Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány önfeláldozást vár az MSZP-s képviselőktől 2011. szeptember 21. szerda 21:39 Forrás: klubradio.hu

  • Hozzászólások(127)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány önfeláldozást vár az MSZP-s képviselőktől

Budapest – Gyurcsány Ferenc szerint az MSZP-frakció tagjainak fontosabb kell, hogy legyen a baloldal sorsa és radikális megújítása, mint személyes egzisztenciájuk. Hozzátette, kezdeményezésük nem a képviselőcsoportnak, hanem az MSZP-nek, a kongresszusnak szól, “a frakciónak nincs dolga vele”, csak az egyes képviselőknek. Épp ezért – folytatta – nem megy el a holnapi rendkívüli frakcióülésre, amelyet Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető kezdeményezett az ügyben.

A volt miniszterelnök kérdésére így indokolta, hogy az általa vezetett Demokratikus Koalíció Platform azt javasolja: a szocialista képviselők erősíttessék meg mandátumukat az őket jelölő párttagokkal. A korábbi kormányfő egy gödöllői sajtóbeszélgetésen hangsúlyozta: nem számít arra, hogy javaslatuk miatt kizárják a frakcióból vagy a képviselőcsoport kettészakad.

Elmondta azt is, a Demokratikus Koalíció hét országgyűlési képviselője aláírt egy nyilatkozatot, amelyben felajánlják, hogy az őket jelölő szervezet tagjai döntsenek mandátumuk megerősítéséről vagy megvonásáról. Gyurcsány Ferenc szerint “felemelő, történelmi pillanat” lehetne, ha a többi szocialista képviselő csatlakozna hozzájuk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 8 szavazatból)
Gyurcsány önfeláldozást vár az MSZP-s képviselőktől, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(127)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

127 Reader’s Comments

  1. Kekec te meg nem gondolkodsz mert nincs mivel,nekem semmi közöm nincs a hogy ez a horda van hatalmon ,de elolvashatod újra mit is írtam és megérted az egyszerű emberek szavát mert ezen bukott el minden,hátha mégis megvilágosodik a homály nálad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  2. Az, hogy “minden politikus lop” az a szélsőségesek dumája – mindegy, hogy jobb vagy bal. A szélsőségesek képtelenek tanulni.
    Tehát Kapitány szélsőséges. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Tehat: « Ám én azt nagyon fontosnak tartom, hogy megpróbáljam azoknak felnyitni a szemét, akik hamis próféták tanaira hivatkoznak.» mondta itt valaki. Nosza uccu neki!
    Eccerü emberek gyertek, gyertek!! Itt osztjak az észt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. Kapitány milyen ismerős az érv nélküli személyeskedés és a jelzők dobálása.
    Papgájkommandó az összefoglaló nevük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  5. Gets ha az vagyok akkor ilyenek tettek azzá mint te ,akik még arra sem képesek hogy felfogják mit is írtam .Ajánlom Kertész úr sorait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  6. Aszt csak azok tudnak osztani akinek van ,te biztos nem fogsz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  7. Miért nekem gügyöksz álnaiv olvasd te is Kertész úr sorait

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  8. Röhej hogy gyurcsányt Deákhoz meritek mérni talán Gyurcsokhoz az jobban illik rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  9. http://dkp.hu/news/details/249
    Érdemes olvasni – felmerült kérdések jó részére van válasz benne!!!!!!!!! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Kapitány!
    Meg vagy sértve, mert azt hiszed nem olvastuk a böffentéseidet.
    Én meg azért mert te nemcsak, hogy nem elég figyelmesen olvastad Kertész szavait, de nem olvastad a hozzászólások jó részét és olyanoknak ajánlgatod Kertész sorait, akik többszörös egyetértésüket és megértésüket kinyilatkoztatták.
    Ezek után javaslom, hogy vedd be a nyugtatódat, vagy húzz el innen máshová mocskolódni, de inkább tanulj jómodort, politikát, meg ami előre visz az életedben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  11. gets: a papagájt nem lehet gondolkodásra bírni, másokat ismételgetnek, akik ugye szintén nem vitaképesek, csak monologizálnak.
    Scroll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. A jaj igazad van meg kellene tanulnom a tolvajok nyelvén

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  13. 1. Nem lenne szabad lebecsülni semmilyen jelzést akár a Jobbik előretöréséről szól a hír, akár arról, hogy nem kizárólag Orbán betartásai miatt jöhetett létre a kétharmad, hanem az is romboló volt, hogy a szoci képviselők is legfőképpen kizárólag a saját zsebüket tömték.
    2. Valamit nagyon nem jól csinálunk az eddig tapasztaltak szerint, ha a mi oldalunk csak stagnál, azaz az eddigi hozzáállásunkat, módszereinek meg kell újítanunk.
    3. Az a nagyon jó az ilyen szabadelvű fórumokban, hogy annyi különböző nézet jön elő, amelyekből biztosan olyan eredőt találni, ami erősebbé tehetne bennünket.
    Én igenis felvállalom, hogy Deák és Gyurcsány között mind elhivatottságban, mind az adott történelmi helyzetek tekintetében, mind pedig a rendkívül nehéz helyzetből kivezető út megjelölését értve, emberi humánumban nagyon sok hasonlóság van.
    Utoljára 1848 után voltak a mostanihoz hasonló feladatok, és sajnos a 89-es köpönyegváltás óta Gyurcsányon kívül egyik kormányfő sem tudott felmutatni jobbító ötletet hozzá hasonló színvonalon. Kvalitás tekintetében ő áll Deákhoz legközelebb.
    Persze, lehet másképp gondolni, ám azt se kell elfelejteni, hogy nem ez a témája ennek a topicnak,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  14. Ja a munkás ember az böffent,és tanulatlan,meg papagáj,meg húzzon el ez aztán baloldali gondolkodás,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  15. De közben az egész baloldali elit és tisztikar, beállt a harácsolók, a korruptak, a tolvajok közé, elárulva nemcsak az eszmét, de konkréten a baloldal közkatonáit.A vezér az nem tartozik az elitbe??????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Kedves Kapitány! Kérlek értékes gondolataid közzétételében szünetet tartani szíveskedjél, mert amíg azok magvas termései fejemben valódi-és műtrágyában gazdag talajra hullanak, majd ott gyökeret verve szárba szökkennek, sok idő telik el. Kérlek légy tekintettel gyarló állapotomra és adj időt hallagtásoddal! Nagylelkűségedet előre is köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Na kezd egyre nagyobb lenni a rajongó táborom.öreg a demokrácia nem a hallgatás ,nagyon nem bírjátok az igazságot egyébként nem fontos itt lenned.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  18. Kapitány!”egyébként nem fontos itt lenned”
    Ahogy neked sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  19. Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  20. Csak még azt szeretném kérdezni ha nem akarjátok vagy nem értitek mit akar a közkatona hogy akartok csatát nyerni,vagy lehet nem is akartok????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  21. Kapitány: a Graham idézet nekem is a kedvencem – legjobban akkor szeretem, amikor olyan adja elő, aki korábban mindent tutibiztosan ad elő. Talán GONDOLD ÁT, ne csak idézd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  22. Mint általában – Pupu fogalmazta meg nekem a legszimpatikusabban:
    Nem nyerő magatartás ez, szembe kellene nézni a társadalmi hangulattal, tudomásul kellene venni, hogy eljött az a perc, amikor részvételük a politika első vonalában nemkívánatos, mert pusztán a ténnyel, hogy ott vannak – ahol, ártanak a pártnak.
    Másik nagyon fontos dolog, amit illene tudomásul venni, az egy természetes folyamat következménye – az öregedésé.
    Egy roppant kiélezett helyzet kezeléséhez nem elégséges a hosszú évek során megszerzett rutin, ide lendület kellene, friss szemlélet, új megoldások, rugalmas agy és komoly fizikai állóképesség.
    Minden tiszteletem dacára meg kell mondjam, hogy nem hiszek benne, hogy a pártgerontokrácia fogja teherbe ejteni a mai magyar baloldalt.
    A dolog már régen generációs konfliktussá terebélyesedett volna, ha a Szocialista Pártban lennének generációk, de nemigen észlelhető a létük.
    Itt öreg emberek akarnak vezetni öreg embereket, a fiatalok közül meg azokat támogatják, akik alkatilag alkalmasak arra, hogy ugyanolyan öregesen baktassanak, mint ők teszik.
    http://www.pupublogja.hu/2011/09/mandatumok.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. l…szt kekec, hogy klasszikusokat idézzek, a bankszámlán kívül nem akarnak azok senkit sem vezetni.
    A saját tököm meg tele van az állandó baloldalozzással, baloldali érzelemmel, akinek ilyen gondja van, menjen orvoshoz.
    Magukat politikusnak vélő percemberkék ugyan dobálóznak ilyen hülyeségekkel, jó lenne sitt pali helyett valóban védeni a magyar nyelvet, de főleg a hülyeségtől, és avítt fogalmak feltámasztásától, a rovásírás és hasonló baromságokat hagyjuk meg a sok baromnagymagyarnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Álnaiv
    2011. szeptember 24. szombat
    15:56
    A nyelvtörténészek nem tehetnek róla, hogy néhány fantáziátlan politikus hamis élmények feltámasztására használja a rovásírás avitt gyökereit, a baloldalról meg ennek elolvasása után kérném a kritikádat: http://dkp.hu/news/slider3
    Étrdekelne, hogy ez miért hülyeség. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Álnaiv – ál naiv.
    Lehet, hogy neked a “tököd is tele van” a baloldallal – de a jobboldali fasisztoid diktatúra ellen csakis a baloldal a természetes ellenfél. Az avítt nemzetieschkedő mindenféle manírral meg nekem is tele van a tököm. De főleg a demokrácia leépítésével, az ország múlt századba döngölésével, a nemzetközi versenyben való lemaradásunkkal, az életkörülmények eddigi és előre látható rontásával.
    Ezek mellett curvára nem érdekel, hogy neked mivel van tele a tököd – akárhol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. kekec
    Ha lenne Hunniában valódi jobboldal, az is ellenfele lenne a fasisztáknak. De nincs.
    Mint ahogy nincs baloldal és nincsenek liberálisok sem. Felszívódtak, eltüntek, egy részük pedig átállt a győztesek mellé.
    A helyzet ijesztő. Orbán évtizedekre bebetonozta magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Gyozo – vannak liberálisok, egyenként is, de a SZEMA nevű csoportosulásban is – láttam már néhány egész jó szöveget tőlük. És találkoztam az Mdf maradéka mellett kitartó értelmes, szimpatikus konzervatív szövegekkel is (Zimányi) ráadásul Bauert és Debreczenit sem igazán a baloldalhoz sorolnám. Vagy sikerül Gyurcsány terve egy középutas, széles alapokon támogatható pártformáció létrehozására – vagy/és kellene egy közép-konzervatív párt is. De amíg látok liberális pártkezdeményeket – jobboldalt csak a nihilt. Pedig jobboldalt arra figyelnének fel, amit az általuk is tisztelt emberek mondanak – a baloldalt elintézik az elmúltnyócévezéssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Aki Orbánra szavaz, az Putyinra szavaz 2014. március 25. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos