Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesznek töri az utat a Jobbik 2012. január 15. vasárnap 7:57 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(133)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesznek töri az utat a Jobbik

Budapest – A Jobbik szombati tüntetésével alapos muníciót szolgáltatott azoknak, akik azt hangoztatják, hogy a náci párt nemcsak a Fidesz malmára hajtja a vizet, hanem utasításai szerint cselekszik. Egy biztos, a szombati EU-zászló égetés felfűzhető egy olyan logikai láncra, amelyben a Jobbik faltörő kosként készíti elő a talajt a Fidesz későbbi szélsőjobboldali lépéseire. A Jobbik hazugságaival felkorbácsolja az érzelmeket, uszítja a lakosságot, és lélekben elfogadtatja azt, amikorra a Fidesz bejelenti az Európai Unióból való kilépést. Orbán magatartását nem lehet másképp értelmezni, és egyre nehezebb cáfolni azt, hogy a Jobbik a Fidesz náci rohamcsapata.

Annak, hogy a Fidesz szélsőjobboldali programot hajt végre, elegendő bizonyítéka az is, hogy Csurka István ősnyilas elégedett Orbán Viktorral és foggal-körömmel védelmezi a Fideszt. A Jobbik álellenzékisége régóta nyilvánvaló, valójában a közvélemény megdolgozása a feladatuk, és a szerepük az, hogy felkészítsék a lakosságot a Fidesz várható szélsőjobboldali lépéseire. Hogy csak egy példát említsünk, látványos volt a rendőrség gyöngyöspatai tétlensége, amikor a Jobbik az ott élő romák terrorizálásával a cigány lakosság ellen uszította a közvéleményt, amely elősegítette a közmunkaprogram elfogadását. Nem véletlen, hogy a Fidesz ott indította el a közmunkaprogramot, ahol a Jobbik a cigányok ellen uszította a közvéleményt: “nem dolgoznak, hanem lopnak és a magyarokat fenyegetik”. Erre érkezett az Orbán-kormány népszerűséget kiváltó válasz intézkedése: megdolgoztatja a gyöngyöspatai cigányokat. Ennek leple alatt pedig elfogadtatták a “munka alapú társadalom” klasszikusan fasiszta koncepcióját, ami már nemcsak a romákat, és nemcsak a gyöngyöspataiakat érinti, hanem mindenki mást.

Ha valaki tudni akarja, mire készül a Fidesz, elég ha figyeli azt, mit csinál a Jobbik. A Jobbik most elkezdte követelni az Európai Unióból való kilépést, elégette az Európai Unió zászlaját, és nem kétséges, hogy demagóg hazugságaival hamarosan tömegeket fog állítani az EU-ellenesség mellé. Mire a Fidesz bejelenti, hogy kilép az Unióból, akkorra már nyilvánvaló többség támogatja majd ezt a lépést. A Fidesz maga is szélsőjobboldali párt, nyugatellenessége, EU-ellenessége és IMF-ellenessége klasszikus szélsőjobboldali, antiszemita és náci ideológiára épül. Mindez szoros kapcsolatban áll az Orbán-kormány mögött levő katolikus egyház és a Vatikán EU-ellenességével, liberalizmusellenességével és antiszemitizmusával. A Jobbik direkt populizmusa hatékonyan támogatja és erősíti fel a Fidesz ideológiáját, és kimondják azt, amit a hazai antiszemiták hallani akarnak, amit a Fidesz tervez, gondol, de nyíltan nem mond. A Jobbik hazug propagandával felkorbácsolja az érzelmeket, szinte létrehozza azt a társadalmi igényt, amire a Fidesz válaszul bejelentheti a következő szélsőjobboldali lépését.

A Jobbikot a Fidesz irányítja, ez nem kétséges. Amikor Vona függetlenedni akart egy ízben a Fidesztől, akkor Bayer Zsolt és Kövér László üzent neki, és elküldték a selyemzsinórt. Miután Vona erre egy Orbánnak címzett szellemtelen levélben válaszolt, két héten belül a Jobbikot a teljes erkölcsi ellehetetlenülés szélére sodorták. Kiderült, hogy Vona szeretőt tart, hogy meleg a szóvivő, pornószínésznő az egyik gárdista, hogy mennyi pénzt kapott Morvai Krisztina az MSZP-től, stb., majd csend lett, és a Jobbik újra kezes bárányként viselkedett. Nem kérdés, hogy az Orbán Viktor polgári köréből a Jobbik élére ejtőernyőztetett Vona Gábor a Fidesz ügynöke, megbízottja, akit zsarolnak és pórázon tartanak, a Jobbik pedig a Fidesz náci rohamcsapata. Az ideológiai gyökér ma már azonos, a Fidesz kódoltabb retorikával, de a Jobbikkal közös programot hajt végre és fordítva.

Ha nem így lenne, akkor az EU-zászlót égető jobbikos nácikat őrizetbe kellett volna venni. Ha nincs jogszabály, akkor azonnal be kellene nyújtaniuk egy olyan törvényjavaslatot, amely védelmezi az Európai Unió jelképeit. Követelni kellene, hogy a Jobbik képviselőit azonnal zárják ki az Európai Parlamentből. Az EU zászlajának következmények nélküli elégetése hadüzenet Európának, az európai demokráciának, kultúrának, és egy nyilas, náci hatalomátvétel igényének bejelentése. Ez fordulópont Magyarország rendszerváltás utáni történetében. Ahol könyveket égetnek, ott hamarosan embereket is égetnek. Igaz ez a zászlókra is, ahol elégetik a demokratikus Európa zászlaját, ott elégetik a demokratikus Európa szellemiségét is, és csak idő kérdése, mikor üldözik fizikailag is azokat, akik ezeket az értékeket vallják.

Az a tény, hogy a demokratikus, civilizált Európa, európai kultúra jelképét minden következmény nélkül, a nép legcsekélyebb felháborodása nélkül megégetik, annak kifejeződése, hogy Magyarország barbár ország, nem európai néppel, függetlenül attól, hogy egy kisebbség európainak vallja magát, és szeretne odatartozni. Ha a magyar nép többsége nem tiltakozik az ilyen barbarizmus ellen, arra csak részben magyarázat a butaság. Ha a nép többsége elfogadja, hogy a demokráciát egy kisebbség akarta ráerőltetni, és felháborodva utasítja vissza a demokratikus Nyugathoz való tartozást, mert a demokratikus értékek számonkérését szabadságának korlátozásaként értelmezi, akkor ez a nép nem európai, hanem ázsiai barbárok gyülekezete, amelyet eddig csak más európaibb és ennél szervezettebb, civilizáltabb országok elnyomása tartott meg Európa közepén.

Egy civilizált országban a Jobbikot már régen be kellett volna tiltani. Akik elégették az EU zászlaját, azokat helyben őrizetbe kellett volna venni. Magyarország csendben nézi azt, hogy kiiratkozik a civilizációból, lassan a Balkán szintjét sem éri el. A demokratikus Nyugatnak lassan nem marad más feladata, hogy tudomásul vegye, van egy kis ázsiai, fasiszta, antiszemita ország Európa közepén, és gondoskodnia kellene arról, hogy ebből a sötét országból kimenekítse azokat, akik úgy érzik, hogy nem idevalók, hamarosan fizikailag is veszélyeztetett helyzetben lesznek, és inkább távoznának. Magyarországon belül megvédeni már úgysem tudja őket.

A demokratikus érzelműek mindig azt hiszik, hogy ennél már nincs lejjebb. De van, és még mindig lesz lejjebb. Nem lehet tudni, mennyi a rejtőzködő demokrata. De a kussolás, a meghunyászkodás eredménye az lesz, hogy ezek a nácik, akik most Európa szimbólumát nyilvánosan égetik, hajtóvadászatot fognak indítani a zsidók, cigányok és liberálisok ellen. Ahol a tömeget sikeresen uszítják a demokrácia ellen, ott hamarosan ölni fognak. Nem kell ezt túlmagyarázni: az Európai Unió és Európa a nyilasok útjában áll, mert nem lőhetik a Dunába szabadon azokat, akiket szeretnének. Nem változtak ezek 1944 óta semmit, a Fidesz most állítja vissza nekik a Kossuth-teret 1944-re, hogy otthonosabban érezzék magukat. Ilyen országba tényleg nem való se Károlyi Mihály, se József Attila.

Afelől  ne legyen kétsége senkinek, hogy a Fidesz csak taktikázik, hogy valamilyen pénzhez jusson, hogy a piacok bizalmát átmenetileg helyreállítsa, de végső terve a demokratikus Nyugat elhagyása, az Európai Unióból való kilépés, és az egész világon a demokratikus Nyugat elleni lázítás lesz. A diktatúra pedig működni fog. Ezerrel. Most a Jobbik töri az utat a Fidesznek, aztán a Fidesz töri az utat a Jobbiknak, és együtt vagy külön, de egyre jogosabb a félelem, hogy náci rémuralmat fognak ezek itt csinálni.

Ennek nem lehet más a vége, csak tragédia.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (100 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +100 ( 152 szavazatból)
A Fidesznek töri az utat a Jobbik, 4.3 out of 5 based on 100 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(133)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

133 Reader’s Comments

  1. “számtalan ötlet”
    Ez azt jelenti, hogy akárhány. Akármilyen nagy számot mondok, annál is több.
    Sokszor hallom: “…számtalan nyelvre lefordították…”, ami ugye lehetetlen. Azt akarták (talán) mondani, hogy “számos”, vagy “sok”, vagy “nagyon sok”.
    A számtalan ötlet nálam azt jelenti, hogy egy se.
    .
    De ettől eltekintve a nagyon sok ötlettel sem tudok mit kezdeni, ha egyik sem ismerem. Ha előadja valaki az ötletét, akkor viszont könnyen kiderülhet, hogy az valóban csak ötlet, átgondolatlan, megvalósíthatatlan, vagy épp ellenkező hatású, mint amire szánják.
    .
    Példa ötletek:
    1. Időgép
    2. Csodafegyver
    3. Megvédjük a nyugdíjakat
    3. Hazai termékkel látjuk el a hazai vásárlókat, és vígan élünk
    stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  2. Orbán lelkileg súlyosan sérült személyiség, aki legújabban attól van megsértve, hogy az EU vezetői levegőnek nézték/nézik. Pontosan ugyanez játszódott le, amikor Gyurcsány elkente a száját az ominózus tv vitában. Orbán tehát nem fog parírozni az EU-nak, inkább megpróbál kilépni. Ha ehhez a Jobbikra van szüksége, fel fogja használni őket – erre jó eséllyel lehet fogadásokat kötni.

    Ám Magyarország a NATO tagja is – és a kilépéshez azért lesz egy-két szava az USA-nak is. Ha Magyarország kilép az EU-ból (még ha csak próbálkozik is), ez „megbillenti” a NATO-t Európa peremvidéken. Óriási presztízs veszteség lenne a NATO-nak, ha egy tagja kilépne (még ha katonailag Magyarország szerepe a nullával egyenlő is), amit nem fog eltűrni. A kilépési kísérlet ezért nem lesz annyira egyszerű…

    A magyar „nép” lelkületéről Kertész Ákos mindent pontosan leírt. A magyarok csak érezni és tapasztalni tudnak – gondolkodni nem igazán. (Már bocsánat, akire ez nem áll.)

    Ha eljutnánk oda, simán megszavaznák a kilépést – ahogy a belépést is megszavazták. Csakhogy a kilépés belengetésével a benzin ára felszökök majd 900 forintra, a kenyér kilója 1000 forint lesz – és így tovább. Az üzletek polcai ilyen árfolyamok mellett majd kiürülnek (az import megszűnik), import adalékok hiányában még a klasszikus magyar termékek gyártása is akadozni fog. Megjelenik a nyolcvanas évekből ismert „hiány” fogalma – és sokkal előbb az iparban és a mezőgazdaságban, mintsem pl. a szolgáltatásokban.

    Méregdrága lesz a közlekedés és a szállítás. Minden energiahordozó ára legalább megduplázódik – és nem kizárt, hogy pénz hiányában ezek importja is leáll. Az ország gazdasága összeomlik – ekkor pedig már a tapasztalat fogja vezérelni a népet.

    A tüntetések fontosak (az érzelmekre hatnak), de igazán majd a bekövetkező baj fogja észre téríteni az országot. Orbánt demokratikus eszközökkel megállítani már nem lehet. A demokrácia eszközei „finomak” és sokszor áttételesek – a diktatúra viszont durva és effektív. Tessék ezen elgondolkodni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (48 szavazatból)
  3. @Gonoszka
    Mi történt? Rég nem kommenteltél ilyen hosszan (vagy csak én nem olvasok el figyelmesen mindent). De ha csak ezt az egy mondatot írtad volna le:
    “Próbáljunk meg először emberek lenni. ” – akkor is fejet hajtanék előtted. Ez szép volt és benne van a lényeg.
    @Johnnyboy
    Helyes, amit Egy magyarnak írtál, zömmel így is van, bár peterfix és még néhányan sajnos erősen iparkodnak, hogy árnyalják a képet (lásd Gonoszka megállapításait a témában). Gondolom (remélem) előző megjegyzésed némi gúnyt rejt magában…
    .
    @Egy magyar
    Engem valóban nagyon érdekelnének a Jobbik gazdasági elképzelései. Mire alapozzák azt, hogy minket ki akarnak zsákmányolni, adósrabszolgaságba akarnak dönteni, mindenkinek a magyar földre fáj a foga, stb.? Érzésem szerint ez úgy marhaság, ahogy van. És arról a tőről fakad, hogy mi, illetve a magyarok (mert engem nyilván nem számítanátok ide) vagyunk a legszebbek, a legjobbak, a legokosabbak. A mi földünk pedig a világ legjobb, ezért legkívánatosabb földje. (Azért tanulnak magyarul a zsidó gyerekek is Izraelben, mert majd leigázóként ők akarnak itt uralkodni.)
    Mi mindent meg tudunk termelni magunknak, önellátóak lehetünk, nem vagyunk rászorulva senkire. Úgy lehetne minden, mint valamikor régen, egy soha nem létezett dicső múltban (még Nagy-Magyarország idejében sem).
    .
    Tegyük fel, hogy kilépünk az EU-ból. Itt leszünk bezárva-bezárkózva Európa közepén egy kis országba. Az még csak hagyján, hogy nem utazgathatunk szabadon. De mit csinálunk? Mindenki nekiáll földet művelni, hogy ellássa magát a napi betevővel? Nem akarok durva és közönséges lenni, hogy megmondjam, mit csinálhatunk a jó magyar anyafölddel, meg egymással.
    Azt hiszem, a világ egész jól elboldogulna nélkülünk. Fordítva már nem lennék ebben biztos. Talán ma már nem az az emberi élet célja, hogy legyen mit enni. Bár sokak számára még az is kétséges lenne egy ilyen rémálomban.
    .
    A pénznyomtatással kapcsolatban csak egy kérdésem van: ugye hallottál már valamit a hiperinflációról? Volt már olyan, hogy mire kijöttek a mill- és billpengők a nyomdából, már nem értek semmit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  4. T.egy magyar!
    .
    Vettem a faradsagot, elolvastam a ” miert kellunk az eu-nak” linket.
    .
    Egy halom ostobasag, csusztatasok, feligazsagok tomkelege!
    .
    Mindenesetre, most, hogy nagy esely van arra, hogy az IMF es az EU “nem jelenik meg ujra, hogy rakenyszeritse Magyarorszagot az ujabb kolcsonok felvetelere”, majd megmutathatjak a magyarok, mire kepesek egyedul, hogy tudnak a “sajat seggukon sz@rni” !
    Aztan lehet atertekelni a dolgokat !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  5. @Senitel
    Itt vagyok, csak írogattam, azért késett a mínuszom. :))
    .
    Amúgy örülök, hogy iksz is megérkezett. Mindig örömmel tölt el a konstruktív vita. Szép, humánus érvek, méltóak a leszóltakhoz.
    .
    Valamit kifelejtettem az előbb.
    Az mindig is úgy volt, hogy mindenkinek megvan a maga zsidója, cigánya.
    Akivel bizonyítható, hogy nem rasszista az illető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  6. Eddig is – de most mar nagyon szegyenlem, hogy magyar vagyok!!!

    Meddig kell meg elturni ezeket a szerencsetlen kreteneket!?.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  7. Kedves egy magyar!

    Értékelem, hogy itt vagy, és kész vagy érvelni, meghallgatni, gondolkodni.
    Írod: “Továbbra sem hiszem, hogy a Fidesszel haverkodna, mert akkor a Jobbik szinte a teljes szavazótáborát, köztük engem is elveszítene és ezt nem akarja. A Jobbik szavazói mind Fidesz ellenesek. ”
    Egy dolog, hogy “haverkodik”-e, és egy másik dolog, hogy ezt meg is mondja-e a szavazóinak. Mi van, ha a szavazói előtt és a parlamentben szidja a Fideszt, míg a háttérben pedig együttműködik vele?
    Írod: “Mellesleg, lehet, hogy valamiről lemaradtam, de az EU-ból való kilépésen kívül mádban nem ért egyet a fidesszel.”
    Esetleg olvasd el ezt: http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/9/A_megvalosult_Jobbikprogram_VZGVOE
    Amúgy te – jobbikosként – mit mondanál, mi a baj a Fidesszel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  8. Ha a helyzet nem változik, akkor ki fog alakulni a neonáci Magyarország, ahol nemcsak az antiszemitizmus, hanem az antihungarizmus is vezető ideológia lesz, mert aki nem éljenzi Orbánt, az nem lesz magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  9. Egy Magyar!
    Igen, járj ide sokat, még ha durva kifejezések is jutnak vonának és a jobbiknak! Csak meg fogod érteni, hogy erősen félrevezettek.
    Itt most már csak annyit: a mennyekben sem létezik olyan szakértői kormány, amely az eu segítsége nélkül felvirágoztatásra tudná “kényszeríteni” ezt az országot ebben az évtizedben. Ilyen szagértő nincs!
    És ha kizárnak, kilépünk, kizáródunk az eu-ból, akkor – bármennyi legyen is a fizud – megrokkansz te is! Ha nem is hiszed most, ezt azért tedd el magadnak!
    Na és persze: mindent – de ez kiemelés éntüllem – a 16%-os adót is megszavazta az a hazug banda is. Ennél népellenesebbet nem is tehettek volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  10. Egy Magyarka!
    Én is elolvastam elolvastam a ” miert kellunk az eu-nak” linket.
    Ez a csúsztatások tömkelege. Ettől leginkább úgy tudnád megvédeni magad, ha iylen helyekre nem járnál olvasni! És még talán azt is ajánlhotnám, hogy a magyar nemzetet se olvasd, és a hír tv-t is csak az atv után nézd és az amerikai népszava olvasása után. Ezek nem a libsiktől jönnek.
    Ugye nem gondolod, hogy azok, akik az amerikai népszavát és az atv-t szerkesztik, azok komonisták?! Vagy az imf és az eu bérencei?!
    Itt az AN-en sem egységes a vélemény, de nem agylúgozott, nem kábítózott.
    Gondold meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  11. Kuksi
    2012. január 15. vasárnap
    18:09
    Visszahúzódom Kuksi, mert írom a magam gondolatai, nem a hozzászólás műfajban.
    A nolblogon önállóan posztolok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  12. Lansky – nincs teljesen igazad, nagyon megnehezíti a külföldön élő magyarok dolgát is ez a budiforradalmi hantáskormány!
    http://www.168ora.hu/bluzone/bajnai-gyere-vissza-89109.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Elégették az EU-zászlóját? Na és? Nem akarnak az EU-hoz tartozni? Szívük joga. Ez a demokrácia. Hol van az megírva, hogy mindenkinek egyet kell értenie, és mindenkinek szertnie Kell az EU-t? Rosszat tettek nekünk ezek az emberek? Na ez egy jó kérdés. Szerintem is hülyeséget beszélnek. De ebből még nem származhatna hátrányom. Ha az EU-ban ezen megsértődnek, az a saját ostobaságukra lenne bizonyíték. Az, hogy a kormány nem határolódik el, hiba. Taktikai. Erkölcsit emlegetni ennél a bandánál dőreség volna. Bár ez a taktikai hiba is visszaüthet, feltételezem – milyen naiv vagyok – hogy az EU-ban, ellentétben a magyar náci-pártok híveivel, tisztában vannak azzal, hogy a kormány nem a haza. Íg aztán ez az egész nem ér meg egy cikket sem. Max. egy poroltót. A gyújtogatás ti. tényleg káros és beteges. Az, hogy mit égetnek, másodrendű kérdés. Megvette a zászlót? Meg. Az övé? Igen. Ha Demokratával fűtök, az ciki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (18 szavazatból)
  14. A környezetszennyezés, mint pl. káros anyagokkal fűtés nemcsak ciki, de büntetendő is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  15. Zakkant:
    nem a saját tulajdonukat képező színes vásznat égették el – hanem egy jelképet gyaláztak meg. Vagy érted a különbséget – vagy nem akarod érteni.
    Egy olyan szövetség jelképét, amihez most az ORSZÁG érdekében SEGÍTSÉGÉRT fordultunk. Majd meglátod, hányan osztják a világban azt a véleményedet, hogy “nem ér meg egy cikket sem”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  16. Ha a Gyurcsány Bajnai kettős nem járatta volna le olyan nagyon “sikeresen” a baloldali eszméket, akkor most nem tartanánk itt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (17 szavazatból)
  17. Ha az eu szó nélkül hagyja vagy nem követeli az eljárást a jobbik ellen, akkor egy banga banda.
    Nyilván nem a magyar népet kell elitélnie, hanem a jobbokot, mint parlamenti pártot és a kormányt, ha nem statuál pédát.
    Ez a véleményem. Ha azonban nem így lesz a kormány részéről, akkor sem fogok nagyon bámulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. üvöltő állatok, én az eu nevében hazazavarnám az összes rosszabbikos képviselőt be se engedném az ülésterembe, ha már a fődervin csak az eu-ból akar kilépni, de nem rendelei haza a képviselőit.
    szintiszta hangulatkeltés logikátlan cselekedetek sokasága!
    bocsánatot kérek a jóérzésű emberek nevében a zászlóégetésért és nem akarok náci-nyilas országban élni, BÉKÉT, NYUGALMAT AKAROK magamnak, családomnak, barátaimnak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. Tegnap az ATV Magánbeszélgetés műsorában (2. rész) Zdeborszkyval folytatott beszélgetésben hallható, hogy mi vár ránk, ha kilépünk az EU-ból.
    Cak hallgassuk meg: http://atv.hu/videotar/20120116_zdeborszky_gyorgy_2_resz
    Ezt akarjuk???????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. FELHIVAS !
    NYILATKOZAT AZ EU TAGSAG MELLETT!
    Elekktronikusan is meg lehet tenni.
    Tovabbitsa mindenki az ismeroseinek (ha az IQ>60), alatta kar az idoert!
    .
    http://szolidaritas.org/kozlemenyek__felhivasok/felhivas_-_level_jose_manuel_barrosonak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Tipikus magyar gondolkodás. Mindig kell valaki, aki a HIBÁS.
    Eddig attól volt hangos minden, hogy az elmúlt 20 év, Gyurcsány tehet mindenről.
    Most ez már lecsengett és jön a fő mumus az EU.
    A magyaroknak mindig kell valaki akire át lehet hárítani a felelősséget.
    Ilyen a magyar. Mindig ez volt…a gazdák tüntettek,- persze a EU támogatásból vett traktorokkal, a föld alapú támogatás is jól jön. Eu-s pénzből jó a metro, jó az autópálya, és sorolhatnánk. Amit adnak az jó, de ha a szabályok betartását kérik, na az már nem kell!
    A jobbiknak is jó az EUs fizetés, azt azért gondolom zsebre teszik, azt nem utasítják vissza….gusztustalan színjáték az egész.

    Csak uszítás folyik minden szinten. Sohasem fogunk felnőni Európához.

    Magyarországnak nincs nyersanyaga, nincsenek nagy termelő üzemek….aki teheti még most is elmegy külföldre, valamelyik EUs országba és ott tud dolgozni, el tudja tartani a családját. Itt nem csak az orvosokra gondolok, – őket egy ideig kötelezném az itthoni munkavállalásra, hiszen a taníttatásukat az ország fizette…..
    Mi lenne ha az EU bezárná a kaput és vissza küldeni minden kinn dolgozót???

    A gonoszság, az uszítás nem szül munkahelyeket.
    Sajnos ezek a színjátékok elterelik a valós gondokról az emberek figyelmét.
    A békemenetre gyúrnak, miközben elszáll a forint, a benzin ára lassan 500 Ft lesz literenként, az ország fele lassan éhe hal…..
    Pártoktól függetlenül…nem inkább ezt a helyzetet kellene megoldani??? Hol van egy világos, kivitelezhető, a felemelkedést szolgáló program??
    A baj, hogy sehol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. A 2003. április 12-én Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása ügyében megtartott országos népszavazás eredményes volt, és az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76%-a támogatta a belépést.

    A többség, a nép akarat nem számít??? Most miért kellene újabb szavazás??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  23. Láttam ma ismétlésben ,a kormányszóvivő és Kálmán Olga interjúját,nagyon jó példa a kormány kommunikációjára,ennyi hülyeséget amit a kormányszóvivő mondott én még sosem hallottam,a baj az ,hogy ők ezt komolyan is gondolják.A nemzeti agymosás kormányának a lényeg mindent csak a mi szemszögünkből lehet jó,mindenki más ostoba nem mi vagyunk hülyék,hanem ők.Mindenre van egy idióta ,magyarázat,a normális már a fejét fogja azoktól az összefüggésektől amit ők belegondolnak normális egy mondattal lerendezhető párbeszédekbe.Hívjátok Grétsy László nyelvészt mert én nem értem,s nem is akarom megérteni az ilyenfajta beszédstílust.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. A Magyarország EU-csatlakozásáról
    szóló népszavazás eredménye
    (2003. április 12.)

    A szavazásra jogosultak száma 8 042 272 fő 100%
    A megjelentek száma 3 669 252 fő 45,62%
    Ebből érvénytelen szavazat
    17 998 a megjelentek
    0,49%-a
    Ebből érvényes szavazat
    Válaszok száma százalék
    Igen 3 056 027 83,76%

    Ezt a tényt minden pártnak tiszteletben kellene tartani. Soha választásokon egy párt sem volt képes ilyen számokat maga mellett tudni. Magyarország szavazott. Megszavaztuk az EU-ba való belépést, elfogadtuk a feltételeket.
    Ezt akarta a Magyar nemzet többsége!!!! Erre adtunk felhatalmazást a mai divatos szóhasználattal élve.
    Ehhez alkalmazkodva kell egy felemelkedési tervezetet kidolgozni, ezekkel az alapokkal egy hiteles szakértői kormánynak. Szakemberek pedig vannak, külföldön is elismert , nagy tudású közgazdászok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. A 8 042 272 fele sincs a 3 669 252. Ennek 83,76 % mondott igent a belépésre.
    Ez az 50 %-át sem éri el az összes szavazatra jogosultaknak, sőt
    továbbmenve, a 42 %-ot sem.
    Csak a tényszerűség kedvéért.
    Mi van a maradék 58 %-al?
    Lehet, hogy az a többség?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Gonoszka! Az adatokat nem a hasamra ütve írtam, a Wikipédia ezeket az adatokat közli. Egyszerűen kimásolta.
    Egyetért-e azzal, hogy a Magyar Köztársaság az Európai Unió tagjává váljon ?
    Érvényes – Érvénytelen szavazatok aránya
    IGEN – NEM szavazatok aránya

    Érvényes

    IGEN
    Érvénytelen
    NEM
    A feltett kérdésre
    érvényesen szavazott a megjelent választópolgárok 99,44 %-a, 3 648 717 fő,
    érvénytelenül szavazott a megjelent választópolgárok 0,49 %-a, 17 998 fő,
    IGEN választ adott az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76 %-a, 3 056 027 fő,
    NEM választ adott az érvényesen szavazó választópolgárok 16,24 %-a, 592 690 fő,
    IGEN választ adott az összes választójogosult 38,00 %-a,
    NEM választ adott az összes választójogosult 7,37 %-a.

    Ezt is kimásoltam.
    És ha már a többségre hivatkozol…a FIDESZRE hányan is voksoltak?????
    2 706 292 szavazatot kaptak. Ez Magyarország többsége????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Nem szeretek vitázni, mindössze azt akartam írni, amit fenn is tartok, hogy az UNIÓS tagságra 3 056 027 igen szavazat érkezett és ez igenis, több, mint amit valaha egy párt Magyarországon magáénak tudhatott, mert a nagy fülkeforradalom az is csupán 2 706 292 szavazat egy pártra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. A választások előtt magam láttam egy bizonyos kisváros jobbikos jelöltjét a helyi fityiszessel zárt teremben tárgyalni!!! Miről beszél az, aki nem látja, hogy a függöny előtt és mögött kettős beszéd megy!!!
    Mindegyik meg akarja tartani a maga szavazótáborát. A fityiszeseknek sok a jobbik, a jobbikosoknak kevés a fityisz. De együtt sok szavazatot lehet szerezni. A saját hülye szavazóik meg le vannak sza….va, csak ixeljenek. Másra nem is kellenek, csak tölteléknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. asher alexander

    egy magyar!
    nem olvasok utana!!
    -en mint volt Birkenauèi deportalt zsido jobban tudom mi az hogy fasizmus mint te!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Kedves Admin
    A cikk 4. paragrafusában igy ír:
    “Miután Vona erre egy Orbánnak címzett szellemtelen levélben válaszolt…”
    ….szellemtelen…. helyett nem ….SZEMTELEN kellene hogy legyen?
    Tisztelettel
    sammy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. De igen. Köszönöm.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. T.Admin.!
    Nem lehetne a norvég terroristás szavazást lecserélni valami aktuálisabbra.
    Annyi érdekes lehetőség volna.Talán a fórumozók is tudnának ötletelni.
    Tisztlettel:H.Sandor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Bocs.! Az első mondat kérdésnek indult .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos