Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megbünteti a kormány a külföldön dolgozókat 2013. november 4. hétfő 7:55 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(182)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megbünteti a kormány a külföldön dolgozókat

Budapest, Nagyvilág – Ismét bünteti a kormány a külföldön dolgozó magyarokat. Nem elég, hogy – szemben a határainkon túl élő magyarokkal, akik levélben is szavazhatnak -, sok kilométernyire lakóhelyüktől, a követségeken, konzulátusukon élhetnek állampolgári jogaikkal, most még a hazai gyógykezelésük költségeit is kifizettetnék velük.

Magas összegről kaphat számlát a jövőben az a külföldön munkát vállaló magyar, aki itthon kíván gyógykezelést igénybe venni; ha valaki külföldön szerez biztosítást, az OEP ezentúl külföldinek tekintené – írja a Napi Gazdaság hétfői száma.

A külföldön munkát vállalók érvénytelen taj-kártyával igénybe vett kezeléseit a betegekkel fizettetné ki a szaktárca – olvasható a Napi Gazdaság hétfői számában.

A lapban egy még formálódó egészségügyi tárgyú törvénymódosító javaslatra hivatkozva közlik, hogy a tárca a “rendszerben lévő lyukakat” tüntetné el ezzel a lépéssel. A cikk szerint a tartósan külföldön dolgozók közül sokan nem is tudnak arról, hogy ki kell jelentkezniük a hazai egészségbiztosítási rendszerből, mivel egy másik tagállamban rendelkeznek biztosítással. Aki külföldön szerez biztosítást, úgy kell kezelni, mint egy külföldit, így EU-kártyával részesülhet előre nem tervezett ellátásokban, más kezelésben azonban nem.

Annak, aki már nem érvényes taj-kártyáját próbálja használni, a kezelés költségeit meg kell térítenie az egészségbiztosítási alapnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.1/5 (58 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -35 ( 83 szavazatból)
Megbünteti a kormány a külföldön dolgozókat, 3.1 out of 5 based on 58 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(182)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

182 Reader’s Comments

  1. TB ügyintéző a diplomám, feldobtátok az estém…………jót röhögtem :DD
    (ja és jelenleg külföldön élek)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (57 szavazatból)
  2. Gyorgy Jozsefne Kretz

    Csak annyit kerdeznek a torvenyalkotoktol hol van az en penzem amit ellotte 18-20 evig fizettem tb jarulekot a munkambol es csak talan 5-10evente mentem a korzeti orvoshoz 1 influenzaval hogy nezzen meg.38 evrsen kenyszeritettek kulfoldre dolgozni hogy ne keruljunk olyan anyagi korulmenyek koze mint sajnos manapsag a magyar orszagon elok nagyobbik resze!kerdes egyszeru hol a penzem amit minden honapban levontak az otthoni kis fizetesembol nekem is es a ferjemnek is!kimutatast kerek a tb-tol koszonom es tovabbra is jogom van otthon betegnek lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +253 (271 szavazatból)
  3. És miért nevettél, ha megkérdezhetem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  4. Gabika:
    .
    - Na, remek. De komolyan!
    .
    Engem csak annyi érdekel ebből az egészből, hogy ebben a kommentemben – az angol forrást 100%- ban figyelembe véve – miben tévedtem, vagy nem tévedtem?
    .
    Eldrad
    2013. november 4. hétfő
    17:51
    .
    Ami ezután van, az már engem ne is nagyon érdekel, mert ott már elkezdtek mindenféle egyéb példákkal jönni, teljesen félrevitték ezt az egyébként nagyon fontos témát, egyre nagyobb sületlenségeket hordtak össze.
    .
    Ha válaszolsz, kérlek, adj HITELES forrásokat is mondanivalódhoz.
    .
    Köszi,
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  5. Gabika, szerintem ha már hozzászólsz, akkor legalább mások számára hasznosan is tehetnéd. Azt hiszem, Eldrad is erre célzott. Ebben történetesen tökéletesen egyetértek vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  6. Én külföldön és Mo-on is dolgozom, külföldön azért, hogy legyen miből megénem itthon azért mert lojális vagyok ahhoz a céghez ami elindította akerrieremet, és nagyon de nagyon fáj, hogy a külföldön erőn felül próbálkozó, itthon minden MINDENT feladó emberket úgy kezelik, mint az árulókat. Ők igenis bátrak, és mernek tenni, és lépni a sorsuk jobbra fordulásáért. Itthon hagynak sokszok apák pici gyerekeket, felségeket, nagyszülők unokakát, eladják a családi házat abból próbálnak meg odakint elindulni, vagy legalábbis boldogulni. Sajnálok minden olyan megkeseredet gondolkodót, aki a saját gyávaságát ontja rá a külföldön boldogulni kívánó honfitársaira!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +150 (156 szavazatból)
  7. Sziasztok!
    Én is külföldön dolgozok mint nem egy ember Magyarországról.
    Mikor kijöttem első feltétel az volt hogy kérjek EU-s taj kártyát mivel azzal ellátnak külföldön is.akkor most külföldről kérjek egy másik EU-sat hogy Magyarba ellássanak??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  8. HYERIM!nem kellett volna kifizetni az összeget,csak egy igazolast küldeni,hogy volt fizetve tb.,csak külföldön!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Ebben semmi meglepő sincs.

    Ha valaki Magyarországon fizet egészségügyi ellátást és rendelkezik EU-s kártyával akkor EU tagállamban elvileg ellátják (pl. ha valaki csak pár hónapokra jár ki). Azonban ha valaki már annyira kitelepült, hogy fix állása van kint és egészségbiztosítása (amit, ha valaki folyamatosan tartózkodik egy külföldi országban, még a magasabb ár mellett is érdemes megkötni) akkor Magyarországon nem lehet (nem lehet valakinek két egészségbiztosítása, mert az biztosítási csalásra ad lehetőséget). Ebben az esetben a külföldi egészségbiztosítótól kérhet EU kártyát (már EU tagállamban) és ezzel kaphat ellátást Mo-on.

    Azoknak akik azt kérik számon, hogy hol van a 20 év befizetett pénzük. Sehol. Ez nem egy személyes számla (az a magán Egészségpénztár, ott megtalálja a pénzét), ez egy biztosítás. Ha én fizetem az autómra a kötelező biztosítást és soha életemben nem veszem igénybe mert szerencsém volt, akkor sem kérhetem, hogy na de hol a pénzem.

    Az egészségbiztosítást azért fizetjük, mert legtöbben az életünk alatt nem fizetünk be annyit, mint amennyibe egy komolyabb elhúzódó betegség tényleges költsége kerülne. Azzal, hogy egészségesek vagyunk lehetővé tesszük kevésbé szerencsés embertársainknak, hogy ellátást kaphassanak. Ez a pénz nem veszett kárba, mert beteg emberek gyógyítására megy (többnyire), annál jobb helyre meg nem is igen mehetne.

    A cikk csak annak meglepő aki úgy indult külföldre, hogy nem nézett utána, hogy ez mivel jár. Na nem mintha a kormány nem csinálna egy csomó vállalhatatlan dolgot, de ez konkrétan nem az.

    Szép napot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +75 (119 szavazatból)
  10. Gabika:
    Örülünk, hogy ilyen vicces más emberek problémája. Gondolom a tb- diplomád feltétele is az volt, hogy segítség helyett kiröhögd az embereket. Remélem a te problémádon is majd jót mosolyog valaki. ( látom a diploma se minden) grt :-S

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (27 szavazatból)
  11. Jogos. En is kulfoldon elek, ha nem fizetem otthon a TB-t akkor mi jogon kovetelem az ellatast? A Kornel nevu kommentelonek igaza van:

    “Ha én fizetem az autómra a kötelező biztosítást és soha életemben nem veszem igénybe mert szerencsém volt, akkor sem kérhetem, hogy na de hol a pénzem.”

    A TB = Tarsadalom BIZTOSITAS. Ha nem fizetek biztositast, nem biztosit. Tiszta sor.

    Mondjuk az en velemenyem az hogy puffogasok helyett inkabb nagyon is oruljon az aki Magyar es TB-t fizethet, mert havi 4500 Ft-ert (vagy mennyi, max FT 6000.00) az allam vallalja hogy kicsereli szivet-vesejet-majat, osszerakja, barmilyen idos is legyen, es meghozza szinte ingyen!!! Nezzunk utana mar kerem, hogy van ez mas orszagban?

    Nezzunk egy egyszeru peldat: ha cipruson elunk, akkor ahogy koztudott, hogy mint mas sok mas orszagban, csak az elsosegely van igyen (de nem ingyen mert az is a fizetesedbol lesz levonva) Az elsosegely – es CSAK AZ! Ha egy bizonyos osszeg felett keresel (ami nem is sok, egy sima bolti elado bere, 1300.00), a TB csak elsosegelyt ad. Igy magan biztositasra vagy kotelezve. Talalj egyet, fizesd. Ez ha fiatal vagy, kb 100 EUR. Ha 40es akkor 150-200.00.
    Ez arra jogosit hogy ha influenzas vagy akkor ellat az orvos. De ha rakos akkor mar nem. Pereskedhetsz, de nem fizeti ki soha. Node! 60 ev felett magan biztosito nem vallalja a klienseket, vagy aki elotte mar rakos volt stb, mert z nagyon rizikos

    Tehat ha nagyi agyverzest kap, rehabilitalni kell, ne adj isten intenziven is van egy par hetet, a kozkorhazba nem mehet. Van ket lehetoseg tehat: vagy hazamegy es kabe meghal, vagy pedig ellatjak emberi modon es jon a szamla: 80ezer EURO! A csaladnak ramegy az egesz haza!!

    Kapjunk magunkhoz kedves magyarok, oruljunk milyen jo korulmenyek kozott is vagyunk ebbol a szmpontbol es ne sirjuk, jo?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (63 szavazatból)
  12. Eldrad!

    Az Eu.kártya csak szükséges ellátásra van, ami alig több a sürgősséginél.
    Az E106-os nyomtatvánnyal teljeskörű ellátás jár! (háziorvos, szakrendelés, kórház, gyógyszer)
    E 112 -vel tervezett ellátást lehet igénybe venni, pl. ha nincs E106, mert a kinti biztosító nem járul hozzá a teljeskörű ellátáshoz, akkor E 112-vel egyszeri tervezett ellátást lehet igénybe venni, pl. egy műtét, ami nem számít szükségesnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  13. Az a baj, hogy mindenki hozzászokott a szocializmusban, hogy mindenkinek minden jár állampolgári jogon, és természetesen ingyen.

    De ez már sehol sincs így a világban, főleg Európában.

    Hogy ez jó, vagy nem jó, nem az én tisztem eldönteni.

    Jelenleg mindenki ott biztosított, ahol dolgozik, amelyik biztosítónak fizet.

    Az egészségügyi ellátás költségeit is annak a biztosítónak kell állnia, akinek a járulékfizetés történik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  14. Kulfoldi
    “Kapjunk magunkhoz kedves magyarok, oruljunk milyen jo korulmenyek kozott is vagyunk ebbol a szmpontbol es ne sirjuk, jo?”
    -
    Ez az üzenete szól azoknak a kettős állampolgároknak is akik itt semmit nem fizettek, de mindent megkapnak, kárára azoknak, akik hosszú éveken át fizettek, de hála az égnek nem szorultak ellátásra, csak miután
    “lejárt a szavatosságuk” és előjönnek az időskori betegségeik most hónapokat várhatnak sorukra?!
    -
    Ettől a “jó körülményektől” mennek naponta a vonat alá az emberek!
    -
    Kérem, hogy írjon még nekünk, hogy láthassuk, mennyire jó nekünk, mert mi itt élők nem látjuk a fától az erdőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (40 szavazatból)
  15. Gyuri!

    Amikor átvetted az Eu-kártyát, kaptál egy tájékoztatót, hogy csak addig használhatod, amíg Magyarországon van biztosításod.

    Az a probléma, hogy ezt senki sem olvassa el!!!

    Jogtalanul használtad külföldi munkád során.

    Az Eu-kártyát is az a biztosító állítja ki, ahol a biztosítás van!

    Úgyhogy sürgősen kérjél ott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. “Kedves” Külföldi!
    Valahogy én sem érzem, hogy annyira jó lenne itthon a helyzet. Mint ahogy azt már írtam a párom itthon és kint is fizeti a biztosítását, én is fizetem (én itthon élek még)
    1 gyerekünk van, aki csak itthon tudja az iskoláját elvégezni. Igazad van “marha jó” egy kettészakadt családot összetartani, külön élvezem hogy a férjem nélkül kell élnem, és attól vagyok a legboldogabb, hogy interneten tarthatjuk a kapcsolatot. Nem sírunk mert “nekünk olyan jó”. Mind ez csak azért mert csődben van az ország, és a párom elhagyta a hazáját a családját hogy megélhessünk. 2 helyen fizeti a tb-t, bár nincs ideje

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  17. Jah és a “jó” ellátásról csak annyit: Hiába fizetem a tb-t. Egy egyszerű fogorvos a saját körzetemben, bár ugye a bár a fogmegtartó kezelés elméletileg tb garantált) a röntgen 6000 ft, a gyógyszer minimum 1000-2000, ecsetelő, apróságok további 1000-resek, a tömés utáni röntgen 2000, tehát Isten óvjon atól, hogy tönkre menjen 1 fogad mert akkor sem úszod meg 10,000 alatt.
    De a lábadat se ficamítsd ki, mert bár az orvos ingyen ellát, a gyógyászati segédeszköz is támogatott, de mennyire is?
    1 fekvő térd sín 40,000, tb-támogatással kb 20,000. Véralvadásgátló 6 hétre kb 5000, majd járó sín további 20,000, tehát 40,000-50,000 alatt akkor sem úszod meg a ficamod. Bár igen, ingyen ellátás…. Köszi, hogy havonta fizetem a semmit :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  18. Ketos allampolgar vagyok de semmilyen ellatast nem kephatok otthon Ha haza megyek biztositast kell vennem ha netantan valami tortenne pedig nagyon sokig en is fizettem a tb -t de tudomasul veszem hogy annak ellenere hogy Magyar allampolgar is vagyok engem toroltek a listarol de amit nem ertek a vejem 10 eve itt el es most otthon baktatjak a Tb _t fizesse Mire?? ha 10 evente haza megy [Canadaban elunk] nem jarhat olyan surun haz gyerek haz stb niert kellene fizetnie a TB-t Hha hazamegy neha akkor megveszi a biztositast arra 2-3 hetre Mit kapna o azertr a befizetett Tb-ert?? ezt nem ertrem a vilag masik oldalan el ott adozik ott van orvosi ellatasa es a Magyrok most egyre kuldik a levelet hogy fizesen nem beszelve arol hogy visszamenoleg is kerikazzal a jelszoval hogy nem jelentkezett ki?? Ki az a hulye aki lelep es megmondja elore??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Bocsanat nehol hianyzik betu nehol meg tul sok van:))))) kellett nekem sotetben gepelni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. dr. Sinóros Sándorné

    Sokan nem tudják, hogy külföldön (sok helyen) nem ismert az állami társadalom biztosítás, nyugdíj, gyes, stb. . Nem kell fizetni, nem vonnak le semmit, de nem is kapnak érte semmit, vagyis mindenért fizetni kell. Vagy különböző biztosítási csomagok vannak, amelyek közül választani lehet, fizetni havonta, s cserébe az ígért szolgáltatást megkapja. Évekig Brazíliában éltünk (magyar fizetéssel és társadalombiztosítással), ahol az állami egészségügyi területeken nem láttak el (kivéve életmentés, de azt is leszámlázzák az OEP felé), ezért magán rendelőkbe kellett menni, ha sürgős volt. Fogászat és bőrgyógyászati rendelést vettünk igénybe, illetve a gyermekünk brazilorvosának tanácsait, rendeléseit vettük igénybe. 100 dollár alatt még a rendelőbe sem léphettünk be, már a fogadórésznél elküldtek bennünket, ha nem fizettünk, s csak ezután jött az esetleges betegség kezelése. Szóval mi magyarok örüljünk, hogy fizetett állami TB után ellátnak minket. Más kérdés, hogy hogyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Orbánia megint megmutatta ! Ezt már semmiségnek érzem azok után, hogy kiköltöztem egy idegen országba. Itt ellátnak, otthon pedig ha annyira kurva fontos kipengetem ! Talán inkább nem kellene elüldözni a magyarságot !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  22. Én ott hagytam egy biztos munkahelyet, hogy a NAV-nak dolgozhassak, majd próbaidő utolsó hetében kirúgtak indoklás nélkül – mert indok ugyebár próbaidő alatt nem kötelező!
    Pár hónapra rá külföldre kerültem, mert egyedülállóként és munkanélküliként hitelt fizetni otthon lehetetlen (amíg dolgoztam is nehezen ment).
    Most diplomával mosogatok, a svájci frankos hiteles, válás után rám maradt házam meg üresen áll otthon (falun nem lehet albérlőt találni)
    Baromi hálás is vagyok érte hogy így alakult az életem és otthon 17 évet tanulhattam és fizettem a tandíjat tök feleslegesen…
    De ez csak a bevezető volt :) szóval én töröltettem az OEP-nél a taj-számomat, de a NAV nem hisz nekem, így folyamatosan jönnek a leveleket, hogy fizessem otthon is a biztosítást. A külföldi papírjaimat hiába postáztam, mivel nem magyar nyelven van…tanácsolták hivatalból kérjem ki az E106-os nyomtatványt, de külföld nem adta ki nekik sem…azért azt elértem, hogy most már nem számláznak, de ez a huza-vona közel 1 évig ment így és az ez alatt előírt több mint 60e Ft-ra azért még mindig igényt tart a NAV…
    és hab a tortán, hogy amikor otthon voltam és a 20 év alatt megszokott fogorvosommal szerettem volna kezeltetni magam. De közölte, hogy kevés az otthon töltött 2 hét így kapásból el sem vállalta a kezelésem, persze magánrendelésen kisebb vagyonért 1 hét alatt mindent megoldottak…
    Én külföldi tartózkodásomat eredetileg csak addig terveztem, amíg anyagilag kicsit be nem biztosítom magam, majd szerettem volna hazatérni, munkát keresni és otthon élni… de ma már azt érzem, hogy cserben hagyott többször is a hazám!!! Egyedül maradtam!!! Ezek után ez a hír/cikk, már meg sem lep :(
    Őszintén szólva azt érzem, hogy itt külföldön ragaszkodnak hozzám, marasztalnak, támogatnák a letelepedésemet, nyelvtanulást… és ez bizony elgondolkodtató!!!! És egyben nagyon szomorú is :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  23. KEDVES HONFITÁRSAIM !! MAGYAROK! aki-k- ezt a törvényt kigodolták és el is fogadták szégyelyék magukat ! ez ugyanaz mint a ,,vidéken meg lehet élni 40000 ft ból,,,meg ,,kinek milye van anyit ér,,( ezek hangoztatják nap mint nap hogy ők aNAGY magyar védők!!!?????).Ezek az embrek ,a havi több miliós jovedelmük mellett.könyen itélkeznek olyan csládjukat ithon hagyó apukák fölött ,akik próbáljak családjukat normális körülmények között eltartani,. nem akarnak munkanélküli segélyből mert nemis tudnának megélni.. (mert ithon sajnos nem talál munkát a szakmájában (…igy ő hazaáruló…) lásd szavazás!! stb.Az én fiam is ithon hagyott egy 1és egy 4 éves kisllányt akiket 4-5 hetente lát!! TISZTELT TÖRVÉNYHOZÓ KIVÁNOM LEGYEN BENNE RÉSSZE !! A KEDVES GYEREKÉNEK IS!!!! Maguk nem a földön élnek és föleg nem ebben az országban .!! FELHÁBORITÓ !!!!!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  24. Vagyis az E 103 eü nyomtatvány ami alapján a külföldi biztosito fizeti az otthoni gyogykezelést akkor semmit nem ér?Ujbol felrugnak egy EU törvényt?
    Mi van akkor ha a külföldi biztosito is kifizetteti a kezelést a kiküldetésben magyar cégtől külföldönn dolgozokkal., vagy azt akarják el érni hogy haza menjenek az emberek!De mit tudna dolgozni kb 300000 ember? Növelné a munkanélküli statisztikát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Én csak annyit szeretnék kérdezni azoktól akik ezt helyesnek tartják, hogy azok akik egész életükben nem fizettek TB-t és ugyanúgy ellátták őket és a mai napig is ellátja őket az egészségügy azokkal mi a helyzet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  26. Kovács Józsefné

    Ne a hozzászólót szidják,drága politikusok majd azt érik el ,hogy NEM JÖNNEK HAZA AZ ÉRTÉKES EMBEREK?!Igazuk is van ,minek jöjjenek,NYOMOROGNI?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Kedves Bogyó!

    Érdekelne a házad, ha van művelhető kertje. Hol található?

    taviki@vipmail.hu

    Köszi

    Viktor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Mirol is beszelunk? Hiszen magyarorszagon megszunk a TB es a Nyugdij rendszere! Meg kell nezni!

    http://www.youtube.com/watch?v=rvkpgABMYgQ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Nekem az ezzel a problémám,hogy tervezik a kettős adóztatást( adózol osztrákba és itthon is meg akarnak adóztatni) akkor ,ha amúgy is sértik az EU-s szabályokat, miért nem fizethetünk itthon TB-t magunk után -annak ellenére hogy kinn biztosítottak vagyunk. Mert ugyebár-a kinti jövedelemből-nem esik 20-22 Eurot befizetni állambácsinak. És akkor ugyan olyan joggal bírunk,hiszen a TB-t megfizettük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. szerintem nincs ezzel az eu-s kártyával semmi gond.
    ha vki külföldön él, nyilván ott fizet egészségbiztosítást, és ha máshol megy kezelésre, akkor valamekkora részét visszatérítik.
    A probléma inkább Magyarirszágon van, mert soha nem tudják, hogy mit kellene tenni az eu-s kártyával, vagy pedig annyia bonyolult a dokumentáció, hogy nem akarják bevállalni. Inkább lehetne otthon egyszerűbb az ügyintézés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Külföldön dolgozó Magyar

    bezzeg a román szlovák ukrán szerb horvát szavazhat itt hogy hatalmon maradjon aki ezt kitalálta sőt csoportosan hozzák szavazni. szülni és gyógykezelésre is ide jár a többség. aki ezt a törvényt kitalálta és megszavazta annak a kezelésére még plusszt is fizetnék csak hogy rosszul sikerüljön a műtétje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Nagyon egyszerű a megoldás: annyi bért kell fizetni az itthon dolgozó magyaroknak, hogy abból meg tudjanak élni itthon, és akkor nem mennek külföldre!! / Nem ellopni és elherdálni, amit megkeresnek./ Ennyi!! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos