Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tollhegy: Ráhel saját lábán 2014. december 19. péntek 16:33

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tollhegy: Ráhel saját lábán

Ha van ellenszenvesebb az Orbán családban még Orbán Viktornál is, akkor a gyerekei azok. Mármint a gyerekei közül azok, akik eddig nyilvánosan is megszólaltak. Nem olyan jó leírni ezt, mert az ember szívesen elválasztaná a kedves vezető családtagjait, különösen a gyerekeit a vadbarom apjuktól. De ezek a gyerekek pontosan tükrözik az apjuk természetét, ami nemcsak öröklés, de nevelés kérdése is.

Orbán fia, a futballsikereket pályája elején feladó Gáspár, miután szóvá tette a sajtó, milyen jogcímén és kinek a pénzén ült a futball-vb VIP páholyában, pimasz és pökhendi stílusban oktatta ki a magyar sajtót, hogy ő nem közszereplő, és amíg nem lesz az (ez lehet fenyegetés is), addig vele senki ne foglalkozzon. Mire a tojáshéjat megigazították a fenekén, és közölték vele, hogy éppen ezért kérdezik, mi a bánatos lószerszámot keresett ő nem közszereplő létére az államfőknek fenntartott helyen, és mutatná meg, kinek a pénzéből utazott a vb-döntőre, és ki fizette a szálloda díját? Ő vagy a magyar adófizetők? A kérdés jogos, az erre adott válasz ütésért kiált.

Ha Gáspár öcsénknél van még taszítóbb Orbán gyerek, akkor az minden bizonnyal Orbán legidősebb (és láthatóan legszeretettebb) lánya, Ráhel, aki mint írja hisz az apjában, és ha nem marad meg a szállodaiparban, ő lesz a következő magyar királynő. Ezt a zsidó nevet még akkor kapta, amikor apja liberális volt, mai fanatikusai Zsidesznek hívták a Fideszt, a gyerekeit pedig a ma üldözött Iványi Gábor keresztelte. Ráhel nem először oktatja ki a magyar népet, noha eddigi legnagyobb teljesítménye az oldalán fityegő fatolvaj, akit férjül választott. Kiváló választás, a gyerek olyan cégnél dolgozik, amelyik kamionnal hordja ki a közvagyont felesége apjának jóvoltából. A fatolvaj telitalálat az Orbán rablótanya legidősebb lányának. Még esküvőjükön is elloptak egy mobiltelefont, amit DNS-vizsgálatokkal kerestek a személyzeten, megfeledkezve arról, hogy a személyzet egyszerű emberekből állt, a vendégsereg viszont címeres gazemberekből és gátlástalan rablókból, Viktor apuka barátaiból és kegyenceiből tevődött össze.

Nos, Orbán Ráhel újra megszólalt, és átvilágította magát, miután a magyar sajtó megint azt kezdte feszegetni, hogy ha az apja nem lop (ez csak elméleti feltevés, mert a strómanja is milliárdokról feledkezik meg), akkor miből fizeti a család a méregdrága svájci iskolát. Ráhel közölte, hogy “férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük”. Kislány, hát még a fatolvaj férjed sem a saját lábán áll, hanem apád tömi bele a pénzt. Bárcsak látnánk egyszer, hogy a saját erőtökből boldogultok. Reméljük meglátjuk egyszer a szemeinkkel, miután apád túl van a vagyonelkobzáson, és a svájci számláit is zárolták.

Bartus László

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (262 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +439 ( 463 szavazatból)
Tollhegy: Ráhel saját lábán, 4.9 out of 5 based on 262 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos