Ronai and Ronai
AMERIKAI

SZEMA: A Fidesz nem különbözik a Jobbiktól 2012. január 15. vasárnap 18:17 | AN

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
SZEMA: A Fidesz nem különbözik a Jobbiktól

Budapest – “A Jobbik uniós zászlót égetett – a kormány hallgat” címmel adott ki közleményt a SZEMA Liberális Párt, amelyben kifogásolják, hogy a Fidesz és az Orbán-kormány hallgat, nem ítéli el az EU zászlajának elégetését, ami azt jelenti, hogy a Fidesz lényegében nem különbözik a Jobbiktól, és Orbán választási csalással került hatalomra.

“2012. január 14-én hazánkban megtörténhetett, hogy egy neonáci párt betiltott szervezetekkel karöltve elégette Európa zászlóját. Azé az Európáét, amelynek Magyarország a tagja. A rendőrség, nagyon helyesen, feljelentést tett.

A kormány pedig, szokásához híven, mélyen hallgat. A kormány, amely számtalan elemét átvette a Jobbik programjának, amely szabadságharcnak nevezi az ostoba, szakszerűtlen politikáját, amely sokadszor teljesen értelmetlen konfliktusba kerül az Európai Unióval, most sunyin hallgat.

A SZEMA-Liberális Párt elvárja, hogy a kormány határozottan határolódjon el a Jobbik zászlóégetésétől, a Jobbik politikájától.

Amennyiben ez nem történik meg, kénytelenek vagyunk levonni a tanulságot: a Fidesz-KDNP lényegében nem különbözik a Jobbiktól, a választások előtti kommunikációjával súlyosan becsapott és megtévesztett több százezer választópolgárt.

Vagyis, amennyiben a Fidesz-KDNP nem határolódik el gyorsan és egyértelműen a Jobbiktól, kénytelenek leszünk megállapítani: a Fidesz-KDNP választási csalással került hatalomra.

Budapest, 2012. január 15.

SZEMA – Liberális Párt elnöksége”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (52 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +90 ( 104 szavazatból)
SZEMA: A Fidesz nem különbözik a Jobbiktól, 4.7 out of 5 based on 52 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Összenő, ami összetartozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (73 szavazatból)
  2. Tudott dolog, hogy a jobbik a fidesz náci tagozata.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (86 szavazatból)
  3. A Fidezs így is úgy is csalással, kerűlt hatalomra!
    Ha el határolódik a jobbiktól ha nem!
    Továbbá: Puccsal, Hazugságal, Megtévesztéssel, ……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (67 szavazatból)
  4. Nagyon egyszerü, átlátszó és szánalmas próbálkozás volt. Martonyi azzal rémisztgeti Európát, hogy ha a Fidesz kriztizálják, akkor felerösödik a szélsöjobb, ennek igazolására a Jobbik nagy sebbel és lobbal kivezényeli a híveit az utcára és hogy ütös legyen a hír, gyorsan és látványosan elégetnek egy EU zászlót, mert így lesz belöle híréték, ami alatámaszthatja Martonyit. Komolyan azt hiszik, hogy nem lóg ki látványosan a lóláb? Ennyire gagyi próbálkozáshoz már pofa kell. :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +83 (95 szavazatból)
  5. Orbán 2006-ban velük gyújtatta fel a TV székházat, őket küldte az utcára randalírozni. Most is szoros az összefonódásuk, ezt csak a hülye nem tudja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +86 (98 szavazatból)
  6. Sajnálom, hogy kekeckednem kell: DE kibicnek semmi sem drága.
    A SZEMA könnyen beszél – egyhamar a közelébe sem kerülhet a kormányzati felelősségnek. És egyébként is: AZ nem volt választási csalás, hogy 500 milliárdot átcsoportosítottak a szegényebbektől a gazdagabbakhoz? Az nem volt választási csalás, hogy “csak” attól javul az országkockázat, ha ők kerülnek hatalomra? Az nem volt megtévesztő kommunikáció. Az csak a zembereket verte át? Amit a SZEMA neoliberális elvek alapján akár még támogathatónak is tartott? Netán a SZEMÁ-sokat verték át, amikor a fideszre
    szavaztak. Az persze rögtön fáj – a népért meg nem kár?
    NO: Ezért utálom a hazai liberálisokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -32 (72 szavazatból)
  7. kekec

    attól még, hogy Ungár Kláráék nem kerülnek a hatalom közelébe nem jelenti azt, hogy ne lenne igaz amit állítanak. Merthogy a Fidesznek a magyar nyilasok bárminemű tevékenysége soha nem tűnik fel, ugyanakkor a demokratikus ellenzéki pártokkal háborús ellenségként viselkednek. Az nem fura például, hogy mikor nyilas Vonáék lehúzott sliccel zsidóznak a Fidesz díszzsidajainak így Fónagynak vagy dájcstominak semmi nem jut eszükbe, sem arról hogy ők maguk vagy pártjuk miért nem tiltakozik? A Fidesz egy sor kormányzati tevékenysége a magyar nyilasokat tökéletesen kielégíti (a demokrácia és a jogállam leépítése, az Európa, a bak és a multiellensesség), az a kevés amiben a nyilasok továbbmennének (cigányok és zsidók gettósítása) abba pedig a Fidesz az amely cinikusan hallgat, szóval ők ketten nagyon is jó testvérek..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (58 szavazatból)
  8. A jobbik demonstrációja,az agy mosott mutánsok kormány melletti tüntetése,ahhoz hasonlatos,mint amikor az elmegyógyintézet igazgató főorvosa, akiről köztudott hogy tiltott módszerekkel,kezeli betegeit, pl. elektrosokk, jeges fürdő,stb. Nos, mintha a jól megfizetett ápolók az igazgató főorvos melletti szimpátia tüntetésre vezetnék az ápoltakat, kb. ez jut eszembe ezekről az önálló gondolkodásra képtelen mutánsokról. Mi a lófütyit akar a jobbik? Majd lesz vonai nagy fal? Persze majd hucul lovacskákon terelgetjük , a szürke marha csordákat. aranyló búza földek ringanak a kék ég alatt, és elárasztjuk a világot Makói hagymával meg mangalica hússal, ez ilyen egyszerű? Ezek teljesen elmebetegek, ezek nem nézik a naptárt, és a környező világot? Nem hát! az nem rovás írással van. Hiába na, az már bizonyos hogy nálunk a legmagasabb a 100 főre eső hülyék száma. Sok idióta ,már előre lehunyt szemmel, és tátott szájjal, az ég felé fordított arccal várja vonáéktól a sült galambot, de csak egy csapat seregély fog a tátott szájuk felett elrepülni,szőlő lakmározás után, úgyhogy lesz mit nyelni.Lényeg hogy a keleti szél,lobogtassa az árpád sávos zászlót,. Na végre ismét hazát árulhattam! Egész jól esett

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (52 szavazatból)
  9. Hát ha a kormány nem tesz azonnali és hathatós intézkedéseket, éles elhatárolódást, akkor végleg kiállítja magáról a fasiszta bizonyítványt!
    Brüsszelnek pedig egy csöpp esze se lenne, ha ezen gyalázat tisztázása nélkül bármiről is tárgyal Orbánékkal!

    Vonát és csürhéjét pedig orruknál fogva láncon, karikás ostorral kell elkergetni hazánk területéről!
    Az evidencia, hogy ezek után az EP száműzi a Jobbikos képviselőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  10. A fidesz csalt a választásoknál, ez nem kérdés.
    Maga a pártigazgató hangja árulta el nekünk. Hogy nem lett belőle semmi, az szintén a puhapöcs baloldal hibája.
    Kubatov nem csak listázott, de szállították is a szavazó turistákat.
    Tehát a fidesz csalt a választásokon, minden választási ígéretének az ellenkezőjét teszi azóta, és kidobta azt az alkotmányt, ami alapján hatalomra jutottak és amire felesküdtek shit pállal együtt.
    És nincs egy kibaszott jogász az országban, aki ezeket jogi nyelvre lefordítva európai jogorvoslatért folyamodjon.
    Ha ezeket a baloldal tette volna, akkor mi lenne ebben az országban??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (57 szavazatból)
  11. Tényleg, mi a különbség aközött, hogy a Jobbiknak a magyar parlamentbe delegált képviselője EU zászlót éget, és aközött, hogy a Jobbiknak az EU parlamentbe delegált képviselője magyar zászlót éget? Uniós állampolgárként írtam Barrosonak, hogy segítsen megmenteni a magyar demokráciát.

    http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/president/contact/mail/index_en.htm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  12. Hetus – igazad van, csak az NEM VÁLASZ a kérdéseimre. Mert nekem nagyon úgy tűnik – és te sem cáfoltad, hogy a SZEMÁ-sok a fideszre szavaztak – és most meg vannak sértve, hogy őket, mint “értelmiséget” meg tudták vezetni. És rögtön választási csalást emlegetnek EZÉRT! majd 20 hónap után! mikor már előtte is sorban derültek ki a hazugságok. Csak az NEKIK nem fájt.
    ….
    A Jobbik kifogásolja, hogy képviselőit feljelentették “garázdaság” miatt – én mondjuk a “közbotrányokozást” javasoltam volna. Állításuk szerint a zászlóégetés “belefért a vélemény-nyilvánítás szabadságába”
    NOS: ha nem sajnálnék erre a célra egy fityungot is kiadni, javasolnám, hogy
    vegyünk Jobbikos zászlókat és nyílt színen égessük el. Az nem országzászló, “csak” szervezeté – és belefér a vélemény-nyilvánításba. Ráadásul még jól is esne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  13. És? Hol van ez a párt?
    Van valami felelőssége?
    Vagy ennyi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (18 szavazatból)
  14. kekec,
    nekem is vannak gondjaim a liberális gazdaságfilozófiával vagy a liberálisok abszolút szólásszabadságával. De azért a liberális gazdaságfilozófia és az orbáni unortodox, EU jogellenes rendkívül káros gazdaságpolitika között azért van még bőséges mozgástér. Ugyanakkor tény: szemben Orbánékkal az SZDSZ (ahogy az MSZP is) soha nem döfte le a demokráciát és a jogállamot, nem ment szembe az ország politikai és gazdasági szövetségeseivel, nem élt vissza még az 1994-98 közötti 2/3 –kal sőt előre bejelentették Hornék, hogy alkotmányt csak 4/5-el azaz az ellenzékkel együtt változtatnak. Ezek óriási különbségek, gondolom ezzel te is egyetértesz, ami pedig a SZEMA hová szavazott abban nem értek egyet veled: ugyanis Ungár Klára és csapata olyan távol áll eszmeileg és érzelmileg egyaránt a Fidesztől, mint Makó Jeruzsálemtől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  15. kekec (2012. január 15. vasárnap 21:47)
    “..a SZEMÁ-sok a fideszre szavaztak…”
    — Ezt honnan veszed?
    http://fn.hir24.hu/itthon/2011/06/15/ungar_80_szazalek_gyurcsany_felelossege/~~nagyinterju?action=PrintPage
    “2010-ben nem volt valódi liberális párt az indulók között, a liberalizmusra vágyók ezért vagy nem mentek el szavazni, vagy az LMP és az MSZP között döntöttek. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  16. Ego:
    “a Fidesz-KDNP lényegében nem különbözik a Jobbiktól, a választások előtti kommunikációjával súlyosan becsapott és megtévesztett több százezer választópolgárt.”
    a többire lásd az előző hsz-kat. Nem a jövedelemátcsoportosítás, nem az országkockázat növelése – hanem EZ. Ez pedig csak annak fáj 20 hónap után! aki rájuk szavazott – és MOST átverve érzi magát.
    Hetus – nem az elvekkel van bajom – hanem a kivitelezőivel. Nem a liberalizmust utálom – hanem a liberálisokat, és annak is a hazai fajtáját!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (19 szavazatból)
  17. kekec,
    Én a “..a SZEMÁ-sok a fideszre szavaztak…” kitételedre kérdeztem rá.
    Végignéztem a többi hozzászólást, rajtad kívül más nem foglalkozott ezzel.
    Mivel nem emlékeztem, volt-e ilyesmi a SZEMÁ-val, utánanéztem és a fentebb idézett Ungár Klára-riportot találtam.
    Úgyhogy megint megkérdezem: mi támasztja alá azt a kijelentésedet, hogy “a SZEMÁ-sok a fideszre szavaztak”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Ez az én véleményem. És a fenti szöveg támasztja alá. MOST érzik becsapva magukat (és a választópolgárokat) holott előtte is volt már RENGETEG becsapás és megszólalási lehetőség.
    Sajnálom, változatlan a VÉLEMÉNYEM – így az nyilatkozik, aki saját magát érzi becsapva. Tetszettek volna pontosabban fogalmazni – vagy már előbb nyilatkozni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  19. Azt hittem, van valamilyen tény, amiről nem tudok, és amire alapoztad a kijelentésedet.
    Azt mondod, ez a VÉLEMÉNYED — az persze más. Az mindenkinek lehet, bár azért én ilyen sommás kijelentés leírása előtt utánanéztem volna.
    Ha esetleg érdekelnek a TÉNYEK, akkor írd be a Google-ba, hogy
    szema fidesz 2010 -2012
    .
    Mutatóba “csakazértis” három példa a 30 200 találatból:
    .
    FIDESZ: Az eljátszott demokrácia – SZEMA sajtótajekoztató 2010. június 16.
    http://www.szema.hu/index.php/sajto/koezlemenyek/130-fidesz-az-eljatszott-demokracia–szema-sajtotajekoztato-2010-junius-16-
    .
    Demonstráció a Fidesz-kormány ellen – A SZEMA felhívása
    http://www.szema.hu/index.php/sajto/koezlemenyek/185-demonstracio-a-fidesz-kormany-ellen-a-szema-felhivasa
    .
    SZEMA: A nyilvánosságról, a Fidesz felelősségéről
    http://www.szema.hu/index.php/sajto/koezlemenyek/126-szema-a-nyilvanossagrol-a-fidesz-felelssegerl

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  20. “a választások előtti kommunikációjával súlyosan becsapott és megtévesztett több százezer választópolgárt”

    Ez elírás , több milliót!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  21. Egyébkénk ki , vagy mi az a SZEMA, olyasmi mint szili kati egyszemélyes uniója!?
    Valahogy le vagyok maradva!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  22. Választási csalás megtörtént, amikor éjfélig szavazhattak mindazok, akiknek FEJENKÉNT 5.000 Ft-ot adtak azért, hogy a FIDESZRE szavazzanak!!!!

    Ennél kategórikusabb választási csalás nem is történhetett volna.
    FEL KELL JELENTENI A FIDESZT, AMIÉRT BECSAPTÁK, HAZUG IGÉRETEKKEL ÁLTATTÁK A MAGYAR NÉPET!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  23. Most már egyértelmű, hogy Orbánek az EU-ból való kilépésre játszanak, ezt a Martonyi nyilatkozat és a Jobbikos provokáció is mutatja. Szó sincs róla, hogy meg akarnának állapodni az IMF-fel, vagy engednének az EU kéréseinek, mindent el fognak követni, hogy zárjanak ki és ne kapjunk egy vasat se. Legyen csőd, zavargások, aztán jöhet a szükségállapot…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  24. Most már egyértelmű, hogy Orbánek az EU-ból való kilépésre játszanak, ezt a Martonyi nyilatkozat és a Jobbikos provokáció is mutatja. Szó sincs róla, hogy meg akarnának állapodni az IMF-fel, vagy engednének az EU kéréseinek, mindent el fognak követni, hogy zárjanak ki és ne kapjunk egy vasat se. Legyen csőd, zavargások, aztán jöhet a szükségállapot…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. Idézet a cikkből
    “Vagyis, amennyiben a Fidesz-KDNP nem határolódik el gyorsan és egyértelműen a Jobbiktól……”

    Már késő!!!!!

    ———-
    @Saki Bácsi 2012. január 15. vasárnap 19:06

    Egyik előző hozzászólásomban Orbánt póker játékoshoz hasonlítottam, most hozzátenném, hogy a saját paklijával játszik amiben gyanúsan sok a jolly joker. például a Jobbik.

    A Martonyi is és az Orbán is tudja, hogy mint írtad, gagyi az egész és kilóg a lóláb, de a régi hatalmi játszmát játsszák ami a következő a hatalom szemszögéből.

    A./ Én hülye vagyok és csalok.

    B./ Te rájöttél, hogy hülye vagyok és csalok.

    C./ Én tudom, hogy már te is rájöttél, hogy hülye vagyok és csalok.

    D./ Te tudod, hogy én már erre is rájöttem, de akkor is elvárom, hogy becsülj és higgy nekem.

    Ja, és igen, pofájuk az van bőven, mindenhez.
    Sajnos ez a kormányzat csak a tettekből ért és a csak túlerőt tiszteli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  26. Talán annak nem kellene bírálni a liberálisokat aki nem tudja mi a különbség a liberalizmus és a neoliberalizmus közt. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. Az egész országot teljesen megfertőzte, beteggé tette az orbánc. Ki kell gyógyulnunk belőle! Egyetlen buzgó pszichopata képes romba dönteni az egész országot, HA HAGYJUK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  28. Figyu!!!!!!!!!!!!!!
    De igenis különbözőek.
    A fidesz sunnyog és más farkával vereti a csalánt.
    A jobbik nyíltan fasiszta.
    Én utálom mind a kettőt, de a nyílt kiállás még mindíg becsuletesebb a fidesz lapító , uszító , aljas magatartásánál.
    A jobbiknál tisztában vagyok, hogy kitől várhaton a pofont.
    A fidesz mosolyog rád és a zsebedben turkál Fagin apó kis inas lehetne náluk.
    A legrosszabb az ,hogy nem csak a zsebedben turkál, de megpróbál az agyadba is behatolni.Sajnos sokakéba sikerült is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  29. tisztelt Uraim!
    Ha tenni szeretne a kormány valamit, ezzel is kezdhetné, mert ha egy 3 világbeli ország megtudja tenni akkor mi is. Csökkentették 30%-al a benzin árát.
    http://automenedzser.hu/auto_hirek/2012/1/16/Nigeria_kiharcolta_az_uzemanyagarcsokkentes_A347MK#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_16

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Teljesen igaza van Ungár Klárának! A Fidess regnálása óta, de előtte sem, soha nem határolódott el a náciktól! Nyilván azért, nehogy megbántsa őket, hiszen a Jobbik csűrhéje “harcolt” az előző kormánypárt ellen a hatalom megdöntése érdekében. Láttuk ezt 2006-ban, mikor is egyenesben láthattuk TV-ben az a vandál, eszement, gyűlölködő pusztítást, amit véghezvittek.
    orbán (nem véletlen a kisbetű) és a Fidess ezt páholyból nézte, drukkolt nekik.
    Nyugodtan kimondható, hogy a Fidess fasiszta párt, megerősítve a jobbikos nácikkal. Csak így tudja a hatalmát bebiztosítani. A Jobbikos csőcselék félelmet kelt, fenyeget, háttérből a Fidess pedig asszisztál nekik a hallgatással. Tehát semmi probléma, mindent megtehetnek, majd a jogászok kimagyarázzák, “oszt jónapot”.
    Martonyival kapcsolatban: ő egy gerinctelen vén hülye, aki a fene tudja miért ragaszkodik a székéhez, ahelyett, hogy csendben visszavonulna. Ő ugyan olyan hiteltelen, mint a “gazdája”. Szép kis karriert futott be az MSZMP-től a Fidess-ig. Köpönyegforgató sz@r ember, aki mint egy napraforgó, mindíg a napos oldal felé fordul.
    A SZEMA soha nem szavazott a Fidess-re! Aki ezt állítja, az hazudik, megtéveszt másokat! Ungár Klára mindíg is a saját elveit hangoztatta korrektül, tőle messze áll, hogy megélhetési politikusok közé (vagy korpa közé) keveredjen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  31. Ego – én nem kísértem ennyire figyelemmel a munkásságukat, másrészt MOST először akarnak a választási csalásra hivatkozni? De persze túl általánosító voltam – hiszen biztosan sokan (de nem elegen) szavaztak az Mdf-el közös listára, vagy akár az LMP-re is.
    Az Szdsz az arrogáns felsőbbrendűséget hirdető módszereivel közutálatot váltott ki – a SZEMÁ-soknak nagyon sokat kell dolgozni, mire az akár csak egy kicsit is enyhülni fog.
    Talán nem ártana jobban nyomatékosítani, hogy a SZEMA önálló alakulat – és nem az Szdsz névváltoztatása. Mondom hogy nem igazán izgattak, ezért csak most néztem utánuk. A véleményemet az Szdsz korábbi működésére alapítottam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  32. Szerintem az Asztóriai öszjáték mutatja a megkölönböztetőség hiányát.
    VirtuálisTitkos forgatókönyv:
    -előzőnap kiállitunk egy tankot a közelben
    -adott nap elején rendőrség megosztására tőbbhelyen erőszakos
    tüntetés, mely többirányból az Asztória felé mozgott
    -asztóriai beszéddel a tömeg további felheccelése
    -a helyszin átadása a tankos tüntetőknek, vezetők távoztak, felhivás
    ellenére hagyták a csoportok összekeveredését
    -a radikális csoportok folytatták az Andrási uti gyujtogatással
    -CSÚCS: utólag hozott semmisségi törvény!!!! (a harcostársaknak)
    Utózeneként a valóságban történt események mindkét párt szerint
    kánonszerű meghamisitása. Az egészet kerényiék is irányithatták.
    Aki ennek spontaneitását elhiszi az spontán hülye. Ez a mobiltelefon
    korában előzetes szervezés és folyamatos összeköttetésen alapuló
    együttműködés nélkül nem megy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Érdemes mindenkinek elolvasni a következő sorokat az Orbán családról. Hogy mindannyian tisztán lássunk…

    http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. gusztavnagy! Sose sajnálld,hogy nem tudsz róluk! Kb.annyi tagkönyves tagjuk van mint aKDNP.-nek,vagy az LMP.-nek.Pár száz.Jut eszembe:hogy is van a párt finanszírozás?Hogy kaphat kemény milliókat az a párt,amelynek gyakorlatilag alig van bejegyzett tagságuk?Húa (káromkodás helye).Disznóság!!!

    A disznóságról jut eszembe,tegnap a Kondás,(Fidesz) vagy a hozzá pár évre elszegődött cseléde(KDNP) megint kinyitotta az ól ajtót és kiszabadult
    Miss Röfi!Megint mit hablatyolt össze DK. konfernciáról!
    Rájöttem,hogy miért.Kettős oka volt.Egyrészt,ha már az a zongorista fiú bekerülhet a Guiness rekordok könyvébe a tudásával,Ő miért ne pályázhatna
    a hazugság kategóriában?!Biztos befutó lesz! Csak azt kérjük tőle,ne a mi pénzünkönés ne ránk hivatkozva tegye! Maradjon a saját hiveinél!!!
    Másik oka az elijesztés volt.Bizott benne,hogy ekkora hazugságokat még a
    megsérült Orosz műhold sem tud elviselni,mert abban több az igazságérzet és a becsület mint az egész kormányban.Igaza lett! Nagy ívben elkerült bennünket,pedig Felcsúton már ganézták ki az ólat neki.De ő inkább a szabadságot választotta és békésebb vizeken landolt.
    No mindezt csak azért,mert a Kondás emlegette több esetben a disznó ólat.
    Ott pedig köztudott nincs demokrácia,béke is csak addig van a disznók között,
    míg mindeggyi elegendő moslékot kap.
    Úgy emlékszem az EU. a moslék minőségét és mennyiségét is szabályozta!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  35. A Fidesz és a Jobbik kb. ugyanaz, mint a két vh között a horthysta kormánypárt (Magyar Élet Pártja, de neve többször változott) és a nyilasok.

    A horthysta pártnak is volt egy gyenge liberál-konzervatív szárnya, de az alapja egyre inkább a nyilasoktól csak stílusban különböző jobbszárnya lett az idők folyamán. Ugyanazt mondták, mint a nyilasok nagyon sok dologban, csak kulturáltabb formában. A nyilas kimondta nyíltan “ki a zsidókkal a közéletből!”, míg a horthysta ilyet nem mondott, csak olyat, hogy pl. “hatékonyabban kell biztosítani az egyes népcsoportok egyensúlyát az ország társadalmi életében”. A horhysták lenézték a nyilasokat, mert bunkó parasztoknak és műveletlen proliknak tartották őket, de alapvetően egyetértettek a nyilas program nagyobb részével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. örülök, hogy megszólalt a szema! Annak még jobban örülök, hogy a hírforrások erről hírt adnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. A 2006 -os pucskísérlet hiteles kutatása, történetének megírása, hátterének felfedése ugyan úgy sok évvel az események után lesz evégezve, mint az ‘56 -os forradalom esetében. Előre látom, hogy könyvek, tanulmányok, dokumentumfilmek tömegei fognak születni, és talán az iskolai történelemórák tananyagaiba is bekerül.
    Persze ha a negyedik köztársaság megalakul. ‘56 -ról sem az “aktuális” diktatúra alatt kezdtek el szabadon írni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. A szema facebook oldalan vannak meghirdetve azok a vitaestek, amikre erdemes elmenni Budapesten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Hogy tenne már Orbán a jobbik ellen. Ők a pit-bulljai, őket uszította állandóan az mszp ellen. A hűséges kutyák most is kiállnak gazdáik megvédésére. Csak a vak nem látja.
    Mélységesen elítélem ezeket a vadorzókat a zászló égetés miatt!
    Az, hogy ennyire elszemtelenedtek valamennyiünk felelőssége. Érdekes mód ezt a vadburjánzást a csehek gyökerében elfolytották. Mikor felvonultak olyan ellentüntetést szerveztek, hogy egy neonácira tíz ellentüntető jutott. Úgy agyba főbe verték őket, hogy a rendőröknek kellett megvédeni a neonácikat.
    Mi pedig csak tűrjük évről évre a minősíthetetlen aroganciájukat, fenyegetőzéseiket, alpári viselkedésüket. Fogjunk már össze ellenük és kövessük a csehek példáját. Addig itt nem lesz nyugalom, amíg nem teszünk ellenük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Ignéczi Tibor

    Mindenekelőtt Ungár Klárának (mint az Erzsébetvárosi Vagyonkezelő volt vezetőjének) nem ártana elhatárolódni az SZDSZ-es volt gazdasági bizottsági elnök tevékenységétől, hiszen hosszú ideig az U.K. vezetésében lévő vagyonkezelő cég segítette elő a helyi helység és lakásprivatizációs döntéseket.
    Ezt talán át kellett volna a SZEMÁ-nak is gondolnia. Akkor lehetne hiteles U.K., ha nem kötődött volna az SZDSZ-hez.
    A bankokat és pénzügyi befektetőket támogató kommentelők szíves figyelmébe pedig ajánlom az alábbi filmet;
    http://vimeo.com/23116284
    Egyben tisztelettel megjegyzem, hogy nem célszerű durva hangnemet használni ahhoz, hogy a véleményeket kifejtsük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. A Jobbik a Fidesz vörös katonája
    ököl amely csak parancsra vár
    hogy üssön ahogy apja, nagyapja
    is csináltra
    mert a zászló néha kicsit változik
    de “édesapám, ezek mindig ugyanazok”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Ignéczi Tibor!

    T . kolléga, a kommunikáció tudománya nem javasolja hogy mindig mindenhol
    saját nyelvünkkel próbáljunk szót érteni..
    A hímes tojások között nem praktikus az elefántbeszéd, és a fideszesek között
    céltalan a szívélyes beszéd.
    Mindenkivel SAJÁT nyelvén kell beszélni-azt érti ugyanis.
    A durva, nyers -de főleg szókimondó beszédnek is bizony megvan a maga helye azokkal szemben akik szintén ezt használják. Egy a fontos azonban-hogy amit mi mondunk- IGAZ legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Ez tény…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos