Ronai and Ronai
AMERIKAI

A kollaboránsokat bojkottálják a demokraták 2014. október 13. hétfő 5:15 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A kollaboránsokat bojkottálják a demokraták

Budapest – A liberális demokrácia híveit és a jogállamot pénzért eláruló kollaboránsok szövetsége újabb megsemmisítő vereséget szenvedett, miután a rendszer igazi ellenségei nem mentek el és nem szavaztak rájuk. A Gyurcsány-vezette hazug stratégia, amelynek egyetlen célja a politikai túlélés és az egykori baloldal bedarálása, csődöt mondott. A kollaboránsok mehetnek Orbán pénztárához. A demokraták kifejezték az elutasításukat irántuk, és szervezik az emigrálást.

Orbánt újra bebetonozta Gyurcsány a hatalomba, legitimálta vezérkultuszra épülő pátrjával és az “összefogásba” zsarolt többi kollaboránssal Orbán fasiszta diktatúráját. Gyurcsány bandája ezúttal is megsemmisítő vereséget szenvedett, de úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. Míg Orbán Magyarország győzelmének, Gyurcsány Magyarország mélypontjának nevezte a történteket. Azon már nincs is mit csodálkozni, hogy mindketten Magyarországgal azonosították magukat. Nem Magyarország győzött, hanem a fasiszta diktatúra, és nem Magyarország van mélyponton, hanem Gyurcsány és az összes álellenzéki kollaboráns, akik felesküdtek Orbánra és az illegitim antiszemita alaptörvényre. Azok, kik pénzért eladták a Köztársaságot.

Az ország nagyobb része a távolmaradásával mondott lesújtó véleményt mindkét társaságra, és nem vesz tudomást arról, amit a fasiszták és a velük kollaboráló banda folytat egymással. Gyurcsányék egyetlen helyet sem nyertek, mindössze az a néhány polgármester győzött, akiknek munkájával elégedettek voltak az ott lakók, függetlenül attól, milyen borzalmas pártok és politikai kalandorok állnak mögöttük. Szigetvári ebben a kampányban is bebizonyította, hogy nála rosszabb politikai stratéga még nem született, az elmúlt három évben egyetlen stratégiai vagy taktikai elképzelése sem jött be. Totális alkalmatlansága azonban sajnálatos módon nem garancia arra, hogy egyszer eltűnik végre a közéletből, és ez semmi jót nem ígér.

Még mindig az MSZP szerepelt legjobban, ez az egyetlen párt, amely a Fideszen kívül még létezik, a nácikat leszámítva. Gyurcsány személyi kultuszra épülő konglomerációja gyenge lábakon áll, ha a liberális álellenzéki média nem támogatná, és nem tartaná fenn a létezésének látszatát, sehol nem lenne. Az MSZP kezdi felismerni, hogy évek óta Gyurcsány játékszere, aki zsarolással és mindenféle trükkel felszámolta a párt önálló mozgásterét. Ez a választás bebizonyította, hogy nincs tovább miért hazudozni az “összefogásról” és engedni a haszonleső ballib értelmiség nyomásának. Ha nem akarnak megszűnni, szembe kell fordulniuk ezzel a zsarolással. A kérdés az, hogy a párt mennyire van a Fidesz kezében, a pártpénztárnoki uralomban kiépült szálakat el lehet-e vágni. Simicska irányítja-e az MSZP stratégiai döntléseit vagy nem? Lehet-e egy önálló, szabad ellenzéki pártot építeni a romokon, vagy sem?

A kampányban üdítő megnyilatkozásai egyedül Bokros Lajosnak voltak, aki elsőként nevezte következetesen fasisztának és diktatúrának Orbán rendszerét, és az egymásnak írogató liberális tintanyalók sem merték emiatt lehülyézni. Feltűnő volt, hogy érveit autentikus bibliai idézetekkel támasztotta alá, amely hitelesítette szavait és pártjának igazi konzervatív jellegét, amely igazi jobboldali alternatíva lehet a hagyományos horthysta fasiszta klerikális jobboldallal szemben. Az teljesen érthetetlen, miért Bokros nem hirdeti meg az Orbán-rendszer és a rendszert legitimáló antidemokratikus választások bojkottját. Az egész kampányban ő tűnt az egyetlen komolyan vehető embernek a korrupt és ostoba bohócok között.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.2/5 (111 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -25 ( 253 szavazatból)
A kollaboránsokat bojkottálják a demokraták, 3.2 out of 5 based on 111 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos