Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tanuljunk könnyen, gyorsan fideszül! 2011. szeptember 21. szerda 15:14 Forrás: facebook

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tanuljunk könnyen, gyorsan fideszül!

Budapest – Fideszül tanít minket Gyurcsány Ferenc a facebookon, mert szerinte érdemes megtanulni fideszül ahhoz, hogy tudjuk, mi mit jelent valójában.

Nézzük:

“ha azt mondják, hogy megvédik a nyugdíjunkat, akkor ez azt jelenti, hogy ellopják a magánpénztári megtakarításunkat,

ha azt mondják, hogy adót csökkentenek, akkor felemelik az ÁFA-t,

ha azt mondják, hogy bevezetik az egykulcsos adót, akkor az lesz egy kulcs, aztán meg még egy, miként tegnap bejelentették, de azt „hozzájárulásnak” fogják hívni,

ha azt mondják, hogy az egykulcsos adóval senki nem jár rosszul, az azt jelenti, hogy mindenki rosszul jár, aki havi 220 ezer forintnál rosszabbul keres,

ha azt mondják, hogy csökkentik a vállalkozások terheit, akkor ez azt jelenti, hogy jelentősen megemelik a bérköltségeket,

ha azt mondják, hogy nem lesz tandíj az egyetemeken, akkor az azt jelenti, hogy minden korábbinál több egyetemistának kell százezreket fizetni félévenként a tanulásért,

ha azt mondják, hogy a Déli Áramlat megépítése hazaárulás, akkor kormányra kerülve teljes mellszélességgel kiállnak a vezeték mellett,

Folytatnák?”  – teszi fel a kérdést végül Gyurcsány Ferenc.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +40 ( 40 szavazatból)
Tanuljunk könnyen, gyorsan fideszül!, 5.0 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Ki kell állítani egy lexikon-készítő bizottságot, mert ebből több ezer van már az AN kommentek között is idézve. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  2. megvéd,csökkent, bevezet, jól jár,nem lesz = hazudik,hazudik, hazudik hazudik,hazudik.Pofátlanul, aljas módon,cinikusan,arcátlanul,szemérmetlenül.
    “Hajrá Fidesz, Hajrá Fülkeforradalmárok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  3. Szerintem is ki kellene plakátolni mindenhová az elmúlt évek Fideszes ígéreteit és a mai tettei mellé. Nekem az tetszik a legjobban, hogy mindenki érezni fogja, napról napra jobb lesz. Meg hogy a magyar ember szereti az erős forintot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  4. Nem kell “megtanulni Fideszül”, csupán a logikai negációt kell művelni!
    Ha minden állítást, ami tőlük származik ellenkezőjére fordítjuk, már tudunk is Fideszül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  5. Ha azt mondjak: Fiatal Demokratak Szövetsége, akkor azalatt Vén Fasisztak Csürhéjét kell érteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  6. “Ne arra figyeljenek amit mondok, hanem azt figyeljék, amit csinálok…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  7. Túl az ország anyagi romba döntésén, és teljes ellehetetlenítésén, az okozott erkölcsi kár mértéke megítélhetetlen. Orbán valamikor bekövetkező bukása után több emberöltő szükséges a mindent a helyén értő, értelmezhető, valós magyar beszéd újbóli elsajátításához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  8. Ha azt mondja Martonyi, hogy nincs még álláspontjuk a palesztin államiságot illető BT szavazástra, akkor borítékolni lehet, hogy VAN, de az az arabok javára…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  9. Az egész fidesz egy rakás korrupt szemétláda csoport.Van pofájuk hangoztatni mit adnak a népnek,holott nem adnak hanem csak elvesznek.Orbán helyébe havi több millió forintos keresettel a zsebembe(amiből se rezsi se egyéb kiadás)könnyen pofáznék.Próbálna meg egyszer az átlag reálbérből élni majd akkor megtudná mi a magyarok istene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  10. Van egy háborús veteránunk az Orbán. Ő állandóan harcol valamiért. Én inkább háborodottnak látom. Nem a Mejn Kampf -ot kén olvasgatni, hanem Széchenyit, Kossuthot és a többi jeles magyart. A Deák Ferenc lehet, hogy megerőltető lenne számára.
    Mondta Széchenyi: “A politika terén is igen célszerü az embernek azon taktikát követni, hogy ne védelmezze azt ami megtámadva nincs.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  11. Szeretném megvédeni a fide SS , joBBik ,Isten által idehelyezett vezetőinket a népharagtól ,
    szeretném megvédeni a pénzüket nehogy vissza keljen fizetni 98%-át ,
    szeretném megvédeni azt az igazságot amit ránk akarnak erőltetni,
    szeretném megvédeni a családjukat ne hogy szegénységben keljen élniük ezután,
    szeretném megvédeni a tanáraikat a szégyentől,
    szeretném megvédeni őket a bírósági ítéletektől,
    szeretném megvédeni attól még őket hogy teljesen elbutuljanak,
    szeretném megvédeni őket még sok mindentől de hát ezt akarják!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Ahhoz, hogy ezeket megértsük újból kéne születni, vagy legalább is egy nagyobb agyműtéten kéne átesni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  13. Nekem az tetszik, hogy néhány hete OV kijelentette, hogy a többkulcsos adó tette tönkre az országot. A hétvégén meg azt mondta, hogy a bankok tették tönkre. Most akkor melyikük? Ki lesz a következő ellenség? A biciklisták*?
    * az ismert vicc nyomán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  14. Jó propagandaszöveg, de én inkább azt javaslom, hogy ne tanuljunk újbeszélt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Báthory Ödônke:

    A felsorolasbol hianyoznak meg a vöröshajuak, a zsidok es a komcsik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. Ha azt mondják, megvédik a népet, rá fognak rontani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Fidesz – magyar fordítási gyakorlat:

    Drága Viktorom!
    Teljesen belédszerettem.Na’ nem első látásra,csak úgy ahogyan teltek az évek,egyre inkább elhatalmasodott rajtam ez az érzés.
    Meglehet,ha most ismernélek meg,pillanatok alatt eluralna a szerelem, mivel a korábbi tenmagadhoz képest rengeteget fejlődtél,sármosabb lettél és cizelláltabb lett intellektusod is.Szeretlek igazmondásaidért ,jó lelkedért,empátiás képességedért,szeretlek mert mindig hithű,és elkötelezett voltál (KISZ titkárként ,liberális forradalmárként a Bibó iskola eszmeiségének követőjeként,és fasisztaként is egyaránt káprázatosan szerepelsz és szerepeltél ) Szeretlek,mert a nép boldogulásáért élsz,támogatod az elesetteket,hagyod hogy idős emberek kézfejeden tisztogassák szájukat.Számomra te vagy az EMBER! Köszönöm,hogy egy levegőt szívhatok Veled!
    Remélem még száz évig fogsz élni és vezetni minket,kis butus magyar embereket,kik már régen ellehetetlenültünk volna Nélküled!
    Köszönöm kedves szüleidnek,hogy felneveltek és elengedték a kezed,hogy irányítsd e sokat szenvedett hazát!!
    Áldja meg Őket érte a Jóisten!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  18. Ahogy egy kommentelő írta a varánuszon:
    Látod, hülyegyerek, Gyurcsány abban is különb Orbánnál, hogy legalább zárt ajtók mögött, a sajátjainak be tudta ismerni, hogy elkúrta, a te szent embered meg még önmagának sem hajlandó. Ezek után lehet köpőcsészének használni Gyurcsányt, ahogy a hozzád hasonló kretének teszik, de a napnál is világosabb, hogy a fasorban nincs hazudozásban/ostobaságban/pofátanságban/elkúrásban, a te drága vezéredhez képest. Tudom, ciki, de sikerült Fletót is alulmúlni, ami lássuk be, szép teljesítmény, főleg 2/3-dal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. Gömbös Gyula kormányfőként a „Nemzeti Egység” megteremtését tekintette legfőbb céljának. Ennek fontos eleme volt minisztere, Hóman Bálint által a kormány „NemzetiMunkatervében” megfogalmazott elv, „az egységes magyar világnézet kialakítása”. Gömbös is majd kétharmados (63 százalékos) többséggel rendelkezett, de ez a Bethlent követő, konzervatív többség éppenséggel a legfőbb akadályt képezte a miniszterelnök előtt. Ezért szervezte át pártját (Nemzeti Egység Pártja — NEP), építette ki vidéki szervezeteit, toborzott hatalmas propagandával – gyakran manipulatív eszközökkel – tagokat, akik belépéskor aláírásukkal fogadtak hűséget a „Vezérnek”. Miként a Gömbös által személyesen kinevezett helyi és területi vezetők is. A párt dokumentumai és vezetőinek szónoklatai egyértelműen bizonyítják: csak azt tekintették becsületesnek és magyarnak, aki csatlakozott a párthoz, vagy legalább annak elveit vallotta. Gömbös persze nemcsak a párt, hanem az általa megszervezett „egész magyar nemzet” vezérének tekintette magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Az, hogy fideszül beszélni megtanulunk, édes kevés. A fideszbeszéd klónozását is el kellene sajátítanunk. Ha másnak nem, hát azoknak, akik eredményesek akarnak lenni Orbán ellenében. A többieknek elég lenne, ha csak értik a lényegét.
    Nos: Orbán bebizonyította, hogy ha többen mondják ugyanazt, lehetőleg betű szerint, amit ő kitalál, akármilyen baromság legyen is az, bármilyen kérdésre, bármilyen alkalomkor, birkaország lakosságának egyharmada bégető áhítattal ismételgeti a szavait.
    A fideszül nyelv klónozása az agytekervények működésének tökéletes kikapcsolásával sajátítható el. Szükségeltetik még a lélegzetnélküli hadarás készség szintre fejleszése, és rinocérosz vastagságú hámréteg az orcán.
    Semmi más nem kell hozzá. Ha ez megvan, oly jövedelemre lehet szert tenni vele, amennyinek összeszedését a nyuggerek takarékoskodásának elzebrálásával csak össze lehet rabolni…

    Vigyázat, fideszül beszéd közben tilos bekapcsolni bárminemű agyműködést, mert hamarosan Fodor-tünetek, vagy Mádl-vírusok válhatnak akuttá, ami a jóvátehetetlenül kiváltja a fideszpiramisból történő kipottyanást.
    Ha valaki előre kíván lépni Kubatov lajstromlétráján, ezen ismeretek alapján megteheti.
    Azok pedig, akik vissza kívánják adni a magyar szavak valódi értelmeit, legalább a módszert alkalmazzák: ne hagyják egyedül harcolni Gyurcsányt, sorakozzanak fel vagy mögé, vagy mellé, és hozzá hasonló vehemenciával mutassanak rá a hazugságokra…
    Mert ha többen mondják ugyanazt, talán elhiszi birkaország lakosságának kétharmada azt is, ami értelmes mondanivaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Aladár a Fidesz bolygón Fideszül tanul.
    http://www.youtube.com/watch?v=IbIZgvr08aI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Nem Fideszül kell megtanulni, hanem a Fidesz összes disznóságát, dilettáns döntéseit, elhamarkodott törvénytelen törvényeit kellett volna már rég összegyűjteni és nap, mint nap szembesíteni ezekkel őket. Talán Mesterházynál már leesett a tantusz, de félek elég késő. Iszonyatos kommunikációs adósságuk van. Már a Fidesz választásokat követő pár hónap intézkedései után le kellett volna szedni róluk a keresztvizet és támadni támadni és támadni őket. Ép elég municiót szolgáltattak, nem került volna nagy megerőltetésbe jól pellengérre állítani őket. Tőlem tehették volna Fideszül is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Egyszerű ez:
    Amit mondanak , annak az ellenkezője értendő.
    Mit kell ezt ragozni ? Régen észrevettem már…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Erre a rövid időre? Minek?

    D-DAY!
    Legyen az Új Demokrácia ünnepe, amikor megszabadulunk ettől a mocsoktól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Tisztelt Gyurcsány Úr ! A példálózásokból kimaradt az üzemanyag téme. Önt hazaárulónak kiáltották ki mert nem csökkentette a jövedéki adótartalmát.Hiányzott volna a költségvetésből. Most jövedéki adó tartalmat emelnek, plusz ÁFÁT. indok kell a költségvetésbe a pénz. Ez esetben mindenki Szépfiú. A múltkor Matolcsy kikérte magának, hogy nem adót emelnek. szerinte csak ÁFÁT. A magyar törvények szerint, a magyar nyelv alapján az ÁFA egyfajta ADÓNEM. Általános Forgalmi Adó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Igazatok van! Csak egy dologgal egészíteném ki. Ez nem most kezdődött. 2002-ben az elvesztett választás után csak annyit kellett tenni, hogy a fidesz beszédeknél, híradásoknál behelyettesíteni a megfelelő szót. Szinte mindig, mindennek az ellenkező volt igaz annak, mint amit a mindig igazat mondó szeretett vezérünk mondott.
    Viszont most már félek. Ha az országot akarja védeni, akkor lehet, hogy menekülni kell. És örülnék annak, ha a nyugdíjamat békén hagyná. Isten Őriz, hogy OV védje meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. droxin – minden nemzedéknek kijut. Nekik Gömbös, nekünk Gömböc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. A mai parlamenti közvetítés alapján megállapítható, hogy Orbán szétitta a fejét. A szétesett és merev kövületté keményedett arcvonásai egy idült alkholistára emlékeztetnek.
    Ezt az állapotleírást hogy mondják újfideszül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

De mi lesz szegény Schmitt Pállal? 2011. szeptember 23. péntek

Amiért nem ment el Gyurcsány a frakcióülésre 2011. szeptember 22. csütörtök

Úgy döntött a frakció, hogy nem dönt 2011. szeptember 22. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos