Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesznek töri az utat a Jobbik 2012. január 15. vasárnap 7:57 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(130)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesznek töri az utat a Jobbik

Budapest – A Jobbik szombati tüntetésével alapos muníciót szolgáltatott azoknak, akik azt hangoztatják, hogy a náci párt nemcsak a Fidesz malmára hajtja a vizet, hanem utasításai szerint cselekszik. Egy biztos, a szombati EU-zászló égetés felfűzhető egy olyan logikai láncra, amelyben a Jobbik faltörő kosként készíti elő a talajt a Fidesz későbbi szélsőjobboldali lépéseire. A Jobbik hazugságaival felkorbácsolja az érzelmeket, uszítja a lakosságot, és lélekben elfogadtatja azt, amikorra a Fidesz bejelenti az Európai Unióból való kilépést. Orbán magatartását nem lehet másképp értelmezni, és egyre nehezebb cáfolni azt, hogy a Jobbik a Fidesz náci rohamcsapata.

Annak, hogy a Fidesz szélsőjobboldali programot hajt végre, elegendő bizonyítéka az is, hogy Csurka István ősnyilas elégedett Orbán Viktorral és foggal-körömmel védelmezi a Fideszt. A Jobbik álellenzékisége régóta nyilvánvaló, valójában a közvélemény megdolgozása a feladatuk, és a szerepük az, hogy felkészítsék a lakosságot a Fidesz várható szélsőjobboldali lépéseire. Hogy csak egy példát említsünk, látványos volt a rendőrség gyöngyöspatai tétlensége, amikor a Jobbik az ott élő romák terrorizálásával a cigány lakosság ellen uszította a közvéleményt, amely elősegítette a közmunkaprogram elfogadását. Nem véletlen, hogy a Fidesz ott indította el a közmunkaprogramot, ahol a Jobbik a cigányok ellen uszította a közvéleményt: “nem dolgoznak, hanem lopnak és a magyarokat fenyegetik”. Erre érkezett az Orbán-kormány népszerűséget kiváltó válasz intézkedése: megdolgoztatja a gyöngyöspatai cigányokat. Ennek leple alatt pedig elfogadtatták a “munka alapú társadalom” klasszikusan fasiszta koncepcióját, ami már nemcsak a romákat, és nemcsak a gyöngyöspataiakat érinti, hanem mindenki mást.

Ha valaki tudni akarja, mire készül a Fidesz, elég ha figyeli azt, mit csinál a Jobbik. A Jobbik most elkezdte követelni az Európai Unióból való kilépést, elégette az Európai Unió zászlaját, és nem kétséges, hogy demagóg hazugságaival hamarosan tömegeket fog állítani az EU-ellenesség mellé. Mire a Fidesz bejelenti, hogy kilép az Unióból, akkorra már nyilvánvaló többség támogatja majd ezt a lépést. A Fidesz maga is szélsőjobboldali párt, nyugatellenessége, EU-ellenessége és IMF-ellenessége klasszikus szélsőjobboldali, antiszemita és náci ideológiára épül. Mindez szoros kapcsolatban áll az Orbán-kormány mögött levő katolikus egyház és a Vatikán EU-ellenességével, liberalizmusellenességével és antiszemitizmusával. A Jobbik direkt populizmusa hatékonyan támogatja és erősíti fel a Fidesz ideológiáját, és kimondják azt, amit a hazai antiszemiták hallani akarnak, amit a Fidesz tervez, gondol, de nyíltan nem mond. A Jobbik hazug propagandával felkorbácsolja az érzelmeket, szinte létrehozza azt a társadalmi igényt, amire a Fidesz válaszul bejelentheti a következő szélsőjobboldali lépését.

A Jobbikot a Fidesz irányítja, ez nem kétséges. Amikor Vona függetlenedni akart egy ízben a Fidesztől, akkor Bayer Zsolt és Kövér László üzent neki, és elküldték a selyemzsinórt. Miután Vona erre egy Orbánnak címzett szellemtelen levélben válaszolt, két héten belül a Jobbikot a teljes erkölcsi ellehetetlenülés szélére sodorták. Kiderült, hogy Vona szeretőt tart, hogy meleg a szóvivő, pornószínésznő az egyik gárdista, hogy mennyi pénzt kapott Morvai Krisztina az MSZP-től, stb., majd csend lett, és a Jobbik újra kezes bárányként viselkedett. Nem kérdés, hogy az Orbán Viktor polgári köréből a Jobbik élére ejtőernyőztetett Vona Gábor a Fidesz ügynöke, megbízottja, akit zsarolnak és pórázon tartanak, a Jobbik pedig a Fidesz náci rohamcsapata. Az ideológiai gyökér ma már azonos, a Fidesz kódoltabb retorikával, de a Jobbikkal közös programot hajt végre és fordítva.

Ha nem így lenne, akkor az EU-zászlót égető jobbikos nácikat őrizetbe kellett volna venni. Ha nincs jogszabály, akkor azonnal be kellene nyújtaniuk egy olyan törvényjavaslatot, amely védelmezi az Európai Unió jelképeit. Követelni kellene, hogy a Jobbik képviselőit azonnal zárják ki az Európai Parlamentből. Az EU zászlajának következmények nélküli elégetése hadüzenet Európának, az európai demokráciának, kultúrának, és egy nyilas, náci hatalomátvétel igényének bejelentése. Ez fordulópont Magyarország rendszerváltás utáni történetében. Ahol könyveket égetnek, ott hamarosan embereket is égetnek. Igaz ez a zászlókra is, ahol elégetik a demokratikus Európa zászlaját, ott elégetik a demokratikus Európa szellemiségét is, és csak idő kérdése, mikor üldözik fizikailag is azokat, akik ezeket az értékeket vallják.

Az a tény, hogy a demokratikus, civilizált Európa, európai kultúra jelképét minden következmény nélkül, a nép legcsekélyebb felháborodása nélkül megégetik, annak kifejeződése, hogy Magyarország barbár ország, nem európai néppel, függetlenül attól, hogy egy kisebbség európainak vallja magát, és szeretne odatartozni. Ha a magyar nép többsége nem tiltakozik az ilyen barbarizmus ellen, arra csak részben magyarázat a butaság. Ha a nép többsége elfogadja, hogy a demokráciát egy kisebbség akarta ráerőltetni, és felháborodva utasítja vissza a demokratikus Nyugathoz való tartozást, mert a demokratikus értékek számonkérését szabadságának korlátozásaként értelmezi, akkor ez a nép nem európai, hanem ázsiai barbárok gyülekezete, amelyet eddig csak más európaibb és ennél szervezettebb, civilizáltabb országok elnyomása tartott meg Európa közepén.

Egy civilizált országban a Jobbikot már régen be kellett volna tiltani. Akik elégették az EU zászlaját, azokat helyben őrizetbe kellett volna venni. Magyarország csendben nézi azt, hogy kiiratkozik a civilizációból, lassan a Balkán szintjét sem éri el. A demokratikus Nyugatnak lassan nem marad más feladata, hogy tudomásul vegye, van egy kis ázsiai, fasiszta, antiszemita ország Európa közepén, és gondoskodnia kellene arról, hogy ebből a sötét országból kimenekítse azokat, akik úgy érzik, hogy nem idevalók, hamarosan fizikailag is veszélyeztetett helyzetben lesznek, és inkább távoznának. Magyarországon belül megvédeni már úgysem tudja őket.

A demokratikus érzelműek mindig azt hiszik, hogy ennél már nincs lejjebb. De van, és még mindig lesz lejjebb. Nem lehet tudni, mennyi a rejtőzködő demokrata. De a kussolás, a meghunyászkodás eredménye az lesz, hogy ezek a nácik, akik most Európa szimbólumát nyilvánosan égetik, hajtóvadászatot fognak indítani a zsidók, cigányok és liberálisok ellen. Ahol a tömeget sikeresen uszítják a demokrácia ellen, ott hamarosan ölni fognak. Nem kell ezt túlmagyarázni: az Európai Unió és Európa a nyilasok útjában áll, mert nem lőhetik a Dunába szabadon azokat, akiket szeretnének. Nem változtak ezek 1944 óta semmit, a Fidesz most állítja vissza nekik a Kossuth-teret 1944-re, hogy otthonosabban érezzék magukat. Ilyen országba tényleg nem való se Károlyi Mihály, se József Attila.

Afelől  ne legyen kétsége senkinek, hogy a Fidesz csak taktikázik, hogy valamilyen pénzhez jusson, hogy a piacok bizalmát átmenetileg helyreállítsa, de végső terve a demokratikus Nyugat elhagyása, az Európai Unióból való kilépés, és az egész világon a demokratikus Nyugat elleni lázítás lesz. A diktatúra pedig működni fog. Ezerrel. Most a Jobbik töri az utat a Fidesznek, aztán a Fidesz töri az utat a Jobbiknak, és együtt vagy külön, de egyre jogosabb a félelem, hogy náci rémuralmat fognak ezek itt csinálni.

Ennek nem lehet más a vége, csak tragédia.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (99 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +100 ( 148 szavazatból)
A Fidesznek töri az utat a Jobbik, 4.3 out of 5 based on 99 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(130)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

130 Reader’s Comments

  1. Annak a tomcatnak lehetne szólni, hogy igazitsa meg Elődke fogsorát. Egyszer már megtette, és rögtön inkább a gyerekcsinálással kezdett foglalkozni.

    Nem tudom, hogy ez jó-e nekünk, de ki tudja….

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  2. Norbert mondja (12:41):Látom beindult a fasiszták minuszoló brigádja.
    *
    Én ugyan egyistenhívő vagyok, de kivételesen az Összesistenhez mondanék imát, ha csak 2-4 fő fasiszta lenne…..(akár brigádban is.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  3. Most láthatjuk 2006 szabadságharcosait. Ha akkor úgy lépett volna fel a rendőrség az összes vonulásukon ahogy minden államban teszik, szabad kezet kapva a mindenkori csőcselék ellen, akkor a gatyájukban érezték volna a demokrácia feltételes voltát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  4. A hitleri sörpuccs Münchenben és a zorbáni 2006-os felforgatások Budapesten ugyanannak az eszmének az eredményei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  5. Az utolso mondatot és az utolso bekezdést olvasvan abszolut elkeseredett vagyok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. …Nem akartam szólni, de nem akarok cinkos lenni.

    ……A hülyeség fényében.
    ….. Az égő zászló fénye messzire látszik. Észre fogják venni, nem kétséges. Mosolyogva fogják Felleginek mondani: Non , non monsieur.
    ….. Istenem, nem mindenki szereti a tüzet.
    ….. Apróság lenne az egész. Mint annó, apróság volt a Gömbös szobor felrobbantása, mint a Metropol szálló felrobbantása, az Erkel színházi robbantás és más akciók.
    ….. Először a közönség piszkos kommunistákról beszélt. Aztán a napról napra közeledő oroszok hatására a piszkos kommunisták egyre kevésbé lettek piszkosak, egyre reményteljesebb fények gyúltak a szemekben.
    ….. Fehér Lajosék tudták. Tudták, hogy nem döntik el a háborút, hiszen eldőlt az már réges régen. De jelzést adtak, hogy vannak, hogy van mibe reménykedni, hogy harcolnak értünk.
    ….. Hát ezt jelzi a Jobbik is, Csurka is.
    ….. Vannak! Vannak! Vannak!
    ….. És van Gyurcsány Ferenc a napi hülyeségeivel.
    ….. Aki naponta több kárt okoz a baloldalnak, mint bárki más. Aki az
    ökölbe szorított kezet lefogja, mert itt nincs diktátor, aki a liberalizmus hamis megvilágításába helyezi a dolgokat. A „baloldal” meg áhítatosan hallgatja a napi szentenciákat.
    ….. Kinek kell itt a demokrácia címén hangoztatott nyomor, a gazdasági csőd, munkanélküliség, éhhalál és megfagyás?
    ….. Figyelek.
    ….. Még nem hallom a hangot, nem látom a fényt, nem érzem a reményt .
    ….. Van ? Van? Van?
    ….. Vagy csak zászlóégetés és Csurka van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  7. Nem tudom mit higgyek . Feltétel nélküli Jobbikosnak tartom magam. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Jobbik és a fidesz paktálna egymással. Nagyon nagyot csalódnék a Jobbikban és szerintem nemcsak én, hanem az összes Jobbikos. És a Jobbik elveszítené szavazótáborát. Ezt a Jobbik sem akarhatja, mert ha a fidesszel paktál akkor nem lenne szavazótábora az is biztos. Tény, hogy vannak hasonló programok a Jobbik és a fidesz között, de tény, hogy az EU csupán rabszolgának tekinti a magyarokat és szándékosan adósságcsapdába hajszol minket. Ezért is van az, hogy a csatlakozáskor Magyarországnak le kellett mondania a saját pénznyomtatásának a jogáról. Pedig ez hatalmas hülyeség. Az EU dönti el, hogy Magyarország mikor mennyi pénzt nyomtathat magának. Elképesztő.
    Van egy olyan elméletem is, hogy amennyiben szakértői kormányzás lenne és NEM az orbán(direkt kis betűvel) féle csőcselék, az ország virágzásnak indulna és nem lenne szükségünk az EU-ra. Anglia is megvan az EU nélkül, mivel ott is szakértők kormányoznak. Úgyhogy hozzáértőket a kormányba!
    Másrészt: a zsidókat nem fogják tudni üldözni mert ők már mindenhova beépültek és a kormány is az ő kezükben van. És most olyat mondok ami sok embernek nem fog tetszeni, de sokaknak igen. Ha a cigányokat üldöznék azt sokan pártolnák mert Magyarország második legnagyobb problémája a cigánybűnözés. Hány olyat hallani, hogy a cigány belekötött a magyarba!? Belém is kötöttek már párszor és csak a jó kinfliktuskezelőkészségemnek köszönhetem, hogy nem történt erőszak. Vagy, hogy a nyolcadik kerületbe mindenki félve megy be? Nem lenne jobb, ha Budapest minden kerülete biztonságos lenne?
    És hozzáteszem, hogy nem vagyok rasszista. Semmi bajom nem lenne a cigányokkal ha nem bűnöznének és végre elmennének tanulni, aztán pedig dolgozni és nem a segélyért állnának sorba. Mi magyarok pedig kidolgozzuk a belünket a semmiért.
    Nem vagyok rasszista!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -24 (50 szavazatból)
  8. Egy magyar, kezdetben én is elhittem sok jobbikos tételt. Még ma is mondom, hogy ….. szóval vak tyúk is talál szemet. Sajnos igaz, hogy a Fidesz szárnya lett
    a Jobbik.
    Destruktív lett a konstruktív irány helyett. A 80 egynéhány oldalas program hasznos részéről csönd van. Társadalmi és szociális anarchia felé haladnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  9. ” Másrészt: a zsidókat nem fogják tudni üldözni mert ők már mindenhova beépültek és a kormány is az ő kezükben van”
    ………………….
    Basszus, nekem maximum a Suzukim kormánya van a kezemben amíg még meg tudom tartani mert tankolni már nemigen.
    ……..
    ” És hozzáteszem, hogy nem vagyok rasszista.”
    …….
    Minden náci ezt mondja miközben megy egy jóízűt zsidózni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  10. Kedves admin.!
    Nagy problémám a jobbikos nézetű emberekkel (természetesen a fajelméleti szörnyűségeiktől eltekintve) az, hogy még egyikőjüktől sem hallottam/olvastam, milyen gazdasági pénzügyi megoldást képzelnek el, ha pl. holnap kilépünk az unióból. Az, hogy mennyit fizetünk be igen jól hangzik, de hogy mennyi pénzt „hoztunk” el, és használtunk fel, mennyivel tartozunk, arról egyikőjük sem beszél, és arról sem, hogy tetszik, nem tetszik, ezt a „szerződést” kötöttük/vállaltuk az unióval. Miként képzelik a jelen lehetőségekkel (lásd mezőgazdaság, ipar, ásványkincsek) rendelkező ország üzemeltetését, mert zászlóégetésből és felvonulgatásból, nagy szavakból, még egyetlen nemzet sem bírt megélni – ha jól látom.
    Ha kirúgjuk az uniót, várhatóan megkapjuk az uniós vámokat, elveszítjük azokat az ipart valamelyest fellendítő üzemeket amelyek a vámmentesség miatt ide települtek, és MINDEN amit európába exportálunk, ezután (ha kell valakinek) vám alá esik.
    A hazafias lózungok egy ország üzemeltetéséhez meglehetősen kevésnek bizonyulnak. Lásd a fülkeforradalom át nem gondolt, tragikus vonzatú lépéseit, az eredményét tekintve pedig az országra nézve inkább káros következményű, mint előnyös Alaptörvényt.
    Szomorú és elképesztő, hogy milyen morális és erkölcsi válságban vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  11. Bárcsak igaz lenne mindaz, amit a cikk a Fidesz jövőjéről feltételez! De helyi tapasztalatom szerint nagyjából csak egy egyéni nyerészkedésben érdekelt, rossz szakmai szinvonalú banda. Nem lesz ezekből soha rendes szélsőjobbos. Ahhoz elvek, gerinc, meg tartás is kellene.
    Szerintem a Jobbik sem náci. Van bennük egy erős németellenesség, és igen messze vannak még a Führer szinvonalától.
    A zászlóégetés meg egy teljesen bevett demonstrációs eszköz az egész világon. Nekem személy szerint nem a szívem csücske, de megértem, hogy egy eléggé markáns/kompakt kifejezése egy-egy véleménynek. Épp ezért tolerálható.
    Megjegyzem egyébkét, hogy 2006-ban a TV-ostromnál valaki levette az épületről az EU-s zászlót (égetésről szó sem volt), és a tömeg addig skandálta, hogy “tedd vissza”, amíg tégyleg vissza nem tette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  12. Ez a “magyar” is mentegetőzik. Ezt halljuk mindtől, hogy “nem vagyok rasszista de”, és aztán köpi az echte rasszista szöveget. Azt hogy magyar vagy, hogy tekintsük? milyen magyar? Úgy értsük, hogy egy becsületes, úgy, hogy szorgalmas?, vagy úgy, hogy egy kiválasztott, netán több a többinél? Már akkor rasszista vagy, ha ezzel különbözteted meg magad. Én barátocskám hosszú évtizedekig együtt éltem, dolgoztam, laktam cigányokkal anélkül, hogy egy hajam szála meggörbült volna. Mert régebben még nem különültünk el tőlük. Ugyanúgy dolgoztak a bányában, földeken, hivatalokban mint bárki más. Csak van egy fontos momentum amiben különbözünk: én meg akartam érteni azt amit mondtak, meg akartam érteni, hogyan élnek, kíváncsi voltam a kultúrájukra, meghallgattam őket. Nem azzal kezdtem, hogy mocskos cigány húzd meg magad!
    Egy pillanatig sem gondolod, hogy a rendszerváltozás legnagyobb vesztesei ők, akik a bányászat, tsz, nehézipar megszűnésével földönfutókká lettek itthon? Te kártékonyabb vagy ˇ” magyarként” minden cigánynál, zsidónál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  13. moment
    .
    Tökéletesen egyetértek veled!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  14. 1 magyar! te nem rasszista vagy, hanem egy büdös rohadt fasiszta állat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (22 szavazatból)
  15. na?? mit mondtam korabban mi??
    zazrivecz-vona kirobogott putinhoz s…et nyalni joparszor!!
    a vegen kiderul,arrol volt szo hogy mikent legyen a jobbikbol pionir – uttoro garda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. a fenti foton novak elod a kurucinfo tulajdonosa!!
    a rendszergazda-(kurucinfo)-egy amerikai magyar!!
    nekem megvan a neve,cime,tel,szama is valahol!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. “Magyarország kihátrál a demokráciából” főcímmel vezető cikk jelent meg a The Independent liberális brit lapban, melyben a szerző szerint Orbán Viktor földönkívüli horrort keltett ki Európa szívében.
    168 Óra Online

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. Kedves Bartus Laci!
    *
    Kitűnő értekezéseid a diktatúra, a fasizmus mibenlétéről mindig élvezetet nyújtott számomra és – ahogy hallom, meg olvasom – barátaim számára is. Okfejtéseid – sajnos – mindig megállják a helyüket. Kenyérnek számítanak az ilyen tévelygő útkeresők számára, mint jómagam.
    *
    Kérlek, tedd meg nekünk azt a szívességet, ha egy mód van rá, hogy legalább egy cikk erejéig ismertesd (dolgozd fel) . a . W e i m a r i . k ö z t á r s a s á g . történetének tanulságait, pontosabban az . a n a l ó g i á i t. Mert itt ezen a földön az emberek nem tudtak tanulni belőle, hisz ezt itt nem, vagy csak futólag tanították nekünk, pedig meggyőződésem, hogy a mai események megfejtésének a . k u l c s a . is ebben rejlik.
    *
    Remélem, kérésem nem veszed tolakodásnak.
    Tisztelettel és barátsággal: málnaszőr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  19. Egy magyar! Az Egyesült Királyság (Anglia, ahogy te ismered) 1973 óta tagja az Uniónak! A valutáját megtartotta. A többi tévedésedet /téveszmédet/ talán lehetne kezelni, ha beíratkoznál egy könyvtárba és tanulmányoznád – mondjuk – a XX. század szépirodalmát, akár! Még megjegyzem, hogy a VIII. kerületben lakom ; ismerem a gondokat, de véletlenül sem várom sem a Jobbik, sem a Fidesz megoldásait!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  20. Az mindenesetre jó reklám a kormánynak, hogy a köztudottan demokrata Csurka Pista bácsi még a betegágyából is felkel, hogy mellette tüntessen.
    Ha eddig lettek volna kétségeik Európában és szerte a világban, most már jól láthatják, hogy kiknek tetszik az kies honunkban, amerre pártunk és kormányunk (NER) halad…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. A pontatlanságért elnézést kérek. Akkor vegyük Svájcot példának. Nem rasszizmus az mikor azt látom, hogy a haverjaimat is lehúzzák és félek mellettük elmenni az utcán, mert kitudja, hogy mit találnak ki :S . Tapasztalatok alapján mondom ezt, nem azért mert neten olvastam valahol. Mellesleg van nem egy roma ismerősöm, akivel semmi bajom nincs,mert becsületes állampolgárok. És van a csőcselék, akik miatt a becsületes romákat is megkülönböztetik. Tehát még a saját népüknek is rosszat tesznek. De ehhez a témához nem kívánok többet hozzászólni. Nem a becsületes romákkal van bajom, hanem azzal, akik nem becsületesek.
    És nem vagyok különb senki másnál, nem tudom, kedves Gonoszka, hogy miből gondolod, h különbnek érzem magam bárki másnál.
    Egy helytálló gazdasági program felállítására számtalan ötletem lenne amely még működne is, de ezzel az a gond, hogy nem a kormány érdekeit szolgálná, hanem a nép érdekeit, azért a kormány nem venné figyelembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (17 szavazatból)
  22. Fasiszta pedig nem vagyok, mivel a parlamentarizmust és a demokráciát és a tömegek akaratát tartom szem előtt. Továbbá fontosnak tartom a magántulajdont stb, stb. Úgyhogy ne fasisztázz, előbb olvass utána, hogy mit jelent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (16 szavazatból)
  23. Adolfnak is jó sok ötlete, és álma volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Kedves Egy magyar :
    Én meg baloldali gondolkodású vagyok , nem kívánok vitázni de egy dologra felhívnám a figyelmedet :
    Az EU nem megtiltotta a pénz-nyomást , hanem megtiltott a PÉNZ-GYÁRTÁST !
    A kettő nem ugyanaz.
    Amikor az első FIDESZ-kormány átadta a kormányzást a szociknak , előtte gondosan leürítette az Államkasszát. Ez tény , ezen kár lenne vitázni.
    Ekkor a Forint jól meggyengült.
    Az ” áruló rabló tolvaj komcsik ” pedig nagy nehezen feltöltötték az MNB devizatartalékait , ettől lett a Dollár 150 Ft az előző 200 Forinthoz képest.
    Tehát : lehet Forintot nyomni , ha megvan hozzá a fedezet. Aranyban ( ez csak álom ) vagy devizában.
    A Mosthatalmonlévők pont erre a devizafedezetre kívánnák rátenni a kezüket.
    ( Bankrablás intézményesített módszerekkel , rendőrségi felügyelettel.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  25. peterfix
    2012. január 15. vasárnap
    14:24
    Kedves peterfix, ebben a stílusban nem lehet vitázni. A Jobbik sem 800 000 ezer
    hülyéből áll, a Fidesz sem csak gazemberek gyülekezete és az Mszp sem a szentek masírozása. ( Na jó, van akinek pápai glória van a feje körül.)
    Ebben az országban vannak magyarok, persze kicsik is, meg nagyok is.
    Próbáljunk meg először emberek lenni. Egymás közt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. Egy magyar
    - ne a pontatlanságért – a hülyeségekért kérj elnézést! Amit te tényként kezelsz az az agymosásod része. Csak éppen a kilúgozás után nem sok maradt! Az viszont “megnyugtat” hogy nem vagy rasszista! Mit mondanál, ha az lennél?
    figyelő:
    pedig van elképzelésük: megesszük a magyar földet – és jót iszunk rá a vizünkből. Észak-Koreában is ez járja , csak ott tömegek haltak bele. De sebaj! Lehet, hogy a magyarok jobban fogják bírni!
    iskolás:
    - franciául forban-nak (kalóznak, gazembernek) nevezik. Stimmel!
    málnaszőr:
    -biztos nagyon érdekes lesz, de elég, ha 2006 óta az UN. balliberális “értelmiség” fanyalgásait és a figyelmeztetőket “bérrettegőknek” minősítő szövegeit elolvasod: amik előkészítették Orbán ámokfutását. És máris képben vagy! Az sem lehetett nagyon más!
    Kuksi:
    - nem lesznek kétségeik, és nagyon meglepne, ha Novák zászlóégetése lenne a címlapokon, és nem a noném jobbikos seggtörlése az uniós zászlóval!
    Egy magyar – persze, hogy nem venné figyelembe a “nép” érdekét. Eddig sem vette. “Senki sem jár rosszl” – azaz akik rosszul járnak, azok senkik.
    És 4-5 oligarcha kezébe fog kerülni az EGÉSZ ország vagyona egy kiprovokált államcsőd esetén. De remélem, hogy abba a jobbosok is beledöglenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. Ja és ezenkívül meg csak annyit hogy könnyek szöktek a szemembe mikor azt kellett látnom hogy egy csoport futballhuligán elmerészeli égetni tágabb hazámnak , az Európai Úniónak a zászlaját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  28. Kedves ‘Egy magyar’
    Jó dolog hogy jobbikos létedre itt vitatkozol és nem anyázol.
    Ha eddig azt hitted hogy Vona egy hazafi akkor kérlek gondold át.

    1, Támadja a kormány politikáját de MELLETTE tüntet
    Miközben Orbán csődbe viszi az országot.

    2, Konkrét ötlete sincs a gazdaságra nézve. Úgy akar kilépni az Unióból (ami önmagában példátlan) hogy gőze sincs arról hogy menne a gazdaság.

    3, alaptalanul zsidózik, gyűlöli a tisztességes romákat is (miért is ha nem rasszista?) és Novák előd. Ez önmagában egy érv, te szívesen barátkoznál egy niggerező, zsidózó agyatlan uszítóval? Szerinted ha Novák felelős pozícióba kerül akkor mi lesz? És ez nem rémhírkeltés, nézz csak az arcára.
    Olvasd amit ír a kurucinfoján.

    Szerinted az Árpádházi királyok például ehhez gratulálnának Vonának? Vagy -mint András király és Béla herceg a pogánylázadáskor- három nap “gondolkodási idő után megindítanák a katonaságot hogy verje szét őket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  29. Egy magyar!
    Üdvözöllek!
    Tőlem kapsz egy +!
    Legalább bevállalod magad, ezért!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  30. csak tudatosítom, hogy vona orbán pöcséből (polgári öntevékeny csoport) lépett ki és csinálta meg pártját. Az sem kérdés, hogy pártja minden tekintetben fasiszta, homofób és bármi, ami gonosz, de, mint szülőatyja egyedüli magyarnak nyilvánítja magát. azt is jó lenne tudatosítani, hogy engedték ezt a fasiszta pártot bejegyezni, engedték ezt a fasiszta pártot választáson indulni, engedik ezt a fasizsta pártot miliciát fenntartani és a milíciát is engedi. ez nem csak a ma uralkodól sara

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  31. Egy magyar – csak neked, mert legalább képes vagy az alany egyeztetni az állítmánnyal, némi okulásul:
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/01/14/lehet_a_politika#more3546143

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Nézzük a fotót: Ennek az embernek se hite, se hazája nincs. Ugyailyen szenvtelen arccal vezényelne le egy sotüzet, vagy küldené mészárszékre (egy eleve vesztes háborúba) a magyar fiatalokat, és középkoruakat. A rendőrség látta a zászlóégetést, de nem tartóztatta le őket, mint a magukat leláncoló parlamenti képviselőket, pedig a tettenérés itt is megvalósúlt.
    Nos, ezért van okom hinni, hogy a cikkben leírtak nem csupán egy összeesküvés elmélet a sok közül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  33. KÉT ÉVVEL EZELŐTT írtam le, hogy az Jobbik a Fidesznek, mint az SA volt a náciknak. Utcai zavargásokra hozta össze őket Orbán és azóta is kézi vezérléssel vezetgeti őket.. A Parlamentben az ellenzék megosztása a feladatuk, az utcán az Orbán melletti demonstrációk szervezése.
    Aki nem vak, az láthatja, hogy Orbán Hitlert másolta a hatalomra kerülésben és őt másolja a hatalomgyakorlásban is.
    Mondom: két éve írtam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  34. Azért ez az Egy Magyar tisztességes hangot használ – és kedves barátaim – ez becsületére váljék! Vele vitatkozni kéne, mert lehet, nem úgy mint vonával. Az érvek hatására tán nem lenne feltétel nélküli, csak feltételes jobbikos. Az agymosást tán helyre lehetne mosni!

    Egy Magyar!
    Írod, hogy “az EU csupán rabszolgának tekinti a magyarokat és szándékosan adósságcsapdába hajszol minket”. MOstanara már bizonyára tudod, hogy 5× annyit kaptunk az eu-tól, mint a mit befizettünk. Ezt 8 éven át. El tudod képzelni, hogy hol tartanánk, ha nem így lett volna?
    Aki belépett az eu-ba, az tudomásul vette, hogy ha az átlagnál erősebb, akkor adakozni fog a közösbe, ha gyengébb, akkor kapnia kell. Mindezt azért, hogy közel azonos szintre, rangra kerüljönek a résztvevők (az országok), mely alapján egységes unióvá váljon, ahol az európai polgár hasonlóan élheti meg polgárságát, mint az amerikai amerikában.
    Mert az amerikai ember jól viseli, hogy akadály nélkül közlekedhet az állam egész területén, mindenhol azonosak a jogai, pénzét sehol nem kell átváltani. Mi is így szeretnénk élni!
    Geyza elmagyarázta a pénznyomtatás lényegét, Vagyis csak azt kívánja az eu, hogy fedezet nélkül ne nyomtass magyar! Szeretnéd ha lehetne?! Tudod mit tenne a jobbik enélkül a korlát nélkül? Sejtheted, hogy az infláció helyből az egekbe szökne. És ez csak a belügy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Ha rasszista lennék, akkor azt mondanám, hogy az vagyok. De nem.
    Nem azt mondom, hogy a Jobbik a legjobb döntés. De a Fidesz, MSZP, Jobbik közül, a Jobbik a legjobb döntés. Továbbra sem hiszem, hogy a Fidesszel haverkodna, mert akkor a Jobbik szinte a teljes szavazótáborát, köztük engem is elveszítene és ezt nem akarja. A Jobbik szavazói mind Fidesz ellenesek. Vona nem szent, de orbánhoz képest még mindíg az. A Jobbik nem fog behódolni a fidesznek. Legfőképp a szimpatizánsaik miatt.
    Egyenlőre érdeklődéssel figyelem a jobbik munkáját és TÉNY, hogy vannak párhuzamok a fidesz és őközöttük. DE a jobbik elhatárolódik a fidesztől. Mellesleg, lehet, hogy valamiről lemaradtam, de az EU-ból való kilépésen kívül mádban nem ért egyet a fidesszel.
    Uszítóval sem barátkoznék. És az Árpádháziak szerintem Magyarország függetlenségéért küzdenének.
    Államcsőd esetén tudom, hogy az ország vagyonát vinné aki csak tudja, DE az általános elkeseredettség miatt sohasem látott támogatottságot fog élvezni a Jobbik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (11 szavazatból)
  36. peterfix,
    gratulálok a vitamentes, tömör válaszodhoz, amit a fasiszta csőcselék nyelvére fordítottál, mert akadémikus vitát és más szavakat nem értenek meg.
    .
    Szíves engedelmeddel a jövőben, válaszomat így tüntetem fel az elbutult hordának:
    „peterfix szentenciáját idézem, amit nyelveteken írt, hogy megértsétek:
    „TE NEM RASSZISTA VAGY, HANEM EGY BÜDÖS ROHADT FASISZTA ÁLLAT!”
    .
    Hálás köszönettel, New Yorkból:

    Johnnyboy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Kedves Latyapatya
    Szakértői kormány esetén mindegy, hogy van-e EU vagy nincs, az ország virágozna. Ha az ország virágozna, lenne elég fedezet az ÖNÁLLÓ pénzgyártásra. Ha pedig van önálló pénzgyártás kellő mennyiségű fedezettel, nem tartanánk itt.
    Az EU-val nincs bajom, csak az, hogy Magyarország a rabszolgája ————>
    Ajánlom figyelmetekbe: http://komlomedia.wordpress.com/2012/01/03/miert-kellunk-az-eu-nak/
    Jó ötlet a szabad közlekedés az EU területén. De nemrégiben az EU kijelentette, hogy míg a Görög államcsődöt a saját ügyének is tekintette, addig a Magyar államcsőd, és Magyarország nem érdekli, mert Magyarország olyan kicsi porszem, hogy a gazdaságra nincs jelentőséggel az összeomlása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  38. EgyMagyar!
    Ha kiszállunk az eu-ból, biztos lesz az államcsőd, csak idő kérdése, de ez semmi esetre sem éveket jelent. Ebben az évben!
    De had mesélek el egy esetet!
    A múlt évben feltöltöttem a telkemet és ehhez hívtam egy cigányt segítségül. Biciklivel érkezett és pontosan. Kb egy óra múlv láttam, hogy rágyújt, és ismerve, hogy milyen nyomorban él 4 gyerekkel, kiszaladt a számon a kérdés, hogy “dohányzik?” Ettől kezdve a további 6 órán át nem gyujtott rá.
    Ezek a cigányok szinte rá kényszerülnek a törvénytelenségekre. Ezért eszembe jutot, hogy nemrég, amikor valaki megpróbált betörni a kéglimbe, tán ő volt. Nincs kizárva.
    De tudod-e Egy Magyar pajtás, hogy mi is lesz államcsőd idején? Lehet, hogy a te fejedben is megfordul, hogy a hatodik szomszédtól egy kis krumplit el kéne tarhálni, mert neked már nincs mit enni. Ugyanis 2001-ben Argentínában ezzel járt az államcsőd. A cigány már most is ezt érzékeli, így él. Neki az semmi sem lesz már, fel se tűnik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. Kedves johnnyboy!
    Már válaszoltam erre a feltételezésre és kijelentettem, hogy demokrácia, parlamentarizmus, többségakarat érvényesítését, maradéktalanul pártolom.
    Ezáltal nem tartom magam fasisztának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Latyapatya!
    Államcsőd mindenképp lesz, hisz “vezérünk”, nem hajlandó engedni az EU-nak és ezáltal az EU magunkra hagy.
    Minden bizonnyal becsületes cigánnyal volt dolgod, aki dolgozik. Generációkon keresztül azt látják, hogy a szüleik nem dolgoznak és beléjük ivódik, hogy segélyen is lehet élni. De ha a kormány megtagadná a segélyeket és a cigány tanulásra, munkára kényszerülne, nemtudom, hogy állná meg a helyét.
    Az államcsőd elkerüléséhez szükséges orbán lemondása, vagy az, hogy az összes döntést amelyet a hamis köztársasági elnökünk alá is írt, vonja vissza, az EU elvárásai szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Látjátuk feleim szümtükhel…
    “Egy magyar” láthatóan őszinte. Kicsit azt hiszi, hogy a zsidók uralkodnak (mekkora tévedés!, de szuperintelligens fizikus barátommal is azért szakítottam meg a kapcsolatot, mert ezt hirdette), meg egyéb dolgokat sem gondol át, de nem hátulról jön mellbe. A jobbikos tüntetésen is rendesen megmondták, hogy mit akarnak. Nem azt ígérték, hogy megvédik a békés polgárokat.
    Szóval ismétlem: piktorég hazug gazemberek, és a jobbikosoktól mentsen meg a sors, de ők sokkal őszintébbek, nyíltabbak. Ott az a fő probléma, hogy hazugságokat hallgattak évtizedeken keresztül, sőt, a szüleik által elhitt hazugságokat szüleiktől őszinte és átélt igazságként fogadták magukba. A gyűlöletük pedig az elkeseredettség következménye – ezt nem felmentésként írom, az tényállítás vagy vélemény nem felmentés, csak állítás.
    Én is elkeseredett vagyok, a fideszes hazugsággyárat és alattomos, aljas bandát gyűlölöm, de a jobbikos tömeget csak sajnálom, még ha félek is tőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  42. Egy magyar – ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy Szálasi nem volt szent – de Horthynál mégiscsak jobb volt. Eszednél vagy? Orbán (eddig) egy Mussolini féle korporatív államot épített (az is meggyilkolja a demokráciát) de- Vonáék nyíltan hitlerista diktatúrára hajtanak.
    Az EU pedig arra céloz, hogy míg a görögök az eurózóna tagjai (meg nagyobb a gazdaságuk, mint nekünk) a mi kezünket nyugodtan el lehet engedni – csak az osztrák bankokat kell majd egy kicsit megtámogatni. Amelyek már eddig is elkezdték leépíteni a fiókhálozatukat – és kivitték innen a tőkéjüket boldogabb országokba. GONDOLKOZZ már – ha az agymosás után még maradtak agysejtjeid. MIT fogunk eladni és KINEK, hogy boldfogan éljünk abból, amit megtermelünk? 80 % export MOST! Vámok után mennyi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  43. Nézzük meg mennyire hiteles Vona és fasiszta pártja a Jobbik. Vona annak a szövetségnek a zászlaját égette aminek tagjai vagyunk.Vona szidta az EU vezetőjét Barossot. Von azt mondja, nettó befizetők vagyunk. Vona azt állítja az EU miatt élünk rosszul és miattuk vannak a megszorítások.
    Ezzel szemben. Vona és pártja megszavazott minden jövedéki adó emelést..Vona és pártja megszavazta Európa legmagasabb ÁFÁ-jának bevezetését.Még akkor is hazudik amikor kérdez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  44. Magyarok!Álljatok már meg,itthon vagyunk,demokráciát szeretnénk,biztonságot,nyugalmat-nem egymás életét kioltani!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Egy magyar,
    kissé úgy érzem, hogy fából vaskarikát készítesz. Ugyanis az egyik elv a másiknak az ellentéte. Aki a Jobbiknak a kocsiját tolja, és az elveit akceptálja, az nem rasszista. Ezt akarod mondani nekem is? Kérlek, olvasd el jobban Bartus úr fenti cikkét és szeretném tudni, hogy tudnál- e találni benne egyetlen valótlan állítást, vagy félrevezető burkolt gondolatot. Vajon jobb az élet most Magyarországon, vagy pár évvel ezelőtt volt jobb? Remélem, nem a sablon választ kapom:
    „Minden a komcsik miatt van.”
    .
    Megkérlek, legyél gyakrabban az oldalunkon és figyeld jól a nemzetközi eseményeket. Majd rájössz, hogy itt nincs hazugság és mások félrevezetése. Meglepő módon úgy érzem, hogy hajlandó vagy a száraz tényeket elfogadni zászlóégetés mentesen. Meglásd, egy józanul gondolkodó erőszak nélküli helyen vagy. Itt senki sem fogja kimosni az agyadat, mert előbb- utóbb meggyőződsz róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. T.egy magyar!

    ” Egy helytálló gazdasági program felállítására számtalan ötletem lenne amely még működne is, “de ezzel az a gond, hogy nem a kormány érdekeit szolgálná, hanem a nép érdekeit, azért a kormány nem venné figyelembe.
    .
    Emlitene KONKRETAN 3-5 otletet?
    A mondat masodik felet nem igazan ertem! –
    “de ezzel az a gond, hogy nem a kormány érdekeit szolgálná, hanem a nép érdekeit, azért a kormány nem venné figyelembe.”
    .
    Ezek szerint a jobbikosokat sem erdeklik azok a jo, gazdasagot elorevivo otletek, amik a nepnek lennenek jok ? Akkor mennyivel kulonbek a fidesznel?
    .
    “DE a jobbik elhatárolódik a fidesztől. Mellesleg, lehet, hogy valamiről lemaradtam, de az EU-ból való kilépésen kívül mádban nem ért egyet a fidesszel.”
    .
    Hat on nagyon sok mindenrol lemaradt !

    Jó ötlet a szabad közlekedés az EU területén. De nemrégiben az EU kijelentette, hogy míg a Görög államcsődöt a saját ügyének is tekintette, addig a Magyar államcsőd, és Magyarország nem érdekli, mert Magyarország olyan kicsi porszem, hogy a gazdaságra nincs jelentőséggel az összeomlása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. Hé minuszolók itt az utolsó bejegyzzéseknél már alszotok?Igy nem lesz ám mára fizi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  48. “Imádom ” a magyarkodást.Mindenki magyarabb akar lenni a magyarnál és pápább a pápánál!
    Még nem hallottam,hogy németebb akar lenni a németnél,de lehetne sok nációt felsorolni.Ez csak Mo-on divat.
    Az embert a tettei minősítik,és ha már hangoztatni kell valamit,ott baj van.
    Mindenki a többség nevében és érte beszél,pedig ez önös érdek,és úgy hívják,hogy önzés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. T.egy magyar!
    OKI
    2012. január 15. vasárnap
    17:28

    Bocs, de veletlen az entert nyomtam meg, mielott befejeztem volna. Ezert az ismetles.

    ” Egy helytálló gazdasági program felállítására számtalan ötletem lenne amely még működne is, “de ezzel az a gond, hogy nem a kormány érdekeit szolgálná, hanem a nép érdekeit, azért a kormány nem venné figyelembe.
    .
    Emlitene KONKRETAN 3-5 otletet?
    A mondat masodik felet nem igazan ertem! –
    “de ezzel az a gond, hogy nem a kormány érdekeit szolgálná, hanem a nép érdekeit, azért a kormány nem venné figyelembe.”
    .
    Ezek szerint a jobbikosokat sem erdeklik azok a jo, gazdasagot elorevivo otletek, amik a nepnek lennenek jok ? Akkor mennyivel kulonbek a fidesznel?
    .
    “DE a jobbik elhatárolódik a fidesztől. Mellesleg, lehet, hogy valamiről lemaradtam, de az EU-ból való kilépésen kívül mádban nem ért egyet a fidesszel.”
    .
    Hat on nagyon sok mindenrol lemaradt !
    Csak a parlamenti egyuttszavazasokat kell vegignezni ! Kivetel szinte semmi!
    .

    ” Jó ötlet a szabad közlekedés az EU területén. De nemrégiben az EU kijelentette, hogy míg a Görög államcsődöt a saját ügyének is tekintette, addig a Magyar államcsőd, és Magyarország nem érdekli, mert Magyarország olyan kicsi porszem, hogy a gazdaságra nincs jelentőséggel az összeomlása.”
    .
    A szabad kozlekedes NEM OTLET, hanem VALOSAG, aminek on talan el sem tudja kepzelni a jelentoseget !
    .
    A gorogokkel osszehasonlitani meg talan azert sem kellene a magyarokat, mert OK NEM AKARNAK NAPONTA 100-SZOR KILEPNI AZ EU-BOL ! Arrol nem is beszelve, hogy a gorog adossag nagysagrendekkel nagyobb (meg) , mint a magyar. Mellesleg EZ A MEGFOGALMAZAS, IGY, SOHA NEM HANGZOTT EL, EZ CSAK a szelsojobb forditasa, ami eros csusztatas minimum !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. egy magyar! Akármit lefetyelsz az etetődön,akkor is egy fasiszta mocsok patkány vagy,mert abban a pártnak nevezett csőcselékben vagy,mely zászlót égetett.Szeretném eggyenként kiverni a fogatokat a két kezemmel,úgy istenigazából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Brüsszel nem hisz a krokodilkönnyeknek 2012. január 16. hétfő | Michael Roddy / RR

SZEMA: A Fidesz nem különbözik a Jobbiktól 2012. január 15. vasárnap | AN

A jobbikosok szerint nem szabad engedni 2012. január 15. vasárnap | Thán Krisztina / RR

A nyilasok elégették az Unió zászlaját 2012. január 15. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos