Ronai and Ronai
AMERIKAI

Viktor, én is magyar vagyok, de nem fideszes! 2013. október 31. csütörtök 8:32 Forrás: MTI, AN

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Viktor, én is magyar vagyok, de nem fideszes!

Budapest – A Lánchidat lezárta a rendőrség – tette közzé a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán péntek reggel. A hídra egy molinót feszítettek ki az Együtt-PM aktivistái.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy ismeretlenek egy molinót húztak ki a hídon, ezt távolítják el. A forgalom hat óra körül ismét megindulhatott.

Az Együtt-PM Facebook-oldalán azt írják, hogy aktivistáik feszítették ki a molinót, melyen az áll: “Viktor, én is magyar vagyok, de nem fideszes!”

A párt közleményében azt is jelezte, hogy kampányt indítottak online felületeiken „magyarvagyok” címmel, “melynek keretében politikusok, aktivisták és egyszerű állampolgárok írtak Orbán Viktor üzenőfalára, és fotózták le magukat vagy köztéri szobrokat „Viktor, én is magyar vagyok, de nem fideszes!” feliratú táblával”.

Az Együtt-PM közölte: “Orbánország nem egyenlő Magyarországgal, a Fidesz hívei pedig nem egyenlők a nemzettel. Mi mindannyian magyarok vagyunk, legyünk bármely pártnak a hívei”.

Hozzátették: azért feszítették a molinót a Lánchídra, “hogy sok emberhez eljusson az üzenet: azok is magyarok, akik nem fideszesek. És persze azok is, akik igen”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +47 ( 51 szavazatból)
Viktor, én is magyar vagyok, de nem fideszes!, 5.0 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. És?
    Viktor tesz rá a magasból, hogy ki minek tartja magát!
    Itt ő mondja meg hogy ki a magyar!
    Még meg is fejelheti egy kérdéssel. Van közötök hozzá?
    Ha eddig kussba voltatok, akkor pofa az alagsorba!
    Már csak így történnek kis hazánkban a dolgok. Majd a rendőrség jól megbünteti őket, vagy ami még elképzelhető bíróság elé viszik ezt a két renitenst.
    Szép új világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  2. Majd ezekre a fiatalokra vonatkozni fog a három csapás, nem úgy, mint a Szőke Ferencre, aki nyáron egy utcai csetepatéban is részt vett, a fideszes pártháznál a nagy megvédésben kicipelt egy lánykát és persze volt egy börtönbüntetése, emberölés végett! Nála müxik, a majd jönnek a jogászaink, oszt jó napot!
    -
    Vigyázni fiatalok – a három csapás, az három csapás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  3. Én inkább úgy veszem, hogy elindul egy folyamat amely szerencsés lehet hiszen a magyarság érzését erősíti de immár Orbán nélkül, azaz tovább is lehet erősíteni, Orbán kizárásával. Magyarabbak vagyunk nélküled Orbán. Ne te döntsd el te etnikailag nem vagy színmagyar.
    —————————–
    Azonban nem tartom szerencsésnek, hogy Viktornak szólítsák, ez barátságos és emberközelbe hozza őt. Hiszen , pont ez az amire rájátszik, hogy a nép barátjaként tüntesse fel magát, majd imádkozzanak érte, és következő lepésként ő az isten.
    —————————–
    Ugyancsak a Viktor név győzedelmeskedőt jelent ami azért tudat alatt benne van az emberekben és nem célszerű Orbánt így szólítani.
    .
    Lehet bármilyen találó gúnynév de ezzel vigyázni kell csak akkor érdemes használni ha nagyon tekintélyromboló és valóban telitalálat, nehogy visszaüssön.
    .

    Vagy még jobb olyasmit amire Orbán személy szerint allergiás, ami a végsőkig kiborítja s megszégyeníti, valamit a gyerekkorából a gimiből vagy bár honnan.
    .
    Ha semmi sincs akkor egyszerűen a nevén szólítani pl.: Mr. tolvaj, Mr. vakond vagy bármilyen találó állatnév, de ne Viktor. Azt szereti hallani, az erőt ad neki, bolondja a szómágiának
    .
    Esetleg a régi Szörényi Bródy régi slágeréből úgy szólítani őt, hogy “Viktória”
    oda lesz Orbán szómágiája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (49 szavazatból)
  4. Eagle +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  5. *
    Ezt nevezem !!!
    Szinte most történt és már rajta is van az Amerikai Népszava Online hasábjain.
    Gratulálok Bartus László !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  6. Eagle !
    *
    Igazad van. Ez a Viktornak szólítás, olyan kicsit behódoló álellenzéki magatartás. Nem véletlen, hogy a Párbeszéd Magyarországért (PM) aktivistái tették ki és nyilatkoznak is róla. Hisz lehet e párbeszédet folytatni egy diktatúrával, amely a maga részéről csak az erőszak nyelvén ért ?
    *
    E kedveskedő viktorozás az opportunista, bár magukat inkább előszeretettel liberálisnak becéző, valójában pacifizmusra hajló értelmiségiek hátrafelé menekülő útja.
    Ehhez hasonló sorsra jutott a HAHA a maga folytonos, úgynevezett pártoktól független(ségi) kinyilatkoztatásaival, miután egyszerű szakmai pontokban kiegyezett a fasiszta kormányzattal, és kifújt… Mert a “nem politizálunk” jelszava az opportunisták egérútja… Persze, bár e jelekből már előre sejthető volt, mégis nagy csalódás volt ez a demokraták számára…
    *
    Nekem, számomra Fodor Gábor “Viktort” megszólító propagandája már felháborító gyalázatot jelent, mert ez a magát a “liberálisok képviselőjének” kikiáltó, a hulladékból visszatért politikus már nem kezdő, sőt… Ő nem liberális, hanem elvtelen opportunista, aki közelről ismerte a törpe-napoleont. Így ő tudja a legjobban, hogy Orbán nem tárgyalóképes, mert egy despota… Csak erővel győzhető le. Akkor meg mit viktorozza nyilvánosan ??!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  7. Ez elég bárgyún hangzik az Együtt-PM szájából.
    Egyből az a kép ugrik be amikor szintén ezzel a felkiáltással odaálltak a CÖF, a jobbik és a gójok mellé székelymenetelni. Ettől a társaságtól ez csak pusztába kiáltott szó. Legalábbis én a fülem botját sem mozdítom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  8. Eagle! Ez nagyon jó!!!!!!!!!+++++++++++++++3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. Igen ez egy helyes lépés volt!
    De még harsányabban, a pártvezérek szándékától eltérően a teljes összefogás szellemében kell tudatni velük, hogy Magyarnak lenni nem egyet jelent a fideszhívőséggel! Sőt igazán nélkülük, vagyis aljas kirekesztő politikájuk teljes elutasításával tudjuk a magyarság tudatot magasra emelni!
    Igenis magyarok vagyunk és nem elnyomott közmunkára, pofabefogásra, teljes sanyargatásra, megsarcolásra rettegésbe, félelembe tartásra kényszerített harmad-negyedrendű kussolásra kényszerített milliók!

    Igen Orbán hittel vallom, és ordítva is tudatom veled, hogy veled ellentétbem teljes szívű MAGYAR vagyok, és EURÓPAI MAGYAR vagyok! Te pedig keresd meg vagy már meg is találtad félázsiai gyökeredet és ott éld ki hatalmas küldetés tudatodat, mint hajdanán egy dicső keresztes lovag, míg van rá esélyed egyszerűen állj odébb, mert a teljes MAGYARSÁGNAK nics tovább szüksége rád!
    Még valamire felhívnám a figyelmedet! Ami kerek valami a fejed fölött van, az nem glória, hanem egy ócska bádog habkeverő borbélytányér!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  10. Eagle!

    Egyetértünk.
    Javaslatom: “KECÓ! Mi tényleg magyarok vagyunk, és nem Fideszesek!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  11. Hát….. Ez elég szegényes megmozdulás volt…..
    Sajnálom Bajnait, ő sokkal tehetségesebb ezeknél. Rossz helyen tért vissza egy évvel ezelőtt.
    Szerintem Gyurcsánnyal kellett volna összefognia. De ez már sajnos a múlt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  12. gusztavnagy
    “Igen ez egy helyes lépés volt!”
    Mi? Szerinted ez lépés volt bármerre is? Szerintem ez egy nagy semmi volt.
    Nézd az Együtt-PM valódi lépéseit és azok fényében olvasd el a molinót. Ez egy üres lózung Magyarország egyik legkártékonyabb pártjától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  13. Ez az Orbán beszéd volt a húsz év demokratikus berendezkedés legmocskosabb beszéde. Nem volt meglepő, mivel ez is csak annak a gyakorlatnak a folytatása, mely szándékosan ketté akarja osztani az országot, mi a haza és ti az idegenek. Ez egy okádék politika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  14. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Apu, kezdődik :-)
    Lassan megfordul a kérdés: a saját népét tönkretevő, nemzetrontó OV magyar-e.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  15. Eagle írta fentebb, hogy ez a viktor gyerek etnikailag nem színmagyar. Éppen ezért javasolnám a rá leginkább illő megszólítást: Lókupec. Tágabb társaságomban, levelezéseinkben kizárólag így aposztrofáljuk őfőméltóságát.
    Sok helyen olvasom, hogy miniszterelnök úr. Hát ez a csávó minden, csak nem úr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  16. Szirmai! nekem mióta Bajnai aktív részese a kirekesztő összefogásnak, jelentősen csökkent értékűvé vált, de azért igen lehetnek jó lépései és az volt, még ha kicsinyled is!
    Jó lenne látni a Te nagy lépésedet, és ha az irány jó akkor ott leszek melletted!
    a legkisebb tett is számít, ha te is finnyáskodsz, akkor tényleg semmi nem fog történni!
    Na de hiszem hogy véleményed szabad volta ellenére kisebbségben vagy és végűl a józan ész győzedelmeskedik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  17. Két fiatal kellett a molinó kifeszítéséhez és egy tűzoltóautó és a híd lezárása, hogy levegyék!
    Értjük a lényegét:
    kellemetlenséget okozni a molinó leszedésével, látványosan, hogy szidni lehessen a fiatalokat, azokat, akik helyettünk is tettek valamit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  18. Sajnos… nagyon sok magyarban lappang valamennyi a „fideszes”-ből.
    Pl. mindenkiben, aki nem undorodott kezdettől fogva attól a mindent telerikácsoló hazudozó-rágalmazó habzószájú vulgáris stílustól, amellyel itt annyi hívet lehetett szerezni, amellyel Orbánék az ellenzéki éveik alatt szereztek is. Akinek a fülét nem sértette a hazug hang, amelyen a fideszesek számolták-harsogták az adóemelési eseteket a Gyurcsány-kormány idején. Vagy amelyen a nekik nem tetsző kormány működésének költségességét hánytorgatták fel. Amelyen az egyébként bizonyára létező korrupciós eseteket tálalták a közvélemény elé. Aki nem undorodott attól a pökhendi pattogó hulladék stílustól, amelyben minden ügyben „felszólították” a kormányt, hogy az ugyanmár tökölődés nélkül ugorjon parancsot teljesíteni.
    A Fidesz sikerének egyik titka az, hogy nagyon pontosan eltalálta, mi az, ami az itteni nagyon tahó tömegnek a tartalom mérlegelése nélkül tetszik.
    .
    Továbbá: aki most azt állítja magáról, hogy ő nem fideszes, az lehet, hogy összesen csak annyit akar mondani ezzel: hohó, rájöttem, hogy nekem személyesen árt az, amit ti csináltok.
    Na köszönöm szépen, ilyen „nem fideszes” magyarok nem fogják felvirágoztatni a hazát, akkor se, ha hatalomra kerülnek.
    .
    Bár ami igaz, az igaz, az MSZP-kormány is elbénázott szinte mindent. Kár volt pl. azt a bizonyos, hallgatók által befizetendő összeget „képzési részhozzájárulásnak” címezni, valahogy meg kellett volna találni a módját annak, hogy közöljék: igen, ez bizony TANDÍJ. Amelynek a mértéke megállapításakor így és így, ezt és ezt vettük figyelembe, hogy amennyire csak lehet, igazságos legyen. No de utólag könnyebb okosnak lenni.
    .
    Tény, hogy a Fidesz a sír szélére fogja tolni az országot. De talán valamennyi valamikor megtérül az okozott kárból. A legközelebbi baloldali kormánynak (vajon mikor) már nem kell néhány dolgot úgy elfogadtatni a lakossággal, hogy a nulláról induljon. Pl. a tandíjat.
    .
    De abban, hogy a fideszes évekből levonható tanulságokból itt ki fogják hozni a kihozható, és amúgy szükséges tanulságokat (hogy pl. nagyon szigorúan meg kell őrizni a hatalmi ágak függetlenségét, ld. az erről is szóló cikk), nem tudok optimista lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  19. Az egyházaknak juttatott, elszámolásra nem kötelezett pénzt “a magyarok” kapták, olvastam valahol a szövegüket.. (Sajnos nem jegyeztem meg, hogy hol, de ez volt a lényege, és vagy ma, vagy tegnap történt.) Vagyis csak azokat tekintik magyaroknak, akik oda tartoznak. A magyar államot, Magyarországot azonosítják a “történelmi” egyházak országával. Aki ezzel nem ért egyet, az “idegen”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. Csak sokszor kell elmondani, hogy mennyire népszerűek narancsék és működni fog a dolog? Már nagyon hangosan fütyülnek az erdőben…
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/10/31/politikusi-nepszeruseg-adertol-hoffmannig/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Meg egy kis idő és robbanni fog a puliszka! Akkor lesznek bajban a fasiszták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  22. Barátom a Vakkomondor most elég durva volt:
    http://avakkomondor.blog.hu/2013/10/31/mesterhazy_a_bukas_643

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. A Vakkomondor most nagyon durva volt:
    http://avakkomondor.blog.hu/2013/10/31/mesterhazy_a_bukas_643

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. Miért kellene bárkinek bizonygatnunk magyarságunkat. Még jó, hogy nem fülkeforradalmi hűségeskű megtétele érdekében indít kampányt az Együtt-PM.
    Fura akció az, ahol arra kérnek fel, hogy a fő kirekesztőnek bizonygassam, hogy én is magyar vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Szerintem kifejezőbb lett volna a molinó ezzel a szöveggel: “Én magyar vagyok, nem Fideszes”………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Orbán! Ha hiszed, ha nem Én is Magyar vagyok, meg a Családom is. De azért nem lehetek Hozzád hűséges (“fides”), mert országlásod alatt mi nem lettünk “victor”!
    Úgyhogy takarítsd el Magadat, meg a Bandádat innen de mihamarabb, amíg egymásra nem gyújtjuk ezt az (igazából tűzrevaló) Országot!
    … és ezt …
    … szendamondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  27. Ezeket az aktivistákat nem vigyázták háttérből a generáció váltásra felkészülő titkos szolgálatok mit orbánékat anno. Akkoriban a másod vonal már hatalomátvételre készülődött. orbánék ennek haszonélvezői voltak. Ha orbán, ilyen csekély, minden normális országban elfogadható demonstrációra ilyen kemény fellépéssel szemebsült volna, akkor ma abban a szakmában építene karriert ahol akár hasznot is hozhatna az országnak, pl disznóól tehetséges pucolóként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. BB
    Az árulókat börtönbe vetik majd?
    Mert akkor szüret! Most olvasom:
    http://hvg.hu/karrier/20131031_Ezert_lehet_alommunkahely_egy_borton

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. T.Marcus Aurelius! Sok plusz tőlem! Üdv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    “Magyar vagyok, nem fideszes – ertelmes.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Hungarocell szobor ledöntése, molinó kifeszítése garázdaság, ha nem a mi kutyánk kölyke teszi.
    Ha a miénk, akkor dicséretes dolog.
    A gárda le-fel menetelése a cigánysoron az nem félelemkeltő?!
    3xbóvlis vekkeres 23-i beszéde nem félelemkeltő?!
    -
    Csodálom, hogy erről a szobordöntés miatti feljelentésről még nincsenek mémek – ez a kormány kész röhej lenne, ha nem rajtunk élvezkedne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Ne sajnálgassátok már Bajnait, sokkal sunyibb és alattomosabb, mint hisszük…ő valahogy simulékonyabban idomul a fideszhez, gyanítom hogy ő az összekötő kapocs a fidesz és mszp között.
    És én is remek miniszterelnök lettem volna, ha aláiratok mindenkivel egy papirt, hogy mindenben támogatnak és kuss van. Mindenkinek fájni fog, csak a gazdagoknak nem a válságkezelésbe becsúsztatott szegényellenes megszoritó csomagom, amivel végleg lefaragok szociális kiadásokat, hogy azzal is szépitsem a statisztikát, hogy jöjjön az uniős pénz az oligarcha haveroknak.
    Ez az együttpm-es akció már azért is gusztustalan mert egy emlékművet másztak meg, nem a molinoért fognak elsősorban büntetni, csak ezzel fogják magukat eladni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  33. Az meg ugye furi, hogy a Műcsarnok visszafoglalását egyik hiradó sem adta le, ezt a bajnaista szindarabot igen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Vespasianus
    ” Szerintem Gyurcsánnyal kellett volna összefognia. De ez már sajnos a múlt.”

    A lehető legrosszabb dolog lett volna, hiszen üvölt róluk a milliárdosság, pillanatok alatt ledózerolta volna őket a fidesz lejáratókampánya és teljesen jogosan. Aki abszolut nem hiányzik innen, az Bajnai. Vele bukott hatalmasat az mszp, miután minden felelőssé nélkül lelépett. Gyurcsánnyal , mszp-vel és a többi ellenzékivel lett volna hitelesebb a kormányváltás szándéka. Most az a látszat, hogy Gyurcsány nagyobb ellenség nekik mint Orbán, Bajnai bevitte a málnásba az ostoba szocikat. Bár, lehet nem is ostobák, mert nem is akarnak nyerni, nekik igy kényelmes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Rossz a jelszó. Orbán magyar? EZ MÉG VICCNEK IS ROSZ! Ez egy szerencsétlen cezaromániás, agyilag zavart, tehetségtelen labdarúgó.És az országban található összes meztelen csiga őt kiszolgálja emiatt ez a szerencsétlen el is hiszi, hogy ő a megváltó, pedig csak egy beképzelt, alulképzett nyomoronc, akinek az intelligengia hányadosa és a lábmérete azonos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  36. Mostanság az jár a fejemben, hogy Bokros lenne legalkalmasabb
    kormányfő jelöltnek.
    .
    Nagy hülyeség ilyent gondolni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Oldster, én 2010-ben is így gondoltam (így is szavaztam), de a mi népünknek varázsló, sámán, csúti Cipolla kellett. Megijedtek Bokros doktor bácsitól, aki meggyógyít ugyan, de megmondja: bizony ez fájni fog!
    Számomra egyértelmű volt akkor: a bajban lévő gazdasághoz hozzáértő szakember kell. Mi olyanok vagyunk, hogy a lerobbant autóhoz nem szerelőt hívtunk, hanem varázslót, focistát, táncoskomikust… nem csoda, hogy orbáncban agonizál az ország.
    Aki olvasta Bokros kitűnő magyarsággal megírt, világos, remek cikkeit az ÉS-ben, az érezhette: ez az ember érti a gazdaság működését, és egyszerűen, mindenki számára érthetően képes elmagyarázni is.
    Ha választanom kéne, hogy a sivatagban kivel indulok el egy közös kulaccsal, Bokrossal százszor inkább, mint Baltazár Miháj kirájjal, aki meginná/kiöntené/letagadná a közös vizet.
    Jövőre – ha élni szeretnénk – BÁRMI ÁRON el kell zavarni a csúti gonosz tébolyultat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  38. Szomjankórász, ne felejtsd el, nagyon sokat -ha nem a legtöbbet- jelent, hogy a nőiválasztókra milyen hatással vannak a politikusok.
    Bokros nem olyan sármos mint a kisfiús mosolyú Bajnai, aki szerintem az egyik legnagyobb szélhámos a politikában.
    Bokros okos, és a csomagja ezerszer igazságosabb volt mint Bajnaié.
    Nézd meg, elemezd ki, miért ilyen a vezető politikai elit, a legtöbbje jól mutat az Armani öltönyében, bevetik a nőkábító mosolyukat, a manikűrözött körmük alatt is pénz van, de távol áll tőlük a munka becsülete…ezt fejtsd meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  39. tisztaszivvel
    Hogy férhet egy “tisztaszivvel”-be ennyi gyűlölet?
    -
    Hol ártott Bajnai annyit az embereknek és az országnak, mint aki most fosztotta ki az országot, mint aki a demokráciánkat rommá döntötte?!
    Mikor tett külföldön annyi kárt nekünk?
    Hiszen egy elismert szakember, annyira, mint Gyurcsány Ferenc, őt nem akarná esetleg tisztaszívvel még továbbra is amortizálni?!
    Aki az ország lejáratása ellen is tenni akar és nem egy harcimarci, azer már ne amortizáljuk legalább mi!
    Miért baj az, ha valaki ad magára és úriember is, és nemcsak látszatra?
    Orbán vehet magára akármit, akkor is lejárt, mint a vekker és soha nem lesz úriember!
    Úriember nem oszt sallert és nem tesz oda arra az asztalra, ahonnét enni adnak neki!
    Lássunk már tovább a gyűlölet karámjánál!
    Bokros Lajos nem gondolnám, hogy kirekesztené Bajnait az összefogásból!
    -
    Az emberek okt. 23-án összefogást skandáltak – ebbe nem fér bele az amortizálás és a Jobbikon kívül igenis össze kell fogni, ha komolyan gondolják, hogy el kell zavarni ezeket az embernyomorítókat, ezeket az országrombolókat!
    -
    Már egy jó ideje érik bennem ez a kérdés: miből ered ez a gyűlölet és akkor hol van az a tiszta szív?!
    Én még a vekkerest sem gyűlölöm, inkább fájdalommal tölt el az, hogy ilyen izéért vannak akik kést vágnának a hasamba….soha nem tudnék ilyen elvakult lenni!
    De nem vagyunk egyformák és örök hála ezért a teremtőmnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  40. http://www.youtube.com/watch_popup?v=GBaHPND2QJg&feature=youtu.be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  41. Karácsonyig sokasodni fog ez a szám és a megfagyott, kihűlt emberekről még nem is szóltam!
    http://nepszava.hu/cikk/1002079-mi-tortent—halalos-gazolas-tobb-vasutvonalon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Csakén 11:28

    Csak remélni merem, nem hölgy:-)
    Bocsánat, de úgy gondolom hogy az nem érv ha a felvetésemre érzelmi alapú kinyiatkozást teszel, miszerint gyűlölködő vagyok.
    Ugy gondolom nem kell bizonygatnom a 2010 választási bukta és Bajnai megszoritásai közti összefüggést. Ide is beteszem,hátha érthetővé válik, mi a válságkezelés és mi a költségvetés hosszútávú lefaragásását célzó antiszociális intézkedéssorozat: http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon

    Ha valaki kirekeszt, pl.Bajnai. Vagy ennek az ellenkezőjét tagadná?nem tudok róla, de arról igen hogy tavalyi fellépésekor ezt igérte. Éz sem történt annyira régen, erre is lehetne emlékezni. Tartok tőle, nagyon mocskos alkuk vannak a háttérben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  43. Kiírtam magamból, amit akartam – nem témázom azemútnégyévvel ezelőtti dolgonkon!
    Ami most van az egy rémálom és ezt nem Bajnai okozta, hiszen őket lecserélték a zemberek….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  44. Homokba dugták az emberek akkor is a fejüket, mikor emlékeztették őket az első fidesz kormányzásra. Nem tanácsolom ezt Bajnai esetében, igenis nagy szerepe van abban,hogy hatalmasat buktak a szocik, és kétharmada lett a fidesznekSemmit nem tett, hogy ellensúlyozza ezt..
    Tanulni,tanulni,tanulni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos