Ronai and Ronai
AMERIKAI

Terroristáknak nevezte a tüntetőket a közmédia 2014. február 23. vasárnap 21:06 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Terroristáknak nevezte a tüntetőket a közmédia

Budapest – Tragikomikusan leszerepelt a Külügyminisztérium és Orbán Viktor kormányfő az ukrán válsággal összefüggésben – mondta Szanyi Tibor. A szocialisták „döbbenten látták” Orbán Viktor helikopteres „alibikirándulását”, mert a miniszterelnök a válságnak olyan zónájába utazott, ahol semmi különleges nem történt.

Martonyi János külügyminiszter pedig a náthájára hivatkozva „elmenekült” az európai külügyminiszteri értekezlet elől. Szanyi Tibor tragikomikus nevezte a kormány és a külügy hazai kommunikációját is. Példaként azt említette, hogy Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában „minél kevesebb áldozatot kívánt Ukrajnának”. Az MSZP ezt úgy értelmezi, hogy a kormányfő számára megengedhető, hogy egy konfliktusban halottak legyenek, jóllehet minél kevesebbet kívánt Ukrajnának .

A „kormány által befolyásolt közmédia része, a Magyar Rádió pedig nemes egyszerűséggel terroristának nevezte a kijevi főtéren tüntető civileket. Még ha nem is zárható ki, hogy a tömegbe rosszindulatú emberek vegyültek, tízezreket leterroristázni finoman szólva is arcátlanság – jelentette ki Szanyi Tibor.

Hozzátette: a Külügyminisztérium ugyanaznap igyekezett valamiféle jó arcot mutatni, mert jobbulást kívánt a közrádió által terroristának nevezetteknek és a hovatovább népirtással vádolható biztonsági erők sebesültjeinek is.

A külügyi tárca sorra üdvözölt mindent és annak az ellenkezőjét i”, mert üdvözölte Julija Timosenko szabadulását, miközben az elmúlt években nem jelezte, hogy problémája lett volna bebörtönzésével – mondta a szocialista politikus. Végképp arcpirító jelenség volt, hogy Orbán Viktor és kormánya összesen kétmillió forintos segélyt helyezett kilátásba, ennél talán az is elegánsabb lett volna, ha egy hónapos közmunkára vezénylik Szijjártó Pétert Kijevbe”, ugyanis neki ennyi a havi fizetése.

Ezt követően egy magyar hírportálnak nyilatkozó ungvári vállalkozó mondatait idézte arról, hogy Ukrajnában korábban, ha valaki lefizette a revizort, hogy megszűnjön az adóhivatal vizsgálata, akkor abból mindenkinek jutott, de a legutóbbi kormány mindenkitől minden pénzt elvett. A Magyar Szocialista Párt úgy látja, hogy mindazon országokban a nép jogos önvédelmi akcióba kezd, ahol a kormány módszeresen kifosztja az embereket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 66 szavazatból)
Terroristáknak nevezte a tüntetőket a közmédia , 4.9 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

65 Reader’s Comments

  1. Janikovics eltünt,orbán a határnál ellenőriz?mi lessz ebből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Ki gépen száll fölébe annak térkép e táj. Nem tudja hol lakik Mészáros Lőrinc és Varga Mihály.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. http://www.napigazdasag.hu/ok-az-ukran-kiralycsinalok/

    Csak szólok….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. Na a fenemegette az egészet, Pintér S. nem kap tanácsadói tiszteletdíjat J. et-tól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  5. Gonoszka
    -
    Én úgy gondolom, megeshetett, hogy az ukrán forradalmárok létra helyett az asztalra álltak, de sokan közülük azóta már az aszfalton hevernek, vagy mostanra már el is temették őket!
    Nem kellene minősíteni azokat az ukránokat, akik tudják, hogy hova akarnak tartozni és kezükbe vették sorsuk irányítását – egy forradalom sem habos torta!
    -
    http://hvg.hu/vilag/20140224_Posztumusz_kituntettek_a_Majdanon_elesett#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. http://nepszava.hu/cikk/1011891-ver-konny-virageso—kijev-gyaszol
    -
    És egy “okos” kérdező hsz-e, vagy kérődző – nem is tom” minek nevezzem?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. csakneked mondom, hogy ezek az ukrán forradalmárok azóta betiltották az anyanyelvet a magyarok részére, Beregszászon fenyegetik a hivatalok működését, főként a magyarokét, de hát ugye,
    “temetni jöttem Caesart, nem dicsérni.
    …………………………..és bizonnyal ők derék egy férfiak.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  8. http://vs.hu/sikorski-az-oroszok-tulreagaljak-ukrajna-kozeledeset-az-eu-hoz-0225/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sikorski-az-oroszok-tulreagaljak-ukrajna-kozeledeset-az-eu-hoz
    -
    Sikorski a lengyel diplomata – aki tovább lát a napi történéseknél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  9. A beregi mentő a sátoraljaújhelyi kórházba jár át.
    Amig ez így van, addig kuss.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  10. Ja, Sikorszky, lehet neki is véleménye.
    A csalánt, ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  11. commandante
    2014. február 25. kedd
    05:13

    Valamiért változatlanul a hivatalos magyar politika felől közelíted meg a kérdést, a tényekkel viszont nem vagy hajlandó szembenézni.

    Ez az alábbi tegnap esti Index beszámoló engem igazol vissza:

    Kár lenne csupán kárpátaljai fideszes ölebek vinnyogásaként értelmezni a jogos félelmeket, még ha ehhez váltig ragaszkodsz is:

    http://index.hu/kulfold/2014/02/24/a_karpataljai_magyarok_kivulrol_nezik_az_ukran_forradalmat/
    Igaz ebben az is benne van, hogy a most eltörölt nyelvtörvény csak látszatra kedvezett a magyaroknak, valójában annak eszközölésére soha nem kerűlt sor.
    Aztán írod: “Amúgy a sok áldozatot követelő események után nem hiszem, hogy jelen pillanatban az európai normák betartását kellene számon kérni az ukránokon”
    Dehogyisnem. Miért is ne? Főleg azután, hogy egyik nap hatalom és parlamenti ellenzék megkötötte a törvényes megállapodást, benne előrehozott választásokról, miegyebekről, erre másnapra történt ami történt. Ez viszont mindenek tekinthető, csak törvényesnek nem! Ez bizony tetszik nem tetszik állampuccs volt!
    Lenacionalistázni pedig valóban nem érdemes senkit, hiszen az érintettek azok, ez tény. Arra pl., hogy Timosenkóék hatalmon ülve ott rúgtak bele a kisebbségekbe ahol csak tudtak, egy árva szót nem pazarolsz. A múlt miatt pedig igenis jogos a kétkedés. Bizonyítsanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  12. Azt hiszem, a legnagyobb rálátása a Sátoraljaújhelyen élőknek és a Beregből az újhelyi piacra bevásárolni járóknak van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  13. Hát semmi nem fehér és fekete, de hogy ez nem az az biztos.

    http://gepnarancs.hu/2014/02/elszakadna-ukrajnatol-a-krim-felsziget/

    Benne ez a legjobb:
    “Jen Psaki közölte, hogy az Ukrajnának szánt segélyt a kongresszusnak is jóvá kell hagynia. A külügyi szóvivő elutasította azt a felvetést, miszerint az ukrajnai befolyásért folyik a harc az Egyesült Államok, az Európai Unió és Oroszország között.”
    Szerintem meg pont azért!!!!!! Ez mint végeredmény. Hogy az embereknek nem lesz jobb, az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  14. csakén

    Nagyon-nagyon sajnálom az embereket: a halottakat és a sebesülteket, de szerintem teljesen feleslegesen haltak meg. Pont nem fog jobb sorsuk lenni. Sehol nincs a népnek beleszólása a sorsába . Lássuk be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  15. http://vs.hu/eloszor-tamadtak-zsidokra-ukrajnaban-tuntetesek-kirobbanasa-ota-0225/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=eloszor-tamadtak-zsidokra-ukrajnaban-tuntetesek-kirobbanasa-ota
    *
    Igen , az első. És azt hiszem, Timosenko ismeretében, nem az utolsó.
    Ez a nacionalista Ukrajna igazi arca, meg a bohóckodó, műhajas rib. képe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán hallgat és retteg Putyintól 2014. március 2. vasárnap

Búcsú a sajtószabadságtól 2014. február 14. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos