Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat 21:22 | AN

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz náci stílusú propagandát folytat

Budapest – A hitleri Németország propagandájával azonos az Orbán-rendszer “kommunikációs” stratégiája, amely a legádázabbb hazugságoktól sem retten vissza. Miután az Orbán vezette Fidesz 2006-ban sikertelen puccskísérletet hajtott végre, és az alkotmányos rend erőszakos megdöntését megakadályozta a rendőrség, a Budapest belvárosát felgyújtó garázdákat békés tüntetőknek nevezik, és azt állítják, hogy a “békés tüntetők” megverésére Gyurcsány Ferenc adott utasítást. A 2006-os garázdák ellen a világ egyetlen demokratikus rendőrsége sem lépett volna fel olyan kesztyűs kézzel, mint a magyar rendőrség tette, amely alig tudta az utcai harcokban legyőzni a szervezett gyújtogatókat. A világ egyetlen rendőrsége esetében sem lett volna ilyen kétesélyes a küzdelem, mint volt 2006 október 23-án. Példátlan, hogy egy ilyen oszlatás során több rendőr sebesüljön meg, mint ahány garázda.

Orbán Viktort és bűntársait a zavargásokban résztvevő szervezett szélsőjobboldali csoportok vezetőivel együtt le kellett volna tartóztatni és az alkotmányos rend erőszakos megdöntésének kísérletére való felbújtás és kísérlet miatt bíróság elé kellett volna állítani. Gyurcsány Ferenc nem az Alkotmány és az érvényben levő törvények szellemében járt el, és végzetes hibát követett el, amikor erre nem utasította az államhatalom szerveit. Ennek köszönhető, hogy ugyanez a puccs bekövetkezett 2010 után, és Magyarországon egy demokratikus jelmezbe öltöztetett fasiszta diktatúra szervezeti keretei épültek ki, és a hatalom kizárólagos birtoklása valósult meg. Az államcsínyt elkövető Orvbán Viktor és bűntársai illegitim, antiszemita és fasiszta ideológiákra épülő rendszere a náci Németországot idéző propagandát folytat, és meghamisítja az egész magyar történelmet, de a közelmúlt történelmét is.

A goebbelsi propaganda a puccsisták által elfoglalt közmédiák mellett minden kontroll nélkül zajlik a magát ellenzékinek nevező médiában is, ahol a hírekben és a híradókban ugyanezt a náci propagandát erősítik fel. Az ATV híradójában például nem szólaltatták meg a megvádolt rendőrtiszteket és a volt miniszterelnököt, és miközben Gyurcsány nem mondhatta el a véleményét, a Fidesz náci propagandagyárának szóvivője megismételhette a rágalmait. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök gyengeségére és elvtelenségére utal, hogy a rágalmakat megismétlő és híresztelő ATV-t nem pereli be, csak a Fidesz szóvivőjét.  Senki nem önt tiszta vizet a pohárba, ezért Magyarországon semmi nem az, aminek látszik, és nincs gátja a Fidesz által irányított szélsőjobboldali uszításnak, amely Joseph Goebbels kommunikációs elméleteit ülteti át a gyakorlatba.

Nevetséges a miniszterelnök számon kérése, hogy utcai csaták esetén, miközben egy államcsínykísérlet zajlott, ne beszélhessen rendőri vezetőkkel. Azt kriminalizálják, ami a dolga volt. Ráadásul Gyurcsány kormánya elkövette azt a hibát is, hogy megtiltotta a rendőrségnek a fegyverhasználatot, és a rendőröket arra kényszerítette, hogy a törvényesen rendelkezésükre álló eszközök használata nélkül közelharcban győzzék le a kövekkel és botokkal felfegyverzett garázdákat. A rendőrségnek azért van fegyvere, hogy a demokratikus rend megdöntésére irányuló kísérlet esetén használja. Ezt az akkori kormány bűnös módon megtiltotta neki. A fegyverhasználatnak megvannak a maga szabályai, az nem jelent egyben tömegbe lövetést.

Gyáva és gyenge volt a köztársaság kormánya, nemcsak az utcán, hanem a kommunikációban is, és a demokráciát védő törvények alkalmazásában is. Ennek következménye, hogy miután mégis hatalomra jutottak a 2006-os fasiszta csőcselék uszítói, most azt a látszatot keltik, mintha a demokratikus rendet védelmező kormány lett volna diktatórikus, a fasiszta csőcselék pedig demokratikus és békés. Az alkotmányos rend megvédését kriminalizálja, és azokat fenyegeti, akik útjában álltak az alkotmányos rend megdöntésének. Azóta már az Alkotmányt is eltörölte ugyanez a csürhe, amelynek vezetője Orbán Viktor, és aki az ellenzékinek nevezett ATV csatornájának híradóiban zavartalan és minden kritika nélkül fejtheti ki hazugságait és nyugatellenes, Brüsszel-ellenes szólamait. Kizárólag az MSZP szólalhat meg velük szemben, de ezekből a megszólalásokból is a Fidesz kamatozik. Az ATV ugyanolyan goebbelsi stílusban manipulálja a közvéleményt, csak álcázottabb módon, mint az Orbán-rendszer bármelyik fasiszta szócsöve.

Gyurcsány Ferenc büntető pert indít a Fidesz szóvivője ellen, de nem pereli be azokat a sajtóorgánumokat, amelyek ezeket a rágalmakat minden kritika nélkül híresztelték.

A Demokratikus Koalíció nyilatkozata helyesen hívja fel a figyelmet arra, hogy 2006-ban a Fidesz puccskísérlete zajlott, és Orbán emberéleteket tett kockára. Ebben az esetben azonban felmerül a kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc miért nem állíttatta bíróság elő a puccskísérlet szervezőit és felbújtóit, személyesen Orbán Viktort is, aki harcba küldte egymás ellen a magyarokat és emberi életeket kockáztatott.

A Demokratikus Koalíció nyilatkozatának utolsó mondata maga adja meg erre a válastz, amikor ezt mondja:  ”Ha a Fidesz azt gondolja, hogy hazugságaikkal csökkenteni tudják Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció kormányváltó elszántságát, súlyosan tévednek.” Egy ilyen durva rágalomra ez a válasz? Nevetséges. Ahogyan az is, hogy a garázdákat rehabilitálták és milliós kártérítésekben részesítik, a fejenként kiosztott 25 éves börtönbüntetések helyett. Elképesztő, hogy több rendőr ellen indult büntetőeljárás, mint ahány garázda ellen. Majd hat évvel az események után a teljes rendőri vezérkar, amely üggye-bajjal megvédte a köztársaságot, ezért a bíróság előtt áll, mert időközben ennek a csőcseléknek afelbújtói vették át a hatalmat. Ezek után Gyurcsány és pártja a garázda, puccsista bűnözők választáson való legyőzésének elszántságáról beszél. Ez teljes aránytévesztés.

Ez a mondat buta, ostoba, szemen szedett hazugság, és annak a bizonyítéka, hogy Gyurcsány ugyanolyan gyáva, mint 2006-ban volt. Ha 2006-ban puccskísérlet zajlott, akkor 2010 után, amikor felszámolták az alkotmányos rendet és önhatalmúlag eltörölték az Alkotmányt, az mi volt? Az nem puccs? Gyurcsány kormányt akar váltani egy antidemokratikus rendszerben? Bűnözők által kiírt választásokra készül és azt hazudja, hogy ez demokratikus és jogállami megoldás, miközben az eltörölt Alkotmány titltotta a az alkotmányos rend megváltoztatását, amely bekövetkezett? Azzal hitegeti a demokratákat, hogy ugyannak az utcai csőcseléknek a politikai képviselete, amely 2006-ban gyújtogatott, a rend őrei támadt, az általa kiírt csaló választásokon leváltható? Azt állítja, hogy államcsínyt elkövető bűnözők hatalomból való eltüntetésének egy választás a megfelelő módja? Csak akkor lehet őket eltüntetni, ha az általuk kiírt csaló választásokon leváltják őket?

Gyurcsány Ferenc és pártja ezzel azt bizonyítja, hogy ugyanolyan gyáva, határozatlan, mint volt 2006-ban. Ma is ugyanolyan alkalmatlan arra, hogy a fasiszta hatalomátvétellel szemben fellépjen, mint volt 2006-ban. Ezért maga is felelős azért, hogy a törvénytelen hatalmat gyakorló bűnszervezet  állandóan a börtönt lebegteti a feje fölött, és felelős azokért is, akiket a náci ideológiára épülő Orbán-rendszer börtönbe fog juttatni, vagy akiknek az életét közvetlenül is veszélyeztetni fogja.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (65 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +81 ( 105 szavazatból)
A Fidesz náci stílusú propagandát folytat, 4.7 out of 5 based on 65 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

76 Reader’s Comments

  1. "tisztelhölgyeimésuraim"

    Bumburi Sz 21,55!
    .
    Kérdezed, hogy úgymond, számodra rejtélyes, hogy Gyurcsány miért nem követelte a rendőri intézkedést.
    .
    Furcsa kérdés, akkor, amikor kiderült végre, hogy igenis beszélt, beszélgetett rendőri vezetőkkel, és ez nagyon is helyesen tette… Feltehetően erre-arra a paragrafusra hivatkozva lebeszélték a drasztikusabb eszközök alkalmazásától. Ennek ellenére biztos, hogy ő . k ö v e t e l t e, hogy teljesítsék a . t ö r v é n y b e n . f o g l a l t . k ö t e l e s s é g ü k e t. Azonban, és az sem mellékes, hogy Petrétei a főfelelős belügyminiszter lényegében a legkritikusabb pillanatban gyáva áruló módján lemondott a posztjáról, “rátolva” ezzel a felelősséget Gyurcsányra.

    .
    Akkor hát Kedves bumburi, neked meg mi szándékod van azzal, hogy azt állítod, hogy Gyurcsány nem követelte ??? És egyáltalán honnan veszud ezt akkor, amkor a . n á c i k . pontosan erre a nyilatkozatra várnak, mint vadászok a nyúlra, hogy előbb,utóbb hátha sikerül kiugrasztani a bokorból.
    .
    Egyelőre senki, a rendőri vezuetőkön és Petrétei belügyéren kívül senki nem tudja, hogy követelte e, vagy sem… Te viszont úgy látszik tudod, hogy nem követelte. Írigyellek a jólértesültségedért… És mégis elvárod tőle, hogy nyilatkozzék, hogy ezzel a fejét dugja mán a guillotine alá… Jajjj…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  2. A Világ legtöbb országában a rendőrség jobban van kiképezve, jobban van ellátva, jobbak a vezetőik és kevesebb a besúgó köztük. A 2006-os fidesznyik puccs kísérlet egyik része éppen a rendőrség belülről való szabotálása volt. Ehhez jött, hogy a puccs kísérletet aránylag jól volt szervezte az erre kijelölt és fizetett kis csoport elvégezte munkáját és volt hozzá felszerelésük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ezt a hatalmas csőcslék tömeget rohanta le három rendőrló ? Jó nagy patájuk lehetett…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  4. Tisztelt Bumburi
    Azért azt ismerjük el, hogy akkor a tüntetés elfajulása mindenkit meglepett. Szerintem még magukat a „tüntetőket” is, ezt jól mutatja hogy miután „nyertek”, felgyújtották és megszállták a TV-székházat, a büfé kifosztásán túl nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, elmentek haza. Ilyenre azelőtt szerencsére még nem volt példa, hogy a rendőrök sem voltak rá felkészülve, azon én nem csodálkozom. Nyílván azt hitték, hogy ha odaküldenek egy csapat mindenhonnan összeszedett, így-úgy felszerelt rendőrt a székházhoz, akkor a tömeg lecsendesedik. Aztán felgyújtották még a vízágyút is. A hiányos felszerelés híján sok rendőr megsérült, talán jellemző a mentális felkészítésükre, hogy a hírek szerint az egyik rendőrnő sírógörcsöt kapott. (a nevetséges –vagy inkább szánalmas- oldala a dolognak, hogy előtte pár nappal egy valamilyen majálison mutatták be, hogy hogyan működik az un. oszlatóék) Gergényi sokmindenért telefonálgathatott, pl. erősítésért, vagy bármi másért, persze jelenthetett is, hiszen akkor ő volt Budapest rendőrkapitánya és máshol is voltak történések a városban. Utána viszont már vitathatatlanul keményebben és hatékonyabban lépett fel a rendőrség, több próbálkozás ellenére már csak egy komolyabb balhé tudott kialakulni az Erzsébet-hídnál, de ott már kotrógéppel tolták szét a „barikádot” és hamar szétverték a csürhét.
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha most alakulna ki olyan tüntetés és tömeghangulat, a TEK vajon hogyan reagálna? És hogyan lovagolná meg az eseményeket a Jobbik és a gárdája? Hiszen volt olyan gárdista, akinek a tanyáján nemrég komoly fegyverarzenált, még lángszórót is találtak. Hány ilyen lerakat lehet még és mire kellett az nekik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  5. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ha belegondolok, hogy ilyenek élnek közöttünk a mindennapokban, elfog a félelem…
    .
    Ezen a helyen inzultálták egy két évvel később Schweitzer József (80 éves) főrabbi urat…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. “tisztelth,és u-im”
    Mit honnan veszek?
    Hogy miért nem követelte? Gyurcsány maga mondta, hogy felhívott valakit, és kérte a törvények betartását, meg az azonosítószámok viselését(?). Azt hiszem így helyes.
    .
    Nekem meg az a véleményem, hogy miniszterelnökként nem kérni, hanem követelni kellett volna!
    Ne vicceljünk már!
    Ha akkor erélyesebb, most nem történnének ezek a gyalázatos mismásolások, hanem egyértelmű lenne minden!
    Mi volt a kötelessége miniszterelnökkén? – hogy megvédje a demokráciát!!!
    Mit tett? – érdeklődött,és kérést közvetített!!!
    .
    Te magad írod, hogy ” Feltehetően erre-arra a paragrafusra hivatkozva lebeszélték a drasztikusabb eszközök alkalmazásától.”
    Miért hagyta magát lebeszélni a kötelességéről? Milyen érdekek mentén???

    .
    Most nehogy azt hidd,hogy mindenáron Gyurcsányt vádolom!
    Nem azért írom a kritikám az akkori dolgokról, mert a jobb oldal most fogást próbál találni rajta, hanem az akkori benyomásaimat írtam le!
    Sajnos azt kell mondjam, hogy most már hiába mond bármit is a KÖZTÁRSASÁGÉRT, amit akkor nem tett meg, a mai történések ezt már nem bírják jóvátenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  7. Akik most azt javallják, hogy Gyurcsány minél előbb lépjen be, legalább annyi javaslattevővel találnák magukat szemben, mint maguk.
    Talán valami elkerülte a figyelmüket.
    Amikor Gyurcsány kilépett az mszp-ből és megalakította a DK-t, egy csomó intelligencia kelt ki a langyos vízből és állt mellé. Mindnek tudnia kellett és biztosan most is tudja, hogy mi várhat rájuk, hogy mi várhat Gyurcsányra. Ezért azt gondolom, hogy nem csak egy párt alakult akkor, hanem egy véd és dacszövetség is, amely Gyurcsányra épült. Ha ebből Gy eltávozik, akkor a szarba hagyta a többieket és DK is szétesik. Uú mint a fidesz és OV.
    Éppen ezért Gy nem távozhat és nem is teszi. Ezt megmondta. Mindezt attól függetlenül is, hogy nemcsak nekünk, de Gy-nek is világos, hogy a végtelenített vizsgálati fogság neki készült. Talán Timosenkora is gondol, de tőle függetlenül is marad. A börtönben is többet tud tenni, mint külföldön. Timosenko is tesz: ma minden ellenzéki párt a kiszabadítását akarja > az EU követelése mellett. Ez erő!
    —————-
    Ego!
    “a teljes elutasítást nem látom Gyurcsánynál: elfogadja a választást a rendszer leváltásának módjaként, pedig tudván tudja, hogy ez kizárt. Ezzel becsapja magát is, a híveit is.”
    Igen tudja, hogy a választásos rendszerrel való leváltás kizárt. Tudja! De azt is tudja, mert tapasztalta, hogy a teljes elutasítással még korai lenne előállni. Az emberek – nem ti kommentelők, hanem a tömeg, a nép – ettől ijedtében elfordulna, és a fidesz propaganda is lenullázná.
    Én ott voltam azon az első tüntetésen, amikor meghirdette a küzdelmet a demokráciáért, a mindenki számára kötelező fellépést az alkotmány megpuccsolása miatt. Akkor néhány utcával odébb még nagy zajt csaptak a rendvédelmisek. (Vidéki létemre nem tudom a tér és az utca neveket. Bocs!)Akár rájuk is számíthatna – ha még volnának.
    Vannak? Kik vannak? !
    Keletkeznének? Sokan azt mondják, hogy igen. Szerintem meg nem. Ilyenkor fogadom el, hogy mert ez egy birka nép.
    Dehát emberek!
    Az utca népe nem tudja, hogy választással nem lehet elzavarni a fideszt! Az utca népe nem tudja, hogy a fidesz megvette a választást lebonyolító céget!
    Senki nem világosította fel az utca emberét arról, hogy a választási csalásra biztos bizonyítékok vannak. Akkor miért hinnék el MA, hogy egy bojkott hatásos lehetne. Nemrég még azt kellett az emberek tudomására hoznia, hogy van DK és annak ő a vezetője!
    Sokan óbégattak, hogy kell egy vezér. Most azt mondják, hogy meneküljön?! Ne tegye, és nem is teszi. Ez elhatározása. Ma még azt kell célul tűznie, hogy meggyőzzön sokakat, és kivárja, míg a másik kettő elkezdi leamortizálni magát. Akkor “felszántja” őket, és magamellé állítván egy nagyobb tömeget, amely nyíltan vagy titkosan vezérnek tekinti – meghirdetheti az általános bojkottot a választásra. Aztán meg az általános sztrájk és bojkott.

    Mindez csak vázlat. Még azt is el tudom képzelni, hogy választás sem lesz. Kétharmaddal mindent lehet, még ezt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  8. Ez kimaradt.
    http://hvg.hu/itthon/20131117_Horthy_Miklos_lovas_szobrat_latnak_a_Szen
    .
    Ha akkor erélyesebb,ma valószínű nem a rendőrök vigyázó szemei előtt történnek ezek a dolgok, hanem hathatósan eltakarítanák a szemetet az útról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  9. Latyapatya
    Ebben csak az a csel, hogy bentről nem fog tudni intézni semmit, mert arra vigyázni fognak. Így le tudják fejezni az egész DK körüli tömeget.
    Ez jó lesz majd???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. szunditj
    Rendőrségről beszélünk! Nem? Akkor hogy érhette váratlanul őket? Hiszen előtte már évekig trenírozták őket az anarchiára!
    Ne nevettessük már ki magunkat!
    Szerintem nem meglepetésszerű volt, hanem kiszámított teszetoszaság, amit az is bizonyít, hogy később tudták miben, és mit kell csinálni!
    Ha rajtam múlna, én vizsgáltatnám ezt a szálat is.Lehet hogy érdekes dolog is kiderülhetne…
    .
    Mégis milyen rendőrség az,ami nem profi, és nincsenek bevetésre kiképezve,azzal a kikötéssel, hogy bármikor bevethetők legyenek?
    Mire fizetik (ték) a rendőri vezetőket? Hogy jó pofizzanak, meg jelentést írjanak, meg büntessenek???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  11. bumburi
    2006-ban Gyurcsánynak semmiféle követelnivalója nem, csak kérdései lehettek. A rend fenntartása nem a minelnök dolga, nem ért hozzá, a rendőrtábornoknak meg érteni kellett volna hozzá.
    Ettől függetlenül Gyurcsányt felelősnek tartom, de CSAK azért, mert ócska belügyminisztere volt, annak mégócskább rendőrtábornokai voltak, ebből következően az egész tiszti bagázs egy rakás szar volt.
    Ha ez a rendőrfőnök túllép a lehetőségein a határozottságával, akkor Gy megvédhette volna, fordítva ez hülyeség.
    Amikor Párizsban súlyos tüntetés volt gyujtogatással, Sárközy nem a rendőrfőnöknek, hanem a tévében a lakosságnak mondott annyit, hogy nem engedünk. A rendőrfőnök tette a dolgát és szétverte a tüntetést és letartóztatott 400!!! embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Latyapatya
    Egyetértünk! Gyurcsánynak is el kellett volna mondani a TV-ben, a rendőri vezetőt meg azonnal elzavarni, és egy potensebbet állítani a helyére. Azt csak látta tán,hogy mi folyik, és hogyan???
    És erre nem mentség a körülötte legyeskedő udvaroncok tanácsai sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  13. bumburi
    Te nem értetted Timosenko példáját, ezért talán még Mandelát említeném. Ők sem csinálnak, csináltak semmit a börtönben. Az elég volt, hogy LÉTEZTEK!
    Ha ezek lelépnek, akkor nincs többé összefogás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  14. nemzeti szagú lócitrom

    Gyurcsány kesztyűs kézzel bánt a csőcselékkel. Le kellett volna számolni orbánnal is egyszer és mindenkorra. Ez az egy bűne van Ferinek.
    A randalírozó férgek, habzó szájjal rontottak rá a pesti belvárosra. Lincselhettek is volna.
    Ők az “igaz és mélymagyarok”, ők azok, akik magukat “nemzet”-ként aposztrofálják.
    Most, hogy puccsal hatalomra kerültek, egy lépés már csak az olyan stadionok építése, aminek 4 sarkában őrtorony van, reflektorokkal az egészet pedig szögesdrót veszi körbe, amiben áram kering.
    A pokol elszabadult: szabadon, büntetlen lehet vadászni a hajléktalanokra.
    Szabad prédák.
    Ma ők, holnap a zsidók és mindenki aki ennek a féreg rezsimnek útjában van.
    orbán egy szélsőség, hazaáruló. Megdöntötte az Alkotmányos Rendet.
    Nem elég leszámolni az illegitim orbán rezsimmel, az orbanizmust magát is fel kell számolni és gyökerestől kiírtani.
    A sleppet, a pereputtyot pedig keményen meg kell büntetni
    Gyilkos ragály, amely Európában terjed,
    Krakkóban is gyújtogatott a “békemenet”, a gyűlölet másik karmesterével, bajerzsótikával az élen.
    Ha nem lenne EU , akkor is csinálnák a cirkuszt.
    Ezek nem emberek. De még az állat sem csinál ilyent a sajátjaival.
    Ezek férgek, orbánnal az élen.
    El kell taposni őket.
    fideSS és csatlósai = népírtő csőcselék
    orbán egy polgárháborús őrült, a gyűlölködés őrültje

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Latyapatya
    Értem én, csak próbálnám a csekély eszemmel úgy alakítani ezt a szerencsétlen helyzetet, hogy a demokraták jól jöjjenek ki belőle. Már látom hogy nincs jó megoldás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. szunditj,
    Én az akkori helyzetről írtam. Az őszödi beszéd nyilvánosságra hozatala, annak ügyes médiabeli tálalása, műbalhék, Polt, mszp árulókkal körülvett miniszterelnök.
    Persze, politikai fellépés kellett volna, egyértelmű beszéd, a puccscél világos megnevezése. De azt hiszem, abban a helyzetben ez az ő fejére hullt volna vissza. Nem állt volna mögé sem a parlamenti frakció, sem a média, és tömegtámogatása sem lett volna. Nekimenni a parlament felének – ez éles ellentétben áll minden demokratikus jogállami elképzeléssel. Nem tudta volna meggyőzni az országot, hogy a Fidesz puccsot szervezett – vagy hogy a Fidesz szervezte a pucsot.
    Ennek ellenére talán ezt kellett volna tennie – ha egyáltalán értette, mi történik. Habár hadműveletet csak akkor szabad elkezdeni, ha van elképzelésünk a befejezéséről. Ilyen érzésem volt az UDZrt ügyénél is: előáll a miniszter egy váddal, nyilvánosan, bizonyítékok nélkül. Öngyilkosság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Latyapatya
    “Még azt is el tudom képzelni, hogy választás sem lesz.”
    .
    Pedig készülnek rá, reklámozzák és osztogatják a magyar útlevelet:
    .
    “BBC tudósítás
    Állampolgár-gyártás futószalagon
    .
    A BBC tudósítója, Nick Thorpe, terjedelmes beszámolót készített Szabadkán tett látogatásáról, ahol megtapasztalta a magyar állampolgárság ipari méretű gyártásának körülményeit. Tudósításának rövidített változatát közöljük.”
    Tovább:
    http://www.angolosan.hu/angoldosszie/allampolgar-gyartas-futoszalagon-konzultasu-bbc-nyelvtudas-120437.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Lényegre törő tömör cikk: nem kell Gyurcsányt se isteníteni, aki meg hülyét csinál magából azzal, hogy áhítattal a csodát várja a “demokratikus választások”-tól az meg az ilyen gerinctelen élősködőket érdemli mint akik indulnak rajta. Bár sajnos, lévén egy primitív, félművelt ( egyes estekben egyenesen félanalfabéta ) társadalomról szó, sajnos széles tömegeket lehet könnyedén a cikkben említett goebbels-i színvonalú agit-proppal megvezetni. Ideje tudomásul venni hogy Magyarorsz. az orosz, belarusz, azeri meg más volt-szovjet rezsimek szintjénél többre nem számíthat. Az egyedüli pikantériája az egésznek, hogy az EU-n és a NATO-n belül alakult ki mindez. Nemcsak a hazai “ellenzék” de a nyugati demokratikus országok vezetése is egy képmutató szar ( természetesen a nálunk ismeretlen jogállamiságból, hatalmi ágak szétválasztásából következően vannak üdítő kivételek mint , Kertész Ákos befogadása ) amely egyébként ( akár tetszik a hazai Nyugat-majmoló “demokratikus ellenzéknek” akár nem ) például egyenesen körüludvarolja a szénhidrogénekben gazdag azeri rezsimet akárcsak más elnyomó rezsimeket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  19. proaktív
    Csak elképzelni tudom, nem állítottam. A következő hónapokban sok lesz a meglepetés, de itt annyiféle lehetőséget hozunk fel, hogy egy valaki valszínűleg el fogja találni a végkifejletet.
    A szomorúnak azt tartom itt a kommenteléseket olvasva, hogy van szimpátia, van unszimpátia, van elmarasztalás, van szurkolás, van … Van itt minden, csak
    megoldásra javslat, az nincsen.
    Valaki fentebb írta, hogy fel kellene készülni Gy kiszabadítására. Ez nekem tetszik!
    De hogyan? Mit kell tenni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. A Feri bune az hogy amikor kemenynek kellett volna lennie akkor besz@rt akikkel meg rendesen kellett volna targyalni azokkal kemenykedett. “El lehet menni MO-rol”.
    (Ez a kijelentese egyertelmuen hajaz a “Nem leszunk gyarmat”-ra.)
    Mi a kozos bennunk ? En vagyok a fonok ekinek nem tetszik .. el lehet huzni.
    Tok ugyanaz a mantalitas mint Orbanne (csak puhabb). Korrupt diszno mindenki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (8 szavazatból)
  21. Egyáltalán miért kell ezt a kesztyűt felvenni? A Gyurcsány nevű miniszterelnöknek semmi hez nem volt joga? Átnyult a miniszter felett?? ( az a Petrétey mekkora egy seriff volt!)
    a nyáladzó mit művelt az árviz alatt??? mindenki helyett intézkedett, mindenfajta képesités nélkül.
    ” utasitás csak kizárólag TŐLEM és a bakonditól???!!!!! ” Hogy micsoda???
    Ezek után az is hülye aki magyarázkodik 2006-ról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. aTa

    Te meg egy barom vagy . Honnan a francból kerültök ti ide????
    Ja, ha ez a melód és ebből élsz, akkor nem szóltam.
    Az el lehet menni , az Szélesnek szólt, és nem csak ez hangzott el. Vedd már figyelembe ,hogy mi nem mno-s agymosottak vagyunk. Aki meg azt irja ,hogy ugyanaz a mentalitás , az nagyon aljas. EGYETLEN SZAVAD SEM IGAZ, pontosan úgy mint a nyáladzó istenednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. aTa
    Hát ez jó bunkó megjegyzés volt!
    Csatlakozom vikmekihez!
    Az “el lehet menni” egy zsarolásra adott válasz volt, amivel a nagytőkések (Szélesék) akarták Gyurcsányt meg a kormányát megzsarolni!
    Határtalan bunkónak, vagy jobbernak kell lenni ahhoz, hogy ezt, és itt így add elő!
    A fidesz jól megszerkesztett ámítást adott elő nektek, Ti meg bevettétek! Valaki emlegette a 60-as IQ-t.Hát neked annyi sem jutott szegénykém…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Az öszödi beszéd már elég régen elhangzott, akiknek mára sem sikerült értelmi képességük miatt felfogni, azok már menthetetlenül azon a szinten maradnak, ahonnét a vakond is csak érdeklődik!
    Azoknak marad a hazudtunk….és az el lehet menni!
    Ha kell, még ki is mennek a Kossuth térre a hugyenottákkal ezt jól átbeszélni és felháborodva békésen, törni-zúzni, ha kell rendőröket verni!
    Pedig ami ma folyik az nem csupán percenkénti hazudozás, hanem hülyének nézés és az emberek “minden iránymutatás” nélkül is menekülnek innen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. De mikor fognak a fideszes bűnözők oda jutni, ahova valók? Könyörgök, mondjátok már meg nekem, mert ami ebben az országban ami most folyik ugyanúgy nem politika, mint a két világháború között sem az volt, hanem bűnözők kőkemény fajgyűlöletéből fakadó pokol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. aTa
    Ha Gyurcsány Ferenc olyan mentalitású lenne, mint a 3xbóvlis vekkeres, akkor nem demokratikus úton akarná leváltani a kormányt, amely kormány már a demokratikus úttól olyan messze van, mint a világmindenség határa!
    Hogy csak egy példát említsek abból, hogy mekkora különbség van kettőjük között – de tudom, aki ezt nem látja, annak hiába minden érv, így nem is fárasztom magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kertész Ákost befogadta Kanada 2013. november 14. csütörtök | AN

A rendőrség betiltja a forradalmat 2013. október 31. csütörtök | AN

Megvannak Orbán helyett a bűnbakok 2013. október 14. hétfő | AN-álláspont/Bartus László

Orbán kudarca a tragikus vereség 2013. október 12. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos