Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kidobták az uniós zászlót a magyar Parlamentből 2014. február 13. csütörtök 21:25 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kidobták az uniós zászlót a magyar Parlamentből

Budapest – Gaudi- Nagy Tamás, ügyvéd, képviselő, családapa csütörtökön kétszer is eltávolította a parlamentből az uniós zászlót. Egyszer kidobta az ablakon, másodjára pedig kivitte a klotyóra. Kövér László még nem tiltakozott, miért is tette volna, neki nyilván kedvére való volt a móka.

Várjuk még Rogán Antal frakcióvezető elhatárolódását, valamint azt, hogy Selmeczi Gabriella kiálljon egy mikron mögé és sejtelmesen a megjelent sajtómunkások fülébe bugja a könyörtelen igazságot: ilyen példátlan brutalitást még soha életében nem tapasztalt. (Pedig ő már kiflit is lopott a Tesco áruházból.)

A Jobbik is megszólalt: Gaudi-Nagy Tamás csütörtöki akciósorozatát nem egyeztette a frakcióvezetéssel, és bár céljával, az uniós zászló végleges eltávolításával az Országgyűlésből a Jobbik egyetért, de félő, hogy nem ez volt a legalkalmasabb módja az ügy előbbre vitelének.

A történet, dióhéjban: Gaudi-Nagy Tamás csütörtökön kétszer is eltávolította a parlamenti ülésteremben található európai uniós zászlót. Előbb délelőtt vette magához az egyik európai uniós zászlót, majd csatlakozott hozzá a korábban szintén jobbikos, jelenleg független Lenhardt Balázs, aki az ülésteremben lévő másik EU-zászlót távolította el.

Ezután a Kossuth tér felőli folyosóra vitték, majd kidobták az ablakon a zászlókat. Gaudi-Nagy Tamás délután, a napirend utáni felszólalása után ismét eltávolította a parlamenti ülésteremben található európai uniós zászlót. A jobbikos politikus utolsó parlamenti felszólalásának végén tűrhetetlennek nevezte, hogy az EU-zászlót – amely szerinte a gyarmatosítás szimbóluma – visszahozták az ülésterembe.

Ezért ismét eltávolította, majd kiment vele a folyosóra és levitte a félemeletre, ahol a sokszorosító melletti férfi WC-ben helyezte el. Napirend utáni felszólalása után Gaudi-Nagy Tamást az ülést vezető Latorcai János kizárta az ülés további részéből.

A délelőtti eseményeket követően Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke azt közölte, hogy lesz következménye a tettüknek, de részleteket nem mondott. Az ülést vezető Jakab István azt jelezte, mivel az események nem az ülésteremben történtek, az Országgyűlés külön eljárást indít és megteszi a szükséges intézkedéseket.

A Jobbik közleményében úgy fogalmaz: a Jobbik egyetért azzal a törekvéssel, hogy a nemzeti szuverenitást megtestesítő Országgyűlés épületén nincs helye az Európai Unió zászlajának.

Az erre vonatkozó törvény ezen intézmény esetében nem is teszi kötelezővé az EU lobogójának használatát, sőt kifejezetten kivételt fogalmaz meg.

Így az uniós zászló kizárólag a házvezetés döntése miatt van az ülésteremben és az Országgyűlés irodaházának homlokzatán, ahonnan egy sajtótájékoztató keretében korábban Murányi Levente és Novák Előd szimbolikus tiltakozásul egyszer már eltávolította azt.
Ezen véleményüket korábban Vona Gábor elnökként levélben is jelezte Kövér László házelnöknek, kérve, hogy intézkedjen az uniós zászló eltávolításáról.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 28 szavazatból)
Kidobták az uniós zászlót a magyar Parlamentből, 4.8 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

69 Reader’s Comments

  1. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    Az EU székhelye tévesen Brüsszel. Helyesen Weimar.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  2. “tisztelthölgyeimésuraim”
    2014. február 14. péntek
    12:17

    Tevedsz, en az a fajta liberalis vagyok aki nem mondja meg a szomszedjanak, hogy mit ultethet a kertjebe.
    Az EU manapsag a burokratak fenyuzo eltartasarol szol. Az emberek “bonyolitokat” fizetnek rohadt sok penzert. Ahelyett, hogy az eletuket konnyebbe es szabadabba tennek. Nem szabad engedni a burokrataknak, hogy a nepen hatalmaskodjanak. Ezt mindenkinek eszre kellene venni nem csak a naciknak. ˙

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (18 szavazatból)
  3. Velemeny-szabadsag van. Ha a magyar tarsadalom egyes csoportjainak nem tetszik az unios zaszlo, akkor az elmult evtizedben kapott unios forrasok ra eso reszet szepen fizesse vissza es ezzel el van intezve a dolog. Neki is konnyebb, nekem is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  4. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Akkor kérjük h a jobbik nevű neonáci part mondjon le EU képviselő mandatumárol és a képviselők fizessek vissza(menőleg) a felvett képviselői díjakat. Az a település meg ahol jobbikos képviselő ül v polgármester van fizesse vissza az összes EU fejlesztési pénz v bontsál vissza az utakat, amik abból épültek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  5. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Ez a … lény EU jogi szakjogász. Ez a szakterülete. Ezek szerint az ellenségből él? Ez milyen képmutatás már. Jó hogy nem Tóra kutató, kabbala professzor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  6. “tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs
    2014. február 14. péntek
    13:53

    Nagyon rosszul gondolkozol. Az EU allitolag nem diktatura. Raadasul nem egy allando, hanem az emberek erdekeben formalni kell. Meg lehet nezni a youtubon, hogy a tejesgazdak, hogy tiltakoztak.
    http://www.youtube.com/watch?v=QNn0LmYvgwM
    remelhetoleg ugyanezt kapjak akacmezbol, es mondhatjak, hogy eljott a tejjel-mezzel folyo kanaan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  7. Tömören: parasztok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  8. Innen üzenem az összes próbanácinak, hogy Azerbajdzsán várja őket a baltás haverjaikkal együtt!!!! El lehet innen menni ha valami nem tetszik….kikérem magamnak, hogy egy ilyen agyament állat kisajátítsa magának a hazámat és azt híresztelje külföldön, hogy az én véleményem egybeesik az övével! Hát lóf@szt!!!!!! Aki ezekután a mai jobboldalra szavaz az mind hazaáruló és kész!!!!! Magyarnak az ilyen biztosan nem az….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  9. “Miféle kuplerájt csinált Kövér a Parlamentből? Hol voltak a biztonsági őrök? Miért nem akadályozták meg ezt a gyalázatos tettet? Ha valamelyik ellenzéki képviselő tüntet a demokrácia megcsorbítása, a magyar nép akaratának semmibevétele ellen, azt a Parlament elnöke megbírságolja.

    Aki második hazája, az Európai Unió jelképét a férfi WC-be cipeli, az nyugodtan ülhet a helyén? Mi lett ebből az országból? Miféle vircsaft folyik itt? A Jobbik azt szeretné, ha megint sorba kellene állnunk a környező országok határain, hosszú kocsisorokban, vámvizsgálatra várva.

    A Jobbik azt szeretné, ha megint háromévenként mehetnénk nyugatra. Ha a Jobbik azt hiszi, hogy hazánkat ismét vasfüggöny mögé zárathatja, akkor nagyon téved! Az Európai Föderalisták Uniója Magyarország Egyesületének tagjai nem engedik visszaforgatni az idő kerekét! Ha a jobbikosok annyira szeretnek ősmagyarkodni, akkor menjenek vissza a magyar őshazába, az Ural melletti orosz sztyeppékre!

    Az Európai Föderalisták Uniója Magyarország Egyesület az Országos Választási Bizottsághoz fordul annak érdekében, hogy a Jobbik ne indulhasson az idei európai választáson. Azoknak, akik ennyire Európa ellenesek, semmi keresnivalójuk sincs az Európai Parlamentben!

    https://www.facebook.com/pages/Európai-Föderalisták-Uniója/352620211515990

    Ugyanitt:
    Az Európai Föderalisták Uniója Magyarország Egyesület az Országos Választási Bizottsághoz fordul annak érdekében, hogy a Jobbik ne indulhasson az idei európai választáson. Azoknak, akik ennyire Európa ellenesek, semmi keresnivalójuk sincs az Európai Parlamentben!
    ……
    “Gaudi-Nagy Tamás bűnös cselekedete azért is érthetetlen, mert a jobbikos képviselő, az elmúlt négy évben, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének tagjaként hazánk általános emberi jogi, valamint európai érdekeit védte a 47 tagországot számláló strasbourgi szervezetben.
    Ezért a munkájáért a magyar adófizetők pénzéből a Magyar Országgyűlés megközelítőleg 16 millió forint értékű eurót fizetett ki neki úti-, és szállásköltség valamint napidíj fejében. Mivel Gaudi-Nagy Tamás bebizonyította, hogy éppen az ellenkezőjét képviseli idehaza, mint amiért Strasbourgban küzdenie kellett volna, az Európai Föderalisták Uniója Magyarország Egyesület felszólítja, hogy ezt az összeget haladéktalanul, és maradéktalanul fizesse vissza a Magyar Országgyűlés kasszájába. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  10. Tisztelt Eagle , egyaltalan nem ertek veled egyet ! Szerintem SEGITENEK ! Orban nem maradhat mert egy rendkivul kozveszelyes paraszt ember .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  11. Csak az izraeli Vezetők segíthetnek!!! A jelek ezt mutatják és azt, hogy az ÖSSZES TÖBBI VEZETŐ INKÁBB ÉLVEZI A MAI NAPOT ÉS NEM FOGLALKOZIK “FOLYAMATELEMZÉSSEL”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. Vajon Kövér Urunk erre mennyi bírságot fog kiszabni!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. A fotón látható EU.-s zászlók már használhatatlanná váltak.
    A fotón látható kéz érintésétől .
    Olyanok lettek mint az az oltár , amit leszartak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  14. Kedves Leo Klein,

    2014. február 14. péntek 19:13

    Nem tudom, számomra nem úgy tűnik. A langyos és hatástalan diplomáciai szóváltásokon kívül eddig semmit nem tapasztaltam. és ha segítenek kik és hogyan. természetesen vannak igen négyhatalmú és befolyásos csoportok, hadd ne említsek neveket úgyis köztudott akiknek ha végleg elege lesz Orbánból esetleg közbeléphetnek, de kérdés, hogyan. Én indirekt közbelépésre számítok, ha egyáltalán rászánják magukat, de a jelenlegi ellenzéket pénzzel támogatni teljesen kilátástalan és eredménytelen dolog, milyen eszközeik maradhatnak?? Valószínűleg olyan ami a magyar embereknek komoly anyagi és fizikai veszteséget okoz. Szíthatnak népfelkelést, tüntetést, kivehetik direktben Orbánt de akkor is már marad az általa elindított titkos orosz paktum, a az egyre veszélyesebb szélsőjobb, a rohamosan növekvő számú fasiszta és antiszemita szemléletű emberek.
    .
    Ha nem tudnak új kormány felállítani és helyrepofozni a hibákat, akkor nagyobb baj is lehet a beavatkozásból. ezért a segítséget csak egy kidolgozott összeurópai politikai és üzleti projectként tudok elképzelni és sajnos pont ez az amire az Unio jelenleg nem kapható. ezért Orbán akadálytalanul nyomul előre és kreál egyre veszélyesebb összeurópai háborús helyzetet.
    .
    ha te látsz biztató tényeket a segítségre kérlek oszd meg velem. lehet, hogy csendes háttérmunka folyik de melyik csoporttól?? És mi lehet az??? Biztos ők is tudják ha van ilyen, hogy az idő már vészesen rövid.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. Ne bántsátok, ez a szegény szerencsétlen zászlódobáló képviselő orvosi segítségre szorul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  16. Nem volt az ülésteremben egyetlen tökös képviselő sem, aki a Gaudi seggébe nyomta volna a zászlórúg hegyesebbik végét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  17. A zászlóeltávolító rohadékokat kellenes a parlamentből pont úgy kidobni az ablakon, ahogy ők tették a zászlót.
    Ezeknek horogkeresztes zászló kellene, azt nem dobnák ki.
    Ma még zászlókat dobálnak ki, holnap embereket?
    Teljesen nyilvánvaló, hogy merre megy ez az ország

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  18. Ezt is beveszi szó nélkül a magyar társadalom.Miféle emberek lettünk? tényleg félázsiaikak vagyunk ez a helyzet.Úgy gondolom Európa inteligensebb felén úgy röpült volna a képviselő is utánna mint a sicc.Másnap már nem kellett volna bemennie a parlamentbe dolgozni.Ez a magyar tényleg nagyon hülye.Most a legújabb a Gyurcsány bűne a sok antiszemita hazánkban, teremnek mint a gyümölcs a fán netán Gyurcsány nemzette mindegyiket?Ekkora baromságot aki bevesz annak már tökmindegy.Meddig megyünk még lefelé?Van még lejjebb is ?akkor már a pokolba érünk, remélem örökre megtanuljuk a leckét.Az a szomorú,hogy nem csak a erkölcsi tartásunkat veszítettük el hanem már a létünk is megkérdőjelezhető lesz e földön.Mikor ébredsz magyar??Már tegnap is késő lett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Gábriel arkangyal

    Remélem, Brüsszelben már letiltottak minden jobbikos belépőkártyát, morvaygaudi úrét is: bizonyára eddig volt neki is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az utolsó csepp pálinkáig harcolunk 2014. április 11. péntek

Rogán bátran benyalt a Főnökének 2014. február 4. kedd

Navracsics is a Kúria mellé állt 2014. január 16. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos