Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány nem beszélhet ott, ahol Rogán igen? 2012. december 1. szombat 21:32 | AN

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány nem beszélhet ott, ahol Rogán igen?

Budapest – Az Amerikai Népszava több forrásból származó információi szerint a vasárnapi náciellenes tüntetésen a szervezők nem engedték, hogy Gyurcsány Ferenc is fellépjen. Azt nem tudjuk, hogy Gyurcsány mit mondott volna, ha Rogán mellett ő is helyet kap a szónokok között, de erről nyilatkoznia kellene. A nyilvánosságnak jogában áll tudni, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan viszonyul a Rogánnal való közös szerepléshez. Az eset kapcsán felmerül a kérdés: hogyan lehet az, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nemkívánatos személy lehet ott, ahol Rogán Antal igen? Ki ellenezte Gyurcsány szereplését: Mesterházy, Bajnai, Németh Sándor, Rogán vagy Orbán? Ha Rogán a közös fellépés szimbóluma, akkor abba Gyurcsány miért nem fér bele? Ezzel meg is dőlt a hazugság, hogy Rogánt azért kell eltűrni egy antifasiszta tüntetés színpadán, mert az antiszemitizmus elleni küzdelem közös ügy, amelyből nem lehet kirekeszteni senkit.

Lapunk információja szerint a szervezés során felmerült, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke is lépjen fel a vasárnapi náciellenes demonstráción, de azt a szervezők elutasították. A rendezvény főszervezője Németh Sándor, az ATV tényleges tulajdonosa, a Hit Gyülekezete vezetője, Rogán Antal meghívója. Gyurcsány Ferenc antifasizmusát nem lehet megkérdőjelezni, még akkor sem, ha egyesek szerint adminisztratív eszközökkel is fel kellett volna lépnie a nácik ellen. A vasárnapi szónokok mindegyikénél többet tett a fasizmus és a nácizmus elítéléséért. Neki nincs helye a politikai “ökumenizmus” gyalázatos színpadán, de Rogán Antalnak, a nácibarát Fidesz (lásd: Nyirő, Wass, Prohászka, Tormay Cecille, Horthy) képviselőjének igen.

Azt nem lehet tudni, hogy Gyurcsány milyen választ adott volna, ha felkérik, hogy Rogánnal együtt szónokoljon. Márpedig jogos az igény, hogy Gyurcsány Ferenc valljon színt, és a Demokratikus Koalíció nyilvánítson véleményt abban a tekintetben, hogy nácikat mentegető és kötelező tananyaggá előléptető párt képviselőjével szabad-e antifasiszta tüntetésen közösséget vállalni, ha az előre kijelenti, hogy nem határolódik el pártja eddigi magatartásától, és pártja sem ítéli el a nácik magasztalását. Németh Sándornak a demokratikus ellenzékkel szembeni merénylete megosztja a demokrácia híveit, akiknek jogukban áll tudni: ha felkérik, Gyurcsány is odaállt volna-e Rogán mellé? Gyurcsány is asszisztált volna-e a Fidesszel való megbékéléshez, az államcsíny rendszerének konszolidálásához, az ellenzéki pacifikálásának némethsándori és orbáni programjához, a Fidesz rehabilitálása mellé.

A rendezvény jellegét jól mutatja, hogy az antifasiszta tüntetésen felszólalhat Orbán frakcióvezetője, de nem szólalhat fel Orbán egykori legyőzője, legelszántabb ellenfele, aki egyben a legelkötelezettebb és legőszintébb antifasiszta is. Milyen antifasiszta tüntetés az, ahol helye van Hitler barátainak, Nyirő, Wass Albert szimpatizánsainak, de nincs helye a legelkötelezettebb antifasisztának? Helye van annak az embernek, aki már kijelentette, hogy a teljhatalmat gyakorló kétharmados pártjának nincs szándékában betiltani a Jobbikot,  de nincs helye annak a pártelnöknek, aki a náci párt betiltását követeli?

Az különösen érdekes kérdés, hogy Gyurcsány fellépését ki torpedózta meg: Mesterházy vagy Bajnai, a kirekesztés ellen küzdő és összefogást hirdető demokraták? Esetleg Németh Sándor főszervező, aki az ellenzékinek hitt ATV tulajdonosa, az Orbánnal meg nem támadási egyezséget kötött egyházfő, aki a diktatúra egyik legnagyobb kedvezményezettje, vagy rajta keresztül személyesen Orbán Viktor? Kinek lehet Rogán szalonképesebb, mint Gyurcsány. Kinek az érdeke Orbán legnagyobb ellenfelének kirekesztése, az ellenzék többi részének a Fidesszel való összeboronálása? Ki irányítja az eseményeket?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (82 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +116 ( 132 szavazatból)
Gyurcsány nem beszélhet ott, ahol Rogán igen?, 4.6 out of 5 based on 82 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. Ezért nem az összefogás a mozgatórugó a holnapi rendezvényhez!

    Már rég mondtam a DK-nak saját megmozdulást kellene tartania ugyanazon időben, valahol máshol!

    Kit érdekel a hit gyülekezete, meg arogáns tóni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  2. Gyurcsány Ferencnek azt hiszem módja van az AN oldalán is nyilatkoznia a kérdésről a facebookján is, meg még tucatnyi weboldal adna szívesen adna helyt egy cikkének.
    Talán én is kitenném a nolblogra, ha emailben elküldi. Nem is tudom, lehet. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  3. Gonoszka
    Rogánnak, Mesterházynak és Bajnainak is. Lehet, vagy nem lehet? Ez itt a kérdés.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  4. Miért hívták volna?!
    De megértem Gyurcsányt!
    Ha hívták, ha nem!
    Egy félfasiszta párt szónokával egy színpadon fellépni….
    Mindenesetre reagálni fogunk, ezt nem teszi zsebre a Tóni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (38 szavazatból)
  5. Ki irányít?
    Úgy is helyes lenne a kérdés, hogy mi irányítja az eseményeket?
    Én nem tudom az előzményeket, de a Gyurcsány pályafutását követve,kialakult bennem egy olyan vélemény, ami leleplezi ezeknek a politikai qrválkodásoknak a lényegét.
    Ezek félnek!
    Félnek az EMBERTŐL, akinek a karrierjét érintően nincs mit veszíteni!
    Félnek, mert ez az EMBER, leszámolt a hazugságokkal!
    Félnek,mert ez az EMBER átlát minden cselszövésen, mert nem kerülő úton jár!
    És félnek, mert ezt az EMBERT úgy megalázták, hogy más már bosszúért lihegne,és mindent megtenne,hogy megtorolja az Őt ért sérelmet!
    Jól tudják, hogy a 2x hátba szúrtat már nem lepi meg semmi.Ha az elv társai megtették,akkor Ő már másoktól nem fél.
    Ugyan mondta is valahol, hogy demokratának lenni annyit tesz, hogy nem kell félni.
    Amikor az őszödi beszédből kiragadták a ” hazudtunk…” kezdetű idézetet, akkor még sejteni sem sejthették, hogy olyan aljas gazember fogja vezetni 2010-től az országot, akinek a hazugság a lételeme,az éltető energiája.
    Leamortizálták egy hazugsággal a HAZUGSÁG szót, és már nem tudják űberelni, amikor az orbáni aljasságokat felemlegetik!Már tudják, hogy akkor hazudtak, amikor hazugságnak állították be az EMBER által elmondottakat, holott akkor is igazat mondott!
    A párt társainak,akiket fel akart rázni!
    Hiba volt. Még Ő maga sem tudta, hogy ezzel mit indít el!
    Elképzelni nem tudta (vagy merte) hogy micsoda hatalom van a Puch- Simicska kettős kezében.
    Azóta már tudja.Tudja, hogy ezért nem tudta rendbe tenni a pártfinanszírozást,és mivel kiállt mögüle mindenki, ezért távozott abból az elvtelen társaságból.
    És akik hazugnak tartják! Példákat kellene ellene felhozni, hogy mikor hazudott távozása óta! Példákat, ami nincs,mert akkora lejárató kampányt indítottak ellene, hogy Ő már CSAK!!! igazat mondhat!
    Ami ennek a mostani kormánynak a halálát fogja okozni!
    Rettegnek is rendesen! Hogy kimondja a szót! Az igazat, ami minden vádbeszédnél elsöprőbb lesz!
    Meggyőződésem, hogy ennek az országnak ilyen kaliberű vezetőkre van szüksége, mert különben elenyészik!Elég volt a hazugságokból, elég volt a gyalázatból, és elég volt az Orbán kormány minden aljasságából!
    Rettegjenek az alávalók!
    Minden okuk meg van rá!
    .
    Mindenesetre most még nem tudom,miért nem beszél, vagy egyáltalán akart e beszélni. Én azt írtam le, ahogyan én látom,az eddigi megnyilvánulásait követve.
    Adja az ég hogy igazam legyen. Miért? Mert ennek az országnak vagy megtisztulnia kell minden csalárdságtól, vagy örökre elveszni a nyerészkedő aljasok végett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +99 (109 szavazatból)
  6. Azért csak legyen mindenki ott. Nehogy már egy r. fellépése tízezreket visszatartson. Ceterum censeo: Hajrá, Gy.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  7. Tehát akkor hogyan is néz ki ez a dolog?
    Vagy nevezzük inkább színházi előadásnak?
    és ha jól sikerül a Fidesz tervei szerint a “debütálás”
    Azzal érvelhetnek:
    “lám-lám tessék megnézni; itt senki nem antiszemita, csak a jobbik”
    Ehhez felhasználnak a gyanútlan és mit sem sejtő közönséget?
    Mocskos egy játékot játszik a Fidesz!
    ha most fordítva lenne, valószínűleg megjelennének a jobbikos csürhék a rendezvény alatt és hathatósan kinyilvánítanának a véleményüket! meghívó és szíveslátás nélkül!
    Ismerős? 2006-ban pont hasonlóan végződött az a mocskos, előre megrendezett színjáték, melyet maga Orbán rendelt meg!
    Most pedig megtagadja a „gyermekeit”? Milyen álszent ember ez? Ö a nagy forradalmár aki a saját embereit feláldozza a mocskos céljai érdekében! Felfordul az ember gyomra!
    .
    Tessék elmenni és tapsolni, hátat fordítani és ezáltal gyanútlanul részt venni a Fidesz forgatókönyvben megírtak szerint!
    Vagy!
    tessék megrendezni jövőhét végére egy tisztességes és korrekt, nem álszent és Fidesz-jobbikos hazug és sumákul lapító nácik nélkül!
    Na annak kell hangot adni! Ott kell hangosnak lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  8. Bumburi
    Mindent elmondott, ami lényeges. Akinek van füle, az meghallotta, akinek, van esze, az megértette. Már az öszödi beszédben elmondta az igazságot és a lényeget. Az éhségsztrájkja után kint voltam és ott is meghallgathattam a nézeteit.Az írásodból látszik, hogy Te is megértetted. Kár több szót vesztegetni. Bár egy nácik ellenes DK gyűlésre én is elmentem volna.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (43 szavazatból)
  9. Gyula Bognar, Jr.

    Kérdéses, hogy az ellenzék képes becsületes embereket tömöríteni, van egyáltalán becsületes politikus Magyarországon? A háttérbeli egyezkedések, sajnos azt mutatják, hogy egyáltalán NINCS! Haramiabandák váltogatják egymást. Minden nemzetnek olyan kormánya van, amire képes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  10. Egyszerű a válasz! Azért nincs a szónokok között, mert ismerve igazságérzetét, elkötelezett demokrata, nincs félnivalója, nem lehet őt sakkban tartani, nem korrumpálódott, nem zsarolható, ezért reszketnének attól, hogy mit mondana!
    Egyedül ő az az ember (nem hiába félnek tőle), aki erős karakterével, szenvedélyes beszédével esetleg lázba hozná a tömeget.
    Ahogyan egyedüliként állt ki azzal a véleményével, hogy egy náci pártot be kell tiltani, ugyan úgy a pódiumon képes lett volna vádbeszédet mondani.
    Egyenes, gerinces ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (53 szavazatból)
  11. Hogy ki irányít? Nyilván az élet császára, a világ ura, a leghatalmasabb, a legeslegszebb felcsúti kolbásztöltő, szotyolaköpködő, baltásgyilkost elengedő, turultojásból kibújt veréb, homlokán a kereszttel, vagy az aktuális pávatáncrenddel, a félázsiai rokonait kereső kisegér, aki ha meghallja Gyurcsány nevét a paplan alá bújik és nem ér a neve, az a sok-sok neve, amikért nagyon megküzdött a sötétben bujkálva, szigorúan csak a földalatti patkánylukakban rohangálva, közben rettegve a sötétségtől, amit magából áraszt. Olyan, mint a pók, mindent besző a láthatatlan hálójával, minden pusztításhoz erős affinitása van, szóval szerintem ő volt az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (48 szavazatból)
  12. Bumburi mondandójában van logika s talán az igazság is ott van! Kihagyni Gyurcsányt egy ilyen demonstrációból csak azért lehet, mert lemos mindenkit okos, felelős, szívből és észből jövő beszédével. A többi mellette makog, unalmas, nem hiteles, megmutatkozna itt is a különbség, az el nem titkolható tehetség. Nos ez a “formai” része. A “tartalom” is hasonló módon kimagasló lenne. Tényekkel, a cinikus hazugságok felfedésével. Ő az egyetlen, aki világosan, közérthetően, meggyőzően tudja elmondani mindazt, amit ilyenkor minden tisztességes ember érez és vall, akar. Ebben a “repertoárban” kitűnne, s ezt sem akarták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  13. GyF már itt elmondta a beszédét ebben a témában is:
    http://www.youtube.com/watch?v=L4mT1nNbkb0
    Gyurcsány Ferenc – 2012.11.28. – Sándor-palota
    .
    Ha volna egy társaság, aki ebből részleteket kihangosít esetleg a tóni hablatyolása alatt, az érdekes helyzetet hozna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  14. papirvagokes
    Nagyon jó a hsz-ed! Könnyesre nevettem magam a: “turultojásból kibújt veréb-en. Gratulálok ++++++++++++++++++++++++++++ :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. Gets, ugy gondolod, ahogy a HAIR cimu musical-ben volt (ha lattad) egy jelenet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. cicamic
    2012. december 1. szombat
    23:17
    Bocs, hogy a forrást nem jelöltem meg, de sosem mondtam, hogy feltaláló vagy phd vagyok. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Semmi baj Gets, minalunk nem szokas forrast megjelolni phd-s cuccokban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. gets
    Szeretném meghallgatni azt a beszédet én is, de nem sikerül. A felvétel forog, de hang nincs! Már hülyére bosszantom vele magam, mert amióta először ajánlottad, azóta próbálkozom vele. Megjegyzem a mikrofonom be van kapcsolva,és működik, mert most skype-oltam.
    Mi a francot csináljak vele?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. A hangszóró is be van kapcsolva?
    (Mikrofonra csak a te beszéded felvételéhez van szükség!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Ha a skype-ot becsukod, vagy leállítod, akkor nem fogja foglalni a hang kimenetet, valószínűleg van egy ilyen probléma a kezelő szoftveredben – talán frissíteni kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Semmi baj.
    Tisztul a kép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. gets
    A hangszóró is jó, hangfallal van a mikrofon,( lehet hogy érthetetlenül fogalmazom. A you tuberól tudok hallgatni bármit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Jó éjt, majd holnap próbálom tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Kedves K. S.

    Azt irod ,orbán most” megtagadja ” gyernekeit. Jujj de jó Hol? Mikor? Miről maradtam le?
    Én még egyetlen büdös szót sem hallottam tőle erről. Munkaalap, meg győzelem,meg Albániával együtt ….. stb…. még a péntek reggeli HADOVA
    show- ban se!! ( Frászt kapok attól a sarokban lapitó hóhérsegéd havasitól!)
    Ugyan, esze ágában sincs! Nélküle itt a jobbik nyikkanni se merne.Ki az a hülye, aki egy pillanatig is komolyan veszi ezt a rogán féle kábitást??
    Hát ,ha valami akkor ez az igazi PÁVATÁNC!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  25. Talán azért nem engedik szóhoz jutni,mert a Sándor palotánál már szólt ebben a támában.és itt nem kegyelmezett a fidesznek sem.Azt hiszem nem is szeretne Rogánnal egy színpadon állni, de ha mégis szóhoz jutna minden szónokot lesöpörne. Én elég undorítónak tartom, hogy annak a pártnak a frakció vezetője, aki összjátszik a jobbikkal alságos módon kiáll a rendezvényen. Én nem hallottam még ebben a témában megszólalni sem Orbánt se Ádert. Az országban szerintem a DK a leg demokratikusabb párt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  26. bumburi
    Világosabban mondom – lépj ki a skype-ból, már ilyen hibával találkoztam más telefonos alkalmazásoknál. A GYF beszéd is a youtube-on van. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. bumburi
    A facebook is le tudja foglalni a hangkimenetet – kilépsz, majd később vissza.
    Közben nem árt takarítani sem az internet szemetet. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Életem bizonyítja, hogy antifasiszta vagyok- mégsem veszek részt a holnapi eseményen!Lesz hamarost ok és alkalom a megmutatkozásra, újabb színvallásra, mert a nácik majd gondoskodnak arról! Csak olyan vezetőt követek, akit jelleme és esze szerint alkalmasnak ítélek!Jelenleg Gyurcsány Ferenc az, akit követendőnek tartok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  29. gets
    “Gyurcsány Ferenc – 2012.11.28. – Sándor-palota
    Ha volna egy társaság, aki ebből részleteket kihangosít esetleg a tóni hablatyolása alatt, az érdekes helyzetet hozna.”
    .
    Továbbgondolva: a parlamentnél megjelenteknek a tüntetés kezdetétől egyfolytában “Halljuk Orbánt!” – kellene kiabálni olyan hangosan, hogy Rogánt vagy bárkit túlkiabáljanak, egészen addig, amíg Orbán meg nem jelenik és el nem mondja jól hallhatóan a saját véleményét.
    Nem tudom, hol lesz meccs vasárnap délután, de Orbán ez alól az ország megítélését jelentősen befolyásoló miniszterelnöki feladat alól semmilyen ürüggyel nem vonhatja ki magát!
    Mi az, hogy a miniszterelnök egy suflencet akar odaküldeni a parlamenthez maga helyett? Nincs tisztában a tényekkel? Segíteni kell neki, hogy tisztában legyen.
    .
    Ha Orbán a beszéde után levonul, utána “Halljuk Gyurcsányt! – szöveget kell kiabálni mindaddig, amíg Gyurcsány fel nem szólal a pulpituson.
    Ennek talán így lenne értelme, de a többi variáció szerintem szentelt víz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  30. Én nagyon szomorú lennék, ha erre a színpadra Gyurcsány Ferenc kiállna.
    Neki van gerince.
    Ez az ország pedig megérdemli a sorsát, és ezt a színjátékot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  31. csitri
    Nem érzed a disszonancia feloldását abban, ha Orbán nem léphet meg az ország miniszterelnökére háruló felelősség alól?
    Erre gondoltam Orbán felszólalásával, mert ha valakinek, neki lenne kényelmetlen elítélni valamit, amit nem is akar, de muszáj nyilvánosan megtenni, mert Rogán megjelenése és beszéde teljességgel hiteltelen.
    .
    Nem szabad hagyni, hogy Orbán megússza az ország-világ előtti nyilvános állásfoglalást. Ki kell ugratni a nyulat a bokorból. Ha addig nem mozdul a tömeg, amíg Orbán meg nem jelenik, egyre kellemetlenebb lesz – nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  32. Kedves Proaktív!
    Én nem a Te soraidra reagáltam, hanem a cikk címére.
    Amit Te leírtál, az persze nagyon hasznos és kívánatos lenne, de !!!!!!! tényleg el tudod képzelni, hogy ebben az országban képes lenne egy ilyen tömeg összegyűlni?
    Ez az ország velejéig romlott, politikusaitól, értelmiségieken, médiamunkásokon át a társadalmáig.
    Ha nem így lenne, akkor egy ilyen rablóbanda nem is juthatott volna hatalomra, de ha már így történt, régen elzavarta volna magára valamit is adó nép.
    Itt holnap birka módjára tűri a “közönség” Rogán szerecsenmosdatását, és a fideszes előtapsolókat követve meg is tapsolja. Aztán veri a mellét úgy az orbánista banda, mint a puch-akol, hogy ők milyen f…a gyerekek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  33. bocs, lemaradt:
    …..ezért támad az egész ordas banda “mindkét oldalról” Gyurcsányra, ezért akarják kollektívan kinyírni (Mesterházy elévülhetetlen “érdeme” a frakció megalakításának megakadályozásában!), ezért acsarkodnak.

    A DK megalakulásával van végre egy csoport, egy párt, amelyben mindenkinek van gerince, van erkölcsi tartása, ezért ki tud állni Gyurcsány mellett, őszintén, felelősen.
    Ha ennek az országnak nem kell Gyurcsány és a Dk, az nem a pártnak a tragédiája, hanem az országnak……a DK-ban nem megélhetési politikusok vannak, akiknek csak egy dolog a fontos, a hatalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  34. csitir
    Amit a véleményem alá írtál, magamra vettem, azért fejtettem ki bővebben. Talán nem is baj, mert érthetőbb a lényege: Orbán felelősség előli állandó menekülése, ami tovább nem tolerálható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. Ebben a sakkjátszmában a politikusok és a prominens személyek mind azt hiszik magukról hogy ők a király vagy a királynő de valójában mindegyik csak egy paraszt. Kisstilű rövidtávú és intollearán gondolkodás jellemzi A HIT gyülekezetet, vagyis inkább annak vezetőjét. Harminc ezüstért (iskola biznisz) eladjak a zsidót, nem emlékzeve arra hogy Judás miként végezte. Mi az az erő a HIT gyülekezetében ami miatt még a bibliai kijelentésekkel szemben is az az érv hogy : “A Sándor azt mondta”, és akkor nincs ellenérv. Mitől tud mindent jobban ez a Sándor? Hogyan lehet az hogy ugyanaz a HIT gyülekezete ami támogatta teljese melszélességgel az SZDSZ aztán az MDF-t aztán az MSZP-t most meg az ősellenség FIDESZT, nem köpi le saját magát, a tagok nem térnek észre és nem veszik észre hogy itt már réges rágen nem Jézus Krisztusról van szó hanem egy elmebeteg vallásos örült építi fel a saját “izraeli” királyságát. Tisztára mint a katolicizmus. Nem számit semmi, sem árulás, sem (karakter) gyilkosság, hazudozás, alényeg hogy a HIT gyülekezet (értsd N.S. ) befoyása egyre nőjőn. Ez a hatalom éhség vezette a Sátánt is Isten elleni lazadásba, hazugságba gyilkosságba, de ezeken már a HIT gyülekezete is tól van. Az ő “kereszténységük” már réges régen nem Jézusról szól – bár a sok sok egyszerű hívő azt hiheti – hanem N.S. halamának növeléséről.
    A diszlet a- zsidóság, a kereszténység, az ATV stb.- mind csak eszköz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  36. Gyurcsanynak nincs helye szonokolni a vasarnapi tuntetesen. Az o regnalasa alatt kezdett lombosodni az, ami ma egy terebelyes fava tornyosult sokunk remuletere.
    A Jobbik.
    KIsujjat nem mozditotta Gyurcsany Ferenc akkor amikor a mai magyar politikai tabellan egyedulallo kepessegeivel megaldott miniszterelnokkent megalithatta volna a teboly terjedeset, azt amive az ma fejlodott
    Felt attol, hogy be fog bekovetkezni, ami ugy is bekovetkezett A hatalma, a barsonyszek elvesztese.
    Mit mondhat Gyurcsany Ferenc vasarnap??? Hogy szamosak kozott o is felelos azert amiert ma tuntetunk a Kossuth teren?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -31 (31 szavazatból)
  37. “szervezők nem engedték, hogy Gyurcsány Ferenc is fellépjen.”

    -
    Jó, hogy le nem lövik őt és bárki mást aki eltérő hangnemet próbál megütni, vagy egyéb mondanivalója is van. Jó lesz vigyázni, más nincs messze az idő, amikor Orbánék a aljas eszközökhöz, akár fegyverhez nyúlnak.
    .

    Hogy lehet a gyomorszájast kivédeni?? A gyomorszájasnak egyetlen ellenszere van.
    .
    Előbb kell ütni mint a másik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  38. csaszi
    Te nagyon okos!
    Milyen eszközei voltak Gyurcsánynak arra, hogy ez a métely ne bontakozzon ki?
    Fel tudod fogni a mostani, meg a Gyurcsány kormány közötti különbséget?
    Gyucsány nem adott a bíróságnak át kívánságjegyzéket hogy mit szeretne, és mit nem – amit az Orbán kormánynak már át sem kell adni, mert a kívánságát lesi mindegyik szerv a megfelelési kényszerében!!!
    Mit gondolsz miért lettek lecserélve a bírók? Miért lett kibővítve fideszes katonákkal az AB?
    Miért védi őket a főügyész tűzzel,vassal?
    Tévedésben ne legyél!
    Nem a hatalmát féltette mint ez az Orbán vakarcs, hanem a törvényeknek megfelelően járt el! Ami mozgásteret akkor adtak neki a jogszabályok, azzal élt is!
    Arról aztán végképp nem tehet, hogy már akkor is a csőcseléket védte a fidesz bagázs ( persze, mert ők küldték ki az utcára őket!) a parlamentben, és a Gyurcsány mögött álló párt szépen kifarolt mögüle.Ő ehhez kevés volt, bármilyen talentummal is van megáldva!!!
    Ami meg azóta történik, az ennek a korcs lelkületű Orbánnak köszönhető, mert a jobbikot is ő mozgatja, ami számtalanszor be is bizonyosodott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  39. Tudjunk,hogy Gyurcsány szivesen megy a tünteteni a Kossuth térre ,de ő nem akarja találkozni Rogán Antal Fideszessel ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. A helyzetet ez a cikk is jól bemutatja.
    Hogy itt minden el van ba..va!
    El van?
    .
    Mert ha fidesz-simlicska-deviánsan gondolkodunk, akkor egy igen kiváló politikai húzást láthatunk.
    Idézem CommonSense kommentelő társamat:
    Ebben a sakkjátszmában a politikusok és a prominens személyek mind azt hiszik magukról hogy ők a király vagy a királynő de valójában mindegyik csak egy paraszt.
    .
    Egy megoldás van!
    ÜRES MARAD MA A TÉR!!!
    Sajna, ők nálam ügyesebben deviánsok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Németh Sándor szerepét, befolyásának mértékét nem ismerem. A balliberális értelmiség meghatározó részének, amelyet Gyurcsány az öszödi beszédében a hazugságok, a választóknak tett hamis ígérgetés abbahagyására szólított fel, a FIDESZ-el összefogva fordult ellene, s a mai napon azon van, hogy végleg kiűzze őt a magyar politikából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. Sajnos, a Fidesz agitprop-brigádja ismét (sokadszorra) jót húzott. Sikerült olyan helyzetet előállítani, amelyből a tisztességes demokraták nem tudnak jól kijönni. Akár elmennek ma a Kossuth térre, akár nem. Mi is történt (legalábbis szerintem)? Hétfőn a Parlamentben egy illető (akinek a nevét sem írom le) úgy beszélt és olyanokat mondott, ahogy ma európai ország parlamentjében nem beszélhet senki. Nem tudom, mi előzte meg a felszólalást (pl. a külügyi bizottság ülésén), de majdnem biztos vagyok, hogy a Fidesz generálta a megnyilvánulást (akár úgy, hogy összebeszéltek, akár pedig “csak” úgy, hogy provokálták az illetőt, tudván, hogy “ugrani fog”). Ezzel sikerült elérniük, hogy immár lassan egy hete a hazai (és nemzetközi) sajtóban ez a vezető téma, és szinte senki nem beszél a hétfőn elfogadott gyalázatos választási törvényről! Szerintem ez volt az igazi cél. Amikor pedig elkezdték szervezni a vasárnapi megmozdulást, a Fidesz habozás nélkül “rárepült” a témára, és meghekkelte a nagygyűlést. Ezzel két dolgot ért el: egyrészt – főleg a külföld felé – álnokul úgy tesz, mintha semmi közük nem lenne a magyarországi antiszemitizmus térnyeréséhez, másrészt pedig szinte megoldhatatlan helyzet elé állítja azt a sok embert, aki ma felháborodásának és megvetésének kívánt hangot adni. Olyan ez, mint amikor egy nagy kondér finom gulyáslevesbe valaki egy kicsit belepiszkít, és ezzel ehetetlenné teszi azt. Orbán, Habony, Bayer és a többi jómadár most a hasukat fogják a röhögéstől. Pontosan felmérték, hogy bejelentkezésüket nem lehet visszautasítani, hiszen egy ilyen döntés következményei a szervezők fejére hullottak volna vissza (no lám, a harcos antirasszisták kitiltják a derék Rogán Antalt! Nota bene: arról sem szabad megfeledkezni, hogy ugyanez a Rogán rendszeres résztvevője az Élet Menetének, ahol már fel is szólalt! Akkor nem tiltakozott ez ellen senki…). A helyzet mindenképpen szar. Lehet(ne) sok kis ellentüntetést szervezni, külön-külön (DK, Bajnaiék, MSZP, zsidó szervezetek, stb), ami gyakorlazilag hatástalanná tenné az egészet (mindegyikre kevesen mennének el, és az ügy “elhalványulna”).
    Mi maradt hát egy rendes antirasszista demokratának? Szerintem az, hogy ma elmegy, és rendesen kifütyüli Rogánt. A másik két felszólalónak pedig ebben a helyzetben egyetlen kötelessége maradt: eltépni az előre megírt beszédet, kihasználni az alkalmat, és a nagy nyilvánosság előtt felelősségre vonni Rogánt – és rajta keresztül a Fideszt – mindazért, amit tett, és ami idáig juttatta az országot. Ha ezt meg akarják, meg tudják tenni, akkor érdemesek arra, hogy az ország sorsának, jövőjének alakításával kapcsolatban bizalmat kapjanak tőlünk.

    És ha nem ez történik? Nos, akkor le lehet húzni a redőnyt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  43. No, annak a feltételezése, hogy Gyurcsány ne oszthatná meg gondolatait a lakossággal, tévút. Mind a tapasztalata, mind anyagi lehetőségei, mind a technikai fejlettség a rendelkezésére áll.
    Úgy beállítani, mintha “szívesen odapofátlankodott volna ő a Rogánék mellé, csak hogy pofavizitet tarthasson”, ez az ő további amortizálásának újabb forgatókönyvi lapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  44. clara
    Azért nem ártana megvizsgálni a másik oldalt is. Miszerint annak milyen “üzenete” lenne, ha egy ilyen beszéd után, egy olyan semmitmondó és a Schweitzer ügyben egyszer már felhasznált közlemény UTÁN a kormánypárt egyik képviselője sem vesz részt a tüntetésen? Milyen fényt vetne az országra?
    Az jobb lenne, hogy a fidesz szervezne egy ilyen gyűlést? Márpedig valamilyen módon reagálniuk kellett az elsöprő külföldi felháborodásra! Talán Orbánnak nem is volt más választása, minthogy odaengedjen a Kossuth térre egy nyilvánvalóan nagy tömegű ellenzéki erőt IS, amikor eddig minden trükköt bevetett (a tér milliárdokba kerülő átépítését is, a több évre előre való lefoglalását is) hogy ezt megakadályozza.
    Arra inkább elmennének a demokraták, ha ez kimondottan fidesz szervezés lenne? Persze lehetne máshol, kevéssé frekventált helyen másik tüntetést is tartani. De pont most zárták le a Ferenciek terét! A “száz évre” lefoglalt Szabadsajtó út megközelíthetetlen! És annak milyen visszhangja lett volna, hogy még ebben a kérdésben is “politikai pecsenyét sütöget” az ellenzék?
    Ehhez képest Rogán szerepeltetése a “kisebbik rossz”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  45. bumburi
    Sikerült?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Kekec, (mint már annyiszor) most is egyetértek Veled. De attól tartok, mi kisebbségbe szorulunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. gets
    Kösz a segítséget.
    Meg tudtam nézni, és hallgatni.
    / Nevess ki,és mindenki más is! A hangot a nagy keresgélés közben véletlenül én vettem le,és nem vettem észre./

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. gets
    Kb ezt vártam.Kíváncsi vagyok, hogy pusztába kiáltott szó lesz e ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Mindent összevetve, elképesztő a Fidesz aljassága. Most már nem csak a saját agyhalott híveik ösztöneire játszanak rá, hanem velünk is játszadoznak. Pontosan tudják, hogy Rogán megjelenése ezreket – ha nem tízezreket – riaszt el, és bír távolmaradásra. Pont ez a céljuk! És rengetegen közülünk besétálnak a 22-es csapdájába! EZÉRT (is) KELL ELMENNI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Observer,kekec und everybody!!!

    Olvassátok el a rogán interjút a szombeti népszabiban (5. oldal)
    Ilyen nyegle,nagyképű,sumák ,primitiven mellébeszélő szöveget !!
    És mindezt pont most, az álságos ” odapofátlankodás” előtt egy nappal.
    Még csak a látszatr sem adnak! Ez még most is ,csak úgy hanyagul POFÁN KÖP minket !!!
    A másik dolog ami b@ssza a csőrömet , miért hagyja szinte mindenki szó nélkül szőcs apuka szekus
    lebukását??? Miért kussol itt mindenki.? Ennek a rohadéknak az ide importált
    nemzetieskedő kölyke hurcolászta a nyilas hamvait!!!!! Bele kell verni az orrát a saját piszkába. PERCENKÉNT! Na ez az igazi nemzetbiztonsági kockázat!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos