erővel számon kérhetné bármelyik pártot, hiszen minden frakció részéről ültek képviselők az ülésteremben”, mintha a teremben némán ülő és szokásukhoz híven oda sem figyelő képviselők felelőssége ugyanaz lenne, mint annak a Németh Zsoltnak, akinek megadatott, hogy Gyöngyösi kijelentésére reagáljon. Arra a kérdésre, hogy Németh Zsoltnak le kell-e mondania azért, mert a náci retorikával szemben nem volt kifogása, Németh Sándor szónoka azt mondta, hogy “nem a másikban kell keresni a hibát, fontosabb az összefogás, mint a széthúzás”.

A Népszabadság kifogásolta, hogy a Fidesz ugyanazt a panelszöveget adta ki tiltakozásul, amelyet korábban más esetekben is, szó nélkül azt a szöveget adták közre, amelyet Schweitzer József megtámadásakor. Nem cinikus-e ez a reakció, amelyet egyébként a nemzetközi sajtó is szóvá tett. Mesterházy Attila és Bajnai Gordon szónoktársa erre azt mondta, hogy “ez az élő fába való belekötés”. Ugyanis: “Nem az a fontosabb Ön szerint, hogy a kormány akkor is, most is azonnal kiállt zsidó honfitársaink mellett?”

Arra a kérdésre, hogy egyetért-e a Jobbik betiltásával, Rogán a következő választ adta: “A Jobbik a szocialisták kormányzása idején alakult, és a szocialisták kormányzása idején jutott be a parlamentbe. A törvényhozói és a végrehajtói hatalom teljes birtokában figyelték az MSZP és SZDSZ képviselői, hogy hogyan válik a Jobbik egyre radikálisabb és egyre erősebb politikai párttá. Lehet, hogy akkor kellett volna tenni valamit, hogy mindezt megelőzzék. A Fidesz és a kormány bármikor készen áll arra, hogy határozottan megvédje zsidó, cigány és bármely nemzetiségű honfitársainkat. De egy parlamenti demokráciában egy parlamenti párt mandátumait nem lehet elvenni.”

Vagyis: Rogán szerint a Jobbikért, így Gyöngyösi kijelentéséért is, közvetve az MSZP a felelős. Mondja ezt a Fidesz politikusa, aki a Jobbik támogatásával lett polgármester, aki választási szövetségbe lépett a náci párttal, amelynek ideológiáját tükrözi Gyöngyösi szövege. Mondja ezt annak a pártnak a frakcióvezetője, amely párt tagja volt a Jobbik elnöke, amely párt hirdetési kedvezményekkel és számos módon segítette a Jobbik megerősödését, amely felhasználta a Jobbik radikálisait a 2006-os zavargások idején. Az MSZP-t felelőssé teszi, hogy nem tiltotta be a Jobbikot, amikor nem is tudta volna megtenni, elsősorban a Fidesz tiltakozása miatt. De amikor megkérdezik, hogy a most hatalmon levő Fidesz a zsidó összeírására tett javaslat miatt betiltja-e a Jobbikot, akkor erre a válasz az, hogy nem. A hivatkozás nevetséges, hiszen mi az, amit a Fidesz ne tehetne meg a kétharmados többségével, és mi volt az, amit nem tett meg, ha akart? Rajtuk kívül mindenki támogatná a Jobbik betiltását. Ők miért nem? Ők megelégszenek azokkal a képmutató lózungokkal, amelyeket majd vasárnap is csattogtat Rogán: “elfogadhatatlan, tűrhetetlen, összefogunk és fellépünk ellene”.

Arra a kérdésre, hogy “ez elég a Jobbik-jelenséggel szemben”, Rogán azt felelte: “Nem. Jó lenne, ha az Egyesült Államok végre segítséget adna abban, hogy a magyar közéletet szennyező Kuruc.info betiltásra kerüljön. Ezt a magyar kormány többször kérte, mégsem lépnek fel ellene.” Rogán ezúttal is másokra tereli a felelősséget, miközben a Fidesz a teljhatalom és a nemzetbiztonsági szolgálatok birtokában bármikor felkutathatná a kuruc.info szerkesztőit és magyarországi szerzőit, üzemeltetőit, és eljárást indíthatna ellenük, mivel bűncselekmények sorozatát valósítják meg. De a Fidesz ezt nem teszi. Vajon miért? Tisztességtelen módon az Egyesült Államokra hárítja a felelősséget, és még ezzel is szélsőjobboldali, amerikaellenes érzelmeket fűt.

Amikor a riporter számonkérte a Fidesz nácik melletti kiállását, akkor Rogán, a vasárnapi náciellenes tüntetés szónoka, a Fidesz elhatárolódására vonatkozó felhívást egyértelműen visszautasította. A kérdés: “a Fideszen, illetve a kormányon éppen azt kérte számon sorozatosan az ellenzék, az MSZP a DK és az LMP, hogy nem elég egyértelműen határolódnak el a Jobbiktól, az ilyenfajta jobbikos megnyilvánulásoktól. Sőt, szerintük a kormányzati retorika – a Nyirő-ügy, vagy Prohászka Ottokár parlamenti KDNP-s méltatása – adja a lovat az ilyen szélsőséges megnyilvánulások alá. Ezt Ön visszautasítja?” A válasz: “A leghatározottabban.”

Ettől a Rogántól remélik egyesek azt, hogy a Fidesz majd valamiféle elkötelezettséget vállal a nácizmussal és a Jobbikkal szemben. Az interjú világossá teszi, hogy a Fidesz semmit nem bánt meg, semmit nem kíván változtatni, nem ítéli el saját eddigi magatartását, nem vizsgálja felül Nyirő, Wass Albert, Prohászka kultuszát, és nem fogja kivenni a náci antiszemita írókat a tananyagból, akiket ő maga helyeztetett be, és nem a Jobbik. Rogántól és a Fidesztől annyi várható, hogy a konkrét Gyöngyösi kijelentést elítélje, általánosságban mondjon szép lózungokat az antiszemitizmus ellen, de se a Jobbikkal, se a Fidesz eddigi kétkulacsos politikájával szemben semmiféle változtatásra nem hajlandók. Rogán interjúja nem hagy kétséget afelől, hogy a Fidesz nem változott meg, nem változik meg. Csupán annyi történik, hogy az antifasiszták és a fasiszták támogatói egy színpadra állításával tisztára mossák a Fideszt, és ehhez asszisztálnak a demokraták.

A Fidesz és a Jobbik együttműködésére vonatkozóan Rogán azt a cinikus választ adta, hogy az ellenzék működik együtt a Jobbikkal. Ebből az következik, hogy Rogán nem vádlottként érkezik a Hit Gyülekezete által ácsolt színpadra, hanem vádlóként. Nem maga akarja bejelenteni, hogy felhagy a nácik eddigi nyílt és burkolt támogatásával, hanem erre szólítja fel a demokratikus pártokat. Rogán ezt mondta: “A baloldali ellenzéknek el kell döntenie, együttműködik a parlamentben a Jobbikkal, együttműködik-e Gyöngyösi Mártonnal, tesz-e vele közös kezdeményezéseket vagy sem. A cinikus az, amikor ők minket támadnak két-három önkormányzat miatt, miközben ők parlamenti szinten szegik meg az általuk kikiáltott bojkottot.”

A fentiekből az következik, hogy hazugság és hamisság a szervezőknek minden olyan nyilatkozata, amely azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy Rogán szerepeltetése az ellenzék valamiféle győzelme lenne, és ez bármiféle megtisztulásra kötelezné vagy kényszerítené a Fideszt. A Fidesz és Orbán nem változott, saját céljukra használják fel a rendezvényt, magukat tisztára mossák, az ellenzéket pedig befeketítik a nácik támogatásának vádjával.

Ebben vesz részt az, aki ezt a notórius hazudozót a helyszínen meghallgatja, és neki közönséget és tömeget biztosít.

Aljasabb merénylet még nem volt a magyar demokraták megalázására, becsapására és felhasználására.

.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +73 ( 83 szavazatból)
Rogán pofátlan interjúja a Népszabadságban, 4.6 out of 5 based on 42 ratings

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(61)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

61 Reader’s Comments

  1. Laci! Ez freudi elszolas :«Rajtuk kívül mindenki támogatná a Fidesz betiltását.» De igy igaz,tiltsak be a Fideszt, ez az igazi probléma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (46 szavazatból)
  2. Arrogáns tóninak nem az első arrogáns nyilatkozata – Nomen est omen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  3. Arrogán Antal olyan sötét mint a belsőzseb és ráadásul amikor kinyitja a száját pofátlanul hazudik. Ez a vérében van csakúgy mint a főnőkének .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  4. Ez a nyálas Rogán hülyének tetteti magát.Legalábbis látszólag. Aztán ha belegondol az ember, rájön, hogy itt tudatos megtévesztése folyik a széles “néprétegnek”, és pont egy nappal a demonstráció előtt.Köztudott hogy nagy lesz a tömeg, és mikor máskor vádolja meg az ellenzéket, ha nem akkor, amikor azt hiszi legyőzheti a józan észt! Remélem, hogy leordítják a fejét a nyakáról!
    Pazar rendezés,aljas indokkal.Sunyi, mint minden,amit 2010 óta csinálnak!
    Tökéletesen kettős beszélnek,mert nem verte még pofán őket senki!
    Pedig nagyon itt lenne az ideje!
    Az ember gyomra összeszorul, ha arra gondol, hogy mi jöhet még ezektől az elvetemült bűnözőktől!
    Gondolom a TEK, meg Pintér őrző védői a startvonalon állnak…Mert ezektől minden aljasság kitelik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  5. Ezek után a vasárnapi tüntetésen együtt fellépni ezekkel a hazug, fasiszta államot építő, velejéig hazug fideszesekkel a leg szélsőségesebb cinizmus. Én köszönöm, nem kérek belőle. Működjön velük együtt a szirti morc! Azok, akik elfogadják, hogy közös színpadon hallgassák a fidesz álszent hazugságait, vagy nagyon ostobák vagy nem tudnak disztingválni, vagy maguk is ócska csalók. Azzal, aki a markába fújja az orrát én nem fogok kezet. Ha az mszp úgy viselkedik, mint egy erkölcstelen hülye, olyan dolgokat mond, mint egy erkölcstelen hülye, akkor az mszp egy erkölcstelen hülye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (48 szavazatból)
  6. ha eddig semmi nem bizonyította volna Laci igazát (persze, minden szava, okfejtése, levezetése igaz, indulata jogos), tehát, ha valaki kételkedne, íme:

    http://atv.hu/cikk/20121201_a_heti_valasz_koziroja_a_vasarnapi_ujnyilasellenes_tuntetesrol?source=hirkereso

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  7. Felháborító arcátlanság Tóni gyerek, te se vagy jobb náluk, csak öltönyben jársz. Ez az amit meg külön ruhellek a fideszesekben h nem elég h hazudnak meg visszájára fordítják a dolgot es ugy állítják be cselekedeteiket mintha az kifejezetten hasznos lenne. Ld nyugdíjlopás náluk ugy szól h megvédik a nyugdíjakat. Egy picike igazság viszont van abban h függetlenül attól h OV a keresztapja a naci jobbbiknak, a szoci kormányoknak is sokkal erőteljesebben kellett volna fellépni ellenük mint ahogy az is pöcsölés volt h hagyták h a B-közép csürhe szetverje az MTV székházat. De azóta egyértelmű a felállás a jobboldal szemet huny a nácik felett, jólesó érzéssel nézi a fejleményeket. Tóni a nyilatkozatod olyan, mintha a bankokat hibáztatjád hogyha kenőpénzt kap. Ha érted a hasonlatot. Persze te ilyet nem csinálsz, tudjuk h a Fideszben nincsenek oligarchák es OV rendszere jogállami. De azert a nyugdíjamat jó lenne visszaadni , nem kell tovább vedenetek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  8. Ha egyszer elhangzik, hogy a fasisztaként működő, és náci eszméket valló kormányzópárt irányította ország ellentétes eszméket vall az európai értékekkel és felfüggesztik az eu-s tagságát az országnak, akkor lesz tiszta víz a pohárban, akkor nem lesz kivel bújócskázniuk a kis náciknak, diktátor jelölteknek, kiskirályoknak, urambátyámoknak, akkor el kell számolniuk az általuk okozott erkölcsi és anyagi nyomorral, akkor majd felmutathatják elért eredményeiket: a baltás gyilkost, a műfüves pályákat és a stadionokat, és szépen ürítsék zsebeiket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  9. A cikkben van meg egy nem elhanyagolható tény: a Fidesz a lusta írásra kiadott egy semmitmondó, dugd fel magadnak nyilatkozatot, na jó keressünk irodalmi példát:
    Zsidót listázni (ütni, kinyírni, …- kinek hogy tetszik) nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  10. noam2,
    Köszönöm a linket. Egyszerűen nem volt gyomrom elolvasni az ott linkelt teljes szöveget.
    Aki EZEKKEL egy emelvényen hajlandó “ellenzékiként” fellépni, maga is gazember, hívják bár Mesterházynak vagy Bajnainak.
    Olyen esemény lesz ez, ahol az ördög celebrálja a szentmisét, ahol a gyilkos mond méltató halotti beszédet áldozatának temetésén és a rokonokra fogja a gyilkosságot. Az aljasság és a cinizmus csimborasszója lesz.
    NE MENJETEK EL. Nincs az a remélt haszon, ami ellensúlyozhatná a részvételt ezen a feketemisén.
    Ez a feneketlen aljasság azt is megmutatja, mit várhatunk majd a “választáson”. Abban ellenzéki pártként részt venni ugyanekkora mocsokság lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  11. Öregszeder +++++++++++++++++++++++++++++++++++
    *
    Mi más várható ettől az ov-kegyenctől? Felmondja a leckét, amit betanult, mint a többi fideszes. Megkapta feladatnak a holnapi felszólalást ov-tól. Holnap is ezt fogja mondani. Ez az interjú volt a főpróba.
    *
    Ti mást vártatok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  12. Bizony. Miért pont Mesterházy Attilát és Bajnai Gordont hívták meg. Hol van Schiffer. Amortizáció van itt készülőben. Most nem kellene bemenni az arénába. Egy kis machiavellizmust kell beletenni az ellenzéknek a politikába, mert ezeket nem lehet csak tiszta forrásból kezelni. Épp egy csipetnyi fortélyt kellene csak bedobni, mint Orbán, aki sosincs ott a lényeges szavazásoknál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Nem ertem Bajnait. A megjelenesevel igy vagy ugy, de mindenkeppen a Fideszt tamogatja es az embereket osszezavarja. MIERT csinal ilyesmit? Elolvastam az Ablonczy cikket. En aztan igazan hiszek a kompromisszumos megoldasban, a hibak belatasaban, a valtozo gondolatokban, az egyuttmukodesben, de vannak esetek, amikor nem vallalhato ut a kompromisszum. A Fidesszel egyszeruen nem vallalhato. Semmiben. Epp ugy, ahogy a Jobbikkal sem. Nem szeretem a ketteszakadt orszagot, de jelen esetben azt gondolom, a Fideszt egyseruen ki kell rekeszteni a jo ugyekbol. Mi a kutya fule olyan bonyolult ebben, hogy Bajnai (majdnem mindannyiunk nagy remenysege LOL) nem eri fel esszel.
    Na majd latjuk, mit mond holnap, bar en nem vagyok hajlando fideszes gyuesre elmenni, letszamnovelesnek. Mert ez az lesz: “hu, mennyien elmentek igy, hogy a Fidesz is ott volt, hiaba, ok a legnepszerubbek. Ok , es nem mas, kepes az orszagot osszefogni.” Fuj.
    Bolond, aki elmegy ehhez statisztalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  14. Micsoda hazug mocskos cikk a hetivalasz cikke. Az ATV pedig ezzel azonosul. Lehet, hogy mégsem vagyok akkora hülye, hogy két éve mondom, hogy az ATV a Fidesznek játszik, Németh Orbáén embere? Mennyit gyaláztak érte. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  15. Én sem értem Bajnait és Mesterházyt!
    Miért nem szólnak azért, hogy Gyurcsány is szót kaphasson a rendezvényen!
    Ha nem csinálnak semmit – ha nem állnak ki Gyurcsányért – , azt hiszem, a 2014-es választásnak annyi lesz!

    A fene egye meg ezt az egészet, hogy mindig pofára esés a vége !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  16. Az a kérdés, hogy holnap ki fog először beszélni? Mit mond? Ha Rogán marad utoljára, necces a dolog, mert a másik kettőnek nem lesz lehetősége reagálni. Németh S. miért nem hívta meg az ATV-be a három személyt egy adásba, hogy megbeszéljék a dolgokat, a média felülete megvan hozzá. Régen Össztűz c. volt ilyen adás. Most egyik kormánytag sem vállalja a vitákat. Régen mennyi volt a TV-ben. Most csak kinyilatkoztatnak. Nem kellene belemenni a zsákutcájukba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. Jobb, ha Gyurcsány Ferenc nem mászik bele ebbe a trutyiba. Bajnainak sem kellene. A mocsár lehúzza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  18. sedona (2012. december 1. szombat 21:50)
    Ha Gyurcsányt megkínálták volna a lehetőséggel és szót kapna, és ezt elfogadná, na az lenne az utolsó reményszikra kihunyása. Még rágondolni is rossz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. admin
    A Népszavában van egy interjú Németh Szilárddal.Tisztelet mindenkinek.címmel.
    Lyukat akarnak beszélni a hasunkba?
    Azt hiszik nem egyértelmű minden?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Reméljük rendesen megkapja arogánstóni a pofájára, És a holnap fordúló nap lesz a “sötét erők” ellen!!!! Megindul a visszafodíthatatlan hanyatlásuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Ducar, mar latom is a hireket:
    “Budapesten antiszemita zavargasokba fulladt az a rendezveny, ahol epp Rogan Antal fideszes kepviselo tartott beszedet arrol, milyen fontos, hogy az orszag elkerulje az antiszemitizmus rut posvanyat. A beszed kozben a kormany kepviselojet kifutyultek, megdobaltak, es a kormany levaltasat koveteltek egyes sotet erok. A kesobbiekben kiderult, hogy a DK nevu – ,agat demokratanak nevezo – szelsoseges part tagjai kovettek el a sajnalatos esemenyeket. Rogan a kormany neveben nyilatkozva kesobb kifejtette, melyen fajlalta, hogy lehetnek ma meg Magyarorszagon, EUROPABAN, olyan elemek, akik nem tartjak tiszteletben az egyen szabadsagjogait.”

    Na valahogy igy leszel Te a sotet erokkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. Cicamic
    Ne adj ötleteket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. Bubu, nem adok. Ha kiabalnak Rogan alatt, ez lesz. . Ha nem tapsolnak, a kutya nem fogja eszrevenni. Vagy: ” Rogan Antal szivhez szolo, igazsagtol atfutott beszede a rendezveny resztvevoit is sziven utotte, csenden alltak.”
    Vagy, ha hatatforditottak Rogannak: ” Rogan kemenyen, harcosan, kiallva az igazsag mellett es az antiszemitizmus ellen felszolalasaban biralta mindazokat, akik ellene mennek az europai alapeszmenyeknek. A rendezvenyen rendbontasi szandekkal megjeleno szelsoseges elemek kozul sokan nem is birtak elviselni az elvekert kiallo, bator kormanypolitikus pillantasat. Hatat forditva szegyelltek magukat.”
    Vagy, ha Bajnai alatt kiabalnak (barmit): ” Az elmult ciklusban leszerepelt ellenzeki politikusok beszede bortanyba fulladt, kiabalasok es futtyolesek voltak hallhatok, melyek a kormany lemondasat koveteltek. Ez is csak azt mutatja, hogy meg a legnemesebb eszmek sem szamitanak ennek a kornek, celjuk csak a hatalomba torteno mindenaron valo visszakerules.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  24. Bubu, nem lehet ebbol jol kijonni, ha bemennek. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  25. Cicamic
    Teljesen igazad van. Ezek mindent meg(félre)magyaráznak. Nem szabad velük szóba állni, sőt kerülni kell őket, mint Magyarországot kerülték az EU-s képviselők. Ők már akkor tudták a lényeget. Mesterházy és Bajnai nem tudja, nem érti? Mit remélnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  26. Nem tudom. Ha optimista vagyok, azt gondolom, szimpla butasag. Ha pesszimista, akkor azt, mar megint el vagyok adva. :(
    Igy se jo, ugy se jo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  27. Lehet, hogy Mesterházy és Bajnai ezekkel tisztában vannak, de még reménykedem abban, hogy pár kiemelt mondattal utalni fognak arra, hogy kik is juttatták ide a nácikat, kik a felelősök az erősödő határtalan gyűlöletért!
    Az oktatásba kötelezően behozott fasiszta írókra, szoborállítgatásokra, fasiszták rehabilitációjára, nosztalgiázás a Horthy érával, utcanevek lecserélése stb…Mindezek nem történtek volna meg, ha egy összekacsintgató 2/3-os többség nem akarná! Ha nem lenne diktatúra, hanem DEMOKRÁCIA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  28. Orban nem bizik a veletlenekben! Kell valami iranyitott ellenzeki media kulonben meg a vegen elgondolkozik a birka nep! Rogan meg egy jellemtelen kis falusi paraszt gyerek nem valtozott csak az anyagi helyzete! Ot is le kell majd ultetni a huvosre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. Ekkora férget régen láttam. Felfordula az ember gyomra. Gerinctelen pondró.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  30. De ha nem megyünk el, annak mi az olvasata?

    A nép felé, a világ felé?

    El kell menni, és ki kell fütyülni őket.
    vagy hogy ne hasonlítsunk rájuk, csendben hátat fordítani, amikor ő beszél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  31. Bartus Lászlónak teljesen igaza van az ATV – Fidesz kapcsolatot illetően.
    .
    Ami pedig Rogánt és általában a Fideszt illeti: mindenki pontosan tudja, hogy kóros hazudozók. Méghozzá a szemérmetlen fajtából, amelyik teljes hittel szembe hazudik bárkit, bármikor, bármiért – amikor az érdekei úgy kívánják.
    .
    A Hit Gyülekezete teljesen világosan letette a voksát a hazug Fidesz mellett – nagy baj, hogy Bajnai és a többiek beleugrottak ebbe a buliba. Egyetlen dolog szépíthetne kicsit a bajon, ha a gyűlés résztvevői Rogán beszéde közben hátat fordítanának a szónoknak. Ennek azért lenne üzenete – már ha átmenne a magyar médián.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  32. cicamic
    No persze, mindent ki tudnak dumálni. De mintha elfelejtenétek, hogy MIÉRT tartják a tüntetést.
    Egy neonáci-neonyilas mocskos szöveg ellen. Helyeseljük? Nem. Tiltakozunk ellene: Igen.
    az ellen a párt ellen, amelyik ilyen szövegeket lehetővé tesz Tiltakozunk ellene igen? nem?
    az ország becsületéért. Fontos nekünk? igen? nem?
    Egyszerűen ebben a témában nincs választása egy demokratának, mindenféle politikai mérlegelés, fenntartás és ellenérzés ellenére IGEN, el kell menni, és úgy kell viselkedni, hogy minél kevésbé lehessen félre- vagy megmagyarázni.
    Aki otthon marad, az nem tudja kifejezni, hogy antifasiszta. eltűnik azok tömegében, akik viszont azok.
    Szerintem Rogánt a létszám korlátozására vetették be, és én NEM TESZEK ORBÁNNAK szívességet azzal, hogy otthon maradok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  33. hátat forditani, totális csendben maradni,,,,,,,,,,,,,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  34. Tisztelt Ego!
    De legalább Bajnainak és Mesterházynak eszébe juthatott volna, hogy egy gesztust kellene tenni Gyurcsány irányába.
    Ezek nem történtek meg tudtommal!
    Erről beszélek, hogyha már az elején ezek vannak , mit akarhatunk , hogy a választáson az ellenzék előretőr és nyer ?
    Mert ettől még nagyon messze vagyunk, még a csírájában sem látom, hogy ez az egész elvezethet valahova, így az egész terv az Együtt 2014 projektje annyiban is maradhat.
    Igazság szerint se Bajnainak , sem Mesterházynak sem lenne szabad felszólalnia!
    Kár a szóért, úgyis eldöntötték már, ezen már késő búslakodni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. sedona
    “Miért nem szólnak azért, hogy Gyurcsány is szót kaphasson a rendezvényen!
    Ha nem csinálnak semmit – ha nem állnak ki Gyurcsányért – , azt hiszem, a 2014-es választásnak annyi lesz!”
    .
    gets
    hozzászólására reagálva leírtam egy javaslatot, már két helyen is fent van – kiegészítéssel csitrinek -, nem szaporítom.
    Itt olvasható:
    http://nepszava.com/2012/12/magyarorszag/gyurcsany-nem-beszelhet-ott-ahol-rogan-igen/comment-page-1.html#comment-233940

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. Kekec, fel nem foghatom, miert nem lehet a Fidesz nelkul tiltakozni.
    De most komolyan, Kekec, ertelmes no letedre, miert nem latod: nem tuntetunk azzal egyutt, aki maga is azt gyakorolja, ami ellen tuntetni akarunk.
    En nem latom ennek a paradoxonnak a feloldasi lehetoseget. Amit irtam a gyakorlati reszrol, azt tovabbra is tartom, barmi lesz, a fidesznek lesz jo. Az ellenzek sajat maganak art ezzel. Nem kicsit, nagyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Proaktív, elolvastam. Csakhát nem akárkiről van szó. Internetes források szerint a Nasa érdeklődik az Orbán Viktor arcán található, hőálló, bőrszerű anyag iránt. És nem véletlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  38. zsazsa
    2012. december 2. vasárnap
    01:46

    “hátat forditani, totális csendben maradni,,,,,,,,,,,,”
    .
    Ahogy a béközép az izraeli himnusz alatt az izraeli-magyar meccsen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. Amikor itt a jogos kritikák olvashatók – Miért mennek el ellenzéki politikusok, és legitimálják a fideszt , akkor érdemes eltűnődni a legutóbbi választások
    eredményén és a “szociális” népszavazás hatásán. Ez egy ilyen nép, ilyenre tellett.
    Nem jó érzés negatív észrevételt elfogadni, de (genetikailag) alattvaló módon viselkedünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. A megmozdulás szervezőinek, a megjelent interjú után le kellett volna mondania Rogán fellépését!
    Nem tették. Ez igazolja az AN által felvetett FIDESZ-mosdatást és sokak aggályát .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  41. Tegnap valami heti válaszos taknyos megmondta a tutit , hogy miről is fog szólni a tüntetés, na szóval amennyiben megzavarják a lüke Tónit bebizonyítja az ellenzék ,hogy semmiféle együttműködésre nem képes.Nem a zsidókról nem a nácikról , hanem megint önmaguk hazug igazolásáról a külvilág felé.Nekem amúgy is fenntartásaim vannak a kormányszóvivőkből lett juj de nagyon fontos állatkákkal szemben…………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  42. Én már régen monom:Ez a R.Toni mlég kinézetében is visszataszitó.Ha Bajnai és Mesterházi kezet fog vele minden reményemet veszitve hátat forditok nekik,és csak a 2018-as választásokban reménykedem,ha lesz egyáltalán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  43. cicamic
    vagy a Gyurcsány nem.. vagy a Németh meg akarja tiltani… topicban részletesen kifejtettem: Mert az ORSZÁG nem engedheti meg magának, hogy a kormánypárt távol maradjon egy ilyen demonstrációtól. Mert az rettentő rossz üzenet lenne.
    És szerintem emiatt engedtek nagy ellenzéki tömeget az eddig előlük elzárt Kossuth térre. És SOKKAL rosszabb lenne, ha ezt a gyűlést a fidesz szervezi.
    Mit szólnál, ha társadalmi szervezetek (méghozzá nem a fidesz által gründolt és támogatott “álcivilek” tömegével csatlakoznának a FIDESZ tüntetéséhez?
    Ehhez képest a Rogán még egy elfogadható kompromisszum.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. taotológia
    Igen. Mondtam már, hogy onnan jött az ötlet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  45. Mai eső a sarat mossa,
    Szar fölött az ernyő véd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Fidesz megbocsáthatatlan történelmi bűne:
    az idegenszívűzés is zsidózás
    a bankárkormányozás is zsidózás
    Nyirő állami celebekkel történő újratemetési kísérlete is zsidózás
    Nyírő, Tormay és Wass NAT-ba emelése is zsidózás
    az államilag támogatott Horthy-kultusz is zsidózás.
    Mert a szavak valódi jelentését történeti használatuk adja.
    Adott esetben a hallgatás is beszédes. A miniszterelnök hallgatása kódolt üzenet, pávatánc: elküldtük tüntetni Rogánt, de ne vegyétek komolyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  47. telekis, azért illene odaírni, hogy ez idézet. Kuncze gábor közleményéből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. telekis
    Az idézeteket, a forrás megnevezésével együtt “idézőjelek” – ez az, a legfelső sorban megtalálod a klaviatúrán – közé kell rakni.
    Hacsak nem plagizálásra adtad a fejed, ami már egyre inkább ciki…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Ezért a parlamenti zsidózásért még az ország egyszer megfizet. A pávatáncos Orsós Viktor Mihály nagy hálával tartozik a Vona és bandájának, hisz a 2006-os Tv székház ostroma , okt.23-i landalirozás a jobbiknak volt köszönhető, melynek szervezése B. Bánk Levente, val. Sz. Györgynek köszönhető, a FTC és más futbal huligánok részvételével. Cserébe FTC stadiont kapnak?. Balsai elt. a semmiségi törvény kezdeményezője, sarzsi / előléptetés/ ma alkotmány bíró. A kubatov listás ma az FTC elnöke. Ha valakinek mind ezzel baja van forduljon a FŐNÖKÉHEZ az én vagyok, ha ez nem elég, forduljon a PÁRT TITKÁRÁHOZ az is én vagyok, ha még mind ez sem elég, forduljon a BÍRÓSÁGHOZ az is én vagyok, továbbá ha mindez mindig nem elég, mondjon le állampolgárságáról, és hagyja el az országot. Nekem igazán élményt az jelentene, ha a pávatáncost, a köteles Kövért sápadt arccal pórázon kísérgetnék, ez ha nem is teljes mértékbe, de enyhítene az ország gondján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  50. cicamic
    “a Nasa érdeklődik az Orbán Viktor arcán található, hőálló, bőrszerű anyag iránt.”
    .
    Hiába van akármi a bőre helyén, vállalnia kell a felelősséget a mondataiért és a tetteiért. Erre lenne jó alkalom a mai beszéde, ha lenne, amit bármikor a képébe lehetne dörzsölni a tv-felvételek nyomán. (Ezért nem lesz.)
    .
    Ha hazai pályán eddig hiábavaló is volt a szembesítés önmagával, elhangzott szavaival, a nemzetközi csatornák nem feledkeznek meg róla, hogy adott esetben felhasználják. Adott eset – Orbán eddigi politikai pályafutását ismerve – biztosan lesz.
    A mai anti-tüntetésen Orbán felszólalása azért lenne fontos, hogy Orbán soha többé ne bújhasson ki a felelőtlenség felelőssége alól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hitlerrel érvelt a Hit Gyülekezete tagja 2012. december 5. szerda | AN

A németek már diktatúrát mondanak 2012. december 5. szerda | AN

A hajléktalanok is bűnbakok lesznek 2012. december 5. szerda | AN

A DK falhoz állította a Fideszt 2012. december 4. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos