Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tolvaj a magyar miniszterelnök veje 2013. szeptember 20. péntek 20:16 | AN

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tolvaj a magyar miniszterelnök veje

Budapest – A Népszabadság oknyomozó riportere megörökítette a Tiborcz-birtok szomszédságában azt a traktort, amellyel a bűnözők dolgoztak, és amellyel a más birtokáról törvénytelenül kivágott fát elszállították. Miután Tiborcz István feleségül vette Orbán Viktor lányát, készült egy esküvői kép ugyanezzel a traktorral, amely minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a magyar miniszterelnök veje egy bűnöző, és hogy Magyarországon nincs jogállam, mert a bizonyíték alapján a rendőrség és az ügyészésg nem emel vádat Orbán veje ellen. Ennek hiányában ráadásul a kivágott és ellopott fa értékét, a Tiborcz által okozott kárt azoknak kell megfizetniük, akiket Orbán lányának férje megkárosított. Mit tesz ilyenkor Viktor király?  A miniszterelnök lányát az esküvőjén lefényképezik a bűnjellel, azzal a traktorral, amelyikkel szegény embereket megloptak, amellyel a bűncselekményt az újdonsült férje elkövette, és nem kell lemondania? Ez hogy?

A magyarországi sajtóról sok mindent elmond, hogy ha egyetlen újságíró kilép a szerkesztőség ajtaján, és nem az internetről írják az újságot, azonnal feltárul előtte az Orbán által megszerzett földbirtok rendszer, ha elkezd fényképezni, azonnal bűncselekményeket leplez le. Az Orbán-rendszerrel szemben azért nincs komoly leleplező újságírás, mert Ferenczy Krisztinán kívül más riporter nem vállalkozik arra, hogy a valóságot a helyszínen megismerje.

Az oknyomozó újságíró által a lopás helyszínén készített fényképen a jármű ablakában látszik a traktor rendszáma (639), amely megegyezik annak a traktornak a rendszámával, amely előtt bukolikus idillt utánozva fényképezkedett a miniszterelnök lánya és a közvagyonból is gazdagodó milliomos férje. A rendszám alapján azonosítható, hogy a traktor Orbán miniszterelnök 27 éves veje, Tiborcz István tulajdona, pontosabban az ő többségi tulajdonában lévő családi vállalkozás, az ES Hungary Kft. tulajdona. A lagzinak helyet adó Csabdi-Tükröspusztán lévő Tiborcz-birtok tőszomszédságában a tulajdonosok tudta nélkül irtották a fát a kormányfő vejének testvére, Tiborcz Eszter által elnyert 157 hektárállami föld két szántója közt fekvő, magántulajdonban lévő területen, amely akadályozza a teljes birtokegyesítést. Igazi maffiózók módjára terjeszkedik a Tiborcz család, és próbálja bekebelezni mások tulajdonát.

Száznál több fát vághattak ki, ezek egy részét a szemtanúk szerint azzal a traktorral szállították el a területről, amely előtt Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvői képei készültek. Megrendezni sem lehetne jobban, mintha egy maffiafilmben lennénk. A többi kivágott fa az erdészeti helyszínelés után ott maradt, azóta sem vitte el senki. Após nyilván leszólt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól végül azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az ügy elkerült tőlük a bicskei rendőrkapitányságra. A folyamatban lévő nyomozás egyik tétje az, hogy a fairtásban érintett szegény területtulajdonosnak kell-e kifizetnie az 1,6 hektáros erdő újratelepítési költségeit, vagy „osztoznak” a kárenyhítésben a tolvajokkal. A másik tétje az, hogy lesz-e papírja Orbán Viktornak arról, hogy egy bűnöző vette el a lányát, akiről e papír nélkül is tudhatta már, hogy az. Kiderülhet az, is, hogy ez megmarad-e az Orbán és a Tiborcz család ügye. A lopás, mint az Orbán és a Tiborcz família családi vonása, magánügy vagy közügy? Lesz-e következménye a nyilvánosság előtt most már feketén-fehéren bebizonyított bűncselekménynek?

Egyelőre a rendőrség nem hallgatta ki sem a riportert, sem a tolvaj Tiborcz Istvánt, és valamiért nem képes a fatolvaj nyomára jutni. Talán Maigret felügyelőt kellene megbízni az üggyel, hátha levonna bizonyos következtetéseket abból, hogy a két fotón szereplő traktor azonos.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (64 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +75 ( 87 szavazatból)
Tolvaj a magyar miniszterelnök veje, 4.8 out of 5 based on 64 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. “Bajnai Gordon kisgörbe, Bajnai Gordon kisgörbe, Gyurcsány elmúlt nyócév, Gyurcsány elmúlt nyóc év” Ezt szajkózzák a fidesz primitív szóvivői, miközben a Vezír és családja lopnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +79 (85 szavazatból)
  2. “Szenátor” Selmeczy miért nem beszél arról is, hogy kenyéradó gazdái mennyit loptak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (74 szavazatból)
  3. bruckenbacker kapitány

    Leszarják….. Bocsánat.
    Magabiztosak, erősek-vagy annak hiszik magukat.

    Conducator is ezt gondolta….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (56 szavazatból)
  4. Azért ezen a címen felröhögtem:
    .
    “…Tolvaj a magyar miniszterelnök veje …”
    .
    - Nem mondjátok, wazze, :)))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +66 (66 szavazatból)
  5. Ez van a nemzeti Fideszországban! Hazánkat már ellopták ! Falopás! Desszert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (60 szavazatból)
  6. Én már évek óta azon csodálkozom, hogy nincs tele a sajtó a fideszes lopásokkal, lenyúlásokkal, zsarolásokkal szerzett vagyonok nyilvánossá tételével!
    Mintha babazsúrban leledzenénk majd 4 éve!
    És akkor jön ez az aranyos vő gyerek a traktorjával, meg a hír a Marika néni ellopott fájáról, meg a juhász sérelmeivel, meg még mennyi mindennel, amit Gyurcsány át is ad a parlamentben bizonyítékként, a derék becsületes min. elnöknek, aki az apai kötelességét megtette ezzel a vővel szemben.
    Hát egy min. elnök ott segít, ahol tud.Nemde?
    Különben is! Ki mer itt vizsgálatot indítani bármilyen ügyben, amiben ez a habfehér lelkű mini elnök érintett?
    El a kezekkel a mini elnöktől! meg a veje traktorjától! Meg a felújított úttól!
    Nem hogy örülnénk ennek a harácsolásra termett országveszejtő hazug mini elnöknek, meg a vejének a bűnös traktorával!
    Hát tehet az a traktor arról hogy mit pakoltak rá, meg hogy hova irányították?
    Majd a Polt Peti kivizsgálja! Messze földön erről híres! A rácsok mögött ahol ül nagy bátorságában. Nehogy a terroristák megakadályozzák a nagy lendületben, amivel hozzáfog a mini elnök vagyona vizsgálatát…
    Ércsük???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (63 szavazatból)
  7. “Tolvaj a miniszterelnök veje”
    Az após is az, legalább nem lóg ki a családból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (75 szavazatból)
  8. Elmondom én, hogy mi lesz:
    visszamenőleg hoznak egy törvényt (tákolmányba is beletéve), hogy azt a területet kijelölték tarvágásra.
    De mivel a tulajdonosa nem tett eleget alkotmányos kötelességének, és nem vágta ki az összes fáját, ezért kénytelenek voltak Tiborczék megejteni a tarvágást, és kivágták ők.
    Tehát, tisztelt bíróság, a tulajdonosoknak meg kell téríteniük Tiborczéknak a munkáját, amiért helyettük eleget tettek a törvénynek. Ezért még egy traktort is kellett venniük.
    Ha nem fizetnek, akkor börtönbe velük.
    Tiborczék ügyvédje a perben Karas Mónika lesz, az MNHH elnöke.
    Tanulság: el kellett volna adniuk a 1,5hektárt 20ezerért, amennyit nagylelkűen ajánlottak érte régebben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (70 szavazatból)
  9. Az ember hátán, feláll a nem létező szőr!
    Ha csak a töredéke igaz annak, ami hírként a miniszterelnök szűk és tág környezetéről megjelenik, az ellenzéki pártoknak már akkor is mozgósítania kellene az embereket.
    Az emberek zöme, ezt a sok szemétséget, már el sem hiszi, mivel a vélelmezett mozgósító erő önmaga ellen mozgósít.
    Így válik kontraproduktívvá a hír, az ellen dolgozik, aki ellen művelik, mert sem rövid, sem hosszú távon nem ér célt az ellenzék politikai alkalmatlansága miatt.
    Már rég az emberek élén, az utcán kellene lenni, de nem ott vannak, hanem ki akarnak egyezni Orbánnal.
    Szemet hunynak a hatóságok viselkedésének.
    Kollaborálnak velük !
    Érthetetlen, ahogy a DK összeáll azzal az ellenzékkel, amelyik ehhez az egészhez, a kezét adja.
    Ha csak a töredéke igaz, az E2014-ről és az MSZP-ről, nem szabadna összeállnia a DK-nak az időközi választásokon sem az ” ellenzéki ” csoportosulással, mert bármilyen szimpatikus is a jelölt, ellehetetleníti önmagát és az ellenzékiség lényegét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  10. Még annyit, hogy felcsút tulajdonosa azt mondta, hogy ő biza utánajárt a vőjének, és az nem egy pernahajder.
    Nem az , annál sokkal több, fatolvaj.
    Borsodban bezzeg hogy üldözik a fatolvajokat.
    Pedig azok csak nem kívánnának megfagyni télen.
    Ezek meg azért lopnak, hogy a mutyizott állami földjeik összeérjenek, mert az nem elég, a másé is kell még.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  11. http://mandiner.hu/cikk/20121217_felcsap_millasnak_az_alcsuti_juhasz
    Sajnos nem találom azt a videót, ahol arról beszél- azt hiszem ez a juhász, hogy egy idős asszony telkén kivágták a fát a Mészárosék. Továbbá, bagóért tettek ajánlatot a hölgynek, hogy adja el az új földesúrnak. Ugyanis ez a telek beékelődött a fel és alcsúti urak telkébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  12. Azt hiszem, amit Gyurcsányék készítettek Felcsúton a juhásszal. Át is adta Orbánnak az első videóval együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  13. Mivel a fakivágás célja nem a lopás volt, hanem mások megalázása, megfélemlítése, így valószínűsíthető, hogy a mostani kép nagyon is tudatosan készült Tiborczék traktora előtt. Egy üzenet a makacs földtulajdonosoknak, hogy immár a “királyi” család teljes jogú tagjaként bármikor törvényt csinálhatok arról, hogy ami eddig a tied volt, az holnaptól az enyém lesz. Nem csodálkoznék ha már sorban állnának a tulajdonosok, hogy áron alul eladhassák földjüket Tiborczéknak, ameddig még tehetik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  14. http://www.atv.hu/belfold/20130909-gyurcsany-boritekok-adott-orbannak/hirkereso

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. Pontosan megfelelő vejet választott pávatáncos magának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  16. Megtaláltam.
    http://www.youtube.com/watch?v=fyOWWdQ46aQ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. antifülke
    2013. szeptember 20. péntek
    22:54
    .
    - Juj, aranyapám, ez durva, de alighanem igaz. OrKbánisztánon már csak röhög a Zember kínjában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. Lehet, hogy sokan azt hiszik most vicces kedvembe vagyok, de nem kellene kapcsolatba lépni Francis Ford Coppolával. Lehet, hogy kedve támad forgatni egy filmet Magyarországról. Ha a keresztapával forradalmasította filmgyártás gengszter műfaját, azt mondták nem lehet felülmúlni.

    .
    Biztos ez? Hiszen egy most napjainkban zajló gengszter ország életét mutatná be. Szerintem bomba kasszasiker lenne.
    .
    Nincs más kiút mint világméretűvé tenni ezt a rontást, mielőtt a rontás maga megerősödik annyira, hogy maga terjeszkedjen. Ne becsüljük le Magyarországot a pusztán a gazdasága és méretei miatt. A rontás nincs országmérethez vagy gazdasághoz kötve. A métely olyan mint egy pici pattanás, amely növekszik. hamarosan kis fekete pötty, melanoma, és az a pici fekete pötty a bőrön hamar szétterjed az összes szervre és megöli a testet.
    .
    Most kell gyorsan bemutatnia világnak amíg nem erősödik tovább. ez olyan lenne a világnak mint a védőoltás. Gyorsan védekezhetne mielőtt késő.
    .
    A rontásnak ilyen aljas, lappangó formájával a történelemben még nem találkoztam.
    .
    Ez nem lopás, ami Magyarországon történik az egy penészes rothadás, amely terjed és bomlaszt mindenütt.
    .
    Orbán az ” méhkirálynő ” nem csinál semmit egész nap csak petézik és kikelő kis lárvák egyre többen lesznek. Mindet beolvasztja az Orbán klánba, házasság, megvásárlás megfélemlítés módszerével. A boldog apa eladta lányát és szorgalmasan petézik egész álló nap, sarjadnak az új bűnözők áldatlan tevékenysége alatt. Ragyog az arca, fogy a magyar és egyszer csak mint egy robbanás, kispriccel a gennyes fertő egész Európában. mennyi idő van hátra addig.
    .
    Coppola ezt a filmet meg tudná csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  19. ORBAN VIKTOR TOLVAJ EZ HIR es TUDJA LASSAN MINDENKI! VEJE IS AZ EZ TERMESZETES MASKEPP NEM LEHETNE CSALADTAG A LEGNAGYOBB TOLVAJ CSALADJABAN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  20. Bumburi.
    Ugyeszseg vmiert nem nyomozott fideszesek utan soha meg MSZP kormanyzas alatt sem!VALAMI BUZLIK IS RENDESEN CSAK TALALGATOK TALAN AZ 1400 milliard amit kozosen loptak ki a POSTA BANKTOL VAGY AZ OLAJ AMIBEN MINDENKI BENNE VOLT ESMEGPROBALTAK RAKENNI A KIS BUNOZOKRE AZ ENERGOLRA MEG PORTIK TAMASRA CSAK ROHOGTEM AZ EMBEREKEN MERT 1000 milliard tunt el MINIMUM DE AZ ENERGOLON 6MILLIARDOT KERESTEK ! OLYAN KORRUPT ES KOSZOS A MAGYAR POLITIKA HOGY AZT SZERINTEM EL SE HINNE SENKI PEDIG ELKEPESZTO AMIT ELLOPTAK 23 EV ALATT ! JOVOT MINDENFELEKEPPEN ES AZ SEM KERDES ORBAN LOPOTT , LOPATOTT MAGANAK A LEGTOBBET, KEVES GATLASTALANABB EMBER EL A VILAGON ORBANNAL! ANNYI NEGATIV JELZOT LEHET RARAGASZTANI HOGYNNEM IS KEZDEK NEKI! NEM VELETLENUL HIVJAK EGYRE TOBBEN KERESZTAPANAK BAR SZERINTEM SOKKAL GONOSZABB , ELVTELENEBB, GATLASTALANABB, BARMELYIKNEL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  21. A cikk címéhez csak annyit, hogy boldogok lehetnénk, ha csak ő lenne tolvaj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. Tudom, hogy nem éppen a megfelelő helyre másolom be ezt a linket, de azt hiszem, hogy frissessége miatt ide többen benéznek.
    Javaslom a köztévének és Hírtévének, hogy vegye át és legalább annyiszor adja le naponta, mint annak idején az őszödi-beszédet.
    A hanganyaga nyugodtan mehet a Kossuthon és a Petőfin.

    http://propeller.hu/itthon/2780686-orban-szerint-megsem-tortent-forradalom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  23. Én a kiegyezés szón meditálok azóta, hogy bajnai szájából kihullott ez a ” gyöngyszem ”
    Mit jelent az, hogy kiegyezni?
    Két vagy több fél, kölcsönös engedmények árán megegyezik egymással.
    Bajnai és tanácsadói köre – valószínű – minden értékválasztás nélkül, a magyar értelmező kéziszótárból dolgozott akkor, amikor ezt a rémálmot kitalálta.
    A magyar értelmező kéziszótár szerint a kiegyezés:

    A (z 1867-es ) a magyar uralkodó osztályoknak, a Habsburgokkal létrejött, a
    dualizmust létrehozó, alkotmányjogi megállapodása.

    A jelent szemlélve, alkotmányjogilag, ki lehetett volna egyezni, ha a hatalom ( 2/3 ?) tiszteletben tartja azt a demokráciát, amely a demokrácia játékszabályai szerint megválasztotta, és a demokrácia játékszabályai szerint egyúttal lehetőséget ad saját leválthatóságára is.
    Aki demokratikus felhatalmazását – ellentmondást nem tűrően – arra használja – és az alkotmányt úgy módosítja, hogy leválthatatlanná tegye önmagát, a ( 2/3 ? ) nál fogva, leszavaz minden ellenérvet, azzal, hol lehet kiegyezni?
    Aki demokratikus felhatalmazását, arra használja, hogy a demokrácia játékszabályaival ellentétben, olyan visszarendeződést hajtson végre, amely a fejlődési ív figyelmen kívül hagyása mellett, több száz évvel rendezi vissza alkotmányos berendezkedésünket, azzal hol lehet kiegyezni?
    Véleményem szerint – politikai értelemben, hangsúlyozom politikai értelemben – akkor lehetne kiegyezni, ha egyet értenénk azzal a tőke csoportosulással, amely Bajnait megtámogatva, Latin Amerikát akar, Európa közepén.
    Aki olyan átrendeződést akar, amelyre ez az ország nem adott felhatalmazást.
    Ez a kiegyezés gondolat, Bajnai részéről, a demokrácia játékszabályainak teljes felrúgása, mert semmibe veszi évszázados fejlődésünket, egy szintre hozva azzal az akarattal, amelyik ugyanezt akarja.
    A gazdaság érdekében, szokott kiegyezés történni, ellenzék és kormánypártok között, a hosszú távú nehéz intézkedések meghozatala érdekében, de lehet – e egy korlátlan hatalommal bíró csapattal kiegyezni, amelyik évek óta nem veszi figyelembe, az egyetemes emberi értékek játékszabályait?
    Amely természetesnek tartja, a tulajdonhoz való jog kihagyását az alkotmányból, és amely csapat, ennek a szellemnek megfelelően működik is.
    Had ne sorolva, az elmúlt három év alatt meghozott intézkedéseiket!
    Amely a demokratikus államrend felépítményét lebontva, egy kézbe helyezte az ország sorsának irányítását?
    Ki lehet ezzel egyezni?
    Ki lehet ezzel egyezni, ha nem ugyanaz a cél, mint amit a jelen kormánykoalíció képvisel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Feleselő
    “Bajnai Gordon kisgörbe, Bajnai Gordon kisgörbe, Gyurcsány elmúlt nyócév, Gyurcsány elmúlt nyóc év”
    Ezt szajkózzák a fidesz primitív szóvivői, miközben ők már azt is viszik, ami le van betonozva!!
    Szajkózzák még továbbá: maffiabaloldal és bukott baloldal!
    Mindent szajkóznak, ami rájuk sokkal jobban passzol!
    -
    Mert ez az a szint, ami szükséges az agyhalottak kómában tartásához….így kell beszélni a zemberekhez, akik aztán nem is gondolkodnak el azon, hogy akkor ez hogyan is van?!
    Mert bukott a Fidesz 1990-ben, 1994-ben, 2002-ben, 2006-ban és ez akkor
    -
    4xbukott narancsot jelent! (A vekkeres pedig 2x egyéniben és még fel is mosott vele Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök jelölti vitában!)
    -
    Úgy, hogy 2006-ban duplázhatott a baloldal, mert az emberek annyira nem felejtették el a Fidesz 1998-2002-s kormányzását!
    Kár, hogy azóta elhalványultak az emlékek és, mint ellenzéki oldalként, mindent hátráltató ténykedését, a hideg leheletet, az egyenkénti levadászást is mintha elfelejtették volna az emberek?!
    Na ez a történelem – megismétli, hogy ne felejtsünk, egyszer csak meg fogjuk tanulni, hogy mi a rossz?!
    -
    A maffia pedig ebben az esetben: haverok, buli fanta-sztikus mutyijai,
    -a családbarát kormány legközelebbi hozzátartozói nagy -mutyijai, kőbánya, tőzegbánya, szolnoki földmutyi, de most már itt a vej és családja mutyijai….
    -
    Szóval, mint a Nestlé reklám: fogjad rá a nyuszira…ezt csak azok nem látják, akik vaknak tettetik magukat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  25. Amíg ilyen rendőrségi és ügyészségi vezetők vannak, addig nincs mit tenni.
    Bízom benne, hogy a választások utáni ellenzéki győzelem esetén mind a rendőrség, mind az ügyészség meghatározó vezetőit börtönbe dugják.
    Amit ezek a vezetők tesznek az már bűnpártolás. -Vagy még súlyosabb bűncselekmény. . .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. GyuSza
    Azer nem minden bírósági, ügyészségi, rendőrségi vezetőt bélyegeznék meg – persze vannak közöttük narancs elkötelezettek, vannak talán olyanok, akiktől most kérnek egy szívességet….ezek a percemberek!
    De akik a hivatásukat az igazság érdekében végzik azok nem adják meg magukat, mert a Fidesz után is lesz élet! (Pl. dr. Vasváry Csaba – bíró, az UDZRT ügy)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. A címből hiányzik az “is” szó!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Ilyen ügyek miatt nem szabad kiegyezést hírdetni, sőt egy különleges nyomozó-ügyészség és egy eseti bíróság felállításában kellene gondolkodni, amelyek kizárólagos feladata, az alkotmányos rend megdöntésében, a hatalommal visszaélő törvényhozásban, az állami földek magánhasználatba vételében, a dohányüzlet haveri körnek való átjátszásában, az európai-úniós források felhasználásából kinyerhető haszon fülkeforradalmárokhoz közeli cégbirodalom tagjaival történő lenyúlásában résztvevők törvény előtti felelőségre vonása lenne. A bűnösők elítélése és a fülkeforradalmi módszerrel szerzett vagyonok elkobzása után lehet csak kiegyezés a társadalom különböző oldalai között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. Kedves EdCarping !

    Egyet értek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Kimaradt a címből az ‘is’ szó.
    Ahogy tolvaj a család és a talpnyalók, tolvaj ő is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Orbán Viktor a tolvajok fejedelme! A belügyminiszer, a főügyész, a főbíró asszony, mind az Ő parancsait teljesítik. Hová lehet menni feljelentést tenni????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  32. Közben meg Áder János egyfajta hűségesküt tett a Vatikánban a pápának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. Egy ószövetségi – megszívlelendő – történet mindenkinek, de keresztényeknek mindenképpen, Akháb királyról.
    .
    És mondta Akháb király a feleségének, Jézabelnek: A jezréelbeli Nábóttal beszéltem, és azt mondtam neki: Add nekem a te szőlődet pénzért, vagy ha inkább tetszik, más szőlőt adok neked érte, Nábót pedig azt válaszolta: Nem adom neked az én szőlőmet.
    Akkor azt mondta Jézabel: Te vagy-e most Izrael királya? Kelj fel, egyél kenyeret, és a te szíved örvendezzen, én majd neked adom a jezréelbeli Nábót szőlőjét.
    És levelet írt Akháb nevében, amelyet megpecsételt az ő gyűrűjével, és elküldte a véneknek és a főembereknek, akik Nábóttal egy városban laktak.
    A levélben ezt írta: Hirdessetek böjtöt, és ültessétek Nábótot a nép élére,
    ültessetek vele szembe két istentelen embert, akik tegyenek tanúbizonyságot ellene: Megszidalmaztad az Istent és a királyt. Azután vigyétek ki, és kövezzétek meg, hogy meghaljon.
    És úgy cselekedtek a vének és a főemberek, amint Jézabel nekik megparancsolta, és amint a levelében megírta.
    Böjtöt hirdettek, és ültették Nábótot a nép élére.
    Előjött azután két istentelen ember, és leült vele szemben, és tanúbizonyságot tettek ezek az istentelen emberek Nábót ellen a nép előtt azt állítva: Megszidalmazta Nábót az Istent és a királyt. Ezért kivitték őt a városból, és megkövezték, és meghalt.
    Azután megüzenték Jézabelnek: Megkövezték Nábót, és meghalt.
    Mikor pedig meghallotta Jézabel, hogy megkövezték Nábót és meghalt, azt mondta Akhábnak: Kelj fel és foglald el a jezréelbeli Nábót szőlőjét, amelyet nem akart neked pénzért oda adni; mert Nábót meghalt.

    Illést az Úr elküldte Akhábhoz, aki Nábót szőlőjébe ment, hogy azt elfoglalja;
    És megüzente Illéssel: Nemde megölted-e és nemde el is foglaltad-e Nábót szőlőjét? Ugyanazon a helyen, ahol felnyalták az ebek Nábót vérét, ebek fogják felnyalni a te véredet is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. Gyöngyi Péter
    2013. szeptember 21. szombat
    07:31
    +++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Köszönöm a megtisztelő figyelmet, hogy a hsz-im 8 db virtuális fileo-t generált. :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Valaki (k ) már igazán a nyakába boríthatná ( k ) azt a bizonyos bilit az elmúlt 23 év összes fekáliájával a ” politikai elitnek ” kivétel nélkül a jobb és bal oldalnak egyaránt !!! Azzal kellene kezdeni -na, uraim honnan indultak és ma hol tetszenek tartani vagyonilag step by step !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Feleselő !
    Nem a szavakon lovagolás vezet, amikor szóvá teszem, de ez a “v e z í r” forma nem ül Orbanini esetére, és személyiségére, ugyanis ő nem egy m a g a s r a n g ú . muzulmán . p o l g á r i . h i v a t a l n o k . utánzója, hanem a német náci párt által hatalomra juttatott vezér (Führer !) és kancellár, Adolf Hitler politikáját általában és nagyjából követő utódja. És bármennyire próbálja ezt álcázni, takargatni, egyre inkább, tételesen bizonyítható ez a törekvése.
    A . v e z í r . fogalma mást jelent – az Ezeregy éjszakából bárki megtudhatja – igen távol áll a fasiszta, náci vezér hivatalától és szerepétől, tehát erre a szituációra még metaforaként sem alkalmas, ezért nem is humoros sőt, fogalomzavart okoz, ezért kontraproduktív. Javaslom, ne ezt használd…
    *
    A m ú g y . m i n d e n . s z a v a d d a l . e g y e t é r t e k . és lájkoltalak…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. *
    Ha ezt cigány csinálja, már tele van vele a náci sajtó és az ugyancsak állami közmédia. – Na meg felvonul az, a Vezér számára külön kihangsúlyozottan “oly fontos” (persze nyilas egyenruhás) . t a r t a l é k o s . magyar haderő.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. *
    Hogy velem nem törődtél
    épp, hogy elviseltél
    én már nem bánom,
    Azt, hogy szeress engem,
    úgy is, ha kényelmetlen
    én már nem várom.
    *
    Csak annyit kérek
    Tőled ha érted,
    Ne vágj ki minden fát !
    Lagalább néha, néha
    Lazíts egy fél órát.
    *
    Hogy magad alatt vágod
    Egyszer majd belátod
    Én már nem nézem
    Azt, hogy hallgass énrám
    ott fenn a magas létrán,
    én már nem kérem.
    *
    Bródy János dalszövege (részlet),
    Szörényi Levente zenéjére: N e . v á g j . k i . m i n d e n . f á t !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Ne bántsátok Fatolvajné Orbán Ráhel apósát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. “Bicskei rendőrök, felcsúti pénz
    Tiborcz-birodalom: Lapunk munkatársa Polt Péter legfőbb ügyészhez fordul
    Polt Péter legfőbb ügyészhez fordul lapunk munkatársa annak kivizsgálását kérve, miként lehetséges, hogy máig nem hallgatták ki tanúként a Natura 2000 természetvédelmi oltalom alatt álló területet érintő, engedély nélküli fairtási ügyben, amelynek február 6-án szemtanúja volt.”
    http://nol.hu/belfold/20130921-bicskei_rendorok_felcsuti_penz

    Tudjátok, az egészben az bánt, hogy ezt nem több baloldali politikus tette meg:
    Talán úgy kellene tenni, mint a Fidesz tett volna, ha ez Gyurcsányról derült volna ki!
    Röviden, töketlenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. A hazai hírportálok fideszes hozzászólói a lebukott cocikat hozza fel, ha a narancsnyikokról derül ki, hogy micsoda lenyúlások mennek!
    Az valahogy nem veri ki náluk a biztosítékot!
    Pedig sokan írják le, hogy tkp. a cocikat azer váltották le….akkor most miért tapsikolnak, a narancs mutyi az rendben van?!
    Nokiás dobozokról méláznak – aminek a bizonyítása lassan behal….most a pótkocsis kamionok világát éljük és ez a fanoknak még örömet is okoz!
    Ilyenekből áll a 2/3!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Nem fizetettek…..
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/09/25/nem-fizettek-birosag-ele-all-orban-veje/
    -
    Na ez a per sem a hazai bíróságon fog befejeződni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Most akkor szárnyakat adnak vágyaiknak és repülhet a Sólyom……
    Visszaeső csaló az üzlettárs….
    -
    http://index.hu/gazdasag/2013/09/25/kapj_el_ha_tudsz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. A lomizás bűncselekmény….Papcsák 100 millája pedig dicséretes?!))))
    -
    http://www.stop.hu/belfold/na-ezt-ertesse-meg-valaki-a-lomizos-csaladokkal/1181908/
    -
    A rendszerváltás után az osztrákokhoz jártak lomizni a magyarok., nem tudom müködik-e még ez az “üzletág”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Beházasodott, oszt most pereg a máz, pontosabban kiment a napra, olvad a vaj, eddig el volt ez a család, mint a befőtt de hát ők is túl magasra hágtak…..
    -
    http://nol.hu/belfold/20130927-bepereltek_a_miniszterelnok_vejevel_erositett_eliost
    -
    A hozzászólások között van egy kérdés: de mi van Maricékkal?!
    Ez arra utal, hogy ilyen buktavári cikkeknél a fanok nem szoktak megjelenni, lapítanak, mint az a bizonyos és addig biztosan nem is kerülnek elő, míg meg nem kapják, mit gondoljanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A paksi atom is nagyobb botrány lenne 2014. január 20. hétfő | AN

Friss pénz az Orbán maffiának 2014. január 16. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos