Ronai and Ronai
AMERIKAI

Alkotmányos lett a választási csalás 2012. október 29. hétfő 19:46 | AN

  • Hozzászólások(125)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Alkotmányos lett a választási csalás

Budapest – A parlamentban a Fidesz megszavazta az alaptörvény módosítását, amely előzetes regisztrációhoz kötötte a választójog gyakorlását. A regisztrációnak sem oka, sem indoka nincs, kizárólag a választási csalást szolgálja. Mivel az elképzelés a Fidesz államcsínyét megalapozó alkotmányellenes alaptörvény szerint is törvénytelen lenne, az alaptörvénybe foglalták a választási csalást. A cél az, hogy távol tartsák a szavazástól azokat, akik nem Orbánra akarnak szavazni, megakadályozzák azt, hogy bárki az utolsó pillanatban eldönthesse, hogy mégis szavaz. A törvénytelenséget teszik törvénnyé. Az ellenzéknek meg kell gondolnia, hogy résztvételével legitimálja-e a választási csalást.

A hétfőn kormánypárti szavazatokkal meghozott döntés alapján a magyarországi lakóhellyel rendelkező választók személyesen vagy elektronikus úton – az internetes ügyfélkapun -, a határon túl élő állampolgárok levélben vagy elektronikus úton kérhetik felvételüket a névjegyzékbe a parlamenti választást megelőző 15. napig. A szavazáskor LMP-s képviselők az ülésterem felső páholyából több köteg kék színű cetlit szórtak tiltakozásul a kormánypárti sorokra, így utalva az 1947-es kékcédulás választásokra. Ezzel ki is merült a választási csalás elleni tiltakozás.

A rendszer több más módosítással fizikailag lehetetlenné teszi az Orbán-rezsim leváltását. Az alaptörvény és a sarkalatos törvények, valamint a kilenc évre bebetonozott pártkatonák akkor is működésképtelenné tennének egy új kormányt, ha a csalások ellenére képesek lennének a választásokon győzni. Ha ennek reális veszélye felmerülne, akkor várhatóan újabb változtatásokkal annak is elejét vennék. Jelenleg ennyi is elégnek látszik ahhoz, hogy a hatalmi váltógazdálkodást megakadályozzák Magyarországon. Orbán Viktort demokratikus úton leváltani nem lehet, amíg ő él, addig Magyarország teljhatalmú ura lesz. A demokrácia visszaállítására irányuló törekvést az orbáni törvények 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetik. Miután az ellenzéki pártok és médiumaik továbbra is úgy viselkednek, mintha Magyarországon demokrácia ellen, és nem veszik komolyan, hogy kiépült egy diktatúra, amely egyelőre nem kényszerül erőszak alkalmazására, az Orbán-rendszer várható élettartama két-három évtizedre tehető. Akik ennek ellenkezőjével hitegetik magukat és másokat, azok nem néznek szembe a tényekkel.

Az ellenzék várhatóan résztvesz a 2014-es választásokon, miután a Bajnai Gordon nevével fémjelzett új mozgalom választási szövetséget kötött, és ezzel lépéskényszerbe hozott másokat is. A csaló választáson való részvétel kizárólag Orbán Viktor érdekeit szolgálja, mert egy demokratikusnak hazudott választás révén betonozhatja be a hatalmát, fenntarthatja a demokrácia látszatát, mivel az ellenzék részvételével hitelesíti a választásokat. Az ellenzéknek akkor sem lenne szabad egy csaláshoz asszisztálnia, ha esélye lenne a győzelemre. De ilyen esélye nincs, és nem is lehet. Ezért a választási részvétellel mindent veszít, és semmit nem nyer. Kivéve azt a néhány képviselőt, akik bejuthatnak díszletnek az orbáni parlamentbe, és Orbán Viktor kegyelemkenyerén élnek, hogy a demokrácia hamis látszatot rajtuk kerestzül fenntartsák. Morális kérdéseket vet fel az is, hogy valaki pénzért vállalja ezt a szerepet, ha Orbán újra kétharmados győzelmet mutat ki a választási rendszerével magának.

Az új választási törvényben kódolva van a csalás, de ha ez nem lenne elég, az eredményeket is bármikor meghamisíthatják, mivel Orbán és pártja jelöli a választási bizottságok tagjait. Annyi regisztrációt ismernek el, amennyit akarnak, annyi határon túli szavazót számolnak el maguknak, amennyit akarnak. Semjén legutóbb már azt állította, hogy a választásokig ötszázezer határon túli kettős állampolgárs lesz. Ezt ötszázezer határon túli Fidesz-szavazónak tekintik. A szám azért képtelenség, mert az első két évben összesen kétszázezer állampolgárságot adtak ki, a jelentkezések száma pedig időarányosan radikálisan csökken.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 57 szavazatból)
Alkotmányos lett a választási csalás, 4.6 out of 5 based on 43 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(125)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

125 Reader’s Comments

  1. Csacsicska
    2012. október 30. kedd
    02:59
    Egy élő adatbázis értéke nem mérhető egy másolatéval, tehát a sima másolásnak kevés értelme van. :)
    :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Igen, nemzetközi sajtótájékoztatót kellene tartania a demokratikus ellenzéknek ahol többek között a következőket kellene kijelenteni.:
    1. A parlamenti munkában való részvételt felfüggesztjük, mindaddig amíg a regisztrációs törvényt nem vonják vissza.
    2. Ilyen körülmények között nem legitimáljuk részvételünkkel a 2014-es választásokat.
    3. Mindazon képviselők akik részt vettek a demokrácia lebontásában, a jogállam helyreállítását követően nem kerülhetik el a felelősségre vonást.
    4. Mindazokat akik e jogállam a sajtószabadság megcsúfolásában vezetői pozícióban részt vesznek, a leendő jogállam kollaboránsnak fogja tekinteni ezért annak megszületésének pillanatában távozniuk kell az állásukból és 20 évig állami és önkormányzati hivatalt nem tölthetnek be.

    Az utolsó óráit éli a Magyar demokrácia, itt az ideje a világos beszédnek, vagy felejtsük el a demokráciát, mert megmérettünk és könnyűnek találtattunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  3. Eldőlt: a parlament az alaptörvény módosításával előzetes regisztrációhoz köti a választójog gyakorlását. Hamarosan újabb, kiegészítő törvény születik, amely szerint az előzetes regisztrációhoz is regisztrálni kell, amit személyesen kell megtenni, a lakóhelyhez legközelebbi Fidesz-irodán. (A Hócipő hírei: hocipo.hu)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. Kérés:
    legalább fél mondat erejéig – copyval – visszautalni a válaszoknál a kiemelt témára, mert nem káptalan az ember feje, hogy minden kommentelőt be tudjon azonosítani óra és perc szerint utólag, hogy mikor, miről, milyen véleményt alkotott. A válaszokat mások is követnék és érteni is szeretnék, nemcsak a címzett.
    Tehát: fontosabb a MIRE, mint a név és időpont szerinti KIRE reagálás feltüntetése. Persze leginkább a téma és a név együttese teszi követhetővé a választ.
    Kösz, ha az AN sok-sok olvasójára gondolva megfogadjátok és figyeltek rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  5. gets
    “Egy élő adatbázis értéke nem mérhető egy másolatéval, tehát a sima másolásnak kevés értelme van.”
    .
    Van értelme: a népességnyilvántartás jelenlegi állapotrögzítése az utolsó megbízható kiindulási alap. Az újabbnál újabbak a kormánypárt(ok) különféle érdekei szerint machinált és összességében áttekinthetetlen adatbázis lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. Most az adatbázis kapcsán az jutott eszembe, vajon hány halott fog regisztrálni, és szavazni a fideszre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  7. Az amerikai külügyminiszter itteni látogatása alkalmával kijelentette, hogy addig van egy országban demokrácia, ameddig az aktuális kormány demokratikus választásokon leváltható.
    .
    Akkor jelentem, hogy MAGYARORSZÁGON ISMÉT DIKTATÚRA van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  8. BOJKOTT
    Akkor az alapkérdéshez: kell-e, célszerű-e bojkottálni a regisztrációt és a választást.
    Az a furcsa eset jött létre, amit egy tanárom anno xx hegelinek mondott: “van is meg nincs is”. Jelen esetben Bartusnak is igaza van (a részvétel legitimálja a rendszert) (én is ezt írtam többször már), meg az ellenzéki pártoknak is igazuk van abban, hogy tájékoztatnak és a választásokra mozgósítanak. Ez ugyan ellentmond a kétértékű logikának, de az ilyen ellentmondás általában a feltevések hibáira vagy valamilyen elhanyagolt szempontra világít rá. Most ez a szempont a tömegek tudatállapota és az időtényező.
    Bartus igazságából (és az enyémből) az következik, hogy a rendszer elleni kemény ellenállásra kell készülni, azt kell szervezni.
    Azonban ilyesmit csak akkor lehet sikeres, ha a sokaság számára világos, hogy a rendszer diktatúra, és az emberek nem akarnak diktatúrában élni, nem akarnak kompromisszumot kötni vele. Mivel ettől messze vagyunk, a közvetlen feladat az emberek elérése, meggyőzése. Ennek egyik módja a regisztráció lényegéről és működéséről szóló tájékoztatás, a választásokra való felkészülés. Majd ha látják, megértik az emberek, hogy az egész egy nagy csalás, akkor lehet bojkottálni, vagy komolyan támadni is.
    Ha ez a lépés kimarad, akkor a diktatúra megtarthatja a választásokat minimális csalással, vagy fel nem derített, homályban maradó csalással, és vígan éli világát. Azért kell a választásokra készülni, hogy a diktatúra átlátszó csalásra és esetleg nyílt elnyomásra kényszerüljön.
    Még inkább mindkét vonalat egyszerre kell követni: folytatni a tájékoztatást, meggyőzést, készülődést, és közben akivel lehet, azzal kemény ellenállásra készülni.
    Abban azonban igaza van Bartus Lászlónak, hogy eközben is mindig meg kell mondani az igazat: hogy ez a rendszer már most diktatúra, ráadásul népnyúzó diktatúra, csak egyelőre nem kényszerül nyílt erőszakra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  9. Magyarországnak vége. Az Orvbán és a fideszmaffia ötven évre nyomorba taszítja az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  10. girbegurba
    2012. október 30. kedd
    13:49
    A DK országjárása és országos aláírásgyűjtése hónapok óta pontosan a megvezetettek tájékoztatását szolgálja – az MSZP csak a törvény részletezése és elfogadása utánra tervezi ezeket. Az Együtt 2014 mozgalom szintén elkezdte a tájékoztatást. :) :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. http://www.dunatv.hu/musor/videotar#videok
    Gyurcsány Ferenc interjúja a tegnapi (10.hó 29) Közbeszéd című műsor kilencedik percétől követhető, meglepően korrekt a riporter is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. http://www.youtube.com/watch?v=palb9CiNfo8&feature=g-all-u
    Molnár Csaba – 2012.10.29. – ATV – Egyenes Beszéd – Alkotmányba iktatták a regisztrációt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. kekec 2012. október 30. kedd 07:36
    Köszi a linket!
    Nekem ez a logika alapján történő működés retszik leginkább:
    “A huszonhetedik alkotmánymódosítás kimondja, hogy a szenátorok és képviselők fizetésének felemeléséről szóló törvény csak a törvény elfogadását követő első képviselőházi választás után léphet életbe.”
    .
    Tudomásom szerint több európai államban is alkalmaznak hasonló logikát
    a törvényhozásban. Csak halaszthatatlan államérdek miatt van kivétel.
    .
    Nálunk pontosan e logika forditottja érvényes:
    MINDEN A MIÉNK, DE AMI AZ ENYÉM AHHOZ NEKED SEMMI KÖZÖD!
    Ennek alapján mazsolázták ki a világ valamennyi törvényéből a kizárólag
    nekik tetsző egyes törvénycikkeket, mintegy hivatkozásként, hogy máshol
    is van ilyen.
    DEHÁT MI ITTHON VAGYUNK MAGYARORSZÁGBAN NEM MÁSHOL!
    A törvény részeinek viszont rendszerként kell illeszkedniük egymáshoz.
    Vasvillával csak a mezőgazdaságban lehet valamit egykazalba sietve
    összedobálni.
    Elmaradtak a szükséges hatástanulmányok és egyeztetések. Gyakran a
    végszavazás előtt nyujtottak be – egyes képviselők – véletlenszerűen kitalált
    módositásokat. Ezekkel még az addigi laza kapcsolatot is megszüntették
    egyes törvényhelyek között.
    Minden ésszerű szabályt felrúgtak. Ma már látszik, hogy ebben a katyvaszban
    nehezen ismerheti ki magát valaki.
    .
    ÚGY TŰNIK EZ VOLT A CÉL!
    EZ TESZI LEHETŐVÉ A TÜNDIKE ÁLTAL ELVÉGZENDŐ KÉZI IRÁNYITÁST
    AKÁR TÖBB PARLAMENTI CIKLUSRA ÁTNYÚLVA IS.
    A megfiatalitott birói testület KÉZBEN TARTÁSÁRA kiváló alkalom.
    Azt hiszem kiváló alkalom a több cikluson átmenő zavarosban halászatra.
    .
    NEM TŰRHETJÜK ENNEK A TOVÁBB FOLYTATÁSÁT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. …már ha lesz egyáltalán választás 2014-ben!
    Mert még az is meglehet, hogy például 2013. augusztus 20.-án királyt koronáz a parlament.
    Szal, ahogy a helyzet majd megkívánja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Mivel az orbán kormány és a parlementben ülő összes fideszes szavazórobot árulóvá lett, javaslom, hogy mostantól fogva következetesen csupa kisbetűvel említtessenek ezen a weboldalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  16. Kordon Blued!
    ” a m e n n y i b e n . a demokratikus ellenzék . r é s z t v e s z ezen a “t ö r v é n y e s e n” . m e g n y e r h e t e t l e n” választáson, akkor egyszerűen bábbá válik a hatalom kezében”
    Miért, most nem az?! Írtam erről fentebb, csak más konklúzióval.
    És tényleg tehetetlennek érzem magam. Mert nem hiszek a demokratikus eszközökben antidemokratikus intézkedések ellenében, fegyverbe meg még nem szólított senki.
    Megint nem akarom ekézni az mszp-t, mert most is szívügyem lennének, de még annyi tehetség sincs bennük, hogy valami akciót találnának ki. Még az lmp-nek is futja valamilyen ötletekre, amivel felkeltheti a közönybe esett emberek érdeklődését (leláncolás, kék cédula,stb), de mit tettek az mszp-sek? Semmit. Akkor mitől nő a táboruk? Ugyanattól, amitől korábban a fideSS-é. Most ezeket kezdik utálni az emberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Túlavasúti,
    minek a továbbfolytatását nem tűrhetjük tovább?
    Mi tűrjük, nem eszed észre?
    Türelmesen, csendesen tűrjük.
    Mi a gond? Minden rendben van, járnak a kombínok, legfeljebb a buszokkal, meg a 3-as Metróval van egy kis gond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. Gonoszka 2012. október 30. kedd 16:32
    A borsóval van baj, amit a falra hánytunk. Sajnos elfogyott!
    De hallom, hogy a jegyellenőrök akarnak sztrájkolni. Érdekes
    amikor még ott laktam nem tudtak volna sztájkolni mert nem
    voltak ellenőrök. Biztosan nagy zűr lesz, ha ők sztrájkolni
    kezdenek. MÉG JÓ, HOGY ITT NINCS METRÓ!
    Jegyellenőrök sincsenek, de munka sincs. Ki sztájkolhatna?
    talán a nyugdijasok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Fel vagyok háborodva azért, mert Rákosi elvtársat sértegetitek! Ő tizenhat évet ült a fegyházban egy eszméért, ami később téveszmének bizonyult. Hogy meritek a csutit, akinek csak féktelen hatalomvágya van Ő leginkább Hitlerre hasonlít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Bocsi! helyesen. Hogy meritek hozzá hasonlítani a csutit

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Bartusnak mélyen igaza van. Kolláth György jogtudós is ezt mondja: bojkottot! Kertész Ákos nemcsak azt írta, hogy a magyar genetikusan alattvaló, de nem sokkal a kétharmados Fidesz-puccs után, a Népszavában, Őfelsége ellenzéke című cikkében leszögezte: diktatúrában nincs ellenzék. Ellenzék csak demokráciában létezik. Azt írja: “Megszívlelendő doktrinája az Egyesült Államoknak: terroristákkal nem tárgyalunk. Aki szóba áll a terroristákkal, legalizálja őket. Aki ma alkudozni próbál a Fidesz-hatalommal, részt vesz bármilyen …(munkában)… , az betagozódik a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. Az legalizálja a diktatúrát.”
    Ezt a tételt látszik erősíteni, hogy bár Bajnai kezdeményezése tiszteletreméltó, de a Fidesz demokratikus választást nem tűr, és nem is fog eltűrni. Másfelől az is látszik, hogy az ellenzéki erők ma képtelenek a megegyezésre. Ezek a meszesgödör szélén, a sortűz előtt is azon vitatkoznának, ki vezesse a hullák táborát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  22. @Small Fry
    Látom, a kedvenced A Pál utcai fiúk. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. @Kuksi
    Inkább, mint a Szentkirályi utcai fiúk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Érdekes! A népszámláláskor tudtak pontos címre jönni?
    Mi lenne pl. ha ugyan így (nem nekünk kellene utazgatni, regisztráltatni) most is felkeresnék hivatalból az embereket és begyűjtenék a szavazni óhajtók jelentkezési igényeit????????????????????????????????
    Természetesen a csalásokat elkerülendő, erről pecsétes hivatalos elismervényt adnának!
    Talán ezzel még munkát is adhatnának sok rászorultnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. A 2014-es választáson, minden választóirodában legyen egy Unios megfigyelő, de csak Baloldali és Liberális és Független megfigyelő lehet, mert a jobboldal ha Eus is összejátszhat velük. Szemét banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. A Tárki felmérése szerint októberben 3 %-kal nőtt a fideSS támogatottsága. A DK-é 3-ról 1%-ra csökkent. Az a párt melynek tagjai éhségsztrájkot folytattak a demokratikus választásokért. Miről zagyválunk mi itt, minek erőlködünk? Ez a nép megérdemli a sorsát. A csuti törpe jogosan érzi óriásnak magát. Hát ez tényleg egy Qva ország. Miért nem lehet bojkottálni a választási törvénytervezet vitáját? Így legalább érvelhet azzal ez az aljas banda, hogy legitím az egész folyamat részt vett benne az ellenzék módosító indítványokkal, melyket persze lesöpört a 2/3- ad. Normálisak ezek? Vagy csak hidegfejű számítók. Ja az MSzPtámogatottsága is nőtt. Akkor semmi baj, ezek szerint jól csinálják , jöhet a melldöngetés. Szerencsétlen , tehetetlen ellenzék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. Ja és Bajnaiéknak is betettek nem indulhatnak egyesületként a választásokon.
    BOJKOTTÁLNI A VÁLASZTÁSOKAT!!!!!!!!! Más út nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. Az Alaptörvény most érett be arra, hogy kidobják az ablakon . Nem erősítette meg népszavazás, egy párt fogadta csak el.

    A választók 80 %-ának elutasítottságát élvező választási regisztráció Alaptörvénybe emelésével.

    Ez az utolsó csepp a pohárban.

    Kész a mű, kész vannak a sarkalatos törvények, már csak a választási csalás alapelvét törlő új választási törvény hoiányzik a sorból.
    Nagyon szépen kérem a Velencei Bizottságot, hogy két héten belül, – mivel már mindet kivizsgált – foglaljon állást arról az alaptörvény és a hozzá kapcsolódó saroktörvények illeszkednek e az uniós joghoz.

    Első jelentésük 35. pontjában kétségüket fejezték ki arról, hogy legitim e az Alaptörvény.

    Hogy értelmezik most amit leírtak tavaly? :” This would lead to a legal paradox since an illegitimate or even non existenet Parliament cannot enact a new Constitution.”

    Ez az Alaptörvény preambulumában visszahelyezi jogaiba a Szent Koronát.
    Ezzel Preambulum szinten megágyaz a Trianoni határok visszakövetelésének.

    Preambulumában és a tételes jogaszabályok között alkalmazni rendeli a történelmi alkotmányt. Ez alá gyüri be az Alaptörvényt. Ezért nem Alkotmány a neve. Csak Alaptörvény.

    Elveszi az emberek munkához való jogáz, erre alapzva kvázi megszünteti a sztrájkjogot. Elveszi a nyugdíjhoz és társadalombiztosításhoz való jogot. Megszünteti a magántulajdon védelmét.

    Átmeneti rendelkezéseiben kimondja egy politikai mozgalom kollektív bűnösségét. Hogy csak a legfontosabbakat említsem.

    A választási regisztráció utólagos beemelése már csak hab a tortán.

    Ez Európa?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  29. Tegyük élhetővé !

    REGISZTRÁCIÓ = biztonságos választási csalás a orban közeli maffiának
    .
    Nem követem részleteibe menően a törvénykezést. Hallom, hogy a MEGKÜLÖNBÖZTETŐ (határonkívüli , tiszteletbeli levelező tagozaton magyar jogot kapott, itt élő jogot csorbított) regisztrációt a friss kotmányba MÓDOSÍTOTTÁK.
    .
    Kérdésem :
    Benne van-e kotmányban az , hogy a REGISZTRÁCIÓ lezárását KÖVETŐen 2 ÓRÁN BELÜL MONDJÁK MEG , SZAVAZÓ KÖRZETEKRE RÉSZLETESEN LEBONTVA,melyik szavazó körzetben hányan regisztrálták magukat, MELYIK HATÁRON KÍVÜLI VÁROSBÓL HÁNYAN REGISZTRÁLTAK pontosan ? (olyan sebessen, mint a választáskor)
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Mert ha EZ benne van, akkor nehezebb csalniuk. (akkor is tudnak)
    Tudjuk előre, hogy pl.:
    a például : 216.-os választó körzetben nem fognak 5687-nél többen szavazni.
    A 29-es választó körzetben nem fognak 15771-nél többen szavazni. stb..
    tudjuk , hogy van 213.392 új magyar állampolgár, akik 100%-ban (ha-ha-ha) a fideszre akarnak szavazni.

    Ezekkel a dolgokkal tisztában kellene lenni már a választási csalást megelöző két hétben.
    Egy hároméves gyerek is el tud indítani egy most íródó programot, mely a nem regisztrált szavazásra jogosult polgárok lakcímét , nevét és minden tárolt adatát ki tudja dobni.
    Egy másik hároméves gyerek is meg tud nyomni egy másik gombot, mely szavazásra regisztrál ezek közül sokat a fidesz magyarellenes szerverére . (ők a 100%-os fidesz-diktatúra szavazók úgy , hogy nem is tudnak róla)
    Én ezeket, csak gondolat ébresztőnek írtam, mert ha a 216-os körzetben – a civil szervezetek által és külföldi megfigyelők által támogatotva a web-kamerán látjuk, hogy 4369-en mentek el szavazni, – , de van összesen 7962 szavazat a körzetben, akkor ott vagy nem üres ládával kezdtek, vagy más RogánToni-trükk van a háttérben.
    .
    Továbbra is azt gondolom, hogy ezeknek minél előbb meniük kell, le kell állítani maffia-együttműködési-rendszere által az adó forintok
    külföldre síbolását.
    más:
    Para Kovács megélhetése magánügy. Médiában elhangzó véleménye , diktatúrához közelítése közügy.Fábri lapátra fog kerülni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. Tegyük élhetővé !
    Hűha, amiről te írsz , egy kicsit elgondolkodtatott engem!
    Teszem azt , a választókörzetemben nincs értelme megnyitni a szavazófülkét, így a városom egy távoli pontjára kell mennem szavazni ?
    Na , akkor csesszék meg, ott ahol van!!!
    Kekec, még mindig úgy gondolod nem szabad bojkotálni a szavaszást ?
    Mert így nem sokan fognak elmenni szavazni, max az elvetemült fidesz rajongók!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. ITT AZ IDŐ!
    A DEMOKRATIKUS ELLENZÉK BOJKOTTÁLJA A PARLAMENTET! :((((((((((((((((
    KERESSENEK MÁS MEGÉLHETÉST! :((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Előttünk az ötvenes évek, köszönhetően azoknak akik a fideszre szavaztak és azoknak , akik el sem mentek szavazni 2010-ben.Az előterjesztésekből és a naponkénti megnyivánulásokból egyre inkább kitűnik, hogy a jelenlegi kormánykoalícióban egyetlen demokrata, de még csak normális egyén (majdnem embert írtam ) sincs .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Mostanában régi dolgokon gondolkozom például azon , mekkora a felelőssége annak a pár embernek akik anno kiadták a nevezetes Gyurcsány beszédet , ugyanis szerintem egy egész országot tettek tönkre ő miattuk tartunk itt ahol most tartunk.Megadták a jogalapot a világ egyik leggátlástalanabb társaságának .A felelősség alól nem vonnám ki azt a pártot se aki még saját háza táján se tudta ezt az ügyet felgöngyölíteni , így szinte szó szerint asszisztált az ország és a kisemberek kizsákmányolásához és agymosásához.Végezetül Fide-ss undorító és demagóg az Mszp beszari és tele megélhetési politikusokkal.A normális ember kire szavazzon mikor tudjuk , hogy nem lesz demokratikus választás.Részemről a bojkott mellett vagyok , minden parlamenti és választási szinten , mert egyre mocskosabb azok az emberek sora akik ezt a politikát próbálják a világ legtermészetesebb dolgai között magyarázni.Talán az utálat ami őket utol fogja érni nem is soká körülbelül még egy ciklus múlva , de addigra itt kő kővőn nem fog maradni.Jó ,hogy itt eldumálgatunk értelmesen de az emberek többsége még mindig nem látja mi felé megyünk csak asszisztál az őrülethez. Nem látom a kiutat és ebbe ez az ország és a többség aki csak szeretne csendben éldegélni bele fog dögleni…………………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  34. Szerintem a bojkottnál jobb ötlet kell, próbáljuk meg kitalálni mi legyen az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Diktatúra ellen nem lehet a demokrácia eszközeivel harcolni. Diktatúra ellen csak erőszakkal lehet fellépni! Miért a jogilag releváns megoldásokat keresitek egy „unorthodox demokráciában”?
    .
    Mindenki látja, hogy Orbánék a jogot nem rendeltetés-szerűen használják. A jog kialakult, meglévő társadalmi gyakorlat intézményesítése, kodifikálása. Nem a jog teremt társadalmi gyakorlatot – hanem a dolog fordítva működik. Illetve így kellene lennie, ha demokrácia lenne Magyarországon. De azt látjuk, hogy egy elmebeteg az ötleteiből faragtat törvényeket – amihez persze 263 Fideszes parlamenti képviselő elvakult buzgalma és megszámlálhatatlan, megfélemlített állami hivatalnok segíti.
    .
    Orbán diktatúrája személyi függőségre épül – Orbán kormánya nem intézményeket, hanem kinevezett személyeket irányít. Mindent államosít, mert az állami hivatalok élére saját, hűséges kádereket ültethet, akiket bármikor sakkban tarthat!
    .
    Már régen átlépte a hatalmi ágak közötti korlátokat is, amikor „fiatalítás” címén Fideszes bírókat ültetett a gyorsan nyugdíjazott bírák helyébe. Amikor beavatkozott a független médiába pénzzel, hivatali hatalommal, nyomorító jogszabályokkal. Amikor az Alkotmánybíróságot patkányok gyülekezetévé silányította.
    .
    A gyerekeitek agyát már papok mossák, a náciknak saját színháza van, az állam tömi a preferált egyházakat. Orbán félelmet kelt az országban, az emberekben. Magyarországot külföldön leköpik – benneteket is, mert nem tesznek ám különbséget közöttetek és Orbán között -, a jövő pedig a gazdag kínaiaké lesz, akiknek ti fogtok dolgozni és nem ők nektek.
    .
    Ez ellen a rendszer ellen finomkodtok? Orbán garnitúrája lassan az ágyába viszi a feleségeteket, lányotokat, gyerekeiteket – ezt is meg akarjátok várni?
    .
    Tényleg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  36. Csacsicska,
    “Mindenki látja, hogy Orbánék a jogot nem rendeltetés-szerűen használják.”
    Sajnos nem látja mindenki.
    Épp azért nem lehet erővel fellépni ellene, mert még nem fogyott el az emberek türelme, vagy ha elfogyott, nem látják tisztán, merre kell menni.
    Majd ha jobban látják, akkor lesz alanya is terveidnek.
    Abban egyetértek (bár nem írtad, de felteszem, gondolod), hogy a javasolt megoldásra is biztatni és szervezni kell a népet. Az sem mindegy, hogy milyen akciókra. Erővel fellépni csak szervezetten, átgondoltan szabad, különben visszaüt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. “Erővel fellépni csak szervezetten, átgondoltan szabad, különben visszaüt.”
    56-ban hány halott volt?
    Orbánnál mennyi lesz?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Véletlenszerű, személyes áldozatok (nem feltétlenül halálos áldozatokra gondolok) nélkül nem lesz megoldás. 1956-ban sem volt átgondoltság, csak közös „érzések”, indulatok voltak. A tömeg akkor sem a demokráciáért, hanem az elnyomás ellen indult el.
    .
    Sajnos Kádár rendszer bűne, hogy megalkuvóvá tette a népet. A sunnyogás, túlélés, az „alámerülés” vált szokássá – és ez a szokás ma is él. De el fog jönni egy pillanat, egy töréspont, amikor szakadni fog minden – Orbánék csak kiprovokálják az EU szankciókat, amire napokon belül számítani lehet – és akkor megint beszakad a forint, tragikus lesz újra a törlesztés, megdrágul az import és az élet (például az energia), nem sorolom tovább.
    .
    Borítékolom a távközlési adó megszívását, az uniós források folyósításának jelentős lassítását (talán nem az időleges felfüggesztését), a Magyarországgal szemben meghatározott hiánycél bekeményítését.
    .
    A forint gyengülése egyébként kellemes lesz a nagy exportőröknek (német és osztrák vállalatok), nagyon kellemetlen a belföldi lakosságnak, az árak emelkedése miatt. Költségvetés pedig talán még januárban sem lesz, jó költségvetés szinte biztosan nem. A 2012-es hiány a telekom adó miatt el fog szállni (sajnos Matolcsy még nem), kivéve, ha a nép kollektíven be nem látogat a Parlamentbe, rendet tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. Gyöngyi Péter

    bolygó
    2012. október 29. hétfő
    20:55

    “Ezek nem normálisak(ellenzék) ! Mi a f..t vitatkoznak ezekkel , ott kellett volna őket hagyni szerintem is és azonnali nemzetközi sajtótájékoztatók sorozatával bemutatni ennek a patkány bandának a művét !”
    Akinek a segítségét várod,az a segítségünkre sietve,nem tud mást tenni,csak kivéreztetni! Akik miatt meg a nemzetközi megtámogatást várod,azok pedig kivéreztetnek!
    Úgyhogy rajtunk múlik meddig húzzuk! Patt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. Nyilván Orbán fülébe is eljutott annak a híre, amit egyre többfelé hallani, hogy egyre nő a fideszen belül is azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy nem ilyen lovat akartak! Könnyű győzelem után rengeteg pénzt és garantált 20-25 évet ígértek nekik hatalomban. Két és félév után szertefoszlani látszanak a rózsaszín álomképek, a realitá vásznán fenyegető fekete viharfelhők tornyosulnak. Közeleg a vihar!
    Hiába vették meg őket személyesen Orbán által kiválogatva adófizetői százmilliárdokért parlamenti szavazógépeknek, már valamennyien látják, hogy ennek hamarosan nagyon rossz vége lesz, de egyelőre még jobban köti őket a szerződés, a keresztapának adott szó, de már nagyon szeretnének eltűnni. Még nem mernek nyíltan ellenszegülni, egymás között pusmognak, persze nagyon féltik a könnyen jött jólétüket feladni, de egyre jobban, egyre többen rettegnek már a holnaptól! Mert ha bárhol, bármely pillanatban kirobban a tömegek kétségbeesés és harag szülte elégedetlensége és elszabadul a pokol, akkor a gyűlölet bosszúja őket fogja elsőként célba venni.
    A beteg elméjű Orbán a lakókörnyezetét TEK-es kordonnal vette körül, de már a tűzoltókat is fegyverforgatásra akarja kötelezni, ami miatt százával szándékoznak leszerelni a tűzoltók is, rendőrök is. Orbán annyira be van ijedve, de amint sejthető volt mégsem hívja hátrább az agarait, a betegsége nem engedélyezi számára a jobb belátásra térést, sőt, egyre őrültebb és egyre kiszámíthatatlanabb támadásokat indít az ország és annak szerencsétlen polgárai ellen.
    .
    Békés élőláncokkal és a demokráciákban szokásos más kulturált húzásokkal itt és ezek ellen nem megy senki semmire. Ezek ellen a rafinált hétpróbás bűnözők ellen a saját módszereikre rímelő ellencsapást kell alkalmazni. Amíg ezt nem látják be az ellenzék tagjai, addig bármit tesznek, vagy mondanak, az csak annyit ér, mint a tömjénfüst a sátán ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Csacsicska!
    Csíplek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. girbegurba
    röviden: Si vis pacem, para bellum – a. m. ha békét akarsz, készülj a háborúra.
    sedona
    A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk. Egyelőre a regisztrációról van szó, és szerintem arra gőzerővel agitálni kell. Utána még mindig el lehet dönteni a fejlemények ismeretében, hogy bojkottáljuk a szavazást, vagy sem.
    gets
    Az ellenzék határozatképes, és a Jobbikkal még ellenzéke is van, ha a demokratikus ellenzék kivonul. Ez semmire sem alkalmas, ráérnek majd meglépni a kampány időszakában, legalább csinálnak maguknak egy kis szabadidőt.
    telekis
    Ha ló nincs, a szamár is jó, azaz ha nem lesz jobb ötlet, akkor marad a bojkott.
    Bár nem értem miért vagytok olyan kishitűek, Én rendületlenül bízom Egyeskében és az ő üszkös bal kezében.! Még észhez téríthetik a népet. És ha tömeges lesz a kormányváltó hangulat, akkor nincs az a csalás, amivel a kormányváltást meg lehetne akadályozni.
    Csacsiska
    Ma hány IMF-es plakátot igazítottál át?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. gets bocsi, a fizeSS határozatképes az ellenzék nélkül is.
    De egyébként az a baj, hogy meg sem próbálják a fideszes szavazógép egyedeit gyurcsányizálni – azaz a lakásán zaklatni, az összes megjelenési alkalmán zavart kelteni – azaz egyedenként nyomás alá helyezni és belülről feszegetni a rendszert.
    A farkasok is egy-egy egyedet támadnak a nyájból-csordából, és állítólag az emberek intelligensebb lények. Most még vígan szavazhatnak, mert védve érzik magukat – de nem árt emlékezetükbe idézni: “A víz elszalad, de a kő ottmarad”
    Értük nem fog eljönni a TEK, és mind nem fog tudni családostól eltűnni egy olyan országban, akikkel nincs kiadatási egyezményünk.
    És elég lenne 7 főt rávenni, hogy átüljenek a függetlenekhez – és megszűnne a 2/3. Ha a Jobbik támogatná őket ezután – az már egy másik helyzet lenne!
    Csak 6 fővel lógnak túl a 2/3-on! És Robespierre-t is néhány no name képviselő buktatta meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. “…Akinek a segítségét várod,az a segítségünkre sietve,nem tud mást tenni,csak kivéreztetni!”
    .
    Tudomásul kéne venni mindenkinek, aki külföldtől várja, hogy eltüntesse az OVis hatalmat, hogy ezt csak mi magyarok tudjuk megtenni! Az EU csak azt teheti, hogy mereven ragaszkodik velünk szemben az uniós rendszabályok, a nemzetközi jog, az erkölcs betartásához és a pénzek visszatartásával arra kényszeríti az OVist, hogy tovább szorítson a nadrágszíjunkon (na nem az övén), mellé a háttérben arra biztatja a befektetőket, a pénzvilágot, hogy továbbra se fektessenek be nálunk, a bankok ne adjanak hitelt, az itt levő multik ne ruházzanak be, a nyereségüket vigyék ki = azaz kivéreztetik az országot, hátha a Zemberek előbb utóbb rájönnek, hogy kinek köszönhetik ezt, megunják a nélkülözést és kaszára-kapára kapnak. Ennyit tud tenni az EU, és leírtam mit kell tenniük a Zembereknek. Minél később tesszük, annál többet és jobban szenvedünk. Kellett ez nekünk? Kellett! :-(((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  45. kekec!
    Van valami igazad, egyenként kellene tudatosítani a szemetekben, hogy egyszer vége lesz a kánaánnak és akkor nekik is annyi, jön a felelősségre vonás, ami jó esetben “csak” börtön, rosszabbikban viszont pl. lincselés. Emlékeztetni kellene őket, hogy néhányszor már előfordult, hogy a hatalom képviselői telexart gatyában pucoltak el az országból, ki nyugatra, ki keletre. Könnyen ők is erre a sorsra juthatnak. No de ki emlékeztesse őket? Az ellenzék nagyrészt megélhetési politikusokból áll, nekik nem érdekük , hogy nyerjenek, mert ellenzékben nincs felelősség, lové meg akad annyi, hogy vidáman megélhetnek. Az MSZP-sek szerintem jobban félnek attól, hogy ne adj Isten megnyerik a választást, mint az OVis, mert akkor tán még tenni is kéne valamit, de hogy mit arról fogalmuk sincs. A Mesterházi is csak csendesen pofázik, csak annyira hajt, hogy kissé megerősödve minél több képviselőjük legyen, de még véletlenül se nyerjenek. A megélhetésük így is meglesz és újabb 4 évig biztosítva lesz a helyük a parlamentben. Nyerni majd csak akkor akarnak, ha valamikor vége lesz a válságnak és megindultunk felfelé. Hogy közben az ország összeroppan, hogy a Zemberek belerokkannak, az a legkevésbé sem érdekli őket. Legfőbb gondjuk, hogy a kis pártok erősödését, az összefogást megakadályozzák, nehogy véletlenül nyerjenek! :-((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  46. A cikk írónak teljesen IGAZA VAN !!! Nekem is ez a véleményem !!! A FB-on találtam egy nagyon ide illő hozzászólást, amit ide is másolok, mert hasonló következtetésre jutott, mint a cikk írója : “NEM LESZNEK SZABAD VÁLASZTÁSOK 2014-ben, akármennyire nem akarjuk ezt itthon felfogni, tudomásul venni ! Érik a helyzet arra, hogy nincs más békés fegyver Orbán diktatórikus rendszere ellen, mint a : BOJKOTTÁLÁS !!! EGYEDÜL EZ LEHET HATÉKONY FEGYVER A REGISZTRÁCIÓ ÉS AZ ANTIDEMOKRATIKUS, – NEM SZABAD – VÁLASZTÁSOK ELLEN ! UNGVÁRY ÍRÁSÁN JÓ LENNE ELGONDOLKODNI AZ ELLENZÉKI OLDAL PROMINENSEINEK !!! http://magyarnarancs.hu/publicisztika/a-szembeszegules-az-elso-81971 SAJNOS MÁRA A BOJKOTT A LEGNAGYOBB ESÉLY A DIKTATÚRA MEGDÖNTÉSÉRE ! A KORMÁNYVÁLTÁS MÁR NEM NYÚJT MEGOLDÁST !!! MÁR CSAK A BOJKOTT AZ EGYEDÜLI BÉKÉS ESZKÖZ, AMI EL TUDJA VENNI ORBÁN LEGITIMÁCIÓJÁT, ÉS RENDSZERVÁLTÁSRA KÉNYSZERÍTI AZ ORSZÁGOT ! ŐRÜLTSÉG LENNE ELFOGADNI AZ EGYOLDALÚ, ÉS ANTIDEMOKRATIKUS VÁLASZTÁSI JÁTÉKSZABÁLYT. A VÁLASZTÁSON VALÓ RÉSZVÉTELLEL AZ ELLENZÉK CSAK LEGITIMÁLNÁ AZT A VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYT, AMI ÉPP AZ ELLENZÉKI OLDAL BIZTOS VERESÉGE ÉRDEKÉBEN SZÜLETETT. EZÉRT BOLONDSÁG RÉSZT VENNI EGY NEM DEMOKRATIKUS, ÉS NEM SZABAD VÁLASZTÁSON !!! AZ EGYEDÜLI GYŐZTES LEHETŐSÉG, A BOJKOTTÁLÁS !!! MÉG HA RÉSZLEGES LESZ IS AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BOJKOTT, AZ IS KÉPES 100%-os SIKERT HOZNI, UGYANIS A GYŐZTESEK LEGITIMÁCIÓJA A BOJKOTT MIATT NULLA LESZ ! ÉS EZ MÁR GYŐZELEM ! HIÁBA LESZ AKÁR ÚJBÓL 2/3-a A FIDESZ-KDNP-NEK, (vagy kevesebb, vagy több,) AZ MÁR NEM LESZ LEGITIM A BOJKOTT MIATT!!! EZ A LÉNYEGE ENNEK A POLITIKAI HÚZÁSNAK ! NEM BAJ HA RÉSZLEGES A BOJKOTT, MERT AZOK LÉTSZÁMA, AKIK AMÚGY IS KIMARADNAK A REGISZTRÁCIÓBÓL AZ ETIKÁTLAN REGISZTRÁCIÓS KÉNYSZER MIATT, (KB. 40-50 %) AZOK LÉTSZÁMA STATISZTIKAILAG A BOJKOTTOT KÉPVISELŐK SZÁMÁHOZ HOZZÁ ADÓDIK, MINTHA ŐK IS BOJKOTTÁLÁS MIATT NEM REGISZTRÁLTAK VOLNA, ÍGY A VÁLASZTÁSI VÉGEREDMÉNY ILLEGITIMMÉ VÁLIK, AMI NEMZETKÖZI SZINTEN IS HATÁSOSAN KOMMUNIKÁLHATÓ !!! (Ez a taktikai csel nem etikátlan. A focista is kicselezhető.) EZ CSAK AKKOR IGAZ, HA MÁR A REGISZTRÁLÁS BOJKOTTJA IS MEGHIRDETÉSRE KERÜL, NEM CSAK A VÁLASZTÁS BOJKOTTJA ! EZ EGY STRATÉGIAI JÓ TANÁCS AZ ELLENZÉK SZÁMÁRA! KÉREM FONTOLJÁK MEG ! AMELYIK PÁRT ENNEK ÉLÉRE ÁLL, AZ 2014 UTÁN AKÁR VEZETŐ POLITIKAI ERŐVÉ IS VÁLHAT, MIUTÁN A VÁLASZTÁS NYERTESEI AZ ILLEGITIMMÉ VÁLÁS MIATT HAMAROSAN ÖSSZEROPPANNAK, AMI MEGISMÉTELT VÁLASZTÁSOKHOZ VEZET, AHOL MÁR TELJES VERESÉG (POLITIKAI MEGSEMMISÜLÉS) VÁR A CSALÓ FIDESZ-KDNP-RE! NEM ÉRDEMES ARRA SZÁMÍTANI, HOGY A FIDESZ ELVESZÍTI BÁZIS SZAVAZÓIT AZ EGYRE SÚLYOSBODÓ HELYZET MIATT! ENNEK OKA, HOGY A FIDESZ POLITIKÁJA VALLÁSOS ÉS ÁLNEMZETI IDEOLÓGIÁRA, VALAMINT ELLENSÉGKÉPEK HASZNÁLATÁRA ÉPÜL, AMI A LEGNAGYOBB NYOMOR ESETÉN IS KÉPES TÁMOGATÓK TÖMEGÉT MEGTARTANI. EZEN OKNÁL FOGVA HIÚ ÁBRÁND CSAK, HOGY 2/3-AL MEGVERHETŐ A FIDESZ. FŐLEG A FIDESZNEK KEDVEZŐ VÁLASZTÁSI TÖRVÉNY ALAPJÁN TARTOTT VÁLASZTÁSOK ESETÉN. ÉPPEN EZÉRT ELENGEDHETETLEN A BOJKOTTÁLÁS FEGYVERE, MERT POLITIKAILAG MEGSEMMISÍTENI A FIDESZT VÁLASZTÁSOKON NEM LEHET. EGYETLEN DEMOKRATIKUS ESZKÖZ A FIDESZ MEGSEMMISÍTÉSÉRE A BOJKOTT !!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. kekec
    “Csacsiska
    Ma hány IMF-es plakátot igazítottál át?”
    .
    Los Angelesben, Dallasban stb. nincsenek magyar plakátok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Hazafi 2012. október 31. szerda 00:31
    Miért kiabálsz? Nem süket senki.
    Ha azt akarod, hogy elolvassák, amit írsz, írd olvashatóan, mert a csupa nagybetûs szöveg – pláne ilyen nagy terjedelemben – olvashatatlan.
    Kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  49. Ha annak idején az angolok és az amerikaiak össze tudtak fogni a szovjetekkel, most ne tessék finnyáskodni és vice versa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Orbánék aljasságára jellemző, hogy a választási rendszert jelentősen befolyásoló regisztrációs törvényt az amerikai elnökválasztás finise közben verik át. Pontosan tudják, hogy az amerikai demokrácia sarokköve (de nem az egyetlen fontos momentuma!) a szabad választás.
    .
    Amerika a jelen helyzetben saját magával van elfoglalva, ha akarna sem tudna protestálni a magyarországi történések miatt. És ha a republikánusok győznek, akkor hónapok telnek majd el, mire az amerikai kormányzati adminisztráció átalakul és megint ütőképes lesz. (Ez az un, „béna kacsa” időszaka.)
    .
    Obama győzelme sem kecsegtet sok jóval: Magyarország helyi értékét jól mutatja a regnáló amerikai nagykövet diplomáciai kvalitása és „üzemben tartása”. Reméljük, hogy a hölgynek hamarosan csomagolnia kell…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

Az alaptörvényt érinti az emlékmű ügye 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos