Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán nem számított Schmitt hiúságára 2012. április 1. vasárnap 17:01 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(110)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán nem számított Schmitt hiúságára

Budapest – Orbán a politikai tehetség hiányát mindig az agresszivitással vagy a sunyisággal pótolta, de ez önmagában nem lenne elég. Hívei kizárólag azért néznek el mindent, mert a szélsőjobboldali antiszemita, “keresztény-nemzeti” katolikus ideológiát tűzte zászlajára, amely a magyar jobboldal identitásával azonos. A feneketlen zsidógyűlölet elfedez minden hibát, tehetségtelenséget. De most zsákutcába lavírozta magát a “zseni”. Álláspont.

A Schmitt-ügy egy újabb bizonyítéka Orbán alkalmatlanságának. Elszámította magát a fasiszta vezér, mert rosszul mérte fel Schmitt Pál hiúságának mértékét. Azt gondolta, hogy eddig bevált aljas módszereivel simán megszabadul tőle. Így szalámizta le a teljes jobboldalt, így szabadult meg Torgyántól, és azt gondolta, ha lejáratja és lebuktatja a zsarolható Schmittet, akkor az lemond, és mint használt tárgyat a szemétdombra dobhatja a többi közé. Csakhogy Schmittet már nem sok mindennel lehet zsarolni, még elő lehet venni a doppingügyekben játszott szerepét, és esetleges korrupciós ügyeket a nemzetközi és a magyar olimpiai mozgalomból. Feltéve, ha Kövér elég anyagot gyűjtetett róla, amikor egy fél évre a titkosszolgálatokat ellenőrző miniszter lett, hogy mindenkiről begyűjtse a zsarolásra alkalmas információkat. Simicska az adóhivatalba, Kövér a titkosszolgálatokba egy rövid időre, hogy elsimítsa a róluk szóló terhelő nyomokat, és begyűjtse másokról az információkat. Így működik egy bűnbanda.

Csakhogy a Schmittről alkotott képen ez már nem sokat változtat. Plagi majd kimagyarázza, hogy azok a kedvezmények, amelyeket kapott bizonyos szolgálataiért, mint olimpiai vezető, azok a kor követelményei szerint neki jártak.  Schmitt már nemigen zsarolható semmivel, ő viszont annál inkább zsarolhatja Orbánt. Bármennyire is távol tartották a félkegyelmű Schmittet a belső körtől és a fasiszta maffia piszkos ügyeitől, Schmitt számos olyan dologról mesélhetne, ami azért árnyalná a hazudni képtelen, a nemzetért élő, szabadságharcos, tisztakezű nemzetvezető képét. Életében először Orbán az, aki zsarolhatóvá vált. Ez látszik abból, hogy nem meri nyíltan megtámadni Schmittet, aki olyan, mint egy felbőszült kan, akinek kétségbe vonták a férfiasságát. Orbán hülyeségének újabb bizonyítéka, hogy nem számolt Schmitt hiúságának mértékével. Elég nagy vakságra utal, miután Schmitt egész bájgúnár életművéből kitűnik, hogy minden a hiúságát szolgálta. Soha semmilyen eredménye mögött nem volt semmiféle komoly teljesítmény – és ebbe számoljuk csak bele nyugodtan az olimpiai aranyakat is, amelyekért mások küzdöttek meg -, mindent a hiúság mozgatott, mindig a látszat volt a legfontosabb. Még ezt a nyomorult módon megszerzett kisdoktorit is azért akarta, hogy a “dr” betűket a neve elé írhassa. A csinos nőcsábász, magas beosztásokban, jó kapcsolatokkal, tele pénzzel, tudományos fokozattal, az élet királya. Nem baj, ha nem lehet igazi köztársasági elnök, aki gyakorolja is az államfő hatalmát, a lényeg a látszat, a palota, a kocsikonvoj, a névjegykártya, a cím. És most ezt akarja tőle elvenni Orbán. Csakhogy ő nem adja.

Ha elfogadná, hogy ezt a doktorit lopta, akkor el kellene fogadnia egész életének összes hamisságát, hazugságát, aljasságát. A felépített Schmitt Pál-képet darabokra kellene törni. Ezt nem fogja magától megtenni. A gerinctelen, jellemtelen Schmitt Pált elvitték saját korlátainak határaira, olyan lágy részét érintették, amely számára valóban sérthetetlen, és ez a hiúsága, egész hazug élete. Ez az a pont, amit Schmitt nem enged, ahol még ő is gerincessé válik és a sarkára áll. Kinyalt minden lehetséges feneket, megtett szemrebbenés nélkül minden aljasságot, hülyét lehet belőle csinálni, ha azzal ő saját hamis önképét, hiúságát erősítheti, valamilyen hamis látszatba ringathatja magát. De azt nem tűri, hogy mindezt elvegyék tőle. Schmitt jellemgyengeségétől és pondróságától függetlenül jellemző Orbánra, hogy végülis nagyon aljas módon bánt el Schmittel, és mutatja, hogy mire számíthat bárki, akit használat után eldob. Végülis Schmittnek köszönheti, hogy lebonthatta a liberális demokráciát és azt katolikus-fasiszta-antiszemita rendszerré alakíthatja át. Ekkora szervilis aljadék embert nem talált volna még egyet, és Schmitt csak egyet kért ezért cserébe, az “államfői” látszat mesebirodalmát. És ezt most el akarja venni tőle. Nem volt szíve kivárni a még hátralevő időt.

Orbán viselkedéséből először nehezen volt kihámozható, hogy ő buktatta le Schmittet, vagy akarata ellenére bukott le. A lakájmédia viselkedése azonban mindent elárul. Ha nem Orbán állna Schmitt lejáratása mögött, akkor a Schmittnél is aljasabb, de mindenképpen vele azonos szellemi és erkölcsi szinten álló fideszes sajtócselédek nem rúgdoshatnák Plagi bácsit. Milyen hazugság volt eddig, amit ezek szemrebbenés nélkül le nem tagadtak? Mibe került volna mindvégig kiállni Schmitt mellett? Azzal, hogy az újságírás alját megtestesítő a jobboldali sajtósöpredék a Magyar Nemzet és más szélsőjobboldali propagandakiadványokban támadhatják a plagizátort, azt bizonyítják, hogy megkapták Schmittre a kilövési engedélyt. Ezek le nem írhatnának maguktól semmit, amire nem kapnak Orbántól vagy Simicskától engedélyt. Ezek a média smittpáljai. Lehetett volna védeni is őt tűzön-vízen át. És ha most megfordulnak a nyelvcsapások, és ugyanez az alja firkásznépség most újra elkezdi védeni Schmittet, akkor az azt jelenti, hogy Schmitt belengetett valamit Orbánnak, hogy mivel játszik. Már az is ennek tudható be, hogy a plágiumügyet vizsgáló bizottság olyan politikai nyomás alatt volt, amelynek eredményeként azt a botrányos eredményt közölték, hogy Schmitt lopott, de nem ő tehet róla.

Szép történet, tipikusan magyar történet. Orbán mindenképpen rosszul jár. Ha Schmitt marad, megbukott a manővere, és rákozmál saját aljas trükkje. Schmitt kísértetétől nem szabadul, és Schmitt nullára erodálhatja a mítoszt. Azt ugyanis a leghülyébb magyar ember is látja, hogy Schmitt az ő kreálmánya, kettős mérce működik, ahogy ők az antiszemita szótárból szeretik mondani. Ha egy köztörvényes bűncselekménynek nincs következménye, akkor az nem igazságos. Irigy a magyar ember: ha nekem nem lehet, akkor a Schmittnek miért lehet? Nem segítenek ezek a falmelléki szövegek, hogy a köztársasági elnök érinthetetlen. Orbánnak ezt már senki nem hiszi el, mindenki tudja, hogy neki senki és semmi nem érinthetetlen. Soha egyetlen demokratikus szabályt nem tartott be. Ha itt ilyenre hivatkozik, akkor valami takargatnivalója van. Ez látszik abból is, hogy Schmitt első kemény ellenállása után próbálták a kiengedett szellemet visszagyömöszölni a palackba.

Megásta a szerencsétlen félnótás a saját sírját. Most ölbe tett kézzel nézhetjük, ahogyan a Schmitt-ügy az őszödi beszédhez hasonló ellenálláshoz vezet, és ha Orbán nem talál ki valamit gyorsan, akkor szétveri ezt a szépen kitalált, demokratikus látszatba hazudott klerikál-fasiszta-náci rendszert, vagy kirúgja Schmittet, és a dühöngő bika az első újságírónak kitálal arról a sok mocsokról és aljasságról, amit ő mint kívülről ékezett pancser csak a felszínén látott. Az egyetlen esélye, ha kitalál neki valamit a köztársasági elnökség helyett, ami a hiúságát legyezheti? De milyen nagyobb dolgot lehet neki adni? ENSZ-főtitkárnak mégsem nevezheti ki.

Orbán és bandája körül annyi a mocsok, hogy annak egy ezreléke is elég ahhoz, hogy nyilvánosságra kerülése esetén Kövér sokat emlegetett kötelével a kezükben jelenjenek meg az emberek az utcán. Leginkább akkor, ha az általuk kitalált és felépített nyilas párt úgy érzi, hogy elérkezett az idő, hogy a gazda helyére lépjen. Akkor megismerheti Orbán azokat az állatokat, akikkel felgyújtatta 2006-ban Budapestet, és akiket a demokratikus köztársaságra szabadított. Ki kell majd lövetnie a szemüket.

De szép is lenne, Istenem.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (102 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +168 ( 184 szavazatból)
Orbán nem számított Schmitt hiúságára, 4.8 out of 5 based on 102 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(110)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

110 Reader’s Comments

  1. Írtam már korábban is, hogy plagipali nem mond le, csak akkor, ha ov megparancsolja neki. Most hallgat ov, nem tudni, miért. Nem szokott halogatni. Meglátjuk, mi lesz.
    *
    Bocsánatot kérek az off-ért. Ego, az Ágasvári csatát a http://www.antikva.hu -n előjegyezheted.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  2. Akkor most próbálják vissza lapátolni a sz.rt a tehénbe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  3. Ego : akkó elviszem Neked és másold le fényileg.
    De én is láttm azt az oldalt . állítólag valóban meg lehet rendelni a könyvet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  4. Geyza (2012. április 1. vasárnap 20:11)
    Kösz a lehetőséget, de közben megtaláltam a neten.
    Ha esetleg érdekel “Az ágasvári csata”, “A hóvirág másodkormányosa jelenti” és “A linkostowni csapda”, akkor szólj, és megkérem admint, adja meg neked az elérhetőségemet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  5. “Nem segítenek ezek a falmelléki szövegek, hogy a köztársasági elnök érinthetetlen. Orbánnak ezt már senki nem hiszi el, mindenki tudja, hogy neki senki és semmi nem érinthetetlen.”
    .
    Orbán – totál másnapos állapotban – az elnök sérthetetlenségéről hadovált pénteken reggel a Kossuth rádióban, ami több az érinthetetlenségnél.
    Az írás egyébként kiváló. Ami a – talán végzetes – hiúságot illeti, ilyen mélységben csak egy férfi veheti észre egy másik férfin.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  6. “Most hallgat ov, nem tudni, miért.”
    .
    Miért? Mert futballozni kellett Felcsúton vagy Videoton meccset nézni. Nem ért rá másra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  7. “Az elnök sérthetetlen” — Orbán a saját nemköztársdasági elnöki időszakát készíti elő, amikor majd tilos lesz bármi módon bírálni őt. Esetleg kitesz majd a Sándor-palota elé egy boton egy kalapot, amit meg kell süvegelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  8. Naigen, a kis ideg- es elmebeteg torpe orban bizony elfelejtette, hogy smitpaca mar akkor olyan rutinos volt zsarolasban es seggnyalasban, amikor o meg csak eppenhogy eljutott addig gyerekkoraban, hogy rajojjon: bizony a munkahoz nem fulik a foga, viszont cserebe olyan ostoba, hogy valamit ki kell talalnia felnottkorara.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  9. Ezt a cikket olvasva látom, hogy Orbánnak VÉGE!
    Ezt egy vérprofi, rengeteg, az átlagos emberek által elérhetetlen információval rendelkező az újságírásban abszolút járatos ember írta.
    Ha ilyen emberek ráindulnak egy témára, akkor óriási pénzek mozdulnak meg a háttérben egy adott ügy “lerendezésére”.
    Tudni kellett volna, hogy meddig lehet elmenni! Úgy tűnik ez már elérte azt a határt, ami veszélyeztet olyan szinteket (K-Eu biztonság), amire ekkora költséget RÁ KELL FORDÍTANI!
    Köszönjük Amerika! Ha 56-ban nem is, most talán megmentetek bennünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  10. Ego, elégedett vagy hosszabb munkámmal? :)))
    Akad néhány, ámbár a hosszabbak is némely több részre bontott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  11. Ennek a két undorító lósz@rnak, kevés a kerékbetörés!
    Egy kis inkvizíció a római katolikus elődöktől!
    Nem kitalálni kell őket hanem kinyúvasztani!
    Minél előbb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  12. Nekem az a véleményem, hogy a kesztyűbáb megléphetné élete legnagyobb és leghősiesebb tettét az országgyűlés feloszlatásával és új választás kiírásával. Ez mindenkit lépéskényszerbe hozna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  13. Geyza (2012. április 1. vasárnap 22:46)
    Ezek pdf-ben vannak, és vagyok annyira gépfüggő, hogy már olvasni is képes vagyok gépen…
    Ettől függetlenül örömmel meginnék veled egy akármit, ha van kedved hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  14. Orvédenünk kell ! Bíznunk kell !
    Kedves hozzaszollok ismeritek a kovász tulajdonságát ? Joókor jött ez a Plagi úgy mert szükség volt fityeSSeknek és a kdmpSSeknek egy kis élesztőre Amikor egy oktalan no nem félig gyúrja, tölti az edényt tésztával úgy ahogy az szokás és 2/3 ara tolti fel akkor van esélye arra hogy az a kis kovász amit amit hozza tesz annyira feldagasztja a tésztát hogy több mint fele elvesz es karba megy. Ez fog bekövetkezni a fittyes kdnp szövetséggel is . Megkezdődik a bomlás és mint lelkész az kivanom a fittyes -kdnp képviselőknek hogy annyian maradjanak a helyükön amennyit én bemerítettem.
    Sicc fidesz , sicc viktor, sicc plagi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  15. Ja es meg valami Bartus Laci- nak.
    Nezzen mar utanna valaki hogy a Plagi batol a( ctrl c es ctrl v-tol ) az Apeh,mikor hajtja be tobb mint 20 even at jogtalanul, a hamis dr-i . utan felvett es elvezett juttatasokat .Ennek nincs elevulesi ideje, mert a lopas az lopas es mindenkire ervenyes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  16. Valóban.
    A felvett pénzek.
    Azok kiszámítást kívánnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  17. Ego:
    Kérd el Admintól a mélemet és megbeszéljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  18. Gondolom, kevesen emlékeznek rá, mivel a többség alapvetően nem emlékszik semmire, hogy volt már egy ember, aki nekiment smitnek, és nagyot koppant, és ezt az embert úgy hívják, hogy Gyárfás Tamás.
    .
    Engem speciel a hideg kiráz Gyárfástól, rosszarcú, sunyi, és elvetemült, amit az úszó EB-n művelt, az botrányos.
    .
    Két dolgot viszont nem mondanék rá: hogy buta, és hogy tehetségtelen.
    .
    Márpedig ő teljes erővel nekiment smitnek a még MOB elnöki székért, tudtommal nem is egy adu volt a kezében, egész sokan támogatták, az ember azt hitte, hogy legalább beleremeg plagi királysága, de Gyárfás úgy pattant vissza smitről, hogy a fal adta neki a másikat. Emlékszem, sp nevetett, meg se kottyant neki az egész.
    .
    sp buta, tehetségtelen, de valamihez mégis ért. Nem tudom, hogy csinálja, csak azt látom, hogy nem olyan egyszerű, mint azt sok ember gondolja.
    .
    És most ovi ugyanabba szalad bele, mint amibe Gyárfás futott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  19. Mit is fejlődtünk az elmúlt 80 évben?

    “Magyarország a rokonságok és a panamák lápvilága. Ez egy olyan furcsa ingovány, hogy aki ebbe beleplántálódik, vagy akklimatizálódik, vagy elpusztul. Az olyan növények, amelyek szeretik ezt a nedvdús talajt, buja virágokat hajtanak, azok, akik nem szeretik, belefúlnak a sárba. ”
    Móricz Zsigmond: Rokonok (1932)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  20. Akkor mi lesz a következő lépés? Schmitt tüdőgyulladásban elhuny? Orbán első nyilvános komolyabb akciója?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  21. Figyu!!!!!!!!!!!!!!!!
    Szeretett vezetőnk attól tart, hogy plagipalinak eszée jut, az ország gyűlés feloszlatása, amire indokot találni nem lehetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  22. Kívülről nézve talán röhejes, belülről siralmas elnézni, ahogy a sok talpnyaló a kilövési engedély után nekiesett Schmittnek, aztán a parancs visszavonását követően rémülten forgolódnak, hogy rátaláljanak a Magyarország mindenható ura által elvárt új irányra.
    Majd megmagyarázzák, hogy amikor feketét mondtak, úgy értették, hogy fehér.
    .
    És ami nagyon szomorú: a magyarok nagyobb része mindent baromságot bevesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  23. Schmitt Pál nem mond le, mert:
    … … … … … … … … … … … … … …
    Orbán alkut kötött Schmittel! Mégpedig arról, hogy a pozíciójában maradhat korlátozott ideig akkor, ha a továbbiakban is “jókutya” módjára aláír minden olyan törvényt, amit az orra alá dugnak. Orbán mostani lépéséből az következik, hogy a parlamenti többség elé hamarosan néhány számunkra eddig nem ismert, olyan meredek törvényt fognak beterjeszteni és elfogadni, amihez szüksége van Schmitt eddig megszokott “konstruktív együttműködésére”. Nyilván az Orbán fejében lévő, még a közeljövőben megvalósítandó ötletek törvénybe iktatási kényszere nem engedi meg, hogy ideiglenes köztársasági elnök ténykedjen az elkövetkező hónapokban. Ne felejtsük el, hogy a szabadságharc még nem ért véget! Orbán még harcban áll az IMF-től kezdve mindennel, és mindenkivel. Ha gyors kitörést akar az EU-ból, vagy esetleg gazdasági szükségállapotról, az adósságszolgálat felfüggesztéséről akar kétharmados törvényt, ahhoz szüksége van Schmitt Pál golyóstollára a miniszterelnöknek.

    Ezért nem Schmitt Pál lemondása itt a fő kérdés, hanem az, hogy Orbán milyen irányba akar menni a továbbiakban, és milyen “unortodox” terveket forgat a fejében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  24. Ez a cikk némileg túlbecsüli a huligánkormányt. Klerikálfasiszta? Antiszemita? Keresztény-nemzeti? Dehogy. Volt egyszer egy ügyes politikai marketinges team, aki a nagy imázsépítés során rájött, hogy nem árt, ha van valami rendszer a reklámszövegek nyílt és rejtett üzenetében. Túrkáltak egy kicsit a rendelkezésre álló ideológiák, hitek és világnézetek között és kitűztek a mellükre néhány olyan címkét, amik a piackutatási jelentések azzal kecsegtettek, hogy így felcicomázva nagyobb tömeg élére állhatnak. Ők is meglepődtek, hogy a süket dumájuk – amiben egy percig sem hittek – mekkora visszhangot keltett a nagy identitásvákuumban. Az identitás nélküli identitáspolitikusok, percemberek, zsebhorthyk szövegét egy percig sem kell komolyan venni, az általuk elkövetett jogfosztogatást pedig 2014-ban egyetlen parlamenti vagy népszavazási aktussal kell megsemmisíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  25. Gonoszka írta (2012. április 1. vasárnap 23:38):
    “Ego, elégedett vagy hosszabb munkámmal? :)))”
    Hol van, hol van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  26. Ott az előző hozzászólások tömb közepe táján küldtem egy linket. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  27. A vastagbetűs bevezető részhez annyit jegyeznék meg, hogy épp az imént beszélt Fodor Gábor – a régi harcostárs – az ATV Start című műsorában és nem átallotta kétszer is “zseniális tehetségnek” nevezni Orbán Viktort, miközben reálisan elemezte a Shit ügy galád fejleményeit.
    Nem értem ezt pasast, ti. Fodort, hogy az akkori énjét akarja ilyenkor minden áron igazolni a saját bűne igazolására, amely barátja hatalomra segítésében ölt testet, vagy egyszerűen szereti Kisgömböcöt és nem tud tőle elszakadni? Vagy csak egy afféle se vele, se nélküle hűség-válság, tulajdonképpen egy weimari típusú jelenség ülepedett le a liberális politikus lelki vakbelében, ott lassú gyuladást előidézve…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  28. Dr. Schmitt Pál Urat, Magyarország köztársasági elnökét lehet békén hagyni!
    Igaz egy kis porszem vagyok, de arra kérem, tartson ki.
    Orbán Viktor miniszterelnök úr, esetleg ismét négyszemközt megkérné, hogy mégis mondjon le, vagy sunyi lépést tenne eltávolítására, maga meg jelentse be, hogy ezt morális válságnak ítéli meg, azonnali hatállyal oszlassa fel a parlamentet és írasson ki új választásokat!
    Tudja, személye sérthetetlen, ezt hangoztatják midig, és a törvények szerint szinte mindent megtehet.
    Maga mögött tudhatja még a NOB támogatását is, egyenlőre.
    Magának már úgyis mindegy.
    Ha lúd, legyen kövér, de nem Laci!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  29. A Nszabóság képén sajnos az látszik, hogy Pacalka teljesen lottyadt állapotban támolyog Lézer Janó irányításával. Nehezen képzelem el, hogy I. PÁL, a nagy
    parlamentoszlató legyen. Tételezzük fel,… és mi a következő lépés? Mert akkor rendkívüli állapot, személyek megőrzése, (Hm, Hm,és mégegyszer hm) bizony ez
    nem egyszerű dolog. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  30. Minden valamire való vadásznak tudnia kell, hogy nincs rosszabb a sebzett vadnál. Támad, mindenre és mindenkire, aki az útjában áll, legfőképpen a vadászra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  31. A mór még nem tette meg a kötelességét, a mórnak még maradnia kell. Még magára kell vállalni Orbán felelősségét is, hogy azután még dicstelenebbül távozzon. Ebben jelentős szerepet vállal a lakáj sajtó is, amikor Orbán felelősségének firtatása helyett a lemondást szorgalmazza, ezzel áthárítva a felelősséget Orbánról Schmittre, mondván az elnök sérthetetlen, magának kell dönteni, de nem akar lemondani. Holott szinte az egész világ tudja, hogy Orbánon kívül senki nem dönthet kisebb ügyekben sem. Ha kellő képen tovább sározódott, ezzel elvonta a figyelmet a viktátorról, akkor kapja majd meg az elbocsájtó szép üzenetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  32. Miért nem jó az nektek, ha a plagizátor marad?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  33. http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/schmitt-ugy-rendkivuli-frakcioulest-tart-a-fidesz-12334/
    Orbán: Schmitt harcolhat, ha akar.
    A Fidesz nem fogja leváltani az államfőt.
    Majd kiderül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  34. Túlavasúti – az smafú!
    Az igazi hír az, hogy helyzet van, Orbán félbeszakította a frakcióülést és felrohant Schmitthez – aki telefonon rendelte magához!
    Jujj, de izgulok, hogy most mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  35. Úgy állunk, hogy a birkák még mindíg lelkesen bégetnek, nem érzik, hogy mennyire bemocskolódtak (legjobb tudás az ollózás) még mindig hátramutogatnak, akik pedig eddig hányingerrel küszködtek, azok most már ok.dnak ettől!
    Most már azért az ország renoméját is szem előtt tarthatná a kormányzópárt!
    Egyszer talán ezért is számon lehet kérni valakiket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  36. T. Leandro – Azért nem jó, mert amint láthatjuk az ellenzék nem tudja kihasználni a tálcán kapott lehetőséget úgy, mint a Fidesz 2006-ban talajcseréig amortizáltatta a Kossuth teret, viszont a nemzetünk már nagyon megtápázottá lett és ezt talán a lemondás enyhíthetné.
    Amennyiben azt látják külföldön, hogy ez még mindig nem veri ki a magyaroknál a biztosítékot, akkor ez a nép menthetetlen.
    És itt jön a képbe Kertész Ákos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  37. kekec 2012. április 2. hétfő 11:48
    Majd kiderül!
    Schmittet nézik-e hülyének, vagy minket.
    Szerintem, ha nem (volt dr és leendő PhD) Schmitt a hülye, akkor mindenki
    az rajta kivül. Azok is akik Schmitt mellett igy döntenek.
    Hiszen ez akkor már nemzeti Közmegegyezés lesz, tudni kell a nemzet nem
    lehet ellenzékben !!!! Az idegenszivűek meg nem tartoznak a nemzethez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  38. “Szlovák sajtó: vastag a bőr Schmitt képén
    A Sme szerint a kormánypárt hívei meglehetősen fanatizáltak, így az, hogy a magyar elnök lopott, számukra nem nagy ügy. Ha lúdtollal írta volna doktoriját, a szakmai és tudományetikai szabályok akkor is ugyanazok – véli az Új Szó.

    A szlovák lapok a múlt héten már bő terjedelemben, tényszerűen tudósítottak a magyar államfő plágiumbotrányáról, hétfői számukban pedig már kommentálják is a történteket.

    Peter Morvay a pozsonyi Sme hasábjain kifejti, hogy Schmitt Pálnak az előző és a mostani rezsimben, korrumpált környezetben betöltött tisztségei alatt vastag bőr nőtt a képén.

    “Például amikor a múlt században a nyugati turisták által kedvelt Astoria szálló egyik vezetője volt, szinte kizárt, hogy nem működött együtt a magyarországi titkosszolgálatokkal. Rá sem rántott életének erre a homályos szakaszára. Mostanság pedig olyan szélsőségesen megosztott társadalomban elnök, amelyben a kormánypárt hívei meglehetősen fanatizáltak. Az, hogy lopott, számukra nem nagy ügy. Ennél sokkal felháborítóbbnak tartják, hogy a leleplezéssel ismét a magyarságot bántják, s azt az embert merészelik bírálni, aki a jelenlegi posztjára ültette őt” – mutat rá a publicista.

    Így folytatja: “Nem Schmitt dönt arról – ő egyébként sosem határozott semmiről ebben a tisztségében –, hogy marad-e vagy lemond, hanem nyilvánvalóan Orbán Viktor. Ő most azt mérlegeli, vajon az engedelmes (ezután még szolgálatkészebb, hiszen már újabb üggyel zsarolható) elnök meddig hasznos számára.”

    Kommentárjának további részében arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyarországi állapotokat híven tükrözi a történet eddigi folytatása. „Egyelőre nem az államfő, hanem a formálisan független felsőoktatási intézmény formálisan független rektora mondott le, mert úgy érezte, megszűnt a kormány bizalma a személye iránt, miután volt bátorságuk megfosztani az elnököt a nem megérdemelt kisdoktorijától.”

    “Még lehangolóbb és beszédesebb a formálisan független magyar közmédiumban sugárzott péntek esti interjú, amelynek során az elnök aljas hátbatámadásra panaszkodott, miközben ő Dél-Koreában a magyar érdekekért harcolt. Mindehhez pedig a földig hajlongó úgynevezett moderátor asszisztált, aki még a csodálatát is kifejezte amiatt, hogy Schmitt Pál képes volt ekkora higgadtsággal reagálni a szerinte aljas támadásokra“ – zárja kommentárját a szerző.

    A pozsonyi Új Szóban Barak László az ügyben Orbán Viktort cinikus cinkosnak minősíti, “hiszen ő emelte ki a turkálóból Schmittet, hogy aztán mint államfőt húzza ki a cilinderéből. A továbbiakban Tarlós Istvánt bírálja, aki egyik nyilatkozatában a botrányt kirobbantó személyekről szedte le a keresztvizet, mert állítása szerint ők károsították meg a magyar nemzetet.

    “Ha Gyurcsányék alatt morális válság sújtotta szegény Magyarországot, akkor Tarlós kiszólása az erkölcsi fertő legmélyebb bugyrait jelenti, ahonnét sajnos majdnem lehetetlen lesz kivergődni” – hangsúlyozza az ismert közíró és költő.

    Liszka József habilitált egyetemi docens pedig ugyanebben a lapszámban amiatt háborog, vajon miért nem szólal meg sok magyarországi kollégája, akik hozzá hasonlóan keményen megdolgoztak azért, hogy eljussanak tudományos pályafutásuk fontos és kikerülhetetlen állomásáig.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  39. 13,17.
    LEMONDOTT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  40. Hurrrááááá….!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  41. Bölcs lépés volt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  42. kekec 2012. április 2. hétfő 11:48
    Kedves Kekec
    VÉGRE !!!!
    KIDERüLT !
    http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/schmitt-pal-lemondott-12352/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. Itt vannak a güriző nimnullák!
    Nyomják olvasás nélkül, órabérben, vagy db-számra nem tudom.
    Geyza – Ego: kérd el Admintól a címemet : 4 db minusz!
    Na ezek tényleg ne menjenek sehova, ennyi ésszel a Fideszben van rájuk szükség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  44. Gonoszka írta (2012. április 1. vasárnap 23:38)
    “…elégedett vagy hosszabb munkámmal?”
    Tudsz írni, megfogod az olvasót és nem engeded el. Ez nagy tudás, ne hagyd a fiókban. Legfeljebb egy-két helyesírási apróságba tudnék belekötni, de akar a fene, ha a tartalom ennyire jó :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  45. Orbán addig nem nyugszik, amíg Nicolae Ceausescu sorsára nem jut. Nincs egyetlen tisztességes orvos(a), aki erre felhívná a figyelmét? Érte ugyan nem kár, de a magyar népért nagyon nagy kár! Évtizedekre tönkretette népét ez a kis törpe diktátor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  46. oktododekaéder: azt megfigyelted, hogy Fodor beszéd közben nagyjából mindig és szinte folyamatosan a fejét rázza? Mint aki semmi mást nem mond, csak azt, hogy “nem, nem, nem”.
    .
    Vajon miért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  47. Ja és Fodorhoz képest nagyjából bárki zseniális politikus. Amit nem értek, hogy ezt az embert minek hívogatják be bármilyen stúdióba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  48. ezek mióta úriemberek ?
    a ruhájuk miatt ?
    mert amúgy nem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Olah Zsuzsanna

    Semmi rosszat nem kivanok ennek az edes kicsi orszagnak, de lassaan en is ugy gondolom, hogy azoknak az “allatoknak” lesz dolguk ezeket elzavarni, mert mas nem tudja!
    Igaz abba belehal az orszag, de hosszutavon ha tuleljuk mar csak jobb johet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Nagyon tisztességes volt Scmittre nézve,hogy lemondott!De bizom abban,hogy mivel igy alakult feltárja O.V.sz……..házinak az összes tevékenységét amit a Magyarember ellen elkövetett.Nem mindha ez egy hasznoscselekedet volna,neis bosszu vezérelje hisz ő maga tehet sorsáról.De ezek után legalább amit elkövetett remélem feltárja az igazságot-igaz az elkövetett büneire akkor sincs mentség!PALI LÉGYSZIVES LEGALÁBB AZ ÉLETEDBE MOST AZ EGYSZER LÉGY ŐSZINTE S IGAZSÁGOS!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Tolvaj a magyar miniszterelnök veje 2013. szeptember 20. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos