Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor golyóálló mellényt visel? 2014. január 4. szombat 14:01 Forrás: AN

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor golyóálló mellényt visel?

Budapest – Időnként érdekes fotók kerülnek fel a miniszterelnök Facebook oldalára. Annyira érdekesek, hogy azt is gondolhatnánk, az ellenség mocskos mancsa tette be a lábát Orbán felségterületére.

Pedig, szó sincs erről, ezeket a képeket Orbán Viktor maga posztolja. Pontosabban, nem a saját kezével, mert saját bevallása szerint távol állnak tőle a technika legújabb vívmányai, de vannak erre kiképzett megbízható emberei, akik nem kevés pénzért a Fidesz és annak vezetője dicsőségét zengik.

Már a szilveszteri síelésről szóló kép sem volt piskóta, ahol Orbán Viktor a feleségével és egyik lányával fotóztatta magát. Már amennyiben ők vannak a képen. És ha valóban szilveszterkor készült a fotó. Mert azon a fotón bárki lehet, hasonmás, vagy dublőr, a szereplők közül kettőnek az arcát ugyanis szemüveg takarja, a harmadik könnyen hamisítható. Az időpont pedig meghatározhatatlan. Készülhetett tavaly, két évvel, vagy éppen három nappal korábban.

De most nem erről a képről van szó, hanem arról, amelyik itt látható. Orbán Viktor hátát szemlélhetjük, teljes életnagyságban. Öltönyt visel ez a hát, az öltöny alatt pedig érdekes gyűrődések keltik fel a szemlélő figyelmét. Vajon mit takargat a miniszterelnök?

Az olvasók, akik a Facebookon – nem Orbán oldalán, mert onnan mindenkit kitiltanak, aki bírálja a miniszterelnököt – találgatnak. Géppisztolyra senki sem tippelt, golyóálló álló mellényre annál többen.

Talán, tényleg. Mások szerint egészségügyi szerkezettel állunk szemben, gerincmerevítőről lehet szó, vagy valami hasonlóról. Ha így van, azt valóban sajnáljuk. Senkinek sem kívánjuk, hogy beteg legyen. Sem fizikailag, sem szellemileg.

Legyen mindenki egészséges, főleg, ha miniszterelnök az illető.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (63 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +85 ( 99 szavazatból)
Orbán Viktor golyóálló mellényt visel?, 4.7 out of 5 based on 63 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. ja igen:
    most képzelje el valki hogy egy veszélyeztetett miniszterelnököt enged testőrsége sielni, kötélugrani, egyedül kisgépet vezetni, etc.
    nem engedi, pontosabban a védett személynek illik tudomásul venni a korlátozásait, ugyanis a hatalom felelősséggel jár.pld nem engedhet meg magának egy olyan balesetet, mint amit Schumacher elszenvedett.
    itt inkább arról van szó, ha igaz a mellényes kép, a páncélozott kisbusz.etc..
    hogy Viktornak kell az ilyen, mert ez illeszkedik a világképébe… ne felejtsük el, majdnem olyan szállítógépet vett a Honvédség, ami az ő Air Force One-ja lett volna.
    szvsz. eljátsza a magának időnként a fenyegetett személyt, 8mártírkodik) csak épp a szabályok azon részét nem tartja be, ami neki már kényelmetlen lenne

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  2. A fotó metaadatait néztem meg, sajnos az adatok nagy részét törölték.
    Ezt a dátumot találtam meg. Mindenképpen “buherált” kép.
    valaki: nem mindenütt használják a 0-24 órát, 1-12 am. vagy pm. is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  3. a mellény lehet, hogy golyóálló
    de orbán nem az

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  4. 3 szoba, 5 gyerek és nincs ki a 4 kerék !!!
    http://www.independent.co.uk/incoming/article8538180.ece/BINARY/original/viktor-orban-afpgt.jpg
    ez az “ember” egy ország , hogy milye ?!
    miniszterelnöke ???
    a szabad Magyarország utolsó demokratikus miniszterelnökét Bajnai Gordonnak hívták….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  5. “Már a szilveszteri síelésről szóló kép sem volt piskóta, ahol Orbán Viktor a feleségével és egyik lányával fotóztatta magát.”
    .
    Az egyetlen látható felirat a felvételen öles betűkkel: EXPLOSIV – Orbán teljes testhosszában virít. Jól eltalálták, milyen “márkanév” illik hozzá. Ha robban, a hó tompítja a robbanás hatásfokát.
    Orbán ajándékba kapta a sílécet a magyar gyártótól – talán nem minden célzás nélkül – és a miniszterelnök elfogadta, és fotóztatta is magát vele. A többi léc eladási árába persze ezt is bekalkulálták. (Megint mások fizetnek Orbán helyett.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  6. Gerincpótlót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  7. @ebihal/nak igaza lehet. Amennyi adatot lehet átnéztem a kép nagy valószínűséggel korábban készült legalábbis, bár nem vagyok komputeres szakember de a Security Validity Issued On 2013/10/28 szerepel.

    A többi adatot átvizsgálni elemezni elég sok időt igényel nem is vagyok szakember, de a képre nézve nekem is kamu. családi képen legalább a gyerekről le kellene venni a szemüveget, Orbán feje akár oda is lehet photoshoppolova, nem tudom, nem állítom, hogy így van de az egész kép nem meggyőző főleg mert Orbán most nincs ilyen jó állapotban, nem nézhet így ki most az arca. Az álla is furcsa. Nem tudom szakembernek kellene vizsgálni a képet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  8. Hungarian citizen

    Tavol alljon tolem, hogy tanacsot adjak azoknak akik hobbibol akarnak atloni kifezitett kevlarmmelenyt, de azert ovatosan megemlitem, hogy beszerezheto egyfajta loszer, ami ugyan minden emberjogi es haborus konvencio szerint abszolut tiltott, de ezrevel megvasarolhato ilyen-olyan helyeken. A lenyege: nem egy magja van, sot nincs is magja. Ami a becsapodaskor kijon, az ellenalas nelkul atcsuszik a kevlaron, es olyan tagulo tolcseralakban szorodik szet a testben, hogy a halal egyetlen talalat eseten is 100% biztos, az egyetlen kerdes csak az, hogy kinok kozott par nap alatt vagy azonnal a helyszinen.
    .
    Komolyan tekintsetek ezt targytalannak, szinte meg sem szolaltam, mert ez tenyleg nagyon tiltott es nagyon szigoruan vett dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  9. Ha jól látom, a foga is hiányos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. Több kommentre reagálva, — Orbán valószínűleg visel kevlart de főleg pszichikai idegrendszeri okokból és esetleg olyan helyszíneken ahol kevésbé érzi védettnek magát a testőrei által. Elég paranoid, gondolom a mellény viselése csillapíthatja idegeit.
    .
    Gyávaságát tekintve gyanítom, hogy nem csak felül visel kevlart de alul is védett — be van pelenkázva. Egyébként étel előkóstolói, konyhai felügyelői vannak és fél a mérgezéstől és mindentől általában. Tudja magáról, hogy milyen alak és , hogy mekkora kekec, mindenkibe beleköt mindenkivel ellenségeskedik és az eredmény nem maradhat el. Nem tartom kizártnak, hogy minden különösebb indok vagy fenyegetettség hiányában is ő követelte ki az utcájának lezárását.
    .
    Többször elhangzott itt többektől de talán időszerű megismételni, Orbánt nem lehet védeni, ha célponttá változik simán ki lehet venni, főleg ha Graz ba jár, márpedig kórházi benntartózkodás nélkül már nem életképes. Nem kell ehhez speciális golyó, nem védhető semmilyen ballisztikai pajzzsal ha valaki, főleg ha megfelelő technikai eszközökkel rendelkező nagy hatalmú egyén, vagy egy csoport vagy szervezet meg akar ölni valakit, és van rá oka, motivációja, pénze és ideje, a kiszemelt célpont, az az ember sétáló hulla.
    .
    Üzenetem bátor és hős Orbán Viktóriának, te kedves Viktória, közölted, hogy megtanultad az ellenfeleidet meg kell ölni. De ugye ha használod pengeéles eszedet akkor rájössz, ha neked van ellenséged, (egész életedben ellenséget keresel) akkor ugye te is ellenség vagy és a saját levesedet szépen megetetik veled.
    .
    Mert te, kedvetlen Orbán Viktória, nyíltan megmondtad, hogy olyanokkal veszed magad körül, akik ugyanúgy gondolkoznak mint te, azaz ugyanolyan árulók, hazug, gerinctelen alakok mint te. Nos, ha csak ők vannak körülötted és a tisztességes okos embereket elpusztítottad, tőlük mit várhatsz? Ugyanazt ami miatt kiválasztottad ás magadhoz engedted őket, azaz árulást. Ők fognak téged elárulni, hátba szúrni akár van kevlárod akár nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  11. Érdekes egy dolog Kádár nem hordott golyó álló mellényt a testőreit is lerázta amikor csak tudta :)

    Ja Kádár kimert menni az Emberek közé nyugodt szívvel :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  12. gida gerszon: Mert Kádár egy nyíltan hirdetett diktatúra élén állt (“proletárdiktatúra”), de nem volt egy diktátortípus. Legalábbis nem talált élvezetet a hatalomban, nem vette fel a diktátorallűröket, még úgy is fogalmazhatnánk, hogy nem nőtt fel eléggé a feladathoz. Bezzeg a mi kis viktorunk!
    Eagle: Alighanem igazad van. Lázár, Rogán, Szájer bármikor a hátába döfi azt a bizonyos virtuális jégcsákányt. A többi nem éri fel ésszel azt sem, hogy melyik végén kell megfogni, mert annyira egyszerű lélek.
    Többeknek: A kevlármellény rendkívül kényelmetlen viselet. Merev és nem szellőzik. Az elnöki testőröknek kötelező, és rettenetesen utálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  13. emigrant
    Én azt adnám rájuk, amit a külszolgálatosok viselnek… Hátha jobban utálnák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  14. VegvariVitez: Én nem nyelvújításnak nevezném, hanem végtelen primitívségnek. Hehehe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. és nem hord nyakkendőt sem! DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. gizda gerszon
    Érdekes?
    Csak amikor “vonatozott” a fél ország rendőrsége a vasúti töltések, átjárók, bakterházak tövében figyelt. :) A kerepesi úti rendőröket a frász kerülgette minden moszkvai utazáskor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Ennek először gerinc kellene, majd utána jöhet a védő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  18. lovastengerész

    Biztos van neki előkostolója. Az ilyen beszari tahóknak szokott lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  19. ebihal
    2014. január 4. szombat
    21:54
    Megnéztem a szilveszteri síelős képet amit 2013.jan.01-én töltöttek fel a Facebookra “Évkezdet” jelöléssel.
    A kép 2012.01.25-én 03:41:57 h-kor készült.
    Igaz, nem írták melyik év kezdete….

    Azóta törölték a metaadatokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Tényleg golyóálló mellény, de nem Orbánt védi, hanem a világot, ha Orbán megfontolatlanul aktiválná különleges képességeit. Tudjátok, mint az X-Men-ben Cyclops-on a napszemcsi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. A technikai lehetőség adott egy távirányítású eszköz alkalmazására fénykép alapján, fejre.
    Ne ragozzuk tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Gerincmerevítő?!

    Ne röhögtess már!
    Ennek a féregnek nincs mit merevíteni.
    Ami nincs azt nem lehet.

    Gerincpótló!
    Na az lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  23. saller és koki

    3 szoba, 5 gyerek és nincs ki a 4 kerék !!!
    *******************
    A legfontosabbat kihagytad: 9mm vagy 2 m kötél……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Nincs abban semmi meglepő, hogy miniszterelnökként golyóálló mellényt hord. Akkor is hordott nyilvános rendezvényeken, amikor ellenzéki volt. Pár éve volt egy fotósorozat kiposztolva, ahol egy beszéde után ballagnak a kocsihoz Hajduval (aki akkor még a személyes testőre volt), ott Orbán átöltözik, és az egyik képen látszik, ahogy a golyóálló mellényt teszi be az autóba.
    Miniszterelnökként meg nyilván nagyobb szüksége van rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. wings: De nem azért mert tényleg merénylettől tartottak, hanem bármilyen műszaki hibától, amit szabotázsnak tarthatnak, és akkor lesz felelősségrevonás. Meg egyébként is utáltak ilyesmivel foglalkozni. Kádár nem szeretett repülni, ha csak lehetett, vonattal utazott, emiatt volt a cirkusz. A vonat meg ugye a legnehezebben védhető közlekedési eszköz. Nem lehet mellette pl. motorozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Orban golyoallo mellenyt hord ezzel alatamasztja amit gondolok tul sokat kepzel magarol. NEPTOL FELNE ? IMFTOL? MULTIKTOL? Egy igazi vadbarom erkolcsi normak nelkul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  27. emigrant
    2014. január 5. vasárnap
    10:27

    Én Lázárt tenném első helyre a virtuális jégcsákánnyal, szerintem a pasi aktívan készül rá, második helyre tenném Pintért de nem virtuális, hanem valós fizikaival.
    .
    Pintér bármire képes. Szerintem már írtak is vészforgatókönyvet maguknak a kulcsemberek és ebben benne van az evakuálás, vagy Orbán feladása esetleges elmozdítása, Pintér esetében ha szükséges akár a fizikai likvidálása is.
    Ahogy elnézem ezt a bandát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Orbán nem tud síelni. Sakkozni sem. Focizni pedig végképp nem. Ahogy jó pár éve mesélte Baló Gyurinak, ő csak egy dologhoz ért, a miniszterelnökséghez……..Láttam az akkor még közszolgálatinak nevezhető TV-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Ez két mellény közül biztosan az egyik
    1. Golyóállómellény
    2. pocakfogó mellény
    szóval nem kizárt, hogy a nagy belit tartja vissza a mellény, mert ha megnézzük a friss képeit, olyan a feje, mint a jóllakott napközisnek, csak zabál állandóan, de olyan hatást kell mutatni, mint aki fitt, és sohasem öregszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Mivel az illető erősen paranoiás is (sajnálatosan a szó régi értelémében is), sztem a golyóálló cucc a legjobb tipp…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. A műtött térdével pont Graz környékén síel – nem kicsit nézik hülyének a polgárokat!
    Ha arrafelé síelő magyarok netán találkoztak volna a nejével, akkor az csak síelés miatt lehetett, jah, biztosan!
    -
    Angela Merkel síbalesetet szenvedett, mai hír!
    -
    Most már nem kell majd itthon síelésről képeket mahinálni a vezérről, látjuk milyen veszélyes, hiszen két híres ember is súlyos balesetet szenvedett, tehát ezt a télisportos témát ejthetik, marad a szotyizás a lelátón, az legalább nem veszélyes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Ha valaki likvidalni akarna a maffia fonokot akkor a golyoallo mellenye szart sem erne ! Tek fonok ezt nem mondta meg a felkapaszkodott paraszt bunozojenek????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Hiányzik a célkereszt !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Érdekes,hogy Gyurcsányról vagy Bajnairól,de még Horn Gyuláról sincs ilyen kép !!!
    Orbán takarodj !!! ITT AZ IDŐ !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos