Ronai and Ronai
AMERIKAI

A németek már diktatúrát mondanak 2012. december 5. szerda 19:37 | AN

  • Hozzászólások(87)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A németek már diktatúrát mondanak

Budapest -”Demokrácia vagy diktatúra?” címmel készített az NDR német közszolgálati műsorszóró társaság mintegy 50 perces filmet, amelyben a kormányzati hazudozások mellett világossá teszik, hogy Magyarország diktatúra, de kívülről nem tudnak segíteni rajta, komolyan vehető ellenzék viszont nincs, amely mögé állhatna a lakosság, amely az utcán ad hangot elégedetlenségének.

A németek filmjében egyebek között arra emlékeztettek, hogy a Kádár-rendszer nyugati hitelekből finanszírozta az életszínvonal emelkedését, ami csődhöz vezetett. A rendszerváltáshoz fűzött lakossági várakozások nem igazolódtak be és az ország továbbra is hitelből élt, emiatt pedig a 2008-ban világméretűvé vált pénzügyi válság során súlyos gazdasági és társadalmi válságba zuhant – mutatták be a 2010-es kormányváltásra kialakult helyzetet a dokumentumfilmben, amelyet Sugárka Sielaff rendezett.

A dokumentumfilm szerkesztői hangoztatták: az ország lakosságának harmada a létminimumon él, és a túlélésért folytatott napi küzdelem vetélytárssá teszi a romákat és a többségi társadalom szegényeit, ezt a helyzetet pedig kihasználja a Jobbik. A szélsőjobboldali párt továbbá a Fidesszel együtt olyan társadalmi hangulat kialakulásához járult hozzá, amelyben ismét lehetséges a nyílt antiszemitizmus – tették hozzá, megjegyezve, hogy a Fidesz “ellentmondásosan viselkedik” az ügyben, vagyis a retorikájában elítéli, valójában pedig hirdeti, gerjeszti és megtestesíti az antiszemita gondolatokat. A Fidesz antiszemita párt, amely a Jobbikkal közösen rombolja az országot.

“Orbán Viktor politikájának mérlege komor. Magyarország gazdasági hanyatlása folytatódik, és a folyamatot tovább erősíti a nemzetközi bizalom elvesztése. Mindez a kormány nacionalista politikájával együtt alig ellenőrizhető társadalmi feszültségekhez vezet” – állapították meg a német dokumentumfilm készítői. Hozzátették: “Budapesten dől el, hogy mit hoz a jövő Magyarországon, hiszen az EU lehetőségei korlátozottak”.

A filmben megszólaltatott Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke kijelentette: Orbán “együttműködési stratégiája” abban áll, hogy formálisan korrigálja az uniós szabályokba ütköző intézkedéseket. A kormány  így “jogilag kifogástalan” tevékenységet végez, ugyanakkor “úgy szervezi át Magyarországot, hogy Fidesz-ország lesz belőle”, egy párt diktatúrája jött létre. Hozzátette: kívülről nem lehet változtatni a magyarországi helyzeten, változást csak az ellenzék idézhet elő. A dokumentumfilm készítői szerint “komolyan vehető ellenzék csak az utcán formálódik”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (56 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +74 ( 94 szavazatból)
A németek már diktatúrát mondanak, 4.6 out of 5 based on 56 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(87)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

87 Reader’s Comments

  1. “Orbán lapjáról kitiltottak társasága.

    Vízió tűzön-vízen át
    .
    Orbán Viktor Ljubljanában beszélt víziójáról és országunk politikai kompromisszumok nélküli átszervezéséről.
    .
    „Itt minden nagyon szép, itt minden nagyon jó, itt mindennel meg vagyok elégedve” – mondta anno Ferenc József, ha igényeit maradéktalanul kielégítették egy-egy vidéki látogatása alatt. Hasonlóképpen fogadhatják Orbán Viktort is országjárása során, mert egyelőre neki i
    s úgy tűnik, kis hazánkban minden tökéletes:
    .
    “A miniszterelnök szerint egész Magyarország érzi, hogy szükség van a teljes átalakulásra, így az ahhoz szükséges társadalmi nyugalom fennmaradt, nincsenek az országban nagy kormányellenes megmozdulások és sztrájkok.” (kormany.hu)
    .
    A kormányközlemény szerint a kabinet tudja, hogy nem minden lépése hibátlan, de – idézve Orbán Viktort – “az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amelyet, ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk”. És ezért is fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások és nagy sztrájkok.
    .
    Miniszterelnökünk kitért arra is, hogy véleménye szerint “értelmetlenek és kudarcra vannak ítélve azok a kísérletek, amelyeket ma Európában azért folytatnak, hogy megvédjék a válság előtt felépített gazdasági-társadalmi rendszert. A baj ugyanis sokkal nagyobb annál, mint azt gondolni szokás (…), Magyarországon ezért nem is strukturális reform, hanem – egy bizonyos vízió szerint és politikai kompromisszumok nélkül – teljes megújulás és átszervezés zajlik.” (kormany.hu)
    .
    “Ha emberszámba vesszük azokat, akikkel a változások történtek, és elmondjuk, hogy nincs más választásuk, megértik. Az állampolgárnak bíznia kell abban, hogy az állam jót akar, akkor is, amikor átalakítja az ember életét.” (Balog Zoltán a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában)
    .
    Tehát, ha jól értelmezzük miniszterelnökünk beszédét, hazánkban egy bizonyos vízió szerinti átszervezés zajlik és mivel nincsenek nagy sztrájkok és megmozdulások, ez azt jelenti, hogy minden a legnagyobb rendben és a kormánynak ezt mindenképpen érdemes is végigcsinálnia.
    .
    Azzal még véletlenül sem dicsekszik el Orbán Viktor, hogy a közvélemény kutatások mit mondanak. Vajon van ma egyáltalán Magyarországon olyan közvélemény-kutató, aki kormánymegbízásra rosszat írna le? Valószínűleg soha többet nem kap megbízást … Kormányunk számára az egyetlen hiteles mutató az, ami a kocsmai verekedéseknél szokás: ha nem folyik a vér, akkor minden nagyon szép, minden nagyon jó, és minden a legnagyobb rendben.
    .
    Vannak azonban olyan felmérések, amelyek szerint azért mégsem halad minden a legjobb irányba, bármennyire is próbálják azt elhitetni velünk. A Medián októberi felmérése alapján:
    .
    “A második Orbán-kormány eddigi teljesítményét négyből hárman gyengének minősítik, a Fidesz mellett kitartó szavazók 23 százaléka is kritikusan szemléli a kormány munkáját. Eközben a szeptemberinél 3 százalékponttal magasabb, 76 százalék azok aránya, akik úgy érzik, hogy az országban rossz irányba mennek a dolgok, és ezt már tíz fideszes szavazó közül is hárman így látják.” (origo.hu)
    .
    Az Orbán Viktor által tapasztalt megelégedettség – ha hinni lehet a Mediánnak – a fideszes szavazók 70%-ára igaz, Számokkal: idén októberben a felmérések szerint a Fideszre a szavazókorúak 22 százaléka voksolna, azaz a szavazókorúak közül a jelenlegi kormánypolitikával ennek a 22%-nak a 70%-a, azaz a választópolgárok 15,4%-a van megelégedve. De mint tudjuk, a kormánypárt részéről vannak politikusok, akik nem olvasnak (mert nincs rá idejük), így valószínűleg ezek az adatok sem zavarják őket. Egészen addig, amíg szigorúan ellenőrzött, majdhogynem laboratóriumi körülmények között járják az országot és vegyülnek a néppel.
    .
    Oké, de mi van, ha megjelennek az első repedések? Ha netalán elkezdődnének azok a sztrájkok, amik egyelőre ugyan még nincsenek, de már jelezték a szakszervezetek? Ha a pedagógusok beváltják ígéretüket, és munkabeszüntetnek, ha szlovák pályatársaik mintáját tekintik mérvadónak és bíznak az idáig általuk mért 90%-os társadalmi támogatottságban? Vajon – ha már úgyis csökken a forgalom -, csatlakoznak majd hozzájuk a BKV dolgozók, esetleg mások is, akiknek nem tetszik a rendszer, például a felsőoktatás diákjai?
    .
    És akik kiállnak érdekeikért és sztrájkolnak, azoknak mi lesz a büntetése? Sarokba állítás, hazaárulónak bélyegzés, fegyelmi, elbocsátás, van úgyis elég munkanélküli, tuti lesz belőlük hálás és feltétlen lojális pedagógus, buszvezető vagy bármi más? És egyetemen, főiskolán sem kell mindenkinek folytatnia a már megkezdett tanulmányait? Fekete lista hetedíziglen, rokonoknak-barátoknak-Facebook ismerősöknek? Vajon meddig működhet a megfélemlítés és hol szakad át a gát? Mert 1956-ban átszakadt, pedig ott mindenki tudta, lőni fognak …
    .
    És vajon, ha tömegek szüntetik be a munkát vagy mennek utcára, eljut a döntéshozókig,valójában hány alattvalónak nem tetszik, merre haladnak a dolgok? Vagy tovább magyarázzák majd nekünk, milyen jó is lesz, és minden, ami történik, csakis a mi érdekünkben történik, semmi egyéb motivációjuk sincs, csak mindenek feletti önzetlenség és hazaszeretet? És vegyük tudomásul, Balog szavaival élve – “nincs más választásunk”, ez van és kész?
    .
    És ha bizonyos rétegek úgy döntenek, nem hallgatnak tovább, az bárhogy is befolyásolni fogja Orbán Viktort és klientúráját, akkor a kormány letesz olyan víziókról, mint például az iskolák meg minden bármi más államosítása, presztizs-beruházások, felesleges pártutasításos járások, piacátszervezések vagy továbbra is kergeti a saját maga vízióját, “politikai kompromisszum nélkül”? Egyáltalán, számít az bármit is, mit gondolnak a választók, vagy tényleg nincs választásunk, 2010-ben jegyet vettünk a hullámvasútra, na bumm, így jártunk, recsegve-ropogva épp lefele tart, miközben már vannak olyanok, akik nem szép jövőt meg Kánaánt, hanem polgárháborút vizionálnak?
    .
    Mikor lesz, és egyáltalán eljön majd az a pillanat, amikor a kormány kénytelen szembesülni azzal, hogy víziójuk nem az, amit a választók akarnak? Hogy az emberek nem ezért szavaztak nekik bizalmat, nem erre adták le voksukat annak idején? Ez a vízió nem az a vízió, amivel a magyarok többsége egyetért, ráadásul hihetetlenül drága, sok Matolcsy-csomagos mulatság a “kompromisszumok nélküli” megvalósítás?
    .
    És tényleg nem elegendőek a közvélemény-kutatások eredményei, a szakértők tamáskodása, a nemzetközi gazdasági elemzések tömkelege meg az emigrációs statisztika a vízió újragondolásához, a kormánynak foggal-körömmel ragaszkodva, mindenképpen ki kell várnia, hogy százezrek sztrájkoljanak vagy vonuljanak utcára? Mi kell ahhoz, hogy a magyarok bebizonyítsák – vér nélkül – hogy nemcsak statisztikailag, hanem ténylegesen is többségében vannak a kormányellenesek?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  2. Ne reménykedjetek! A csuti öt év múlva Magyarország teljhatalmú ura lesz, a fasiszta párt az ország egyetlen uralkodó pártja.. A terv kész. A nemzeti együttműködés rendszere addigra létrehozza korporatív államát A TEk lesz az új magyar ÁVH. A jogosítványai már megvannak. Mehettek szabadon az EU-ba politikai menedékért. SZebb jövőt!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  3. Képaláírás!
    Ez a az ember megszületésével tette tönkre a magyar labdarúgást.
    És a magyar demokráciát is!
    Ebből elég volt !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  4. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Itt egy akkora tüntetést kell szervezni, mint 1989.12.21-én Bukarestben.Onnantól már megy a dolog magától.
    A viktátor kb. ugyanolyan megrémült fejjel és teleszart gatyával fog szaladni ,mint a címlapképen látható.Biztos vagyok abban,hogy utol is fogják érni..
    Nem tudom van -e a mai magyar társadalom már olyan nyomorban, mint anno a románok de a helyzet eléggé elkeserítő..
    És akárki akármit mond, hogy nincs 2-3 ezer forintjuk a szegényeknek Bp-re utazni tüntetni, még mindig a közöny a fásult bénultság a nagy többségre a jellemző.
    Hát mi kell még ???
    Majd csak akkor mozdult a tömeg amikor már tényleg szó szerint több milliónyian éheznek, fáznak??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  5. Meg kellene teremteni az autóbuszokkal és egyéb járművekkel a Budapestre felérkezését mindazoknak, akik e közveszélyes szélhámos orbán egyeduralkodó letörésére akarnak erőt demonstrálni!

    ELLENZÉI GAZDAGOK, nyissák ki a bukszájukat és ha kell, szállítsák fel Bp-re a népet ! – mint a fidesz teszi folyamatosan minden rendezvényére. Igaz, ő állami pénzt rabol ehhez!
    Ilyen szemét, mocskos világot építgetni, sunyi módon, ahogy orbán becsapta a népét és nyomorba dönti a saját szavazóit is, még a föld nem bujtatott elő……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  6. Nagyon eccerű a kérdésem. Ha már a német közélet is észre vette, hogy a fidesz nem demokratikus párt és diktatúrát épít, valamint összejátszik a szélsőjobboldallal, akkor mi a túróért kellett a vasárnapi tüntetésen egy színpadra lépnie a demonratikus ellenzék két pártjának? Miért kell ezt a fideszt demokratikus pártnak feltüntetni? Miért kell mismásolni? A demokratikus ellenzék friss reménysége és a legnagyobb ellenzéki párt miért mossa tisztára a fideszt? Miért csapják be a zembereket? És a zemberek, akik fanyalogva, de jószándéktól vezérelve kimentek a demonstrációra miért hagyják magukat újra-és újra becsapni? Na de most őszintén, MIÉRT?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  7. nincsen semilyen diktatura,se szolás szabadság korlátozás, amedig mindenki meg irhatja vélaményét,mindenkit gyalázhat,kivétel nélkűl akkor miről ir a német ujság,a magyarok nem diktaturisták a németeknél jobban csak másnak a szálkát meg látja a szemibe,de a karot a sajátjába nem,mitől félnek azok akik tiszeséges és becsűletesen viselkedik,hogy nehézség van az mindenkinél elő fordul,a válság után,és mit is őrőkőlt a kormány,hát ezeket kell helyre teni,és majd azután itélni kedvesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (20 szavazatból)
  8. Jézus Mária, honnan szalasztották ezt a rudapitekuszt.(ion3)?Hát, már láttam egy-két
    bér izét,de ez viszi el a pálmát! Milyen nyelven kommentel ez?Be kellene ajánlani
    a fekete györgynek , kb. az a szinvonal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  9. Mindent elvettek már az emberektől.Nem gázkamrával,hanem utólagos “törvényekkel”döngölik a földbe az embereket.Itt van pl.az új választási törvény,a rokkantnyugdíjasokat,pedig halálra ítélték az utólag hozott Kormányrendelettel a már megítélt járandóságukat lecsökkentették,elvették.Nekik miért nem segít senki,miért tűrik,hogy így bánjanak a betegekkel?Elég lesújtó,ha már az egész társadalom ennyire közönyös,mert csak az a támogatandó,aki fiatal,egészséges és főleg gazdag.Az nem számít,hogy másokkal mi történik,csak nekem legyen jó
    Sajnos ez jellemző a magyarokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=605171

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Ezen a választáson nem tud nyerni a demokratikus baloldal, mert úgy átszervezték az egész procedúrát, ami felér egy nyílt választási csalással, azonkívül úgy átrajzolták a választási körzeteket, mintha egy 100 m-es síkfutáson a Fidesz indulna 50 m-es előnnyel. Ez az egész csak egy szemfényvesztés, hogy ne mondhassa Europa, hogy diktatúra van Magyarországon. Pedig egyre több országnak kellene hivatalosan is kimondania, nem csak célozgatnia rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. ion3.te agyatlan tufa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. ion3
    2012. december 6. csütörtök
    21:53
    .

    2012. december 6. csütörtök
    21:53

    “nincsen semilyen diktatura,se szolás szabadság korlátozás, amedig mindenki meg irhatja vélaményét,mindenkit gyalázhat,kivétel nélkűl ”
    -
    Gondolom az AN ről beszélsz, igazad is lehet ha az admin fennhagyta a hszedet.
    .
    Most tegyünk egy kísérletet, dobjál fel egy hasonló keményhangú ellenvéleményt valamelyik kormányzati irányítás alatt álló magyar portálon vagy a Fidesz honlapján, és figyeljük együtt megjelenik-e, —mivel előmoderálják a többségét —- vagy ha meg is jelenik,mennyi ideig lesz fent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. ugye hogy csak is ti vagytok az ellenzékiek és valami nem teccik ha le irja véleményét,Labanc ur vajon magának van(tufa) de nincsen agya hogy rendesen irjon,és ne sértegesen senkit.–Eagle maga nen is gondolja hogy igen is megirtam amit gondolok a másikrol is,és fen marat .——Barry1 nem sokal okosab nint ———————–?.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (10 szavazatból)
  15. ion3, remélhetőleg a hülyeségeid nem sokáig maradnak fenn. Admin mindnyájunk örömére leveszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Anyám borogass!
    Ilyen helyesírástól kimúlik a számítógép!
    Ezek osztják az észt 3xbóvlis, pirospöttyös ülepű, turulban született, sohasemhazudtamnál….
    Ez valószínűleg csak kiöregedett a nyóc elemiből, mert el nem végezte, az tuti!
    Ilyesfélék nyomják a minuszt is, nem is csoda, hogy mindent elhisznek imádott, sohasemhazudtam vezírüknek, szövegértelmezésük=0, IQ=szobahőméséklettel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. ion3
    Ékes bizonyítéka, hogy miért is nem kellenek a kiművelt emberfők!
    Jó itt ő nekünk – leképezi a megvezetett tapsihapsikat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. Kezd már uralkodni a félelem! Rákosi idejében se voltak sztrájkok százezres tüntetések. Volt helyette a húsbolt előtt sorba álló emberek tömegéből kirángatott szerencsétlenek, akik nem tartották eléggé a pofájukat. A közel jövőben nem számíthatunk semmi jóra. Fel kell készülnünk a diktatúrára. Sokan érzik ezt és felkötik a nyúlcipőt, több százezer ember hagyta el az országot. Még nyitva vannak a határok! Van egy rossz hírem,-nem sokáig, amikor érzi a diktatúra, hogy fogytán vannak a rabszolgák és nem kerül friss kenyér reggel az asztalukra, majd tesznek róla, úgy ahogy anno Matyi tette. Ne legyen kétsége senkinek se, ez a Hüvelyk Matyi se különb az előző Mátyástól
    Azért ez az újkori Matyi se örülhet felhőlenül, mert tudnia kell, hogy nem nőnek a fák az égig. Egyetlen egy diktatúra se maradt fenn örökre, bukásuk kódolva van attól a pillanattól foga, amint megkaparintották a hatalmat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  19. csakén
    ++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Vajon ti beszéltek hogy nincsen szolás szabadság,csak olvasátok amiket irtok,le is kéne tőrőlni az egészet, de van valaki és hagja a dolgokat a folyás medrében,és igy is kell hogy legyen. csakén nevezetű beiro ,lehet gondolkozni hogy is vannak a dolgok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  21. ion3
    Ki küldte erre az oldalra, csak égeti magát! Nem veszi észre?!
    Ostoba!
    De írjon csak! Még többet, hogy megláthassuk, miért is nem kellenek vekkeresnek a kiművelt emberfők!
    Köszike! Létharmatos fülkeforradalmárok színe-java szokott itt remekelni, mindannyiunk “örömére”, de aztán hamar feladják.
    Csaknem egy Kossuth téri amortizálóhoz van szerencsénk?
    Ez könnyebb pénzkeresetnek tűnhetett, de nagy égés a vége!
    Azer csak próbálkozzon! Gyakorlat teszi a mestert))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. ion3
    Tudja miért utáljuk Orbánt és társait?
    Mert államcsínyt (coup d’état) csináltak, mint Hitler.
    És mert lopják a közös pénzt és tönkre teszik az országot és emberek halnak meg miattuk.
    És mert a gazember Horthynak állítanak szobrokat, aki 1000000 magyart küldött halálba és felüket meggyalázta és kirabolta, csecsemőket és pici gyerekeket is.
    .
    Lehet, hogy az Ön országában nagy tiszteletben tartják az ilyen embereket, de minket nagyon felháborítanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Hogyan lehetne itt összefogni, hiszen felépítették , alaptörvényesítették a rablást, az állampolgári és emberi jogok felszámolását, készül a tökéletesített, alkotmányos nácizmus, a választási törvény alaptörvényesíti a neonáci egyeduralmat.
    Úgy tűnik, hogy az NDR szerkesztői nem ismerik Churchill emlékiratait, ami Hitler hatalomra jutásáról szól. Arról, hogy Európa és Amerika tehetetlenkedése okozta a Hitlerizmus borzalmait, mert mire felébredtek, már késő volt.
    Felhívom mindenki figyelmét a most megjelent “A harmadik birodalom születése ” című könyvre. Megdöbbentem, hogy nálunk ugyanazok az események zajlanak, mint a 30-as évek hitlerista előretörésekor. A magyar ellenzék rendkívüli gyengesége tovább fokozza a veszélyeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. ion 3

    Te szerencsétlen, primitiv barom!

    Először tanulj meg magyarul, azután meg húzz el a fracba!
    Ki ez az elmebajos kertén ? Kell ez nekünk?
    Proaktiv, Igenis az!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Barry1
    Ha már megszólitottál, reagálok rá.
    ion3 nem járt magyar iskolába, hibásan ír, és éppen annyira hiányosak az ismeretei olvasás terén is. Valahonnét a Kárpátok vonulatai közül szólna hozzá vagy bele a magyarországi politikai események folyásába. Nem látja és nem ismeri a hazai helyzet tragikumát, neki csak a saját – frissen megszerzett – magyar útlevele fontos, amiért hálás akar lenni. Kinek? Orbánnak.
    .
    Az benne a legborzasztóbb, hogy sokan vannak ilyenek. Ha olvasna magyarul, kevésbé lehetne megvezetni, ennek hiányában csak a külföldre sugárzott Orbán-tévék adásaira van utalva ismeretszerzés terén. Az pedig ennyire elég, és sajnos nemcsak nála.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Proaktiv

    Jó ,hát akkor döntsék el a pápuák,hogy mi legyen itt! Nem is az a fő problémám vele (ion3),hogy nem tud magyarul,de még hülye is (bármilyen nyelven).
    És igenis az is a bajom,hogy ennek miért adunk állampolgárságot?
    Útlevelet? Szavazati jogot? Közben meg Konrád György nem is magyar?
    Persze szerintük Radnóti sem volt.. bár NEM TUDHATOM!!!… Na ezzel van tele a ………(na jó, rád való tekintettel) a hócipőm.És ezekkel kell nekünk állandóan udvariaskodni, civilizáltan viselkedni, toleránsnak lenni! Elég!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Barry1
    Állampolgár-szaporítás ügyben jelenleg (még) Semjén az illetékes felhajtó – Orbán megelégedésére. Sajnos.
    A másik oldala a dolognak, hogy pont az új állampolgárok miatt kell a hazaiaknak minél nagyobb számban szavazni, feltéve, ha lesz értelme, és lesz kire. Addigra kiderül ez is. Elrettentő példának se rossz egy-két hasonló hozzászólás.
    .
    Kedves és kösz, hogy türtőzteted magad, nem pont miattam, hanem az AN igényesebb látogatói és olvasói érdekében. Miattuk szoktam szóvá tenni, mert nélkülük nem az lenne ez oldal, ami. Szerintem becsüljük meg hogy van, s hagyjuk meg ilyennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. ion3 valóban egy tájékozatlan, a kormánynak hálás illető lehet, azonban sikeresen szétcseszte a vitát a hülyeségeivel. Ezt hívják úgy tudom trollnak. Majdnem egy egész oldalon csak őt szidják a hozzászólók és nem a lényeggel foglalkoznak. (Lehet, hogy nem is annyira hülye ez az ion3?) Egyáltalán érdekel valakit a lényeg? Gratulálok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. ion3 a diktatúra szekértolója, ebből jól megél, azer néha nem árt helyükre tenni ezeket a vakegereket!
    Nem magától jött ide, küldték, megfizetik, azer is bosszantó, hogy ilyenek, a mi pénzünkből finanszírozottak fognak Csúti Baltazárékra szavazni!
    Egyébként egy-egy hsz még nem viszi el a témát, de nem hagyhatjuk, hogy szó nélkül maradjon a gerinctelensége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  30. csakén
    2012. december 9. vasárnap
    11:03
    OK.Ion3-al foglalkozni kell. Akkor már csak arra lennék kíváncsi, de erősen, hogy mi a véleményed az általam felvetett kérdésekkel kapcsolatban, mert arra egy kumma kukkot sem pazarolt senki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Ezután a cikk után megjelent több más, friss hír, ott olvasnak és írnak az olvtársak.
    Jártam már úgy, hogy négy napon keresztül írtam hsz-t egy általam érdekesnek tartott cikkhez, senki sem reagált pl. a Semjén ügy, Varga és az IMF…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Lehet, hogy fontosabb ion3-ba belerúgni, mint azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy az E14 és az mszp miért tünteti fel demokratikus pártnak a fideszt? Pedig már Stevie Wunder is látja, hogy nem az. A hsz-kből nekem az első verzió látszik fontosabbnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. csakén———————————-?minek vered a port nem érzed hogy hiába is irigykedel hogy meg báncs,fel se veszem a te ellenséges irásaidat,mert te csak enyit hozol magadbol ki,hogy a másikat sértegeted,de van a Barry1 és ŐREGSZEDER, egymást dicsérik hogy ki is tus jobban sértegetni,csak igy továb,senki se haragszik,demokrácia van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  34. “Ha egy nép egy hitvány kormányt éltet, ott a nemzettel is baj van.”
    Széchenyi István

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. most gondolom hogy meg fogjuk érteni egymást,nincsen magyar álampolgárságom,nem vagyok valamilyen pártban ,etnikumhoz tartozok,ami a leg fontosab hogy magyar vagyok, elegem van a minden kori pártokbol,de nem lehet az egyiket fel akasztani és a másikat babérba őltőztetni,nem igazságos,mert mind ——————————————————?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. ion 3

    Az a kisebbik gond,hogy nagyon csúnyán irsz magyarul. A nagyobbik gond,hogy érthetetlen zagyvaságokat gondolsz . Irj valami értelmeset, nem baj ha nem egyezik a véleményünk,igérem nem foglak sértegetni. De, igy ,ebben a formában és MINŐSÉGBEN ,tényleg döbbenetes vagy.Na, kapd össze magad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Annak örülnék igazán, ha Orbán is ilyen primitív lenne, mint Te. Mert akkor már nem lenne a hatalomban. Persze annak is örülök, ha ilyen primitív hívei Orbánnak, mert ez azt jelenti, hogy az értelmesebbje már látja hová vezet ez a nemzetvesztő pávatánc. Különben egyáltalán nem bosszant a helyesírási hibáktól hemzsegő, érthetetlen zagyvaságod, mert jókat lehet rajta röhögni. Tudod kedves ion 3 manapság mindent meg kell becsülni, mert a szórakoztatás sincs ingyen. Írjál sokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A NER méltó végállomása a temető 2013. május 15. szerda | AN

Ürügy a kuruc.info az internetes cenzúrára 2013. május 13. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos