Ronai and Ronai
AMERIKAI

A jobbikosok szerint nem szabad engedni 2012. január 15. vasárnap 12:49 | Thán Krisztina / RR Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A jobbikosok szerint nem szabad engedni

Budapest – Több ezren tiltakoztak szombaton az EU ellen a szélsőjobboldali Jobbik demonstrációján, ahol Magyarországnak az Unióból való kilépésére szólítottak fel, és további nyomást gyakoroltak a kormányra, amely a fizetésképtelenség elkerülése végett kíván kölcsönszerződést kötni az EU-val és az IMF-fel, írja a brit hírügynökség tudósítója, Thán Krisztina.

A magyar Országgyűlés második legnagyobb ellenzéki pártjának, a Jobbiknak két képviselője az Európai Bizottság budapesti irodái előtti tiltakozáson lángra lobbantott egy európai uniós zászlót.

„Az EU ezen a héten nagyon keményen és nyíltan hadat üzent Magyarországnak”, mondta a körülbelül kétezer fős demonstráción Szegedi Csanád, az Európa Parlament jobbikos tagja.

Azt követően, hogy megszakadtak a hitelezőkkel folytatott tárgyalások egy sor vitatott törvény miatt, a forint értékének zuhanása és az államkötvények kockázati felárának növekedése arra kényszerítette Orbán Viktor konzervatív kormányát, hogy meghátráljon és minél gyorsabb megállapodásra törekedjen.

Orbán jelenleg vonakodva próbál eleget tenni a hitelezői kívánalmaknak annak érdekében, hogy tető alá hozza a kölcsönszerződést, amire Magyarországnak olyan időszakban van szüksége hitelpiaci adósságai fedezésére, mikor gazdasága az idei évben is valószínűleg recesszió felé halad.

Az EU nyomást gyakorolt a kormányra a központi jegybankkal és az igazságszolgáltatással kapcsolatos ellentmondásos jogszabályok miatt, s még annak lehetőségét is felvetette, hogy felfüggesztik a létfontosságú EU-pénzek folyósítását a gazdaságba, amennyiben Orbán nem hozza elfogadható szintre a költségvetési deficitet.

Ugyancsak nyomás alá helyezte Orbánt az Egyesült Államok, amely aggodalmát fejezte ki a demokratikus szabadságjogok miatt, miután a Fidesz párt által keresztülvert intézkedések azok bírálói szerint gyengítik az olyan közintézményeket, mint a Legfelsőbb Bíróság, és bebetonozzák a Fidesz hatalmát.

A nacionalista Jobbik számos támogatói szerint a kormánynak nem lenne szabad meghajolnia a nemzetközi nyomás előtt.

„Mióta az EU-hoz csatlakoztunk, semmiféle előnyét nem láttuk ennek, Magyarországnak a saját útját kell járnia és nemzeti szuverenitását meg kell őriznie”, mondta a gyűlésen a 24 éves Gyalog Attila.

„Nem csak mi, de más országok is úgy hiszik most már, hogy jobb lenne nekik az EU-n kívül”, mondta a 63 éves Lillik György.

Magyarországnak jelentős mértékben változtatnia kell az álláspontján ahhoz, hogy a Bizottság zöld utat adjon a segélytárgyalásokhoz. Az EU végrehajtó szerve várhatóan a jövő héten, az egyes kulcsfontosságú magyar törvények jogi vizsgálata végeztével jelenti be döntését.

Martonyi János külügyminiszter szombaton közölte a Népszabadság napilappal, hogy a kormány utánanéz az uniós aggodalmaknak, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy egyezménnyel zárja le a vitatott ügyeket.

„Számunkra a legfontosabb az, hogy a lehető leghamarabb egyezségre tudjunk jutni az Európai Bizottsággal és az IMF-fel”, közölte Martonyi, hozzátéve, hogy amennyiben a tárgyalások megkezdődnek, egy-három órán belül megegyezés érhető el.

Politikai csapás

Ha Orbánnak nem sikerül a hitelezőkkel megegyeznie, súlyos lehet a pénzpiacok büntetése, s a kormányfő el kívánja kerülni a teljeskörű piaci válságot, még akkor is, ha elemzők szerint hatalmas politikai csapással egyenértékű, ha sapkájával a kezében megy be az IMF-be.

Az Ipsos felmérése szerint januárban tizenhat százalékra csökkent a Fidesz támogatottsága. A párt közel 2,7 millió szavazót veszített a 2010-ben aratott elsöprő győzelme óta, amely a kétharmados országgyűlési többséget biztosította számára.

A Jobbik támogatottsága nyolc százalékkal nőtt januárban, miközben a magyarok több mint fele elfordult a politikától, és nem tudta megmondani, milyen pártra szavazna.

„Ha nem lesz megegyezés és a forint folytatja mélyrepülését, Orbán a szavazóbázisa kemény magját is elveszítheti”, nyilatkozta Kiszelly Zoltán politikai elemző.

Orbán a fő szavazórétegének számító középosztálynak egykulcsos adóval és családi adókedvezményekkel kedveskedett, a forint rekordgyengesége azonban megsemmisíti e pénzügyi előnyök egy részét és félelemben tartja az embereket, akik megérték, hogy a 2008-as válság miatt a szocialista kormánynak az IMF-hez és az EU-hoz kellett fordulnia segítségért.

A magyar miniszterelnök, aki korábban kijelentette, hogy „Brüsszel nem Moszkva”, és vitatta az EU elfogadhatóságát, most csak nagyon szűk helyen manőverezhet.

Ha sikerül a hitelezőkkel megegyeznie, a forint magához tér, a kötvénykockázati felárak pedig esnek, Orbán időt nyerhet, hogy a közvélemény támogatását újra elnyerje. A következő választás 2014-re várható.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.5/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 16 szavazatból)
A jobbikosok szerint nem szabad engedni, 3.5 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Vona úr, mi lenne ha a saját pöcsével csépelné a csalánt?
    Szégyellje magát, hogy 2012 évben Európa szívében ilyen bomlasztó, idióta politikával próbálkozik.
    Ha rajtam múlna, Budaházy mellett ülne élete végéig és nem a Parlamentben.
    Egy szerencséje van.
    Mégpedig az, hogy langyos elvtársai – Orbán és Pintér – nem mernek lépni ön és tanulatlan párttársai ellen.
    Ne feledje, hogy példaképe Szállasi – a nép akaratából – hol végezte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (80 szavazatból)
  2. http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=510565

    A képeken láthatók megkezdték minuszoló akciójukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (42 szavazatból)
  3. Ennek a Vonának még nem láttam értelmet megcsillanni a szemében. Ennek a diplomája az emberek – emberéjével készült egy kaptafára. Hol szaporították az ilyen embereket? Keltetőben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (45 szavazatból)
  4. no ha annyira eu ellenes ez a toketlen barom,Szegedi Csanad akkor kerdem en mi a jo francot keres ourasaga az eu parlamentben mint kepviselo??
    azonnal “monnyon le”!!!
    zazrivecz-vona gabris,a magyar goebbels,meg csak hallgasson melyeket szegyenlosen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  5. A nevük sem igaz . Jobbik= legszarabbik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (38 szavazatból)
  6. Mélyen megrenditett Vona akcioja!! Több mint 60év Hitler után egy elsötétült elme ujra ébred, csirájába elkell folytani!!!! Magyarország SZÉGYENE!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (51 szavazatból)
  7. Mivel nem az 1930-as években vagyunk Európa eltapossa ezeket a ganyékat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (37 szavazatból)
  8. ezeket a szemeteket kellene a lámpavasra felhúzni, de azt hiszem ennek is eljön idén az ideje,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (33 szavazatból)
  9. Szar nyikhajok , akik életükben nem dolgoztak egy hete sem , mondják meg mit kell tennie az Országnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (42 szavazatból)
  10. Azt állítják, hogy mióta az eu-hoz csatlakoztunk, semmi előnyét nem látjuk. Hát miért nem vágja valaki a szemébe egy sajtótájékoztatón, hogy az ötszörösét kaptuk annak, amit befitettünk, hogy autópályánk még kevesebb lenne nélkülük. Sorolja már fel valaki, aki a részleteket is tudja! De ne itt, hanem nyilvánosan, hogy had tátsa el a száját a sok szittya ökör!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (46 szavazatból)
  11. Vona(Zazrivecz) úr! Úgy akar járni mint a példaképe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  12. Kedves Sarkos!
    Két tévedés is van a kommentedben.
    Az első, hogy Budaházi ül. Már nem ül !
    A másik, hogy “Orbán és Pintér nem mernek”. Méghogy nem mernek. Nem is akarnak lépni ellenük !
    Üdv:msz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  13. Szégyen amit ezek a szarjancsik művelnek!Vona a történelemtanár(?) olyan sikeresen ferdíti a történelmet, hogy az a sok tanult,bamba képű,el is hiszi neki!
    De hol volt a rendőrség? Miért nem alkalmazták a hatályos törvényt?
    A bemutatott videóban gyönyörűen látszott a szabadcsapatok bakancsa, és egyenruhája!
    Orbán hol volt a 2 pofonnal, hogy hazazavarja őket???
    CINKOSOK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (37 szavazatból)
  14. bumburi! Csak egy kis szarkazmus:”Vona a történelemtanár(?)” ! Tudod. aki nem tudja, tanítja! Egyebekben teljesen jogosak a kérdéseid, de ugye magad is tudod a válaszokat: “CINKOSOK”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  15. Vona, egy félős, de nagy pofájú szarzsák. A választások előtt, amikor ülő sztrájkoltak, és a készenlétisek távolították el a jobbikos bandát, a Vona felé közeledő rendőröktől úgy reszketett, majd be szart, most meg a mentelmi joga mögé bújva nyíltan bujtogatja az ő értelmi szintjén levő embereket lásd:

    http://www.noltv.hu/video/4108.html
    De sebaj majd akkor hogy fog lapos kúszásban közlekedni, ha el látogat, és megszólal nálunk Kalasnyikov úr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (26 szavazatból)
  16. Egy korrekt, normális országban ilyenkor a miniszterelnök rendkívüli televíziós adásban állna ki az európai értékek mellett, és a lehető leghatározottabban utasítaná vissza a szélsőjobb ordenáré megnyilvánulásait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (28 szavazatból)
  17. A cikkben 2000 emberöl írnak én megnéztem szerintem egy 1 lemaradt a 2000 elöl hát lehet valami alapja, szerintem az ö oldalukat is megkel vizsgálni és utána lehet véleményt formálni. Az itt hozzászólók eddig csak a demagóg szlogeneket hajtogatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (33 szavazatból)
  18. maracanazo eu értékek írj már párat le légyszíves.
    várom a érvelésed .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (29 szavazatból)
  19. Ha ezt Orbán és Pintér eltűri, az a még gyorsabb bukásukat fogja eredményezni!

    Na most van csak igazán nagy szükség hatalmas összefogásra,
    Civilek, szakszervezetek,értelmiségiek , rendőrök, tűzoltók, Pártok diákok, egyszóval mindenki, egy akarattal!
    Na most nincs szükség Sifferekre!

    Mindenki a gátakra, egy akarattal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  20. Elmúlt a középkor.Hogy lehet,hogy a szar még mindig az utcán bűzlik?
    Régen újra feldolgozva be kelett volna szántani!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  21. Ez nem az a Vona aki ellen rendőrségi eljárás volt? Adó csalás gyanúja?
    És nevet változtatott?
    Meg nézném az Ő papirjait is ….
    A Másik: Budaházy nem űl … Kiengedték! A Börtön előtt várták, ölelgették…
    És még úgy emlékszem, hogy kártérítés is járt neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  22. suttogó – NEKED? Minek? Aki az eddigi kommenteket “demagóg szlogennek” nevezi – az nem közénk való! Aki nem tudja saját magától is ezeket az értékeket – az hülye, vagy tagadja azokat – tehát nem közénk való. Ide normális demokraták írnak, az ilyen suttogó propagandával tárt karokkal várnak a kurocon vagy a mandíneren. Pá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  23. Ha annyira rossz az EU-ban,akkor miért ül a parlamentjében,és veszi fel a fizetést a megvetett pénznemben?Ja,vagy mint volt régen,belülről rohasztja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  24. A Zászló Égető Jobbik tehát mutasson most jó példát:!
    Lépjen ki azonnal az Európai Únióból!
    Megteheti most mindjárt, képviselőivel!
    Majd azután követhetjük mi is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  25. ” A Jobbik nem hívja vissza képviselőit az Európa Parlamentből, noha a szombati tüntetésen elhangzottakból erre lehetne következtetni. Morvai Krisztina, Szegedi Csanád, Balczó Zoltán a helyén marad.”
    ………..
    Nofene, a havi több millás fizú az jól jön az ellenségtől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  26. suttogó
    2012. január 15. vasárnap
    17:16
    Szerintem először menj a Paja bátyádhoz ( tudod az “álamfőhöz) nyelvórákat venni aztán mehetsz a kutykurutyinfóra a pajtásaid közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  27. Az Európai Uniónak ki kellene zárni a Jobbik képviselőit az Európa Parlamentből a történtek után. Ha ilyen szinten nem védik meg magukat, ez a demokratikus EU tényleg szétesik, és lesz helyette egy fasiszta EU, amiből már nem akar kilépni a Fidesz, a Jobbik pedig nem égeti a zászlót. A ház, amely magával meghasonlik, elpusztul. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (32 szavazatból)
  28. Admin
    Maximálisan egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  29. Vonával nagy szerencséje van a világnak, mert születhetett volna akár németnek is és akkor valóban ismételhetné magát a történelem. Nálunk viszont csak az ország megítélését és magát az országot teszi tönkre. Ezt még ki fogja heverni a világ. Örülhetne az EU, ha csak ez az ember lenne a problémája.
    Nálunk is csak azért lehet maga az ördög, mert van nála egy nagyobb sátán, aki elősegítette és jelenleg is segíti megerősödését. Nyilván a legközelebbi választásokon nem lesz finnyás a vele való koalíció kötéstől, pláne akkor, ha ettől függ majd a további hatalma.
    Velünk nem nagyon fog törődni a világ, nekünk kell valami módon megoldást találnunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  30. Hol vannak a vezető egyházak papjainak nyilatkozatai?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  31. Budaházi szabadlábon?
    Na ne.
    Magda Marinkot is kiengedik ezek szerint?
    Meg a roma gyilkosokat is?
    Hol élünk, merre tartunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (21 szavazatból)
  32. E, Stáry Lóránt !
    2012. január 15. vasárnap
    18:58

    ” Vonával nagy szerencséje van a világnak, mert születhetett volna akár németnek is és akkor valóban ismételhetné magát a történelem. ”
    .
    Ha vona nemetnek szuletett volna. MAR REGEN BORTONBEN ROHADNA, AMIT MEGERDEMELNE !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  33. keddi!

    Tökéletes kérdés!

    Hol vagytok papok!?

    Vagy ti is úgy gondoljátok, hogy ez az esztelen fenyegető gyilkos
    indulatokat gerjesztő csürhe a keresztény magyarság hiteles képviselője!
    Ha igen, akkor le a kereszténységgel!

    Na de mit is kérdezgetek, Hitler fegyverein is pápai áldás volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  34. Na mi van ide jöttetek, rohadt nácik! MÍnuszolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  35. Nekem az a problémám ezekkel, hogy ha tiltakozni szeretnék, mint magyar munkavállaló Orbán tőkéseinek kizsákmányolása ellen, akkor nem mehetek az utcára, mert Vona dönti el, hogy méltó vagyok-e rá? Különben rám küldi csahosait, ha nem tetszenek a munkatörvénykönyvébe foglalt tőkéseket támogató rendelkezések .A magyar karvalytőkés mennyivel jobb, mint az uniós? Vona, te családapákat és anyákat, nagyszülőket fenyegetsz, azzal, hogy rárontasz békés polgárokra, újra felgyújtják a várost gárdistáid ha főnököd ellen(Orbán) tiltakoznak. Magyart, magyar ellen uszítasz. Romániában, Szlovákiában is izzítjátok a feszültséget. Az ottani magyarok ellen vagy? Minél jobban ki akarsz velük tolni? Igen azt hiszem, te nemzetellenes vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  36. Az hogy egy kisebbségben lévő söpredék nem akar az EU tagja lenni (amint az más országokban is így van) – gondolom, mert nem látnak az orruknál tovább –, nem jelenti azt, hogy az “ország” nem akar. Mekkora hazug bagázs ez?!
    .
    Itt a levél, amelyen mindenki nyilatkozhat, hogy az EU tagja akar maradni:
    http://szolidaritas.org/kozlemenyek__felhivasok/felhivas_-_level_jose_manuel_barrosonak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  37. 1. Ha összehasonlítjuk Vona-Szarrivec pofáját példaképével Szálasjánnal, akkor látszik, hogy mindakettõnek fanatikus ÒRÛLT szemei vannak. Tehát ezt a szemetet vagy egy dilihazban kellene – magánzárkában tartani, vagy egy törvé
    nyes tárgyaláson életfogytiglani kényszermunkára itelni.
    2. A náci csürhe szombati zászlóégetésnél az egyik képen az egyi nyilas
    féreg az EU zászlóval a fenekét törli. Jó lenne az õ pofáját, és a kis Novák-Goebbels pofáját egy Kalasnyikovval “törölni”.
    3. Ki kell rúgni ezt a szemétládát az EU-ból, a NATO-ból és hagyni kell,
    hogy rohadjanak és dögöljenbek meg egyedül. Ez az egyetlen megoldás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  38. “…Ez az egyetlen megoldás…”

    - Téves.

    A megoldás az lenne, amit szoktam brit kollégáimmal beszélni néha, és amit nyilvánosság előtt egyelőre még senki nem mer kimondani itt sem, még Nick Griffin és pártja sem.

    Az angolszász hatalmaknak (USA, UK, Ausztrália, Kanada) összekapni magukat, és újragyarmatosítani az összes országot, ahol valami elmebeteg diktátor, és népe van, ÉS ahol van bármi is, ami energiahordozó, ásványérc, ilyesmi. Bevezetni a szigorú gyarmati igazgatást, aki velünk tart, prosperál, aki nem, az mehet a fenébe, kb. ezzel az alapelvvel.

    Az olyan nyikhaj, semmirevaló, hőbörgő, de amúgy semmi érdekes országokat, mint pl. amilyenné magyarsztán vált, utoljára megpróbálni jobb belátásra bírni, pl. az ilyen jobbik- féle szaragyúakat számolják fel, aztán kezdjenek el együttműködni.

    Ha ez nem megy, akkor a keménykedőket egy hatalmas fülessel elzavarnia francba. Aztán lehet hőbörögni, meg zászlóval segget törölni.

    Ezzel a többnyire magukat halálra ítélő liberális demokráciák megszűnnének ugyan, de a világ civilizált része nem fulladna anarchiába, és a fejlődés töretlen lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  39. Ez egy színjáték! Vona segedelmével akar a FideSS centrumnak látszani.
    (Nem véletlenül lépett ki, illetve zárták ki, mármint Vonáék, potenciális miniszterelnöküket.) Lejjebb mindig van!

    Néha arra gondolok, hogy Gyurcsánynak és Orbánnak még “hálásak” lehetünk, ha majd jó alakulnak a dolgok. Az egyik létrehoz, természetesen nem akarattal, hanem melléktermékként (sic!), egy normálisabb baloldalt, a másik,
    meg egy normálisabb jobboldalt. Ez idő tájt ugyanis mindkettő házmester színvonalú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  40. A “jobbik” (szarabbik) meg már mindjárt jelképesen hadat üzen az USA- nak, meg az EU- nak, közben eszement híveik valamiféle szexuális kielégülés állapotába kerülnek ezt hallván, mert hogy “megmutattuk ezeknek”!

    Ahogy nézem azt a hülye fejét, kurvai hisztina rendszeresen ebbe az állapotba kerül minden egyes szereplése alkalmával, szóval, jó példa.

    Áh, ez az ország kész… ahol ilyet meg lehet tenni úgy, hogy ehhez lényegében senkinek nincs szava sem – hacsak annyi nem, hogy “…nagyon helyes, menjen a fenébe az EU meg az ájemef, amúgy is kizsákmányolók, meg zsidók, szóval, vissza ne merjenek jönni…”.

    Itt már nem lesz rend. Magyarsztánnak szerintem lőttek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  41. Eldrad:
    Ahogy írtam elöbb:
    “3. Ki kell rúgni ezt a szemétládát az EU-ból, a NATO-ból és hagyni kell,
    hogy rohadjanak és dögöljenek meg egyedül. Ez az egyetlen megoldás.”
    A nyilasok, a Zazrivecz-Szalasik, másnéven a proli-csürhe – fõleg a vidéki
    bunkó söpredék – nem érdemelnek mást, mind a LEGKEMÊNYEBB
    bírósági eljárást a LEGKISSEBB kihágással szemben. Ezeket, mind a pestist,
    minden legális úton büntetni KELL, mert ezek csak a kemény kezelést értik.
    Például, ezt a nyilas suhanc Novákot is el kellene intézni. Ez láthatóan sulyos
    elmebeteg. Az ilyennek nincs helye a parlamentben.
    Azt hiszem igazad van, Magyarisztánnak lõttek.
    Good riddance – of bad rubbish…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  42. Errol volt mar egyszer egy nepszavazas. Vagy szavaztassanak ujra (kell e Fidesz, Kell e jobbik, kell e EU) vagy pedig el lehet huzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  43. Vona a csuti-féle polgári körök, a fajmagyarok politikáját folytatja. Az antiszemitizmus és a rasszizmus melegágyai ezek a társaságok voltak Magyarországon. Ebből egyenesen következik, hogy a jobbik a fidesz szélsőjobboldali szövetségese, akik kimondják azt amit a csuti ugyan támogat, de nyilvánosan nem ismer el. A Magyarországi fasizmus újjáéledését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  44. Megnézetném velük a tegnap látott Hitler haláltáborai című filmet, mielőtt korkedvezményes nyugdíjjal mennének börtönbe, hosszú, hosszú évekre.
    Elérkezett az idő a betiltásukra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  45. “..Megnézetném velük a tegnap látott Hitler haláltáborai című filmet, mielőtt korkedvezményes nyugdíjjal mennének börtönbe…”

    - Fölösleges, értelmetlen.

    Következőek lennének a reakcióik (következetességet ne keress bennük):

    1, Menj má’ a p..csába ezzel a holokamu szarral már megint…

    2, Olyan nem is volt, az csak cionista propaganda, hogy elrabolhassák a zolajat, meg a zaraboktó a földet.

    3, Ha volt is, megérdemelték, kár, hogy nem döglött meg mind ott

    4, Mit gyalázod má megint a magyart, mi közünk ehhez?

    És ezek különféle kombinációi.

    Hitleristákkal, nyilasokkal és ezek bármiféle támogatóival egyféleképpen lehet “tárgyalni”;

    - Egy erős lőfegyver veszélytelenebbik végéről, célra tartva, cél a náci.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  46. FELHIVAS !
    NYILATKOZAT AZ EU TAGSAG MELLETT!
    Elekktronikusan is meg lehet tenni.
    Tovabbitsa mindenki az ismeroseinek (ha az IQ>60), alatta kar az idoert!
    .
    http://szolidaritas.org/kozlemenyek__felhivasok/felhivas_-_level_jose_manuel_barrosonak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  47. Volt már ilyen “nemzeti” kezdeményezés:
    .
    “Siegelinde 2009.11.24. 23:34:10

    Fú, itt van még egy tök jó történet! Szintén az előző kommentemben idézett bizottági jelentésből. Figyuzzatok:

    “M. N. Műszaki rajzoló Marcaliban [Marczali]. Római katolikus magyar. A szovjet kormány előtt, majd alatt a mezőgazdasági minisztériumban dolgozott. 1919. augusztus 6-án tartóztatták le. Eleinte egész jól bántak vele, mert akkor még nem voltak ott fehér tisztek. Három nap múltán megérkezett Marcaliba egy tiszti különítmény. Augusztus 26-án vagy a körül hetven embert állítottak sorokba az udvaron. Tizenhét nevet olvastak fel, négy zsidót az egyik oldalra állítottak és tizenhárom keresztényt a másikra. Az egyik férfit, aki „vörös” katona volt, elvittek a keresztény csoportból. Leütötték, ráugrottak, péppé taposták. A férfit Ősz Ferencnek hívták. Kicsit később meghalt.

    Egy Johann Krenusz nevű tanárt szintén kivittek a sorból, és megvertek.

    Ezután egy katolikus papot vettek elő, és vertek meg.

    A papot annyira szerették, hogy az egyházközségébe tartozók petíciót írtak szabadon bocsátása érdekében. A pap haját a többi fogoly szeme láttára tépték ki. Kiszúrták az egyik szemét, és szuronnyal döfködték.

    A négy zsidóból kettőt, Dénes Izidort (hivatalnok) és Lobl Leopoldot (tanár) kivittek, és a tisztek a többiek szeme láttára véres cafatokká verték a heréjüket. A kb. 65 éves Lobl kínjában összepiszkította magát, mire az egyik katona a szuronya hegyéről etette meg vele saját ürülékét.

    Úgy tájékoztattak minket, hogy kell lennie írásos bizonyítéknak Marcaliból a főorvos (Fülöp) aláírásával.

    Mikor a fent leírt kínzás véget ért, a többiek is fejenként 100 botütést kaptak. Ezután mind a tizenhetet, beleértve Ősz holttestét, felakasztották egy nagy fára az udvaron. M. N. és még ketten cellájuk ablakából látták a tizenhét holttestet.

    A börtönigazgató tiltakozott az akasztás miatt, de Prónay kapitány megfenyegette, hogy ne merjen beleavatkozni, az meg a következményektől tartva felhagyott a tiltakozással.”

    Ez ám az ízig-vérig magyar ember! Ez ám a tiszti becsület!”
    .
    Őseik nyomdokán haladva egyszer már eljutottak idáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  48. Eldrad 11:45 igazad van.
    Egy csörgõkígyóval nem állsz le érvelni ha támad, hanem lefejezed. Kész.
    Túlavasúti 15:05
    Igen, hát ezek a förmedvények Vona-Sz@revicz és társai szellemi elõdei.
    Ez egy igaz “kultúrnép” “uriembereinek” viselkedése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  49. Ezeket a szellemileg visszamaradott ganékat,be kéne zárni pár hétre egy koncentrációs táborba,hagy szokják a “jót” varga miklóst is eláshatja magát…ő énekelte,hogy szeretem őt, a vén európát…most meg ott rontototta a levegőt ezek közt! Bocs,miklós,nem érdemled a nagy betűt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  50. A Fasiszták és nyilasok című cikkhez nem tudok hozzászólni, valamiért zárva az ablakom… Tehát megteszem itt. A Klub rádió mai műsorából idézve, ” A társadalom kb. két harmada marginalizálódik, menthetetlenül lecsúszik”. Nos. Az elmúlt húsz évben megtörtént a pártállam közvagyonának ellopása. A következő tíz évben megtörténik a lakosság 2/3-a magánvagyonának az elrablása is.Az ingatlanoké már folyik a termőföldé jövőre kezdődik….A Jobbik polgárháborús jóslatai ebből a folyamatból erednek. Még havas Henrik is megjegyezte, hogy akár fegyveres harc is lehet ennek az 1990-ben indított projektnek a vége. Hogy ilyesmi be ne következzék, meg kell előzni a katasztrófát. A jobbik elgondolása szerint ( bár nyíltan tagadják) ez a parlamentarizmus felfüggesztésével és nyílt diktatúra bevezetésével oldható meg, illetve az ország szerintük bele fog kényszerülni mindebbe. (Isten mentsen meg tőle..!) Ez itt nem az 1930-as évek Németországa, hanem a 2010-es évek Kelet-Európája. Kérdés: Ki irányítja ezt a folyamatot és mi a valódi célja vele ? Mert, hogy nem spontán, az biztos !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Fasiszták és nyilasok egymás közt 2012. január 28. szombat | AN

Tarlós István iráni barátai 2012. január 20. péntek | Lázár György

SZEMA: A Fidesz nem különbözik a Jobbiktól 2012. január 15. vasárnap | AN

A nyilasok elégették az Unió zászlaját 2012. január 15. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos